עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני בונה תוכנת צ`אט בjava והכל עבד לי טוב כשהרצתי את זה על המחשב שלי בעזרת סוקט שמשתמש בip פנימי של המחשב. (10.0.0.3) אפילו הצלחתי לחבר את הלפטופ שלי לצ`אט והכל עבד טוב (גם הלפטופ שלי וגם המחשב הנייח בעצם רצים על אותו ראוטר). אחר כך הבנתי שכדי לחבר את הצ`אט למחשבים אחרים אני צריך להשתמש בסוקט על בסיס ip חיצוני (external ip). קראתי קצת ואמרו לי שאני צריך להשתמש בport forwading. ועשיתי את זה. אני ממשיך לקבל שגיאת connection refused. יכול להיות שפספסתי משהו? נ.ב שאלתי גם פה את השאלה: http://stackoverflow.com/questions/14816983/port-forwading-to-make-a-server-on-my-computer

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yaron@,

בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחפש תוכנה שמסוגלת להחליף IP בראוטר

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקי אז אני מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL , המודם הוא alcatel speedtouch , השרת הוא 012 ואני משתף שני מחשבים חוץ ממני בעזרת Network Brige של XP . הכל מגניב לכאורה בסדר גמור אבל לאחרונה חל שינוי מוזר בכל המחשבים ממני והלאה : הדפדוף ברשת נהיה נורה איטי . אוקי אז התלחתי לבדוק מהם אולי האופציות : הורדתי את ה Firewall לא עזר, נסיתי לחפס Spywares או ווירוסים על המחשב וגם לא מצאתי , הגדרתי את הכרטיס רשת של ה ADSL מחדש וגם לא עזר , שחזרתי הגדרות בדפדפן וגם לא עזר ...... ( לא לשכוח שבכל המחשבים זה נהיה כך אבל במיוחד עצלי ) סמתי לב לעוד משהו והוא : כ שאני מוריד קובץ ישיר לדוגמא אז המהירות מהירה ותואמת ל 2 מגה שיש לי אצל 012 אבל הדפדופ נהיה איטי ולכן שמתי לב שלמחשב שלי יש בעיה עם…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ohmega,

שלום ברשותי 2 מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר ברשת חוטית. המחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת של 15 מטר. רק לאחר ההתקנה בעקבות שינויים ראיתי שאני יכול להסתפק ב- 5 מטר בלבד. האם מעבר לכבל קצר שכזה יכול לשפר את מהירות/אמינות הגלישה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SpLAsH,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ועל אחד מהם אינטרנט סידרתי עם פרוקסי+ שאפשר יהיה לגלוש במחשב השני דרך המחשב הראשון אבל כשאני רוצה לשחק באינטרנט (קאונטר סטרייק לדוגמא) משניהם בו זמנית אני יכול רק מהמחשב עם האינטרנט יש איזה דרך לסדר שיהיה אפשר לשחק משניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מישהו יודע מה נסגר עם אינטרנט זהב? גם לכם זה קורה? אין נחת מהאינטרנט המסריח הזה.... כל האתרים בארץ טסים אבל לחו"ל הקשר לא עובר, גם שכשאני עושה פינג אז יש "Request timed out"

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by izikd,

אני מחפש אתר בו מוסבר איך לבנות HUB מישהו מכיר אתר כזה? נ.ב. אין לי בעיה עם השגת חומרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עובר אצלי בקירות כבל רשת 8 גידים, כרגע אין לו את המחבר שלו, ז"א צריך לחבר לו את הראש פלסטיק הזה שמתחבר לכרטיס רשת. השאלה: זה משנה באיזה סדר הגידים??? ואם זה משנה, באיזה סדר לסדר אותם מימין לשמאל כאשר קפיץ הביטחון כלפי מעלה? דרך אגב, הצבעים של הגידים שונים מאלו שראיתי בכבל תקשורת מוכן, הצבעים שיש לי הם: שחור, חום, כחול, ירוק, כתום, לבן אחד, אדום, סגול. בכבל רשת שקיבלתי עם הראוטר למשל זה: כתום, כתום לבן, לבן פעמיים, לבן ירוק, ירוק, חום, כחול, תודה לעוזרים ולקוראים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום אנישים , אז רק רציתי להביא לידיעה - מאושרת (לא לא שמחה ), בנטוויז'ן יש כבר מספר ימים בעיות עומסים (!!?) כן , אין מספיק רוחב פס לכולם ! ! ! אז זה לא המחשבים אצלי\ הרשת\ הנתב ןהכבל רשת שנסתם , לא , אחרי יום כבר הרחתי שמשהו רקוב ,אז הרמתי טל' לבירור העיניין , רק בפעם השנייה למעשה נאמר לי -מהתמיכה -" שכן , ישנה בעייה כבר שבוע - איטיות " ,- ולמה - "יש עומס , אין מספיק פס לכולם -כולם גולשים עכשיו ויש עומס " .. לא האמנתי למה ששמעתי , מה חזרנו אחורה ב10 שנים - ניגמר רוחב הפס ?! ,אז זהו, לוותר על חבילות הבזק- לשיגור טילים ? ולעבור לאנלוגי ? אני לא מצליח להוריד מחו"ל ואם כן אז באיטיות, משמע בקצב של 3-6KB\S . לאן הגענו, ספק מס' 2 במדינה ואין רוחב פס .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי בבית שני מודמים. אחד רגיל של הספקית, ואחד שלשבאמצעותו אמא שלי מתחברת למחשב בעבודה. במחשב שלי יש רק חיבור אחד ככה שכל הזמן צריך לנתק ולחבר את הכבל. יש כרטיס רשת קווי, עם 2 חיבורי אטרנט, ככה ששני הכבלים יהיו מחוברים כל הזמן ואז צטרך רק לבחור את הרשת במחשב?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התחברתי לאינטרנט בכבלים של הוט, (באמצעות הספקית NetVision) ויש לי מודם דרכו אני מסוגל להתחבר לאינטרנט. לשם כך, עליי להגדיר חייגן המתחבר ל-cable.netvision.net.il, שאני נותן לו שם משתמש וסיסמא. (תחת הכרטיסייה "עבודה ברשת" של החייגן, אני מוצא שסוג ה-VPN הוא L2TP IPSec) עד כאן, הכל טוב ויפה, אני יכול להתחבר לאינטרנט. עכשיו, אני רוצה ליצור רשת אלחוטית באמצעות חיבור נתב אלחוטי מדגם WPN824 (של חברת NetGear) למודם, ואת זה אני לא מצליח לעשות. אני מאמין שהבעיה שלי היא בקנפוג הנתב. תחת Basic settings של של הנתב אני יכול לבחור בין 4 אפשרויות כ-internet service provider: * PPPoE * PPTP * Telstra Bigpond * Multiple PPPoE באיזה מהם עליי לבחור? (ואיזה נתונים יש לתת לאחר שבחרתי?) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעלל בזק. 1.בתאריך 22.12.08: התקשרתי למוקד שירותי האינטרנט של בזק על מנת לשדרג את חבילת הגלישה שלי מ 2.5MB ל 5MB, ענתה לי נציגת שירות, אמרתי לה שאני מעוניין לשדרג את חבילת הגלישה הקיימת שלי לחבילה מהירה יותר של 5MB , היא נתנה לי הצעת מחיר .כבר פה התחילה הבעיה, הסברתי לה שנאמר לי כמה ימים לפני השיחה ביני לבינה שמגיע לי מחיר טוב יותר מכיוון שאני לקוח קיים אצלם, היא אמרה לי שהיא בודקת וחוזרת אליי עם תשובה. היא חזרה אליי ואמרה לי שהיא תיתן לי את חבילת הגלישה כרצוני באותו מחיר שנאמר לי. אמרתי לה תודה, לאחר שהיא שידרגה לי היא אמרה לי שאני צריך להתקשר לספק האינטרנט שלי גם כן ולשדרג את המהירות גם ל 5MB אמרתי לה תודה רבה, ניתקתי ומיד התקשרתי לספק - 012 . הנציגה ב 012 הציעה לי עס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by rani,

איזה דפדפן הכי טוב מבין כולם שכדאי להוריד ולעבוד איתו? (לא בטא)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד חדש LENOVO N100. המחשב מגיע עם כרטיס רשת אלחוטית מובנה. בבית יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל "פרו" וסוויצ' פשוט, כך שהמודם מחובר אליו ושני המחשבי דסק-טופ מחוברים לסוויץ'. חיברתי את המחשב הנייד לסוויץ' והגלישה עובדת בסדר גמור, עם זאת אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית ולמחשבים אחרים בה משום מה. המחשבים האחרים מצליחים "לראות" שקיים מחשב נוסף ברשת, אך הגישה אליו לא מתאפשרת. כשאני מנסה במחשב החדש להיכנס ל- WORKGROUP הוא כותב שאין לי הרשאה או משהו כזה. יש רעיונות לפתירת הבעיה? דבר נוסף, בעת ניסיניות הגדרת הרשת גיליתי כי אשף החיבור לאינטרנט אלחוטי מזהה את הראוטר של השכנים לאינטרנט אלחוטי שקיים אצלם. הראוטר המדובר נמצא במרחק של כ- 30 מטרים קו אוו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש אפשרות להתחבר לשני ראוטרים דרך wireless בו זמנית? אפילו עם שני כרטיסים שונים? במערכת מובססת לינוקס open suse 11.3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מידע לגבי אתר חדש המאפשר להתנתק מספקית האינטרנט מבלי לדבר עם עם נציג השירות/שימור הלקוחות. מעניין יהיה לראות אם זה באמת עובד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4025491,00.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arield,

שלום לכולם , הבנתי שהראוטרים שמוכרים בארץ "מסורסים" (מעבר לזה שיקר פה משמעותית מבחול) ולכן רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם עושים בעיות במכס לראוטר שהוזמן מחול(בכל זאת ענייני תדרים וכו)? 2. האם הראוטרים שקונים באירופה או ארהב שונים אחד מהשני (בהינתן אותו הדגם) , האם התדרים שונים ואם כן מה עדיף? 3.אני גיימר ובנוסף רוצה לכסות את הבית שלי בWIFI (בית של 150 מר) , עושה סטרימינג ב4k לטלויזיות חכמות , פרטנר 1000MB - חשבתי על הראוטר הזה: https://www.amazon.com/NETGEAR-Nighthawk-Ethernet-Wireless-Optimized/dp/B078GWJ44Z/ref=sxin_1_osp20-2eb7260b_cov?ascsubtag=2eb7260b-3338-4483-b602-fe8b28eb3c22&creativeASIN=B078GWJ44Z&crid=1GSIQPP7MKRKL&cv_ct_id=a…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עדיין אין ADSL וגם אין אינטרנט בכבלים אצלי באזור, ואת האמת זה כבר עולה לי על העצבים. מתי אמרו, 3 שנים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. רציתי לדעת מה הם הפורטים של כל אחד מהדברים: FTP - 21 HTTP - 80 SMTP - 110 אבל מה הפורטים של POP3 TELENT ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by waizman,

האם בשביל לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית אני יצטרך רק 2 כרטיסים כאלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6797 איך הכרטיס הזה באמת? איזה אורך החוט של האנטנה? אם אני רוצה לחבר מחשב שלישי אני חייב ראוטר או נקודת גישה (מה ההבדל?) או שאני צריך רק עוד כרטיס כזה למחשב השלישי? מה טווח של דבר כזה בשטח פתוח ובמעבר בין קירות? עוד הערות והארות משלכם תודה :-*

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה

דיונים חדשים בפורומים