רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כן אני יודע זה נדוש ומספיק שאלו פה אבל בכל פעם יש משהו שונה בכולם יש כרטיסי רשת והכל. אני מבקש לדעת את הדברים הבאים: איזה כבלים צריך בין כל רכיב לרכיב (מודם סוויצ' מחשבים) האם להפוך את המודם לPRO? אם כן מה זה יתן ואיך עושים את זה? איזה הגדרות צריך לעשות? ואיך משתפים אינטרנט. מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע התחברתי לאינטרנט בכבלים (מת"ב) בבזק בין לאומי. החבילה היא 750Kbit ואני בנתיים מוריד במהירויות נוראיות באיזור ה 30Kbyte וזה צריך להיות יותר באיזור ה 90! יכול להיות שזה בגלל המחשב הישן שזה מחובר איליו - פנטיום 3 450Mhz? או אולי המודם - 3Com Shark מחובר לפורט USB... אני פשוט מאוכזב...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ביותר. אני לא מצליח ליצור קשר קולי, לא דרך האי סי קיו ולא דרך תכנת ה NETMEETING. ה - NETMEETING לא מצליח בכלל לתקשר עם השרתים שלו. ובאי סי קיו, הוא מנסה ליצור קשר בין אחד לשני, אבל בסוף נופל. יש לי הרגשה שבזק או בזק בין לאומי (שאני מחובר אליה), חסמו גישה לסרברים אלה בכוונה תחילה, כי אחרת אין לי שום הסבר אחר למה שקורה פה........... אם מישהו יודע את הסיבה לאי הצלחה ליצור קשר, או מכיר תוכנות אחרות לההעברת קול אשמח אם תכתבו אלי ל erez_barziv@hotmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה החיבור איטי להחריד, בעיקר בקאזה וגלישה בחו"ל הם טוענים שהבעיה בבזק, בבזק בדקו את הקו והוא תקין, קצב הורדה מאתר WOW כ 70Kbps. אקוואנט כרגיל מתכחשים. בנוסף, קאזה מנותקת מהרשת אחרי הורדת כל 10MB. משתמשי אקוואנט אחרים- מה הנסיון שלכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MB ואני רוצה להאיץ אותו ישנה אפשרות כזו??? כל מיני הגדרות למיניהם???
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שבו מראים כיצד להגדיר ב-windows xp רשת ביתית לשיתוף אינטרנט (2 מחשבים המחוברים ל-hub ומשם ל-router) ע"י צילומי מסך וכו' ? אני מחפש מה בדיוק יש לרשום בהגדרות הרשת. אני מדבר על רשת מסוג הנ"ל ולא רשת ביתית שנבנית בעזרת 2 כרטיסי רשת על אחד המחשבים(לקוח-שרת), שבנייתה מוצגת בפירוט בהרבה אתרים. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN98 ועל אחד מהם מותקן האינטרנט בכבלים, איך אני יכול לעשות שיתוף ביניהם מבלי להחליף את ה-WINDOWS זה ממש חשוב לי!! יש לי על שניהם כרטיס רשת וכבל מוצלב!! אז איך אני יכול לעשות את השיתוף של האינטרנט בכבלים בשני המחשבים הנ"ל עריכת המודר: כותרת יותר נוחה. (nice-1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן בניתי רשת (2 מחשבים) בין המחשב שלי (P4 )לבין המחשב הישן שלי (MMX גוסס), ב MMX עם ה WIN98 SC התקנתי את התוכנה של הרשת של ה XP (תקליטון עם התוכנה), אני משתף את המחיצה במחשב החדש שלי, את האינטרנט שלי (מודם זול) ואת המדפסות שלי. אם אני יתחבר לאינטרנט המהיר בכבלים / ADSL יש סיבה שאני לא יצליח לשתף את האינרנט עם המחשב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מודם כבלים עם חבילת ה 750 KB והוא מחובר והכל תקין אבל הבעיה היא שלוקח שעה עד שאתר אינטרנט עולה אבל מהירות ההורדה מקסימאלית, מה הבעיה נסיתי את כל הגדרות ה אקספלורר והבעיה נשארה, מה לעשות!! BTW יש לי XP
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי מת"ב , כבלים , 012 , חבילה של 750. למשל ב FIFA 2003 , אני יכול לארח משחקים נגיד לאנשים עם ADSL , אבל חבר שלי עם כבלים שנמצא באותה חברה כמוני , אז אני לא יכול לארח , וגם הוא לא . זה פשוט לא מתחבר אחד לשני... למישהו יש פיתרון ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע השתלטות מרחוק (או חיבור) למחשב מרוחק, מה הדרך העדיפה? ואיך מתבצעת האוטנטיקציה מול WinXP?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי סוויץ' של 3com (הoffice connect), עכשיו באתי וחיברתי אותו כמו שצריך.. חיברתי את המחשב שהיה עד עכשיו שרת והנורית שלו נדלקה.. חיברתי את המחשב השני ופתאום אין לו רשת... למה זה? יש איזושהיא בעיה מסויימת עם הסוויץ'? הוא לא אמור לתפקד כמו האב בעיקרון? יש איזושהיא הגדרה שאני צריך לתת לו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון מהירויות ההורדה שלי ירדו פלאים וברוב המקרים אני שמח אם אני מקבל חצי מהמהירות (בלי מנהל הורדה) ואני מדבר עם חברים שלי שיש להם אותו ספק והם אומרים לי שאין להם בעיות בכלל והמהירות כמו תמיד. היום הביאו לי מחשב לתיקון אז החלטתי לערוך בדיקה קטנה והורדתי קובץ מסויים משרת במירק במחשב שתיקנתי קיבלתי מהירות של 57 בממוצע עם מודם אלקטל פרו, אחר כך ניסיתי עם המחשב שלי לבצע את אותה הורדה בדיוק וקיבלתי בקושי 27 בממוצע למרות שזה היה אותו שרת ואפילו אותו מודם יש לציין כי המחשב שלי משתמש בוינדוס 98 (לא SE) והמחשב שתיקנתי משתמש באקס פי הום למרות שלא נראה שזה הגורם לבעיה כי אף מערכת הפעלה לא יכולה להכפיל מהירות הורדה, זה לא נשמע הגיוני... יש לכם איזה הצעות בשבילי, אולי תוכלו להפנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב אלקטל כי אני עובד בלינוקס... אני כבר מת לעבוד ל-ADSL ... אז משהו יודע אני יודה לו מאוד... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון להקים רשת ביתית בין לאפטופ (win98) לדסקטופ (win xp pro). פוטנציאל גידול לעוד שני מחשבים. יש לי ראוטר של חב' "בלקין" - Four port cable/dsl Gateway router. מודם ADSL HOME של אלקטל. שאלות: 1. יש לי כבל שכתוב עליו: AMP netconnect cat5e cable E138034 1300 24AWG ועוד כל מיני אותיות... האם זה כבל בתקן הנדרש? 2. האם צריכה להיות בעיה כלשהי/התנגשות בחיבור בין הראוטר למודם ADSL? חבר שניסה להתקין רשת דומה נתקל בבעיות, זנח בסוף את הראוטר והשתמש במודם של אלקטל בתור ראוטר. 3. UDICOL כתב באחד הת'רדים ש"כדאי להשתמש בשקעים בולטים לקיר כך שאפשר לבצע חציצה בין הכבל של הקיר לבין המחשב". איפה ניתן למצוא שקעים כאלה? אני טוחן את הפורום כבר יומיים. מתכוון להעזר בלינק שלמטה ובמקורות נוס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, ויש לי איי די אס אל חשבון אחד. המודם נמצא במחשב שלי, ואני רוצה דרך הרשת לעשות שגם המחשב השני יוכל לגלוש דרך האינטרנט איי די אס אל. ניסיתי לעות שיתוף אינטרנט בחיבור אבל אני לא יודע מה עושים חוץ מזה כי אני לא יודע איך להחבר מהמחשב השני. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*השאלה נכתבה מחדש.. בבקשה לקרוא..* שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בתשתית של הרשת בבית הנקודת רשת שיש במרתף לא עבדה אף פעם, חוץ מזה יש בעיה אחרת אבל נעזוב את זה עכשיו.. הכבל רשת עובר מהארון רשת בקומה השניה דרך הארון חשמל בקומה הראשונה עד למרתף, לחברה שהתקינה כאן את הרשת יש מכשיר שבודק את התקינות של נקודות הרשת, המכשיר אומר שהכל תקין אבל כשמחברים מחשב זה לא עובד, לא משנה איזה מחשב או איזה כרטיס רשת.. אחרי הרבה תלונות לחברה הם אמרו שיש להם אותה בעיה בעוד 2 מקומות והם אמרו שהחלפת SWITCH אולי יעזור.. זה נראה לי ממש לא הגיוני.. כל הסימנים מצביעים על בעיה בתקשורת.. מישהו שעבד בתור עוזר למנהל רשת גדולה אמר לי שהבעיה היא אכן בעית תקשורת והיא נגרמת בגלל שהכבלים של הרשת עוברים קרוב ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנא רשמו לפי דעתכם מהי החבילה הכי אטרקטיבית נכון לעכשיו ! אנא ציינו גם איזו טכנולוגיה עדיפה + ספק טוב ! במקרה שלי - האופציות הינן בזק או מתב (חיפה) ! אם תוכלו להוסיף הסברים או לחילופין להפנות אותי לאתר שכבר עשה סקר שוק רציני - אודה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רגע לפני השידרוג... עוד מספר שאלות את כל זה אני עושה בעצם כי לאבא שלי לפטופ וכל פעם שהוא מתחבר אני צריך להתנתק והוא מתחבר עם כבל משלו לאלקטל... עכשיו, יש לי בבית האב, למרות שבינתיים המחשבים מחוברים בכבל מוצלב... רציתי לדעת בדיוק מה אצטרך לעשות אחרי השידרוג... איזה כבלים לאן? הרשת תיהיה חייבת להיות מחוברת דרך האב כמובן.... ואיך אני מחבר את האלקטל להאב? וליתר בטחון שהבנתי נכון, זה יילך ככה: המודם, ושני המחשבים מחוברים להאב, כשאבא שלי רוצה, הוא מחבר את עצמו להאב וגולש איתנו....??? אה, ויש בעיה עם אי סי קיו וכאלה במצב כזה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-