רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי מודם כבלים עם חבילת ה 750 KB והוא מחובר והכל תקין אבל הבעיה היא שלוקח שעה עד שאתר אינטרנט עולה אבל מהירות ההורדה מקסימאלית, מה הבעיה נסיתי את כל הגדרות ה אקספלורר והבעיה נשארה, מה לעשות!! BTW יש לי XP
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות. זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי. בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה). נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד). ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה. כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת. ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב. קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שט…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי מודם שמחובר לסוויץ בארון תקשורת. בחדר עבודה יש שקע אינטרנט אחד. הרשת היא cat6. אם אני מחבר את המחשב ישירות לנקודה הסטאטוס של החיבור הוא 10 Mbps, ובכל בדיקת מהירות שאני עושה, גם חיצונית לאינטרנט וגם למחשב אחר בבית אני מקבל קצת פחות מ 10. אם אני מחבר עוד סוויץ ואליו אם המחשב (כי יש כמה מחשבים שאמורים להיות בחדר) אז הסטוטוס של החיבור הוא 100 Mbps ובבדיקת אינטרנט חיצונית מקבל קרוב ל 100 (יש 100 MB אינטרנט) וגם בבדיקה ביתית. מה ההגיון? איך יכול להיות? (בכל מקרה המטרה היא שהביתי יהיה 1G, אבל בעיה בעיה) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אני זקוק להמצלמה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי. הראוטר יושב חדר ליד, והוא תקן G. פרט להעברת קבצים בין הרשת (שאין), האם יהיה שיפור בביצועים בהחלפת הראוטר (G לN), ומקלט N? אם לא - אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פנימי תקן N. (מן הסתם שלא אקנה G היום) חשבתי לקחת חיצוני אבל אז קראתי שהם צורכים יותר CPU וכו' ושעדיף פנימי. אפשר גם מהארץ,גם מאייבי, וגם מDEALEXTREME תודה.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב נייח ישן. הוא מחובר לראוטר באמצעות כבל, כשהראוטר נמצא במרחק גדול ממנו. בזמן האחרון האינטרנט במחשב הזה עובד מאוד לאט. בבדיקות הורדה המחשב מוריד בערך על 1kbs. לקחתי את המחשב הנייח הזה לחדר של הראוטר וחיברתי לראוטר ישירות, ובבדיקת הורדה המהירות הייתה תקינה. כמו כן לקחתי לפטופ לחדר שבו נמצא המחשב הזה וחיברתי לאותו כבל בדיוק (כמובן שביטלתי את החיבור האלחוטי באותו זמן), וגם כן בדיקת מהירות הייתה תקינה. אבל כשחיברתי שוב את המחשב הנייח בחדר שלו האינטרנט לא זז. מה יכול להסביר את זה? איזה בדיקות אני יכול לעשות כדי לנסות להבין איפה הבעיה? יש לציין שהחיווט מהראוטר למחשב די מסובך, הם ב-2 קומות שונות והכבל עובר דרך 2 נקודות פיצול, ויכול להיות שיש שם מגעים קצת רופפים, למ…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לחבר כמה מחשבים בבית בשביל זה קניתי את הראוטר הזה ואין לי מושג איך לעשות את זה.. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שאיתם אני מתחבר עם החייגן של 012 לתוך הראוטר וצריך גם לעשות הגדרות מסויימות ופשוט אין לי שמץ של מושג מה. זה הראוטר שיש לי: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm ואם זה חשוב, אז המודם שקיבלתי מהכבלים הוא: TERAYON TJ715X וגם יחד עם הראוטר קיבלתי איזשהו דיסק התקנה שאין לי מושג מה לעשות איתו. אני ממש חייב את העזרה שלכם, תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני משתמש תוכנה Internet Download Manager וטורנט. אבל מוריד בקושי 6-2 מגה מהירות. יש לי 100 מגה ובוקסהוט + בזק בינלאומי אם הוט עשו הגבלה מהירות? חבר שלי שיש לו 100 מגה בזק+בזק בינלאומי מהירות הגיע 10-8 מגה.. אם צריך לפתוח פורטים משהו?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד באותו דפדפן.איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם אפשר באיזושהי דרך אפשר לדעת מהו שם מחשב מסויים לפי ה- IP שלו?
-
- 5 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
לספקית האינטרנט יש אנטיוירוס שפשוט מסמן קבצים משרתי שיתוף (כגון RAPIDSHARE - MEDIAFIRE וכו) אני יודעת זאת ב100% כי 014 הרכיבו את האנטיוירוס\פילטר הזה לאימי, ואני הייתי צריכה להתקשר אליהם ולבטל אותו (מיותר לציין שלאחר שהסירו אותו כל מה שרציתי ירד ללא כל בעיה)! זה נראה כך: הקובץ מתחיל בהורדה אך לפני סיום הוא חוזר להתחלה (כמו שאנטיוירוסים שלנו עושים כשיש קובץ מסומן וגלוי, רק שהספקית עושה זאת לכל ההורדות משרתי שיתוף) - אני חוזרת..... לאחר ביטול הפילטר הזה (בשיחת טלפון) הקבצים ירדו ללא תקלות! - אני מקווה שמישהו פה יודע על מה אני מדבר כי אני זקוקה לעצה. האם ניתן לסדר, לתקן או לעקוף את העיניין הזה ללא ביטול האנטיוירוס של הספקית! (אצל אימי אני התקשרתי אליהם וממש צעקתי, הפילטר הזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי מודם ראוטר אלחוטי חדש של בזק היום. מודם ADSL 2+ אני משתמש בו בתור ראוטר, לא מעוניין להשתמש באפשרות האלחוט שלו. קינפגתי אותו ופועל לא רע כרגע, אבל יש דברים שלא שינתי מהגדרות ברירת המחדל - כמו נניח PPOE במקום PPOA וכו'. (כל מיני הגדרות כאלו) נניח לא נגעתי בהגדרות FIREWALL NAT וכו' וכל ההגדרות המתקדמות יש מישהו שבבעלותו המודם או מכיר אותך ויכול לפרט פרט פרט מה זה אומר ומה מומלץ לי לשים על מנת לקבל את מקסימום המהירות ויציבות מן הקו ADSL והרשת שלי? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האלן יש לי 2מחשבים. הטוב מביניהם הוא עם win xp והשני עם win 98 עשיתי ע"פ מה שרשום פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728.0 וקיבלתי הודעת שגיאה ב win 98 : The System has detected a conflict for IP address 192.168.0.1 with the system having hardwares address 00:0F:EA:29:9F:37. הודעת שגיאה דומה קיבלתי גם ב win xp מה הבעייה? שני המחשבים מתחברים על אותה אייפי אולי?? איך אפשר לפתור את זה? ואם אני ימלא אחרי ההוראות הרשומות פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 זה יעזור??? תעזרו לי בבקשה.. אני מת כבר להעביר את כל השירים והקבצים שלי!! הערות: המערכות הפעלה הם Win XP professional וגם Win 98 Second Editon
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את הלינקסיס wrt54gl אני מנסה לחבר מחשב נוסף (יש לי שתיים) והראוטר לא נותן לו גישה כלל - כאילו לא מכיר אותו . אני מניח שרבים מכירים את הראוטר הנ"ל , תעזרו לי להגדיר נכון את הראוטר שיכיר במחשב כרשת ביתית
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שפועל בהם אינטרנט. האם אפשרי לעשות כונן נגיד של 10 ג'יגה או משהו כזה שיהיה משוףת לשניהם ויהיה אפשר להעביר קבצים וכאלה? אם כן, איך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אבל רק עם חיבור אחד...כלומר רק כבל אחד אפשר לחבר אליו..ויש את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם....ואני רוצה שלתף את שני המחשבים באמצעות הכרטיס...אז אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם נכון ואם לא נכון תגידו לי בבקשה אם אתם יכולים מה לעשות... הסבר שלי: אני לוקח את הכבל רשת מחבר אותו אל החיבור המובנה בלוח אם ואז לוקח כבל רשת אחר ומחבר אותו אל הכרטיס רשת במותקן בPCI ואז יש לי אינטרנט בשני המחשבים?...\\ נכון או לא?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לידענים המשובחים של הפורום, בעצתכם (מי מכם שענה בזמנו), רכשתי את הראוטר TP-Link WR1043ND שהגיע כרגע לידי. גירסאת הקושחה שברשותי (טרם בדקתי אם יש אחת מעודכנת יותר) היא 3.12.2. לפי המדריך של נט צ'יף (שהיה מעולה ומאיר עיניים) הוא ממליץ להחליף את הקושחה לקושחת DD_WRT וזאת על בסיס הקושחה שהוא בדק עת כתיבת השורות (מתישהו ב- 2010) שהיא גרסא 3.11X. מעבר לעניין ששינוי קושחה זה עלול לבטל אחריות (לא משהו באמת מטריד), האם כדאי שאחליף את הקושחה? אציין רק כי לי חשוב הביצועים האיכותיים בלבד ושאר הדברים (כגון שליטה זו או אחרת בתשתית) פחות חשובה לי, מה גם שמרושם ראשוני הקושחה המקורית נראית די טובה. אשמח לחוות דעת טובה (= מנומקת ככל הניתן...) שתעזור לי להחליט בחוכמה. ובמאמר מוסגר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר WRT54GL הוא עובד מצוין בגלישה רגילה באינטרנט. כאשר אני מדליק את המשחק רשת הוא עובד עם לאגים מטורפים. ניסתי לחבר את הראוטר הישן שלי BR6204WG של אדימקס והמשחק עובד מצוין בלי שום הגדרות פורטים מיוחדים. ניסתי בלינקסיס לבטל את הפיירוול ולעדכן קשוחה אך שום דבר לא עזר *ניסתי גם את קשוחת DD-WRT שכביכול אמרו בפורומים שהיא אמורה לעזור גם כן לתוכנות P2P, האמת שהיא רק מעמיסה על האינטרנט. האם משהו מכיר את התופעה? אם למישהו יש את הקשוחה של DD_WRT ועובד אצלו מעולה אז אשמח לקבל מדריך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני גולש עכשיו בבאנדל של 2.5 ב 100 ש"ח לחודש. לאחר שיחה עם נציג של בזק בינלאומי הוא הציע לי גלישה ב10 מגה בתשלום של 39 ש"ח לספק, ו"אם אני אסרטיווי" 91 לבזק, כלומר 130 לשנה. ההצעה נראית לכם סבירה ? המחירים שהוא הציע לי חוץ מזה לבאנדלים של 5 ו 4 מגה נראים לי לגמרי מצוצים מהאצבע : 149 ו 145 ש"ח ! תודה על תשובותכם ושיתוף חווייות המיקוח בשוק השטיחים...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, כיום אני משתמש בראוטר שבזק נתנו לי מדגם vtech iad604, ובגדול מאוד מרוצה ממנו. מכל מיני סיבות לא מעניינות (עלויות, וכו') אני שוקל להחליף למכשיר vtech 403nb שמסופק באמצעות בזק בינלאומי. בניסיון להשוות ביניהם, לא הצלחתי למצוא ברשת מידע מפורט יותר מאשר זה. חשובה לי יציבות החיבור, חוטי ואלחוטי. חשוב לי גם זמן תגובה (latency) סביר. האם יש הבדל משמעותי בין שני הראוטרים האלה ביציבות ובזמן התגובה? דברים אחרים שכדאי לדעת לגבי ההשוואה ביניהם? תודה, שלמי
-
- 5 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
שלום חברים, הראוטר Technicolor TG789VAC שיש לי התקלקל ואני מחפש מוצר תואם (אני משתמש באינטרנט קווי ואלחוטי ובקו טלפון של קווי זהב) לקניה בחנות ולא דרך החברה של האינטרנט שגובה מחיר יקר, אם יש למישהו המלצה אשמח מאד. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חבר שלי עבר לדירה חדשה, עשה חיבור אינטרנט בכבלים ורוצה לחבר אליו את המחשב הנייד שלו בצורה אלחוטית. אין לו מחשב שולחני נוסף בבית. איזה ציוד הוא צריך בדיוק, וכמה זה יעלה? לא נכנסתי למדריכים כי כולם מדברים על חיבור נייד לאינטרנט דרך חיבור מחשב שולחני...
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-