רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
עוד מישהו חווה בעיות עם Rapidshare בימים האחרונים ? יש לי משתמש Premium. זה בקושי מוריד... לפעמים אני מקבל לינק והכל בסדר מוריד מעולה... אבל רוב הלינקים בקושי זזים. לפעמים לא מקבלים מהירות בכלל. אני בבזק ב"ל. NGN 10MB[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 14:00:27 Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\Daniel>tracert rapidshare.com Tracing route to rapidshare.com [195.122.131.7] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 * 17 ms 17 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * * * Request timed out. 4 18 ms 17 ms * bzq-179-80-241.static.bezeqint.net [212.179.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם תקן G ולידו מחשב נייח שאני רוצה לקנות לו מקלט תקן N. עכשיו אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל השאלה אם הוא יכול לעבוד במקביל עם מחשב תקן G ומחשב תקן N. וגם אם כן מה תהיה בדיוק הקליטה בתקן G? כמו נתב G רגיל כלומר קליטה גרועה או שהוא יספק לתקן G את המקסימום קליטה שיכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני צריך המלצה מידיית לנתב חוטי להקמת רשת ביתית חוטית בבית. תודה. תקציב: עד 300 ש"ח. הנה רשימה שהכנתי: D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 12 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DIR-100 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 24 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DSL-2540T Modem Router מחיר 285 ש"ח NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614 מחיר 184 ש"ח אחריות: 36 חודשים. Edimax Broadband Router WAN 4Port BR6104K מחיר 150 ש"ח אחריות: 12 חודשים. Edimax Full Rate ADSL2+ Modem Router - AR-7084A מחיר 311 ש"ח TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA מחיר 149 ש"ח אחריות: 60 חודשים. TrendWare TW100-BRF114 …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה ! לא מצליח להקים רשת ביתית כדי לשתף דרכה אינטרנט בדרך אלחוטי בין שני מחשבים מחשב ראשי מקבל אינטרנט דרך מודם סלולרי של סלקום למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי פנוי פעיל במחשב , במחשב השני (שלי , אותו אני רוצה לחבר לאינטרנט) גם יש כרטיס רשת פעיל ותקין . איך אני יוצר בינהם חיבור ?? אני רוצה שהמחשב שלי יקבל אינטרנט מהמחשב השני שמקבל אינטרנט דרך המודם הסלולארי . אני צריך להגדיר בינהם רשת רגילה לא ? (שיתוף הרדיסקים .....מדפסות ...וכו) ולאפשר בסך הכל אפשרות אינטרנט במחשב הראשי עם המודם כאשר מדובר בשני מחשבים זה אמור להיות פשוט לא ? אם זה קוי אז כבל מוצלב ....אבל אם זה אל חוטי - איך אני עושה ? הבנתי שאני לא זקוק לראוטר עדיין למרות שמדובר באלחוטי , אבל איך אני עושה את זה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי (מינימום תקן G, לא חייב N) בעל מודם ADSL פנימי ובעל שרת VPN פנימי שאני אוכל לחייג אליו מהבית ולקבל IP של אותה הרשת ולגשת לשירותים באותה הרשת. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מוריד בדרך כלל מ-HTTP וקראה לי כמה פעמים כבר כשאני מוריד קבצים פתאום ההורדה מופסקת(יורד ל0) וזהו נתקע שמה זה קראה לי גם במנהל הורדות(IDM) וגם דרך הדפדפן שלי(FF). אני מחובר קווית לראווטר שקיבלתי מבזק של SIEMENS.בלוח בקרה של הראווטר רשום שלא היה ניתוק. מה הבעיה היא אצלי אצל הספק או השרת שמפסיק לי את ההורדה? ואך אפשר לפתור אותה(אם היא אצלי) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית ומדפסת רשת , בנוסף ברצוני להתחבר מדי פעם גם עם מכשיר אייפון לרשת. ברשותי כרגע מודם AZTEC שבזק נתנו לי. