עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מבקש המלצה לראוטר מודם עם רכזת גיגהביט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, בימים הקרובים אני עובר דירה (רמת גן) והגיע הזמן לבחור תשתית וספק אינטרנט. עד היום הייתי עם בזק + בזק בינלאומי במהירות 15 מגה ללא בעיות כלשהן ודיי מרוצה מהשירות. בדירה שאני עובר אליה, ידוע לי שהדיירים הקודמים היו מחוברים דרך תשתית של הוט. האם כדאי להשתמש באותה תשתית של הוט, או לעבור לבזק? האם יש הבדל בין התשתיות מבחינת ביצועי רשת ומהירות? אני מתלבט בין 40 מגה או 100 מגה, כנראה שאלך על 100 מגה. אם Unlimited היה פעיל, הייתי מתחיל איתם... אבל עד אז זה בזק או הוט. תודה, רן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Potter,

שלום לחברי הפורום יש לי שאלה יש לי ROUTER שמחובר לאנטרנט ואליו מחובר 2 מחשבים , עכשיו אני מעוניין נניח לצורך השאלה לפתוח על שניהם שרת FTP בפורט 21 זה אפשרי לעשות port forwarding של אותו פורט ל2 מחשבים שונים? (כתובת IP שונים)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Frequency,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ומודם נתב ROTAL - RTA1320a אני יודע שאפשר לעשות CSI אבל אז בעצם יש גשר לאינטרנט דרך שני המחשבים כשהמחשב הראשי הוא המגשר ואני רוצה שהמחשב הראשי לא יהיה קשור לזה ואז אחד יכול להיות דלוק ואחד כבוי ולא משנה איזה ועדיין תהיה לי גישה לאינטרנט כתוב על המודם שהוא "מודם נתב" אז אני יכול איכשהו לעשות שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gilke85,

שלום לכולם, יש לי נייד חדש לנובו T500 ויש בו כרטיס רשת אלחוטי INTEL 5100 AGN למיטב ידיעתי הוא תומך בתקן N ויש לי ראוטר שגם הוא תומך בN ובכל זאת אני רואה שהנייד מחובר בתקן G מישהו יודע למה זה או איך אני מתחבר בתקן N? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי רשת! הכל סבבה אבל יש לי בעיה קטנה. איך אני מעלים את השם של המחשב שלי מרשימת המחשבים ב-My Network Places מבלי: לכבות את המחשב, להתנתק מהרשת, להתנתק מהאינטרנט. אנא ספרו לי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by onlyhuman,

אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Bypass,

קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום כולם, יש לי מחשב שמשמש בתור NAS. כדי לא לבזבז חשמל הוא רוב הזמן במצב "שינה" ואני מעיר אותו ממחשב אחר כדי לגשת לנתונים כשצריך. הבעיה שלוקח לו זמן רב יחסית להופיע ברשת (בין 10 שניות לחצי דקה) למרות שהוא כבר פעיל והתעורר, הייתי רוצה לזרז את הזמן הזה. אני חושב שהראוטר מחבר אותו לרשת לאט מדי, איך אפשר לבצע זאת? **כל המחשבים מחוברים עם כבל LAN לראוטר 1043nd, שמריץ DD-WRT.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MODI,

אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים, שניהם של אדימקס. אחד Edimax BR6204WG והשני נראה אותו דבר רק לא אלחוטי, אין עליו שום אזכור לדגם. החדר שלי הוא ממד, כל המודמים של האינטרנט טלפון וכו' נמצאים בחדר. לאחרונה הוספתי את הראוטר האלחוטי בסלון וחיברתי אותו לראוטר הקיים אצלי בחדר כדי שתיהיה רשת אלחוטית בכל הבית. הראוטר האלחוטי מחובר לקווי בתור עוד מחשב. עד כאן הכל בסדר, הרשת פועלת כמו שצריך, רק בעיה אחת. כשמנסים להתחבר לאינטרנט דרך האלחוטי פעם הוא פועל פעם לא, פשוט מאוד. אפשר לעשות 20- 30 ריפרשים אין כלום. אחרי עוד ריפרש פתאום האינטרנט פועל רגיל. [שימו לב השיתוף קבצים בין המחשבים פועל חלק וללא בעיות]. מישהו אולי יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לבעיה? אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני ושכן שלי רוצים לגבות אחד לשני את רשת באינטרנט בבית הוא מחובר דרך HOT ואני בבזק לשנינו גם חברות תוכן שונות מהבית שלי לבית שלו ולהפך יש קליטה של אינטרנט אלחוטי (מוצפן) בערך 60-80 אחוז גלישה באחוטי דרך רשתות אחד של השני בבית אחד של השני אפשרית בלי שום בעיה אנחנו רוצים לגבות אחד לשני את כל הרשת הקווית (לי 4 משתמשים בקווית ולו 3) איך אפשר לעשות את זה ? העברת כבל רשת בין הבתים היא לא אופציה מועדפת בגלל שאנחנו קופצים דרך שכן (קומה 5 ו7)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bronco,

אני זקוק לאקסס פוינט איזה חברה מומלצת לעניין? ראיתי בחנויות את ה ADMAX אבל לא התרשמתי שהוא איכותי ומקצועי מה מומלץ לרכוש שיהיה יציב ואיכותי תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

יש למישהו את התוכנה הזאת אני צריך הסבר על אך משתמשים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by renji,

לא מזמן שדרגתי את האינטרנט ל-UFI 12Mb. יש לי ראוטר די ישן של Edimax, שכנראה לא תומך במהירות הזאת (כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר אני מקבל קרוב מאוד ל-12Mb. עם הראוטר אנ מגיע לבערך 8Mb). אני רוצה לקנות ראוטר חדש. יש המלצות לראוטר אלחוטי שיהיה אמין ויתמוך במהירות הזאת? ראיתי את השרשור על ה-WRT54GL. האם שווה לקנות אותו ולהשקיע את המאמצים בכל השדרוגים או שעדיף כבר לקנות ראוטר אחר? אם זה חשוב אני מחובר ללא חייגן (ואם מישהו יוכל להסביר לי על הדרך מה ההבדלים בין חיבור עם חייגן לבלי זה יהיה מגניב). תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי כבר שבוע איטיות בגלישה ובמשחקי רשת הפינגים גבוהים מאוד ואי אפשר לשחק, ממש בלתי נסבל, אני רק יציין שבעיות הן רק שאני גולש באתרים מחו"ל וכשאני משחק במשחקי רשת אבל מתחבר לשרתים בחו"ל. נ.ב כבר דיברתי עם ערוצי זהב, ועם בזק בינלאומי, והחיבור שלי אצלם נמצא תקין, הם אמרו שאולי יש אצלהם בעייה והם עדיין לא זיהו אותה. לעוד מישהו אולי יש את הבעייה הזאת? *מה זה הכנסתי תמונה והתמונה שמוצגת כאן היא בכלל לא מה שאני הכנסת.. ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש המלצה לראוטר משולב אלחוטי וחוטי שיחוברו אליו 3 מחשבים נייחים ו2 ניידים. שווה כבר לקחת משהו בתקן N או להסתפק בG? האם יש יותר קרינה בתקן N או שאין קשר? עד כמה הקרינה חזקה ביחס לפלאפון? זה בשביל בית רגיל 4 חדרים. מה אתם ממליצים? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by habarbash,

שלום, רציתי לדעת אם אני קונה מארה"ב ראוטר אלחוטי, האם הוא יעבוד כמו שצריך בארץ, או שצריכה להיות התאמה מיוחדת? שיטה שהשתמשתי בה עד עתה היא, שאני פשוט עושה חיפוש של הדגם נרצוי ה ZAP, ואם אני מוצה שהוא נמכר בארץ אז אני יודע שהוא יעבוד כמו שצריך, אבל מה לגבי דגמים שאני לא מוצה ב ZAP, האם זה אומר שהם לא נתמכים או שפשוט לא מוכרים אותם מסיבה אחרת? אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833162031 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833156249 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרשת ביתית. יש לי ראוטר אלחוטי TL-WR841ND תקן N, הראוטר יושב במ"מד(חדר עבודה,במקום גבוה וצמוד לדלת כניסה לחדר) ומחובר באופן קווי למחשב נייח. במחשב נייד (המתחבר לרשת באופן אלחוטי) הגלישה באינטרנט תקינה בכל רחבי הדירה. הבעיה היא כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת,המהירות היא מאוד נמוכה - ממש לא ניתן לעבוד. (למשל העברה בין המחשב נייח למכשיר Streamer (המתחבר לרשת אלחוטית)הנמצא בחדר שינה המרוחק כ 20 מטר מהממ"ד) אשמח לעיצות כיצד לשפר הנ"ל,תחת הההנחה היא כי המחשב נייח והראוטר נשארים בממ"ד. חשבתי לחבר את ה Streamer בחיבור חוטי לראוטר, מה דעתכם? האם מומלץ להעביר דרך תעלות חשמל? איזה איש מקצוע מבצע את זה? או פשוט לחבר לבד חיצונית ולהדק לקיר? אשמח להמל…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DrOrZ,

עשיתי לא מזמן רשת אלחוטית-ביתית. עכשיו אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשליטה מלאה על המחשב שמחובר אליי ברשת, הכוונה לשליטה דרך המחשב שלי. אני רוצה שהשליטה הזאת תהיה ללא אישור מהמחשב השני, כאילו מתי שאני רוצה אני אוכל להשתלט על המחשב השני ברשת. זכורה לי תוכנה שנמצאת בבית הספר שלי שבאמצעותה אפשר להשתלט על כל המחשבים שמחוברים אליו ברשת. מישהו יודע על תוכנה, או שיטה כלשהי שאוכל לקבל השתלטות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mikibo,

שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.