רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם אני קונה מארה"ב ראוטר אלחוטי, האם הוא יעבוד כמו שצריך בארץ, או שצריכה להיות התאמה מיוחדת? שיטה שהשתמשתי בה עד עתה היא, שאני פשוט עושה חיפוש של הדגם נרצוי ה ZAP, ואם אני מוצה שהוא נמכר בארץ אז אני יודע שהוא יעבוד כמו שצריך, אבל מה לגבי דגמים שאני לא מוצה ב ZAP, האם זה אומר שהם לא נתמכים או שפשוט לא מוכרים אותם מסיבה אחרת? אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833162031 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833156249 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כאשר אני מפעיל את בקרת ההורים יש לי אפשרות לאפשר רק למחשב אחד להיות כמחשב הורים ושההגבלה לא תשפיע עליו, כאשר שאני מכניס מחשב לרשימה אני יכול להרשות לו לגלוש רק ל-8 אתרים או אם הוא לא מוכנס לרשימה כלל אין לו גישה לאינטרנט, איך אני יכול לאפשר ליותר ממחשב אחד שההגבלה לא תשפיע עליו? כי יש שני מחשבי הורים ומחשב ילד אחד, תודה!.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להגדיר להתב שיקדם פורטים נבחרים במקרה זה של הלף לייף 27015 איך אני עושה דבר כזה ואיך אני מוריד את הDHCP ואם אני צריך להוריד אותו בכלל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע HOTBOX2 של HOT שעובד כמודם (BRIDGE) , אליו מחובר נתב ARCHER C7 שמחלק כתובות IP, ואליו מחוברים חיבור קווי 2 נתבים TP-LINK WDR4300 אשר מוגדרים כ-AP להרחבת טווח הקליטה. לאחד מהנתבים NET3 מחובר באופן קווי נתב פשוט יותר גם כן להרחבת הקליטה לאזור יותר מרוחק בבית. תיאור של הרשת מצורף כתמונה. אני מעוניין לעבור לרשת MESH במקום רשתות WIFI שונות, בתקווה למהירויות יותר טובות ויציבות מוגברת של המערכת. אחת הנקודות החשובות הוא שאני מנצל את פורטים של LAN בנתבים השונים לחיבר סטרימרים וטלויזיות, מה שמשפר מאוד את מהירות האינטרנט באותם מכשירים, ומרבית הנתבים מבוססי MESH יש בהם רק כניסת LAN אחת מעבר לפורט ה WAN. כמו כן ניתן לראות שנתב NET…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חברה שווה להתחבר אליה? כי כנראה אני עוזב את נטויז'ן.. אז אני עושה סקר קטן תציעו בכל הקטגוריות מחיר.. מהירות.. שירות הכל תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי דריבר, חיברתי את הראוטר למודם וגם ישירות למחשב (עם כבל). ניכנסתי לממשק הגדרה שלו וניכנסתי ל-Wizerd. וסימנתי שם PPOE או משהו כזה (PPP over Ethernet או משהו כזה), שמתי את השם משתמש והסיסמה של החשבון שלי בנטויזן ועשיתי ואין אינטרנט. נכנסתי להתקשרות ועשיתי לו "תקן" והוא לא מצליח לחדש את ה-IP. אין לי אינטרנט או DNS או DHCP. מה הבעיה ואיך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מספר בעיות לפני שאני מתחיל להקים את הרשת האלחוטית שלי. יש לי מחשב נייד ושני מחשבים שולחניים. אני מעוניין להקים רשת ביתית שתתמוך ב2 חיבורים חוטיים למחשבים השולחנים וחיבור אלחוטי לנייד. הבעיה שלי היא שהמודם שלי כרגע הוא PCI (פנימי בתוך אחד המחשבים) והחיבור בניהם הוא בסך הכל עם כבל מוצלב.. איך אני אמור לחבר את הרשת הזו? אין לי בעיה שמחשב אחד יצטרך לעבוד כל הזמן שארצה שיהיה חיבור לאינטרנט לשאר המחשבים אבל אני לא מעוניין להחליף מודם. האם בכל נתב אלחוטי יש גם חיבורים חוטיים? האם הנתב צריך להיות מחובר למחשב השולחני שאצלו המודם הפנימי ומשם יציאה למחשב השולחני והנייד? איך בעצם האלחוט יוכל לשדר אם המודם הוא בתוך המחשב והראוטר מחובר לשם?? בקיצור צריך עזרה בבקשה !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL המחובר בUSB של בזק בין לאומי. דגם ALE 070. יש בו חיבור אחד לUSB שבמחשב, וחיבור אחד לקו טלפון. עומד להיות לי עוד מחשב בבית, לכן הזמנתי ראוטר + כרטיס רשת אלחוטי: ?EDIMAX BR-6204WG Router? ?EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps? הנתב הוא ללא מודם ADSL מובנה.. השאלה שלי: האם אני יכול להקים רשת אלחוטית עם החלקים הכתובים למעלה?? כי הבנתי שצריך לחבר את הנתב למודם ואי אפשר כי זה מודם לUSB ולא לכרטיס רשת ! מה אני אמור לעשות?? כבר הזמנתי מ KSP... האם אני חייב לקחת ראוטר עם מודם ADSL מובנה? אני צריך משהו זול, רק בשביל שיהיה אינטרנט בין שני מחשבים... ומה שיש בKSP יקר..איזה 500 שקל רק לנתב. תודה, מאוד דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 1.5 בזק בזק . בהתחלה לא רציתי 2 מגה כי זה היה בזבוז אבל עם המחיר ירד אני מוכן לשדרג . על כמה המחיר עומד .
