עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by thebenjamin,

יש לי 2 נתבים - שניהם Siemens SL2-141 הדגם תומך בWDS.. ניסיתי לקרוא מדריכים ולא הצלחתי... לא הצלחתי להגדיר.. ניסיתי לבטל את הDHCP ומשום מה היתה לי גם שגיאה של התנגשות כתובות והגדרתי את הנתב שאני רוצה שיהיה רפיטר כrepeater only וזה כאילו לא קולט את הרשת WIRELESS שהוא פולט... מבחינת קליטה נראה לי זה בסדר..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DXT,

אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי שני מחשבים עם Win98 ואני רוצה לחבר אותם ברשת עם כבל USB... חיברתי את הכבלים הפעלתי את המחשבים... עכשיו הבעיה היא שניסיתי להתחבר דרך התוכנה שמגיע עם ה-Windows שנקראת "Direct Cable Connection" עשיתי מחשב אחד Host ואת השני Guest על COM1 וזה פשוט לא מתחבר...(הוא עושה כל הזמן Connecting) :'( מה עושים?? :-\ ואיך אני יכול לדעת על איזה COM ה-USB? ??? נ.ב הרבה אמרו לי שב-Win 2k/ME/XP זה יהיה הרבה יותר קל... אבל אני מעדיף בכל זאת לנסות עם Win98...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chilik,

שלום שלום! אני עומד בפני קניה של מחשב נייד ואני מתלבט לגבי שני דגמים, שההבדל ביניהם הוא בכרטיס הרשת האלחוטית. יש לי נתב Smart Box של אורנג' שעובד גם בתקן N. המחשב הנייד ימוצב בתוך חדר ממ"ד. השאלה היא האם הסמרט בוקס הנ"ל מסוגל לחדור קירות בטון. אם כן, האם זה קשור לתקן N. ואם כן האם זה קריטי שגם כרטיס הרשת שאקנה יהיה בתקן הזה. שלוש שאלות, אם המידע לגבי הסמרט בוקס חסר אז לפחות אם מישהו יודע אם לתקן N יש השפעה על חדירת ממ"ד, וכמה זה תלוי בכרטיס שקולט את האותות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KingYog,

שלום, קניתי לא מזמן ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מנוי לאינטרנט של בזק דרך הכבלים, עכשיו אני יודע שלראוטר יש בעיה עם פרוטוקול lp2p. לכן החלטתי להשתמש בכרטיס רשת הנוסף שלי: יש לי במחשב שמחובר לאינטרנט שתי כרטיסי רשת, אחד מהלוח אם שמחובר למודם והשני PCI שמחובר לרואטר. הגדרתי את כל ההגדרות עם ה-wizard של WinXP אך כאשר אני מחובר לאינטרנט אין לי ping לראוטר או למחשב אחר ברשת, כמובן שהמחשב השני המחובר לרשת המקומית לא יכול לגלוש. וכשאני מנותק יש לי פינג לראוטר ולמחשב השני ויש גישה ל-share ים. אני לא יודע מה אני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר? והאם יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות של הרשת ב-WIN?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DBMyself,

שלום לכולם יש לי אינטרנט 5 מגה (תשתית של HOT ונטוויז'ן ספקים) בדירה ואנחנו 3 שותפים המשתמשים בו. יש לנו מודם Motorola של הכבלים וראוטר Edimax. מסיבה כלשהיא בימים האחרונים יש איטיות מחרידה בגלישה לאתרים (ישראליים בעיקר) ואני לא מצליח לאתר את הבעיה. שלחתי פינג לאתר וואלה ואתר YNET כי הם אתרים ישראליים והפינג אליהם הוא כ-2,500ms במקרה הכי גרוע, בממוצע כ-800ms. אף אחד לא גולש לי על הקו כי יש סיסמא, אף אחד לא מוריד כלום (המחשבים של השותפים סגורים בכלל כרגע), והאיטיות היא גם במחשבים של השותפים (שוב אף אחד לא מוריד כלום) מה שניסיתי לעשות זה לחבר את המחשב שלי ישירות למודם ובדקתי פינגים, הפינגים עדיין היו גבוהים. התקשרתי לחברת HOT והם לא מצאו שום בעיה על הקו ומבדיקה איתם מה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי אני מחובר לכבלים בחיבור ללא חייגן בגלל שיש לי ראוטר ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ראוטרים וחייגן. היום קראתי פה: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPDial/L2TPDial.htm שאפשר לעשות חיבור לאינטרנט בכבלים עם חייגן עם ראוטר כמו שלי [אני לא בטוח 100% שזה השם של הראוטר שלי אבל יש לו את ההגדרות כמו במדריך אז זה לא משנה]. אם אני מבקש מהכבלים שיעבירו אותי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן (אני רוצה IP משתנה בגלל נסיונות פריצה למחשב), איך הסידור IP יהיה? לפי המדריך אני נותן שם וסיסמה להתחברות בהגדרות של הראוטר, מה שכנראה אומר שהראוטר יחייג ושכל מי שמחובר לראוטר יקבל את אותה כתובת IP.. אבל אני מתחבר דרך המודם ולכן אני רוצה לדעת אם אני אקבל כתובת IP שונה [זאת שרואים בwhatismyip.com למ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by רועי אלגרבלי,

שלום וברכה! ברשותי נתב של בזק דגם 2650u של חברת דה לינק שתי מחשבים נמצאים תחתיו בכרטיס רשת אלחוטי שמחובר ליואסבי של כל מחשב ומחשב בעקבות איטיות בגלישה והורדת והעלאת קבצים אני מעוניין לדעת איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית וכמובן איך להצפין אותה כדי שאף "שכן" לא יגלוש על חשבון הרשת שלי?ושאף אחד לא יצפין לי אותה או ישנה הגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הראוטר שלי נמצא בקומה העליונה והייתי רוצה אינטרנט מהיציאה Ethernet של Raspberry pi שהוא נמצא בקומה אחרת של הבית. אני צריך את זה כי wifi לא מספיק טוב בשביל התוכנה הבאה: http://www.xbmchub.com/forums/general-video-addon-discussion/13153-%5Balpha%5D-xbmctorrent-torrent-streaming-xbmc.html תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kalda01,

בימים האחרונים התחילה תופעה שהאינטרנט מנותק למרות שהנוריות על הנתב מראות חיווי תקין. כיבוי והפעלה פותר את הבעייה עד הפעם הבאה. האם הבעייה בהכרח בנתב עצמו ? התמיכה של בזק טוענים שהקו עצמו תקין לחלוטין. איך מבררים מה הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Dj_RL,

יש לי מודם אלקטל ADSL שהפך לפרו אליו מחובר האב שמתחבר ישירות להאב חיברתי עם כבל מוצלב עוד ראוטר עם wi-fi של edimax למחשב השני מחובר כרטיס usbשל 3com שאמור לקלוט את הwifi אבל הוא קולט בתדר נמוך של very low , low ואי אפשר להתחבר במחשב השני לאינטרנט מה אני צריך לעשות תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DimaX,

היי! לפני שנה וחודשיים, עברתי ל012. עכשיו אני רוצה לזחור ל014, אבל מה - נזכרתי שב014, לפני שהיה לי ראוטר, היו לי הפרעות בקו והאלקטל 510 המשודרג לפרו תמיד היה מתנתק. בזק אמרו לי שיש לי הפרעות בקו אחרי בדיקות שלהם, ורצו לשלוח לי טכנאי אבל בסוף אבא שלי לא הסכים שיבוא טכנאי.(אם אני לא טועה, כתבתי עלז ה כבר ועמרי הגיב לי והפריח את החששות של אבא שלי לגבי נקודות גישה לטלפון בלתי חוקיות לא משנה קיצר) מאז שאני ב012 ועם ראוטר לינקסיס WRT54GL, אין התנתקויות אקראיות כל 5-6 שעות... השאלה שלי היא האם זה ייתכן שאצל 014 היו לי הפרעות בקו ואצל 012 לא? זה קו יחיד או לכל ספקית זה איכשהו משהו שונה? ..(אני לא מתכוון פיזית קו שונה) תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by matrix66,

