רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לשפר את הפינג במשחקי רשת ??? ומתי יגיע הזמן שלישראלים ולאירופאים יהיה פינג שווה פחות או יותר??(vdsl)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות נתב חדש ויש לי כמה שאלות שאודה לכם אם תוכלו לענות. הנתב שחשבתי לקנות הוא NETGERAR WNR3500, בעיקר בגלל שכרגע יש לי נתב שלהם ואני מאוד מרוצה מהממשק שלו ומהאיכות. האם הנתב הזה תומך ב L2DP או PPTP (אני מחובר עם חייגן )? האם הנתב הזה נחשב טוב או שהייתם ממליצים על נתב אחר? השימשים שלי הם Streaming, גלישה, הורדות, Voice/Video Chats. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע בין שני מחשבים המריצים ווינדוס 7 ברשת ביתית אלחוטית עם נתב נטגיר של בזק. המהירות המקסימלית שהצלחתי לקבל היא 1.4 מגה לשניהם. במהירות הזאת ייקח לי שבועות להעביר את כל מה שיש לי. איך אני מתחיל לבדוק איפה הבעיה ואיפה צוואר הבקבוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה בתקשורת בבית אני רוצה להעביר כבלים בכל הבית. דפדתי פה בפורומים ושמתי לב על דגשים שדוברו: *להשתמש בכבלים CAT6/CAT7 בעלי סיכוך. *לבנות ארון תקשורת שמכיל את האינרנט(מודם+ראוטר) וטלפוניה. *סוויץ-לא הבנתי מה זה, מה ההבדל בין מנוהל ללא מנוהל? *צריך להשתמש בpatch panel? איך מחברים אותו לראוטר ולמודם שלי? על מה עוד צריך לשים דגש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי טלוויזיה פנסוניק th-l42u30 ורכשתי בחו"ל את הדונגל הזה האם ניתן לגלוש באופן חופשי באינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראשית אפתח ואומר שעברתי על די הרבה עמודים פה בפורום של ייעוץ והכוונה. בכל זאת אשמח לעזרה. יש לנו אינטרנט של הוט 10/12 מגה (לא זוכר בדיוק) וטלויזה של YES, השירות VOD של יס פעם עובד ופעם לא, הזמנו טכנאי של יס והוא אמר שהמקור לתקלה הוא הראוטר. הוא אמר שנתקל בזה בכמה בתים ותמיד התקלה שם - לא מצליח לקבל IP כמו שצריך. יש לי ראוטר של Linksys WRT54G2. אשמח לדעת איזה ראוטר מומלץ גם אם אשדרג את מהירות האינטרנט בעתיד וגם שיתאים לעבודה בחצר הבית (הלינקסיס היום עושה את העבודה בקושי) טווח מחיר עד 300 ש"ח מומלץ פחות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב. נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין. הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן. כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים. בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת. הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות. מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר. לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ולפי מה שהבנתי מודם דרך usb זה לא משהו, אני בבזק בינלאומי ואני רוצה לדעת אם אני יכול , בכמה ואיפה אפשר להחליף אותו לכרטיס רשת או משהו כזה...(?) :-\ תודה. אהה ושכחתי יש עוד מחשב של אחי שתופס את החיבור לכרטיס רשת אז זה יפריע?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש במתאם Wifiל-USB מסוג EW-7318Ug Edimax, וזיהיתי שלאורך זמן הוא מתחמם מאד, והתפקוד שלו יורד משמעותית. (קצב הגלישה נהיה הרבה יותר איטי) מישהו יודע להגיד מה יכולה להיות הסיבה? הוא מחובר ל-USB של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התשתיות שבזק פורסים היא עד המרכזייה? שרת הDSLAM? או עד ארונות הסעף שממש מחוץ ליצאה מהבניין שלי? ולגבי הכבלים הרי הם עוברים לDOCSIS 3 איפה בדיוק? בשרתי הCMTS?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נמכר בKSP : http://ksp.co.il/?uin=12698 וזה באייבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330 הם אותו מחיר אבל השמות שונים, יש הבדל ביניהם ? והאם שווה לי לקנות את הנתב הזה ולהפוך את ה DLINK של בזק 20MB למודם ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם-ראוטר ישן של בזק (6749U של DLINK), שאמנם לא עושה לי בעיות מיוחדות, אך מהירות החיבור לאחת הנקודות בבית (דווקא הקרובה שבהן) היא איטית, ולאותו מחשב לוקח זמן רב להתחבר לרשת מהפעלתו. חשוב לי שיהיה פשוט להפעלה ולחיבור. מתלבט בין הדגמים המומלצים של PCMAG שניתן לרכוש גם בארץ - TP-Link Archer C7 AC1750 Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 D-Link AC1200 Wi-Fi Router אשמח להמלצה גם על דגמים אחרים שאין בארץ , מחיר עד כ 150 דולר - זאת במידה ושינוי הנתב באתר ישנה את המהירות של מחשב הסלון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ישנם שלוש שיטות עיקריות בעזרת פקודות שמבוצעות ב- Cmd. רק מי שבאמת מבין שירשום את השיטות.