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, בקיצור ולעניין אני נמצא כרגע במצב הזה : Switch ("טיפש") של אדימקס מסוגל לתת אינטרנט רק ל3 מחשבים עקב ההגבלה של המודם. תשתית : הוט 2.5 מגה ספקית 012 2.5 מגה ללא חייגן וללא חבילות מיוחדות וכדומה. אני מחפש ראוטר אמין וטוב כי כבר נמאס לי מאדימקס (2 ראוטרים דפוקים שלא עובדים כמו שצריך) עם WIFI ועם 5 חיבורים לרשת כבלים שכבר קיימת בבית. מה שאני מחפש זה מינימום פעמים לרדת מתחת לשולחן שלי ולעשות איפוס לכול הרשת כדי ששוב יהיה אינטרנט לכולם כי כבר נמאס לי! תקציב עד 400 שקל ומומלץ מתחת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו אלחוטית לאינטרנט בבית. אין בבית מחשב נוסף. האם אני צריך בעצם להקים רשת של מחשב אחד? האם כל מה שאני צריך זה ראוטר + מודם אלחוטי? האם 3CRWDR101A75 של 3COM מתאים לי? אשמח לשמוע על מוצרים נוספים. חשוב שיהיו אמינים ופשוטים להתקנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נמצא בתהליך מעבר להתקנה חדשה של הכל על כונן חדש (אותו מחשב). לפני כמה ימים ניסיתי ליצור חיבור לאינטרנט. לא יצא לי אז נכנסתי להגדרות המודם. אתם יודעים, דרך הדפדפן, עם הסיסמה של ADMIN... טעות... הרי הכל עבד לי מצויין בווינדווס הישן, אז הבעיה לא הייתה בתצורה של המודם... עשיתי שם כזאת סבתוכה.. הייתי עכשיו יומיים בלי אינטרנט רק שובר ת'ראש. לבסוף עשיתי שיחזור של תצורת ברירת המחדל. הגדרתי שם סיסמה ושם משתמש ועכשיו האינטרנט לא מתנתק לי. הווינדווס עולה ו-הופ! יש לי אינטרנט! גם בווינדווס השני זה נהיה ככה. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. יותר חשוב לי פשוט לסדר את העניין הזה בווינדווס החדש כי את הכונן הישן אני במלא מפרמט. אני רוצה שזה יהיה כמו שהיה לי במשך שנים. בשור…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ADSL אני מחובר דרך בזק בינלאומי יש לי בעיה של ניתוקים רנדומליים של ה PPP ואני צריך בשביל לחזור לגלוש לכבות את הנתב ולהדליקו מחדש הנתב הוא דיי נתב ג'נרי לפי דעתי דיברתי עם בזק אמרו לי שאין בעיה בקו והכול תקין מבחינתם יכול להיות שיש או בעיה בנתב או בעיה עם הספק ועם החוסר מזל שלי, בדיוק אתמול נגמרה לי האחריות על הנתב האם כדאי להשקיע כסף בROUTER אלחוטי חדש? ואם כן אז איזה? עוד מחשב אמור להיות בחדר סמוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת! הכל סבבה אבל יש לי בעיה קטנה. איך אני מעלים את השם של המחשב שלי מרשימת המחשבים ב-My Network Places מבלי: לכבות את המחשב, להתנתק מהרשת, להתנתק מהאינטרנט. אנא ספרו לי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם IP קבוע ורציתי לשאול אם יש דרך שאני אוכל לשנות את הIP בלי להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש (אני צריך שהIP ישתנה חד פעמית לא שישתנה כל הזמן) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-