רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט. לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות. אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל. הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר. אבל הבעיות די מוזרות. אני נעזר באתר הזה לבדיקה: http://212.179.191.175/Check1.html בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית. דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60 אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S. הבעיות האלו מוזרות מאוד. דברים שהתשנו אצלי זה 1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור. 2. עדכנתי גירסא לר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
נגיד ועכשיו יש לי רשת עם 2 מחשבים, ווינדוס XP, והפעלתי SHARING על כל הכוננים ב 2 המחשבים האם מישהו שיודע את הIP החיצוני שלי יכול להתחבר לאותם כוננים ששיתפתי?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מדריך טוב לקנפוג דומיין עם Active Directory? מחיפוש בגוגל, לא מצאתי משהו יעיל מדי. אני אמשיך לחפש, אך הייתי מעדיף לשמוע המלצות מניסיון. שימו לב בבקשה שאני לא מחפש ספרים או לעשות קורס MCSE. אני זקוק למשהו מהיר יותר שייתן לי הבנה בסיסית+ בתחום. מעבר לכך, אם מישהו מכיר מדריך טוב בנושא שרתי DNS ו-DHCP, אני אשמח לקבל גם כן.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היום יש לי רשת של 2 מחשבים בין כרטיסי רשת. אני רוצה להרחיב את הרשת להוסיף עוד מחשב המחשבים הם : AMD XP 1700 - שהוא יהיה השרת (WINXP) AMD 900 (WINXP 233 פנטיום - WIN98 אני מאמין שהדבר הכי טוב יהיה לחבר אותם עם HUB לפי מה שהבנתי אני מחבר את המודם בכבל ישר, נכון? ובאיזה כבלים אני מחבר את המחשבים ל HUB? ישר? מוצלב? איזה HUB אני צריך? (כמובן כמה שיותר זול!)
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (windows 7 ו windows server 2008) שמחוברים לרשת הבייתית דרך ראוטר שהכתובות שלו מתחילות ב 192.168.0 אני מעוניין לחבר בנוסף בין 2 מחשבים אלה באמצעות כבל רשת מוצלב. הוספתי לכל מחשב כרטיס רשת והכנתי לבד (לפי מדריכים באינטרנט) כבל רשת מוצלב cat6 (בגלל שלא מצאתי כזה בשום חנות). למחשב אחד נתתי כתובת 192.168.1.1 ולשני את הכתובת 192.168.1.2 . אני מצליח לעשות ping מ windows server ל windows 7 , אבל מה windows 7 אין ping ל windows server . חשבתי שהבעיה בכבל ותחילה החלפתי את הכיוונים והבעיה נשארה. הכנתי כבל נוסף ועדיין אני מקבל את אותה הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי ראוטר עם יציאות 10/100 ומהירות WIFI 2.4 מהירות 300 5 מהירות 433 השאלה אם זה מהירות האינטרנט שיכול לעבור ב WIFI ? או שזה מעבר הנתונים שאני יכול להעביר בין מחשב למחשב ברשת אני מבולבל ואם למשל היציאות שלי בראוטר היו 1000 MB אז יכולתי לגלוש עד Gbit לשניה וב WIFI עד 433 ? מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין הזה תודה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אפשרי לאתר מיקום של כתובת אייפי בישראל? לא מיקום מדויק אלה רק עיר.
