רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להחליף מודם יש לי עכשיו מודם PCI מהספק והם רוצים שעכשיו אני אקנה אותו ב400 ש"ח שזה דבר שאפילו בחלום לא הייתי עושה אז הנה האפשרויות בבזקסטור: PCI - שעולה 210 ש"ח USB - שעולה 400 ש"ח השאלה מה עדיף? למה? מה ההבדלים? ואם יש מקום אחר לקנות אותם חוץ מבזקסטור? תודה יחזקאל
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר את ה-Firmware 1.5 לראוטר שלי אבל יש בקובץ רק קובץ BIN השאלה שלי היא האם כדאי להתקין את העידכון ואם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית, המדפסת מחוברת לאחד המחשבים, ומשותפת ברשת, לכן אני יכול להדפיס מכל מחשב אחת. שאלתי התאורטית היא : אם המחשב שאליו מחוברת המדפסת - כבוי, אני אוכל לשלוח הדפסה ממחשב אחר ? אני מניח שהתשובה היא לא, אבל למה בעצם ? פקודת ההדפסה מגיעה לנתב, אבל למרות שהמחשב כבוי, פיזית הוא מחובר לנתב, המידע לא יכול בכל זאת לעבור למדפסת ? אגב, יש מדפסות עם כרטיס רשת שאפשר לחבר ישירות לנתב ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערוך: התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים (כבל מוצלב) בעזרת המדריך ICS ולאחר בעיות מסויימות עם הוויזארד של ווינדוס ולשניהם היו את אותן בעיות: 1) אי יכולת הורדת קבצים במחשב הלקוח 2) בעייה בגישה לקבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת יאנו 1 פשוטו כמשמעו, באינטרנט לא יכולתי להוריד כלום 2 כשאני נכנס לmy network places במחשב הלקוח ומנסה להוסיף תיקיה שהפכתי למשותפת אי אפשר לראות אותה, היא כאילו לא קיימת, לעומת המחשב השרת שבו כן אפשר לראות את הקבצים של המחשב הלקוח, כשאני לוחץ (במחשב הלקוח) על האייקון שמסמל את המחשב השרת הוא כותב לי הודעה כזאת על בעיית גישה שבסופה access is denied ומשו שצריך ליצור קשר עם האדמין
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצות ל-wireless טווח מחירים 100 - 150 עם אפשרות של חריגה ל-200. usb כמובן, תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רשת מחשבים נייחים וניידים (10-11) ללא חיבור לאינטרנט. כיצד ניתן לחבר ביניהם רשת פנימית כך שתהיה אפשרות התחברות אלחוטית של הניידים לרשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר באותו מחשב 2 מודמים 56K ולחבר כל מודם לקו טלפון אחר וב DIALER (הקובץ שמפעילים כדי להתחבר) לשים את אותו מספר.. בקיצור להתחבר לאואתו ספק עם 2 מודמים שונים דרך 2 שווי טלפון שונים על אותו מחשב... זה אפשרי? צריך לעשות משהו מיוחד? מתאם? מפצל? תודה מראש טל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
.תקציב: עד 180 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: TL-WR641G TP-LINK 3.מה המחרחק מהראוטר: קומה (כל מחשב בחדר אחר) 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: נייח 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) USB אני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620G ואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנט וגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט. אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORY אז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח : כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN321G מהירות עד 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי Edimax דגם EW-7718Un מה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת ביתית של 3 מחשבים, כל ה-3 מחוברים דרך כבל ישירות למודם (D-Link). האינטרנט עצמו הוא 15 Mbps של בזק בינלאומי. לאחרונה הרגשתי שהאינטרנט לא מתפקד מהר כמו שצריך, הן בהורדות והן בטעינת אתרים. באופן ספונטני הרצתי Speed test במספר אתרים, והופתעתי לגלות שהמהירות שאני מקבל היא בין 5 ל-8 Mbps (אף תוכנה/הורדה לא רצה ברקע באותו זמן). החלטתי לבדוק את 2 המחשבים האחרים, וגיליתי שכל אחד מהם רץ על 15 Mbps. תהיתי אם הבעיה נמצאת בכבל הרשת שמחובר למחשב שלי, ולכן לקחתי את אחד המחשבים האחרים וחיברתי אותו אל כבל הרשת שהיה מחובר למחשב שלי. התוצאה הראתה 15 Mbps. כלומר, הבעיה היא במחשב שלי ספציפית. מספר דברים שכבר ניסיתי: - בדיקת Spyware - עדכון דרייברים של הכרטיס רשת - הסרת Ho…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של אלקטל (281) מה אני עושה עכשיו ?? איך נכנסים למודם בHTTP (דרך האקספלורר) מה רושמים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע, התעוררתי מאוחר אך רק השבוע הובא לידיעתי על אישור תקן N המדהים. אני עדיין עובד על הדראפט שמגיע למהירות של 120MBPS, ואני יודע שזאת שאלה "נובית" אבל מה אני צריך לעשות כדי להכין את שני המוצרים הללו(Edimax BR-6504N והEW-7728In) בשביל להגיע ל300MBPS? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משרד התקשורת שוקל לחייב את ספקיות האינטרנט לאפשר ניוד כתובת דואר אלקטרוני, כך שלקוח העוזב את ה-ISP שלו יוכל להחזיק את כתובת הדוא"ל אצל אותו ספק. http://it.themarker.com/tmit/article/11628
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,אני מתחדש במחשב חדש ורציתי לברר לגבי כרטיס רשת.כרגע כל הרשת שלי עובדת על אדימקס אז אני מעדיף כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. חשוב שתהיה קליטה טובה ואיכותית. אני חושב לקחת את הכרטיס הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767121 יש המלצה למשהו איכותי יותר או שזה מספיק? עכשיו,אם אני מרכיב את הכרטיס רשת לבד,אז האם זה פוגע באחריות מהחנות [על המארז]? עריכה-אם זה חשוב אז זה הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.tms.co.il/product/11279 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני חיברתי תמחשב שלי אם כרטיס רשת למחשב נייד אם כרטיס רשת (חיברתי בינהם אם קבל רשת ממחשב למחשב) אני רוצה להעביר חומר מהמחשב שלי למחשב הנייד....... מה אני אמור לעשות מכאן? איך אני מעביר חומר? מי שמבין בבקשה לעזור לי בדחיפוווות בתודה מראש adap-pc
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס ותודה מראש על העזרה אני גר בדירת סטודנטים עם 3 מחשבים + 3 פלאפונים וחשבנו לעבור לאנלימיטד כי אף תשתית בבניין לא תומכת באינטרנט מעל 40 mbps (בדקתי, יש פריסה של סיבים אליי לבניין). הבעיה היא שהם לא מספקים נתב לזמן החיבור ומציעים לקנות נתב בשם DLINK DIR 825 עם 4 אנטנות ב299 ש"ח... עכשיו, אחרי שיחה עימם בטלפון, אמרו לי שאם אני רוצה לקנות נתב לבד אני חייב להתחשב בפרמטרים הבאים: - איי פי דינאמי - תמיכה בWAN -תמיכה במהירות שאליה אנו רוצים להתחבר (50 ובמידה וזה לא יספיק, לעבור ל200) עכשיו פה הבעיה. סחבאק לא מבין כלום בראוטרים.... אשמח להמלצות לדגמים, חנויות ושלל מידע רלוונטי (אציין שאני משתמש בינוני בטורנטים ובמשחקי רשת, אז זה גם שיק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי החליפו אתמול בעבודה לנתב Netgear 2200 של בזק כאשר שידרגו את ה-ADSL ומאז יש לי כאן בעיות גישה בין המחשבים. מתחבר אליו עוד SWITCH של 8 פורטים מלאים. כל המחשבים הם WINXP מלבד שניים עם DOS (מכונות). כל המחשבים נמצאים תחת WORKGROUP. בכולם יש את אותו יוזר ללא סיסמא. אני רואה את המחשבים תחת View workgroup computers אבל לא מצליח להכנס אליהם (אין גישה) ה-FIREWALL של ווינדוס מבוטל בכל המחשבים. אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים, למרות שלכולם אותו Default gateway & subnet mask ב-ipconfig. ה-IP הוא הדיפלט של הראוטר (10.0.0.38 כאשר המחשבים מקבלים 10.0.0.1-32). ניסיתי גם לחזור אחורה לנתב Linksys שלנו (ללא מודם) ועדיין זה לא עובד. מאוד חשוב לי הגישה בין המחשבי DOS לרשת אחרת אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר על תשתית הוט (מודם אריס), ספק אקספון על חייגן במהירות 12MB. בד"כ אין לי בעיה בהגדרות ראוטר, אבל הפעם אני לא מצליח ליצור חיבור ראשוני משום מה! אני בטוח בוודאות שם המשתמש והסיסמה כי רשמתי אותם מחדש בנסיון חיוג בלי הראוטר וזה עובד רגיל, אז כנראה משהו לא בסדר עם ההגדרות. העלאתי תצלום ההגדרות שביצעתי בקטגוריית WAN, תגידו לי בבקשה איפה פישלתי :-). עריכה: יצא שרשמתי כתובת לא תקינה. הנכונה היא lns.018.net.il [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-