רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
נתחיל עם זה שראוטר היה מחובר כבר להוטבוקס והכל עבד פיקס. בשבועות האחרונים התחילו בעיות עם האינטרנט רק במחשב שבו מחובר הראוטר, בזמן שלי לא היה אינטרנט היה אפשר לקבל אינטרט בלפטופ או בסמארטפון. הייתי עושה troubleshooting problems וזה היה פותר את הבעיה. הבוקר קמתי, וכבר לא היה אינטרנט בכלל וtroubleshooting problems לא עזר. אמרתי לעצמי שאני אגדיר מחדש את הראוטר ניתקתי הכל והתחלתי לחבר מחדש, אבל שום אין שום תגובה אין אינטרנט. -אני יודע שהמודם אמור להחתבר לחיבור הכחול בראוטר אבל מהתחלה זה לא עבד ככה. מה שכן ניסיתי היום גם וגם ושום דבר לא עובד. - HOTBOX מוגדר כנתב בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/6952 כתבה מעניינת ביותר, תקראו. כמובן, שבמדינה הזאת, שום דבר לא ישתנה, בטח ובטח שלא קו תת ימי חדש . עריכה: רגע רגע, או שאולי כן? (ב10 שנים הקרובות) http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531 "בעקבות הביקושים הכבדים: בזק בינ"ל בוחנת הנחת כבל תת-ימי שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט באירופה"
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מודם USB הוא התקלקל לי, קיבלתי מודם רשת עבד טוב עכשיו שוב אותה בעיה שהיתה לי עם המודם USB האם כדאי לי לקנות מודם רשת (לא אלחוטי בעצמי) או שבזק מחליפים לי או משהו כזה אם כן, אז אפשר קישור למודם רשת איכותי שישרת אותי נאמנה והוא גם יותר טוב ממה שמקבלים מבזק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר אצל בזק.. פשוט שכן שלי מתחבר השבוע ל ADSL והוא לא יודע איזה מודם כדאי לו לבחור.. מישהו מבזק יביא לו איזה מודם שהוא יבחר שבזק מספקת השאלה היא איזה מודמים בזק מספקת ואיזה מהם הכי טוב האם מומלץ כרטיס רשת או USB ואם אחד מהם אז מה עדיף טנקיו =]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בסלון מכשיר VOD של יס. בגלל שאין לי בסביבתו נקודת טלפון הוצע לי לחבר אותו לרפיטר/AP שיעבוד מול הראוטר שיש לי בבית. בדקתי ובזק מוכרים את זה - http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html שיכול לשש גם כרפיטר וגם כ AP. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,הבעיה קצת מוזרה וניסיתי לחפש תשובה,אך לא מצאתי. אז ככה,במקום העבודה שלי כבל הרשת שאני מחבר למחשב הנייד שיש ברשותי האינטרנט מוגבל,הכוונה שיש גישה לאתרים בודדים כמו יוטיוב,פייסבוק,גוגל,ופה זה נגמר,כשאני מנסה לגלוש באתרים אחרים אין אפשרות. לעומת זאת במחשב נייד אחר,אין שום הגבלה וכל האתרים פתוחים.(מחשב של מכר שפירמטתי הרגע.) מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה?,אגב,עם הנייד שלי אני כן מצליח לגלוש כשאני מפעיל נקודת גישה לצורך העניין או עם החיבור הפיזי באינטרנט בבית. דעתכם?,OS W7 אם זה רלוונטי,בשני המחשבים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חישובים עדכניים לגבי קצב צריכת הכתובות ב APNIC (רשם האינטרנט של אסיה והאוקיאנוס השקט) מראים כי APNIC עתיד לצרוך את כל כתובות האינטרנט (IPv4) הקיימות שלו תוך פחות מחודשיים. (מקור: http://routing.co.il/ipv6/2011/02/19/%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%9D/ ) התהודה העולמית של אירוע כזה עשוייה להוביל ל "בהלת IPv6", התקנה מהירה, הוצאת כספים וכו'. אם אתם קונים נתב חדש - זיכרו לבחור נתב התומך ב IPv6.. יובל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לעבור מ ADSL לכבלים חשבתי ש012 יתנו לי את המהירות הכי טובה והכי יציבה רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם כבלים 750 והם עם 012 לגבי המהירות והיציבות תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בראוטר/מודם הזוועתי שחולק בזמנו ע"י בזק (Siemens SL2-141)... רק כי הוא הגיע בחינם. לפני כן השתמשתי בראוטר טוב בהרבה שבסופו של דבר שבק חיים. בקנייה של רגע קניתי את הLinksys WRT54GL מאחר והייתה תקופה שהוא קיבל ביקורות טובות מאוד (להבדיל מהWRT54G v5 עקב התרגיל המלוכלך של לינקסיס). חזרתי הביתה ולאחר שיטוט מהיר באינטרנט נתקלתי בהמון תלונות טכניות על הראוטר ובין היתר על ספק הכוח שלו. האם כדי להחזיר? אם כן, יש איזשהו ראוטר מומלץ, ברמת מחיר סבירה, התומך היטב בקושחות צד ג'?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי את מערכת ההפעלה שלי ל-windows 7 ומאז מופיע לי X על האייקון של הגישה לאינטרנט במקום O כחול שהיה מופיע לי ב-Vista שלמרות שאני עדיין מחובר לרשת וגולש בצורה תקינה. כאשר אני נכנס למרכז הרשת והשיתוף מוצג לי חיבור פעיל. (מדובר על PC שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר של netgear ע"י כבל) איך אפשר לתקן את האייקון שיוצג בצורה תקינה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי מNETBOX של נטויז'ן לprivatebox של בזק בינ"ל בתקווה שתקלות הניתוקים יחלפו להן אבל מסתבר שטלפון ואינטרנט על IP לא עובד אצלי כמו שצריך. יש למישהו מושג למה ? ואיך אם בכלל ניתן לפתור את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום בבזק את מתאם הרשת שבנדון, חיברתי בהתאם להוראות את צד הנתב ואת הצד של המחשב המרוחק. עם השלמת החיבורים, במחשב המרוחק אין גישה לאנטרנט. מבדיקה, חשמל מסופק לשני המתאמים(צד קרוב וצד רחוק), הנורית בגב המתאם דולקת בירוק מצביע על חיבור תקין(לנתב בצד אחד ולכרטיס רשת בצד שני), מה עושים? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה, חיברתי את המחשב הנייד שלי למחשב של אבא שלי בתקווה לעשות שיטוף אינטרנט, אבל הוא אומר לי שאין לי הרשאה להיכנס לרשת! אבל הוא עוד לא התעסק עם אומניוס כנראה > אז לפני שאני נותן למחשב שלי בעיטה, אנא תעזרו התמונה הראשונה היא מהמחשב שלי. השניה היא מהמחשב של אבא שלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לתת פתרון אלחוטי חזק למתחם המורכב ממשרד שבו ימוקם ראוטר בגלישה של 4 או 5 מגה וממנו אני רוצא להוציא החוצה אנטנה שתתן פריסה לחדרים מסביב למשרד. בכל החדרים יש סה"כ 80 איש כשלכולם כמעט יש מחשב נייד, אך לא כולם בוא זמנית גולשים אם כי ייתכנו מידי פעם מצבים כאלו בשעות הערב. המשתמשים אמורים לגלוש באינטרנט ולבצע שיחות וידאו עם המשפחות בחו"ל. מאחר ואין לי שליטה על כל משתמש אני יודע שהם ישתמשו בתוכנות הורדה כגון אמיול. אני לא יודע האם יש ראוטר במחיר שפוי שיתן לי אופציה לבצע load blancing כך שאוכל לתת העדפה לצרכים החשובים יותר. אני מצרף תרשים דיי גס שיתן לכם רושם ראשוני לפריסה האלחוטית: Uploaded with ImageShack.us המרחקים בין השורות מימין ומשמאלהם בערך 10 מטרים ובין…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני מנוי לחבילת 750 של בזק וגם ככה אני לא מרוצה הן מהשירות והן מהמנירות שהם אמורים לספק לי!!!! מה גם שלפני זמן מה שמו לי רשת אינטרנט אלחוטית ואז בכלל החבילה ירדה !!!! אני כרגע מחפש את חבילת מגה וחצי או שתיים הכי משתלמת שאפשר למצוא היום אני רוצה שהיא תהיה זולה (עד כמה שאפשר), שתספק את המהירות שלה היא מתחייבת והשירות שהם יספקו לי במידה ואני יבחר בהם יהיה נורמלי !!! תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. fritzbox הוא ראוטר עם מודל ADSL מובנה הכולל בתוכו VOIP ו USB עד לא מזמן הייתי בכבלים והשתמשתי בו כריפיטר בלבד. כרגע אני מחובר לאדסל ומעוניין להשתמש בו כמודם וראוטר אלחוטי. הדגם המדויק של המוצר הוא fritzBox fon wlan 7140 בכל אופן, הדרך היחידה המוכרת לי להתחבר בעזרת ראוטרים כאלו ואחרים (של אדימקס ו3קום) היא ע"י שימוש בפרוטוקול PPPOE, שם משתמש @ INetvision, סיסמה, וגם DNS של ספק האינטרנט. הבעיה שלי עם FRITZBOX היא שאין אפשרות לרשום DNS (למיטב הבנתי בחו"ל אפילו לא צריך, כי זה מתקבל אוט' מקו הטלפון) אשמח להכוונה אם מישהו מכיר את נושא ההתחברות דרך ADSL קצת יותר טוב ממני. אני אצרף כמה תמונות איך נראה חלון ההגדרות שלי ל ADSL בראוטר\מודם [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המחשב הנייח הצלחתי ואני מתחבר בלי חייגן לאינטרנט כבר. אבל אני לא מצליח להתחבר עם המחשב הנייד ואין ממש "מוקד תמיכה" שעוזר לדברים כאלה כן ..תאמינו או לא עכשיו אין לי שמץ מה עושים הדברים הבסיסים לא עזרו לי אני לא מצליח דרך חיבורי רשת לרענן את הרשתות זה כותב לי שם שווינדוס לא יכול וצריך להפעיל WZC HELPPPP MEEEE
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ שרת FTP דרך IIS/Win2k Server שמנסים להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה: Operation timed out
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם יש דרך להגן על הרשת שלי באמצעות סיסמא , ז''א שכל פעם שאני רוצה להתחבר אז אני צריך להקיש סיסמא. זה הראוטר שיש לי. EDIMAX BR-620WG ואני רואה את הרשתות בעזרת תוכנה שקוראים לה Ralink Wireless Card שבאה ביחד עם הראוטר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! תמליצו לי בבקשה על HUB אלחוט, כלומר אני לא צריך ראוטר. רק את הנתב בעצם. המחירים ממש מתפזרים בין ה150 ל"הרבה", ואני לא באמת יודע למה אני זקוק. בעצם אחבר אליו מחשב שולחני (ע''י כבל) ו2 ניידים בWIRELESS. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ופתח לי הסיסמא ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה. זה ויסטה בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר. ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP. היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-