רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט כבלים שמתחבר ללא חייגן ובמשותף יש לי SWITCH HUB שהמודם מחובר אליו ומחלק 3 אייפים דרך הכבלים לכל מחשב איפי שונה חיצוני לאינטרנט... אני רוצה לחבר מחשב 4-5 ואני מבחינתי לא צריך שיהיה אינטרנט אני רק רוצה שאני אוכל לראות אותם ב"MY NETWORK PLACE" ואוכל להעביר קבצים וכדומה לזה....... האם יש אפשרות להגדיר אי פי פנימי האם זה יעבוד? ואם לא איך כן ניתן חוץ מכמובן לקנות מכשור נוסף בתודה, משה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפני חודש עברתי דירה והדירה בנויה בצורה כזאת שחדר ממד וגם חדר הרחוק יותר מממד לא קולטים טוב או בכלל לא את הראוטר שלי שיושב בסלון אני חייב לציין שבדירה הקודמת (טיפה קטנה יותר) בכל נקודה בבית זה קלט לי , אפילו בממד עם דלת סגורה מה לדעתכם עדיף לי לקנות ? נקודת גישה או מגדיל טווח? אני סך הכל צריך את זה רק לשימוש באייפד,אייפון ולפעמים במחשב נייד וגם חשוב לי שדבר כזה לא יפגע במהירות במחשב ראשי שלי שאיתו אני עובד (מחובר חוטית לראוטר) ואני מבין שצריך לשים את אחד ממכשירים האלה לכיוון (או ליד) חדרים הרחוקים של הדירה שלי, נכון? תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של חברת WISELINK. מחוברים אליו 4 מחשבים, כל המחשבים רואים אחד את השני ואף ניתן לגלוש באינטרנט מכל אחד מהם. הבעייה היא שבסטטוס בראוטר אני רואה "ethernet link status:down" בכל הפורטים. המחשבים עובידם ב-DHCP וכן גם הראוטר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בתהליכי קנייה של מחשב חדש ורציתי לברר על האפשרות של חיבור שני מחשבים לאינטרנט. כרגע אני עם תשתית בזק 2.5 ( בהתחייבות לעוד מספר חודשים , אני נמצא כבר מספר שנים עם מודם מימי הדינוזאורים של בזק ומאוד מרוצה)והבנתי שיש אפשרות דרכם לקבל ראוטר בתשלום- זיכוי לשנתיים במחיר של 20 ש"ח לחודש. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי כאשר השימושים העיקריים יהיו במחשב החדש והמחשב הישן יהיה רק עבור מעט גלישה ומשחקים פשוטים לילדים כמו באבלס ומשחקי בובספוג . המחשבים יהיו במרחק קצר יחסית של 3-5 מטרים האחד מהשני, אז הייתי רוצה לקבל מושג על מה שהכי עדיף לי מבחינת אמינות החיבור לאינטרנט לשני המחשבים. אני לא פוסל אפשרות לחבר באופן חוטי את שני המחשבים לראוטר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט בחתימה תיאור הבעיה : ל X800XL שלי התקנתי את ה CATALYAST 5.7 לפני חודש, והגדרתי CTRL ALT T מחליף תצוגה (מכבה את המסך ומעביר את התמונה ל AV של ה TV, וחזרה) כשאני מחליף בין התצוגות, לאחר כמה שעות, מהירות האינטרנט יורדת ל-0 (באימיול, בגלישה, בהכל) ואין לי גישה לאייקון של ה LOCAL AREA CONNECTION הוא כאילו לא מגיב בשורת המשימות, לא משנה כמה אני לוחץ עליו. אני חייב להפעיל מחדש את המחשב בשביל שזה יסתדר לקח לי זמן להבין את מקור הבעיה הורדתי מלא תוכנות שהיו מותקנות ועשיתי מלא בדיקות מסתבר שזה באמת המעבר לתצוגה שונה שתוקע את החיבור לרשת (למה לעזאזל, מה הקשר ??) אני מחובר בכבלים, בלי חייגן - חיבור קבוע (MPLS) המודם מחובר למחשב ב USB (מעולם לא עשה בעיות א…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. האם יש חסרונות כלשהם בקביעות Static IP? הכוונה שלי עבור קביעת IP קבוע היא בעיקר מטעמי אבטחה. השאלה היא - וזאת מכיוון שאיני מבין גדול בענייני אבטחה - האם יש חסרונות כלשהן בדרך זאת? על פניו קביעת IP קבועה (וכך - הרשאת כניסה לאתרים מסוימים מ IP ספציפי), נשמעת כמו עצה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי האינטרנט. גיליתי שהנתב שהיה לי פשוט הפסיק לפעול (נשרף?). קניתי נתב חדש, פשוט... הבעיה: בנתב הישן הייתה לי יציאת UPLINK, ואז את המודם חיברתי ישר אל הנתב בכבל רשת רגיל (ישר). בנתב החדש אין יציאת UPLINK, ככה שאם אני מבין נכון (תקנו אותי אם לא), מה שאני צריך עכשיו זה כבל רשת מוצלב בין המודם לנתב. רציתי אם אפשר לקבל קישור לחנות שניתן להשיג בה כבל שכזה קצר ככל האפשר (20 ס"מ לדוגמא). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. זוהי הפעם הראשונה שאני פה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . אני בטוח שיש הרבה שחשבו על זה אך לא מצאתי דיון על הנושא הקדמה : יש לי בבית 2 עם מערכות הפעלה WIN 7 אשר משותפות עם מס כוננים. המחשבים חזקים עם זכרונות של 2 GB בכל אחד. אני רואה כרגע סרט ב 1080P או פחות (אותה תוצאה ) ממחשב שנמצא בטווח קצר מהשני,חשוב להסביר שאחד מחובר בכבל רשת והשני דרך כ.רשת אלחוטי .ובו כונן קשיח גדול אשר בו נמצאים כל הסרטים כאשר הפעלתי סרט דרך המחשב החוטי אני מקבל כל הזמן טעינה (עוצר וחושב) ואז שוב חוזר למשך דקה ושוב חושב ... השאלה שלי האם יש דרך בו אני יכול לראות את הסרט ללא השהיה..(באפר כלשהו) או משהו בסגנון?.. השקעתי הרבה מחשבה וסכום לא זעום בשביל שהכל יעבוד והוא עובד אך כפי …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. כרגע יש לי מחשב רגיל (Desktop) וגם Laptop שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם USB, כלומר כבל טלפון שנכנס למודם וכבל USB שיוצא מהמודם ונכנס למחשב. אני לא סגור מה אני צריך לרשת אלחוטית בבית, אבל די הבנתי שאני אצטרך: כרטיב רשת אלחוטי (מסוג PCI ולא UBS כי אין לי מספיק חיבורי USB פנויים) למחשב הרגיל. Access Point שהוא גם Switch - 'שיפזר' את התקשורת לכל המחשבים שיתחברו אילו. האם אני צריך גם מודם שיתווך בין ה Switch לקו טלפון? האם אני יכול להשתמש במודם שקיים לי היום (מודם עם חיבור USB למחשב)? האם כך צריכה להראות הרשת?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום כולם אתמול רציתי להתקין את הראוטר שלי ובטעות מחקתי את ה local area connection איך אני יכול עכשיו להחזיר את local area connection ולהתקין את הראוטר..?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד נייד dell 7720se מחשב די חזק ויש לי עוד מחשב נייח שהוא גם מאוד חזק יחסית למחשב שנקנה מזמן עכשיו אני רוצה להעביר את המחשב הנייח למקום אחר בבית ואיתו את ההוט בוקס ולהשאר רק עם הנייד חשבתי להפוך את הנייח לסוג של שרת קבצים או לא יודע מה לעשות איתו רציתי לשמוע דעות מה אני יכול לעשות וכמובן שאני רוצה לקנות ראוטר להוט בוקס הגרוע הזה כדי להנות מ 100 מגה יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קישור לאתר החברה USB lAN ADAPTER http://www.jetion.com/products/product_view.asp?proid=2086 חיפשתי ולא מצאתי מישו הביא לי תחיבור הזה וחסר לי רק תדרויר כי הוא לא מזהה אותו
