רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמוכן, גם עם גישה אלחוטית. ואם אפשר, אחד שלא צריך משכנתא בשבילו. תודה, רן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP. למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף מודם יש לי עכשיו מודם PCI מהספק והם רוצים שעכשיו אני אקנה אותו ב400 ש"ח שזה דבר שאפילו בחלום לא הייתי עושה אז הנה האפשרויות בבזקסטור: PCI - שעולה 210 ש"ח USB - שעולה 400 ש"ח השאלה מה עדיף? למה? מה ההבדלים? ואם יש מקום אחר לקנות אותם חוץ מבזקסטור? תודה יחזקאל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעבר הייתה לי תוכנה, שהייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים שלי באמצעותה. מכיוון שהדבר לא עובד אצלי דרך ווינדוס(אין לי מושג למה), אני מחשב תוכנה כזאת - מישהו מכיר שם של אחת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לתשתית של הוט עם מודם של מוטורול שאחריו עומד ראוטר של netgear דגם WGT624v4 המחשב שאני עובד עליו מחובר חוטית לראוטר. כאשר אני מפעיל יוטוררנט אי אפשר לגלוש בכלל (אפילו שקצב ההורדה עומד על 60K) הגבלתי מספר חיבורים כללי ביוטוררנט ל 100 ומספר חיבוריפ פר טוררנט ל 50 וזה לא עזר והקצב עדיין בקאנטים. מה עוד אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח. בעיה מוזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של אלקטל (281) מה אני עושה עכשיו ?? איך נכנסים למודם בHTTP (דרך האקספלורר) מה רושמים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להפנייה לפורום הנכון לפתוח את הדיון הזה. אני מעוניין להרים מסיבת רשת בסדר גודל של 100+ אנשים, ואני צריך אדם שיעזור להריץ את האירוע מבחינת הבאה של ציוד, הקמה ותחזוק של רשת ואינטרנט במקום. אני בעיקר מעוניין להבין במה זה כרוך ולקבל הצעת מחיר. אני אשמח לתת את המייל בפרטי להמשך התכתבות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להסבר קצר יש לי ראוטר/מודם T&W 128 מפרטנר ובנוסף בגלל שיש לי בית גדול הכנסנו לא מזמן את ה tp-link deco m5 עכשיו חייב להבין סופית במידה וכאשר בעתיד תהייה לי אפשרות להגיע ל 1000 מגה באזור מגורים אני לא ארצה לרכוש מה ספקיות מודם ואשמח להבין האם קניה של ראוטר/מודם פשוט בחנות כמו ksp יתן לי את האופציה ל 1000 מגה כי אני מאמין שאצרך להחליף רק את המודם ולא את ה deco אך איך אני בוחר מודם כי לא רשום באף מקום מה יכולות של המדום רק של הראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כעת בחבילה אצל בזק (תשתית) ובזק בינלאומי ספק במהירות של 40 מגה. משום מה הם החליטו שהם עוברים לשיטת השכרת מודם ראוטר מאצלם במחיר של 10 שקל לחודש, זה נחמד אבל חשבתי שאחרי שנה שנתיים, אני כבר אכסה את זה אם אני אקנה לבד. עכשיו העניין איך זה עובד מבחינת מהירות אינטרנט, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך, האם מודם/ראוטר של 40 מגה יכול לעבוד גם עם 100 ? מה הדברים שאני צריך לדעת להמשך ולשדרוג.. ? בכל מקרה אשמח גם אם תמליצו לי על מוצרים שאתם מכירים. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שיש לי מודם USB המחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, כשקראתי הודעות שקשורות לזה הבנתי שהמודם "גוזל" משאבים מהמערכת, השאלה שלי היא האם יש כתבה מסודרת בעניין, או משהו דומה ? אשמח לקבל לינק אליה, בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו שאלה קצת מפגרת של משהו שלא יודע אבל מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה משנה בשליחה או בקבלה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL , המודם הוא alcatel speedtouch , השרת הוא 012 ואני משתף שני מחשבים חוץ ממני בעזרת Network Brige של XP . הכל מגניב לכאורה בסדר גמור אבל לאחרונה חל שינוי מוזר בכל המחשבים ממני והלאה : הדפדוף ברשת נהיה נורה איטי . אוקי אז התלחתי לבדוק מהם אולי