רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי קצת עליו באתר ואני מנסה להתחבר אליו דרך הכתובת 10.0.0.138 וקופצת לי ההודעה של שם משתמש וסיסמה אני ממלא בשני השדות admin ומשום מה הוא לא נותן לי להכינס להגדרות שלו. ניסיתי לעשות לו ריסטים והחזרה להגדרות יצרן ומה לא כל מה שיצא מזה זה רק האשף התקנה של בזק שמגדיר אותו אוטומטי וזהו. מישהו משער אולי מה הבעיה? דרך אגב חשבתי אולי בגלל שהרשת מאובטחת עם סיסמה אז אולי במקרה זה משנה את הסיסמה לסיסמה שאני בוחר באשף של בזק אז במקום admin רשמתי בסיסמה את הסיסמה שלי ולא עבד וגם ניסיתי כשהרשת לא מאובטחת. ואם למישהו היה ספק אז את כל הניסיונות עשיתי כשאני מחובר עם כבל לראוטר ולא בצורה אלחוטית. אני חייב עזרה למה אני משתגע כבר יומיים. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום, בין השעות 16:00-18:00 יתארח בפורום השני אותו אני מנהל ב-"תפוז" עמיר אדר, מנהל תחום התכנון ההנדסי בחברת בזק בינלאומי. במסגרת האירוח אמיר יענה על שאלות בנושא הנחת הכבל החדש של בזק בינלאומי והנושאים הטכניים הנוגעים לרשת החדשה של בזק בינלאומי, ביצועי גלישה לאתרים בחו"ל וכיצד האינטרנט החדש של בזק בינלאומי יביא לשינוי מהותי בגלישה האינטרנטית. אתם מוזמנים להצטרף.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Ubiquiti, בקצרה, היא חברה המתמחה בפתרונות רשת לעסקים קטנים \ ארגונים במחירים שלא ישברו את הכיס. עד היום, כדי לקנות AP שלהם שתומך ב-802.11AC היה צריך להשקיע 400(!!) דולר, והחומרה הייתה טובה, אבל ביחס להיות כבר קצת מיושנת. אמנם הם הציעו גם APים בתקן N במחיר מצויין, אבל אלה תמכו רק ב-300Mbps. שלשום (3.9) הם יצאו בהכרזה על ליין נקודות הגישה החדשות שלהם מסדרת Unifi AC, כולן תומכות בתקן AC (שני הדגמים הזולים ביותר ב-AC867 ושני הדגמים היקרים יותר ב-AC1300) במחיר שמתחיל מ-90(!!) דולר. מקורות: ars technica http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/ubiquiti-revamps-its-enterprise-unifi-gear-and-weve-got-some-to-review/ דף המוצר באתר היצרן: https://www.ubnt.com/unifi/u…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נכון יש את המכשיר הזה הגורם לקבוצת מחשבים לראות כל מה שיש במחשב הראשי אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שאני יכול להתקין ב15 מחשבים ואחד מהם יוכל לשדר כל מה שעל המסך של שאר המחשבים בלי שהו יוכלו לצאת מהשידור (זה עבור בית ספר) אם אפשר שם של תוכנה לא משנה כמה היא עולה זה יעזור! תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני לוקח את המחשב נייד לבסיס, אני רוצה שיהיה לי שם אינטרנט דרך הפלאפון אני לא יכל כי אני יגמור את החבילה בפחות מיומיים איזה אפשרויות ישלי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבילה אלטרנטיבית, שאינה מחייבת פריסת כבלי רשת, הוא אחד התחומים החמים ביותר היום בתחום התקשורת. בבתים רבים ברחבי העולם ובעיקר במזרח אסיה, פריסת כבלי רשת אינה אפשרית ולכן העברת תקשורת על גבי חוטי חשמל, טלפון וקואקס היא הכרח המציאות. על רקע זה פותחו בעבר תקנים רבים כמו HPNA, HomePlug ו-MOCA שאינם תואמים האחד לשני. תקן ה-G.hn, אותו סקרתי בהרחבה, מהווה אלטרנטיבה הוליסטית לכל מכלול התקנים הללו ומוצרים ראשונים המבוססים עליו יגיעו לשוק לקראת סוף השנה. על הקרב המתחמם בין התקנים אפשר לקרוא בהרחבה כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2790
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים (אחד של TP-LINK של הוט והשני 3COM) של הוט בתן N וה 3COM בתקן G. כיום הTP-LINK מחובר למחשב ועובד תקין עם WIFI אך משום שהוא רחוק קצת מהחדרים אין קליטה גבוהה. יש לי את הראוטר השני....האם ניתן לבצע חיבור כלשהו כדי שהוא ישמש כמגביר WIFI (לא חיבור מהראוטר הראשון לשני דרך כבל רשת) או כל פתרון יצירתי אחר? אם לא מה האופציות שלי להגביר את הWIFI. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקיצור יש לי שני מחשבים עם אקס פי אחד ראשי ואחד משני עד עכשיו הייתי ברשת רגילה פשוטה של חוט מוצלב עם 2 כרטיסי רשת היום קניתי ראוטר Edimax 6104k בעקבות הצקות של אחותי שלא רוצה להיות תלוייה בי.. טוב חיברתי תראוטר לחשמל חיברתי כבל מהמודם של אלקטל השחור ADSL ליציאת WAN וכמובן כרטיס רשת אחד מכל מחשב אל הראוטר... טוב עשיתי את כל מה שצריך נכנסתי לאתר של EDIMAX דרך הכתובת הגדרתי הכל והאינטרנט לא עובדדדדדדד! השתגעתי לא ידעתי מה לעושת אמרתי אני אחזיר תאינטרנט הרגיל אשאל מה לא עשיתי בסדר ואז אחבר שוב זה מה שעשיתי רק שזה לא התחבר לי יותר!!!! לא הצלחית להתחבר לאינטרנט ...התקרתי לזהב אוליי משוה לא בסדר בהגדרות וזה.... הפנו אותי לבזק..... המזל שיש לי 2 כרטיסי רשת אז אמרתי אני אנס להתחבר…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים שמחוברת דרך סוויטש שמחובר לרווטר. השיתוף קבצים לא עובד (בין 2 המחשבים) אבל המדפסת כן - במחשב אחד שאני לוחץ על שיתוף זה כותב שהמשאב שיתוף בשימוש או לא נמצא או משהו כזה, ואז זה כאילו משתף אבל במיקומי רשת לא רואים כלום. במחשב השני זה כאילו משתף בסדר, אבל עדיין לא רואים את זה במיקומי רשת במחשב השני. ניסיתי להגדיר רשת ביתית קטנה בחיבורי רשת דרך win xp בשני המחשבים וזה לא עזר, מה אני צריך להגדיר כדי שזה יעבוד? עריכה: עכשיו ראיתי שהבעיה רק במחשב אחד, כשלוחצים על שיתוף לתקייה מסויימת זה כותב: "אירעה שגיאה בנסיון לשתף את "שם התקייה" the server service is not started המשאב המשוץף לא נוצר בעת נסיון זה" ואז זה כאילו משתף, וגם התקייה מופיעה כתקייה משותפת, אבל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל-12mbit. עכשיו יש איזושהיא בעיה שכבר הסברתי אותה לספק ולתשתית של האינטרנט שלי. הקטע הוא כזה, המהירות הקיימת הקיימת היא 12mbit וכאשר אני מחבר את המודם לראוטר, המהירות יורדת לבסביבות 8mbit. רק כשאני מתחבר ישירות למודם דרך חייגן, המהירות עומדת על 12mbit. כשדיברתי עם הספק אמרו לי שהבעיה אולי במודם.. והמהירות יורדת כאשר אני מחבר אותו לראוטר.. אבל בתשתית אמרו לי שהבעיה אולי בהגדרות של הראוטר.. אני אמור גם ככה לקבל ראוטר חדש בעקבות עסקה חדשה עם החברה של התשתית (Hot) (עכשיו יש לי ראוטר של edimax שאמרו לי שהוא לא כזה טוב ועושה בעיות) . אצל הספק המליצו לי על מודם של thompson משו כזה.. ושזה אמור לפתור את הבעיה.. הם חושבים שאולי המוד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קוראים לי עילאי החדר שלי בבית הוא בממ"ד, מה שגורם לאינטרנט איטי / אין אינטרנט רציתי לשאול איזה פתרונות אינטרנט לממ"ד אתם מכירים בעלות סבירה ובלי הרבה בלגן. בחצי שנה האחרונה השתמשתי במכשיר של TP Link WA901ND אך יש איתו מלא ניתוקים אם יש אינטרנט (מרוב שיש ניתוקים אני כבר יודע יותר טוב המנציגים של TP Link איך לאפס אותו ולהגדיר מחדש). שמעתי על מתאם רשת על גבי חשמל (אני צריך לתלת פאזי) חוץ מזה הבנתי שמתאם רשת אסור לשים על מפצלי חשמל וכו'... זה נכון?? תודה רבה וחג שמח, עילאי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקווה שהתותחים כאן יוכלו לעזור לי יש לי נתב של DLINK DGL-4500 הבעיה שלי היא שאחרי חיבור של התקן אלחוטי כלשהוא הקשר האלחוט מתנתק אין לי ממד ולא קומה שמבדילה יש כמה הגדרות מתקדמות שקיוויתי שיוכלו לעזור לי כי העזרה לא ממש מסבירה בפירוט Beacon Period? מה זה אומר? RTS Threshold? DTIM Interval ? אני מצטער אם אני חופר אם מישהוא נחמד יהיה מוכן להסביר מאוד אודה לו תודה רבה וסליחה על החפירה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר ישמש שלושה מחשבים כאשר שניים מהם מתחברים אלחוטית ואחד מהם חוטית אף אחד לא משחק ברשת אך הם לעיתים קרובות מורידים תכנים בתוכנות שיתוף קבצים המחשבים נמצאים באותה קומה ללא קירות עבים ביניהם כך שמבחינת קליטה אין בעיה. עד עכשיו הם היו עם DLink 624 עם אנטנה 5dbi יחידה ולא היו בעיות פשוט הראוטר איבד את הצפון (מתנתק מתחבר ומתאתחל לסירוגין) אני רוצה להספיק לרכוש עוד היום אז האופציות של מעכשיו לעכשיו בשבילי הם אייבורי או KSP. חשבתי על ה TP Link WR1043ND אבל הוא נראה לי יותר מידיי לצרכים. דעות\עצות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פייברבוקס בבית והוא פשוט גרוע,המון ניתוקים,היו אצלי הרבה טכנאים ללא הועיל. רציתי לשאול אם אקנה ראוטר טוב לבית הוא יפתור את הניתוקים אם אתחבר אליו? או שהניתוקים בפייבר אומר גם ניתוקים בראוטר פרטי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להשתמש ב webui של utorrent דרך האינטרנט בעבודה, אבל משום מה זה לא עובד לי ... כנראה שיש חסימה דרך העבודה, כיצד אפשר לפתור בעיה זו??? מה שקורה זה שאפשר לשלוט ב utorrent דרך האינטרנט (מן שליטה מרחוק) מכניסים באקספלורר http://***.***.***.***:port/gui לדוגמא: http://111.111.111.111:8080/gui אבל זה פשוט לא עובד.... דרך האינטרנט בבית זה אפשרי אז כנראה שחוסמים לי בעבודה כיצד ניתן לבטל את זה? :jump: :jump: :jump:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב מאשר בכותרת. יש לי גישה למחשב שנמצא רחוק ממני, file and printer sharing מופעל, וremote desktop מופעל. אז אני יכול מהמחשב שלי בבית, בעזרת remote desktop להיכנס למחשב הרחוק ולהשתמש בו, אני נכנס כאדמיניסטרטור, בזמן שאני נמצא בו,בנאדם שעומד ליד המחשב רואה על המסך שהמחשב נעול על ידי האדמיניסטרטור ורק אדמיניסטרטור יכול לפתוח את המחשב. אני רוצה לאפשר לאדם שעומד ליד המחשב הרחוק להשתלט לי על המחשב הרחוק, אז הוא צריך להיכנס כאדמיניסטרטור. הבעיה שהוא לא יודע את הסיסמא. איזה דרכים יש לי לפתוח לו את המחשב בלי לתת לו את הסיסמא? אני יכול איכשהוא לנתק את המחשב בבית מהמחשב הרחוק בלי לעשות log off לאדמיניסטרטור, כך שהבנאדם יוכל להשתמש במחשב כאדמיניסטרט…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חיברתי בבית רשת קווית (8 נקודות) שמחוברות לסוויץ (http://www.skypc.co.il/sg_product~DGS-1008D~140~0.htm) אני רוצה לעשות בדיקה שהכל תקין ושחיברתי נכון ואיכותי בדקתי את כל הכבלים בעזרת בודק רשת (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/821-%D7%91%D7%95%D7%93%D7%A7-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-RJ45--%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%A1-BNC- כל החיבורים הוא מראה לי תקינים ואני רוצה לעשות בדיקב יותר רצינית שהרשת הפנימית תקינה ואין לה התנתקיות הפרעות וכו יש תוכנה, פקודה או משהו שיכול לבדוק לי את הרשת הרצתי את הפקודה ping -n 1000 10.0.0.138 מה היא בודקת בדיוק? סליחה על הבורות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדברי בזק לא ניתן להגיע ליותר מ-70. כפי שרואים אני מקבל גם יותר מ70. אז ביקשתי גם מבזק בנלאומי שישוו לתשתית. אלו הם התוצאות שקיבלתי: אתר בזק: Uploaded with ImageShack.us אתר בזק בנלאומי: Uploaded with ImageShack.us אתר speedtest: Uploaded with ImageShack.us באתר speedtest נתתי לו לבחור את השרת המהיר ביותר בעצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם השנה, כמו בשנה שעברה, אטול חלק ואדווח ישירות מאירועי תערוכת CES 2011 שתתקיים בסוף השבוע הבא בלאס וגאס, ארה"ב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=935
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי ראוטר חדש EA8500 של linksys ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כראוטר ואת הWD9970 של TP-Link כ- bridge אתמול הסתבכתי עם זה המון ואיכשהו (אני עד עכשיו לא מבין איך פתאום זה כן הצליח) בסוף הצלחתי. ואז כעבור כמה שעות שוב כלום לא עובד. לא אינטרנט, לא גישה לממשק, של אף אחד מהראוטרים שציינתי. פשוט כלום. אז הגיע הזמן שאבין איך באמת זה אמור לעבוד ואשמח לעזרתכם. חשוב לציין יש לי גם switch אז אשמח לדעת: 1. איך אני מחבר (פיזית) בין הראוטר למודם? איך ביניהם לסוויץ? 2. כדי ששוב תהיה לי גישה לממשקים אני די משוכנע שאצטרך לעשות להם reset ואז ילכו כל ההגדרות. האם יש צורך לדעת משהו לגבי כתובות שיהיו לכל אחד מהם? אם הראוטר יהיה לדוגמה 192.168.1.1 אז מה אמור להיו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצטרפתי לאנלימיטד, 1000/100 האם הראוטר שהם לרכישה מציעים שווה את המחיר? אני שואל מכיוון שהוא לא נמכר בשום מקום אחר אז אי אפשר להשוות... DIR-803 1200AC 300 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה עבור נתב אלחוטי (וקווי) העונה לקריטריונים הבאים: 1. מחיר: עד 600, ועדיף אפילו בסביבת ה-400 2. קניה בחנות בארץ, בעדיפות לאזור המרכז 3. טווח קליטה טוב - אמור לספק קליטה עבור 2 קומות, חצר וממ"ד 4. תקן N או AC במהירות של 300MBPS לפחות 5. ממשק משתמש נח 6. חיבור USB אחד לפחות, ועדיף בתקן USB 3 7. Dynamic DNS 8. אפשרות לחשבון אורח - GUEST 9. יציב ואמין 10. אופציונאלי - מודם VDSL כלול בנתב, אך לא חובה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי במציאת מדריך (עדיפות בעברית) ל -IPTABLES עמית
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-