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ברשת 2 מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד וסוני 3. הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141, והוא מחובר למחשב נייח אחד באמצעות כבל רשת, ושאר המכשירים מחוברים אלחוטית. במחשב הנייח השני השתמשתי בכרטיס רשת נשלף הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=334 (D-Link DWL-G122) השתמשתי בו בערך 2-3 שנים, ועד שבוע שעבר הוא עבד טוב... אני דיי בטוח שהמגעים שלו נדפקו, כי כשאני מזיז אותו קצת הוא כן מתחיל להבהב... בכל אופן, אני סבור שאני צריך כרטיס רשת חדש. המהירות שלי היא 5 MB (אבל לא נראלי כדאי להסתמך על זה.. אולי נעלה את המהירות בקרוב) המרחק בין המחשב לראוטר הוא ברעך 15-20 מטר... 2 חדרים שונים. איזה כרטיס רשת מומלץ לי לקנות? אני חיפאי, אז אם אפשר מחנות שנמצאת בחיפה זה י…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנת נתב אלחוטי ללא חייגן 3com officeConnect אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי אני ממש לא מבין ברשתות אלחוטיות ... בתודה פיני המייל שלי pini1357@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מאתמול בערב אני לא מצליח להיכנס לאתרים בארה"ב ובאירופה כמו: www.cnn.com www.dslreports.com www.ebay.co.uk וכו' לעומת זאת אני מצליח להיכנס לאתרים בישראל וברוסיה לדוגמא: www.walla.co.il ו www.ntv.ru כשאני מנסה לעדכן את האנטי וירוס (Norton 2005), אני לא מצליח. סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת מודם ADSL אלקטל ששודרג לראוטר. למישהו שמחובר לאותו ספק יש בעיה דומה? איך אפשר לתקן בעיה זו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום חברה..שי לי שאלה.. יש לי ראוטר+מודם מסוג askey rta300w בעל 4 פורטים.. (הייתה לי הודעה מסוג דומה כבר פה) אם נגיד אני מחבר את 4 המחשבים שיש לי בבית לראוטר ואני רוצה לשלוט עליהם וכל מיני..ואין לי פיירוואל בשום מחשב ואין לי כלום..ככה מבחינה מעשית אני צריך לקנות משהו לעשות משהו?למה יש שני מחשבים בבית ועל השני שלי אני לא מצליח לשלוט בשום תוכנה שיש לי!!! (ויש לי שאלה מה עושה ה bridge שיש win xp לאחר שמגדירים רשת ביתית למה הוא עוזר??) תודה לכל העוזים
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
התמונה של הכרטיס רשת בקובץ המצורף.. בקצרה: שדרגתי מהירות מ12 מגה ל40, תשתית בזק ספק הוטנט. המודם של בזק לא עובר את ה20 מגה בוויפי, קווי נותן לי 40 נקי. חיברתי אליו ראוטר שלי שתומך עד 300MB, בנייד מקבל 36MB מרבי, בנייח עם הכרטיס הישן של העד 54MB מקבל 21\22MB גג... רוצה לדעת האם לקנות חדש או שזה משהו אחר. אגב, הנייד היה כ2 מטר מהראוטר ואילו הנייח כ5 מטר אם טיפה קיר ביניהם. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שדרגתי ל-100 מגה של הוט וקיבלתי ראוטר/מודם Hotbox, לא ה-fiber, וכצפוי החומרה של הוט על הפנים, ככה מתייחסים ללקוחות שלך.. לא משנה, החדר שלי בממ"ד שנמצא כ-4-5 מטר מהראוטר ובנוסף יש בדרך עמוד תומך מאוד עבה. עם דלת פתוחה בממ"ד יש לי חצי קליטה, וסגורה כמעט ואין. (אין לי בעיה עם הטילים, אבל עד האות של ה-WIFI) מה שעשיתי זה להשתמש בריפיטר-TP LINK range extender wa850re שהצבתי בכניסה לחדר ועכשיו בכל החדר תמיד אפילו עם דלת סגורה יש קליטה מלאה.(ניצחון על החמאס). אבל, כמובן שהמהירות ירדה, האתרים דווקא סבבה ואני לא רואה בעיה, אבל מהירות ההורדה ירדה מאוד, ובבדיקה ב-SPEEDNET יש לי רק 7 מגה, עכשיו היה לי ברור שלא יהיה 100, אבל גם לא 7, אפילו אחרי שהריפיטר בעצם מוותר על חצי. השאלה היא אם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה באינטרנט הורדה איטית גלישה איטית הכול איטי בפתאום אני לא יודע איך :\ אפילו פירמטטתי, קניתי מודם חדש, התקשרתי לחברה והם לא עוזרים מה אני עושה? אם למישהו יש פתרון סופי (לא לזרוק את המחשב מהחלון) לתקן את האינטרנט שיגיד לי גם בדקתי הכול פורטים הכל בסדר פיירוול לא חוסם כלום פרטים: ספק: 012 מהירות: 2 \ 256 מודם: אלקטל 520 כרטיס רשת רילטק 8139RTL אם מישהו יודע איך לעזור לי אני ינסה הכול
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, מכונה ווירטואלית פתחתי על ידי VirtualBox והתקנתי בה Ubuntu. המכונה הראשית מותקנת WIN7 - Firewall disabled כאשר אני מנסה לשלוח Ping מהמכונה הראשית למכונה הווירטואלית אני מקבל Time-Out. רציתי לדעת למה בעצם אני מקבל Time-out ולמה כאשר אני שולח Ping מהמכונה וירטואלית למכונה הראשית דווקא אני כן מקבל תגובה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התקנתי את הרשת האלחוטית שלי בבית. עכשיו, רציתי לשאול איך אני מגדיר את המדפסת כדי שמי שעובד במחשב אליו המדפסת לא מחוברת בכבל למחשב, יוכל לשלוח אליה להדפסה? הראוטר הוא ה624+ של D-LINK. במחשב אחד יש WINXP ובשני יש WINME.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו כאן המלצה למתאם רשת אלחוטי שפועל טוב עם וינדוס 7? כי המתאם שלי ( כאן ) במילה אחת? חרא. כל הזמן מתנתק, עושה טובה שהוא מתחבר לרשת, קליטה חלשה ביותר, פשוט גרוע... ל EDIMAX אני לא מתקרב שוב. אני מפעיל את הביטורנט בלילה, הוא מחובר איזה שעה ואז כל האינטרנט קורס ( רק במחשב שלי )...
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. האם יש מגבלת מהירות בגלישה באינטרנט או בהורדת קבצים? האם אינטרנט בעל 5 מגה הורדה גולש יותר מהר מ50 מגה הורדה? אשמח להסבר על העניין. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.esc.co.il/esc/myMIXMain.asp אני נכנס לפה והוא לא נכנס הוא אומר משהו עם ג'אווה ואין לי את זה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום. יש לי ADSL עם מודם של אלקטל ספידטאץ' שהפכנו לראוטר. אני בברק 013 ותמיד היו לנו בבית שני קווים כשעל אחד מהם האינטרנט ועל אחד הטלפון. בשבוע שעבר ביטלנו את הקו שהיה רק לאנטרנט, והעברנו את האנטרנט לקו של הטלפון. מאז הוא כל כמה זמן (בסביבות הרבע שעה ככה) מאבד קשר לכמה שניות ואז מתחבר שוב. הבעיה היא שככה אני מתנתק משרתים של משחקים... יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות אצלי לפני שאני מתקשר אליהם?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, היום התקשרתי לבזק בינלאומי להרשמה לPower ngn, הופנתי להוט שיגדירו אצלם חיבור עם חייגן וחזרתי לתמיכה של בזב"ל להגדרת חייגן בראוטר. במהלך השיחה נאמר לי ע"י נציג התמיכה כי הראוטר שברשותי אינו תומך בהגדרת חייגן עם כבלים והומלץ לי על ראוטרים אחרים. האמנם דבריו נכונים ? במידה וכן אני מתלבט בין ה 6424 של אדימקס ל 941 /841 של TPLINK יש לכם המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להצטרף לפאוור NGN של בזק אני לקוח בזב"ל ויש לי חבילת NGN 10 Mb... אבא שלי לא מוכן לעבור בגלל (ככה הוא טוען) שברגע שיסתיים הפילוט הם יתחילו לחייב אותנו... האם זה נכון? אני כבר שעה על סרטון יוטיוב 1080 והוא עוד לא בחצי וראיתי שאנשים פה פשוט נדהמים מהביצועים...
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-