עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by נ,

שלום. יש לי מע' הפעלה של ווינדוס XP והראוטר שלי הוא גם לטלפון בבית (חברת 012). האימיול מציג לי הודעה: רשת קדמליה מצב: מאחורי חומת אש ניסיתי דרך חומת האש במחשב אך זה לא עזר. ניסיתי לפתוח את הפורטים בראוטר ע"י: RUN CMD IPCONFIG IP של Default Gateway הקלדתו בשורת הכתובת בדפדפן אך ברגע שאני מנסה הוא אומר שהחיבור לאתר נפסק ושיש שגיאה בדף. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Haflo,

יש לי רשת עם שרת ובעיה עם שני תחנות שמריצות WinXP, לאחר זמן מסוים שהם כבר מחוברות לרשת (ומסוגלות להיכנס לרשת דרך Microsoft Windows Network דרך My Network Places) לאחר פרק זמן לא ארוך אני כבר לא מסוגל לעשות Browse לרשת דרך My Network Places - אני מקבל הודעת שגיאה Network is not accessible you may not have the premissions to use this netowrk resource צריך לציין שכל שרותי הרשת שלי פןעלים ועובדים, אני נכנס לכל כונני הרשת, ונכנס לכל מקום ברשת דרך Start->Run רק לבצע Browse לרשת אני לא מצליח!!! קרה למישהו בעיה דומה? רעיון לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בימים האחרונים הופעל ברחבי העולם שירות DNS חדש המבטיח הגנה מפני איומי סייבר. ההגנה שהוא מספק, שלטעמי היא בסיסית למדי, מופעל על ידי ארגון ללא כוונת רווח תחת השם Quad9 בכתובת 9.9.9.9. מידע מלא ומפורט על השירות, היתרונות והחסרונות שלו והסבר כיצד להפעיל אותו ניתן למצוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=7016

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי 2 מחשבים בבית שצריכים אינטרנט. התשתית שלי היא של הוט עם חייגן קבוע, ויש לי ראוטר גם. עכשיו ששמעתי שאפשר לחבר את 2 המחשבים דרך המודם בלבד עדיף לא ? אני לא מעביר שום קבצים בין 2 המחשבים. אני רוצה את זה כי לפי המשפט: "כמה שפחות מכשירים אלקטרונים ככה יש פחות תקלות". עכשיו אני לא רוצה לחבר שום מחשב ל USB כי אני לא אוהב את שיטת החיבור הזאת. רציתי לחבר את 2 המחשבים בכבל רשת. אז איך אני אמור לעשות את זה אם יש לי רק מחבר אחד ? לשים מפצל ? אבל רק אחד מאיתנו יוכל להתחבר לא ? וזה יצריך חייגן ? אני לא יודע כלום בנושא הזה אז תוכלו לעזור לי ? אני רוצה לדעת את החסרונות בעיקר של השיטה הזאת כדי לדעת אם זה יפגע לי במשהו. מה שטוב גם שאין ראוטר לא צריך לפתוח פורטים ולא צריכים להיות תל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Mr.Angel,

10/100M PCI LAN CARD DRIVER FOR REALTEK 8139D זה מה שרשום לי על הדסקט שקבלתי איתו אבל משום מה אני לא מצליח להתקין אותם תחת WINXP אני מנסה להתקין גרסה של הדרייברים בשביל WIN2000 על הXP והוא רושם לי THE DEVICE CANNOT START )CODE 10) יש סיכוי לעזרה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי נתב ותיק יחסית של EDIMAX דגם 6424n. לאחרונה שמתי לב שהמהירות במחשבים הניידים ירדה. בזמן שבחיבור ישיר לכבל רשת אני גולש במהירות של 12 ללא בעיה, דרך WiFi אני מגיע למהירות של כ-7. בדקתי בשני מחשבים וזה המצב. בנוסף - בחדר שנמצא במרחק של 15 מטר מהנתב בקושי זוכים לקליטה מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iveco,

אפשר לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 X4 ב PCIE 16 ? יש לי בלוח 2 חריצי הרחבה PCIE X16 אחד תפוס עם כרטיס מסך והשני פנוי עדיף לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 ב PCIE16 במקום כרטיס PCI ?

9. Started by 114508534,

קניתי שקע והחיבורים שלו ממש ממש מוזרים , יש שתי שורות כמו בתמונה ויוצא שיש 10 חיבורים אני לא יודע מה לחבר למה מישהו יכול להסביר , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי 4 מחשבים בבית , המחשב שלי הוא היחיד שמתחבר עם הכבל כי הראוטר אצלי. מחשב אחד מתחבר עם כרטיס אל חוטי כזה ו2 המחשבים האחרים הם ניידים ומתחברים גם כן בדרך אלחוטית. אז ככה - יש לי אינטרנט 8מגה , אני רוצה לחלק את רוחב הפס שלי בין המחשבים בבית ככה שלא יהיה יותר מידי בלאגן כי כשכולם מחוברים הם מאיטים אותי ואני בעיקרון מתעסק באינרטנט הרבה יותר מהם הם סתם במסנגר ובשטויות האחרות. אני רוצה לדעת איך מחלקים שנגיד הם יהיה להם מה8 מגה בית רק 1.5-2 מגה בית ולי כל השאר ? זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. את הראוטר בצד השני של הבית .כדי לקלוט את הראוטר אני צריך ללכת כמה מטרים למטבח כדי שהוא יקלוט את הראוטר . לעומת זאת המחשב הנייח בחדר שלי עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו קולט מצוין את הראוטר בצד השני של הבית . איך אפשר לנצל את המחשב הנייח בחדר שלי והכרטיס רשת שלו כדי לקלוט עם הפלאפון כמו שצריך בלי ללכת למטבח? * אי אפשר להזיז את הראוטר *יש לי אנדרואיד 2.3 בפלאפון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה של חכמי הפורום בנוגע לרכישת נתב. אני מחפש נתב אלחוטי שתומך כמובן ברשת N2. עד היום היה לי נתב של edimax. לצערי ה-DHCP של הנתב היה פשוט גרוע. במקרים לא מעטים, הכתובות לא היו מוקצות והיה צורך בהגדרה ידנית של כתובת כדי להתחבר לרשת. כמו כן הנתב סבל מנפילות תקשורת. אני מחפש סוס עבודה. אני מבצע הורדות מסיביות באמצעות 50 connections ויותר בו זמנית, ברוחב פס מלא (כרגע אצלי 2.5 מגה, ישודרג בקרוב ל 12 מגה). כיוון שיש לי כונן קשיח שממופה לכל המחשבים בבית ככונן רשת, אני צריך העברה פנים-רשתית מהירה. וכמו כן, שה DHCP יעבוד perfect. אשמח להמלצותיכם. בואו נאמר עד כ-700 שקל. כמו כן, הכרטיסים האלחוטיים שיש לי היום הם edimax 7128g. מניח שכדאי להחליף אותם. אשמח ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Funkyzord,

קניתי כבל רשת באורך של 10M וכשה חיברתי אותו כתוב בשאין כבל רשת מחובר. אחר כך החזרתי את הכבל שהיה לי קודם והכול עבד בסדר נ.ב יש לי אינטרנט של תבל מודם של AMBIT וכ.רשת של REALTEK

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by huber,

אני מחפש מישהו שעבר את ההסמכה הזו או שבירר על הנושא הזה להחלפת מידע...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jambo7,

