רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, עקב בעיות גישה, אני מחפש נתב בתקן N שניתן לשלוט על הזמנים בהם יהיה ה WiFi יהיה פעיל, באמצעות התוכנה של הנתב. ולא דרך כיבוי והדלקה של ה WiFi עם מתג. אשמח לשמוע המלצות על נתב כזה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לדעת האם אני חייב שתהיה תאימות ברוחב הפס בין הספק לתשתית. לדוגמה: אם יש לי תשתית ברוחב פס 5M וספק ברוחב פס של 1.5, האם תהיה פגיעה במהירות הגלישה? כמובן שאני מצפה למהירות גלישה של 1.5M.... תודה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות netstick, מודם סלולרי שיתחבר למחשב נייד דרך USB, ויש לי כמה שאלות לבעלי הנסיון בנושא: 1. החברות מציעות כמה סוגים של מודמים, מישהו יכול לאמוד על ההבדלים, או להמליץ על אחד אמין וטוב - ממה שהבנתי יש מודמים החל מ-500 שקל עד ל-1000 שקלים ויותר.. 2. מה לגבי המהירות, הבנתי שהחבילות כרגע מוצעות ללא הגבלת מהירות / נפח גלישה, האם יש אמת בדברים הללו? 3. האם ניתן להשכיר מודם? 4. איזו חברה אתם ממליצים? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור בנושא תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הקושחה של Edimax br-6424n. הגרסא שיש עכשיו היא 1.21 הגרסא באתר של אדימקס 1.56 הורדתי את קובץ ה-bin מהאתר, אבל כשאני מנסה לעדכן זה אומר לי Invalid file format. יש למישהו מושג? עריכה: חיפשתי באתר של פיקוק, אבל אין שם עדכון קושחה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמרת לי ההתחייבות לאינטרנט וחשבתי לעבור לHOT מאחר והמחירים שם זולים משמעותית (כולל טלפון). כרגע יש לי תשתית של ADSL של בזק ושמעתי לפני כשנתיים שהתשתית של HOT גרועה. שמעתי שברגע שמעמיסים על האינטרנט בלתי אפשרי לדבר בטלפון ושבאופן כללי האינטרנט איטי. יש אמת בדברים ? האם המצב השתפר ? אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם תשתית של HOT, כמובן אשמח לדעת מה הספק.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ברוב הנתבים שעובדים בתקן N יש 3 אנטנות להגדלת טווח וכיסוי. גם בכרטיסי רשת בחיבור ללוח האם בחמשב יש לרוב 3 אנטנות. האם גם בכרטיסי רשת מבוססי USB בתקן N יש 3 אנטנות? היכן ממוקמים האנטנות בכרטיס כלכך קטן? האם יש הבדל באיכות הקליטה בין כרטיס רשת בחיבור קבוע ללוח האם עם 3 אנטנות לבין כרטיס רשת בחיבור USB בגלל הגודל? (כולם תקן N)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יודע האם זה מתאים לפה, שכן אין פורומים אחרים בנושא אינטרנט בקהילת HWZONE. בכל אופן, נוכחתי לשים לב שקורה לי לפעמים שכאשר אני מנסה להכנס עם הדפדפן שלי (פיירפוקס) לאתר או לקישור באתר, מופיעה לי הודעת השגיאה 404, אך לא זו של הדפדפן שלי, אלא זו של אינטרנט אקספלורר 6 המיושן שעבר זמנו (אכן, כל מה שכתוב בה לא רלוונטי). מה יכול לגרום לכך שאני אקבל בפיירפוקס (או בכל דפדפן אחר שאני משתמש) הודעת שגיאה של אינטרנט אקספלורר 6??? האם זה קשור לתוכנה שבאמצעותה האתר שמציג את ההודעה נבנה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , במסגרת מבצע של חברת סמייל קיבלתי את המכשיר הנ"ל , המשלב גם קו טלפון , גם קו אינטרנט וגם רשת ביתית. אני , לא מהתומכים בשינויי הזה .. רציתי לשאול ולקבל חוות דעת וגם אשמח לקישור לסוג של ביקורות על הנושא מה עדיף? , להישאר בסטייל הישן , של מודם לחוד וקו טלפון לחוד? מה היתרונות ומה החסרונות ? תודה רבה , נושא שמעניין אותי ממש , ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, בית רגיל כל המחשבים באותה הקומה.המערכת מורכבת מראוטר אחד שמחובר קוית למחשב נייח ועוד שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית ,בשניהם כרטיסי רשת. בשני המחשבים שמחוברים אלחוטית בעיות גלישה-גלישה איטית או גלישה לסירוגין. מחשב 1 יושב בממ"ד ועד היום מדווח על גלישה סבירה ,עד שהוחלף הקו לגלישה ב-10 מגה. הרוטר הוחלף והוא הראוטר המסופק ע"י בזק, במחשב בממ"ד, יש כרטיס רשת מסוג Edimax EW-7722IN -300 mb"s. המרחק מהראוטר הוא קטן,כ-4 מטר לערך ויש קו אוירי בין הראוטר למחשב. הבעיה שהגלישה יכולה להיות טובה לזמן מה ופתאום הגלישה תייתקע לגמרי,עוד משהו שקורה הוא,שכאשר מוסיפים אבטחה כלשהיא הגלישה נעצרת לחלוטין. אפשר לאמר שבד"כ איתחול יחזיר את הגלישה למצב תקין לזמן מה נוסף ושוב אחרי כמה זמן…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי access point של חברת planet דגם WAP-4033PE הורדתי את המדריך הגדרה שלו: http://dl.owneriq.net/f/f991e635-52ce-4e84-8983-33904b74050f.pdf איפסתי את המכשיר להגדרות יצרן וניסיתי להתחבר לכתובת IP הדיפולט (192.168.0.1) שרשום במדריך אבל אני לא מצליח. רשום שם שהמכשיר צריך להיות באותו תווך כתובות כמו שאר המחשבים ברשת, אבל איך אני יכול לשנות את הכתובת IP שלו אם אני לא מצליח להתחבר אליו?? ??? תודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
באיזה מהנתבים הביתיים הנתב יכול לשמש גם כשרת DNS פנימי. כלומר עם הקצאת DHCP יהיה ניתן לפנות למחשבים ברשת הפנימית בשמם ולא רק ע"י כתובת IP. יש שם לתכונה הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל ניתוקים חוזרים ונשנים של הראוטר הנוכחי החלטתי לקנות אחד חדש, אז רציתי לדעת אם NetGear WNR1000 שווה קנייה. לא יודע אם זה חשוב אבל הוא מיועד ל-3 מחשבים בדירה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי. יש לי שתי שאלות . 1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית. המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ), השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות? 2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט. 3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת. שאני …
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר טוב ויציב שיעבוד על תשתית הוט 12 מגה, חשוב האינטרנט האלחוטי שיהיה טוב, לא חובה שיגיע רחוק רק שיהיה יציב, השימוש העיקרי של הנתב יהיה לאייפד בחדר באלחוטי וצריך חיבור קווי אחד כמובן למחשב הנייח... עד 200 שקל אם אפשר מה שבנתיים בדקתי זה D-Link DIR615, לא יודע אם ללכת עליו, אשמח להמלצות אחרות...תודה!
