עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום יש לי רשת קוויות בבית עם מודם וראוטר לא אלחוטי כל המחשבים ברשת עובדים כרגיל הגדרתי לכל מחשב איפי משלו בשביל שהוכל להתחבר משולחן עבודה מרוחק או לשתף תקיות לפי הסדר הזה 192.168.2.40 41 42 43 הרשת כבר קיימת הרבה זמן ואף אחד לא נוגע במחשבים כדי לשנות משו עשיתי ריסט לאחד המחשבים שבו נוצרה הבעיה הדלקתי תמחשב הכרטיס רשת מזווהה ע"י הוינדוס הוא דולק לפי האור מאוחרה אבל אין אינטרנט וגם לא שיתוף ברשת של המחשב הזה ניסתי להחליף כמה כרטסי רשת ואותה בעיה היא שבחלון שאמור להיות רשום האיפי וכל הנתנוים לא רשום לי לפי התמונה הבאה שיש למטה ושאני לוחץ פרטים או אומר שאני צריך לפנות למנהל הרשת ובלה בלה כאילו הכרטיס רשת לא מקבל תאיפי שהגדרתי לו ונשבר לי הראש מזה הלכתי לקנות כרטיס רשת חדש ו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Time_Is_Money,

יש לי גירסת 0.47c. אין לי ראוטר. יש לי highID. הרבה קבצים בשיתוף. מה הסיבה? יכול להית בהגדרות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yp3,

לקחתי נתב אלחוטי (פשוט) ביטלתי לו את הDHCP חיברתי אותו דרך אחת מיציאות הLAN לרשת שלי. ברשת שלי יש שרת DHCP תקין, ובכל נקודה ברשת שלי שאני מחבר מחשב הוא מקבל כתובת. אבל, אם אני מתחבר לנתב אני לא מקבל כתובת בין אם אני מתחבר לנתב עם חוט (לאחת מיציאות הLAN) ובין אם אני מתחבר אליו אלחוטית. אם אני מגדיר למחשב כתובת סטטית הכל עובד תקין. יש למישהו רעיונות איך לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shal,

מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אשמח לקבל הנחיות לכל שלבי התהליך. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN

11. Started by iem,

אני מקבל connected כשאני מתחבר wireless לראוטר, אני מקבל IP Address , Subnet MASK , Default gateway תקינים. אבל הוא לא מתחבר לרשת דרך פיירפוקס ולא מתחבר לסקייפ... ממש מוזר ! אני "קונה" כתובת מהראוטר תקינה ולמרות ה-connected אני פשוט לא מקבל אינטרנט... יכול להיות שהספק או התשתית פגומה ? אפילו שהכתובות כביכול תקינות ? :'( תודה על כל עזרה !!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ggg123,

ברשותי מדפסת HP Photosmart C5283. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי לווינדוס 7 , גרסת 64 ביט ואני רוצה לשתף את המדפסת ברשת. הגדרתי שיתוף ואת שם המדפסת ברשת כמובן אך כאשר אני מנסה להוסיף את המדפסת במחשב אחר אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר למדפסת. יש לציין שכשהיה לי ווינדוס XP עוד לפני ששידרגתי לווינדוס 7 הצלחתי לשתף ללא כל בעיה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yuvalkob,

לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???

14. אהלן חבר'ה! אז ככה, יש ברשותי נתב מדגם RTA-1025W של חברת Rotal (קיבלתי מבזק), אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים כדי שאוכל לשחק ברשת ב- PS3, ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים, אבל ישנה בעיה! אני לא מצליח להכנס למנהל של הנתב. אני מזין את שם המשתמש: Admin ואת הסיסמא: Admin, אך הוא לא מקבל את זה. אחרי שלושה נסיונות, אני מקבל שגיאה 404 (אני חושב), שאין לי את הגישה. איך אני פותר את הבעיה הזאת? עוד דבר שרציתי לשאול, חברים המחוברים ע"י חברת "זהב" - האם מהירות ההורדה שלכם איטית? כשאני מוריד קבצים מ- Rapidshare.com במהלך היום אני נתקל במהירות זוועתית של כ- 16-30KB/Sec, ולעומת זאת, בשעות הלילה המאוחרות, המהירות היא יותר סבירה ועומדת על כ- 80-119KB/Sec. יש איזו דרך שאני יכול לפתור את …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Fighter,

בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. במסגרת תערוכת CES הכריזה Linksys על נתב חדש בסדרת ה-WRT. נתבים חדשים בסדרה זו לא הוכרזו בשנים האחרונות ובאמצעות הנתב החדש מנסה Belkin, בעלת המותג Linksys, לחדש את ימי ה-WRT. כל הפרטים וגם תמונות בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4581 מידע על כל הקורה בתערוכת CES 2014 ניתן לקרוא בדף הפייסבוק שלי כאן - https://www.facebook.com/NetCHEIF

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Doron.C,

היי לכולם הייתה לי תקלה אתמול באינטרנט , המודם שלי Speedtouch 510 האגדי של אלקטל הראה נורית שטרודל מהבהבת כלומר יש בעיה קו ( היה קו טלפון בבית ) באותו יום בוצעו אצלנו באזור עבודות תשתית לשדרוג לרשת ה NGN . התקשרתי ל 166 ובו נאמר שזו בעיה כנראה בתשתית והם שולחים טכנאי הבייתה אבל לפני שאלתי שאלה מפגרת האם ה ADSL אינני יכול לגלוש לאחר שבוצעו עבודות שדרוג ונאמר לי שזה לא קשור וכנראה בתשתית . היום הגיע הטכנאי ירד למטה ראה שהכל בסדר ירידה שלקחה בערך 5-7 דקות וחזר אם המודם RTA1320a של רוטל בטענה שהמודם ישן מדי ואינו מתאים לתשתית , לאחר חיפוש בגוגל ופה באתר הבנתי שהמודם נורא בעייתי ? דעתכם ומה עליי לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ראיתי בעבר אפשרות לשליחת הודעות POPUP בתוך הרשת בפנימית על ידי הרצה פקודה כלשהי בוינדוס, מישהו יכול להזכיר לי איך ניתן לעשות את זה ? והאם זה חוצה פלטפורמות כמו וינדוס XP ווינדוס 7 ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shay108,

שלום. אני מנסה לגשת למודם-ראוטר שלי (B-Focus 270PR) ע"י telnet כדי להפוך אותו לראוטר אבל אני מקבל את ההודעה הבאה: Could not open a connection to host on port 23: connection failed מצאתי את הודעת השגיאה הזו בדיוק ב- help של Windows אבל לא הבנתי איך לפתור אותה... יכול להיות שהפורט שלי חסום? אם כן (וגם אם לא...) מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי אני מעוניין להשתמש ב webui של utorrent דרך האינטרנט בעבודה, אבל משום מה זה לא עובד לי ... כנראה שיש חסימה דרך העבודה, כיצד אפשר לפתור בעיה זו??? מה שקורה זה שאפשר לשלוט ב utorrent דרך האינטרנט (מן שליטה מרחוק) מכניסים באקספלורר http://***.***.***.***:port/gui לדוגמא: http://111.111.111.111:8080/gui אבל זה פשוט לא עובד.... דרך האינטרנט בבית זה אפשרי אז כנראה שחוסמים לי בעבודה כיצד ניתן לבטל את זה? :jump: :jump: :jump:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מישהו אמר פה שיש קרינה מסוכנת אולי, אבל זה לא בטוח בדיוק כמו נורא הפלאפונים. בכל מקרה, אם הכרטיס רשת האלחוטי רחוק ממני באיזה מטר, זה כבר לא מסוכן? כי כעקרון גם פלאפון זה לא מסוכן עם לא מקרבים אותו ממש לגוף, אז אני לא חושב שצריך להיות הבדל עם כרטיס רשת אלחוטי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The-Magician,

נשרף לי השנאי, איך אני יודע איזה שנאי לקנות? אני לא בבית...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי רשת ביתית שאליה מחוברים אני ואח שלי.. ברשותי ראוטר של 3COM מהדגם האלחוטי אבל ללא המודם .. אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק כמובן B312+ בשבוע האחרון התחילו להופיע לי קפיצות של פינגים גבוהים בשרתיי משחק שאני משחק בהם.. באירופה ואפילו בישראל עשיתי לי ולאח שלי בדיקות מקיפות של וירוסים ו SPY WARES בעזרת מספר תוכנות מצאתי כמה SPY WARES אבל העפתי את כולם והבעיה ממשיכה.. דיברתי עם בזק ונמצא כי הקו שלי תקין למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי בבית תשתית של HOT במהירות של 100MB הכולל ראוטר Hot Box. ספק האינטרנט 012. מערכת אזעקה של RISCO מחוברת ב WiFi . יש לי תופעה של התנתקות של התקשורת לאפליקציה של האזעקה. התופעה מתרחשת כל כמה ימים. מה שמסדר את הבעיה זה כיבוי החשמל לרכיב ה WiFi של מערכת האזעקה, והפעלתו מחדש.התקשורת לאפליקציה מסתדרת לכמה ימים. יש לציין שהכל פעל באופן תקין לפני שהוט שדרגו לי את מהירות הגלישה (כאשר הייתי עם ראוטר אחר של HOT ומהירות הגלישה היתה 30MB). טכנאי האזעקות אמר לי שיתכן ואני צריך כתובת IP קבועה? אשמח לקבל עצה

דיונים חדשים בפורומים