רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בימים הקרובים אני אמור לקבל מחשב חדש ואני מעוניין לקנות ראוטר כדי לחבר את שני המחשבים לרשת. הידע שלי ברשתות הוא מאוד בסיסי ואשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר וכרטיס רשת (למחשב הישן) הכי כדאי לי לקנות? (במחיר סביר) ואיזה סוג של רשת עדיפה קווית או אלחוטית ומה ההבדלים בין הרשתות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תקנו אותי אם אני טועה , אם אני מנסה להירשם ל VPN בצורה אנונימית ושם כרטיס מתנה / כרטיס נטען ואז מתחבר לשירות VPN אז ממילא יש להם את השם משתמש שלי וסיסמא של הספק אינטרנט נכון ? הם יודעים עלי הכול אז הרישום האנונימי מיותר לא ? הדרך היחידה להיות אנונימי מול ה VPN זה להשתמש בטוקמן עם אינטרנט ולהירשם לשירות עם כרטיס נטען או לשים VPN חינמי בסלולאר לשים את הסלולאר על נקודה חמה אני מתלבט אם לשים פרטי אשראי רגילים או כרטיס נטען .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בעבר הייתה לי תוכנה, שהייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים שלי באמצעותה. מכיוון שהדבר לא עובד אצלי דרך ווינדוס(אין לי מושג למה), אני מחשב תוכנה כזאת - מישהו מכיר שם של אחת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוט הציעו שני סוגים 1.טריון 2.מוטורולה SBV 5120 או SBV 5121 קראתי כאן בפורום שלמוטורולה עדיפות על הטריון כאשר מוסיפים נתב למודם. רציתי לשאול , האם יש הבדל בין שני דגמי המוטורולה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להסבר קצר יש לי ראוטר/מודם T&W 128 מפרטנר ובנוסף בגלל שיש לי בית גדול הכנסנו לא מזמן את ה tp-link deco m5 עכשיו חייב להבין סופית במידה וכאשר בעתיד תהייה לי אפשרות להגיע ל 1000 מגה באזור מגורים אני לא ארצה לרכוש מה ספקיות מודם ואשמח להבין האם קניה של ראוטר/מודם פשוט בחנות כמו ksp יתן לי את האופציה ל 1000 מגה כי אני מאמין שאצרך להחליף רק את המודם ולא את ה deco אך איך אני בוחר מודם כי לא רשום באף מקום מה יכולות של המדום רק של הראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים נייחים בבית ועוד 3 מחשבים ניידים ועוד טלפונים וסלקום TV כולם בוינדוס 10 ו/או אנדרואיד ובנוסף לאחד המחשבים מחוברת מדפסת גם כן (יש לה גם חיבור אלחוטי גם) בנוסף הנתב שלי הוא NETGEAR 1670 מה הדרך הקלה והבטוחה להגדיר רשת לשתף בה קבצים ולאפשר להדפיס במדפסת מכל מחשב ? כרגע המחשבים לא מזוהים אחד על ידי השני שאני לוחץ על רשתות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הראוטר הזה?לבית אינטרנט הוט תודה http://www.aliexpress.com/item/English-Instruction-TP-LINK-Wireless-Wifi-Router-AC-TL-WDR7500-1750Mbps-1-WAN-4-LAN-2/2029070931.html?spm=2114.30010308.3.47.Bof00z&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10037_9985_301_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_413,searchweb201603_2&btsid=2bdb436d-17de-4ebf-a79f-de058a85240c
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני וחבר שלי קנינו בחנות משומשים שני מכשירי טלפון אל חוטי 2GHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול ליצור רשת ביתית עם המשדרים? אני מוכן להשקיע זמן וכסף..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש נתב קווי פשוט לצורך חיבור מספר מחשבים לאינטרנט באופן קווי (wifi יש לי כבר דרך אמצעי אחר, לכן לא צריך תמיכה בזה בנתב עצמו). הבעיה העיקרית שלי היא שהמקום המיועד לנתב הינו מצומצם מאוד (קופסה בקיר שהוכנה ע"י הקבלן בזמן הבניה) והוא 18x11x7 ס"מ פחות אות יותר. ממש קטן. יש בכלל נתב אפשרי לגודל הזה? אם כן, מהו? תודה מראש, תומר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(אני מחובר לאינטרנט זהב) וזה באמת משהו מוזר: הגדרתי את המחשב שלי לעבוד כסרבר (מותקן עליו XP עם שרת IIS של מיקרוסופט). שיניתי את ה-IP בתוך הגדרות IIS ל-IP הנוכחי שלי באינטרנט זהב. ניטרלתי את כל הפיירוולים וכן תוכנות שעובדות ברקע (כולל אנטי-וירוס). עכשיו: גלישה מהמחשב המקומי - עובד. גלישה ממחשב בעבודה (מחובר לבזק בינלאומי) - לא עובד (שרת לא נמצא). אותו דבר גם שמנסים להתחבר ממחשבים אחרים המחוברים לנטוויז´ן ו-012. גלישה מממחשב מרוחק המחובר לאינטרנט זהב - עובד. גלישה ממחשב מרוחק מאוד (בחו"ל), המחובר לספק בחו"ל - עובד כמו גדול. בכלל, כל המשתמשים המרוחקים (רוסיה, הודו, ארה"ב וקנדה) - הצליחו להתחבר לשרת בלי בעיה. רק עם משתמשים מקומיים יש בעיה, וכאלה שלא מחוברים לאינטרנט זהב. יכו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר הוא מקיש את הפקודה EXPERT המודם כותה"unknown comand". יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב כמי שמפורט ב"במחשב שלי" עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה לי סימן קריאה על הכרטיס רשת במאפייני חומרה ובשביל להפעיל אותו אני חייב להסיר את הרכיב ע"י DELETE ואז לעשות רענן ואז הוא מוצא אותו שוב והפעל הוא עובד אני לא מבין למה הוא רושם סימן קריאה על הכרטיס אם בעצם הוא מזהה אותו הוא רושם NFORCE........