רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
עד אתמול היתה לי בד"כ מהירות מקס' (5M) ב 720P , אתמול והיום זוועה. כל השאר הגלישה/הורדות כרגיל. הוט + אקספון
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/ בקצרה - AT&T (שהיא ספקית אינטרנט ענקית בארה"ב) מתכוונת להתחיל לגבות כסף ממי שעובר מכסה של 150GB לחודש כאשר הם יגבו 10$ נוספים על כל 50GB החל מתחילת מאי. אומנם 150GB זה לא בדיוק מעט, אבל אני בטוח שלא חסר חברי פורום שעוברים את המכסה הזאת, אז מה לדעתכם הסיכויים שהספקיות בארץ ימשיכו את הטרנד הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי כבל של 20 צטרר מוצלב ואני צריך שהוא יהיה לא מוצלב ... !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני יודע שאפשר לשתף מדפסת רשת אבל לעומת זאת אם אפשר לשתף סורק ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL המחובר בUSB של בזק בין לאומי. דגם ALE 070. יש בו חיבור אחד לUSB שבמחשב, וחיבור אחד לקו טלפון. עומד להיות לי עוד מחשב בבית, לכן הזמנתי ראוטר + כרטיס רשת אלחוטי: ?EDIMAX BR-6204WG Router? ?EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps? הנתב הוא ללא מודם ADSL מובנה.. השאלה שלי: האם אני יכול להקים רשת אלחוטית עם החלקים הכתובים למעלה?? כי הבנתי שצריך לחבר את הנתב למודם ואי אפשר כי זה מודם לUSB ולא לכרטיס רשת ! מה אני אמור לעשות?? כבר הזמנתי מ KSP... האם אני חייב לקחת ראוטר עם מודם ADSL מובנה? אני צריך משהו זול, רק בשביל שיהיה אינטרנט בין שני מחשבים... ומה שיש בKSP יקר..איזה 500 שקל רק לנתב. תודה, מאוד דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי (רצוי בחיבור PCI) שיעבוד בוודאות על WIN 7 64 Bit. התקציב הוא עד 200 ש"ח (אני חושב שרוב הכרטיסים בתחום). אם אפשר קישור לחנות שמוכרת אותו באזור ראשון לציון. בתודה oronluko נ.ב. מישהו יודע איך מפעילים את הכרטיס רשת האלחוטי Dynamode WL-GI-600XA על הוינדוס הזה כי אני לא מצליח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכירים את אתר וואללה , ובכן באמת וואללה מעלים לנו את העצבים עם הפרסומות המעצבנות שלהם , איך אפשר למנוע את קפיצת הפרסומות ללא שימוש בתוכנות המורידות פרסומות ? בעזרת Firewall zone alarm . פשוט יש להגדיר באבטחה Security-> Advanced -> restricted zone ולהוסיף Host : ad.walla.co.il זו הכתובת של וואללה שבעזרת מפיצה את הפרסומות שלה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים ברשת, ואני רוצה לשתף ביניהם קבצים באמצעות הרשת הביתית. ניסיתי להתחבר מ2 המחשבים לרשת - ובשניהם מתקבלת אותה שגיאה - Windows cant access pcname error code x80070035 the network path was not found ניסיתי לכבות את הפייארוול באחד המחשבים וזה לא עזר .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט ואייטיסי שעבד הרבה זמן מצויין בוויפי. בחודשים האחרונים הוא הפך להיות מאד איטי ועם הרבה ניתוקים (בכל שעות היממה) בלי סיבה שאני יודע מהי. התמיכה הטכנית וגם שינוי הראוטר (הוטבוקס2) לא פתרו את הבעיה. האם כדאי לשדרג ל-200 מגה (ואז אקבל ראוטר מסוג הוטבוקס4)? האם זה יפתור את הבעיה או שזה לא יעשה כלום? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש להורים שלי נתב (משולב ראוטר עם מודם) netgear 2200v2. הם מחוברים לבזק ב100 מגה ויש להם הרבה ניתוקים בהתחלה חשבתי לקנות להם רק ראוטר ולהשתמש במה שיש להם כמודם אבל ממה שהבנתי פה בפורום בגלל שזה adsl בכל מקרה צריך להחליף את המודם לvdsl. ראיתי פה המלצות לקנות מודם פשוט מebay וראוטר איכותי. ופה השאלות 1. אני לא מוצא בebay מודמים שנשלחים לארץ 2. האם כדאי לקנות אחד מהראוטרים הפשוטים של tp-link או kasda שיש בזאפ בעד 200 שקל ואם צריך לקנות ראוטר אחר חשוב שיחסית יצא זול (אם כי אם זה ממש על חשבון האיכות אפשר לעלות קצת במחיר) ממש אשמח להמלצות כי אני לא מוצא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ומודם נתב ROTAL - RTA1320a אני יודע שאפשר לעשות CSI אבל אז בעצם יש גשר לאינטרנט דרך שני המחשבים כשהמחשב הראשי הוא המגשר ואני רוצה שהמחשב הראשי לא יהיה קשור לזה ואז אחד יכול להיות דלוק ואחד כבוי ולא משנה איזה ועדיין תהיה לי גישה לאינטרנט כתוב על המודם שהוא "מודם נתב" אז אני יכול איכשהו לעשות שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך פתרון בחיבור בין 2 מחשבים מרוחקים כ-500 מ' זה מזה. אשמח לשמוע הצעות . arie2006
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שידרגתי לפני שבוע ל50 מגה ושמתי לב שני מקבל רק 20 מגה בלפטופ המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR VVG2000 מקבל 50 בלי בעיה יש מצב שהכרטיס רשת מקביל אותי עד כדי כך? Intel® Centrino® Wireless-N 130
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קצת הקדמה: במשרד שבו אני מתנדב יש 20-30 מחשבים מחוברים, בנוסף על לכל-היותר 5 לפטופים שמחוברים ברשת אלחוטית. המודם-ראוטר הוא ראוטר ביתי עם 4 יציאות, אבל הוא מחובר לסוויץ׳ גדול שמחבר את שאר המחשבים במשרד. עשינו חבילת גלישה של בזק, 100 מגה, וכשהתחילו ניתוקים עברנו להוט. גם בהוט יש ניתוקים, אני לא יודע כבר מה יותר גרוע. כל ניתוק כזה יכול להמשך דקה (הזמן שלוקח להפעיל מחדש את הראוטר) או כמה דקות, לפעמים יותר. בכל מקרה זה מפריע לעבודה. אז המצב היום הוא שיש לנו גם ראוטר של בזק וגם הוט, וכשאחד מתנתק - מנתקים את הראוטר מהסוויץ׳, ומחברים את הסוויץ׳ לראוטר השני - שבו האינטרנט עובד. היו טכנאים משתי החברות, כמובן שזה לא עזר בכלום והם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, (אולי קצת שאלה מפגרת אבל עדיין ) אני משתמש ב HTC שלי כמודם סלולרי, על מחשב נייד עובד ללא שום בעיה וללא שום התקנה אפילו, ישירות לחבר ולגלוש דרך הסלולרי במהירות דיי גבוהה.. (140KB הורדה ממוצע) למחשב נייח אפשר לבצע את זה? או שזה תלוי בלוח אם ובחיבור שלו כלשהו? אני לא ממש מבין בנושא... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה מאוד לאגים כשאני משחק במשחק battlefield 2 הכוונת קופצת לי, רימונים שאני זורק חוזרים אלי ועוד דברים מוזרים. כמו כן הפינג שלי מדי פעם קופץ ל 600 ואחרי כמה שניות יורד בחזרה למשהו כמו 12, וגם מופיעה לי הודעה "there is a problem with your connection" מדי פעם. הבעייה מופיעה גם בשרתים של חו"ל וגם בשרתים ישראליים. *המהירוד הורדה שלי היא דיי מהירה, וכנ"ל גם מהירות הגלישה באתרים. *ניסיתי לבטל את הפירוול כשאני משחק ולכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר. ספקית אינטרנט: 012 - זהב 2.5 מגה תשתית של בזק tracert לשרת הישראלי הראשון: Tracing route to vl656.host35.netvision.net.il [199.203.56.35] over a maximum of 30 hops: 1 15 ms 99 ms 199 ms 10.0.0.138 …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום מנסה להקים רשת ביתית בין 3 מחשבים - 2 עם VISTA ULTIMATE ואחד עם XP PROFESSIONAL SP 3. קיימת רשת בין 2 המחשבים ב- VISTA ועכשיו הוספתי מחשב שלישי עם XP ואני לא מסתדר עם הפעלת הרשת עד היום המחשב שלי היה הראשי ועליו מרוכז כל המידע ששיתפתי עם המחשב השני בויסטה... מכיוון שהחלטתי לחסוך קצת בחשמל אני יהפוך את המחשב השלישי (XP) שבו ירוכז כל המידע (מחשב ATOM) וההורדות/העלאות. תודה רבה לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-