יש אצלי בבית רשת חוטית ל-3 מחשבים. מחשב אחד נמצא ליד הראוטר אז הוא מחובר אליו ישירות ו2 מחשבים אחרים מחוברים דרך מפצל (סוויצ') בזמן האחרון אחד המחשבים שמקושר דרך הסוויצ' מאבד את הקשר לרשת באופן קבוע בעוד שהמחשב השני מחובר ללא שום בעייה (הבעייה נפתרת לכמה דקות עי ניתוק כבל הרשת מהמחשב עם הבעייה וחיבור מחדש ואז הבעייה חוזרת..) מישהו יודע מה בדיוק גורם לבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ברשותי ראוטר לינקסיס wrt54gl. הוא מעודכן לגרסא האחרונה ומריץ כרגע את 4.30.15. מחובר ל ADSL, דרך אורנג'. אני חווה בעיות מוזרות שמטרידות אותי עוד מגרסאה קודמת איתה הוא הגיע - אחת לכמה זמן, הוא מנתק את כולם מהרשת, חלקנו נשארים ברשת הפנימית שלו והשאר לא מצליחים אפילו להתחבר - כלומר המנהל חיבורים של הווינדוס מודיע על כשל בהתחברות. הפתרון היחידי שעוזר ונראה באופק - ריסט. באותו זמן נורות הראוטר אינן מעידות על תקלה כזו או אחרת, יש אינטרנט והוא נראה...בסדר. ועם זאת, התקלה הטורדנית הזאת. האם מישהו נתקל בה ומכיר פתרון? אשמח לשמוע, ערן.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by splitman,

שלום, ברצוני לרכז את כל הסרטים בספריה אחת שתהיה נגישה מכל המחשבים בבית. הספריה תהיה בכונן חיצוני USB3 שיהיה מחובר קבוע למחשב הנייח היחיד בבית. כך שבמידה וארצה לראות \ להוריד סרט ממחשב נייד כלשהו בבית, אוכל לעשות זאת "מרחוק" מ\אל אותו כונן חיצוני. האם אפשרי לעשות זאת כך שיעבוד גם במהירות סבירה? אשמח אם תדריכו אותי. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Yehazkel,

שלום אני רוצה להחליף מודם יש לי עכשיו מודם PCI מהספק והם רוצים שעכשיו אני אקנה אותו ב400 ש"ח שזה דבר שאפילו בחלום לא הייתי עושה אז הנה האפשרויות בבזקסטור: PCI - שעולה 210 ש"ח USB - שעולה 400 ש"ח השאלה מה עדיף? למה? מה ההבדלים? ואם יש מקום אחר לקנות אותם חוץ מבזקסטור? תודה יחזקאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kisin,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב. נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין. הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן. כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים. בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת. הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות. מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר. לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. או שאני מתבלבל עם (פ"ת), אני פשוט לא זוכר 100 אחוז, אבל זה ליד המפעל הגדול של IBM (ומאחוריו הזה של אינטל), אחריהם יש בדיוק מפעל ענק שרשום של ALCATEL בדיוק כמו בסמל שעל המודם. לאלקטל יש סניף בישראל?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי יש לי NAS של ASUSTOR ואני רוצה להתקין עליו Pi-hole לפי מדריך שראיתי (המדריך במקור ל SYNOLOGY) ואני קצת מסתבך הורדתי את ה DOCKER אבל הוא לא יוצא קיצור דרך ואי אפשר (כנראה ) להפעיל אותו עצמאית. חיפשתי קצת ברשת והבנתי שב ASUSTOR כנראה צריך portainer.io יחד עם ה DOCKER , אז הורדתי את ה portainer ואני מקבל את המסך שבתמונה. מנה להבין מה אני עושה כאן , מישהו יודע לעזור במקרה? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים