רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב אחד שיושב בקומת הקרקע בבית בתוך ממ"ד, ומחשב נוסף שאני מתכוון לקנות ישב בחדר בקומה שמעליה. חשבתי שרשת אלחוטית תהיה הפתרון הכי פשוט לחיבור המחשבים אבל כשקראתי את המדריך של Qtec נוכחתי שזה כנראה בלתי אפשרי (ממ"ד+הפרש קומות). העברת כבלים לא באה בחשבון והפתרון שחשבתי עליו הוא שימוש ברשת הטלפון הביתית לחיבור המחשבים. יש למישהו ידע/ניסיון בנושא הזה? או רעיון אחר? כמה דברים נוספים: 1. הטלפונים בבית מחוברים למרכזיה מדגם Logiphone 208-LT 2. חיבור האינטרנט שלי הוא ADSL. מה שאני צריך בת'כלס זה שיהיה חיבור אינטרנט גם למחשב החדש. הרשת פחות חשובה לי אם זה מורכב מדי. אני מניח שבזק ישמחו להתקין לי עוד נקודת ADSL בבית ולגבות עוד כסף כל חודש.. השאלה היא אם יש א…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מידע לגבי אתר חדש המאפשר להתנתק מספקית האינטרנט מבלי לדבר עם עם נציג השירות/שימור הלקוחות. מעניין יהיה לראות אם זה באמת עובד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4025491,00.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO). אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רשת מחשבים נייחים וניידים (10-11) ללא חיבור לאינטרנט. כיצד ניתן לחבר ביניהם רשת פנימית כך שתהיה אפשרות התחברות אלחוטית של הניידים לרשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רכשתי מודם סלולרי של TP-LINK MA180 . המטרה היא לשלוח SMS ללקוחות. הבעיה שאם ההודעה כתובה בעברית,זה נשלח באנגלית.. **או דרך תוכנה microsoft sms sender, זה נשלח כסימני שאלה יש דרך שאוכל לשלוח SMSים בעברית ללא בעיה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרו מבזק ואמרו שהם מחליפים את האורקית באלקטל בגלל שהם מחליפים תשתית או משהו יש לציין שאני אם האורקית כבר שנה ולא היו לי שום בעיות מיוחדות איתו ובכלל דיי מרוצה יש סיבה שאני לא יסכים להחליף את המודם? תודה, HaimTS
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפרום הנכון ועכשיו לעיניין כל כמה דקות ניחנס לי מישהו למחשב ניראה לי שדרך משהו שקשור ל ICQ ישן מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע, התעוררתי מאוחר אך רק השבוע הובא לידיעתי על אישור תקן N המדהים. אני עדיין עובד על הדראפט שמגיע למהירות של 120MBPS, ואני יודע שזאת שאלה "נובית" אבל מה אני צריך לעשות כדי להכין את שני המוצרים הללו(Edimax BR-6504N והEW-7728In) בשביל להגיע ל300MBPS? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן אני יודע זה נדוש ומספיק שאלו פה אבל בכל פעם יש משהו שונה בכולם יש כרטיסי רשת והכל. אני מבקש לדעת את הדברים הבאים: איזה כבלים צריך בין כל רכיב לרכיב (מודם סוויצ' מחשבים) האם להפוך את המודם לPRO? אם כן מה זה יתן ואיך עושים את זה? איזה הגדרות צריך לעשות? ואיך משתפים אינטרנט. מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אתמול התקנתי פה את המודם נתב מבזק rotal rta 1025w של Dynalink המחשב הנייח שאיתו אני עובד כרגע מחובר לנתב וזה עובד הכל טוב והגלישה בסדר גמור.. אנחנו מנסים להתחבר דרך המחשב הנייד והsignal strength הוא על excellent. הבעיה שכל דקה בערך זה מתנתק וחוזר..אפילו שהמחשב הנייד פה לידי כמה ס"מ מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט בכבלים של הוט, (באמצעות הספקית NetVision) ויש לי מודם דרכו אני מסוגל להתחבר לאינטרנט. לשם כך, עליי להגדיר חייגן המתחבר ל-cable.netvision.net.il, שאני נותן לו שם משתמש וסיסמא. (תחת הכרטיסייה "עבודה ברשת" של החייגן, אני מוצא שסוג ה-VPN הוא L2TP IPSec) עד כאן, הכל טוב ויפה, אני יכול להתחבר לאינטרנט. עכשיו, אני רוצה ליצור רשת אלחוטית באמצעות חיבור נתב אלחוטי מדגם WPN824 (של חברת NetGear) למודם, ואת זה אני לא מצליח לעשות. אני מאמין שהבעיה שלי היא בקנפוג הנתב. תחת Basic settings של של הנתב אני יכול לבחור בין 4 אפשרויות כ-internet service provider: * PPPoE * PPTP * Telstra Bigpond * Multiple PPPoE באיזה מהם עליי לבחור? (ואיזה נתונים יש לתת לאחר שבחרתי?) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בו מוסבר איך לבנות HUB מישהו מכיר אתר כזה? נ.ב. אין לי בעיה עם השגת חומרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר על תשתית הוט (מודם אריס), ספק אקספון על חייגן במהירות 12MB. בד"כ אין לי בעיה בהגדרות ראוטר, אבל הפעם אני לא מצליח ליצור חיבור ראשוני משום מה! אני בטוח בוודאות שם המשתמש והסיסמה כי רשמתי אותם מחדש בנסיון חיוג בלי הראוטר וזה עובד רגיל, אז כנראה משהו לא בסדר עם ההגדרות. העלאתי תצלום ההגדרות שביצעתי בקטגוריית WAN, תגידו לי בבקשה איפה פישלתי :-). עריכה: יצא שרשמתי כתובת לא תקינה. הנכונה היא lns.018.net.il [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים (אחד של TP-LINK של הוט והשני 3COM) של הוט בתן N וה 3COM בתקן G. כיום הTP-LINK מחובר למחשב ועובד תקין עם WIFI אך משום שהוא רחוק קצת מהחדרים אין קליטה גבוהה. יש לי את הראוטר השני....האם ניתן לבצע חיבור כלשהו כדי שהוא ישמש כמגביר WIFI (לא חיבור מהראוטר הראשון לשני דרך כבל רשת) או כל פתרון יצירתי אחר? אם לא מה האופציות שלי להגביר את הWIFI. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן שהמחשבים(2) שלי בבית עובדים ברשת. במחשב הראשון הכרטיס רשת מוגדר כ 192.168.0.1 ובמחשב השני הוא מוגדר כ 192.168.0.2 ומקבל שירות מ 192.168.0.1 קנינו 2 מחשבים חדשים, התקנתי הכל וכרגיל הכל עבד. אחרי ריסטרט בום- לא עובד. בזבזתי שעות כדי לנסות לשחזר את זה- אך ללא הועיל. נכנסתי פה לאחת ההודעות הדביקות כדי לבדוק את עצמי, חשבתי אולי אני כבר עושה משהו לא בסדר. והכל היה מוגדר כראוי. המחשבים שולחים אחד לשני פינגים ומקבלים תשובות מיידיות. במחשב השני חוץ מה LOCAL AREA CONNECTION אני רואה גם את החיבור אינטרנט עצמו של המחשב הראשון, ככה שהאינטרנט בשיתוף! גלישה- לא עובדת. חשבתי אולי בעיה באקספלורר, תוכנות אינטרנט אחרות גם לא עובדות. איך אני יכול לדעת מה עושה את הבעיה? מי תוקע א…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר ושלושה מחשבים שגולשים באינטרנט(2 לפטופים ומחשב רגיל) ב2 הלפטופים האינטרנט עובד חלק על העוצמה הכי גבוהה(יש לנו מהירות 10 מגה) ובמחשב הרגיל זה כל פעם משתנה(בין איטי מאוד לסביר) יש לציין שזה כמובן לא תמיד היה ככה זה בשבועיים האחרונים אולי טיפה יותר במחשב מחובר כרטיס רשת אלחוטי דרך USB וניסיתי כמובן לנתק ולחבר הכל וזה לא עוזר מישהו יכול לעזור לי? האם ניתן לעשות משהו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר Edimax BR 6204WG. קנפגתי את הראוטר לפי המדריך ב-portforward.com, אבל מה שאני לא עושה, הפורטים לא נפתחים לי, לפחות לפי אתרים כמו זה: http://www.canyouseeme.org/. כרגע אני רוצה לפתוח פורט בשביל uTorrent. הוא כן מוריד אבל די לאט, ואין לי מושג למה. ספקית האינטרנט שלי היא ברק 013. אני מניח שהם חוסמים לי פורטים, אבל האם הם יכולים לעשות את זה גם אם אני משנה לפורט רנדומלי ומוסיף קידוד בתוכנה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עשיתי עם IIS שרת מהכונן שלי, עשיתי כמו שצריך (ככל הנראה), הוספתי גם את השירות של DYN DNS כדי שאני לא ייצטרך לשנות IP כל פעם. כשאני נכנס דרך הדומיין שלי על אותו הIP, אז הוא מבקש ממני סיסמה אלה הפרטים שהוכנסו: ב-IIS : Binding: 77.127.XYZ.9:80 (זה הIP של המחשב שלי, כאשר XYZ= למספר כלשהו). בהוסט של DYN רשמתי את הIP של המחשב שלי גם. מה אפשר לעשות ? תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר HOTBOX בסלון שנותן WIFI ל-3 מחשבים. 2 מחשבים הקרובים יחסית למחשב מקבלים קליטה מצויינת, אבל המחשב השלישי והרחוק ביותר לא מקבל שום קליטה. קנינו מגדיל טווח של EDIMAX וזה לא עזר (מראה קליטה "מצויינת" אבל בפועל - גלישה במהירות נמוכה מאוד,ניתוקים ומהירות הורדה נמוכה) היום קניתי 2 PLC של TPLINK - מכשירים כאלה שאחד מחובר לראוטר עם כבל רשת ולחשמל והמכשיר השני מחובר לחשמל ועם כבל רשת למחשב עם הקליטה הנמוכה.( http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-PA4010KIT) אמרו לנו בחנות שבבתים עם חשמל תלת-פאזי הסיכוי של 50-50 שזה יעבוד, ניסיתי לחבר היום והגדרתי הכל כמו שצריך ( רואים את שאר המחשבים ברשת ואת ה-HOTBOX כ"נתב" ברשת + הנורות במכשיר מראות שהכל תקין ) ואין גלישה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי טוב השאלה שלי היא :אני כרגע מחובר לאינטרנט המהיר של נזק בין לאומי (אשכרה שם מתאים) ויש לי מלא ניתוקים פינגים גבוהים ועוד בעיות ואני רוצה לעבור לחברה אחרת ואני לא יודע לאיזה חברה כדאי לעבור אז אם תוכלו לעזור לי ותמליצו לי על חברה תודה לכל העונים נ.ב חיפשתי וקראתי מלא תרדים אז בבקשה אל תנעלו או תתנו לי קישורים לנושאים אחרים תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-