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אנשים... דיברתי עם בזק, הם רוצים שאני אשלם 7 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כדי לעזור לי עם זה.. בכל מקרה, התקנתי את הראוטר, אני מצליח להתחבר לאינטרנט עובד בינתים יפה אבל : 1) חיברתי הרד דיסק חיצוני ישירות לראוטר.. אני צריך לרשום : \\bezeq\usb_storage\ כדי להכנס אליו.. יש דרך קצרה יותר? 2) שאני מנסה להעתיק סרט של 600 מגה מהראוטר למחשב שלי, זה מעתיק לי על 150kb, רושם שיקח לו מעל שעה ונתקע אחרי כמה דקות.. הכונן הקשיח תקין.. 3) אני לא מצליח להתחבר לרשת מהאייפון.. הוא כותב שאין אפשרות להתחבר.. (הסיסמא שהכנסתי היתה נכונה). 4) מה זה הפניית פורטים? ראיתי את זה בהגדרות בעברית של הנתב.. הציע לי לעשות את זה לכל מיני תוכנות כמו utorrent \ msn וכו' צריך? מה זה? תודה, שגיא…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי כבל רשת מוצלב חיברתי בין שני מחשבים WINXP SP1 ומחשב WINXP SP2 ללא נתב! שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ע"י מודם טריון של כבלים.. מחשב אחד (sp2) בחובר ביואסבי והשני בכבל רשת רגיל. האינטרנט בשני המחשבים עובדים 100% לא בעיות. במחשב חבילת שרות 1 המחשב "מתחבר" ללא בעיות ומראה כתובת איי פי פרטית אוטומטית והכל בסדר אבל במחשב השני חבילת שרות 2 הוא מראה את האייקון הזה ואחרי כמה שניות ארוכות הוא נותן את ההודעה הבאה בשני המחשבים נעזרתי באשף הגדרת רשת ביתית אוו משרד קטן שיש בחיבורי רשת שבלוח בקרה. תעזרו לי מה הבעיה ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות להתחבר לבזק ע"י שם משתמש וסיסמה שלהם כדי להיכנס אליהם לעמוד ושם אפשר לבדוק/להוריד את קובץ המחשת המהירות. שאלתי היא כזו: שמתי לב שהכתובת היא: http://192.168.97.12/wownew/main_page/ והרי זוהי כתובת שהיא לא ip חיצוני אלא ip ברשת פנימית,כלומר ,גם אחד המחשבים ברשת שלי(שאין לי )יכול להיות בעל אותה כתובת,לפחות 4 המספרים הראשונים של הכתובת. זה נראה כאילו אני (כשאני מתחבר אליהם)ברשת הפנימית של בזק. אפשר הסבר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב.... יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול להסביר לי בצורה ברורה, איך אני יכול להקטין את רמת האבטחה של הדפדפן אינטרנט הזה ? שאני אוכל לעשות עם העכבר בכל מקום העתק הדבק, בלי חובה להשתמש לזה בלחצני המקלדת ? תודה רבה(:
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , קניתי נתב ואני מנסה להכנס תחת רשת מאובטחת WPA PRESHAREDKEY הגדרתי אותו בנתב אבל בזמן שאני מנסה להתחבר XP לא מנשה בכלל הוא אומר "יש להשתמש בסיסמת רשת של 40 סיביות או 104 סיביות בהתאם לצרכי הרשת .... " הסיסמא הוגדרה בנתב והוא קיבל אותה ? EDIMAX 6126MG
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שאלה למומחים (וקחו בחשבון שאינני מבינה בתחום כלום): הקדמה: קראתי שאלות ותשובות בנושא ואני עדיין מבולבלת. ??? השאלה שלי ארוכה, כי אני ממש ממש מיואשת וחייבת פיתרון מוסמך ! אז הכנסתי כל פרט שנראה לי רלוונטי לעיניין ! יש לי כיום ראוטר של בזק והוא חלש לי מידי. גם טכנאי שלהם אישר זאת. :-[ שתי אפשרויות עומדות בפני: הזדכות על הראוטר ורכישת אחר - ולא מבזק או רכישת מגבר ושוב לא דרך בזק. קראתי על הראוטר של 5 ק"מ... אנטנות... גגות... ואני גם לא רוצה להגזים... 1. לגבי המגבר (האפשרות הזולה יותר והקלה יותר) - יש שאומרים שיש כזה דבר ויש שאומרים שבכלל אין כזה דבר ?! מה נכון ? בכל מקרה גם אם יש, אז לא בטוח שיתאים לראוטר ?! הוא מתחבר לראוטר או איפושהו באמצע הדרך לחשמל ? הוא בטו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-