המשך ולפני זה סימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? הסרתי והתקנתי שוב את הדריברים וזה לא עוזר..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת VUZE רשום לי להגדיל את ה- Disk cacheלא מובן איך עושים זאת וגם בתוכנה זה ממוטט את הקו אינטרנט כי אין לי מספיק שטח בדיסק או בתוכנה יש למשהו ידע איך עושים זאת ? http://wiki.vuze.com/w/Java_VM_memory_usage
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה עברית ל 30 MBps (בזק + בזק בין לאומי, חיבור בעזרת חייגן). בעקבות זאת אני צריך לשדרג את המודם (יש אפשרות לקחת משו אצל בזק בתמורה להתחיבות עסיסית ובמקרה של התנתקות - ההחזר עבור המודם יבוטל) + רוטאר תקן N ( כרגע יש לי את linksys WRT54GL- נתב מעולה ממש מרוצה ממנו אבל לא תומך בתקן N). יש המלצות למודם טוב ויציב? ( הזבל של בזק תמיד עוסה בעיות במשכת ה IP) בנוסף המלצה לנתב איכותי. (אחרי ה LINKSYS שיש לי אותו 5 שנים, יש לי סוג של רמה מסוימת שאני מצפה ממנה מהנתב החדש בעיקר בכל הנושא של ניהול התקנים המחוברים לנתב, פתחית פורטים קלה, ממשק נוח לשימוש והגדרה פשוטה של כול הפונקציות של הנתב). בנוסף אני מחפש כרטיס רשת -תקן N ( חיבור PCI-E X1 \PCI) תקציב: מודם : 60…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת רקע: חוק עסקה קצובה וחוק התנתקות מספקי שירות " השבוע יכנס לתוקפו תיקון חוק הגנת הצרכן, הקובע כי במקרה בו צרכן מבטל עסקה מתמשכת שהסתיימה או ניתנת לסיום - הביטול יכנס לתוקף תוך 3 ימי עסקים ממסירת ההודעה לעוסק (7.10.08) " מקור : אתר משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אצלי בבית רשת חוטית ל-3 מחשבים. מחשב אחד נמצא ליד הראוטר אז הוא מחובר אליו ישירות ו2 מחשבים אחרים מחוברים דרך מפצל (סוויצ') בזמן האחרון אחד המחשבים שמקושר דרך הסוויצ' מאבד את הקשר לרשת באופן קבוע בעוד שהמחשב השני מחובר ללא שום בעייה (הבעייה נפתרת לכמה דקות עי ניתוק כבל הרשת מהמחשב עם הבעייה וחיבור מחדש ואז הבעייה חוזרת..) מישהו יודע מה בדיוק גורם לבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שאליה מחוברים אני ואח שלי.. ברשותי ראוטר של 3COM מהדגם האלחוטי אבל ללא המודם .. אני משתמש במודם שקיבלתי מבזק כמובן B312+ בשבוע האחרון התחילו להופיע לי קפיצות של פינגים גבוהים בשרתיי משחק שאני משחק בהם.. באירופה ואפילו בישראל עשיתי לי ולאח שלי בדיקות מקיפות של וירוסים ו SPY WARES בעזרת מספר תוכנות מצאתי כמה SPY WARES אבל העפתי את כולם והבעיה ממשיכה.. דיברתי עם בזק ונמצא כי הקו שלי תקין למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה פירמטתי תנייד (toshiba a200 10w) ואחר כך התקנתי דרייבר intel wiraless ופה כבר אני נכנס לחלון של view available wireless network ושם אין זיהוי של הנתב שלי או אף רשת אחרת יכול להיות שזה לא הדרייבר הנכון? או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם נשרף לי הראוטר בבית ובנתיים חיברתי ראוטר של סיסקו שיש לי בבית לטובת לימודים(שעוד לא סיימתי) הגדרתי אותו והוא מחובר לאינטרנט רק שהלקוחות לא יכולים לגלוש. אני מצרף את ההגדרות שעשיתי , מקווה שתוכלו להגיד לי איפה טעיתי Building configuration... Current configuration : 3839 bytes ! version 15.2 no service pad service timestamps debug datetime msec service timestamps log datetime msec no service password-encryption ! hostname Router ! boot-start-marker boot-end-marker ! ! ! no aaa new-model wan mode dsl ! ! ! ip dhcp excluded-add…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למנהל פורום אינטרנט שלום יש לי בעיה בכניסה לאתר hwzone לוקח לי 10 שניות עד שהוא ניכנס בשאר האתרים אין בעיה מה יכולה להיות הסיבה אני גולש עים hotbox
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP. למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-