עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Morfium,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר טוב, במחיר הגיוני ( עד 300 שח - אם ממש צריך ניתן לחרוג מעט ) הבית הוא 2 קומות, הראוטר יהיה בקומה התחתונה, והתחנה הראשית (המחשב) יהיה קומה מעל (בדיוק מעל הראוטר). הראוטר אמור להיות מספיק טוב כדי שניתן יהיה לשחק במשחקי רשת (בצורה אלחוטית). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by guyyug,

האם יש אפשרות להתחבר עם ISDN למחשב נייד במחשב הרגיל יש לי כרטיס של פריצ שהוא מודם דיגיטלי לנייד יש כרטים רשת 10\100 יש דרך להתקשר דרכו או שחייב מודם דיגיטלי חיצוני

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי אינטרנט 750... האם זה יחלק את המהירות בין המחשבים?? אם כן אני רוצה להפוך את זה ל 1500 ולחלק בערך 1000 לי 500 להם זה אפשרי? ואיזה אפשרויות יש? אלחוטי איך זה הולך

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by דם_דם,

יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eran898,

שלום. עברתי היום לבזק ושידרגתי את המהירות שלי אצל הוט ל30 מגה(מה שמצחיק זה שעשיתי מלא דברים +החלפת ממירים ושידרוג מ12 מגה לשלושים וכל השידרוג עלה 30 שח שזה גם לבזק וגם להוט). עכשיו אחת הסיבות המרכזיות שעברתי לבזק היא הכבל החדש שלהם אך הבנתי שאם אני גולש ללא חייגן אז אני לא גולש עליו ובשביל להשתמש בו אני צריך חייגן.. והאיש מכירות מבזק אמר לי רק חייגן ולא לשמוע שום דבר אחר,לעומת זאת היום שהתמיכה שלהם עזרו לי להתחבר עם ההוטבוקס והכל אז הוא אמר לי שלהוט בוקס יש בעיות עם גלישה עם חייגן ושאני אשאר ללא חייגן.. עכשיו השאלה היא מה באמת עדיף? נכון לעכשיו אני ללא חייגן והמהירות הורדה+ העלאה היא בסדר גמור אבל אם כבר הוספתי לבזק 5 שח בחודש לא כדאי לדרוש את המקסימום? אז לאנשים שבאמת מב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Pickaxe,

עד עכשיו השתמשתי בראוטר/מודם הזוועתי שחולק בזמנו ע"י בזק (Siemens SL2-141)... רק כי הוא הגיע בחינם. לפני כן השתמשתי בראוטר טוב בהרבה שבסופו של דבר שבק חיים. בקנייה של רגע קניתי את הLinksys WRT54GL מאחר והייתה תקופה שהוא קיבל ביקורות טובות מאוד (להבדיל מהWRT54G v5 עקב התרגיל המלוכלך של לינקסיס). חזרתי הביתה ולאחר שיטוט מהיר באינטרנט נתקלתי בהמון תלונות טכניות על הראוטר ובין היתר על ספק הכוח שלו. האם כדי להחזיר? אם כן, יש איזשהו ראוטר מומלץ, ברמת מחיר סבירה, התומך היטב בקושחות צד ג'?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by re5pect,

שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  8. שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא???

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by achiya1,

שלום יש ברשותי נטסטיק של פלאפון שאמור לגלוש באיזור ה3-4 מגה,בבדיקת מהירות הוא הוריד לי קרוב ל400 ק"ב. עכשיו שאני גולש כבר כמה ימים האתרים עולים לאט,אפילו תמונות נטענות לאט,שירים ביוטיוב לא רצים בכלל..ובבדיקת הורדה באתר של בזק הוא מוריד על פחות מ20 ק"ב. איך אפשר לטפל בבעיה?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אהלן, אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה). למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם. במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז. השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה? אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות ב…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by mimzak,

שלום רב מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N על מנת שאוכל לגלוש גם מהנייד החדש ששתומך בתקן N אין ממ"ד בבית ואין קירות רבים שיפריעו לקליטה מה מומלץ במחיר סביר .שיהיה איכותי ובלי בעיות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DanDan10,

שידרגתי את המודם אלקטל שלי לראוטר לפי המדריך המצויין שמצאתי באתר. השאלה שלי היא האם מבחינת רמת האבטחה כעת לאחר שהפכתי את המודם לראוטר יש שינוי לטובה או לרעה? תודה מראש. דן.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  13. שלום. הורדתי למחשב kazaa וemule, ושניהם לא מצליחים להתחבר. כתוב כל הזמן "מתחבר" למטה ולא קורה כלום.. אני לא מבין בנושא הזה כל כך אני פשוט רוצה שזה יעבוד לי... מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by ofird,

יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. ברגע שאני מחבר תמחשבים אחרים לראוטר (אני המרכזי עם ה- ADSL והם מתחברים אלי). קופצת לי כל איזה דקה בדיוק,הודעה CONNECT כזאת ואז היא נעלמת. זה אולי נשמע לא כזה קריטי,אבל זה ממש משגע אותי זה מוציא אותי לווינדוס מכל דבר שאני עוסק בו כגון:משחקים,משחקים ברשת ועוד... הפתרון היחידי שיש לי בנתיים זה לנתק תראוטר ותמחשבים ואז אין שום הודעה. אני בטוח שצריך לשנות משהו באפשריות ואני לא מוצא,מודה לכם.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  17. זמן רק אני חווה ניתוקים בהוט. אודה לפענוח לגבי ההודעות log שאני מקבל בסטטוס מודם שלי. מי מהם מראים על ניתוקים? [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]8010300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 770] [TR] [TD=width: 10%]8/29/2014 22:18[/TD] [TD=width: 10%]13000300[/TD] [TD=width: 5%]5[/TD] [TD=width: 45%]DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]8/31/2014 15:41[/TD] [TD=width: 10%]20000200[/TD] [TD=width: 5%]3[…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. כלומר הוא לא מחובר לכרטיס רשת... אני גולש באינטרנט בעזרת המתאם. זה רק אני או שחושב שזה לא יכול לעבוד... ד"א ניסתי להקים את הרשת אבל בדיקת הפינג למחשב שאליו מחובר הנתב עברה אבל הבדיקה למחשב עם המתאם לא עברה טוב... ד"א אני עובד עם המדריך הזה http://www.websamba.com/networksecurity/LAN/LAN_Router.htm יש לכם המלצה למדריך אחר אולי? או תשובה פשוט אם זה אפשרי או שאני סתם עובד על זה כבר כמה ימים... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by SHLOMI71,

שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בוקר אור, רכשתי בימים האחרונים ראוטר edimax BR-6428NC ושמתי לב שכשאני מחבר את הראוטור למודם ואת המחשב ישירות למודם ולא דרך הראוטר ישנם הפסקות בגלישה. לפעמים חלק מהתכנים פשוט לא עולים עד לריפרש של העמוד מחדש. סרטונים ביוטיוב נתקעים אחרי פרק זמן מסויים ועד שאתה לא תגרור את הטיים ליין של הסרטון למקום אחר, הסרטון לא ימשך. לעומת זאת אחרי שאני מנתק את המחשב ישירות מהמודם של הוט (HOTBOX) ומחבר את המחשב לראוטר (בעזרת כבל ולא אלחוטי) התופעה נעלמת והגלישה חלקה כמו שצריך. חייב לציין שעדכנתי את הקושחה של הראוטר אך עדיין זה לא פתר שום דבר והתופה נמשכת. אשמח לקבל כיוון מסויים ממה אפשר להתחיל לבדוק וכיצד לבצע את הבדיקה האם אכן מדובר בכך שהראוטר משבש באיזו שהי צורה את המודם כאשר המחשב מח…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. מאתמול בערב האינטרנט מתנתק לי בערך כל 10 דקות.. יש לי ראוטר של tp-link דגם tl-r460 ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישירות רק עם המודם, גם כבר לא עובד [בד"כ עובד]. ניסיתי גם לעשות ריסט לראוטר והמודם וזה לא עזר, הדבר היחידי שעוזר זה ריסט. מה שכן, אחרי שהאינטרנט מפסיק לעבוד במחשב שלי, המחשב השני שמחובר לאינטרנט גם כן עם הראוטר ממשיך לפעול חלק ללא בעיות. מה עושים??? תודה מראש. נ.ב.: עשיתי ניקוי SPYWARE עם כמה תוכנות, כמו כן ניקוי COOKIES וכו' בעזרת CCLEANER, לא השפיע. גם שחזור מערכת לא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ראיתי שאני מנסה להוריד מאתר מסויים אז מהירות ההורדה היא 50KB\S למרות שמהירות ההורדה אמורה להיות הרבה יותר גבוהה. כשעושים בדיקת פינג כמו שממליצים באתרי התמיכה של ספקיות האינטרנט, הפינג למעשה מראה רק את הLATENCY ולא את ה THROUGHPUT כאשר הTHROUGHPUT הוא החשוב למהירות ההורדה. בדקתי באמצעות התוכנה PingPlotter וגיליתי שיש המון PACKET LOSS אצל השרתים של הספקית אינטרנט, ובאתרים בחו"ל אין הרבה PACKET LOSS. PACKET LOSS כמובן משפיע על מהירות ההורדה. השאלה, מה לעשות עכשיו, לבוא עם זה לספקית האינטרנט ולדרוש הסברים? או שהם פשוט יעשו לי איזה תרגיל שהכל יראה נורמלי למרות שזה לא יהיה ככה. עריכה: הנה התוכנה המדוברת: http://www.pingplotter.com/gsg/install.html

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by oded250,

קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by ag43,

מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  25. שלום, ברשותי ראוטר של D-LINK דגם 6850U, לאחרונה יש ניתוקים מאבד לפתע את הרשת וכו'... עשיתי איפוס הגדרות, ריסט (לחיצה על הכפתור מאחורה) כיבוי והדלקה... מסתדר ליום-יומיים וחוזר חלילה. אשמח להמלצה לראוטר טוב, שיהיה עם קליטה טובה (2 מחשבים מחוברים באופן קבוע לאלחוטי ומדי פעם הטלוויזיה (סמארט) התקציב עד 400₪ אודה להמלצה על דגמים וחברות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.