רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה על הקריאה, אני חושב לקנות את הכרטיס המדובר ורציתי לקבל חוות דעת לגביו מאנשים שכן יש להם אותו וכן יש להם נסיון איתו. האם יש לו התקנה פשוטה ונוחה ? האם יש לו קליטה טובה ? איך איכות ההורדה איתו ? יש ניתוקים ? מהירות הורדה שניתן להגיע איתו ? כל פרט אחר שנתקלתם עם הכרטיס הזה אני אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, רציתי לשאול אני מעוניין להתחבר לבזק תשתית + ספק והם רוצים 10 שקל כל חודש על הראוטר רציתי לדעת אם יש דרך שאני אקנה ראוטר וככה יחסוך את ה10 שקל או כל פעם שהאעבור לחברה אחרת של בזק. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איך אני יודע באיזה תקן הרשת שלי? כי אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע וחצי ואני רוצה לשים לו כ.רשת אלחוטי ואני לא בטוח אם אני בתקן N או לא. ואני לא יודע איך אני מגלה זאת...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת.. אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD. פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים.. זה רק אני?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ברשת מנוהלת עם Windows 2008 R2 ו-AD-DS וכל שאר הירקות יש בעיה במחשבים ברשת לגשת לכל מיני אתרים רנדומליים (לדוגמה, rail.co.il עושה הכי הרבה בעיות) ניסיתי למחוק את ה-DNS בשרת ולהתקין מחדש, לעשות flush dns לשרת וכל אלה אבל עדיין הבעיה עודנה גם כאשר אני מבצע NSLOOKUP אני מקבל את השרת DNS כמו שצריך אז לתחושתי (והרבה פעמים היא מוטעת) הבעיה לא בDNS למרות שזה לגמרי מריח ככה מהשרת אפשר להיכנס לאתרים בלי בעיה ל-HWZONE לדוגמה אני מצליח להיכנס בלי בעיה. (NSLOOKUP ל-RAIL.CO.IL כן עובד.. PING לא עובד אליהם משום מקום שבדקתי לפי שם דומיין) אשמח אם למישהו יש רעיון מה לעשות תודה רבה ושב"ש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מעצבן אותי כבר הרבה זמן! אני לא מצליח לפתוח נגיד שרת של רדיו על המחשב, להשתמש בשירות REMOTE של האימיול או להשתמש ב vibestreamer אני מצליח להתחבר לעצמי רק דרך הרשת עם האיפי הפנימי (10.1.1.X). אם אני מנסה להתחבר עם האיפי החיצוני זה פשוט לא מגיב.. זה רק בתוכנות מסוימות... נגיד ב UT אין לי בעיה לפתוח שרת ושיתחברו אליו או ב GENERALS ועוד די הרבה משחקים... יש לי בבית ראוטר עם פורטים פתוחים, ואין לי Fire-wall יש לי גם High ID באימיול. ואני לא מצליח להבין מה הבעיה תעזרו לי
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז יש לי את הראוטר הנ"ל שהוא גם חייגן במחשב אחד והכל פועל בו כראוי. במחשב שני יש לי כרטיס רשת אלחוטי DLINK DWL-G520 שלא פועל כאשר יש ביניהם מרחק שכבר ראיתי גדולים ממנו שעובדים (הבדל של קומה בבית פרטי). כשאני שם את שני המחשבים צמודים הרשת עובדת ויש קליטה אבל כשאני מחזיר את המחשב עם הכרטיס האלחוטי אין קליטה וזה פשוט לא סביר. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי מספר מאמרים באינטרנט ופה לגבי חיבור של קונקטורים ותקעים לכבל רשת אבל עדיין לא ברור לי האם אני יכול לחבר לכבל רשת (קשיח) תקע בצד אחד (כדי שיתחבר למרכזת) ובצד השני תקע קבוע על הקיר (כדי שהמחשב יוכל להתחבר אליו)?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
איזה כבל צריך לחבר ביניהם? מוצלב או ST? הלך לי הכבל (הכלב אכל אותו : ) לפני הרבה זמן אבל היה לי USB והוא מעצבן אותי ואני יודע שיש יותר לאגים וזה מנצל את רוחב הפס פחות מאשר כבל רשת ולכן אני רוצה לחזור לכבל רשת וזו השאלה שלי.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תשתית: כבלים ספק: בזק בין לאומי מהירות: 1.5M/128K בפועל הכל עובד טוב, אתרים נפתחים מהר, הורדות עובדות מצויין (גם P2P) אבל הפינגים במשחקים נעים בין 450 ל 2000 (2 שניות ). זה משגע אותי כל פעם יש בעיה אחרת, פעם אחת האינטרנט לא עובד בכלל, פעם אחרת אפשר רק לגלוש. עד לפני כמה ימים הראוטר שלי היה מוגדר על PPTP והכל עבד מצויין, פתאום (באותו יום שמרכזיה של בזק בתל אביב נפלה) הראוטר לא הצליח ליצור קשר עם הספק והבעיה נפרה רק לאחר מעבר לחיבור קבוע, כמה ימים הכל עבר טוב ושוב חזרו הבעיות למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלשלם עוד כסף כי זה לא יקרה) ??? לא משנה מה אני עושה כל פעם מדברים איתם כמה ימים הכל עובד ואז שוב בעיות. בכל מקום שקראתי באינטרנט כתוב שבזק היא הספקים הכי טובה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם רק אצלי ויקיפדיה לא עובדת? יש עוד אנשים שזה לא עובד אצלם או לחלופין אולי כן עובד אצלם?