האופציות : הורדתי את ה Firewall לא עזר, נסיתי לחפס Spywares או ווירוסים על המחשב וגם לא מצאתי , הגדרתי את הכרטיס רשת של ה ADSL מחדש וגם לא עזר , שחזרתי הגדרות בדפדפן וגם לא עזר ...... ( לא לשכוח שבכל המחשבים זה נהיה כך אבל במיוחד עצלי ) סמתי לב לעוד משהו והוא : כ שאני מוריד קובץ ישיר לדוגמא אז המהירות מהירה ותואמת ל 2 מגה שיש לי אצל 012 אבל הדפדופ נהיה איטי ולכן שמתי לב שלמחשב שלי יש בעיה עם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סוויצים טובים שאתם מכירים חוץ משל EDIMAX או DLINK, חברה טובה כמו Linksys או משהו שלא יעשה איבודי מידע ויספק מקסימום מהירות 1GBIT חיבור בכל הכניסות ו 4 כניסות לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על כך באופן רשמי? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1628255#1628255
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר להאי פי המוזר הארוך הזה שאמור לפתור את בעיית החוסר בכתובות פנויות שמתי לב שבוינדוס 7 זה מותקן אוטומטית וכשאני משתף בביטורנט אני מתחבר ליותר אנשים כי אני גם מתחבר לאנשים עם אי פי כזה השאלה היא: האם בוינדוס XP הייתי מוגבל רק לגרסה 4 או 6?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר הוא מקיש את הפקודה EXPERT המודם כותה"unknown comand". יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זה היה מצב הרשת הביתית שלי לפני חיבור הסוויץ': המדפסת הייתה מחוברת ישירות למחשב של אמא שלי דרך USB וגם הייתה מחוברת ב-Wifi אלי (לא הצלחתי לזהות אותה דרך שיתוף מדפסות) היום קניתי סוויץ' 10/100 של Edimax אליו חיברתי את המחשב של אמא שלי ואת המדפסת, כעת הרשת הביתית שלי נראית ככה: מה שקורה עכשיו הוא שפורטים 3 ו-4 בראוטר עולים ונופלים כל הזמן. כאשר אני מנתק את הסוויץ' שמחובר לפורט 4 אני מקבל שפורט 3 הוא יציב, אבל כאשר אני משאיר את הסוויץ' המחובר לפורט 4 אבל מנתק את זה שמחובר לפורט 3 עדיין פורט 4 לא יציב. כאמור הראוטר הוא סימנס SL2-141. אז... מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר דקות פרסמתי באתר NetCHEIF מדריך חדש -- בדיקת ביצועים קווית ואלחוטית ברשת הביתית. המדריך הזה מתאר את האופן בו נבחנים הביצועים והעמידות של הנתבים הנבדקים על ידי. בדיקת הביצועים האלחוטית נעשית באמצעות התוכנה iperf ובמדריך מתוארת המתודולוגיה בה אני משתמש בפרוטרוט. בדיקת העמידות של הנתב בעומס חיבורים נעשית באמצעות uTorrent וגם לגביה יש הסבר מפורט במדריך. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNetPerf/HomeNetPerf.htm
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבאג שנמצא במודם הזה ? למישהו יש בכלל נסיון כלשהו איתו ? שתפו אותנו ... ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש עברתי מHOT לבזק (הוט 12 לבזק 15. הספק נשאר בזק בינלאומי). מאז המעבר יש לי ניתוקים מוזרים, הניתוקים מתבטאים באיבוד פינג לראוטר עצמו (D-Link dsl-2760U), ומן הסתם כל יכולת גלישה אחרת נאבדת גם כן. הדבר קורה בחיבורים אלחוטיים וגם במחשב המחובר עם כבל. בזק כמובן בורחים מאחריות, אבל הסכימו להחליף לי ראוטר (לאותו דגם) וגם כבל רשת וגם נבדקה התשתית (כרטיס רשת החלפתי לבד). אך הדבר ממשיך. התופעה קוראת פעם בכמה שעות ונמשכת בין 5 ל30 דקות. רעיונות ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שאליה מחוברים אני ואח שלי.. ברשותי ראוטר של 3COM מהדגם האלחוטי אבל ללא המודם .. אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק כמובן B312+ בשבוע האחרון התחילו להופיע לי קפיצות של פינגים גבוהים בשרתיי משחק שאני משחק בהם.. באירופה ואפילו בישראל עשיתי לי ולאח שלי בדיקות מקיפות של וירוסים ו SPY WARES בעזרת מספר תוכנות מצאתי כמה SPY WARES אבל העפתי את כולם והבעיה ממשיכה.. דיברתי עם בזק ונמצא כי הקו שלי תקין למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-