רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים החליט בית המשפט העליון שלא להתיר את חשיפת פרטיו של גולש שהשמיץ אדם אחר באינטרנט. האם ההחלטה של בית המשפט העליון לא לחייב ספקיות אינטרנט לחשוף את פרטיו של גולש היא מוצדקת? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=661
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן מה נשמע אני זקוק לעזרתכם. קראתי באתר לגבי איזה ראוטרים עדיפים והמלצתי לשכן שלי לפי המידע באתר. הבעיה היא שהוא לא הקשיב לי וקנה בסוף ראוטר בשם WBR-6001_UM הלכתי להתקין אצלו את הראוטר לפי ההוראות של המניואל התשתית : ADSL הראוטר זיהה לבד בהתקנה את התשתית ופעל לפי התקן הנדרש (משו PPPOE אם כתבתי נכון) לפי הוראות המדריך של המניואל: 1) הגדרתי את הכרטיס רשת שיקבל IP מהראוטר במעפיינים של החיבור רשת 2) הפעלתי את ה DHCP בראוטר 3) כמו בהוראות חיברתי את הקבלים במדוייק מהממיר לראוטר ומהראוטר למחשב כמו שהופיע בציור של המדריך (המניואל) 4) בהתקנת השם משתמש והססמה הלכתי לחייגן. את השם משתמש מהחייגן העתקתי לשם משתמש בקינפוג של הראוטר לגבי שם משתמש של האינטרנט, ובססמה שמתי את הססמה שהשכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המהירות של רשת אלחוטית תיהיה אותה מהירות כמו שאני יחבר את המחשב שלי בחיבור חוטי עם כבלים? ועל איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים? יש לי אינטרנט כבלים 1.5 ומחשב נייד של לנובו
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
קיבלתי את הראוטר מודם מהחברה והוא תומך בתקן N. עכשיו המחשב הבייתי שלי נמצא בממד והוא כרגע מחובר קווית לראוטר שנמצא בכלל בסלון (המיסוך של הממד כל כך גבוה שקשה לאותות של הראוטר להגיע לחמשב באופן שותף). אני לא כל כך מבין בתקן N החדש הזה של ה 74 מגה ביט בשנייה אבל האם אני צריך להחליף כרטיס רשת לאלחוטי / קווי שתומך בתקן 802.11n ? הבנתי מתגובות שראיתי (וגם הסתכלתי על המחירים באינטרנט) שכרטיסי הרשת האלחוטיים יקרים יחסית לתועלת שלהם והשידור לא כזה חזק לעומת אלה שבתקן 802.11g תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ראיתי שיצאו ראוטרים חדשים דואל בנד מישהו יודע אם הם טובים מסתם תקן N ?
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי לא ניתן להמשיך הורדות - לא משנה מאיזה אתר. בנוסף לא ניתן לבצע הורדות מרובות חיבורים אלא רק עם חיבור אחד. הוא מחובר לבזב"ל (אאל"ט) לראוטר סימנס ADSL SL2-141 אלחוטית. מישהו יודע מה גורם לבעיה הזו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי (רצוי בחיבור PCI) שיעבוד בוודאות על WIN 7 64 Bit. התקציב הוא עד 200 ש"ח (אני חושב שרוב הכרטיסים בתחום). אם אפשר קישור לחנות שמוכרת אותו באזור ראשון לציון. בתודה oronluko נ.