עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות. אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה? ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב, אז מכוון שאריק הכפוי טובה הזה סינן אותי במסנג'ר, אני פונה אליכם... אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט בין 2 מחשבים (כרגיל כמו עם רשת חוטית, מחשב אחד הוא החייגן, עושה "שיתוף" על החייגן, במחשב השני מגדיר את הראשון כ-GATEWAY והכל טוב ויפה), אבל!!, מכוון ש2 המחשבים נמצאים בחדרים אחרים (אותה קומה, אבל חדרים לא צמודים), זה חייב להיות רשת אלחוטית... השאלה אם פעולה פשוטה כזאת אפשרית עם אך ורק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, או שאני איהיה חייב התקן חיצוני נוסף ? ואם זה כן אפשרי, זה יכול להתאפשר עם כל כרטיס אלחוטי פשוט של 50 שקל? חייב PCI או שאפשר גם עם הצופציקים USB האלה? בכללי ההתקני USB מגיעים לטווח קליטה טוב? אפשר לסמוך עליהם לחיבור בין חדרים לא כ"כ קרובים? תודה רבה מראש לכולם (חוץ מאריק…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן יש אפשרות לרשום מספר איי.פי מסויים ובעזרת איזו תוכנה לגלות מאיפה האיי.פיי הזה גולש, לדוגמא מחול או משהו ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בזמן האחרון מהירויות ההורדה שלי ירדו פלאים וברוב המקרים אני שמח אם אני מקבל חצי מהמהירות (בלי מנהל הורדה) ואני מדבר עם חברים שלי שיש להם אותו ספק והם אומרים לי שאין להם בעיות בכלל והמהירות כמו תמיד. היום הביאו לי מחשב לתיקון אז החלטתי לערוך בדיקה קטנה והורדתי קובץ מסויים משרת במירק במחשב שתיקנתי קיבלתי מהירות של 57 בממוצע עם מודם אלקטל פרו, אחר כך ניסיתי עם המחשב שלי לבצע את אותה הורדה בדיוק וקיבלתי בקושי 27 בממוצע למרות שזה היה אותו שרת ואפילו אותו מודם יש לציין כי המחשב שלי משתמש בוינדוס 98 (לא SE) והמחשב שתיקנתי משתמש באקס פי הום למרות שלא נראה שזה הגורם לבעיה כי אף מערכת הפעלה לא יכולה להכפיל מהירות הורדה, זה לא נשמע הגיוני... יש לכם איזה הצעות בשבילי, אולי תוכלו להפנ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by NadavAfuta,

זה פשוט מטורף. כמעט כל חצי דקה, יש לי ניתוק מהאנטרנט. הראוטר שלי זה DSL-2650U מבזק ואני כבר לא יודע מה לעשות. דיברתי גם עם בזק וגם עם בינ"ל והם הוכחו כחסרי תועלת. למישהו יש רעיונות? -זה לא הכבל תקשורת -זה לא המשתמש -זה לא הקו ADSL.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, חיפשתי בפורום המלצות קודמות ומצאתי רק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314112.0 שבו המליצו על ראוטר שמעט יקר לי מדי. אני מחפש יותר באיזור של 200 ש"ח, אלא אם לדעתכם יש סיבה לשלם יותר. אני צריך ראוטר אלחוטי שידע לחייג אוטומטית בL2TP (לנטויזון, תשתית של HOT) ויגיע לטווח של של כ12 מטר בתוך בית. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 28.01.2009 בשעה 13:57:40 שאלה נוספת: האם אתם רואים סיבה לא לקנות ראוטר (נניח את זה שהומלץ בדיון שקישרתי אליו, WRT54GL של LinkSys) יד שנייה?אני מתבלט בין הWRT יד שנייה (שזה גם בעייתי כי צריך למצוא) לבין DIR-300 של D-Link. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ariel_rg,

שלום רב אני מעוניין לשתף חיבור רשת מהמחשב הנייח שלי לפלאפון דרך USB. יש בפלאפון הגדרה בשם "אינטרנט באמצעות USB", וההדרכה היא לשתף את חיבור הרשת במחשב. הבעיה היא שהרשת שלי מוגדרת לשימוש בכתובות IP קבועות, ועד כמה שהבנתי אי אפשר להשתמש בשיתוף במצב כזה. האם יש אפשרות לשתף בכל זאת? גשר בין החיבורים או משהו? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by I.Robot,

כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by mrraz,

יצא שידרוג חדש שפותר את בעיית L2TP ברשת UFI http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL%2DWR1043ND

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

שלום. אני רוצה להרחיב את הטווח של הרשת האלחוטית שלי בעזרת AP. אני מחפש המלצה לAP שתעשה את העבודה... אני לא צריך טווח רחב בהרבה יותר ממה שיש לי... יש לי עכשיו נתב LinkSys WRT54GL א. אני לא ממש יודע איך לעשות את זה. ב. אני צריך המלצה לAP תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ronb,

