עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bhnvb,

לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by roshman32,

שלום . אני יודע שאפשר לשתף מדפסת רשת אבל לעומת זאת אם אפשר לשתף סורק ? תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gilp123,

שלום, אני מעוניין להשתלט על מחשב מרחוק. לי יש מודם רגיל של כבלים ולמחשב השני מודם נתב של בזק. אני לא מצליח להשתלט דרך התוכנה של windows הוא רושם שאינו יכול להתחבר. ביצעתי את ההרשאות הקשורות להשתלטות מרחוק. האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שיכולה לעזור לי ? האם ישנם הגדרות מסוימות שאני מפספס ולא מכיר? האם ישנו פורט מסוים שצריך לפתוח במודם נתב של בזק ואם כן איך מבצעים את זה? זה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל עזרה. בברכה, גיל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by KF,

שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שכחתי את הכניסה למוח של הראוטר יש שיטה לאפס אותו או לגלות את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. השאלה בכותרת, (אולי קצת שאלה מפגרת אבל עדיין ) אני משתמש ב HTC שלי כמודם סלולרי, על מחשב נייד עובד ללא שום בעיה וללא שום התקנה אפילו, ישירות לחבר ולגלוש דרך הסלולרי במהירות דיי גבוהה.. (140KB הורדה ממוצע) למחשב נייח אפשר לבצע את זה? או שזה תלוי בלוח אם ובחיבור שלו כלשהו? אני לא ממש מבין בנושא... תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מודם ADSL המחובר בUSB של בזק בין לאומי. דגם ALE 070. יש בו חיבור אחד לUSB שבמחשב, וחיבור אחד לקו טלפון. עומד להיות לי עוד מחשב בבית, לכן הזמנתי ראוטר + כרטיס רשת אלחוטי: ?EDIMAX BR-6204WG Router? ?EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps? הנתב הוא ללא מודם ADSL מובנה.. השאלה שלי: האם אני יכול להקים רשת אלחוטית עם החלקים הכתובים למעלה?? כי הבנתי שצריך לחבר את הנתב למודם ואי אפשר כי זה מודם לUSB ולא לכרטיס רשת ! מה אני אמור לעשות?? כבר הזמנתי מ KSP... האם אני חייב לקחת ראוטר עם מודם ADSL מובנה? אני צריך משהו זול, רק בשביל שיהיה אינטרנט בין שני מחשבים... ומה שיש בKSP יקר..איזה 500 שקל רק לנתב. תודה, מאוד דחוף!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. התשתית שלי בת 15M. האם המודם הבא מתאים? (משום מה הוא לא מופיע בטבלת "המומלצים") http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=EDIMAX-AR-7286WNA&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=68&aff=Zap〈=he

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rotem_o,

שלום לכולם, כבר שנים אני עובד עם אינטרנט אלחוטי בבית עם הנתב Edimax BR6504IL כאמור המחשב שלי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7128G בעל אנטנה חיצונית והקליטה לא 'להיט' עכב קושי להציב את האנטנה במקום בעל קליטה גבוהה יותר לכן קניתי כבל מאריך לאנטנה באורך 3 מטר ומשום מה עם חיבורו הקליטה גרועה אף יותר, נסיון להציבו במקומות שבהם עם הכבל המקורי הייתה קליטה טובה הניבו גם שם קליטה נמוכה יותר. האם כנראה עקב אורך הכבל (רק 3 מטר) האות נחלש? אשמח שלמוע את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by motiberg,

היי קראתי הודעות דומות בפורום, ועל כן הכנתי מראש צילומי מסך של ipref. הדגם של הראוטר הוא: Edimax AR-7265WnA אני מנסה להעביר קבצים מהנייד למחשב השני וזה מעביר על 40KB/S. אם אני מנסה להעביר מדיסק חיצוני שמחובר למחשב השני לנייד זה מעביר על 1.5MB/S. הרשת הקודמת שלי שאפשר לחגוג לה יום הולדת 7, העבירה משהו כמו 20 מגה לשנייה. בשני המחשבים יש WINDOWS 7 ULTIMATE זה הצילום על ה"סרבר". זה ד"א המחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. http://img821.imageshack.us/img821/6584/serverdj.png זה הצילום על ה"קליינט". זה לפטופ ומחובר אלחוטית. http://img814.imageshack.us/img814/6249/clientd.png תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים אני עומד ליפני רכישת מחשב חדש דרך פלונטר, ובכך מספר המחשבים בבית יעלה לשלושה. החלטנו להשקיע ברשת אלחוטית (עכשיו שני המחשבים מחוברים עם כבל ישירות)... לאחר התיעצות עם אדם מבין עניין, הוחלט ללכת על נתב הWRT54G של לינקסיס. חיפשתי קצת המלצות בפורום אבל לא מצאתי מידע מועיל למדי בנושא, למעט העובדה שקיימת בעיה בגירסת החומרה מס' 5 של הנתב הזה.... שלחתי מייל לפלונטר בשאלה מה הגירסה הנמכרת בחנות אך הם ענו ש"אין להם מושג", מיפני שהם מביאים את זה מהיבואן לפי הזמנה ואין דרך לדעת... טוב.. בקיצר, מה אתם מייעצים? האם יש בקטלוג שלהם אפשרות יותר בטוחה (במחיר לא גבוה יותר)? ואיזה זוג כרטיסי רשת אתם ממליצים? חשבתי ללכת על שני OVISLINK כי הTRENDNET ב88 ש"ח עובד ב .11b ולא 1…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי חברים, יש לי מספר טלפון קווי שניידתי לחברה מחו"ל שמספקת שירותי טלפון בענן ונקראת Zadarma לפני זה המספר היה בבזק בינלאומי על גבי האינטרנט עם המודם הקווי שלהם. זה נראה כאילו המספר עבר בהצלחה ל-Zadarma כי אני יכול לקבל ולהוציא שיחות משם באמצעות ה-SIP שהם מספקים. התקשרתי לבזק בינלאומי והם טוענים שהמספר נמצא בבעלותם ושהם אפילו לא קיבלו בקשה לניוד אבל כרגע אני לא יכול להתקשר דרכם ולא יכול לקבל שיחות דרך הטלפון שלהם. ההיגיון הפשוט אומר שהמספר לא קיים בבזק בינלאומי ועכשיו הוא נמצא אצל החברה האחרת. בגלל שזה מספר טלפון קצת שנמצא בשימוש קצת מפחיד אותי לנתק את המספר מבלי לדעת בוודאות שזה לא בבזק למרות ש-99% אחוז שזה לא שם. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by drorhazan,

כשהתקנתי את ה- emule 0.49b ופתחתי פורטים בראוטר הכל הסתדר והיה לי High ID, אבל מאז שהתקנתי את הגרסה החדשה של האימיול (0.49c) וגם עכשיו כשמותקנת גרסת TLN יש לי LowID והפורטים הם אותם הפורטים שפתחתי כשהשתמשתי ב- 0.49b. הם פתוחים גם בפיירוול של ווינדוס.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. למי שיש אינטרנט מהיר בכבלים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by שמואל רוברו,

מבקש המלצות לאינטרנט ביתי . יציב ומהיר , תודה .

20. לאחר מעבר דירה לא מזמן, החלטתי לפרוס רשת בבית כמו שצריך. אני עדיין מתלבט עם לפרוס cat7 או cat6 אבל את זה אני החליט כבר בהמשך. אני מחפש בנרות חנויות שמוכרות כבלים (בערך 100מטר), מחברי rg45 זכר (4 יחידות), מחברי נקבה שאפשר להתקין על קיר (5 יחידות), כמה מטרים של תעלות פלסטיק של בערך 2 ס"מ רוחב (באזור ה10 מטר), ואולי איזה ארון לבן מפלסטיק לקיר בשביל שני ראוטרים כדי שיהיה קצת סדר. מה שאני מוצא בחיפושים באינטרנט זה מקסימום חנויות שמוכרות כבלים 100 מטר ומחברי rg45 זכר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by סיגר,

אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?

22. מחשב יחידי שמחובר לאינטרנט ישירות, האם ניתן להוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי פשוט ולשתף דרכו אינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Hydras,

השימוש הוא לuTorrent בלי שיקבל ניתוקים מיותר מדי קונקשנין כמו האדימקס שלי, ומחובר אליו מחשב וטלוויזיה בקווי ונייד וסלולארי באלחוטי. חשוב לי מאוד המהירות והיציבות שלא יקרוס חלילה (חשוב לי לעבודה). גם טווח ועוצמה חשובים לי כי לנייד שלי אנטנה ממש גרועה. לא אכפת לי מהUSB אגב, כי גם המדפסת שלי וגם הHD שלי מתחברים לLAN. תודה נ.ב לא נעול על שניהם דווקא, פשוט שמעתי עליהם דברים טובים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ONKYO,

איזה מניאקים הם כבר כמעט 3 שבועות משחקים בי, יש להם רישיון וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים "אין לנו ת'אישור הסופי, תתקשר בשבוע הבא, ברגע שיהיה לנו נתקשר אליך) בני זו%^##$^$נות. (מצטער...) blody hell !! הם החברה הכי גדולה, יש להם שליטה בערוצי זהב (לפחות חצי נראה לי) וגם שליטה בנטויז'ן.... מה יש להם? כמה זמן כבר יקח להם להבין שהם צריכים להוציא ת'אינטרנט ושבקצב הנוכחי הם לא ירויחו כסף? מעצבן מאוד...!!!! ואני לא יכול לקבל adsl בגלל המגבלות של נזק....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים