רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דחוף לדעת את הפורטים של החייגן של 012...בבקשה..מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שיפור משמעותי במהירות ולא שידרגתי תמהירות או משהו דומה וגם לא שיניתי הגדרות או התקנתי אימיול חדש פשוט האימיול חזר להיות מהיר יותר גם לכם זה קרה??
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר לאינטרנט רשום בצד את המיהירות שתמיד היתה 620kbfs אצלי אבל היום לא יודע למה כשהתחברתי היה רשום 320kbfs מישהוא יודע למה (דרך אגב אני לא מרגיש הבדל בביצועי האינטרנט)
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי נתב של edimax br6104k ויש לי מודם כבלים אני לא יודע מה לעשות כשאני מחבר את המודם לנתב אין תגובה מצד המודם ולא מצד הנתב אין נורת חיווי של פי סי ו דאטה מצד המודם ואין לינק אקטיב מצד הנתב עכשיו כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אז הוא עובד ניסיתי לעבור על כל ההגדרות בנתב ושום דבר לא עזר מה אני יכול לעשות? אני משתגע כבר מתוסכל לגמרי אינטרנט זהב טוענים שהם לא יכולים להעביר לחיבור ללא חייגן כי זה לא בטיחותי או משהו והמדיניות שלהם זה לתת את חווית הגלישה הכי בטוחה ללקוח והיה שם איזה אחד מנייק בתמיכה שלהם שדי עשה לי פרנציפ לא כל כך עזר לי כי לא קנינו את הנתב דרכם ולא מוסמך לעבוד עם זה והציע לי או פורומים של תמיכה או לשלוח אליי טכנאי שאני אשלם לו וזה נתב חדש ומחשב חדש לא משנה …
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שמעתי שיש אי מיילים כמו walla שאפשר להתחבראליהם עם תוכנת outlook האם זה נכון? ואיך עושים זאות?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה להוריד קבצים מאתר כלשהו אבל אני מקבל forbidden כשאני מנסה להכנס לדף html איך אני מקבל קישור לכל הקבצים שנמצאים בדף הזה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי פינגים מטורפים בET כמובן שבזמן המשחק שום תוכנה שמנצלת את האינטרנט לא פועלת ניסיתי גם ריסט לא עזר אני מחובר לADSL 1.5 מגה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ביתית. יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת. כמו כן קניתי מחשב מייד שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד באופן אלחוטי. לנייד יש כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה. מה אני צריך לקנות למחשב הנייח כדי ליצור את ההתקשרות. אני מבין שיש נתב אלחוטי ויש סוויצ'ים ועוד כל מיני דברים נחמדים. מה אני צריך ואיך לחבר. ממה שאני מבין המודם ADSL יחובר עם כבל רשת לנתב והנתב יחובר עם כבל רשת למחשב. האם הנתב הזה יספיק לי: ?Router D-Link DI-604? עולה 215 ש"ח ב KSP ויש גם את זה רק שזה מקרא Switch: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htm מה ההבדל? מה אני צריך לקנ ות? אנא תנו המלצה כולל מחירים וחנויות אם אפשר. תו…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא? לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם נימאס לי מינזק וגיליתי לא מיזמן שאני רחוק מהמרכזיה אז אני שוקל לעבור לHOT הבעיה הגדולה שלי שיש לי (3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router )ואני מנוי לבזק בינלאומי(איתם אני מרוצה ורוצה לישאר)ואני לא יודע איך להגדיר תראוטר במיקרה שאני יחליט ללכת לHOT אז אני מבקש מדריך שאני יוכל להדפיס חוץ מיזה איזה בעיות ויתרונות יש לכבלים ודבר אחרון אין לי כבלים דיגיטלים ואני צריך לדעת צריך שקע נוסף לאינטרנט בכבלים במיקרה שאין לי שקע דיגיטלי? ואיזה מודם לבקש? במיקרה שיש אבדלים באיכות אני מזכיר שיש לי כבר ראוטר בקיצור אני צריך את כל הידע הרלוונטי במעבר מינזק לכבלים בתודה STONE COLD
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום . אני כבר מנסה תקופה לשתף את המדפסת שלי בין שניי מחשבים .. המדפסת מחוברת למחשב ראשי שמותקן בו XP , ובמחשב השני גם מותקן XP , וכבל מוצלב בנייהם .. שיתוף אינטרנט יש , וגם שיתוף קבצים יש .. אבל הבעיה היא שאני לא יכול לראות את המדפסת מהמחשב השני למרות כל המדריכים שקיימים פה שעברתי עלייהם אין ספור וכל העצות למנייהם .. האם יש מישהו שהצליח לעשות זאת ויכול לתת לי הסבר כיצד אני יכול לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זה העיניין כבר חרשתי כל אתר באינטרנט כל פינה כל חור אני כבר לא יודע מה לעשות... אז ככה זה הסיפור היה לי מחשב עם מודם של ALCATEL מדגם SPEED TOUCH HOME היה אינטרנט הכל עבד חלק... עכשיו הכנסנו עוד מחשב לבית... בעזרת מדריך הפכתי את המודם מדגם SPEED TOUCH HOME ל SPEED TOUCH PRO ... שעכשיו לפי מה שהבנתי הוא ראוטר לשתי המחשבים... מפה לשם לא אני התקנתי את הרשת אבל הוסיפו לי עוד מכשיר שמחובר בין המודם למחשבים מכשיר של EDIMAX שלפי מה שהבנתי הוא "סוויץ" שאני לא יודע מזה.... אני לא יודע איזה דגם הסוויץ אני רק יודע שכתוב עליו EDIMAX broadband router... האינטרנט עובד בשני המחשבים הכל חלק ויפה אין שום בעיה... חוץ מבעיה אחת... תוכנות הורדה ובמיוחד אימיול... יש לי ID נמוך ומזהה נמוך ו…
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אז ככה נמאס יש לי שני מחשבים ברשת אחד ראשי שהוא המחשב עם המודם שהוא שיך לאבא שלי והמחשב שלי שהוא שלי כול פעם שאני משחק במחשב שלי באינטרנט במשחקי רשת או גולש אז אבא שלי חייב להפריע לי ולנתק לי תאינטרנט ניסיתי כבר הכול NETLIMITER ניסיתי לחבר את המחשב שלי למודם ישירות ועוד אז נמאס לי כבר ובאתי לבקש ממכם עזרה בעניין מה אני יכול לעשות כדאי שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי בלי שאבא שלי ינתק אותי כול הזמן דרך הרשת???? האם שווה לי לקנות עוד מודם או יש דרך אחרת לפתור את זה? plz plz help me
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
במהירות 750 ירדתי מקצב הורדה של 100KBS ל 20-30 (דרך היציאה הקווית) מה מוגדר לא נכון?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם יש קשר ומה אפשרי לעשות הגיוני שבכרטיס רשת יש הגדרה שצריך לשנות?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את המשחק FC וכדי לשחק בו אני צריך לפתוח את אחד הפורטים שאני לא זוכר את מספרו כרגע. את הפיירוואל שלי מחקתי ואת הנורטון, או או הנורטון כרגיל עושה בעיות. הוא לא נותן לי לפתוח אותו והוא עדיין פועל כמובן אחרי נסיונות מחיקה כושלים. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לפתוח את הפורט הזה בלי להיכנס לנורטון והאם ייתכן מצב שסגרתי את אחד הפורטים עם הפיירוואל הקודם שלי וגם אחרי שמחקתי את הפיירוואל הפורט נשאר סגור. תודה לעןזרים. נ.ב אם מכל סיבה שהיא אתם צריכים לדעת מה הפורט אני מיד יבדוק
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב חדש עכשיו מפריע לי שכל פעם שאני עושה ripping ל dvd המחשב שלי משותק. אז מישהו הציע לי שאני אחבר למחשב הראשי שלי עוד כמה מחשבים שאני לא משתמש בהם ואני יעביר את העבודות האילו אליהם. אפשר השסר או מדריך על איל לעשות את זה והאם זה אפשרי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להוריד כלום באימיול וזה מחרפן אותי. לאחר כמה בדיקות הגעתי למסקנה שזה בעיה עם הפורטים והראוטר. אם מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הבאים בעזרת הממשק של Linksys?: 5662 TCP, ו- 5672 UDP. בכתובת של הראוטר אם זה משנה היא 192.168.1.1. תודה לעוזרים (וסליחה אם זה לא הפורום המתאים לשאלה, ניתן להעביר)
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב, אז תהיתי בקשר למפצל אנטרנט הקרוי: ראוטר אני לא יודע עליו כלום, חוץ מזה שהוא מפצל את האנטרנט שבבית ממחשב אחד לשני דרך המודם... אני רוצה לדעת איזו חברה מובילה כיום, איזה מפצל כדאי לי לקנות, כמה עולה חוטי ואלחוטי, איך משתמשים, בעיות נפוצות בקיצר הכול אה, וגם רציתי לדעם אם יש סיכוי שמפצל אלחוטי מזיק לגוף.. (אלחוטי... קרינה?).. ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה לי בעיות ברגע שאני מפעיל דברים מסוימים או כמות מסוימת של משהו תוך זמן קצר הוא קורס... ואי אפשר להיכנס אליו או משהו צריך לאתחול אותו מחדש מהחשמל.... נורא מציק... בכל מקרה אל תחשבו שזאת בעיה של עומד כי אני יכול להוריד קבוע על מהירות גבוהה ושום דבר לא קורה או להוריד הרבה דברים... ולפעמים בלי סיבה או משהו הלינק נופל ניסיתי גם לשנות DNS ושניתי גם מPPPOA לPPPOE אבל זה לא עזר רק שיפר את המהירות אבל הראוטר עדיין קורס מתי שבא לו... (אפשר לראות בעיה זאת מהר כשמפעילים תוכנות שיתוף קבצים... יכול להיות שזה קשר למספר החיבורים שנעשים...?) למישהו יש רעיונות?!? לי נגמרו תודה מראש עוד משהו... יש לי מודם ישן של ALECTEL או איך שלא מאייתים את זה השחור הגדול הקלאסי רגיל וטוב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-