רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לפני ולא הצחלתי למצוא תשובה, השאלה שלי היא האם יש דרך להגביל את הרוחב פס של אחד המחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אשמח לעזרה דחופה לבעיה מוזרה וכואבת הכרטיס הגיע היום עם מחשב חדש (שנבנה באופן יעודי ברשת מכובדת) המריץ Win 7 64-bit (לצערי אין אפשרות להעביר כבל רשת). החיבור האל-חוטי לרשת הביתית ולאינטרנט מקרטע - נופל וקם במחזוריות של שניות בודדות, ובאופן כללי איטי להחריד (בדקתי גם בפינגים). בשניות בהן החיבור עובד, הגלישה מהירה כרגיל, ומייד אח"כ היא נתקעת. אחוז הקליטה נע בטווח 35-45%, אבל מחשב נייד הנמצא בחדר מחובר לרשת הביתית ולאינטרנט ללא בעיה, וכך גם מחשב נייד אחר הנמצא בחדר רחוק עוד יותר מהנתב. ניסיתי כל מה שעלה בדעתי: ביטול תוכנת הכרטיס כדי שמערכת ההפעלה תנהל את החיבור האלחוטי (בלתי אפשרי), התקנה מחדש של הדרייבר מהדיסק המקורי, החלפה בין דרייברים המופיעים בתיקיות 32 ו-64 ביט, א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשישי האחרון התחברתי לשירות האינטרנט של הוט 12 מגה בייט הספקית שלי היא בזק בינלאומי. אני מחובר חיבור ישיר למחשב (בחייגן) ללא ראוטר. באמצעות מודם בצבע שחור של חברת arris מהירויות ההורדה שלי מהhttp הם באיזור המגה לשנייה שזה נראה תקין. עם זאת אני משתמש בתוכנת utorrent גירסה 2.2 ושם כמות מכובדת שלו הורדות בו-זמנית ולחוד מגיעה למהירות של 50 kb בשניה. אשמח לעזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד. המחשב נקנה מאורנג לפני כשנה, עכשיו התנתקתי מאורנג ועברתי לפלאפון והם נתנו לי NETSTICK ועכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאירנטנט. עכשיו מישהו אולי יודע עם אורנג במקרה חוסמים את המחשבים ניידים לרשתות אחרות(בדומה למכשירים שלהם).
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ולא, זה לא שאני לא מצליח להושיט אליו יד כי אני לא רוצה לקום מהספה. אז ככה - המודם שלי הוא ROTAL 1025W, אשר כיביתי לו את הראוטר שכן אני משתמש בראוטר D-LINK DIR 300. לא מזמן (ענין של כמה ימים כמדומני) עברתי ספקית מבב"ל ל018. המעבר גרר גם שינוי הגדרות ביחסים בין המודם לראוטר. בזמן החיבור לבב"ל, הROTAL היה מוגדר כPPPoE בעוד הראוטר היה מוגדר כ-DHCP. עם החיבור לאקספון שיניתי את ההגדרות לכך שהROTAL יהיה BRIDGE בעוד הראוטר הוא המחייג, בפרוטקול PPPoE. הכל עובד נפלא, יופי טופי. אממה, מאז השינוי הנ"ל - אינני מצליח לגשת להגדרות המודם. בעבר הייתי ניגש להגדרות דרך הכתובת 10.0.0.138 מאז שינוי ההגדרות, כל ניסיון לגשת לכתובת זו עולה בחרס ו"Cannot Find This Page" מקדם את פניי במקום. איך אנ…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית והוטבוקס. בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך שזה נראה, סביר להניח שדפקתי את הנתב. רציתי להפוך אותו למן "כרטיס רשת" והבנתי שהאפשרות הזו קיימת רק בקושחה צד שלישי, נכנסתי לאתר של dd-wrt והורדתי משם את הקושחה הכי עדכנית, היא מ- 2013 והנחתי שזה ידע להתמודד עם הקושחה של היצרן מאפריל אשתקד. עשיתי "עדכון קושחה" דרך הממשק של TP-LINK, ההתקנה לכאורה עברה בהצלחה אך הנתב לא הביא אותי להמשך של ההתקנה אלא פחות או יותר הפסיק להגיב. ניסיתי לגשת אליו ב- 192.168.1.1 והעמוד לא מגיב, ניסיתי לעשות פינג לכתובת הזו ואני מקבל "destination net unreachable" גם כאשר אני מקבע את הכתובת של המחשב ל- 192.168.1.10 קראתי קצת בפורומים של DD-WRT ו- OPENWRT ונראה שצריך ציוד מסוים כדי לנסות ולהחזיר את הנתב לעבודה. למעשה המצב שלי הוא כמו שמתואר כאן. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחשב נייח מחובר ישירות לראוטר, מחשב נייד מחובר בצורה אלחוטית. איפי של הנייח 192.168.2.136, של הנייד 192.168.2.137 שני המחשבים על אותו השם ב-work group. בשניהם, מסומן V ליד האפשרות של SHARING בכרטיס הרשת. יש בנייח מחיצה שלמה (D) שאני רוצה לשתף עם הנייד, אז פעלתי לפי המדריך שיש בסטיקי (מקש ימני, sharing, הפעלתי את הוויזארד, סימנתי ב-V לשתף את הכונן וגם לאפשר שינויים בו, הפעלה מחדש). אחרי שהמחשב עלה, דווקא הצלחתי להיכנס לכונן D מהנייד, התקנתי תוכנת Daemon tools ושוב הפעלה מחדש, ומכאן כבר לא מצליח להיכנס לכונן D! ב-My Network places, כונן D לא מופיע, מופיעים סתם תיקיות טיפשיות שיש במחשב הנייח (MY shared pictures ETC). כשאני לוחץ על ADD A NEW NETWORK, תחת ה-WORK GROUP שלי שוב …
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אקדים ואומר שקראתי וביצעתי את כל מה שכתוב במדריכים המפורטים המופיעים בראש הפורום ועדיין הבעיה שלי לא נפתרה. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP. מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם DSL - USB, והמחשבים מחוברים ביניהם ע"י כרטיסי רשת וכבל cross-over. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במחשב השני. כאשר השתמשתי ב-wizard של windows ליצירת רשת ביתית זה הודיע לי (במחשב עם המודם) שהוא לא מצליח לקנפג את הרשת ושאני אעשה זאת ידנית. ניסיתי לסגור את ה-firewall וזה לא עזר... אשמח לסיוע מהיר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/
-
שלום .. יש לי ראוטר של אדימקס שמחובר ל-3 מחשבים. שאני מנסה לשלוח בתוך הרשת כלומר בין המחשב שלי לשל אחי אני מקבל מהירות העברה מאוד נמוכה.. כאילו אני שולח אל מחוץ לרשת איך אני יכול לסדר את זה ? דרך ההגדרות של הראוטר ? פיירוול ? ההגדרות של המחשב השולח / המקבל / שניהם ? ואם אי אפשר איך אני יכול לעשות שיתוף תיקיות בין Vista ל-XP לי יש ויסטה לאחי XP ולמחשב השלישי XP אולי יש Pepole Near Me ב-XP אולי בשם אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום . לחבר שלי יש שני מחשבים win 98 שמחוברים לרשת באמצעות נתב. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט וגם ברשת פנימית. אני רוצה להוסיף עוד מחשב win 2000 לרשת . השאלה : צריך הגדרות כלשהן או שפשוט לחבר את המחשב לנתב ? לא צריך להתקין חייגן במחשב , נכון ? כי החייגן כבר נימצא בנתב . אנא עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלפוני IP עם תשתית של סלקום ורצים על FreePBX. כרגע מוגדר לי בשיחות יוצאות (.) - הכל אפשרי... אני רוצה להגביל שיחות יוצאות רק עבור סלולרי בישראל, טלפון קווי בישראל, מספרי חינם 1800, מספרי חירום, ולחו"ל רק מספרים עם קידומת של 013. אשמח לעזרתכם בכתיבה הנכונה של התבניות עבור מספרים מסוג זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום, יש לי מתג של אדימקס: Edimax ES-3108P הוא מנותק כרגע וסתם עומד לו חדש בפינה. כמו כן האינטרנט והרשת הביתית (משולבת קווית ואלחוטית) עובדת דרך ראוטר אלחוטי (משולב מודם) Rotal RTA 1025W (קיבלתי מבזק ובינתיים זה עובד בסדר גמור, לדעתי אגב זה בדיוק כמו הסימנס שהם נותנים 1 ל1). השאלה היא כזאת האם ניתן להוציא יציאת קווית אל המתג (כלומר לחבר למשל ביציאה מספר 1) ואז לחבר מחשבים נוספים למתג ותיהיה להם גישה לרשת + אינטרנט או שיש צורך לחבר את המתג דרך מחשב אחר (שבו יהיו 2 כרטיסי רשת: 1 למתג ו1 לנתב) ואז כל מחשב שרוצה גישה לאינטרנט דרך המתג להגדיר גישה דרך המחשב שמחובר לנתב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה לי בעיות ברגע שאני מפעיל דברים מסוימים או כמות מסוימת של משהו תוך זמן קצר הוא קורס... ואי אפשר להיכנס אליו או משהו צריך לאתחול אותו מחדש מהחשמל.... נורא מציק... בכל מקרה אל תחשבו שזאת בעיה של עומד כי אני יכול להוריד קבוע על מהירות גבוהה ושום דבר לא קורה או להוריד הרבה דברים... ולפעמים בלי סיבה או משהו הלינק נופל ניסיתי גם לשנות DNS ושניתי גם מPPPOA לPPPOE אבל זה לא עזר רק שיפר את המהירות אבל הראוטר עדיין קורס מתי שבא לו... (אפשר לראות בעיה זאת מהר כשמפעילים תוכנות שיתוף קבצים... יכול להיות שזה קשר למספר החיבורים שנעשים...?) למישהו יש רעיונות?!? לי נגמרו תודה מראש עוד משהו... יש לי מודם ישן של ALECTEL או איך שלא מאייתים את זה השחור הגדול הקלאסי רגיל וטוב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בשניות הראשונות לאחר שהאימיול עולה, מתקבלת הודעת השגיאה הזו ע"י פתיחת חלון חדש באקספלורר. בפורום "תמיכה טכנית" הפנו אותי לפה, ונאמר לי שצריך לפתוח פורט בנתב. איך אני מבצע זאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין נתב חוטי לבין switch? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-