רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מדריך נוער וברצוני לפתוח חדר מחשבים עבור הנוער. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כזאת לקנות מחשב אחד חזק ושכולם יתבססו עליו ויוכלו לשחק משחקים כגון ניד פור ספיד וכו' אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מכירים את הבעיה או שזה רק אצלי? (איזור מרכז)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי כאן באשכול הזה שזה עולה כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335679.0 אבל כאן בפורטפורוורד יש מדריך כזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm על מה הם בדיוק מדברים? זה אותו סטטיק איפי?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגע אני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטית יש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתי האם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עומד לקנות ראוטר אלחוטי שישמש בעיקר לחיבור ללפטופ ולWII. יש לי עוד שני מחשבים אבל הם יחוברו אליו בעזרת כבל מכיוון שהם יושבים לידו. העניין הוא שאת רוב התעבורה (הורדות ועבודה יומיומית) אני אעשה מאחד המחשבים שיושבים לידו ויחוברו בצורה קוית. כיום אני מחבר את אחד המחשבים למודם של הכבלים ואת שאר המחשבים אליו דרך כרטיסי רשת וFIREWIRE. האם כדאי (ויש בכלל אופציה כזאת) כאשר אני אקנה את הראוטר (כנראה אדימקס 6204) לחבר את המחשב ישירות למודם ואת הראוטר אל כרטיס הרשת במחשב? האם זה משנה? אני מעדיף שהעבודה מהמחשב הראשי תהיה הכי מהירה,(בנוסף בעלת העדיפות הגבוהה ביותר) ושלא אצטרך להתעסק עם PORT FORWARDING . כך החיבור לאינטרנט במחשב הראשי לא משתנה מהמצב כיום ואני גם יכול להשתמש בתוכנה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי האב של Accton, והוא עושה המון (!!!) לאגים, כמובן שלא על אינטרנט אבל העברת קבצים במהירות גבוה (10Mb) ברשת עצמה... אז עכשיו אנירוצה לקנות סויץ' חדש. אני לא צריך משהו ממש יקר, חשבתי בכיוון של ג'יגה-ביט, שבכלל לפי מה שאני מבין הם חדשים בתחום הסויצים אז חשבתי על הסויץ' הזה: Gigabyte GS-SW005 מה דעתכם? איך גיגה-ביט בכלל בתחום הזה? למישהו יש נסיון?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני בגיימר ב014 איזה 6-7 שנים. בזמן האחרון יש ירידה בביצועי הפינג בשעות העומס . בהתחלה חשבתי שזה בצד של השרת המרוחק אבל pathping מראה שיש חוסר יציבות בקפיצה שלישית או רביעית של אפילו 200 מילישניות וזה לא פעם אחת . זה מקפיץ את הממוצע ל60 מילי . ראיתי שפעם היה פינג חריג של 64 בקפיצה ראשונה (תשתית בזק) אבל הממוצע נמוך (13-14 ) אז לא הכי סביר שזה הם אבל אולי זה כשור לתשתית. אני אשים את התוצאות בשירשור הזה היום בערב וגם תוצאות עדכניות. אני גם סבלתי מהתנתקויות לא סבירות באותו יום. הבעיה העיקרית שלי שאני משחק על שרת מרוחק בחוף המערבי אבל עדיין מתי שפנוי יש לי פינג של 220-240 לשם . המגבלה היא עד כ290 מילי אז אני יכול לסבול קצת לאג אבל 60-70 מילי שניות מתחיל להיות בעיה. שמעתי מ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כבר קורה לי שנה + הכל התחיל ככה יום אחד שיחקתי CSS(Counter-Strike Source) ובמהלך המשחק הוא נתקע לממש 10 שניות פחות או יותר אז חשבתי אולי זה קשור לכ.רשת וקניתי אחד חדש וזה עדין לא עזר גם פירמטתי ואיפלו קניתי חלקי מחשב חדשים (לוח אם,כ.מסך,זיכרון,מעבד) וזה עדין לא עזר !! חשבו גם לציין שמתי שהWIN עולה המחשב נתקע לכמה דקות אבל סידרתי את זה בערך (צריך להציב לו IP וIP MASK וגם הצבתי לו DNS של הספקית שלי ) וזה עדין לא עזר זה גם קורה לי בBATTLEFIELD VIETNAM ובכל משחק רשת אפשרי יש לי מודם של אלקטל Speedtouch 510 זה כבר משגע אותי :pissed: התקשתי לספקית שלי (012) והם אמרו לי לבדוק בmsconfig ,סריקת וירוסים,ספי וואר,עידכון הכ.רשת והמודם ועוד שטויות וזה לא עזר הוא ג…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, קצת ברורים בנושא SubNet Mask, ברור לי שהרעיון של subnet mask הוא להפריד בין רשתות שונות (בכדי להוריד עומס מהרשת וכדי ליצור אבטחה) מה שעדיין לא ברור לי הוא התקשורת בין ההתקנים השונים כאשר קיימת הפרדה בין הרשתות לדוגמא הרי בחברה גדולה קיימים מספר קטן של שרתי קבצים איך מתבצעת התקשורת של כל הרשתות עם השרת שנמצא ברשת אחרת ? או אם כל ה DVRים או המדפסות של החברה נמצאים ברשת ספציפית (של מדפסות או DVR) עם סקופ משלה (לצורך אבטחה) איך מחשב שנמצא ברשת אחרת (ומורשה לגשת לאותו DVR או להדפיס באותה מדפסת עם IP ספציפי) אמור לתקשר איתם ? איך מנהל המערכת יכול לתקשר מהמחשב שלו עם כלל הרשתות בחברה (המחלקות ההתקנים) אם הוא בעצמו נמצא על רשת ספציפית ? ??
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן גיליתי שמייקרוסופט מאפשרת הורדה של XPx64 לתקופה של חצי שנה. החלטתי לנסות, אז אני מוחק את ה-2000. השאלה היא בעקבות ההתקנה של מערכת הפעלה חדשה אני אצטרך להגדיר מחדש שוב את כל הקטע של הראוטר? והאם המחשב השני שמחובר לאינטרנט דרך הנתב והמודם (win98) יוכל להישאר מחובר בינתיים שאלה נוספת שלא קשורה: אני לא אמור להיות מסוגל לגשת מהמחשב שעליו יש את ה-98 למחשב של ה-2000...בגלל ה NTFS?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה אחד או שניים מעובדי בזק, במוקד התמיכה הטכנית בת"א. עבדתי שם ב-2006, ואני צריך טופס 106 לביטוח לאומי. למישהו יש את המספר של המזכירות אולי? אלה שנמצאות בקומה ראשונה, בסוף המסדרון (אם לא השתנה). הייתי נוסע לשם לרחוב הרצל בעצמי, אבל אני נמצא שבוע בדרום הארץ, ואין לי אפשרות כרגע. מעדיף לבדוק איתם טלפונית עד אז. ב-166, אחד הנציגים הסכים לתת לי את המספר שלהם, אבל הוא נותן צליל תפוס כל הזמן!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נניח והחיבור הוא חוטי, יש איזו שהיא סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? ונניח ואני כן מחבר מחשב אחד מהשניים באופן אל-חוטי, יש סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? בין החדרים יש קיר בלוקים. לגבי המקרה האחרון, אותה שאלה לגבי האנטנה הכי זולה שיש. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום אני בHOT עם נטוויזן 12M ומשלם מחיר מאוד מופקע! כבר דיברתי עם הספקים והדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה בעצלם אם איזה חברה כדאי להיות... מהוא השילוב המנצח? לשכן שלי יש 30M של בזק בינלאומי גיימר עם תשתית בזק ולא התלהבתי יותר מידי... כדאי תשתית בזק עם הוט ? כדאי 012 או CCC עם נטביזן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לבלות תקופה באיזה חור בדרום שאין שם לא בזק ולא כבלים... אם אני קונה מודם סלולרי הוא יעבוד גם עם מחשב רגיל או רק עם נייד? (מצטער על הבורות) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שאתם מקבלים המון שאלות כאלה, אז אני אנסה לתמצת את המידע החשוב. אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי. להלן מה שחשוב לי בו/פרטים חשובים: (אם שכחתי משהו חשוב, אנא תגידו לי) - יש לי כרגע חיבור ADSL של 014 עם מודם B-focus router 270pk, במהירות 1.5Mb - הנתב אמור לחבר מחשב אחד (בקשר חוטי), ומחשב נייד (בקשר אלחוטי) מדגם Inspiron 1525, עם כרטיס רשת מדגם Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card. המחשב הנייד יריץ XP, בתקווה. (אפשר שהראוטר יהיה מחובר באופן תמידי, נכון? ללא תלות במחשב הנייח). - טווח החיבור הוא לא יותר מ10 מטר, אבל דרך 3-4 קירות בלוקים - אנחנו משתמשים הרבה בשיתוף קבצים, אז רצוי שזה יהיה ראוטר שנוח לפתוח בו פורטים וכדומה. - אם יש אפשרות לראוטר עם פיירוול מובנה, …
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-