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי לחיבור כל המכשירים (אפשר גם חוטית,חוץ מהאייפון כמובן) 1. האם ה Edimax BR6204WG יעשה את העבודה? 2. אם כן האם אני יצטרך להמשיך להשתמש גם במודם הקיים (שני שקעי חשמל)? 3. או אולי עדיף לקחת מבזק את ה- D-LINK 2650G (והאם הוא יצטרך להשתמש גם במודם?) (בבזק יצא לי להתחייב עוד שנה בנוסף לשנה שאני ממילא מחויב ועוד 7*24 =168 "תמיכה ואחריות" ז"א תיאורטית 408 ש"ח) תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. באשכול אחר פה ראיתי המלצות על קליינט deluge, על פני utorrent, בעיקר בגלל שהוא יותר "אגרסיבי" ולכן מוריד במהירות יותר גבוהה. אצלי זה קורה ההפך הגמור. אני מחובר ב 15Mbps, ובעוד ש utorrent תמיד הורידה לי על 1.7MBps, הקליינט Deluge לא עובר את ה 1.3Mbps. אני מוריד מ TL מטורנטים בעלי כמות גבוהה של סידרים כך שזו לא הבעיה כאן. הפניתי פורט (והוא פתוח בבדיקה של התוכנה עצמה), כיביתי את כל האפשרויות תחת "network extras" מה שדרוש בשביל TL, והשארתי כמות מקסימלית של חיבורים ל 200. Cache נשאר מוגדר על 512 (פה אני חושד, כי אני לא בדיוק יודע מה הגודל שאני אמור להגדיר שם). יש לי network meter מותקן, ואני רואה שכשהתוכנה מורידה היא לא מורידה במהירות קבועה אלא בגרף כזה: וכש utorren…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני לוקח את המחשב נייד לבסיס, אני רוצה שיהיה לי שם אינטרנט דרך הפלאפון אני לא יכל כי אני יגמור את החבילה בפחות מיומיים איזה אפשרויות ישלי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר הוטבוקס שלצערי האותות האלחוטיים שלו חלשים ולא מגיעים לכל חלקי הבית.הומלץ לי להשתמש במתאמי הום פלאג כשאחד מחובר לראוטר והאחרים מחוברים לשקעי החשמל לפי הצורך(אחד או יותר) עד כאן הכל מובן לי. מה לא לא מובן האם למתאמים הרחוקים צריך לחבר איזה התקן שישדר את או שהמתאם משמש כמשדר וויפיי? ףתודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום, כבר במשך כחודש, המחשב הנייד שלי ( lenovo e330 i5, windows 8) לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר שהוא חוזר ממצב שינה או שהוא הרבה זמן פועל. ניסיתי כבר הכל (עדכון דרייברים, מחיקה של ההתקן והתקנה מחדש ועוד). רק כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש הוא מצליח להתחבר שוב לרשת אלחוטית, וגם אז זה לא תמיד מצליח. אני ישמח אם מישהו יוכל לעלות על הבעיה הזאת שמשגעת לי את המח! המחשב חדש לגמרי, ונקנה לפני כחודשיים. כעת הברירה היחידה שנותרה לי זה לפרמט את המחשב, ולזה אני בהחלט לא רוצה להגיע... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה בהודעה של מישהו והנתונים שלי נראים לי פחות טובים.. אני רק רוצה לבדוק אם זה נחשב תקין.. מהירות 10MB
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי 2 נתבים מתוצרת TP-Link: 1043ND - נתב ראשי המחובר ל-HOTBOX 941ND - נתב המוגדר בתצורת WDS ומשמש להגדלת טווח הרשת. בשני הנתבים נעשה שימוש בקושחה המקורית בגירסה האחרונה. ה-1043 מפגין יציבות טובה, אך ה-941 קורס לפחות פעם ביום ומצריך הדלקה מחדש כדי שישוב לתפקד. האם הניתוקים התכופים יכולים להעיד שה-941 לא תקין חומרתית? אשמח לעצות בנושא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של בזק שמחובר בחדר מרוחק לכניסת הטלפון. (הנתב של בזק - d-link dsl6850u) הנתב משדר אלחוטי 2.4. אני רוצה לחבר נתב נוסף שיש לי EDIMAX 6424N כREPEATER ואליו להתחבר בכבל ETHERNET ולהיות מקושר לרשת החיצונית של הנתב של בזק. האם זה אפשרי עם הFIRMWARE שקיים בשני הנתבים או שחובה להתקין DD-WRT או משהו בסגנון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזק משדרגת את הגלישה של לקוחותיה לעד 100 מגה בחינם. המשמעות היא שלקוחות הנמצאים בתוכנית T40 (כלומר מהירות של 40M) ישודרגו למהירות 100M ללא עלות למשך שנה. בזק לא מסרה מה יקרה לאחר השנה הזו, אבל ניסיון העבר מלמד שהעלות ללקוח תעלה. ההודעה לעיתונות שפורסמה היום נמצאת כאן - http://www.bezeq.co.il/internetandphone/blog/presswifi/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני היתחברתי לבזק סיב-אופטי 1GB.במחשב נייח בכבל רשת LAN מקבל מהירות גבוהה ותקינה. אני קניתי מגדיל טווח 3 יחידות הדגם : TP-Link 802.11ac AC2200 Smart Home Mesh System Deco M9 Plus במגדיל טווח חיברתי את כולם. והאינטרנט עובד ותקין. ורואה אתרים מהירים. אבל משהו לא מבין במגדיל טווח. במחשב נייד dell שלי אני מקבל מהירות אינטרנט אלחוטי בבית 245 Mbps וזה מישתנה מהירות מידי פעם 200 Mbps או 280 Mbps נסיתי בדיקה במחשב נייד היתחברות ישירות נתב ראוטר אלחוטי. ואותו דבר מקבל מהירות נמוכה. אגב: במחשב נייד דרייבר כרטיס רשת אלחוטי שלו יש לו 802.11ac תומך במגדיל טווח שלי. למה במחשב נייד שלי זה נמוך מהירות אלחוטי בבית שלי ? …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
השם המלא שכתוב על המודם הוא: Aztech Adsl2+ethernet Bridge Router Dsl-600e קופסא שחורה קטנה כזאת אני רוצה להגיע להגדרות ושאני כותב http://10.0.0.138 בדפדפן זה מביא אותי לעמוד שצריך להכניס יוזר וסיסמא אין לי מושג מה היוזר או הסיסמא ושהטכנאי היה פה לא היה צריך אני חושב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקדם אתר מסויים בדירוג שגוגל נותן. כלומר, שיהיה בין הראשונים. תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , ביום שישי אני וחברים מתכננים מסיבת רשת קטנה בביתי , עכשיו , בבית יש לי שני מחשבים , אחד עם שני כרטיסי רשת , ואחד עם כרטיס רשת אחד , יש לי כבל לא מוצלב שמחובר למודם וכבל מוצלב שמחובר למחשב השני , עכשיו , החברים מביאים איתם עוד מחשב אחד , מה שאני רוצה לשאול זה , אם החברים יביאו איתם עוד מחשב עם כרטיס רשת ועוד כרטיס רשת כדי לחבר על המחשב השני שלי(זה שמתחבר מהמחשב הראשון בכבל מוצלב) ואז אני יחבר לכרטיס רשת של המחשב השני את המחשב השלישי , אני יוכל לעשות את שלושתם ברשת אחת עם שיתוף אינטרנט ללא SWITCH? ואם לא או בכלל זה קשה להסבר , אז אחד החברים מסוגל להביא SWITCH\HUB... והכבלים שיש לי בבית זה , אחד 10מטר מוצלב , 1 שהוא 2מטר לא מוצלב , ועוד שני כבלים מוצלבים 2מטר , מה אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לחבר שלי מדפסת עם חיבור מקבילי וUSB אני רוצה לדעת אם יש איזה שהוא מכשיר שיכול לחבר אותו לרשת ללא חיבור למחשב? כמה זה עולה? איפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסביבה: XP HOME עם SP2 הבעיה: לא יכול לגלוש (גם ב FIREFOX ) למרות שמתחבר לרשת ומקבל IP. כן מוציא פינגים (לוואללה למשל) אבל TELNET לשרת הדואר שלנו גם לא עבד. יש היסטוריה של תוכנות ריגול אך טיפול משולב של ADAWARE+SPYBOT+MICROSOFT ANTISPYWARE ניקה הכל. ייתכן שהבעיות החלו לאחר שימוש ב KAZAA. כ"כ בוצע: IPCONFIG/FLUSHDNS ו- NETSH INT IP RESET והגדרת חייגן חדש כ"כ העברנו את המחשב למקום שיש ROUTER וגם שם היתה אותה בעיה (כלומר זה לא החייגן) יש עיצה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר המזדקן שלי (compex np18a) מילא עד כה את עבודתו נאמנה, אך בזמן האחרון לאחר כשעת שימוש בטורנט - לא ניתן לגלוש בדפדפן. אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL עם מודם aztech 600E. הדרישות מהראוטר: יכולת עבודה ממושכת עם ביטורנט הצפנת WPA2 אפשרות לשינוי עוצמת השידור האלחוטי (נראה לי שיש את זה בכל ראוטר) אופציונאלי - תמיכה בתקן N (זה כבר רשמי או עדיין טיוטא?) בתנאי שניתן במקביל לחבר ציוד G. אופציונאלי - תמיכה בחיבור קווי של 1G (האם צריך כבל רשת מעבר למשהו סטנדרטי?) * האם כדאי לקנות ראוטר הכולל מודם DSL מובנה שיהווה שיפור לעומת מה שבזק מחלקים? ** אין צורך לממש את כל התקציב, וניתן לחרוג אם יש צורך תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-