רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים עם ראוטר Edimax 6104 ב ADSL. עכשיו הבעיה היא שכשאני פותח את השרת FTP ( עם Bullet Proof FTP ) ואני מנסה להתחבר לאייפי שלי ( שניתן לי על ידי הספק, לא האייפי של המחשב ברשת ), אי אפשר להתחבר, הוא פשוט עושה Connection Times Out או Refused. כשאני מנסה להתחבר לאייפי של הרשת זה מתחבר, אבל אחרים כמובן לא יכולים. מישהו יודע איך אפשר לפתוח שרת FTP כשאתה ברשת עם ראוטר ? - תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום אני מחובר עם בנדל של בזק ואקספון (משלם לבזק) כשהתחברתי ביקשתי שיוציאו אותי מה NAT והם אכן הוציאו ... מאז כבר פעמיים הכניסו אותי ל NAT "באופן רנדומאלי" ממש עכשיו התומך שדיבר איתי בטלפון הסביר לי שכשי שלא יכניסו אותי לNAT פעם נוספת כדאי שארכוש כתובת קבועה ... הסברתי לו שאני לא צריך קתובת קבועה ושאני רק רוצה שיוציאו אותי מה NAT שלהם ויתנו לי כתובת אמיתית ואז הוא הסביר לי שאם אני לא ארכוש כתובת קבועה כנראה שיחזורו אותי שוב ל NAT "באופן רנדומאלי" וזו המדיניות ואם אני רוצה הסבר על למה ... אני צריך לפנות לשירות הלקוחות... אז תגידו לי... אני מחפש ספק אינטרנט שיתן לי מהירות טובה (40-100 זה בסדר) בלי חסימות, הגבלות או כת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמוכן, גם עם גישה אלחוטית. ואם אפשר, אחד שלא צריך משכנתא בשבילו. תודה, רן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי את הראוטר הזה: 3com OfficeConnect 3crwer100-75 עבד לי מצויין במשך כמה שנים טובות היום החלטתי לעשות לו עדכון גירסה, ובידיוק הייתה הפסקת חשמל באמצע העידכון מאז אני לא מצליח לקבל כתובת מה DHCP שלו לא מצליח להיכנס לממשק שלו (ע"י כתובת IP סטטית במחשב) הראוטר לא מגיב לPING (גם בכתובת שהייתה מוגדרת אצלי, וגם בכתובת ברירת המחדל של היצרן) הכפתור של הRESET - לא חושב שהוא מגיב בכלל... הנורה של ה WLAN לא דולקת יש פיתרון? או לזרוק לזבל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים בעבודה אני רוצה לסדר תפיירול של הנתב אני נכנס דרך http://10.0.0.2 קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמה אני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליו מה עושים? ברשת יש כ 20 מחשבים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף מודם יש לי עכשיו מודם PCI מהספק והם רוצים שעכשיו אני אקנה אותו ב400 ש"ח שזה דבר שאפילו בחלום לא הייתי עושה אז הנה האפשרויות בבזקסטור: PCI - שעולה 210 ש"ח USB - שעולה 400 ש"ח השאלה מה עדיף? למה? מה ההבדלים? ואם יש מקום אחר לקנות אותם חוץ מבזקסטור? תודה יחזקאל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי נתב של ASUS AM 604G. אני מנסה למצוא אותו כאשר אני מנסה להתחבר אליו דרך הפלאפון שלי (N95) אבל הוא לא מוצא לי אותו, הוא מוצא רק את הראוטרים של השכנים שלי. לא נסיתי לחפש אותו דרך מחשב נייד או מחשב שולחני כי אני לי אפשרותת כרגע. אבל אם הפלאפון לא מוצא לי אותו אז אני משער שגם כל חומרה אחרת לא תמצא לי אותו. מה שהגדרתי עד עכשיו זה הצפנה ביטלתי את החומת מגן ופתחתי פורטים לאימיול בגדול זה הכל. וכל ההגדרות הראשוניות בוצעו בדיוק כמו שכתוב באתר של בזק כולל הפורטים וההצפנה. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני אמור להגדיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בבית 2 מחשבים. האחד עליו מותקן Windows Xp שמחובר בADSL דרך ספקית אינטרנט זהב. המחשב השני עליו מותקן Windows98 Se והוא מתחבר לרשת דרך המחשב עם הXP וכל זה דרך כבל ICS. בעבר הייתי יכול להדפיס דרך המחשב השני(98) ברשת ללא בעיה. לאחר פירמוט של המחשב עם הXP כנראה החלפו ההגדרות ונוצרה התנגשות , עקב כך לא ניתן להדפיס מהמחשב השני דרך הרשת. משתמשי המחשב השני צריכים אותו לעבודות הדפסה. יש לציין שלגלוש הם יכולים חופשי. *יש לציין שאין Firewall. בתודה , ארז
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל הוא HW ver:3.0 עכשיו באתר הרשמי של Level One יש עדכון קושחא לגירסת חומרה 4 או 5 ואין לגירסת חומרה 3 כמו שיש לי . לפי דעתכם אם אעדכן בכל זאת לפירמוויר גירסת חומרה 4 או 5 יש סכנה בהשבתת הנתב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לגיסי יש כרטיס רשת usb מדגם D-LINK DWA 140 RANGEBOOSTER N USB ADAPTER והוא עובד עם windows 7 כשהוא מחובר הכל עובד תקין וגם מהירות האינטרנט היא כמו שצריך, אבל העתקת הקבצים מאוד איטית מדיסק קשיח נייד (חיבור USB ) - מעתיקים למשל 200 גיגה של קבצים ורואים שנשארו X שעות, וברגע שמוציאים את הכרטיס רשת, זמן ההעתקה המחושב יורד באופן דרמטי (וכמובן גם מהירות ההעתקה באמת משתפרת בפועל). מה יכול להיות הגורם לכך? האם מדובר בהגדרות כלשהן? תקלה? אשמח להכוונה בנושא... תודה מראש לכל העונים אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כעת בחבילה אצל בזק (תשתית) ובזק בינלאומי ספק במהירות של 40 מגה. משום מה הם החליטו שהם עוברים לשיטת השכרת מודם ראוטר מאצלם במחיר של 10 שקל לחודש, זה נחמד אבל חשבתי שאחרי שנה שנתיים, אני כבר אכסה את זה אם אני אקנה לבד. עכשיו העניין איך זה עובד מבחינת מהירות אינטרנט, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך, האם מודם/ראוטר של 40 מגה יכול לעבוד גם עם 100 ? מה הדברים שאני צריך לדעת להמשך ולשדרוג.. ? בכל מקרה אשמח גם אם תמליצו לי על מוצרים שאתם מכירים. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שיש לי מודם USB המחשב שלי התחיל לעבוד יותר לאט, כשקראתי הודעות שקשורות לזה הבנתי שהמודם "גוזל" משאבים מהמערכת, השאלה שלי היא האם יש כתבה מסודרת בעניין, או משהו דומה ? אשמח לקבל לינק אליה, בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא: 1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת 2. win 98 se 3. win 98 se יש לי רכזת ומודם אלקטל. יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים. אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים. תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה. כרגע אני באקוונט ( ) 1.5. ובגלל שהמהירויות שלי בחו"ל זו בדיחה גרועה ושמתי לב שמספיק חבילה של 0.5 בשביל פינגים מצויינים בארץ אז החלטתי לעבור לחברה נורמלית בחבילת 0.5Mbit ADSL. מה חשוב ל (לפי סדר עדיפות)י: 1. פינגים נמוכים במשחקים בארץ. 2. מהירויות הורדה גבוהות מחו"ל. 3. מהירויות הורדה מהארץ. 4. פינגים בחו"ל. ורצוי שיהיה שירות נורמלי ומקצועי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע כמו שאלה קצת מפגרת של משהו שלא יודע אבל מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה משנה בשליחה או בקבלה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים מתקבל פינג של 400 מילישניות משרתים בארה"ב שאמורים לתת 200 מילישניות עוד מישהו נתקל בתופעה הזו? מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש סוויצים טובים שאתם מכירים חוץ משל EDIMAX או DLINK, חברה טובה כמו Linksys או משהו שלא יעשה איבודי מידע ויספק מקסימום מהירות 1GBIT חיבור בכל הכניסות ו 4 כניסות לא צריך יותר מזה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש ראוטר שתומך במהירות גבוהה ובעל יכולת תעבורה של היקפי נתונים גדולה ( לא מאלה שקורסים אחרי כמה שעות טובות של גלישה/הזרמה מסיבית בעל טווח קליטה סביר ( קומה אחת-10 מטר מצד לצד עם קירות). בנוסף אני מחפש רכזת של 1-16 יעילה לבית שוב הכי חשוב שלא תקרוס ותתמוך בתעבורה בקצב גבוה אשמח להמלצות, התקציב שלי הוא ברמת הביניים 500-1500 (חשובה אחריות רחבה ככל שהמחיר יקר יותר)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי טוב שתומך בתשתית של הכבלים, הדרישות שלי הן שהוא יעבוד בתקן n (300Mbit) ושיהיו לו לפחות 2 יציאות LAN של ג'יגה (אחת למחשב ואחת ל HD חיצוני) בינתיים הדגם היחיד שיש לי בראש זה ה BR6574N של Edimax אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הדגם הזה והאם יש דגמים עדיפים תודה, צביקה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך את עזרתכם חבריה ברשת הביתית שאני בונה של 1GIGA. ההורים בנו בית חדש בו ביקשתי מהחשמלאי שיתקין לי בכל חדר נוקודות תקשורת כמובן שהצנרת נפרדת מצנרת החשמל. זאת כדי להתשמש בנקודות האלו כדי להתקין בהם שקעים של RJ45 שקעים של טלפון ושקעים של כבלים או יס. התוכנית של היא לנתב לכל חדר כבל של CAT7 לחבר אותם לשקעי RJ45 ולרכז את כל הנקודות לנקודה אחת שבה ישב ארון תקשורת שירכז את כל הכבלים. כרגע אני עומד בכך שיסיימתי לנתב את כל כבלי ה CAT7 שקניתי 300 מטר עלו המון 2500 שקל ל 300 מטר. ניתבתי וחיברתי אותם לשקעים שקניתי שקעי גיביס של RJ45 גם לא כל כך זולים. עכשיו כל הכבלים התרכזו לנקודה אחת ופה אתם נכנסים לתמונה. עכשיו הבנתי שיש מכשיר שמגשר בין הכבלים לראוטר או הסוייץ' זה נכון ? ראיתי ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-