ב. מישהו יודע איך מפעילים את הכרטיס רשת האלחוטי Dynamode WL-GI-600XA על הוינדוס הזה כי אני לא מצליח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני חווה בעיות בטעינת אתרים דרך כל דפדפן שקיים- אתרים לא עולים, עולים בצורה חלקית בלי תמונות / flash. הבעיה היא רק בטעינה של עמודים, הורדה של קבצים או העלאה של קבצים מתבצעת בצורה תקינה בהתאם לרוחב פס שיש לי. בבדיקה מול בזק וספקית האינטרנט שללו שמדובר במודם / קו / נתב שיש לי. נסיתי להריץ כל תוכנת spam, spyware ו-antivirus שאני מכיר ולא מצאתי כלום. בנוסת הרצתי Hijack כדי לבדוק אם יש משהו שרץ ברקע שגורם לזה וגם פה אני לא רואה משהו חריג, מצ"ב ה-LOG: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 20:07:11, on 12/04/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כבל מאריך לחיבור כרטיס הרשת החיצוני שלי לאנטנה כדי להגביה אותה. אתם חושבים שכבל מאריך (נגיד 3 מטר) יפגע בעוצמת השידור? כ. הרשת שלי הוא מתאם USB שמשדר (לדברי היצרן) ב500MW לקליטה משופרת. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים באי מיול עבור התחברות דרך ראוטר d-link 2650U, תשתית של בזק, אך הפעולה לא עוזרת, אני עדיין מקבל LOWID או שהאי מיול לא מצליח להתחבר לשרת כלשהו. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לחבר אלחוטית בין מחשב נייח למחשב נייד (מפורטים בפרופיל, הנייד לא תומך ב-N, רק G, למיטב ידיעתי) שנמצאים בשני בתים שונים במרחק של כ- 300 מטר, כך שאוכל לגלוש בנייד דרך החיבור של הנייח. הבתים הם בתי קרקע, עשוים גבס ועץ. מאד חשוב לי שהקליטה תהיה רציפה ויציבה. חיפשתי בפורום, אבל כל מה שראיתי נוגע לרשת בתוך בית אחד ולא בין בתים שונים. אודה לכם אם תתנו לי המלצות, ואודה לכם אפילו יותר על מהירותכם, כך שאהיה כמה שפחות זמן ללא אינטרנט (: ליז
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אלה שיש להם רשת ביתית עם 3 מחשבים ומעלה בבית בוודאי יבינו על מה אני מדבר. הסיטואציה היא כזאת: האינטרנט במחשב מסוים מגיב באיטיות רבה (למרות שמהירותו המרבית גבוהה בהרבה), ובסופו של דבר מתברר, שבאחד המחשבים ברשת פועלת תוכנת שיתוף (לדוגמה), ש"זוללת" את רוב רוחב הפס של האינטרנט. השאלה שלי היא האם יש תוכנה, שיכולה להראות לי בזמן אמת את ניצולת רוחב הפס או הספק המודם על ידי כל מחשב ברשת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שלכבלים יש את speed.hot.net.il האם יש משהו דומה לבזק? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים קווית לראוטר של הוט שני המחשבים רואים אחד את השני ב-network neighborhood ממחשב 1 אני מצליח גם להיכנס לשיתופים שיצרתי במחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להיכנס לשיתופים ב-1 אלא אם כן אני רושם במפורש \\192.168.0.10\ShareName וגם אז לוקח 20-30 שניות עד שהוא מצליח להתחבר. הגדרות ה-firewall זהות. רעיונות ??? ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחובר במהירות 5 מגהביט. בדקתי מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי ואני מוריד בסביבות 590KB (בערך 4.8 מגהביט) וכשאני בודק באתר speedtest אני רואה מהירות הורדה של 2.5 מגה ביט. אני מחובר דרך נתב. הנתב מוגדר לעשות את החיוג לבד לאינטרנט. האם זה קשור לפתיחת פורטים וכו'? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי קצת על הנתב הנ"ל, והבנתי שיש הבדלים בגרסאות. האם אפשר לרכוש ולהיות בטוח שאני מקבל את גרסה A4 העדיפה? האם במידה ואפול על גרסה קודמת, אצא מאוכזב? אני אפרט את הדרישות שלי מהנתב. תקן N שיכול לתמוך גם ב-G ללא שכל הרשת יורדת ל-G (כלומר, לפעול בו זמנית גם במהירות G וגם במהירות N ללא שה-N ירד למהירות ה-G) חיבור GIGA יציבות (כמה שפחות צורך ב-RESTART). נכוויתי קשות מראוטרים שלאחר שהפעלתי שיתוף קבצים היו קורסים לי כל כמה שעות וצריכים RESTART. ואז עברתי לראוטר של LINKSYS WRT54GL והוא יציב כסלע. אז עכשיו עם הצורך שלי בחיבור עם תקן N, החלטתי להשקיע גם בחיבור GIGA. אגב, האם ניתן לשדרג אותו לתקן N מלא ולא DRAFT? קראתי את הביקורת על הנתב הנ"ל ב-netchief. אבל אני עדיין חושש על ליפול …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז שמתי לב שבזמן האחרון האינטרנט שלי לא במיטבו. עשיתי NETSTATS וגיליתי שיש לי כמה חיבורים של משהו לא ידוע בשם UNISON. הייתה לי תוכנה כלשהי שנקראת "UniFS Click-2-Play File System" ובכן, מחקתי אותה והחיבורים עדיין נשארו קיימים. מה אפשר לעשות בנידון? איך אני מעיף אותם לעזאזל? ומה זה בכלל UNISON?!?! http://img168.imageshack.us/img168/2126/22591507.png תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עקב סימני גסיסה הולכים ומתחזקים של הנתב הקיים שלי אני רוצה לקנות נתב חדש. חשוב לי שיתמוך בתקן N(כרגע יש לי רק נייד אחד עם תקן N אבל אני מתכוון לקנות עוד כרטיסים בהמשך) ושיהיה יציב ומסוגל להתמודד עם כמה מחשבים זו זמנית לאורך זמן, הרשת אצלי עובדת 24\7 עם כמה מכשירים בו זמנית, חלקם מחוברים חוטית וחלקם אלחוטית(רק אני לבד מחשב(מולטיפלייר או הורדות ) ופס3, אחי עם נייד ו-360 ועוד ההורים שלי ואחותי גולשים לא מעט כשלכל אחד מהם מחשב). כל הבית קירות גבס ככה שאין צורך בנתב עם יכולות קליטה מיוחדות. חשבתי על ה6524N של אדימקס, נראה לי עונה על הדרישות. ושאלה, כדאי להשקיע ב10\100\1000? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות שבהם אני משלם על אינטרנט 5 מגה ומקבל בין 1 ל-3 מגה בפועל (איזשהי בעיה בתשתית, בדקתי בלי להתחבר ספק) בשעה טובה העפתי את הוט היום והזמנתי בזק. כשהזמנתי את ההתקנה, עלתה השאלה האם אני רוצה לשדרג מ-ADSL ל-NGN. בעקרון אמרו לי שהמחיר של 5 מגה ב-ADSL והמחיר של 10 מגה ב-NGN הוא אותו מחיר (בערך 86 שקל) וההפרש מבחינת הספקית (אם אני מתחייב לשנה) הוא תוספת של 10 שקלים כך שאני אעבור מהוט 5 מגה לבזק 10 מגה בהפרש של 15 שקל לחודש. מה דעתכם? מישהו התנסה עם ה-NGN וה-10 מגה? שווה את ההפרש? התשתית מספקת את מה שמתחייבים?
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש HP Presario CQ61-430EJ חשבתי שהוא תומך בתקן G אבל על הקרטון שלו כתוב ככה: 802.11 b/g/n זה אומר שהוא תומך גם ב-N נכון? אם אפשר באותה הזדמנות להמליץ לי על ראוטר כי כבר מחר או מחרתיים אני מתחבר לאינטרנט האלחוטי (תשתית כבלים) מדובר בבית סטנדרטי בגודלו, שתי קומות(קירות בטון עד כמה שיודע), בלי ממ"ד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא. עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד. אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS) תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-