עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקנתי מערכת הפעלה XP 32BIT דרך כונן DOK היום, על מחשב נייד שקיבלתי מזמן מפלאפון LG X120. הכל נראה תקין, אפילו התקנתי בצורה רגילה את כרטיס הרשת, כשרק ההתקנה של האלחוטי לא בסדר! אני מתקין את הדרייבר, מתבקש לבצע ריסטרט אחרי הודעה שההתקנה עברה בהצלחה, אבל עדיין הכרטיס לא מופיע בחיבורי רשת או במנהל ההתקנים! באחרון הוא מופיע אגב כסימן שאלה צהוב תחת network controlles. איך אפשר לפתר את הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, איזה כרטיס רשת אלחוטי USB למחשב שולחני עדיף מבחינת קליטה: TP-Link TL-WN722N תקן N - מגיע עם אנטנה חיצונית, 150Mbps TP-Link TL-WN821N תקן N - תומך ב 300Mbps

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Fighter,

שלום מכירים את האתר ספידגייד? אז יש להם משהו כזה שבודק הגדרות http://www.speedguide.net/analyzer.php?DATA_OFFSET=40&TCP_Options_string=020405500103030101010402&IP_MTU_DISCOVER=1&WIN=65340&RWIN=130680&MSS=1360&SCALE=1&TTL=49&TSOPT=0&SACK_PERM=1&IP_TOS=0&IP=84.94.100.22&timestamp=1172179900 עכשיו הקטע הוא שמה שרשום שם הוא לא נכון למרות שהאיי פי הוא נכון לי כתובים הנתונים הבאים(למטה יש תיבה כזאת) « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 02.22.2007 16:31 IP address: 84.94.xxx.xx TCP options string: 020405500103030101010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 130680 (NOT multiple of MSS) RWIN Scaling: 1 Unscaled RWI…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by laufgas,

שלום, יש לי ראוטר שממנו יוצא כבל רשת. אני מעוניין לקנות ראוטר ולחבר אליו את כבל הרשת ולהפוך את הראוטר החדש למגבר לאינטרנט האלחוטי. אשמח להמלצה על ראוטר שמסוגל לבצע את העבודה. תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by raz2058,

בקרוב אני לוקח את המחשב נייד לבסיס, אני רוצה שיהיה לי שם אינטרנט דרך הפלאפון אני לא יכל כי אני יגמור את החבילה בפחות מיומיים איזה אפשרויות ישלי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם. המחשב שלי מחובר לאינטרנט 3M בכבלים עם מודם RCA שקיבלתי בזמנו מ-HOT. למודם יש 4חיבורים מאחורה - חשמל, USB, חיבור רשת גדול כזה והחיבור העגול לשקע כבלים בקיר. כרגע המודם מחובר למחשב שלי בעזרת כבל רשת שקניתי בזמנו בכוונה לעשות רשת ביתית קטנה שלא יצאה לפועל בגלל פער הידע שלי ברשתות =\ בכל מקרה הגיע הזמן לחבר עוד מחשב לבית באינטרנט. קראתי בפורום הרבה הודעות על אנשים שרוצים לחבר עוד מחשב לאינטרנט, והבנתי שעדיף רשת קווית מאלחוטית (2 המחשבים ב-2 חדרים כמעט צמודים אותה קומה בלי הפרעות). גם שמתי לב שאמרו שעדיף לא למתוח סתם כבל רשת ישירות בין 2 המחשבים (מה שניסיתי בזמנו) אלא לעבוד עם נתב. קיוויתי להמנע משימוש בנתב כי אני כל הזמן קורא בעיות של אנשים שקשורים לבעיות בנתב שלה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום לכם. רכשתי ראוטר חדש EA8500 של linksys ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כראוטר ואת הWD9970 של TP-Link כ- bridge אתמול הסתבכתי עם זה המון ואיכשהו (אני עד עכשיו לא מבין איך פתאום זה כן הצליח) בסוף הצלחתי. ואז כעבור כמה שעות שוב כלום לא עובד. לא אינטרנט, לא גישה לממשק, של אף אחד מהראוטרים שציינתי. פשוט כלום. אז הגיע הזמן שאבין איך באמת זה אמור לעבוד ואשמח לעזרתכם. חשוב לציין יש לי גם switch אז אשמח לדעת: 1. איך אני מחבר (פיזית) בין הראוטר למודם? איך ביניהם לסוויץ? 2. כדי ששוב תהיה לי גישה לממשקים אני די משוכנע שאצטרך לעשות להם reset ואז ילכו כל ההגדרות. האם יש צורך לדעת משהו לגבי כתובות שיהיו לכל אחד מהם? אם הראוטר יהיה לדוגמה 192.168.1.1 אז מה אמור להיו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avi1231231900,

יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי. וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Mamimo,

טוב, המודם שלי SPEEDTOUCH 510 מוגדר כ PPPOA (חייגן פנימי) שרת DHCP מופעל, ו NATP מוגדר לפורטים הדרושים לי פתוחים. לאחרונה החל המודם שלי להתנהג מוזר, באופן רנדומלי לחלוטין הוא מתנתק ומתחבד שוב,לאחר בחינה של העניין מול בזק הגעתי למסקנה שהוא עושה ריסטרט לעצמו מאיזו שהיא סיבה. אני יכול לראות את המודם כבה ובאופן מיידי נורת החשמל מתחילה להדלק (להבהב) אחריה נורת הרשת ולבסוף נורת ה DSL. האם משנהו נתקל הבבעיה כזו, או מכיר פיתרון אפשרי אודה לא. כעת אני שוקל לחזור ל BRIDGE ואולי במצג זה המודם לא יעשה ריסטרט.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום למומחים ולמתעניינים, כרגע אני מחובר לתשתית בזק במהירות 15 מגה, דרך מבצע "בנדל" שמסתיים בקרוב. רציתי לעביר את התשתית מבזק לסלקום/נטוויז'יון. הנציגים אמרו שאי אפשר בגלל שהתשתית באיזור המגורים שלי תומכת רק עד 15 מגה, והם יכולים להעביר רק 40 מגה ומעלה. כשהתעקשתי, הנציגים התעקשו שהבעיה אצל בזק ואני צריך לפנות אליהם. מישהו נתקל בדבר כזה? זה נשמע לכם הגיוני? האם יש מה לעשות, או שנגזר עלי לשלם מחיר מופקע על מהירות נמוכה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mazinya,

אני עומד להתחבר שבוע הבא ל 10 מגה של בזק והבנתי שהם נותנים ראוטר בשיטת החיוב-זיכוי (כלומר אני צריך ללכת לבזק סטור ולרכוש את הראוטר) האם מישהו יודע איזה ראוטר הם נותנים? האם הראוטר הזה שווה משהו? האם בכלל כדאי לי לקנות ראוטר משלי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by rani,

איזה דפדפן הכי טוב מבין כולם שכדאי להוריד ולעבוד איתו? (לא בטא)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בזק מציעה את אתר השירות העצמי שלה עם מחירים של 69 שקל ל 15 מגה, 110 ל-100 מגה, ו-85 שקל ל-40 מגה. https://selfsales.bezeq.co.il/?locations=16&locations=32&locations=64 רציתי לדעת אם זה המחירים הכי נמוכים שאפשר לקבל מהחברה, או שאם מתקשרים אפשר לקבל הנחות יותר טובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, יש לי ראוטר ישן של אדימקס BR6204WG, אותו אני רוצה להחליף (קיים כבר 6 שנים, עדיין עובד...) ולהוסיף עוד access point או ראוטר שישמש כaccess point. ה-setup שאני מתכנן הוא כזה - מחשב מחובר חוטית לראוטר מס' 1 ובמרחק של 10-12 מטר ממנו יהיה accesspoint / router שאליו יהיה מחובר חוטית מחשב מס' 2. אני זקוק גם לכיסוי אלחוטי בכל הטווח (לסמרטפונים/לפטופים). המטרה היא שמחשב מס' 2 ישדר סטרימינג FHD ממחשב מס' 1 ללא לאגים. 1) איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקנות כראוטר מס' 1 לסטרימינג FHD (האם 150 מגה לשניה יספיק או צריך מינימום של 300 מגה לשניה)? 2) האם יש עדיפות לaccess point על פני ראוטר נוסף שיוסב לשימוש כaccess point ? האם רכישת 2 ראוטרים זולים כמו TP841 של TPLINK או W306R של TENDA י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם עבדתי מזה תקופה ארוכה עם 2 ראוטרים ישנים וטובים linksys wrt54gl שמריצים Tomato אחד מהם גם מחובר לסוויץ' ומפצל לי את ה LAN הקווי בבית. הסיבה לשימוש ב-2 הראטורים היא הטווח המוגדל, זה בית עם 2 קומות ואני צריך לספק אינטרנט לדייר ביחידת דיור שאני משכיר. הבעיה: לינקסיס אחד תקול אחרי שרכיב IC מסוים כנראה VR נשרף. אני צריך ראוטר טוב ולא יקר שידע לעבוד WDS עם הלינקסיס שיש לי. אני יודע שבחיבור WIFI זה בעייתי ויש שממליצים לעבוד עם ראוטר מאותו יצרן או אפילו זהים. אז לחילופין, איזה ראוטר אתם מכירים שהוא טוב ולא יקר ואם אפשר שיריץ Tomato או DD-WRT כך שאוכל לקנות 2 כאלו. תודה מראש דיוויד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tzatza,

מחפש מישהו שיש לו את הרשת האלחוטית של בזק ראוטר של SIMENS מחפש מישהו שהתקין ויכול להדריך לדרך האיכותית לאבטחה ובנית הרשת כמו כן קיים הראוטר הקודם קווי - של EDIMAX והאם ניתן להשתמש בו ולהמשיך את אבטחת הרשת שלו או משהו כזה בקיצור האם יש מדריך או משהו כזה לראוטר הספציפי כדי להבטיח רשת מאובטחת .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Cheif,

היום, לפני חמש שנים, ב-2/8/2005, עלה לאוויר האתר http://www.netcheif.com זאת מתוך מטרה להוות מקור ידע, דובר עברית, בנושאי נתבים ורשתות ביתיות. ל-POST זה מצורפת תמונה היסטורית של האתר מספטמבר 2005, כחודש לאחר הקמתו. במהלך חמש השנים האחרונות צבר האתר אוהדים רבים והצליח לבסס את עצמו כמקור ייחודי למידע בתחום זה. חיפושים רבים בגוגל הקשורים לתחום הנתבים והרשתות הביתיות, מעלים את NetCHEIF כתשובה הראשונה. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "אבטחת רשת", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCHEIF ממוקם ראשון. בשנה האחרונה הרחבתי את פעילות האתר על ידי פרסום "הבלוג של NetCHEIF", שכולל גם סקירות מהביקור שלי בתערוכת CES 2010. במקביל, החלה גם פעילות ב-Facebook …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לא ידעתי איפה ממש לשים את השאלה הזאתי. בידיוק עם כל המחשב החדש קיבלתי המערכת המפלצתית הזאתי,על הסאב היה כתוב להרחיק מכל המכשירים החשמליים 60 ס"מ. השאלה היא עם המגנט הגדול הזה שבפנים באמת משבש קליטה ואם כן איך למקם אותו כדי שלא יפריע למקלט? (המקלט חזק,Wireless -N). עריכה :זה בטוח הרמקולים,אני מדליק אין אינטרנט אני מכבה יש,פשוט ככה. מה עושים כדי שהרשת תקלוט כמו שצריך? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי 2 מחשבים כאשר הראשון עם Vista 32bit מחובר ישירות לראוטר (של 2WIRE) והשני עם XP SP3 גולש אלחוטית. על שניהם מותקן kaspersky internet security. הבעיה היא שהמחשבים לא "רואים" אחד את השני, ולכן אני לא מצליח לשתף קבצים וגם מדפסת. המחשבים כן מצליחים לעשות ping אחד לשני גם לפי IP וגם לפי השם מחשב. שניהם נמצאים באותה קבוצת עבודה. ובנוסף כיביתי בשניהם את הקספרסקי וזה עדיין לא עבד. בשניהם השיתוף קבצים מופעל. אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה של חכמי הפורום בנוגע לרכישת נתב. אני מחפש נתב אלחוטי שתומך כמובן ברשת N2. עד היום היה לי נתב של edimax. לצערי ה-DHCP של הנתב היה פשוט גרוע. במקרים לא מעטים, הכתובות לא היו מוקצות והיה צורך בהגדרה ידנית של כתובת כדי להתחבר לרשת. כמו כן הנתב סבל מנפילות תקשורת. אני מחפש סוס עבודה. אני מבצע הורדות מסיביות באמצעות 50 connections ויותר בו זמנית, ברוחב פס מלא (כרגע אצלי 2.5 מגה, ישודרג בקרוב ל 12 מגה). כיוון שיש לי כונן קשיח שממופה לכל המחשבים בבית ככונן רשת, אני צריך העברה פנים-רשתית מהירה. וכמו כן, שה DHCP יעבוד perfect. אשמח להמלצותיכם. בואו נאמר עד כ-700 שקל. כמו כן, הכרטיסים האלחוטיים שיש לי היום הם edimax 7128g. מניח שכדאי להחליף אותם. אשמח ל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן אתמול התקנתי פה את המודם נתב מבזק rotal rta 1025w של Dynalink המחשב הנייח שאיתו אני עובד כרגע מחובר לנתב וזה עובד הכל טוב והגלישה בסדר גמור.. אנחנו מנסים להתחבר דרך המחשב הנייד והsignal strength הוא על excellent. הבעיה שכל דקה בערך זה מתנתק וחוזר..אפילו שהמחשב הנייד פה לידי כמה ס"מ מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. לדברי בזק לא ניתן להגיע ליותר מ-70. כפי שרואים אני מקבל גם יותר מ70. אז ביקשתי גם מבזק בנלאומי שישוו לתשתית. אלו הם התוצאות שקיבלתי: אתר בזק: Uploaded with ImageShack.us אתר בזק בנלאומי: Uploaded with ImageShack.us אתר speedtest: Uploaded with ImageShack.us באתר speedtest נתתי לו לבחור את השרת המהיר ביותר בעצמו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בתקציב של עד 200 ש"ח מהו הנתב האלחוטי הטוב ביותר בטווח קליטה של לפחות 2 קומות והאיכות הגבוהה ביותר בתקציב של עד 200 ש"ח? ראיתי כמה בינתיים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=369809 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=150552 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=402292 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 משולב אלחוטי וADSL זה דחוף, בתודה, אור כהן

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by sharonja,

Does anyone know a good firewall software that support server Os like WINNT or WIN2k I need a recomedation for a firwall router for a network of 50-100 users and 5 servers

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים