רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL , המודם הוא alcatel speedtouch , השרת הוא 012 ואני משתף שני מחשבים חוץ ממני בעזרת Network Brige של XP . הכל מגניב לכאורה בסדר גמור אבל לאחרונה חל שינוי מוזר בכל המחשבים ממני והלאה : הדפדוף ברשת נהיה נורה איטי . אוקי אז התלחתי לבדוק מהם אולי האופציות : הורדתי את ה Firewall לא עזר, נסיתי לחפס Spywares או ווירוסים על המחשב וגם לא מצאתי , הגדרתי את הכרטיס רשת של ה ADSL מחדש וגם לא עזר , שחזרתי הגדרות בדפדפן וגם לא עזר ...... ( לא לשכוח שבכל המחשבים זה נהיה כך אבל במיוחד עצלי ) סמתי לב לעוד משהו והוא : כ שאני מוריד קובץ ישיר לדוגמא אז המהירות מהירה ותואמת ל 2 מגה שיש לי אצל 012 אבל הדפדופ נהיה איטי ולכן שמתי לב שלמחשב שלי יש בעיה עם…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל של LInksys עם firmware של Tomato 1.23 לצורך העניין. הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בחדר השינה ובלילה.. כל האורות שלו מהבהבים וזה משגע אותי. אני רואה שאפשר לשחק עם חלק מהLEDים שלו, אבל אני לא רואה שום אופציה שתתן לי לכבות את נוריות הלינק (1,2,3,4). אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע.. ואם אפשר להגדיר סקריפט ללחצן הSES שידליק\יכבה את כל הנוריות זה בכלל יהיה מעולה. יום טוב 8)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לזוג מתאמים שיפעלו על גבי החשמל או קו הטלפון. עיקר העבודה עם הרשת היא סטרימינג של HD. כעיקרון אמור להיות מחשב בקומה השניה של הבית שממנו ישותפו/יוזרמו סרטי HD שאותם אני אמור לראות בHTPC בסלון. אני צריך המלצה למתאמים שיעבדו בצורה טובה...ושסרטי הHD לא יתקעו כמו שקורה לי עכשיו עם הראוטר האלחוטי. בחנתי את כל האופציות בבית, השחלת כבל- בלתי אפשרי אקסס פוינט- כרגע אני לא סומך על הזרמת HD בWIFI ומתאמי רשת על חשמל/קו טלפון - נראה כרגע האופציה הכי טובה, אלא אם כן אני אשמע פה ביקורות רעות שמתאם רשת על חשמל לא מסוגל להזרים HD בצורה טובה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מקווה לשמוע ייתרונות וחסרונות של כרטיס PCI אלחוטי או להתקן USB נייד מה עדיף מבחינת ביצועים, תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידע לגבי אתר חדש המאפשר להתנתק מספקית האינטרנט מבלי לדבר עם עם נציג השירות/שימור הלקוחות. מעניין יהיה לראות אם זה באמת עובד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4025491,00.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי דניאל! וישנו אתר FXP כאשר אני רוצה להכנס לאליו אז זמן הטעינה שלו הרבה הרבה זמן! ולבסוף אין כלום והמסך משאר לבן.. אם משהו יכול לעזור לי ממש אודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מהירות של 2.5M וכשאני מוריד ב BITCOMET אני מנצל את כל הרוחב הפס ומוריד ב 340KB/s אבל זה דופק לי הגלישה תוך כדי הורדות לכן עברתי ל UTTORENT שפותר לי את בעיות הגלישה תוך כדי הורדות אבל התוכנה לא מנצלת את כל רוחב הפס והיא מורידה בין 270KB/s ל- 300KB/S הם זאת בעיה מוכרת בתוכנה או שאפשר להגדיר איכשהו שיוריד במלוא המהירות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר אלחוטי NETGEAR WGR6104 וראוטר חוטי ישן EDIMAX 614. מה שקורה זה שכאשר הייתי מחובר דרך האלחוטי, הייתי צריך לרסט את הראוטר 1-2 פעמים ביום. חיברתי לפני 3 ימים ראוטר חוטי והוא לא מתנתק. שאלתי היא כזאת: האם אפשרי לחבר ראוטר אלחוטי לראוטר חוטי שמחובר למודם , ואם כן האם זה יכול לפתור לי את בעיית הניתוקים של הראוטר ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כבל רשת מוצלב ואני רוצה להפוך אותו לישר בלי לחתוך אותו ולחבר מחדש בסדר שונה. חשבתי על לקנות איזשהו מתאם שיהפוך את סדר החוטים. אם מישהו יודע אם קיים כזה דבר, או שיש רעיונות נוספים בבקשה שירשום. **ד"א, להחליף את הכבל בכבל אחר זו לא אופציה כיוון שהוא כבר עובר בתוך הקירות בבית. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק , יש לי גם מתאם שיחות קניתי את הראוטר המומלץ פה בפורום של TPLINK 1043ND האם הראוטר החדש - 1043ND יודע לבצע העדפת תעבורה , כך שבמצב בו יש שימוש בכל רוחב הפס הנתב ידע להביא עדיפות לתעבורת ה VOIP האם ניתן לשחק עם עוצמת השידור של האנטנות ? מהסיבות הבאות: פחות קרינה , זליגה של הרשת האלחוטית לכל הרחוב מהו המרחק הישיבה המומלץ בין הראוטר לבנאדם ? כרגע המרחק הוא 40 ס"מ (במחשב שמחובר באופן ישיר לראוטר )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה עברית ל 30 MBps (בזק + בזק בין לאומי, חיבור בעזרת חייגן). בעקבות זאת אני צריך לשדרג את המודם (יש אפשרות לקחת משו אצל בזק בתמורה להתחיבות עסיסית ובמקרה של התנתקות - ההחזר עבור המודם יבוטל) + רוטאר תקן N ( כרגע יש לי את linksys WRT54GL- נתב מעולה ממש מרוצה ממנו אבל לא תומך בתקן N). יש המלצות למודם טוב ויציב? ( הזבל של בזק תמיד עוסה בעיות במשכת ה IP) בנוסף המלצה לנתב איכותי. (אחרי ה LINKSYS שיש לי אותו 5 שנים, יש לי סוג של רמה מסוימת שאני מצפה ממנה מהנתב החדש בעיקר בכל הנושא של ניהול התקנים המחוברים לנתב, פתחית פורטים קלה, ממשק נוח לשימוש והגדרה פשוטה של כול הפונקציות של הנתב). בנוסף אני מחפש כרטיס רשת -תקן N ( חיבור PCI-E X1 \PCI) תקציב: מודם : 60…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
NOSTREDAMUS - רוצה לקנות (בעצמך וללא קשר אלנו) wow אקסטרים - שיבוסם לך (בזבוז שאין כדוגמתו); רוצה לכתוב על זה משהו? - תהנה; רוצה לפרסם את זה באתר? שלח אלנו - נרצה - נשים, לא - לא! matan_18 - תקשיב לי ותקשיב לי טוב: מתוך 20 ההודעות שלך 16 זה שאלות, 2 נושאים הם חצאי "עזרה" ו 2 הודעות בפוסט הזה שמאוד, אבל מאוד מקוממות (ושלא תחשוב שהיה קל למצא מילה עדינה כזו). אומנם יובל מאוד מתון (וגם אני בימים כתיקונם), אבל ראה את זה כאזהרה ראשונה ואחרונה לבל תעז לכתוב עוד הודעה ברוח אלו שכתבת. ושלא תחשוב על לנסות אותי, חוצפן שכמותך! עריכה: תוקן קלות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , ביום שישי אני וחברים מתכננים מסיבת רשת קטנה בביתי , עכשיו , בבית יש לי שני מחשבים , אחד עם שני כרטיסי רשת , ואחד עם כרטיס רשת אחד , יש לי כבל לא מוצלב שמחובר למודם וכבל מוצלב שמחובר למחשב השני , עכשיו , החברים מביאים איתם עוד מחשב אחד , מה שאני רוצה לשאול זה , אם החברים יביאו איתם עוד מחשב עם כרטיס רשת ועוד כרטיס רשת כדי לחבר על המחשב השני שלי(זה שמתחבר מהמחשב הראשון בכבל מוצלב) ואז אני יחבר לכרטיס רשת של המחשב השני את המחשב השלישי , אני יוכל לעשות את שלושתם ברשת אחת עם שיתוף אינטרנט ללא SWITCH? ואם לא או בכלל זה קשה להסבר , אז אחד החברים מסוגל להביא SWITCH\HUB... והכבלים שיש לי בבית זה , אחד 10מטר מוצלב , 1 שהוא 2מטר לא מוצלב , ועוד שני כבלים מוצלבים 2מטר , מה אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הנתב למדפסת שיש לי בבית, זו אחת הסיבות שקניתי אותו לפני חצי שנה ככה. הבנתי שאני צריך להתקין עליו קשוחה של DD-WRT או OPEN-WRT ובאמת שאין לי מושג אין לעשות את זה. אני יודע להתעסק עם הדברים האלה בצורה בסיסית אבל משום מה התקנת הקשוחה הזו נראית לי מסובכת בצורה מחרידה. מצד שני אני מוכן לקחת את הסיכון כיוון שאני באמת חייב את האופציה הזו. יש מישהו שהתקין ויכול לכוון אותי בעניין הזה? תודה מראש לכל העוזרים, אתם תעזרו לי מאוד!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח (לא מרוצה) של נטוויז'ן ולאחרונה אני מוריד לאט מאתרים בחו''ל אז התקשרתי לברר ואחרי כ 20 דקות בטלפון הם הציעו לי לנסות חבילת GAMER שהיא אמורה בעיקר להוריד פינגים לחו''ל שזה עוזר במשחקי רשת אבל האם כדאי שאני - מישהו שלא מרבה לשחק משחקי רשת להתקין את החבילה הזאת שאולי תפתור את בעית ההורדה מחו''ל? ואה כן זה פלוס 20 ש''ח בחודש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ שרת ווב קטנטן שיריץ קטן HTML ו-PHP. ניסיתי את xampp ואין לי בעיה לגשת אליו מה-localhost, אבל לא מצליח מהאינטרנט וגם לא מתוך הרשת הביתית. מישהו מבין בזה ויכול אולי לכוון אותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וראוטר משום מה עשו לי ריסט למודם וכל ההגדרות נמחקו ועכשיו גם התקינו חייגן=\ אם מחשב אחד מחובר ומתחברים מהמחשב השני אז זה כותב שהקו תפוס...איך אני עושה שזה לא יקרה?? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר מחשב נייד למודם ראוטר 1025W באמצעות ראוטר שאני משתמש בו כ AP הוא edimax BR 6204Wg כאשר אני ללא סיסמא הוא מתחבר אבל לאחר כיבוי המחשב הנייד הוא מאב את ההגדרות ושוב מחדש אני צריך להגדיר שני המחשבים הינם XP. כאשר אני משתמש בהצפנה אני בכלל לא מצליח להתחבר. סדר הפעולות שביצעתי היה 1.הפעלת ווירלס במדודם ראוטר 1025W (הכתובת שלו 10.0.0.138) 2. חיבור הedimax דרך LAN 1 למחשב נייד (IBM T42) 3. בשלב הראשון חיברתי אותו לחשמל ולמחשב, והגדרתי את כרטיס הרשת במחשב לעבוד תחתיו- נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת וזה מה שהגדרתי: 192.168.2.2 255.255.255.0 192.168.2.1 4. נכנסתי בשביל לבדוק לדפדפן האינטרנט והמקשתי את הכתובת: http://192.168.2.1 שזו בדיוק הכתובת של ה-AP. 5.לחצתי על …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-