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות.. יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141 הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר. ראוטר חדש יפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להקים רשת בבית. הרשת אמורה לתמוך בכ 4-5 מחשבים. כמו כן החיבור לאינטרנט הוא בכבלים, למרות שיכול להיות שבעתיד הוא ישתנה ל ADSL. הייתי רוצה לדעת איזה נתב מומלץ לרשת שכזאת? יש לציין שהרשת לא אמורה להיות אלחוטית. תקציב עד 400-500 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי! יש לי מודם-ראווטר 7084ga של אדימקס. בעבר הייתי משתמש בסינון לפי כתובות MAC ,והכל היה טוב . כשהבנתי שאפשר להשתמש באבטחה טובה (הרבה) יותר ,אז הגדרתי סיסמה עם WPA2 PSK , ומאז יש לי תקלות : כשאני מפעיל את המחשב שמחובר בכבל רשת LAN לראווטר ,אני מקבל הודעה "ללא גישה לרשת" ,ורק כשאני הופך ללא זמין את LOCAL AREA CONNECTION והופך שוב לזמין, זה מקבל כתובת מהראווטר ויש חיבור לאינטרנט . דבר נוסף , ה- PS3 שמחובר גם בכבל רשת לראווטר מציג לי כל פעם שגיאת DNS ולא מתחבר לאינטרנט, רק אם אני מנתק את הכבל רשת ממנו ומחבר בחזרה . כל הבעיות הנ"ל מפסיקות ברגע שאני מבטל אם השימוש באבטחה WPA2 PSK , אז זה במאה אחוז הבעיה. רציתי לדעת: יכול להיות שהראווטר תקול? ממה נובעת התופעה הזאת? אני עשית…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות כבלי רשת לרשת שלי. - רשת 1GB בדקתי באינטרנט כמה מוכרים בחנויות ליד הבית - 20 שקל למטר. בדקתי חנות אחרת עולה 5 שקל אבל משלוח מעל 50. איפה אני יכול לקנות CAT5E 1.5 מ'- או שניים במחיר שפוי עם משלוח עד הבית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי )USB עכשיו אני יודע שיש מושג כזה DBI שזה הטווח של האנטנה (מרחק במילים אחרות) ובנוסף הבנתי שיש לכרטיס רשת גם W יש כרטיסים של 8000MW יעני 8W ורציתי לדעת אם זה הגיוני??? כי אם יש דבר כזה כרטיס 8W עם אנטנה של 60DBI זה ממש מפלצת לא? אשמח לקבל הסבר על MW על W ועל DBI מפורט יותר ממה שאני הבנתי בתודה מאור
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום.... כבר כמה שבועות טובים שאני נתקל בבעיות מאז שעברתי לספק הזה... סרטונים ביוטיוב נתקעים,לא מצליח לנצל את רוחב הפס במלואו. יש לי 10 מגה ואני מוריד רק על 700 KPS. חשוב לי לציין רק שבשעות הבוקר האינטרנט עובד בסדר,רק בשעות אחה"צ והערב סרטונים מתחילים להיתקע ופשוט בלתי אפשרי לראות סרטון כמו שצריך. רק לי יש בעיות איתם?? תשתית של בזק ומחובר לרשת ה-NGN תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אנני רוצה להשתמש באלחוטי לחיבור שני המחשבים אלא לבנות רשת קווית וכבר יש לי כבל ארוך מוצלב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הנתב המדובר בארה"ב, חיברתי לו כונן USB 3.0. כשחיברתי את הנתב עם כבל רשת למחשב, קיבלתי עד 100 מגה בייט מהירות העתקה למחשב. באלחוט ניסיתי גם את ה 2.4 וגם את ה 5, ולא קיבלתי יותר מ 50 מגה בייט מהירות. יש לי במחשב כרטיס intel 7620 hmw. האם זוהי המהירות המקסימלית שאני אמור לקבל?
-
- 26 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים: 3 נייחים ואחד נייד. שלושת המחשבים הנייחים מחוברים חוטית לנתב, והמחשב הנייד מחובר אלחוטית לאותו נתב. בנוסף קיים חיבור חוטי, העומד לרשות המחשב הנייד. שני מחשבים נייחים עובדים עם Windows 7 והנייח הנוסף והנייד עובדים עם Windows XP SP3. הבעיה היא עם המחשב הנייד. כאשר נכנסים ל-My Network Places, לא רואים תיקיות אשר הוגדרו כ"משותפות" על ידי המחשבים האחרים. בכל מחשב אחר (כולל זה עם ה-XP) ניתן לראות אותן. במחשב הנייד ניסיתי להפעיל את ה-Network Setup Wizard באופן, שאני מגדיר את המחשב הנייד כחלק מרשת ביתית ומחובר לנתב. אין תוצאות. גם כשחיברתי את המחשב הנייד לנתב חוטית, זה לא עזר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-