רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם y50-70 touch של לנובו עכשיו איך אני יכול לוודא ב100 אחוז שהכרטיס רשת שלו תומך ב1000 מגה כי אמורה להיות לי התקנה של סיבים בשבוע הבא אז אני רוצה לוודא מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
להלן הבעיה, מחשב נייח תקין שעבד בדירה X הגיע לדירה Y. ברגע שמחברים כבל רשת למחשב אז הוא מזהה אינטרנט ל-5 שניות ואז מתנתק וחוזר חלילה.. ניסיתי להחליף כבל אחר והבעיה לא נפתרה .. במחשב נייד נוסף שיש לי בבית אין את הבעיה הזו. משמעות הדבר שיש כאן בעיה עם המחשב הנייח שעבד פיקס.. ניסיתי לאפס הגדרות רשת בווינדוס אך זה לא עזר.. מה אפשר לעשות?
-
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
- 3 followers
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני משתמש תוכנה Internet Download Manager וטורנט. אבל מוריד בקושי 6-2 מגה מהירות. יש לי 100 מגה ובוקסהוט + בזק בינלאומי אם הוט עשו הגבלה מהירות? חבר שלי שיש לו 100 מגה בזק+בזק בינלאומי מהירות הגיע 10-8 מגה.. אם צריך לפתוח פורטים משהו?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש ראוטר יציב ועם שידור אלחוטי חזק מאוד. מוכן לשלם עד 500-600 שקל. יש לי 100mbit של בזק וספק בזק בינליומי. ועכשין יש לי NETGEAR שלהם. אז מחר הולך לקנות. אז מה שווה?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן חברים! לפני כחודש עדכנתי את התשתית והספק ממהירות 15 מגה למהירות 100 מגה. בפועל מהירות ההורדה שלי היא 1.5 לשניה בממוצע... דיברתי עם התמיכה גם של התשתית וגם של הספק ושניהם אומרים שאכן יש לי מהירות 100 מגה אצל שניהם. האם יתכן שהבעיה בנתב אולי? יש לי נתב מדגם Netgear dgn2200v2. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
קרה לי פעמיים לאחרונה שאני מפעיל סרטון בפייסבוק, הדפדפן קורס ואני מקבל חלון כחול, ותוך שני שניות המחשב עושה ריסטרט כך שאני לא מספיק לקרוא את הסיבה לקריסה. האם למישהו יש פתרון לבעייה המוזרה ?. אשמח לתגובות...
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE אבל הוא לא משדר WIFI ואני לא מצליח להתחבר עם הפלאפון לרשת שהמחשב מחובר אליה..... אני כמעט בטוח שמה שאני אומר הוא נכון והמחשב כן צריך לשדר WIFI תקנו אותי אם אני טועה אז איך ניתן לעשות שכן הוא ישדר ואני כן אצליח להתחבר לרשת של המחשב מהפלאפון שלי בחדר?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-fiber-%d7%96%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a1-%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%a9/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב: בתקופה האחרונה, יש לי בעיות גלישה למשך כמה דקות כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה (כאשר אני מכבה את המחשב, או מכניס אותו למצב שינה, אני גם מכבה את הרב שקע שאליו מחוברים המודם והנתב, כך שהם לא דולקים כאשר המחשב כבוי). בעקבות הבעיות, חשבתי שהבעייה שלי היא בנתב (TP-Link WR4740N v4), לאחר שתיקון הקושחה בנתב ע"י עדכונה לגרסה המותקנת, פותר את הבעייה למשך זמן קצר. אז החלפתי אותו לנתב חדש מאותו הסוג. לאחר מכן, בנתב החדש (מאותו הדגם בדיוק [TP-Link WR4740N v4]), עדכנתי את הקושחה שלו, לגרסה האחרונה, ואז הבעיות הגלישה של הנתב הישן חזרו. הגעתי למסקנה כי הנתב הישן היה תקין, וכי הבעייה היא בקושחה. ירדתי גרסה אחת אחורה מ-140520 ל-130529. הבעיות נעלמו למשך כמה…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החליפו לי מודם של הוט ועכשיו יש לי HOT BOX שיש בו גם אינטרנט וגם טלפון קווי והוא גם אמור להיות ROUTER אבל הROUTER אמור להיות מבוטל. יש לי ראוטר משלי מסוג DIR-615 DLINK. הבעיה היא כשאני מתחבר עם הראוטר אין לי אינטרנט. כשאני מתחבר עם המודם ישירות למחשב יש לי אינטרנט. אני אמור להיות בחיבור ללא חייגן ובראוטר הDLINK שמתי את ההגדרות על DHCP שאמור כבר לטפל בהכל לבד. הנורה של האינטרנט בראטור(הכדור ארץ הזה) כתומה במקום ירוקה. אז אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך הראטור. יש לכם מושג למה אין לי אינטרנט בראוטר?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מחפש נקודת גישה בתקן AC החדש. מצאתי את זו באמזון שתעלה לי 260 שקל כולל משלוח לארץ: http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-AC-Universal-Connector-WUMC710/dp/B0090DX8O8%3FSubscriptionId%3DAKIAICE7LOAJMK3SSLPA%26tag%3Dpcm_buyitnow-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0090DX8O8 מה שמוזר לי הוא שהיא עולה ממש זול יחסית לארץ (כ- 820 שקל בKSP)..זה הגיוני: http://ksp.co.il/?uin=23914 איך היא והאם יש משו אחר מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CES 2015: יצרניות ציוד הרשת הנודעת, שהייתה שייכת לסיסקו וכיום נמצאת תחת חברת Belkin, מציגה זוג נתבים חדשים - כולל נצר (נוסף) ל-WRT המיתולוגי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-wrt-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-linksys-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משדרג מהירות בבזק ל40MB אמרו לי בבזק שהראוטר שברשותי (NETGEAR של בזק) אינו תומך ב40MB, שהוא ADSL ואני צריך VDSL מה בדיוק אני צריך לחפש? בזאפ אין מילת מפתח VDSL בכלל אם יש המלצות אשמח לשמוע - רצוי גם שיהיה עם פורטים גיגהביט (10/100/1000) אבל לא חובה כי מחובר איליו סוויץ גיגהביט תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה גיליתי שפרטים שלי כמו מספר טלפון וכתובת מפורסמים באתר כלשהו (אני לא מציין את שם האתר בכוונה, אך מדובר באתר ישראלי). באתר זה לא מצויין גורם שאפשר לפנות אליו. חוץ מפרטים על כל מיני אנשים, באתר זה מופיעה רק הכתוביות של ה- Theme ושל ה- Powered by. השאלה שלי: מה אני יכול לעשות במקרה זה כדי לגרום לכך שהפרטים שלי יוסרו מאתר זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לא מזמן ראוטר של בזק החדש הנקרא D-LINK 6850u,נתב זה הוא הראשי, ואני רוצה לחבר אליו את הנתב Netgear DGN2200V1 ולהפך את ה-Netgear לנקודת גישה AP שניהם מחוברים בכבל רשת? איך אני עושה אתה זה?
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הdlink 6850U של בזק ואת הסימנס 604IL של אורנג'. אני משתמש ב6850 בתור מודם+ראוטר כרגע, ואני רוצה להרחיב את הטווח של הWIFI ע"י שימוש בראוטר של אורנג'. יש לי כבל ארוך שמחבר בין ה6850 למחשב נייח שנמצא באותו מקום שאני רוצה לחבר את הראוטר של אורנג'. איך אני יכול לחבר את שני הראוטרים ביחד? תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באינטרנט כדי למצוא ראוטר שיחליף את ה TL-WR1043ND V1 שעושה לי מלא בעיות גם עם OPENWRT GARGOYLE עליו, אני מחפש נתב לא יקר מדי, שיעשה את העבודה לחיבור אינטרנט יציב במהירות 100Mbps עם כניסות LAN במהירות 1Gbps ושייתן טווח קליטה אלחוטי טוב ויציבות בחיבור, שלא יהיה צורך לבצע אתחול מדי שבוע, אני מוריד ב TORRENT המון סרטים ומשחקים למחשב ואני צריך מוצר שיידע להתמודד עם כמות חיבורים גדולה. מצאתי דגם של חברת EDIMAX BR-6478Gn שטוענים שהוא חדש בישראל, אך לפי אתר EDIMAX העולמי גרסת ה FIRMWARE שלו היא משנת 2012 אז הוא לא באמת דגם חדש, לפי המפרט שלו באתר הרשמי של החברה הנתב מסוגל להתמודד עם מס' רב של מכשירים ב WIFI. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/d…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד... מאתמול הוא לא מתחבר לאינטרנט, יש חיבור ותעבורת נתונים והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני נכנס לאינטרנט מופיע לי מסך של דף אינטרנט לא זמין על כל האתרים, כלומר הוא בכלל לא קורא את זה שיש חיבור.. מה עושים עם זה, ממה זה התחיל?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות להתחבר מהפלאפון לwifi ולפתוח בפלאפון הוטספוט דהיינו טיטרינג שיאפשר לי להתחבר דרך הפלאפון לwifi? נקלעתי למצב בו אין לי אנטנה לwifi מהלוח אם אז אני חשבתי שזה יכול להוות פתרון לסופש. זה אפשרי או שזה יהיה מהאינטרנט של הפלאפון ההוטספוט?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק להתייעצות בנוגע לחבילת אינטרנט, עד עכשיו היה לי 40/3 בבאנדל עם בזק בינלאומי + בזק, משלם כ-114 ש"ח. עברתי דירה, שם התשתית (בזק) לא יכולה "לתת" 40/3, לכן הוחלט לעבור לHOT, במבצע באנדל מול בזק בינלאומי של 30MB הורדה וקצב העלאה של מינימום 1.5MB עד 3, ב-109 ש"ח לחודש. ראיתי שלחברת "אקספון" יש מבצע של ספק + תשתית ב100 ש"ח אך שמעתי שמבוססת על תשתית בזק, האם נכון ? בכ"א, אשמח לשמוע על המלצות נוספות / דברים נוספים שלא חשבתי עליהם שעליי ללכת לכיוונם, תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאור השינויים לאחרונה אשמח אם מישהו יעשה סדר באפשרויות הקיימות מה זה אומר שחברה מסויימת מציעה כיום ספק+תשתית ביחד? האם זה אומר ספק+תשתית מאותה חברה, או כמו שהיה פעם, ספק X + תשתית Y פשוט מחיר יותר זול? וכמובן, מהן האפשרויות הקיימות (חברות, ספקי אינטרנט ותשתיות קיימות/עדיפות / ספק+תשתית יחדיו) וגם, איך אני יודע אם אני יכול לקבל מהירות של 100 מגה (יש אתר לבדוק אם יש תשתית (תשתית של איזו חברה?) באיזור מגוריי? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הנתב TL-WDR4300 ואני רוצה לעשות ברידג' כך שה- VVG2000 שיש לי מבזק יהיה רק מודם. האם אוכל לקבל הוראות איך לעשות את זה, או אולי לינק? תודה רבה עריכה: לא יודע אם זה משנה אבל כרגע אני עם תשתית בזק וספק נטוויז'יון, 100 מגהבייט.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-