שלום לכם, לאחרונה הקמתי בבית רשת חוטית ואלחוטית - השחלתי כבלים (cat5e) בכל הבית (5 נקודות), חיברתי אותם לשקעים בקיר, בארון תקשורת חיברתי את הכבלים בחיבור רגיל לסוויטץ' של dynamode. את הסוויץ חיברתי לראוטר של edimax והראוטר מחובר למודם של הכבלים (עם חייגן פנימי). מהראוטר יוצא עוד חיבור לטלוויזיה. כעיקרון, הרשת עובדת (פחות או יותר). הבעיה היא שיש לי המון ניתוקים - במיוחד במחשב הנייח (מותקן עליו windows 7). השאלה שלי היא כזו - קראתי שבין ה-switch ל-router צריך לחבר כבל מוצלב. חיברתי כבל רגיל והרשת בכל זאת עובדת - אם אני אחבר כבל מוצלב זה יפתור לי את הבעיה של הניתוקים ?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by Brox,

שלום, לפני בערך כשבוע התחברתי למהירות 12 מגה בהוט. אחרי שבוע של בדיקות של כל מיני המחשות מהירות ובדיקות הורדות, הגעתי למצב הבא: אני נכנס לאתר של הוט speed.hot.net.il כשאני מחובר בחיבור ישיר למודם ומקבל IP תקין של 172.2X ובאתר יש 2 בדיקות. אחת נקראת המחשת מהירות שבה יש שעון שעושה בדיקה ובסופו אני מקבל תוצאה של 11-12 מגה. הבדיקה השנייה היא בדיקת הורדת קובץ, שם אני מקבל מהירות הורדה של של MB/s 1 באופן יציב וקבוע, ככה זה בכל מחשב מה3 שניסיתי. תקנו אותי אם אני טועה, אבל חשבתי שהמהירות הורדה צריכה להיות 1.5 MB/s ץ (12,000 לחלק ל8 נכון?) אחרי מספר שיחות עם HOT המצב מבחינתם "תקין", מכיוון שאני מקבל בהמחשת מהירות שלהם 12 מגה. השאלה שלי היא, האם ככה זה באמת אמור להיות או שהם סתם מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by amir machluf,

אהלן כולם קניתי מחשב נייד חדש.....תודה ואיתו קניתי גם ראוטר של tp link הראוטר מחובר למודם של בזק שנקרא aztech 600e. הבעיה היא שעל אף שהכל עובד עם המחשב והראוטר ומסומן לי שאני מחובר לרשת אלחוטית עדיין אני לא מצליח להתחבר לרשת. החייגן פשוט לא מצליח להתחבר. אגב החיבור דרך המודם ישירות עובד מצוין (כמו שבטח כבר הבנתם....) תודה מראש למביני העניין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  17. היי!, קיבלתי את הWRT54GL החדש, התקנתי לו קושחה הכי חדשה (23SP2) הSTANDARD , אני לא מוצא איפה להגדיר לקוח DHCP סטטי בראוטר! יש סיכוי שאין אופציה כזו???

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  18. אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס WRT54g בעבר היום לי המון בעיות עם האינטרנט ומישהו מפה אמר לי לשנות את ה- MTU לאיזה שהוא ערך וזה פתר את הבעיה.. הראוטר עשה ריסטרט ואז כל ההגדרות חזרו לברירת המחדל וגם ה MTU כרגע על אוטמטי ושוב יש לי בעיות גלישה מישהו יודע לכמה אני צריך לשנות את ה- MTU ( יש לי אינטרנט 2 מגה אם זה חשוב) תודה לעוזרים ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by HonuITI,

שלום לכולם אתמול עשיתי 100 מגה אינטרנט בהוט ובבזק בינלאומי + חבילת גיימר עכשיו אמרו לי שחבילת הגיימר אינה תומכת במהירות של 100 מגה רק עד 30 מגה רציתי לדעת אם יש ממש הבדל בין 30 מגה עם החבילה ו100 מגה בלי החבילה? והבנתי שאני צריך גם להיות על חיבור קבוע ולא בחייגן בכדי לקבל 100 מגה האם יש לזה גם השפעה? תודה! יואל

21. יש לי את הנתב הזה במשך שבוע. בממשק ניהול הרשת האלחוטית מוגדר רוחב ערוץ 20/40Mhz אוטומטי. בפועל רואים שהנתב עובד רק ב 20Mhz. ניסיתי עם מחשבים שכן מתחברים במהירות 300 לנתב אחר שיש לי וכולם מתחברים רק ב 144mbit. מישהו מכיר את הבעיה ? יש פתרון לזה ? תודה !

22. Started by AnoxiA,

אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. מהירות ממוצעת של 20 MB... ולא זז

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by גבי ק,

היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by urich,

כל הזמן אני כשאני מתחבר לאינטרנט (ואין ליאיי פי קבוע) אני נתקף בוירוס halkern שהקספרסקי עוצר כל פעם מאי פי שונה פעם אחרונה מ 61.124.49.29 מה עושים

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.