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את המודם מאחורי הנתב ובשביל זה אני צריך גישה להגדרות שלו, נטוויז'ן לא היו ספורטיבים במיוחד בלשתף אותי במידע . אפשר לשלוח את המידע למיייל למי שמעדיף nat64x@gmail.com תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הותקנה לי בבית רשת HOME PLUG. בינתיים היא עושה את העבודה כמו שצריך אבל עוד מוקדם לדעת עד כמה היא טובה. יש לי שאלה שמסקרנת אותי, האם ניתן לגשת לרשת הזו בצורה חופשית? כי היא לא מוגנת בשום אמצעי כלשהו. במידה ומחר-מחרתיים השכן שאיתי בקומה מחבר למחשב שלו מתאם הום פלאג, הוא יוכל לקלוט את הרשת שלי ולגלוש בצורה חופשית? איך עובד כל העניין הזה? האם יש צורך לאבטח רשת כזו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . אני מתכוון לפרמט היום את המחשב שלי . אני נמצא בבזק (גם כספקית וגם כתשתית) , יש לי מהירות 12 מגה עם ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK . אני מחובר ללא חייגן , אני זוכר כשטכנאי התקין לי את הראוטר אז נכנסתי לאינטרנט (כשהמחשב לא היה מחובר לרשת) ורשמתי אייפי בשורה של הכתובת ושם הייתי צריך להתחבר עם שם המשתמש והסיסמא שלי . עכשיו אם אני מפרמט עכשיו אני שוב יצטרך לעשות ככה נכון ? חיפשתי באתר של בזק ולא מצאתי את האייפי הזה שאני צריך לרשום , מצאתי רק דרייברים (אם אני לא טועה לא הורדתי למחשב שום דרייבר של הראוטר) . מישהו יכול למצוא לי באתר שלהם מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר לאינטרנט אחרי הפירמוט ? או להביא את האייפי ? ולמקרה שאני יסתבך התמיכה הטכנית שלהם עובדת היום ? תודה וסליח…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אינטרנט במהירות 12Mb, תשתית HOT, מודם של מוטורולה עם חיבור L2TP ורוצה שתהיה גם אפשרות ל- Dynamic IP כמובן. אני מתלבט בין 3 דגמים של חברות גדולות: TP Link עם הדגם: TL-WR1043ND Edimax עם הדגם: BR-6574n Linksys עם הדגם: WRT160NL איזה ראוטר הכי מומלץ, הכי אמין, הכי מהיר, הכי איכותי והכי חזק ? הדברים החשובים לי בעיקר: 1. יציבות מקסימילית בלי ניתוק אחד. 2. שפע של הגדרות ובחירות ונוחות שימוש. 3. אמינות המוצר, הוא הולך להיות בבית לפחות 10 שנים. 4. מהירות גבוהה בין יחידות התקשורת בין אם זה באופן חוטי ובין אם זה בצורה אלחוטית. 5. עוצמה גבוהה מאוד של התקשורת האלחוטית (Wifi). תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים טסטיק ללפטופ מסוג Alcatel x220 , כאשר אני מחבר אותוו למחשב הוא עולה ומתקין את התוכנה והדרייברים וכל מה שהוא צריך. הוא מתאפס על עצמו ומוצא רשת אך לא "ננעל" עליה, משמע הוא ממשיך להבהב בנורה ירוקה ללא הפסקה ולא נותן להתחבר. עצות? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dell xps l702x win7,i7 2.70GHz, 8GBDDR3, 1TB, nVidia GeForce GT 555,17.3" 1080 LED, JBL Speakers, 9 Cell Battery
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי עם חיבור USB לשם חיבור דיסק קשיח חיצוני שישותף ברשת. כרגע יש לי ראוטר של D-LINK 2650U שיש לו 2 חיבורי USB, אבל מעבירים במהירות מחרידה של מגה לשנייה או פחות. גם עדכון קרנל לא עזר כל כך. האם למישהו יש המלצה לראוטר אלחוטי עם חיבור USB שבוודאות מעביר על מקסימום יכולת החיבור? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-