רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה: יש לי מחשב עם ווינדוס 98 יציב ביותר, חיבור 0.5Mbps של נטוויזן בלי הקזאאה המחשב יכול להיות דלוק ומחובר לאינטרנט שבוע בלי לקרוס או להתנתק (אולי יותר..) אבל כשאני מדליק תוכנה שיתופית כגון kazaa, imesh, bearshare האינטרנט שלי מתנתק כעבור כמה שעות(2-6). הסימן הקטן של שני המחשבים בתחתית המסך עדיין שם אבל האינטרנט לא מגיב והICQ מתנתק.. המחשב עבר בתקופה הזו בערך 3 פירמוטים, אבל הבעיה נמשכה... מישהו יודע מה הבעיה? לעוד מישהו שמחובר לנטוויז'ן (או חברה אחרת) יש את הבעיה הזו? המחשב: פנטיום 2 350@467 256MB RAM כרטיס רשת CNet PRO200 PCI מודם אלקטל איכותי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו.. תשאלו..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס ותודה מראש על העזרה אני גר בדירת סטודנטים עם 3 מחשבים + 3 פלאפונים וחשבנו לעבור לאנלימיטד כי אף תשתית בבניין לא תומכת באינטרנט מעל 40 mbps (בדקתי, יש פריסה של סיבים אליי לבניין). הבעיה היא שהם לא מספקים נתב לזמן החיבור ומציעים לקנות נתב בשם DLINK DIR 825 עם 4 אנטנות ב299 ש"ח... עכשיו, אחרי שיחה עימם בטלפון, אמרו לי שאם אני רוצה לקנות נתב לבד אני חייב להתחשב בפרמטרים הבאים: - איי פי דינאמי - תמיכה בWAN -תמיכה במהירות שאליה אנו רוצים להתחבר (50 ובמידה וזה לא יספיק, לעבור ל200) עכשיו פה הבעיה. סחבאק לא מבין כלום בראוטרים.... אשמח להמלצות לדגמים, חנויות ושלל מידע רלוונטי (אציין שאני משתמש בינוני בטורנטים ובמשחקי רשת, אז זה גם שיק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום הנקודה שהראוטר היה מחובר קיבלתי 86-88 מגה, עכשיו העברתי מיקום לנקודה שחשמלאי עשה היום ואני מקבל בקושי 20 מגה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מספר דומיינים ואני מודה שאין לי ניסיון בזה ... האם תהליך ההרשמה האתר של איגוד האינטרנט הישראלי מצריך איזושהי הכנה מיוחדת מעבר לכרטיס אשראי ? האם אתר שעד לפני כמה חודשים היה בבעלות מישהו ולא חידשו את החוזה איתם מהווה אפשרות לקנות הדומיין ? (באתר של איגוד האינטרנט רשום שההסכם בוטל Domain not renewed. Being revoked) ויש איזה "דיל" למי שקונה כמה דומיינים ביחד ?? אפשר לקנות רק מהאתר של ארגון האינטרנט הישראלי ?? הפצצתי בשאלות מקווה שתפציצו בתגובות ... תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב לזה רק עכשיו וזה מוזר מאוד לפעמים כשאני מוריד משהו או גולש שתי הנורות שכתוב עליהן line rx וline txמהבהבות ואז הlan מהבהבת אבל לעיתים נדירות קורה שקודם הlan מהבהבת ורק אז הline rx והline tx מהבהבות כשמורידים משהו או גולשים מה זה יכול להיות? וזה גם לא ממש הגיוני שקודם הlan מקבל מידע ורק אז בא מידע למודם עצמו (זה קורה לי אחרי שחזרתי מ510 לhome) וגם זה קרה לי כמה פעמים מזמן כשעוד בכלל לא נגעתי בתוכנה של המודם כשהייתי בhome איך שבזק הביאו לי את המודם.. נ.ב. הכל פועל טוב כל הקבצים שאני מוריד הם בסדר ולא פגומים וג םכל האתרים עולים יופי...אני רק לא מבין את הדבר המוזר הזה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר שלי נמצא בקומה העליונה והייתי רוצה אינטרנט מהיציאה Ethernet של Raspberry pi שהוא נמצא בקומה אחרת של הבית. אני צריך את זה כי wifi לא מספיק טוב בשביל התוכנה הבאה: http://www.xbmchub.com/forums/general-video-addon-discussion/13153-%5Balpha%5D-xbmctorrent-torrent-streaming-xbmc.html תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים מזה כמה ימים יש לי תופעה מוזרה במחשב: ההורדות מה NG לא עובדת מאיזשהי סיבה. ההורדה מתחילה ואז כעבור כשנייה או שתיים, היא נעצרת. יש לי את תוכנת newsleechers ואני מנוי ב newshosting מזה כמעט שנתיים. ההורדה פשוט נעצרה שלשום. התקשרתי ל 012, דרכם אני מנוי, ושאלתי אם יש בעיה, או חסימה. הבחור שאל אותי אם אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים כלשהי, אמרתי שכן, והוא אפילו ידע מזה קבוצות דיון ואמר שהם לא חוסמים אף אחד. הוא שלח אותי לאתר שלהם שבודק את החיבור ומצא שהחיבור שלי תקין. התקשרתי לתמיכה של newshosting, וגם אצלהם אין כל תקלה, ובבדיקה מול האתר שלהם, החיבור שלי נמצא תקין לחלוטין. עליתי ב safe mode, עם רשת וגם כך ההורדה לא עובדת. מה זה יכול להיות? לא התקנתי שום דבר במחשב, זה פ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת אלחוטית שבה מחשב שולחני מחובר לנתב פיסית באמצעות כבל ועוד לפטופ מחובר אלחוטית. לאחרונה הלפטופ לא יכול לגשת לאתרים מעבר לנק' מסוימת נניח אני נכנס לאתר של בנק הפועלים,הוא נכנס לדף הבית אבל כשאני מבקש להכנס לחשבון האישי את דף הססמא הוא לא טוען,כאילו התנתק לי החיבור כמו כן כרגע הרשת שלי מאובטחת באמצעות Mac Adress וכשאני מנסה לשנות את ההגדות לWPA psk אז הלפטופ לא שומר את ההגדרות,אני מגדיר הכל כמו שצריך,מתחבר ואז הוא מתנתק וכל ההגדרות שלו חוזרות לאיפה שהוא התחיל. מישהו? אני אובד עצות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מקים רשת בייתית ואני צריך ראוטר שיעמוד בדרישות הבאות: שני מחשבים שיתחברו אלחוטית (אחד מהם בממ"ד אבל קרוב) השני בערך במרחק של עשרה מטרים והשלישי יתחבר חוטית יעבוד עם חיבור כבלים 2.5/250 לא יהווה בעייה להורדה עם ביטרונט או פרוטוקולים אחרים עדיפות למשהו שקל להגדרה אני לא הכי מבין בזה לא מתוכנננת העברת מידע בין המחשבים רק שיתוף אינטרנט אם יש עוד מהשו חשוב בענייכם אני אשמח לשמוע
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NOSTREDAMUS - רוצה לקנות (בעצמך וללא קשר אלנו) wow אקסטרים - שיבוסם לך (בזבוז שאין כדוגמתו); רוצה לכתוב על זה משהו? - תהנה; רוצה לפרסם את זה באתר? שלח אלנו - נרצה - נשים, לא - לא! matan_18 - תקשיב לי ותקשיב לי טוב: מתוך 20 ההודעות שלך 16 זה שאלות, 2 נושאים הם חצאי "עזרה" ו 2 הודעות בפוסט הזה שמאוד, אבל מאוד מקוממות (ושלא תחשוב שהיה קל למצא מילה עדינה כזו). אומנם יובל מאוד מתון (וגם אני בימים כתיקונם), אבל ראה את זה כאזהרה ראשונה ואחרונה לבל תעז לכתוב עוד הודעה ברוח אלו שכתבת. ושלא תחשוב על לנסות אותי, חוצפן שכמותך! עריכה: תוקן קלות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי החליפו אתמול בעבודה לנתב Netgear 2200 של בזק כאשר שידרגו את ה-ADSL ומאז יש לי כאן בעיות גישה בין המחשבים. מתחבר אליו עוד SWITCH של 8 פורטים מלאים. כל המחשבים הם WINXP מלבד שניים עם DOS (מכונות). כל המחשבים נמצאים תחת WORKGROUP. בכולם יש את אותו יוזר ללא סיסמא. אני רואה את המחשבים תחת View workgroup computers אבל לא מצליח להכנס אליהם (אין גישה) ה-FIREWALL של ווינדוס מבוטל בכל המחשבים. אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים, למרות שלכולם אותו Default gateway & subnet mask ב-ipconfig. ה-IP הוא הדיפלט של הראוטר (10.0.0.38 כאשר המחשבים מקבלים 10.0.0.1-32). ניסיתי גם לחזור אחורה לנתב Linksys שלנו (ללא מודם) ועדיין זה לא עובד. מאוד חשוב לי הגישה בין המחשבי DOS לרשת אחרת אנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-