רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, פתחתי כאן ת'רד לפני כמה ימים לגבי קניית ראוטר, בשל חוסר התגובות קניתי את הראוטר של trendnet tew-431brp . הצלחתי להתחבר מהנייח אל הראוטר ומשם אל האינטרנט אך הבעיה היא בנייד מסוג lenovo R60E של IBM שבא עם כרטיס רשת אלחוטי של אינטל מובנה. ומה אני אגיד לכם?הוא פשוט לא מזהה...אין הוא לא רואה שיש לי ראוטר בכלל. מה אני עושה?מה אני עושה לא נכון?מישהו יכול לעבור איתי על זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לא הכל ורוד במכרז התדרים הסלולרי, בו זכו מירס ואקספון. http://www.netcheif.com/blog/?p=1274
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני עובר לבית חדש, ואני רוצה להזמין שירותי אינטרנט, אין לי צורך במהירות גבוהה אני משתמש ממוצע (הורדות לעתים בעיקר דרך טורנטים), איזה ספקים הכי כדאי לי לבחור? למיטב הבנתי המהירות תלויה (לפחות בכבלים), כמה משתמשים נמצאים על אותו חיבור (ז"א שהמהירות בעצם משותפת ואתה מקבל בשעות פחות עמוסות יותר מהירות, וכן להיפך). מה אתם ממליצים, ומה הוא טווח המחיר? תודה רבה, והמשך יום מצויין. חנן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי ראוטר Linksys WRT1900ACS שהתקנתי עליו רום של DD-WRT. משום מה אני חווה איטיות בWIFI אפילו אחרי ששיניתי CHANNELS גם ב2.4 הרץ וגם ב5 הרץ. הרשתות של ה2.4 ו5 הרץ רצות באותו שם. האם יש למישהו המלצות? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, החשבון שלי באורנג' מסתיים, אני מעוניין לדעת ממישהו שיש לו ADSL -CCC איך המהירויות הורדה \ פינגים למשחקי רשת בחו"ל ובארץ, והאם הם עושים Traffic Shaping בטירוף או שאפשר להתמודד עם זה (כי באורנג' בקושי מרגישים את זה -האמת ). והאם שווה בשביל 53 שקל לחודש לעשות 10מגה אצלם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הוא יקרוס בטורנטים? ובריבוי חיבורים האם הוא יכול לעשות חיבור ללא חייגן?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר. המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030. חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION". שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הגיע אלי Chromecast חדש, ואני רוצה להשתמש בו לצפות ב-Netflix. הבעיה היא שב-Chromecast ה-DNS של גוגל הוא Hardcoded, ומתעלם משרתי Unblock.us שמוגדרים כ-DNS בראוטר. יש למישהו רעיון כיצד לייצר הפנייה סטטית מה-DNS של גוגל ל-DNS של unblock.us בלי לקנות ראוטר נוסף שמותקן עליו DD-WRT? הראוטר הנוכחי שלי הוא Linksys EA6700.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת האם יש דרך להקליט את שידורי הרדיו שמשודרים באינטרנט בצורה כל שהיא?? אם כן איך?? והאם זה חוקי?? בברכה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
Linksys WRT54GL 54Mbps Router 3COM Cable/DSL Router 100-75 או שאני אצטרך לקנות..
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם הראוטר Linksys WRT54GL יעבוד טוב עם כרטיס הרשת הזה Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter ? אם לא יש המלצות לכרטיס רשת אחר שיעבוד טוב עם הראוטר ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, אני מתגורר בחו"ל ויש לנו כאן מודם משולב נתב של חברת הכבלים המקומית (Verizon) מדגם UltraLine Series 3 Model 9100OEM - כנראה משהו לא מוכר. בכל מקרה, יש לי בעיית קליטה בבית (בית של 2 קומות). יש ברשותי עוד ראוטר של לינקסיס מדגם דיי ישן :linksys befw11s4 V2.0 רציתי לשאול האם אפשר לקנפג אותו שיהיה ריפיטר אלחוטי (MAC TO MAC) או משהו בסיגנון ולא עם כבל או האם בכלל הוא יכול לשמש כריפטר/AP? אם לא, האם הדגם ה"חדש" יחסית של Linksys WRT54GL עם תוכנה צד ג' (נגיד DD-WRT זה מה שהיה לי בארץ לפחות) תעשה את העבודה ואוכל לקנפג אותו כ AP אלחוטי? האם כדאי לרכוש את הדגם המחליף החדש יותר ? או אולי בכלל פרוטוקול N או שזה מיותר ? (יש לי כרטיסי רשת תומכים ב N בכל הבית). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים עברתי לHOT, קיבלתי את הראוטר הדיפולטי של F@ST 3184, (ראוטר גרוע בלשון המעטה). הרשת האלחוטית שהוא מספק היא גרוע מאוד, אני יושב כ 10 מטרים מהראוטר והמהירות לא עוברת את ה8 מגה. נשאר לי בבית הראוטר של בזק (simens sl2-141), ברצוני לחבר אותו בצורה קווית לHOTBOX, על מנת שהוא יספק את הרשת האלחוטית. הגדרתי את הIP של הsiemens ל192.168.1.111 (מחוץ לתחום של hotbox), כיוונתי את הDHCP לHOTBOX - 192.168.1.1 וחיברתי בניהם בעזרת כבל רשת. לכאורה לפי מה שאני מבין הסיפור אמור לעבוד, אבל הוא לא. למישהו יש פתרון? האם זה אפשרי בכלל לחבר את הSiemens לHOTBOX ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 X4 ב PCIE 16 ? יש לי בלוח 2 חריצי הרחבה PCIE X16 אחד תפוס עם כרטיס מסך והשני פנוי עדיף לחבר כרטיס רשת קווי PCIE X1 ב PCIE16 במקום כרטיס PCI ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 3 שרתים שכל אחד נמצא במקום אחר. אני רוצה לבצע סנכרון בניהם אך החיבור מחובר על ידי אינטרנט NGN 10MB מה שאומר UPLOAD של 100KB אני מתלבט כל כמה זמן יתבצע הסינכרון מה אתם אומרים? משה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
*please do not change my title* \hello everyone i cannot sign into my hotmail account more than one week every time after i put my username and password i get a screen with "the page cannot be displayed" i must say i am able to sign in to msn messenger, and even when i press on the "u have 12 new emails" it gives me the same message: "the page cannot be displayed i tryed many computers with many operating sysems but it is always the same ! what can be the problem ?\ what shall i do ?\ please help me, im in india and i cant get very important emails from my family and friends that r waiting for me in other parts of india \ i must say that other people here in india have no…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ראיתי איפשהו את שני האתרים האלו אשר ניתן לבדוק בהם את המהירות באינטרנט בכבלים מתב ערוצי זהב והנה עוד אתרים לבדיקת מהירות: http://www.testmyspeed.com/ http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp http://www.numion.com/YourSpeed/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן ולא שמעתי את הדעות של בעלי הכבלים לאחר תקופה מסויימת
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בWIN XP ובנתב של level1 wbr-3406TX אל חיבור כבלים. הגדרתי לו לפתוח את פורט 3389 ואני מצליח להתחבר מתוך הרשת ממחשב אחר,ומחוץ לרשת שלי. (אודות לעזרתכם פה בפורום ) כרגע אני יודע את הכתובת החיצונית שלי, אבל מכיוון שאין לי כתובת סטטית, ונניח שהיא מתאפסת ומתקבלת כתובת חדשה - איך אוכל לדעת מבחוץ מה היא? זאת אומרת - האם ישנה דרך להציב ערך יותר סטטי לחיבור שלי מאשר לזכור ו/או להסתמך על הכתובת הנוכחית והזמנית שלי? תודה מראש - גדי.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
על פי ההסבר שקיים פה בפורום כאשר לא עושים port forward נוצרת בעיה שהראוטר לא יודע מאיזה IP פנימי הגיעה הבקשה ופותרים זאת ע"י פורטים שמורים לIPים קבועים עכשיו השאלה המתבקשת איך יש דברים שעובדים עם פורטים מסויימים ולא נדפקים עם נתב? למשל פורט 80 הפופולרי למשל הנתב שלי מגיע עם הגדרות של הפנייה ל2 IPים פנימיים (2 מחשבים על הרשת) אז איך במקרה של פורט 80 הנתב כן יודע לאיזה IP פנימי לשלוח את המידע? או למשל גלישה/SSL גם בלי הגדרה של הפורט לIP ספציפי או עם הגדרה של הנתב לכל המחשבים ברשת זה עדיין עובד... איך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-