עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס חיבור ADSL והספק הינו נטויז'ן. ביום רביעי לפני שבועיים התחילה בעיה שלא ניתן היה להתחבר לאינטרנט באמצעות הראוטר. כאשר חיברתי מחשב בודד באמצעות חייגן למודם הכל עבד כשורה. פניתי לנטויז'ן, ולאחר מסכת ייסורים ארוכה מאד הם הודו שקיימת בעיה בפורטים מסויימים בבזק אשר מונעים מלקוחות מסויימים בעלי ראוטרים כשלי אשר גרים באזור המרכז מלהתחבר לאינטרנט (תמוה לא???). במהלך כל התקופה האחרונה הם טוענים שהם פועלים לטיפול בבעיה הנ"ל אך עדיין לא הגיעו לפתרון. 1. לא נתקבלתי בבעיה הנ"ל בשום אתר רשמי או פורום כלשהו אשר מכיר את הבעיה הנ"ל. האם משהו מכיר??? 2. כיצד פותרים את הבעיה? ו/ או לחילפולין אשמח לקבל עזרה בשינוי הגדרות הראוטר והפיכתו ל access point linksys wrt…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה הוא עושה ? תודה רבה לעוזרים = ) !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kalda01,

התחברנו לתשתית + ספק במהירות 40 מגה אצל בב"ל. קודם היה מהירות 15 באחריות בזק. כבר פעמיים תוך יומיים מאז שהטכנאי התקין את הנתב VTECH 605 שהמהירות נופלת לפחות מ 1 מגה. איתחול לנתב מסדר את המהירות עד לפעם הבאה שזה קורה. מה יכולה להיות הסיבה ? התמיכה שלהם לא ממש מסייעת חוץ מלאתחל את הנתב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. נגיד ויש לי תשתית של בזק בבית ובמשרד (שתי קווי טלפון נפרדים) ומנוי אחד לספקית אינטרנט האם יש לי אפשרות להתחבר גם בבית וגם במשרד? האם אפשר להתחבר משתי מקומות בו זמנית? אם לא מה קורה אם אני מחובר בבית ומנסה להתחבר במשרד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד 👦 יש נייד 📱 +טלוויזיה 📺 חכמה+xbox 🎮 ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק📗 האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן 👍 איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שידרגתי לוח אם ומעבד ולא מצליח להחזיר את הרשת. יש לי ראוטר DLINK מחובר בכבל למודם של הוט. המחשב מחובר בכבל לראוטר. המחשב מצליח להתחבר לאינטרנט אם אני מחבר את הכבל של הוט ישירות אליו. יש גם וויפיי דרך הראוטר. ז"א הוא מקבל אינטרנט. לא מבין למה המחשב לא. החלפתי 3 כבלים ולא עזר. האם אולי יש הגדרות שצריך לשנות בראוטר? התקנתי גם דרייברים הכי עדכניים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Hapasan,

אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, זמן רב אני משתמש בנתב אלחוטי מסוג 3com 3CRWE554G72Tעל מנת להפיץ את האינטרנט לכל הבית. לאחרונה התעורר צורך לחיבור אלחוטי גם בממד, אבל לצערי הוא רחוק מהראוטר כך שאין בו קליטה. ברשותי ישנו גם מודם-נתב של ראוטר בזק Tnn-simens SL2-141 ורציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בו כסוג של מגבר שיקבל את האות בנקודת ביניים, ויפיץ אותו לממד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Designer,

שלום, לא מזמן העברנו כבל אינטרנט מהראוטר המרכזי שלנו (שנמצא בקומה למעלה) למקלט, והייתי רוצה לפצל אותו בצורה אלחוטית ככה שיהיה אפשר לחבר אליו מספר מכשירים (טלפונים, לפטופים וכו') ב-WiFi. המליצו לי לקנות את ה-AP הזה: https://ksp.co.il/?uin=16637 אבל חיפשתי קצת, וראיתי שבאותו מחיר אני יכול להשיג ראוטר עם יכולות WiFi טובות יותר + זה יאפשר לי לחבר עוד מכשירים בצורה חוטית: https://ksp.co.il/?uin=41710 במקלט עצמו אין שום קליטה מלמעלה, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה של סתירות בתדרים. האם אני צפוי לקבל בעיות אם אחבר ראוטר לראוטר אחר? האם יש לי אופציה טובה יותר? לכאורה, הראוטר מכיל יותר אפשרויות והוא עוצמתי יותר מה-AP, אז מדוע הוא עולה פחות ממנו? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by onlyhuman,

אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הידעתם שכתובות בתחום הבא : 10.0.0.0-10.255.255.255 172.16.0.0-172.31.255.255 192.168.0.0-192.168.255.255 הם כתובות שאינן מנותבות, ז"א אם אתם תנסו לרשום את המספרים והתחומים שבהם בכל אפליקציה של TCP/IP (נווט האינטרנט למשל) לא תקבלו שום דבר. הסיבה היא שהתקינה העולמית (יותר נכון RFC 1918 החליטו) שתחום כתובות זה משמש לבניימת מערכות Intranet ולרשתות ביתיות קטנות (המשפט האחרון אני הוספתי). שימו לב, כל נתב ביתי משתמש בתחום כתובות משלו. לדוגמא - Router Edimax 6004+ יוצר לי כתובות בתחום 192.168.168.000, כאשר 000 זה תחום מ-0 ל-255 . (Class C).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

עוד מישהו נתקל בתופעה שהתחילה היום?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני במהלך בניית בית ואני רוצה למקם את המחשב בממ"ד- השאלה אם יש נתבים מספיק חזקים בשביל שיוכלו לספק תקשורת אלחוטית טובה מתוך הממ"ד החוצה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

יש למישהו את התוכנה הזאת אני צריך הסבר על אך משתמשים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by danny191,

שלום אנשים בימים הקרובים אני הולך להיכנס ליחידת דיור במקביל אני קונה מחשב חדש, עכשיו בעלי היחידה אמרו שיש אינטרנט ביחידת דיור, הם כמוני לא מבינים כל כך בתחום. אני יודע שהתשתית שלהם זה הוט אבל לא יודע נכון לעכשיו איזה ספקית יש להם, לא חושב שיהיה אפשרי להתחבר לאינטרנט דרך Wifi כי היחידת דיור ממוקמת קצת רחוק מהדירה שלהם. ביחידה יש בקיר את שני השקעים: אחד TV והשני RADIO . איך אני יכול לחבר את המחשב הנייח לאינטרנט דרך שקע ה Radio ?? סתם מנחש אבל לפי מה שנראה לי אני צריך לחבר את המודם בעזרת הכבל הלבן קואקסיאלי לשקע ה radio ובעזרת כבל רשת לחבר את המודם למחשב. ואז כנראה לשחק עם הגדרות שאין לי מושג איזה. האם זה נכון ? במידה וכן: איזה מודם מומלץ לקנות, אחרי החיבור של המוד…

19. Started by DrOrZ,

עשיתי לא מזמן רשת אלחוטית-ביתית. עכשיו אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשליטה מלאה על המחשב שמחובר אליי ברשת, הכוונה לשליטה דרך המחשב שלי. אני רוצה שהשליטה הזאת תהיה ללא אישור מהמחשב השני, כאילו מתי שאני רוצה אני אוכל להשתלט על המחשב השני ברשת. זכורה לי תוכנה שנמצאת בבית הספר שלי שבאמצעותה אפשר להשתלט על כל המחשבים שמחוברים אליו ברשת. מישהו יודע על תוכנה, או שיטה כלשהי שאוכל לקבל השתלטות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום הובכן אנחנו בונים בית חדש אז ככה שהצעתי להורים שלי רעיון באמת שחוסך המון כאב ראש בכל הנוגע לרשת הקיימת שלנו בבית הישן שהכבלים בחוץ הדבר לא אסטטי וכמו כן לא נוח כל כך כי ישנו רק האב ומחשב אחד שמשתף את האינטרנט הרעיון שלי הוא עכשיו כשאנחנו בונים בית חדש הוא זה שלמה לא לשים בכל חדר שקע של רשת מובנה ... וכל הכבלים יהיו בקיר כמו טלפון וחשמל עכשיו יש לי האב 8 יציאות מודם כבלים עם יציאת רשת השאלה שלי איך אני אמור להקים את הרשת הביתית שלי שתכלול 8 שקעים לפחות פעילים... שכן יש לי בבית 3 מחשבים + מחשב נייד אני רוצה שיהיה שיתוף אינטרנט תמידי מבלי שאצטרך מחשב אחד שתמיד דלוק... ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, אני כרגע לקוח של חברת הוט מבחינת תשתית אני מעוניין לעבור לבזק שתיהיה התשתית שלי רק בגלל הדברים האלה http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx שהם מציעים כביכול לפיתרון לחדרי ממד האם מישהו מכיר את הפתרון הזה? האם זה יעיל כי כיום אני ממש סובל בגלישה בממד בזמן שהראוטר ממוקם במקום אחר בבית אשמח לקבל חווד על המוצר הנל ועל האינטרנט של בזק בכלליות תודה לעוזרים רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומחובר לפיבר של בזק במהירות של 2.5. עבור ה-wifi בבית אני עושה שימוש ב-Mesh של Deco, שכולל 4 יחידות: 2 יחידות של M4 ו-2 יחידות של M5. 2 יחידות בקומה הקרקע ו-2 יחידות בקומה שניה. היחידה הראשית של M5 ממקומת מחוץ לארון התקשורת בו נמצא הראוטר הסטנדרטי של בזק. אחרי שבמשך תקופה לא הצלחתי לקבל קליטה טובה בקומה השניה, חיברתי את אחת היחידות בקומה השניה ישירות ליחידה הראשית, והפכתי אותה ליחידת אתרנט. למרות שכרגע נראה שרמת הקליטה בכל היחידות טובה, אני מקבל מהירויות wifi לא משהו, סביב 90 מגה, למרות שבסביבת הראוטר של בזק המהירויות הן סביב 1000. אני רוצה לשדרג את המהירות בבית, ומתלבט האם להחליף את כל היחידות בבית לדגמים/ח…

23. בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SomeOneDudOrg,

שלום, רציתי לשאול האם יש אפשרות לשים שתי נתבים על אותה תשתית של בזק ? הבעיה: שני ממירים שצריכים חיבור לאינטרנט דרך כבל, הבעיה שהם רחוקים מאוד קצתץ אחד מהשני חשבתי על האפשרויות הבאות 1) שני נתבים על אותה תשתית אם זה אפשרי בכלל ? 2) שתי נתבים על אותה תשתי ולכל נתב שם משתמש וסיסמא של ספק (ISP) אחר ? 3) לקנות כבל CAT7 ארוך ולהתחיל להעביר מהחדר לארון תקשורת ואז משם לסלון ? אם יש אפשרויות אחרות אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים