עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by or2077,

שלום , יש לי נתב אדימקס בטכנולוגית מימו וכרטיס רשת דומה (עם שלוש אנטנות).. ואני בתוך ממד ומפרידה בין הנתס והמחשב עם הכרטיס קומה וקיר ממד... הכרטיס עשה את העבודה בערך עד שהוא הלך לעולמו. אני רוצה לקנות נתב אחר להגדיר אותו כAP ראיתי שאפשר לעשות את זה בראוטר העכשווי.. האם אפשר לעשות את זה בכל ראוטר? אם כן איזה ראוטר עדיף? Edimax BR6424N TP-LINK TL-WR841ND ובכמה זה יגדיל את הקליטה שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by iveco,

תקנו אותי אם אני טועה , אם אני מנסה להירשם ל VPN בצורה אנונימית ושם כרטיס מתנה / כרטיס נטען ואז מתחבר לשירות VPN אז ממילא יש להם את השם משתמש שלי וסיסמא של הספק אינטרנט נכון ? הם יודעים עלי הכול אז הרישום האנונימי מיותר לא ? הדרך היחידה להיות אנונימי מול ה VPN זה להשתמש בטוקמן עם אינטרנט ולהירשם לשירות עם כרטיס נטען או לשים VPN חינמי בסלולאר לשים את הסלולאר על נקודה חמה אני מתלבט אם לשים פרטי אשראי רגילים או כרטיס נטען .

3. Started by Etyopi,

שלום.... כבר כמה שבועות טובים שאני נתקל בבעיות מאז שעברתי לספק הזה... סרטונים ביוטיוב נתקעים,לא מצליח לנצל את רוחב הפס במלואו. יש לי 10 מגה ואני מוריד רק על 700 KPS. חשוב לי לציין רק שבשעות הבוקר האינטרנט עובד בסדר,רק בשעות אחה"צ והערב סרטונים מתחילים להיתקע ופשוט בלתי אפשרי לראות סרטון כמו שצריך. רק לי יש בעיות איתם?? תשתית של בזק ומחובר לרשת ה-NGN תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אני משתמש במתאם Wifiל-USB מסוג EW-7318Ug Edimax, וזיהיתי שלאורך זמן הוא מתחמם מאד, והתפקוד שלו יורד משמעותית. (קצב הגלישה נהיה הרבה יותר איטי) מישהו יודע להגיד מה יכולה להיות הסיבה? הוא מחובר ל-USB של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. היי חבר'ה, יש לי שאלה קצת מעניינת קצת מוזרה. אני מחובר בבית לתשתית וספקית אינטרנט במהירות 10 מגה. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 עם WIN7. ביומיים האחרונים התעניינתי לגבי ביצועי מהירות האינטרנט ולהפתעתי הגדולה הבדיקות מהירות של בזק ושל SPEED_TEST מניבות לי 7MB! התקשרתי כמובן לספקתי עשינו בדיקות והופנתי לבזק, עשינו מספר בדיקות גם כן ובאחת הבדיקות נדרשתי לבדוק את המהירות עם מחשב אחר. לקחתי את המחשב הישן שלי והרצתי את אותה בדיקה באתר של בזק ו..הופ - אני מקבל 10MB. זה מאוד מוזר ומטריד. למה המחשב החדש מגיע בבדיקה המקוונת ל7MB ואילו המחשב הישן מגיע קבוע ל10MB? מכאן נשאר לי רק להסיק שיש איזשהיא חסימה או איטיות בWIN7 או בתוכנה שאני מפעיל או במערכת עצמה של המחשב החדש. כמובן, חשוב לצי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי ראוטר 54 MB ורוחב פס 3MB, אז למה שאני מוריד משהו כשהראוטר מחובר אז זה לא מוריד על המקסימום? כשאני מתחבר רגיל ללא ראוטר זה מוריד על מקסימום (דבר המעיד על כך שזאת לא בעיה טכנית במחשב/אינרטנט). מזה בכלל ה-54MB הזה והאם הדבר הזה לא יכול להעביר אינטרנט של 3MB? יש ראוטרים 100MB יותר חזקים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kfir_dnd,

שלום, לא מזמן החלפתי נתב לdir 300 של dlink. מאז שהחלפתי את הנתב יש לי בעיות של קליטה ואיטיות במחשב. הכרטיס רשת שלי זה משהו של realtek די ישן, אבל הוא עבד טוב עם הראוטר הקודם (גם כן משהו ישן ששבק חיים והחלפתי אותו) צרפתי להודעה קובץ עם תוצאות של ping לנתב (IP 192.168.0.1) כדי שתוכלו לראות את התוצאות בעצמכם את התוצאות. השאלה היא מה הצעד המומלץ כדי לפתור את הבעיה? להחליף כרטיס רשת למשהו חדש יותר יבטיח תוצאות טובות יותר? ואם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש עריכה: עשיתי ping ממחשב אחר מאותו החדר עם המחשב הבעייתי והping היה תקין. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arield,

אני מחר טס לארה"ב ורוצה לקנות נתב. אני מתלבט בין שני אלו Linksys Smart Wi-Fi Router EA4500 או X3500 אחד הוא עם מודם והשני הוא בלי. השאלה שלי היא אם אני קונה את הזה שהוא עם מודם האם זה יעבוד בארץ כמו שצריך?(לי יש ADSL של בזק עם תשתית של בזק). ובאופן כללי מה עדיך מבינהם? ךודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by G@L,

יש לי רשת בין 2 מחשבים ואני רוצה לחבר למחשב אחד מודם ADSL בחיבור USB (אני יודע שרשת עדיף אבל זה מה יש) והשאלה היא מהם היתרונות שהמודם יהיה במחשב מסוים לעומת מחשב שישתמש במודם דרך מחשב אחר? וגם איך משתפים את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לפעמים מתקבל פינג של 400 מילישניות משרתים בארה"ב שאמורים לתת 200 מילישניות עוד מישהו נתקל בתופעה הזו? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by michael1232,

יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד בשניהם יש win 7 הגדרתי לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אבל עדין לא מצליח להתחבר לרשת הביתית. ניסית גם את פותר הבעיות של win ללא תוצאות.6 כמה פרטים המחשב הנייד מחובר למחשב באופן אלחוטי ובמפת הרשת במחשב הנייד הוא מזה את הרשת כולל המחשב הנייח וליהפך. השאלה שלי היא למה הוא לא מצליח לזהות את הרשת הביתית?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קניתי השבוע מחשב חדש לבית... משהו איכותי וחזק... יש לי עוד מחשב יחסית ישן אבל סוחב משחקים וסרטים וכו' אני רוצה את שניהם לחבר לאינטרנט בעזרת נתב... לארח בירורים של ההורים השבוע מחברים לנו את שניהם - על ידי חברה שעושה את זה... ביררתי פרטים: הנתב שאני מקבל הוא - Linksys Wireless-G WRT546 ניתן לראות אותו כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120920,00.html חיפוש מהיר שעשיתי... רציתי לדעת מה דעתכם על הנתב הזה (כפי ששמתם לב הוא אלחוטי...)? הוא מספיק חזק? יעמוד במספיק חיבורים או יקרוס עם שני מחשבים מחוברים? בנוסף, רציתי לדעת אם אפשר דרך רשת לשתף תיקייה ולהעביר מידע אחד מהשני? ראיתי כאן מדריך לנושא אבל יש לי בעיה אחת גדולה... בפעם האחרונה שפירמטתי ווינדוס לא …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ModChiP,

קיים נתב בבזק שנותן 5 חיבורי LAN של 1 גיגה? יש לי כרגע נתב שנותן לי 4 חיבורים, אני צריך להוסיף עוד חיבור. יש אפשרות לחלק חיבור אחד ל 2? לא משנה לי המהירות בחיבור שמתחלק ל2. ומה יותר מהיר- ההום פלאג של יס? או המחבר שמאפשר להעביר את האינטרנט על הכבל הקואקסיאלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GolanBerlin,

אני נמצא בבזק בינלאמומי + HOT. חבילה של 12 אצל שניהם. אין לי מושג ממש מה זה חייגן ואם אני מחובר בלי או עם. בזמן האחרון יש לי בעיות עם המהירות. סטרימינג איטי, מהירות מקבל 7, 6. לפעמים זה אכן 12 אבל זה בכלל לא יציב. מה עושים? כבר בא אליי טכנאי, לא עזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הי כולם, יש לי ראוטר מסוג D-Link DSL224. יש לי בנוסף גם יחידה של Google wifi שמחוברת אליו ועוד אחת רחוקה. עוד מלפני שחיברתי את הGoogle Wifi הראוטר זייף. 2 המחשבים בבית מחוברים אליו רק ב wifi ולא בחיבור קווי, ומידי פעם הם מראים סימן שהם איבדו את הרשת. הבעייה נפתרת רק אחרי שאני מבצע ריסטארט לראוטר עצמו. השאלה היא האם הראוטר דפוק או משהו אחר. ואם כן, איזה ראוטר כדאי לי לבחור? יש לי בבית חיבור של בזק 100 מגה, ולעת עתה לא מתוכננת פריסת סיבים באיזור שלי. | פרופיל | שלח הודעה |חפש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי נייד של סמסונג מדגם RV511 שמן הסתם יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט. אני משתמש באותו כבל, באותו מקום ובאותה צורה כמו שהשתמשתי בשלוש השנים האחרונות למחשב הנייח שלי (שנמכר). בהתחלה כשחיברתי אותו לנייד - הכל היה בסדר (אני מתכוון לפעמיים שלוש ראשונות). לאחר מכן, כולל היום למשל - כשאני מחבר אותו זה לא מצליח להתחבר ואני רואה שבעצם הרשת כביכול לא מזוהה או משהו בסגנון. רצוי לציין שזה מחובר לראוטר אלחוטי כך שאת השידור האלחוטי אני כן מצליח לקלוט ולגלוש,תמיד, ללא שום בעיה. יש למישהו רעיון מה קורה פה? מצ"ב בזו תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Blade2k,

החלפתי מודם של אלקטל ,קיבלתי חדש וניסיתי לעשות לו אפגרייד לפרו . אבל הפקודה EXPERT לא עובדת. הבנתי שלמודמים החדשים יש פקודה אחרת מהי? מישהו יכול לעזור? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

היי אין לי גישה מהחיבור שלי לאתר של PayPal.com. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי דיונים שעסקו בבעיה בקובץ Hosts, בדקתי ואצלי הקובץ בסדר. ניקיתי קוקיס וקאש, הרצתי Spybot, Hijackthis, ניסיתי דפדפנים שונים..לא עזר. ניסיתי לגלוש דרך הסלולרי מהרשת הביתית - גם אין גישה. עשיתי ריסט לראוטר והגדרתי הכל מחדש - גם כלום ! דיי אובד עצות כרגע, כל עזרה תתקבל בברכה ! בתודה מראש נתי

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zilkanir,

שלום, מותקן אצלי בבית ראוטר אלחוטי 3com שעושה עבודה טובה, היום קיבלתי ראוטר אלחוטי נוסף מתנה(מבזק-Siemens sl2-141) ושאלתי היא האם יש איזושהי דרך להפיק ממנו תועלת בנוסף אם זה בהארכת הטווח השידור- שימוש כממסר או בהגברת קליטת כרטיס רשת, או בתור מקלט בפני עצמו? אני לא הכי בקיא בתחום, סה"כ השאלה היא האם אפשר לשלב אותו ולהפיק ממנו תועלת? או שלהעניק אותו מתנה לחבר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sagioto,

שלום, אני עובר אוטוטו דירה ובדירה החדשה יהיה ראוטר N באחד החדרים, וPS3 + מחשב בחדר שלי, הPS3 עובד אלחוטית רק עד תקן G ככה שהייתי רוצה לקנות מתג או כרטיס רשת שיאפשר לי חיבור במקביל של המחשב והPS3 לאלחוט בתקן N, יש אופציה כזו? מה האפשרות הכי זולה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nahash,

טוב אז ככה : אני מחובר לברק 013 דרך כבלים , הפינגים שלהם לאירופה לא יצבים זאת אומרת יש שרתים עם פינגים טובים ויש עם לא בקיצור אני מעוניין לעבור ספק. עכשיו אני מבקש ממכם לעשות פינג לשרתים הבאים לכתוב את ה ms שאתם מקבלים כמובן תציינו את שם הספק וסוג החיבור. לדוגמא: bezeqint - bezeq 82.192.78.76 =150ms 213.230.209.189 = 170ms 85.14.226.111 = 180ms 82.96.91.13 = 140ms 213.131.244.240 = 120ms 82.96.91.3 = 100ms בבקשה זה מעוד יעזור לי להחליט לגבי ספקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by llivny,

אני מנסה להוריד טונטים מהתוכנה utorent ומהירות ההורדה היא 10 ק"ב פלוס מינוס. בSPEED TEST המהירות מגיעה ל5 מגה ובבדיקת מהירות הורדה של בזק בינלאומי המהירות מגיעה ל 500 ק"ב. אני לא יודע אם זה קשור אבל לצורך העניין אני אציין שיש לי מודם מהבזקסטור שמחובר לראוטר של TP-LINK שאליו מתחבר המחשב קווית. מה אפשר לעשות כדי להעלות את מהירות ההורדה??? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256407,00.html

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Lior10,

כשהגדרתי את הנתב סימנתי רק את Enable NAT והאופציה Enable Firewall אינה מסומנת. האם החומת אש המובנית בנתב מופעלת (ככה נאמר לי מנציג בזק שחומת האש מובנית בNAT)? במידה ולא, האם צריך לסמן את האופציה השניה? ענין נוסף, האם חומת האש של הנתב מאפשרת לוותר על חומת אש תוכנתית?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eyalo,

מאז שיש לי מודם USB המחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, כשקראתי הודעות שקשורות לזה הבנתי שהמודם "גוזל" משאבים מהמערכת, השאלה שלי היא האם יש כתבה מסודרת בעניין, או משהו דומה ? אשמח לקבל לינק אליה, בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים