עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rani,

איזה דפדפן הכי טוב מבין כולם שכדאי להוריד ולעבוד איתו? (לא בטא)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avi1231231900,

יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי. וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השקעה כספית עד 260ש"ח. ניתוני הדירה: דירה קטנה יחסית, רוב הקירות גבס. מרחק קליטה לא צריך לעבור את ה-10-8מטר. לראוטר יתחבר מחשב אחד נייח ושני מחשבים ניידים. רשת בבית של הוט - בכבלים. הסתכלתי קצת באינטרנט והעין נתפסה על שניים: נתב אלחוטי LinkSys WRT54G2 ו D-Link DIR-320 אשמח לחוות דעת, או הצעה נוספת כמובן. תודה ושבוע טוב רון אני מעוניין לקנות עוד מחר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by brighi,

שלום, אנימחדש בכל העולם הזה וזקוק למעט הדרכה, זה יהיה טיפה ארוך אז אשמח אם תוכלו לעקוב ולסייע. הרשת שלי מורכב ממודם של tp link וראוטר netgear r7800. על המודם מוגדר VPN של חברת expressvpn על ידי דחיפת קובץ באמצעות USB. הDNS המודם וגם הראוטר מוגדר על cloudflare. עד כאן הכל סבבה. התקנתי על הrasbpery pie שלי pihole וכאן זה קצת מסתבך, אני לא מצליח להעביר את התעבורה שלי דרכו. הvpn שלי לא יכול להגדיר IP סטאטי, אז כשאני מגדיר את הpihole באופן אוטומטי, הוא מקבל את 10.0.0.x בתור האייפי שמשתנה עם כל ריסט של הראוטר (שזה בעייתי בפני עצמו) וכשאני מגדיר את האייפי הזה בdhcp בתור הdns הראשי והמשני במודם ובראוטר אני מאבד את האינטרנט. אם אני ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Danniel,

במשרד, כ-80 מ"ר, האינטרנט נמצא בחדר מסוים היכן שהתשתית. יש לי רשת במשרד עם סוויצ'. אני רוצה חיבור טוב ויציב. מה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הי, רכשתי לאחרונה טלויזית 4K ואני (איך לא) מנסה לנגן מהרשת הביתית קובץ 4K בגודל 56GB. יש לי סטרימר Xtreamer Prodigy 4K שהצליח לנגן את הסרט בלי בעיה בחיבור ישיר של דיסק קשיח. ראוטר 1Gbit Dlink DIR-655 רשת קווית בבית CAT6 שרת מדיה: מחשב שולחני עם Windows 7 שבו מוגדרים שיתופי הקבצים. הסטרימר מתחבר לרשת דרך פרוטוקול SMB הניגון של הקובץ מאוד מקוטע כל הזמן. הצלחתי לנגן קובץ 4K קטן יותר וכמובן שלא היו בעיות עם קבצי 1080P בגדלים של עד 20 גיגה. אשמח לעצות.. על פניו המערך הזה אמור להיות מסוגל להזרים את התוכן בלי בעיה. עריכה: זה המפרט של שרת המדיה: מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB לוח אם: MSI H55M-…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tood24,

איך הראוטר הזה?לבית אינטרנט הוט תודה http://www.aliexpress.com/item/English-Instruction-TP-LINK-Wireless-Wifi-Router-AC-TL-WDR7500-1750Mbps-1-WAN-4-LAN-2/2029070931.html?spm=2114.30010308.3.47.Bof00z&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10037_9985_301_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_413,searchweb201603_2&btsid=2bdb436d-17de-4ebf-a79f-de058a85240c

9. שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בכתבה באתר אחר הוסבר מדוע לא ניתן להזרים סרטי HD האם באמת לא ניתן להזרים סרטי HD? גם בראוטר כזה ? http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#spec TL-WR1043ND) המרחק בין המחשב שלי לסרטימר הוא בערך 7 מטר שבניהם קיים קיר עם דלת שלרובה פתוחה ולסטרימר מחובר TL-WN821N (אני לא יודע כמה זה משנה אבל אני נותן לכם תמונה כוללת כדי שתבינו ) האם באמת לא אוכל להזרים סרטי HD ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by stam101,

היי יש לי ראוטר ושלושה מחשבים שגולשים באינטרנט(2 לפטופים ומחשב רגיל) ב2 הלפטופים האינטרנט עובד חלק על העוצמה הכי גבוהה(יש לנו מהירות 10 מגה) ובמחשב הרגיל זה כל פעם משתנה(בין איטי מאוד לסביר) יש לציין שזה כמובן לא תמיד היה ככה זה בשבועיים האחרונים אולי טיפה יותר במחשב מחובר כרטיס רשת אלחוטי דרך USB וניסיתי כמובן לנתק ולחבר הכל וזה לא עוזר מישהו יכול לעזור לי? האם ניתן לעשות משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אתמול התקנתי בבית אינטרנט 100mb (הוט+נטווזי'ן) . אחרי הרבה טרטורים שעבירו אותי מנציג לנציג מאחד לשני עם מהירות נמוכה , אני מקבל מהירות טובה במחשב שמחובר בכבל רשת, אך במחשב הנייד בקרבת הראוטר המהירות בקושי 50mb. האם זה אמור להיות ככה ? או שיש בעיה ? ברור שעם כבל רשמת זה הרבה יותר מהיר, אבל באלחוטי המהירות אמורה להיות נמוכה בחצי? לפני זה שהיה לי 12mb עם ראוטר של tplink הנייד והנייח היו באותה המהירות.... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Vega,

שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO). אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כן אני יודע זה נדוש ומספיק שאלו פה אבל בכל פעם יש משהו שונה בכולם יש כרטיסי רשת והכל. אני מבקש לדעת את הדברים הבאים: איזה כבלים צריך בין כל רכיב לרכיב (מודם סוויצ' מחשבים) האם להפוך את המודם לPRO? אם כן מה זה יתן ואיך עושים את זה? איזה הגדרות צריך לעשות? ואיך משתפים אינטרנט. מקווה שתעזרו

16. Started by IDAN AMRAM,

אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם, אתם יכולים בבקשה לתת לי (אם אתם מכירים) שרת שאפשר להעלות אליו קובץ של 600MB חינם? בתודה :-*

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NyKoN,

יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by uriya,

שלום לכולם. יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by freesoul23,

סוף סוף קניתי את המחשב החדש והגיע הזמן לחבר את שני המחשבים לאינטרנט, החלפתי היום את המודם הישן שלי (ALE 130) ל ECI 312 והפכתי אותו לנתב. עכשיו השאלות:1.איזה מתג אתם מציעים לי לקנות ומאיפה (חברה טובה וזולה) וכנ"ל לגבי הכרטיס רשת למחשב הישן(כרטיס רשת רגיל)? 2.איזה כבל מתחבר בין המחשב ל מתג(מוצלב או רגיל)? ואיזה כבל מתחבר בין המתג למודם? ואיזה כבל הגיעה עם הקופסא של ECI 312 (הכבל שאמור להתחבר בין המחשב למודם)? תודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RonenIL,

מותקן אצלי מודם ADSL שקיבלתי מבזק דגם ALE 130 כל פעם שאני משאיר תוכנה הורדה פתוחה ברגע ומפעיל משחק כלשהו ה- connection tray נהיה לא מגיב, החיבור של האינטרנט נתקע ואי אפשר לגלוש, להמשיך להוריד וכל פעולה אחרת שדורשת אינטרנט. השאלה שלי אם זה קרה לעוד אנשים עם המודם הזה או שזה רק לי? (זה מתאים בכלל לפורום תוכנה ? או חומרה...אז תקנו אותי אם אני טועה)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nush,

כבר הרבה זמן שהמחשבים(2) שלי בבית עובדים ברשת. במחשב הראשון הכרטיס רשת מוגדר כ 192.168.0.1 ובמחשב השני הוא מוגדר כ 192.168.0.2 ומקבל שירות מ 192.168.0.1 קנינו 2 מחשבים חדשים, התקנתי הכל וכרגיל הכל עבד. אחרי ריסטרט בום- לא עובד. בזבזתי שעות כדי לנסות לשחזר את זה- אך ללא הועיל. נכנסתי פה לאחת ההודעות הדביקות כדי לבדוק את עצמי, חשבתי אולי אני כבר עושה משהו לא בסדר. והכל היה מוגדר כראוי. המחשבים שולחים אחד לשני פינגים ומקבלים תשובות מיידיות. במחשב השני חוץ מה LOCAL AREA CONNECTION אני רואה גם את החיבור אינטרנט עצמו של המחשב הראשון, ככה שהאינטרנט בשיתוף! גלישה- לא עובדת. חשבתי אולי בעיה באקספלורר, תוכנות אינטרנט אחרות גם לא עובדות. איך אני יכול לדעת מה עושה את הבעיה? מי תוקע א…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מנסה להיכנס לאתר בארה"ב. הבעיה שהאתר לא נותן למשתמשים ממדינות אחרות להכנס. איך גורמים לאתר לחשוב שאני משתמש שנמצא בתוך ארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by benor,

כששדרגתי את החבילה שלי למגה וחצי, Hot ו- 013 העבירו אותי לאינטרנט ללא חיוג. עם העברה הזאת החלו לצוץ בעיות בכל מיני תוכנות: Icq, Bittorent וכו'... אני מחובר דרך מודם Motorola SB4200 דרך כרטיס רשת. יש לציין שה- Firewall של הווינדוס כבוי ואני מריץ תוכנת אנטי וירוס NOD32. האם צריך להגדיר הגדרות כלשהם כשהמודם מחובר בחיבור קבוע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים