עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eviljelly,

מישהו יודע איך אני מאתחל דרך הכרטיס רשת ? ניסיתי להגדיר לו בביוס דבר ראשון לאתחל דרך הכרטיס רשת אבל זה לא עבד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rafi_d,

במסגרת "אגף" מדריכי התוכנות, שיבצנו מדריך חדש לתוכנת ההורדות הפופולארית - µTorrent . המדריך הינו העתק מלא של קובץ הHELP של התוכנה, במתכונת דפי אינטרנט, לנוחיות המשתמשים בה. המדריך עבר עדכון/שדרוג לגרסה האחרונה - 3.2.1 , ו"תוגבר" גם ב- Tutorial לRSS Downloader - המאפשר הורדות אוטומטיות לסדרות (פרק 2- בסוף). בנוסף, הושלמו ההסברים להגדרות "מתקדמות" - Advanced Preferences ולמרבית ההגדרות הקיימות כמו גם לגירסה Alpha 3.3 . בתחילת המדריך, נוספו קישורי עזר, בין היתר לשרשור טיפים שימושיים בפורום uTorrent, שכולל גם אפשרות להורדת כל המדריך כקובץ CHM, וקבצי SETTINGS אופטימליים לתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם לגיסי יש כרטיס רשת usb מדגם D-LINK DWA 140 RANGEBOOSTER N USB ADAPTER והוא עובד עם windows 7 כשהוא מחובר הכל עובד תקין וגם מהירות האינטרנט היא כמו שצריך, אבל העתקת הקבצים מאוד איטית מדיסק קשיח נייד (חיבור USB ) - מעתיקים למשל 200 גיגה של קבצים ורואים שנשארו X שעות, וברגע שמוציאים את הכרטיס רשת, זמן ההעתקה המחושב יורד באופן דרמטי (וכמובן גם מהירות ההעתקה באמת משתפרת בפועל). מה יכול להיות הגורם לכך? האם מדובר בהגדרות כלשהן? תקלה? אשמח להכוונה בנושא... תודה מראש לכל העונים אופיר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chenrp,

מבין אלו? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by scuter,

הי, אני מעוניין לרכוש נתב קווי פשוט לצורך חיבור מספר מחשבים לאינטרנט באופן קווי (wifi יש לי כבר דרך אמצעי אחר, לכן לא צריך תמיכה בזה בנתב עצמו). הבעיה העיקרית שלי היא שהמקום המיועד לנתב הינו מצומצם מאוד (קופסה בקיר שהוכנה ע"י הקבלן בזמן הבניה) והוא 18x11x7 ס"מ פחות אות יותר. ממש קטן. יש בכלל נתב אפשרי לגודל הזה? אם כן, מהו? תודה מראש, תומר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר. אשמח לעצותיכם: 1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט? 2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי. 3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller. 4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי? 5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כשאני מחבר כבל ל חיבור LAN בלוח אז נורה אחת עליונה דולקת קבוע ולא מהבהבת ונורה תחתונה כבויה {תמיד אני מחובר בLAN.} התקנתי מחדש את הדרייבר וגם לא עזר איפסתי את הראוטר בדקתי במנהל ההתקנים ולא מופיע לי הרשת או איקס אדום או סימן קריאה צהוב שם כל המחשבים בבית יש להם אינטרנט והכבל שלי תקין בtroubleshooting היה כתוב אחרי הבדיקה - "windows could not find a driver for your network adapter

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shmuel_mr,

שלום, יש לי את הנתב הזה כבר כמה חודשים, במשך כל הזמן(עם הקושחה המקורית) היו ניתוקים של הwireless ותקיעות. החלטתי שנמאס לי כבר מהקושחה הגרועה שטיפילינק מייצריים ושדרגתי לdd-wrt. אני כבר מוכר עם כל הפיצרים של dd-wrt(יש לי כמה APים בבית עם dd-wrt עליהם) הורדתי את הגירסה האחרונה מהשרת FTP, תוך כמה דקות הגדרתי הכל כולל השרת SMB של הדיסק שמחובר. השיפור נראה מיד, הראוטר כבר לא נתקע, הwifi עובד תמיד ולא מתנתק כל הזמן, העברה אל הדיסק שמחובר התבצעה בקצב מהיר פי 2, בקיצור תענוג. הבעיה היחידה היא - שכאשר אני בודק את המהירות היא היא תמיד ~mbps40, לעומת הקושחה המקורית שנתנה לי את כל המהירות(או לפחות בסיבות ה90 מגה) אחרי חיפוש קצר באינטרט ראיתי אנשים שממליצים על gargoyle בשביל הנת…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by vali13,

האם זה אפשרי ??? יש לי מצלמה אלחוטית ועל מנת לחבר אותה אני צריך ראוטר שאין לי....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by motiz1,

שלום! אני מנסה להכנס לראוטר של בזק ב ssh... מישהו יודע מה הסיסמא?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mosheva,

שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]עזרה בתכנון רשת לבית חדש (אינטרנט,מצלמות,כבלים)[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היות והבית לא יהיה מוכן בשנה וחצי הקרובים לא אבחר את החומרה עצמה (סוג כבלים ,מודם ,ראוטר וכ'), אלא אתרכז רק בתכנון מבחינת איפה כל דבר ימוקם ,אלו הכנות צריכים לעשות מבחינת הכנת תשתית, צריך להעביר לקבלן חשמל דרישות עבור הכנות לרשת בדירה חדשה. מצורף שרטוט של הבית. מחיפושים שערכתי אספתי את הנתונים/מידע הבא: ברור שהרשת תיהיה לפחות על CAT6 כל הצינורות השחלה עבור כבלי התקשורת יהיו בעובי 20 מ"מ. מתחת ארון חשמל ימוקם ארון תקשורת בגודל 60*6…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yp3,

לקחתי נתב אלחוטי (פשוט) ביטלתי לו את הDHCP חיברתי אותו דרך אחת מיציאות הLAN לרשת שלי. ברשת שלי יש שרת DHCP תקין, ובכל נקודה ברשת שלי שאני מחבר מחשב הוא מקבל כתובת. אבל, אם אני מתחבר לנתב אני לא מקבל כתובת בין אם אני מתחבר לנתב עם חוט (לאחת מיציאות הLAN) ובין אם אני מתחבר אליו אלחוטית. אם אני מגדיר למחשב כתובת סטטית הכל עובד תקין. יש למישהו רעיונות איך לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by brothers_ia,

אני מחפש נתב אלחוטי במחיר של עד 200 שקל שתומך בHOT תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. כן. גם אני תקוע עם 012 לאגים, 5 מגה על 4 מחשבים (ובדר"כ רק שלי ושל אח שלי הגדול פועלים). *תשתית של הוט כשרק הצטרפנו, היינו על 2.5 מגה, הכל עבד אחלה, שיחקתי: archlord online, hero online, knight online, mu online, counter strike, warrock, אפילו שרדתי את הלאגים העצומים של silkroad online. ועוד מלא... עם הזמן הלאגים התחזקו והתחזקו. אט אט פחתה כמות המשחקים שיכולתי לשחק בהם, ולבסוף- נשאר לי רק guild wars. לאחר שיכנועים של אמא שלי שידרגנו ל5 מגה. השינוי במהירות הגלישה באתרים הישראלים היה נחמד, אך באתרים מחול לא, והפינג במשחקי רשת לא זז אפילו בקצת. זה לא וירוס (כי פרמטתי את המחשב) זה לא הראוטר (כי קנינו חדש) זה לא המודם (גם חדש) זה לא משהו במחשב (כי זה בכל המחשבים בבית) זה לא ת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by G@L,

יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by intel,

יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא: 1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת 2. win 98 se 3. win 98 se יש לי רכזת ומודם אלקטל. יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים. אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים. תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי יש לי ראוטר של רוטאל RTA-1025W. רוצה ליצור חיבור אלחוטי של HTPC מהסלון לראוטר שנמצא כ 10 מטר מהסלון. האם המרחק בעייתי? יש קירות גבס בדרך. מה עדיף? כרטיס PCI או USB? אם כבר אז אני מניח שעדיף לקנות כרטיס בתקן N. על איזה דגם של אדימקס אתם ממליצים?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:48:26 דרך אגב, מערכת ההפעלה היא WIN7.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bora-aa,

יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by STRENGTH,

השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by thebenjamin,

יש לי 2 נתבים - שניהם Siemens SL2-141 הדגם תומך בWDS.. ניסיתי לקרוא מדריכים ולא הצלחתי... לא הצלחתי להגדיר.. ניסיתי לבטל את הDHCP ומשום מה היתה לי גם שגיאה של התנגשות כתובות והגדרתי את הנתב שאני רוצה שיהיה רפיטר כrepeater only וזה כאילו לא קולט את הרשת WIRELESS שהוא פולט... מבחינת קליטה נראה לי זה בסדר..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ScreameR,

אני וחבר שלי קנינו בחנות משומשים שני מכשירי טלפון אל חוטי 2GHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול ליצור רשת ביתית עם המשדרים? אני מוכן להשקיע זמן וכסף..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים