רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לחסום אתר מסויים ? שלא יהיה אפשר לגלוש באותו אתר מסויים ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
והאינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות )-: ההגדרות שלי מופיעות בתמונה. שהתחרבתי רגיל למודם האלקטל הכל עובד רגיל, יכולתי לתחבר כמה ימים ברצף בלי בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים באחד יש אינטרנט של 1.5 אני רוצה לעשות גם בשני .. בבית יש לי switch (עם זה עוזר) אני רוצה לקנות אולי ראוטר או שאני יכול רק עם הסוויצ אני לא יודע מה לשעות ואיזה ראוטק לקנות בשביל המחשבים. אני ואח שלי משחקים cs אני מאמין נשחק ביחד.. זה יעשה לנו פינג ומה לקנות 1?!??!
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, אני שואל את זה בפורום רשתות מכיוון שאני חושב שיש בעיה עם הספקית שלי. לאחרונה שמתי לב שיש אצלי בעיה עם הורדה ממשתמשים מחו"ל באימיול. ההורדה מתחילה לכאורה ו"שולחת" על0B/s לכמה דקות וההורדה מפסיקה ללא שליחה. ניסיתי הכל, בין היתר לנסות גרסת אימיול אחרת וכו', הבעיה נמשכת... במידה ואני מצליח להוריד זה ממש על מהירויות מצחיקות כגון: 50b/s וכו' ... האם יכול להיות שהבעיה היא מספקית האינטרנט שלי ? (NetVision) ומה יכול לגרום לבעיה הזאת? :-X תודה רבה על העזרה. :-\
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי נתב edimax 6104bw (אני חושב שזה השם המדויק) ויש לי חיבור ADSL עם מודם אלקטל...הום טאץ'... איך לעזאזל אני אמור להגדיר? ניסיתי בערך כל דבר וזה לא הולך בבקשה אני ממש נואש ואני לא רוצה לדעת שהלכו לי 390 שקל לפח!
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני ובן דוד שלי קנינו 2 כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב הוא בא אליי עם המחשב חיברנו הכל הגדרנו וכל הזמן שני המחשבים שבצד שמלאת למטה(במסך) כותבים מן שגיאה כזו...:התקשרות מוגבלת או פועלת חלקית משו כזה .. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לשחק במשחקי רשת... לא מצליחים אינטרנט ולא מצליחים להחליף קבצים..... מישהו בבקשה יכול להסביר לנו איך משתמשים בזה? :s05: תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ לא בשימוש ורציתי לדעת איך אפשר אם אפשר להפוך אותו לשרת, שרת קבצים או שרת למשחק. רציתי לדעת בדיוק מה צריך לעשות והאם יש מדריך כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד בחיבור בכבלים : אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס (6104WB) ויש לי מנוי 750K בנטויז'ן דרך הכבלים. מהארץ ההורדות עובדות מעולה (90K), כך גם בחלק מהאתרים בחול (מייקרוסופט,סימנטק) אבל באתרים רבים אחרים אני מקבל קצב מזוויע של 5-20K. מה שמוזר הוא שכשאני משווה עם שכן שלי שיש לו אותה חבילה בדיוק (אותו ספק,כבלים,750K) הוא מקבל מהאתרים האלה 90K ואני 5-20K!!!. (יש לו ראוטר אדימקס 6104WG) ניסיתי להתחבר עם המחשב שלי דרך הראוטר שלו ושם אני מקבל 90K! אני כבר מיואש כי החלפתי 3 פעמים ראוטר, שוחחתי אינספור שיחות עם נציגי התמיכה של נטויזן והכבלים שתמיד מפנים אותי להוריד קובץ מהאתרים שלהם ואומרים שהכל תקין... למישהו יש עצה/מושג מה קורה פה? ההבדל ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מעוניין להוריד גירסה מעודכנת ל- VPN CLIENT (להתחבר לנתב PIX שך CISCO ) האם יש לינק להורדה (מערכת הפעלה XP ) נ.ב. לא מצאתי באתר של CISCO. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים. אני מחפש תוכנה שאוכל להחליט כמה אחוזים מרוחב הפס אני אקבל, וכמה המחשב השני. הביאו לי את התוכנה Netlimiter, אבל בעזרתה ניתן רק לקבוע כמה אחוזים במחשב שלך כל תוכנה תקבל, אני צריך שאני אוכל נגיד להחליט שאני אקבל חצי מרוחב הפס והמחשב השני חצי. בתודה, שאולי
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני עובד ברשת המחברת 2 מחשבים{pc+mac} ו2 מדפסות ופלוטר כולם מחוברים דרך נתב הבעיה היא שלפני שבוע התקנתי וינדוס xp ומאז האינטרנט איטי בטרוף בדקתי את החיבורים והורדתי עידכונים ללא הואיל. המחשב אגב הוא פנטים 4 1.5 וזיכרון של 1 גיגה אם יש לכם המלצות איך לפתור זאת אנה רשמו זאת דרך אגב התיקשורת בין המחשבים והמדפסות ללא בעיה כלל הבעיה רק במהירות האינטרנט תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קודם כל יש לי את מודם ה ADSL של בזק את ה 312+ עכשיו בשביל לשטף אינטרנט בין שני מחשבים אני מתכוון להזמין את המוצר של MSI זה שמאפשר רשות דרך רשת החמל בבית (http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=homeplug) ROUTER של EDIMAX ושני כרטיסי רשת אז אפשר כבל להזמין או ששכחתי משהו?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני אפילו החלפתי בין הכרטיסי רשת שלי איך אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית במקומות די מרוחקים זה מזה ורק באחד מהם יש לי אינטרנט. איך אני יכול לעשות שגם בשני יהיה אינטרנט אבל מבלי להעביר חוטים או משהו??? יש אולי איזה משהו אלחוטי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי תוצרת Edimax דגם 6114. אני מעוניין לפתוח את הפורטים הרלוונטיים לתוכנת האימיול, אך משום מה לא מצליח. נכנסתי לאתר של פיקוק (יבואנית אדימקס) ועקבתי אחר ההוראות שלהם לפתיחת הפורטים. בנוסף, פתחתי את הפורטים דרך תוכנת האימיול (ובדקתי שהם נפתחו בפיירוול). כאשר אני מבצע בדיקת פורטים דרך האימיול, מתקבלת ההודעה הבאה: TCP test failed! UDP test will not be performed ושוב, בדקתי מספר פעמים וה UDP פתוח בפיירוול! ??? האם יש למישהו רעיון\הצעה? : תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-