שלום וחג שמח ניסית לחפש בפורום ולכל אחד יש סיפור אחר. אני מחובר לכבלים של הוט ויצרתי רשת חוטית של 4 מחשבים. הנתב הוא של אדימקס BR6204 וכרטיסי הרשת הם גם של אדימקס EN 9130TXL מע' הפעלה XP. אז ככה במחשב הקרוב לנקודה של הוט הכרטיס רשת מוגדר על AUTO ואילו שאר המחשבים מוגדרים על 10 DUPLEX HALF10 בינתיים זה עובד. מה שאני מבקש לדעת באים זה בסדר שהמחשבים הרחוקים מוגדרים על DUPLEX HALF10 מה צריכה להיות ההגדרה הנכונה ולמה יש את ההבדלים האלה בין המחשבים תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי. אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות. לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית. דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לא יודע בדיוק מה אני צריך לקנות, המהירות היא 1000 גיגה. ביקשתי מתאם סיב אבל הנציג שאל אם יש לי את כל הנ"ל: א. Gigabit WAN port x 1 – שקע WAN לטובת התממשקות מול מתאם סיבים – Ethernet במהירות 1 גיגה ביט לשנייה ומעלה. ב. בחיבור לתשתיות GPON של בזק או IBC – תמיכה בחייגן PPPoE. ג. בחיבור לתשתית Active Ethernet של IBC (אנלימיטד) – תמיכה בקבלת כתובת IP באמצעות DHCP זה נכון לא נכון? אפשר המלצה על ראוטר טוב עם מש ונקודת מש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by elio,

מישהו שיחק עם הגדרות ה TCPIP ב REGISTRY כמו שכתוב ב www.adsl.org.il ובאמת קיבל שיפורי ביצועים משמעותיים ? אם כן, עם איזה ערכים ואיזה שיפור ? מישהו יודע מהם הערכים הדיפולטיים של XP לפני השינוי ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היום קראתי ב-ynet שרשות ההגבלים העסקיים אישרה את הרכישה (עדיין נתון לאישור משרד התקשרות) של 012 ע"י אורנג. סלקום גם הביעה עניין ברכישה של נטויזן. וכפי שאנחנו יודעים פלאפון קשורה לבזק ע"י בעלות צולבת (שקשורה אל בזב"ל). כפי שרואים יש התנקזות של אמצעי התקשורת (טלפוניה ואינטרנט) למספר חברות (אורנג', סלקום ופלאפון). מה דעתכם יהיה בעקבות כך, שיפור או הרעה במצב האינטרנט? קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4019636,00.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חברים שלום, כבר כמה חודשים חיבור האינטרנט שלי נהייה איטי למדי. יש לי חיבור מגה וחצי אצל בזק בינלאומי. בהתחלה הייתי בטוח שהבעייה היא רק בשיתוף קבצים אבל מתברר שהחיבור שלי פשוט נהייה איטי. המהירות המירבית היא בסביבות ה50 קילובייט בשנייה. לפני כן היה לי 180 ככה בממוצע. מה קרה? אני לא זוכר שהגבלתי את המהירות? הבעייה היא אצלי? אצל הספק? איך אני יכול לבדוק בוודאות מה המהירות שלי? תוכנה או אתר? יש למישהו פיתרון? תודה מראש לעונים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני חווה בעיות איטיות מטורפות בגלישה באינטרנט בזמן הורדה מה-uTorrent (גרסה אחרונה), התוכנה מוגבלת לכ-9KB/s העלאה ולא מוגבלת בהורדה, כרגע מוריד על 185Kb/s כאשר יכול גם 250KB/s, מחובר ב-2.5MB בנטויז'ן, תשתית של בזק. XP PRO SP2 עם כל העידכונים האחרונים. <<< בקיצור, אני לא חושב שמקור הבעיה הוא ב-uTorrent, כי בעבר כבר גלשתי בצורה חלקה. אשמח לתוכנה או דרך כלשהי לדעת אילו תוכנות עושות שימוש ברוחב פס שלי במחשב, כמה Kb/s הן צורכות (העלאה והורדה) או אחוזים מהרוחב פס או סתם רק רשימה של התוכנות שגוזלות לי חלק מהרוחב פס. יותם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bafty,

יש לי שני מחשבים בבית אחד למטה ואחד קומה למעלה בקומה למטה יש ראוטר DLINK 6740U ובלמעלה מתאם רשת דיי ישן שעושה לי בעיות בקליטה אינטרנט של בזק בינלאומי 20 מגה והייתי רוצה המלצה למתאם מאוד חזק בקליטה והמחיר לא משנה לי!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי אני מתלבט בין שני ראוטרים של אדימקס הדגמים הם 6524N 6504N אני לי מושג מה ההבדלים, לפחות כאלה ששווים 45 ש"ח ב אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.