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר שנים משתמש רק ב-PPTP עם מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME בחיבור VPN. הוא עבד בעיקר במוד ל-PRO ושימש כראוטר (+פיירוואל), ובזמן האחרון שהתחלתי לחרוש על הרוחב פס (לדוגמא 3-5 טורנטים חזקים ומהירות מקסימלית), אז הוא היה עושה לעצמו ריסט (משנה את הנורת POWER לאדום ומדליק את עצמו מחדש), לזכותו יאמר שתוך בערך חצי דקה הוא כבר היה מחייג אוטומטית חזרה לאינטרנט והניתוק כמעט ולא היה מורגש, אבל שזה קורה פעם בחצי שעה - שעה (ביום כבד של הורדות) אז זה הופך לבעיה ממש מעצבנת. בבזק כמובן שאמרו לי שאין מצב שאני אקבל מודם כזה אבל הציעו לי מודם אחר (בי פוקוס) בחינם. בכל מקרה כל הנציגים המליצו לי לעבור ל-PPPOE עוד באלקטל לנסות לסחוט ממנו את המקסימום (האמת שזה מה שהוצע לי גם פה וגם בתפוז). אז…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כעת בחבילה אצל בזק (תשתית) ובזק בינלאומי ספק במהירות של 40 מגה. משום מה הם החליטו שהם עוברים לשיטת השכרת מודם ראוטר מאצלם במחיר של 10 שקל לחודש, זה נחמד אבל חשבתי שאחרי שנה שנתיים, אני כבר אכסה את זה אם אני אקנה לבד. עכשיו העניין איך זה עובד מבחינת מהירות אינטרנט, איך אני יודע מה בדיוק אני צריך, האם מודם/ראוטר של 40 מגה יכול לעבוד גם עם 100 ? מה הדברים שאני צריך לדעת להמשך ולשדרוג.. ? בכל מקרה אשמח גם אם תמליצו לי על מוצרים שאתם מכירים. תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מוריד דברים מהאינטרנט, הקצב סבבה והכל, אבל לאחר כדקה וחצי ההורדה נתקעת, ורק לאחר ניסיון נוסף ההורדה מסתיימת ולפעמים נתקעת שוב עד לניסיון החזרה הבא, אני משתמש ב-DAP5, וכשאני חוזר להורדה אחרי ההתקעות הוא מוריד רק ממקור אחד ולא מהארבעה, כלומר רק מקור אחד או שניים נתקעים... אני בבזק בין לאומי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו הפורט היוצא של האיסיקיו ומהו הפורט הנכנס שלו אני לא מוצא תודה זה כדי להעביר קבצים.
-
יש לי 3 מחשבים שולחניים בבית על פי הפירוט הבא: 1. מערכת הפעלה xp pro + 2 כרטיסי רשת 2. win 98 se 3. win 98 se יש לי רכזת ומודם אלקטל. יש לי גם 4 כרטיסי רשת - אחד על כל מחשב ומחשב אחד עם שניים. אני לא מצליח לגרום לכך שתהיה רשת שיתופית באינטרנט.זאת אומרת אני לא מצליח לגלוש מכל המחשבים. תעזרו לי בבקשה במה שצריך להגדיר בכל מחשב. אל תפנו אותי לפורום באתר ADSL הישראלי כי מפורט שם בצורה עניינית לכל מערכת הפעלה אבל לא בעירוב מערכות וניסיתי לפי מה שכתוב שם ולא הצלחתי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס רשת אלחוטי לUSB מתוצרת CONCEPTRONIC מותקן על המחשב של אבא שלי, התוכנה שלו מראה שאני מחובר לראוטר והחיבור תקין על 70% עוצמה. למרות זאת ווינדוס מבשר לי שאני סובל מLIMITED OR NO CONNECTIVITY והפונקציה של REPAIR לא מתקנת כלום. כל הריסטרטים שבעולם לא עזרו לי. למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שיש לו safenet האם הפינג שלכם גבוה ואתם מרגישים שאתם לא מקבלים את המיטב מהתעדוף החדש שלהם? היום תומך אמר לי שזה מה שגורם לי לפינגים גבוהים, היום השירות לקוחות סגור אבל מחר אני הולך להוריד את השירות ולבדוק איך זה מה הפינג שלכם למשל ל www.yahoo.com? שלי 170 אני מבקש שזה ממי שיש לו 014 ו10 מגה ומעלה+שירות safenet בעיקרון הסיבה שיש לי את זה, זה בגלל שהם הציעו את זה בחינם והנציגת שירות לקוחות חפרה לי שזה לא עושה כלום לחיבור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במודם ( Aztech 600e ), עשיתי reset , ניתקתי מהחשמל והכל הסתדר. עכשיו אני בודק ב ipconfig /all , אני לא זוכר שראיתי את הדבר הזה , Lease Obtained , Lease Expires מה זה בכלל, אפשר לבטל את זה ..? * אני לא מחובר לרשת, מתחבר רגיל עם חייגן (ip דינמי) ..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אולי משיהו מכיר את כתובת האתר של ראוטר LEVEL ONE? הכתובת ההבאה 192.169.123.254 לא עובדת.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-