עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Caleb,

היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אוקי החליפו אתמול בעבודה לנתב Netgear 2200 של בזק כאשר שידרגו את ה-ADSL ומאז יש לי כאן בעיות גישה בין המחשבים. מתחבר אליו עוד SWITCH של 8 פורטים מלאים. כל המחשבים הם WINXP מלבד שניים עם DOS (מכונות). כל המחשבים נמצאים תחת WORKGROUP. בכולם יש את אותו יוזר ללא סיסמא. אני רואה את המחשבים תחת View workgroup computers אבל לא מצליח להכנס אליהם (אין גישה) ה-FIREWALL של ווינדוס מבוטל בכל המחשבים. אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים, למרות שלכולם אותו Default gateway & subnet mask ב-ipconfig. ה-IP הוא הדיפלט של הראוטר (10.0.0.38 כאשר המחשבים מקבלים 10.0.0.1-32). ניסיתי גם לחזור אחורה לנתב Linksys שלנו (ללא מודם) ועדיין זה לא עובד. מאוד חשוב לי הגישה בין המחשבי DOS לרשת אחרת אנ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי שני מחשבים עם Win98 ואני רוצה לחבר אותם ברשת עם כבל USB... חיברתי את הכבלים הפעלתי את המחשבים... עכשיו הבעיה היא שניסיתי להתחבר דרך התוכנה שמגיע עם ה-Windows שנקראת "Direct Cable Connection" עשיתי מחשב אחד Host ואת השני Guest על COM1 וזה פשוט לא מתחבר...(הוא עושה כל הזמן Connecting) :'( מה עושים?? :-\ ואיך אני יכול לדעת על איזה COM ה-USB? ??? נ.ב הרבה אמרו לי שב-Win 2k/ME/XP זה יהיה הרבה יותר קל... אבל אני מעדיף בכל זאת לנסות עם Win98...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by reyrey_200,

צריך המלצה לזוג מתאמים שיפעלו על גבי החשמל או קו הטלפון. עיקר העבודה עם הרשת היא סטרימינג של HD. כעיקרון אמור להיות מחשב בקומה השניה של הבית שממנו ישותפו/יוזרמו סרטי HD שאותם אני אמור לראות בHTPC בסלון. אני צריך המלצה למתאמים שיעבדו בצורה טובה...ושסרטי הHD לא יתקעו כמו שקורה לי עכשיו עם הראוטר האלחוטי. בחנתי את כל האופציות בבית, השחלת כבל- בלתי אפשרי אקסס פוינט- כרגע אני לא סומך על הזרמת HD בWIFI ומתאמי רשת על חשמל/קו טלפון - נראה כרגע האופציה הכי טובה, אלא אם כן אני אשמע פה ביקורות רעות שמתאם רשת על חשמל לא מסוגל להזרים HD בצורה טובה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by esaly,

היי אנשים! האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו? המון תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by חגיב,

יש לי מצלמת IP שמחוברת לראוטר. אני מצליח לצפות דרך הסמארטפון במצלמה. מה שמוזר הוא שאם הסמארטפון מחובר גם כן לאותו הראוטר שהמצלמה מחוברת דרך WIFI אז הפונקציה של האודיו של המצלמה גם עובד לי אבל אם הסמארטפון מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת (הרשת הסלולארית או רשת אלחוטית אחרת) אז אני רק רואה את הוידאו אך הפונקציה של האודיו לא עובדת. זה מאד חשוב לי שהאודיו יעבוד כי המצלמה משמשת אותי לצורכי בייבי סיטר. לפי דעתי זה קשור לאיזה שהיא הגדרה בראוטר. יש לי ראוטר של TP-LINK והמצלמה היא TENVIS. אני אשמח שמישהו יפתור לי את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה מה לדעכם ? עוד מישהו יש? יש לי ADSL 750K של בזק בין לאומי ואני מרגיש שזה ממש הולך חרא , במשחקים יש לי פינגים גבוהים והגלישה לפעמים נורא איטית לפעמים זה פשוט מפסיק את העלאת האתרים או מעלה אותם מאוד לאט... בקיצור הגלישה ממש גרוע זה רק אצלי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי טוב שתומך בתשתית של הכבלים, הדרישות שלי הן שהוא יעבוד בתקן n (300Mbit) ושיהיו לו לפחות 2 יציאות LAN של ג'יגה (אחת למחשב ואחת ל HD חיצוני) בינתיים הדגם היחיד שיש לי בראש זה ה BR6574N של Edimax אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הדגם הזה והאם יש דגמים עדיפים תודה, צביקה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by arigo,

שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. סיכום (חלק מהבעיות כבר העלתי) חיברו את המחשב של אחי לאינטרנט עם הראוטר שנמצא אצלי RTA 1025W, הוא נרשם לטורנט ליצ', אז הוא עושה להם כל היום upload והכל הזמן מוריד סרטים (גם באיכות שכל התמונה שחורה וצריך להסתכל בעיתון מי השחקנים בכלל), וזה משגע אותי כבר אני לא יכול להתקין לו net limtter כי הוא יסגור את זה, אני לא יכול לקנות ראוטר חדש, כי רק עכשיו שילמנו על זה איזה 400 שקל מה שנשאר לי לעשות זה לשחק עם ה QOS, שאין לי מושג איך מקנפגים את זה והשאלה כמה זה יהיה יעיל, במקרה שהוא עושה UPLOAD שחונקים את הפס אולי אני אאעטוף את האנטנה של ה WIFI בניירות אולי זה יוריד את הקצב העברה אליו, יאוווו איזה נמאס זה אני מחכה שעה ש ynet יעלה. הנה תמונה של ה QOS

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by QuickSilver,

היי אנשים ... עשיתי לי בבית רשת קטנה , שני מחשבים , האב (HUB ) שעובדים בפרוטוקול NETBUEI . עכשיו , יש לי על אחד המחשבים חיבור אינטרנט ע"י מודם חיוג אנלוגי , איך אני גום למחשב שלא מחובר פיזית למודם לגלוש באינטרנט בו זמנית עם המחשב השני ברשת ... או ... איך אני יוצר שיתוף אינטרנט ברשת ב-WIN2K ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by stingeR-,

לפני יומיים שחזרתי מהלאן פרטי כל הבעיות התחילו.. באתי לחבר את שני כרטיסי הרשת וראיתי שבמחשב החדש הוא לא נותן לי לעשות שיתוף אינטרנט ידני! אבל הייתה רשת... בסוף הצלחתי לסדר את זה(אפילו אני לא יודע איך או לא זוכר) אבל עכשיו זה קרה עוד פעם ועכשיו אני לא יודע לסדר את זה... הבעיה היא שיש רשת והוא מזהה את הרטיסים אבל שאני בא לעשות שיתוף אינטרנט ידני של הכרטיס רשת הוא פשוט לא נותן לי! הוא עושה לי ERROR שאני מנסה לעשות את זה דרך הNETWORK WIZARD אז הוא כותב לי CHOULD NOT COMPLETE מזה לעזאזאל?!? עזרה דחופה. נואש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BarK1996,

היי, מנסה כרגע לתכנן הקמת רשת ביתית קווית. החלטתי שאני רוצה להשתמש בכבל רשת CAT6 FTP עכשיו נשאלת השאלה האם להשתמש בכבל גמיש או קשיח? הבנתי שהכבל הקשיח טוב להשחלות אך לא ניתן או בקושי ניתן (תקנו אותי אם אני טועה) לחברו לקונקטור ושהכבל הגמיש ההפך מזה, מיועד לחיבור לקונקטור, אך לא מחזיק טוב בלחיצה לשקע. אני מעוניין להשחיל כבל כאשר מצד אחד הוא מחובר לשקע תקשורת, ומהצד השני (מאחר וכל הכבלים מתרכזים לאותו מקום בו גם יישב הסוויטץ') לחבר לו קונקטור ולחבר ישירות לסוויטץ'. השאלות הן: 1. באיזה כבל צריך / מומלץ להשתמש? 2. האם אין מנוס אלא מקניית פאנל תקשורת? (אם רלוונטי, מדובר על בערך 8 כבלים שאני רוצה להש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי בבית מחשב ולפטופ. עד לא מזמן היה לי ראוטר 2WIRE שעובד בHPNA. קניתי אותו לפני 3 שנים ב1000 שקל וכל פילטר שלו עולה כ20 שקלים (המחשב והראוטר היו בממ"ד והלפטופ בקומה שניה ואפילו בלי החיבור לטלפון הייתה לי קליטה אלחוטית של 40-50% אפילו כשדלתות היו סגורות). ה2WIRE הלך וההורים שלי קנו מבזק ראוטר POWERNET RAP 720G שגם הוא עובד בHPNA ב1200 שקל ופילטר שלו עולה בערך 250 שקל, העברתי את המחשב לחדר רגיל (לא ממד) והקליטה שלו היא 20-30% במקרה הטוב. חייבת להיות אופציה יותר זולה וטובה, קשה לי להאמין שראוטר שעלה לפני 3 שנים 1000 שקל יותר טוב מראוטר שעולה היום 1200 למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by brighi,

שלום, אנימחדש בכל העולם הזה וזקוק למעט הדרכה, זה יהיה טיפה ארוך אז אשמח אם תוכלו לעקוב ולסייע. הרשת שלי מורכב ממודם של tp link וראוטר netgear r7800. על המודם מוגדר VPN של חברת expressvpn על ידי דחיפת קובץ באמצעות USB. הDNS המודם וגם הראוטר מוגדר על cloudflare. עד כאן הכל סבבה. התקנתי על הrasbpery pie שלי pihole וכאן זה קצת מסתבך, אני לא מצליח להעביר את התעבורה שלי דרכו. הvpn שלי לא יכול להגדיר IP סטאטי, אז כשאני מגדיר את הpihole באופן אוטומטי, הוא מקבל את 10.0.0.x בתור האייפי שמשתנה עם כל ריסט של הראוטר (שזה בעייתי בפני עצמו) וכשאני מגדיר את האייפי הזה בdhcp בתור הdns הראשי והמשני במודם ובראוטר אני מאבד את האינטרנט. אם אני ר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ה-FTC (רשות הסחר האמריקאית) הגישה תביעה כנגד D-LINK, אחת מיצרניות ציוד התקשורת הגדולות בעולם. ה-FTC טוענת כי אמצעי אבטחה המיושמים בנתבים ובמצלמות האינטרנט של החברה, פגיעים לתקיפות של האקרים ומסכנים את פרטיות המשתמשים בהם. התביעה הזו מגיעה על רקע ההשבתה של שירותי חברת DYN על ידי נוזקת Mirai לפני כמה שבועות. באמצעות תביעה זו מנסה ה-FTC לעורר את מודעות חברות התקשורת לאחריות שלהם לגבי הצורך באמצעי אבטחה חזקים ויעילים יותר. https://www.ftc.gov/news-events/press-releases/2017/01/ftc-charges-d-link-put-consumers-privacy-risk-due-inadequate

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by michael7255,

בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת: אם יש לי חיבור לכבלים, כלומר הIP שלי הוא קבוע, האם יש אפשרות איכשהו לקבל IP דינמאי, שהוא משתנה כל פעם שמתחברים לאינטרנט. יש לי גם ראוטר ד"א, למרות שזה לא נראה לי משנה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ברשותי מספר מחשבים. אני רוצה לחבר מחשב נייד למחשב נייח (מפרט בפרטים אישיים) ברשת קווית כדי לשתף קבצים בין שני המחשבים. על המחשב הנייח מותקנת Vista, על המחשב הנייד XP. לצערי לא הצלחתי לעשות זאת. חיברתי את השני המחשבים בכבל רשת והוא כותב שלא מצליח ליצור רשת. אפשר לקבל בבקשה הסברים איך יוצרים רשת קווית?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה לאכסן קובץ של 7 מגה ברשת, כדי שחבר יוכל להוריד אותו משם. איפה הכי פשוט לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eitany245,

שלוב רב,אני מעוניין לקנות רשת אלחוטית למחשב ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות בדיוק. אני צריך המלצה לקניית רשת אלחוטית מחברה טובה,לא משהו יקר,שזה בערך יתמוך ב-54 מגה בייט אינטרנט. תקציב:לא יותר מ-100 ש''ח. חנות:תמליצו לי בבקשה מ-TMS כי משם אני קונה. שהרשת האלחוטית תהיה טובה ורגילה,ולא משהו יקר ורציני. תודה לעוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם.. נ.ב. הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים