עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, בנוגע לראוטר של אורנג'/Jungo - ה-Smartbox: 1. מה ברירת המחדל לשם המשתמש+סיסמה ע"מ להתחבר לראוטר דרך ממשק הדפדפן (192.168.1.1)? 2. מה עושים אם שיניתי אחד מהם וברוב חוכמתי שכחתי למה? תודה

• 6 תגובות
    • 55.9k צפיות
  2. שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  3. היי לכולם. יש לי שרת ונמאס לי לעדכן כל הזמן את האתר של NO-IP שאני אכן משתמש ב DNS הזה. יש דרך חינמית אחרת שמאפשרת את זה? יש לי אתר באנטרנט עם שם מתחם. יש אפשרות שאני יכול לבנות איזה תוכנה שתהיה דומה ל NO IP או משהו בסגנון. הדגש הוא שיהיה חינם. תודה!

4. מישהו יכול להסביר לי מדוע local area connection עושה בעיות בזמן האחרון התשתית היא בזק במודם TNN DSL-600E בלי ראוטר והספק הוא בזק בינלאומי ואני על 1.5 מגה למה אני צריך לקבל את שגיאה הזאת ב-local area connection קישוריות מוגבלת או חסרה ליד השעון למטה במשולש צהוב וסימן קריאה ? רק אחרי הפעלה מחדש של המחשב והוצאת הכבל של המודם מהחשמל ולהחזירו זה מסתדר מישהו יכול להגיד לי בבקשה ממי הבעיה נובעת ? תשתית , ספק או אצלי במחשב אני משתגע מזה ?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. עובר אצלי בקירות כבל רשת 8 גידים, כרגע אין לו את המחבר שלו, ז"א צריך לחבר לו את הראש פלסטיק הזה שמתחבר לכרטיס רשת. השאלה: זה משנה באיזה סדר הגידים??? ואם זה משנה, באיזה סדר לסדר אותם מימין לשמאל כאשר קפיץ הביטחון כלפי מעלה? דרך אגב, הצבעים של הגידים שונים מאלו שראיתי בכבל תקשורת מוכן, הצבעים שיש לי הם: שחור, חום, כחול, ירוק, כתום, לבן אחד, אדום, סגול. בכבל רשת שקיבלתי עם הראוטר למשל זה: כתום, כתום לבן, לבן פעמיים, לבן ירוק, ירוק, חום, כחול, תודה לעוזרים ולקוראים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

יש לי רשת בייתית אלחוטית כרגע פועלת עם המודם-נתב של בזק SIMENS SL-141. ניסיתי לעשות AP עם מודם נתב אחר של בזק אבל התברר לי שהוא לא תומך אבל אמרו לי שהדגם של סימנס דווקא כן תומך.. כרגע יש לי 2 של סימנס, אחד בשימוש רגיל והשני סתם שוכב לו ואותו אני רוצה להפוך לAP. ניסיתי בעבר לעשות ולא הצלחתי, מה אני צריך לעשות בשביל שהמודם נתב הזה יעבוד כמו AP? אפשרי מהסימנס שמשמש כנתב לשדר אות שאותו יקלוט הסימנס שמתפקד בתור AP ולחבר מכשיר באופן חוטי לAP, ככה שהוא יקבל גם רשת? תודה

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום לכולם , נתקלתי בסרטון הזה : מה אתם אומרים זה אפשרי בכלל ?

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  8. שלום רב. טכנאי בחנות מחשבים אמר לי להתקין את התוכנה TeamViewer אצלי כדי שהוא יוכל להשתלט לי על המחשב ולתקן בעיה שקרתה. חבר שלי אמר לי לא להסכים בשום אופן, כי אפשר אחרי זה להשתלט על המחשב מתי שרוצים, ולהתקין "רוגלות". כמו כן אפשר להוציא כל חומר שרוצים מאותו מחשב. זה נכון? או שכדאי לאפשר לטכנאי לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by erez_hazan,

שלום, יש דרך לשנות את האייפי בראוטר 2760U בלי לכבות ולהדליק או לעשות דרך הדף של הראוטר reboot? ד"א עשיית ריסטרטים מרובים יכול לגרום לראוטר איזה שהוא נזק? (reboot)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע.. יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה.. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by RS4,

יש לי אינטרנט של HOT ויש לי מודם רגיל (רק מחשב אחד מחובר אליו) ועכשיו יש לי עוד מחשב בבית רציתי לקנות ראוטר על מה אתם ממליצים לי? אין לי בעיה להשקיע אני רוצה משהו טוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by almog333,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש ראוטר בשביל שלושה מכשירים שונים בבית (לא כולל המחשב הראשי) : פליסטיישן, htpc ולפטופ. אני מחובר דרך הוט ובבית אין בעיות של ממ"ד או קומות. הקצבתי לדבר הזה 300 שקל בתקווה שיספיק לתקן n, אבל לא חייב. כמו כן אני אצטרך דונגל ל htpc. אני מאד אשמח להמלצה שלכם כי אני לא מבין הרבה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by or_doc,

היי יש לי מחשב נייד ישן מאד של פוג'יטסו. בגלל שיש לו רק יציאת usb אחת אז לחבר התקנים נוספים זה לא בה בחשבון. אני מחבר כרטיס wifi אני לא יודע איזה חברה אבל יש לו דריברים של ralink. אגב כתוב עליך wlan 802.11g cardbus בעיקרון יש עוד מג קטן שיש בו חיווי על מצב הסוללה ועל הHDD ועם כרטיס pcmcia מחובר הכרטיס הספיציפי יש שגיאה code 12 במנהל התקנים. נדיר אבל נדיר שהוא עובד ל2 דקות ואז הוא נתקע. גם הוא לא הצליח להתחבר לwpa מה שבעיקרון היה בעיה לכרטיס usb שהוא עובד אך הוא בולט ותופס את היציאה ולא עובד טוב עם מפצל. הבעיה נפתרה לאחר התקנת sp3 אבל רק בusb. טוב בקיצור הבנתי שזה משהוא על משאבים אבל לא ברור לי כל כך מה זה. ניסיתי לנטרל את היציאת irda והכרטיס רשת הקווי והמודם וזה לא עזר. ג…

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  14. שלום אנשים יש לי שאלה בקשר לרשתותץ יש לי 2 רשתות בבית אחת מחוברת ישירות למחשב והשניה היא אל-חוטית אז השאלות שלי הן: 1) האם אפשר לשלב בין שני הרשתות? לדוגמה להוריד קובץ מהאינטרנט בשילוב של המהירויות של שני הרשתות? 2) האם אפשר באותה הדרך להפריד בין הרשתות? ךדוגמה : חיבור אחד ישמש למשחק אינטרנט והחיבור השני יוקצב להורדה? נ.ב שני הרשתות בעלות חיבור אינטרנט שונה נ.ב 2 אני משתמש בווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. כידוע לכם, אני נמצא בתערכות CES 2010 הנערכת בלאס ווגס, ארה"ב. CES היא תערוכת המחשבים והאלקטרוניקה הבידורת הגדולה בעולם וחברות רבות מנצלות את האירוע הזה על מנת להכריז על מוצרים חדשים. בשרשור הזה איידע אותכם על חדשות ואירועים המתרחשים בתערוכה. ==================================== חברת D-LINK הציגה שורה ארוכה של מוצרים חדשים בתערכות CES 2010 ואתם מוזמנים לקרוא עליהם כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=89. אמנם זה פחות קשור לתחום הפורום הזה, אבל תוכלו למצוא בבלוג גם מידע על המחשבים הניידים החדשים של חברת ASUS. עדכונים נוספים יפורסמו במהלך היום -- הרשמו ל-RSS של הבלוג ותקבלו עדכון ישיר. CHEIF

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן, ספקית האינטרנט שלי הנטויזן, אני משתמש באינטרנט כבלים דרך HOT. בכל מקרה, ב3 ימים האחרונים אני נתקל בבעיה ממש בלתי מוסברת. האינטרנט כל הזמן סובל מ"התקפי איטיות" שכאלה. פתאום במשך פרקי זמן רנדומאליים [שהולכים ומתארכים עם הזמן], האינטרנט סובל מאיטיות מחרידה ובלתי מוסברת [הורדות למשל ירדו פתאום מ-300 ל-40-50] והגלישה באינטרנט נהיית כמעט ובלתי אפשרי. כניסה לאתרים או שתניב ERROR בדפדפן [שהוא לא יכול להתחבר אליהם], או שהם יטענו באיטיות מחרידה או שהם יטענו, אבל יעלו באופן חלקי בלבד [לא יטען את כל התמונות וישאר X] מעבר לכך, ב"שיא" של גלי האיטיות האלה האינטרנט מפסיק לחלוטין לתפקד. עד עכשיו קרה בתדירות נמוכה, עכשיו קורה 20-30 פעמים ביום [!] בעבר היו תקופות כאלה ופשוט הייתי מנתק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tamos,

הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. יש לי ראוטר משולב מודם level one 3460A . עד עכשיו הייתי משתמש בו בתור ראוטר קווי ו3 מחשבים היו מחוברים אליו באופן קווי. עכשיו אני רוצה להשתמש באופציה האלחוטית שלו וברגע שאני מפעיל בראוטר את האופציה של רשת אלחוטית האינטרנט מתנתק והראוטר ולא מצליח להסתנכרן עם ה adsl. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  19. Started by aka_katz,

אני גולש על 10MB על ספק+תשתית של בזק ומוריד הרבה תכנים דרך טורנטים פרטיים ש99% מהזמן אני מקבל מקסימום בשבוע האחרון אני שם לב להאטה רצינית ברוחב פס שאני מקבל, במקום להוריד על 900-1000kbs אני מוריד על 150-300. יש למישהו פיתרון או שיש מצב שבזק גם התחילו לעשות traffic shape?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. אני מצטער על הדאבל פוסטינ אבל אלו 2 שאלות שונות.. הראוטר של יושב למטה ואני קומה מעל, בבית עובר כבל 8 גידים מלמטה עד לחדר שלי. אח שלי נמצא בחדר הסמוך אלי, ואנחנו רוצים פיתרון ל2 החדרים. האם יש אפשרות שכבל אחד יצא מהראוטר, ובקצה השני שלו לפצל אותו כך שיתאים ל2 מחשבים? אם כן, במה זה כרוך? תודה (חיבור 10 M)

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  21. היום עברנו לאורנג' כספקית אבא שלי לא שם לב איזו סיסמא הטכנאי הכניס לנתב וכרגע היא מסומנת בכוכביות(שם המשתמש יודע והסיומת היא @orange.net.il) התקשרתי לתמיכה הטכנית והנציג אמר שאין באפשרותו לומר מהי הסיסמא למי אפשר לפנות?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  22. http://img710.imageshack.us/img710/9724/12144189.png

23. התקינו לי אתמול בבית את הראוטר של אורנג' (סימנס מרכזייה כזאת של טלפונים ואינטרנט) הוא תקן N. יש כרטיס רשת אלחוטי מספיק חזק עד כדי שאני לא ארגיש בהבדל? עד עכשיו הייתי מחובר ישירות לראוטר, היום הראוטר עבר דירה לצערי... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. היום קיבלתי אינטרנט מאורנג' + NGN, המחשבים שמחוברים אלחוטי מקבלים 10M ב Speedtest, ורק אני שמחובר "ישירות" לראוטר (סימנס של אורנג') מקבל 5M ולא 10M. אני מחובר לראוטר "ישירות" עם המתאם רשת על גבי חשמל Lea netplug85+ שקניתי מבאג, שאמור להיות מסוגל לסחוב 85M. מה עושים במקרה כזה?? למיטב ידעתי אין מקום שאני יכול להיכנס ולשנות לו הגדרות +כאשר מתחברים ישירות אל הראוטר עם כבל רגיל, הספיד טסט אני מקבל 10 מגה. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. Started by RazKaziRo,

שלום, יש לי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n200 שעליו מותקן WIN7 בשלושה ימים האחרונים קיימת בעיה מוזרה עם האינטרנט שמחובר בצורה אלחוטית לנייד משום מה יש לי צניחות באינטרנט מה הכוונה נניח ואני מוריד דרך החשבון ראפידשר שלי קובץ אני מקבל בשניות הראשונות מהירות הורדה מאקסימאלית ופתאום זה קופא לשניה וכל המהירות יורדת ל10-20 KB שזה איטי מאוד כנל לגביי כל סוגי הקבצים וההורדות הם פשוט קופאות לשניה וצונחות ואז שוב פעם עולות קורה לי אותו דבר גם בדפדפן אתרים יכולים לרוץ טוב פתאום הדפדפן ניהיה איטי אתרים לא רוצים לעלות ואחרי שניה זה עולה ואז עוד פעם הבעיה חוזרת חלילה ואותו דבר גם קורה ב YOUTUBE שאני מנסה לטעון סרטון זה רץ בהתחלה המד של הטעינה קופא לכמה שניות ורק אז ממשיך ואי אפשר לקבל ח…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים