רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני יודע שאפשר לשתף מדפסת רשת אבל לעומת זאת אם אפשר לשתף סורק ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה קצת להתחבר לכל האינטרנט ולהבין יותר, בויקיפדיה זה ממש לא ברור לי, אשמח לקבל הסבר על הדברים הבאים שרת NAT פרוטוקול TCP\IP UDP SMTP FTP מקווה שזה לא הרבה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, (אולי קצת שאלה מפגרת אבל עדיין ) אני משתמש ב HTC שלי כמודם סלולרי, על מחשב נייד עובד ללא שום בעיה וללא שום התקנה אפילו, ישירות לחבר ולגלוש דרך הסלולרי במהירות דיי גבוהה.. (140KB הורדה ממוצע) למחשב נייח אפשר לבצע את זה? או שזה תלוי בלוח אם ובחיבור שלו כלשהו? אני לא ממש מבין בנושא... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לום לכולם, קניתי סטרימר ב"מבצע" של באג, סטרימר XStreamer SideWinder עם אנטנה תומכת בתקן N היו לי המון קיטועים ואמרו לי שאני צריך רשת תומכת 802.11N ולי יש ראוטר של Level One תומך G. נאמר לי לקנות ראוטר תומך רשת N שאלה: האם יהיה שינוי ? האם הסטרימר יעבוד יותר טוב ? שאלה: יש לי דסקטופ שמחובר ישירות לראוטר - האם החיבור מול הסטרימר יעבוד בתקן N ? שאלה: יש לי לפטופ עם 802.11g האם הוא עדיין יוכל להתחבר לרשת האלחוטית ? האם תהיה השפעה על איך שהסטרימר יקבל את המידע ? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר מעבר דירה לא מזמן, החלטתי לפרוס רשת בבית כמו שצריך. אני עדיין מתלבט עם לפרוס cat7 או cat6 אבל את זה אני החליט כבר בהמשך. אני מחפש בנרות חנויות שמוכרות כבלים (בערך 100מטר), מחברי rg45 זכר (4 יחידות), מחברי נקבה שאפשר להתקין על קיר (5 יחידות), כמה מטרים של תעלות פלסטיק של בערך 2 ס"מ רוחב (באזור ה10 מטר), ואולי איזה ארון לבן מפלסטיק לקיר בשביל שני ראוטרים כדי שיהיה קצת סדר. מה שאני מוצא בחיפושים באינטרנט זה מקסימום חנויות שמוכרות כבלים 100 מטר ומחברי rg45 זכר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום למרות שיש לי ניסיון ארוך מאוד במחשבים, אבל רציתי להכנס לתחום רשתות ואבטחת מידע, משהו מכיר אתרים שאפשר למצוא בהם מאמרים על דברים בנושא? בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קראתי הודעות דומות בפורום, ועל כן הכנתי מראש צילומי מסך של ipref. הדגם של הראוטר הוא: Edimax AR-7265WnA אני מנסה להעביר קבצים מהנייד למחשב השני וזה מעביר על 40KB/S. אם אני מנסה להעביר מדיסק חיצוני שמחובר למחשב השני לנייד זה מעביר על 1.5MB/S. הרשת הקודמת שלי שאפשר לחגוג לה יום הולדת 7, העבירה משהו כמו 20 מגה לשנייה. בשני המחשבים יש WINDOWS 7 ULTIMATE זה הצילום על ה"סרבר". זה ד"א המחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. http://img821.imageshack.us/img821/6584/serverdj.png זה הצילום על ה"קליינט". זה לפטופ ומחובר אלחוטית. http://img814.imageshack.us/img814/6249/clientd.png תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב חדש של TP-Link TL-WR1043ND [table][tr][td]Firmware Version:[/td] [td][/td][td]3.13.4 Build 110429 Rel.36959n [/td] [/tr] [tr] [td]Hardware Version:[/td] [td][/td][td]WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table] הוא עובד בסדר אבל מדי זמן מסויים (יתכן כמה שעות) הרשת מפסיקה לתפקד. אני מדבר על מחשב שמחובר דרך פורט קווי ולא אלחוטי Windows 7 שהרשת מפסיקה לתפקד. ביצוע disable/enable לכרטיס רשת לא עוזר - הוא לא מקבל IP מהנתב. וכמובן שאי אפשר להתחבר לנתב לבדוק את זה. ניסיתי להחליף פורטים ללא פתרון. אי מכבה ומדליק את הראוטר ואז הוא חוזר לפעולה ונותן כתובת לכרטיס הרשת. האם הוא מוגדר להתנתק כשאין פעילות? WAN Connection Type: מוגדר כ-Dynamic IP האם L2TP יהיה יותר טוב? או …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר לינקסיס WRT54GL V.1.1 אני מעוניין להתקין עליו את תוכנת dd-wrt. עשיתי דבר כזה בעבר אבל מאז השתנו גירסאות. נכנסתי לתוך גירסא 24 ושם לתוך הגירסא הספיציפית של הנתב שלי. בשביל למחוק את התוכנה הקיימת בנתב, יש קבצים בכמה גירסאות (ובכלל רשום לי על התקייה שלהם גירסא אחרת של נתב, בתת התקייה של גירסת הנתב שלי). אני רואה שם את הקובץ vxworks_prep_gs_v03.zip יחד עם vxworks_killer_gs_v08.zip באותה תקייה. בתקיה נוספת אני רואה את הקבצים vxworks_prep_v03.zip יחד עם vxworks_killer_v04.zip. אני מבין שיש שינויים בגירסאות הקבצים ותאימותם לנתבים השונים, ככל הנראה. כיצד אדע במה לבחור? האם כדאי יותר להתקין את גירסא 24 SP1? כעת קראתי באחד מההסברים של אתר DD WRT שאפשר להתקין…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה דרך לבטל 5g במודם של הוט מדגם hot box 5 ? בממשק web של המודם אין אפשרות. תמיכה טכנית טוענים שללקוחות שמחוברים עם סיב אופטי אין אפשרות לכבות 5g גם מאצלם. מה עושים ? האם יש מודם פרטי שאפשרי לרכוש שתומך בחיבור סיב אופטי ודרכו ניתן לבטל 5g ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היום החלטתי שסוף סוף אני אנסה להקים בבית את השרת עליו חלמתי כבר הרבה זמן. חיברתי את שלושת המחשבים בבית ל HUB, ואת השרת חיברתי בנוסף גם למודם הכבלים (RCA). הרשת אכן עובדת בין שלושת המחשבים, אך אינני מצליך לשתף בינהם את האינטרנט. לאינטרנט אני מתחבר דרך השרת בעזרת החייגן של NETVISION. לחצתי על החייגן לחצן ימני, ובחוצף של SHARING, בחרתי כי יתאפשר שיתוף אינטרנט דרך החיבור בשם LOCAL AREA CONNECTION - חיבור הרשת בין השרת הבייתי ובין ערוצי זהב. קפצה לעיניי הודעה האומרת כי אאלץ להפעיל את החיבור מחדש בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. התנתקתי מהאינטרנט, ניסיתי לחייג שוב בעזרת החייגן, אך נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה. Error 769: The specified destination is not reachable וכמובן שלא הצלחת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני גולש בחיבור אלחוטי, ומכיוון שהעלתי את מהירות הגלישה ל-50MB הכרטיס הנוכחי שלי ( tl-wn620g) לא מצליח לנצל את המהירות המקסימלית של החיבור. חיפשתי קצת היום וראיתי שני כרטיסים שיכולים להתאים לי (לעניות דעתי) האם יש יתרון משמעותי על ה-WN951 לעומת ה-WN851 ? כי בפשטות לא מצאתי כ"כ יתרון. אשמח לקצת עזרה, תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת! הכל סבבה אבל יש לי בעיה קטנה. איך אני מעלים את השם של המחשב שלי מרשימת המחשבים ב-My Network Places מבלי: לכבות את המחשב, להתנתק מהרשת, להתנתק מהאינטרנט. אנא ספרו לי. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט 5mb עם תשתית של בזק ומודם rta1320a אני רוצה להקים שרת NAS בבית ולחבר עוד מחשב (ליצור רשת ביתית עם שני מחשבים ושרת NAS, אחרי הביקורת פה באתר על My Book Live אז אולי אותו...). הגבול העליון של המהירות חיבור לאינטרנט של המודם הוא בין 10Mbits/s לבין 15Mbits/s - זה אומר שזאת המהירות המקסמילית שאני אוכל לקבל בהעברה קווית בין מחשבים ברשת הביתית? אם לא מה המהירות שאני אוכל לקבל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט של הוט, אני מחובר לps4 ישירות עם כבל רשת. למה שאני עושה בדיקת מהירות כל בדיקה מראה מהירות הורדה שונה? בדיקה אחת הוא מראה 53 אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה פתאום 38, אחרי שניה אני עושה שוב והוא מראה לפתע 79 למה זה ככה? זה נורמלי..?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL המחובר בUSB של בזק בין לאומי. דגם ALE 070. יש בו חיבור אחד לUSB שבמחשב, וחיבור אחד לקו טלפון. עומד להיות לי עוד מחשב בבית, לכן הזמנתי ראוטר + כרטיס רשת אלחוטי: ?EDIMAX BR-6204WG Router? ?EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps? הנתב הוא ללא מודם ADSL מובנה.. השאלה שלי: האם אני יכול להקים רשת אלחוטית עם החלקים הכתובים למעלה?? כי הבנתי שצריך לחבר את הנתב למודם ואי אפשר כי זה מודם לUSB ולא לכרטיס רשת ! מה אני אמור לעשות?? כבר הזמנתי מ KSP... האם אני חייב לקחת ראוטר עם מודם ADSL מובנה? אני צריך משהו זול, רק בשביל שיהיה אינטרנט בין שני מחשבים... ומה שיש בKSP יקר..איזה 500 שקל רק לנתב. תודה, מאוד דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת. יש לי ראוטר Edimax BR-6204wg , מודם Samsung AHT-E300 וספקית האינטרנט שלי היא נזק בינלאומי בחבילה של 2MB. עכשיו, בדקתי מהירות הורדה לפני כמה זמן באתר: http://212.179.191.175 והמהירות הייתה 190KB שזו מהירות של 1.5MB ולא של 2MB. התקשרתי לתמיכה, בלבלו לי קצת את השכל ובסוף, ביקשו ממני להתחבר ישירות לאינטרנט דרך המודם (לנתק את הראוטר) ואז בדקתי מהירות שוב והיא הייתה 245KB, שזו אחלה מהירות -כלומר הראוטר הוא הבעיה. החזרתי את הראוטר לחנות, החליפו לי אותו באחד אחר, ועכשיו אני חוזר הבייתה ושוב אותה בעיה. מה עושים?! אני סתם משלם על חבילה של 2 ובעצם גולש על מהירות של 1.5 - חבל! אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א אני קצת חלוד , אבל כשבדקתי את הפינג הוא היה 255 זה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בזק בין לאומי + בזק. מדיי פעם יש לי ניתוקים. זה מתבטא בדפים שלא ניטענים ומסנג'ר שמיתנתק ירידות במהירות ב UTORRENT עד ל 0 (ואז עלייה חזרה) האם זה בעיה אצלי במחשב או שזה בספק/תשתית?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הספק שלי נותן לי נכון להיום 20 מגה והתשתית (בזק כמובן) נותנים לי 15 מגה, זה מתכון לבעיות ? אני צריך לשנמך את הספק כדי שיתאים ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה מאוד לאגים כשאני משחק במשחק battlefield 2 הכוונת קופצת לי, רימונים שאני זורק חוזרים אלי ועוד דברים מוזרים. כמו כן הפינג שלי מדי פעם קופץ ל 600 ואחרי כמה שניות יורד בחזרה למשהו כמו 12, וגם מופיעה לי הודעה "there is a problem with your connection" מדי פעם. הבעייה מופיעה גם בשרתים של חו"ל וגם בשרתים ישראליים. *המהירוד הורדה שלי היא דיי מהירה, וכנ"ל גם מהירות הגלישה באתרים. *ניסיתי לבטל את הפירוול כשאני משחק ולכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר. ספקית אינטרנט: 012 - זהב 2.5 מגה תשתית של בזק tracert לשרת הישראלי הראשון: Tracing route to vl656.host35.netvision.net.il [199.203.56.35] over a maximum of 30 hops: 1 15 ms 99 ms 199 ms 10.0.0.138 …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי פינגים ממש גבוההים בשרתי ונטרילו מחו"ל ובארץ, ואני שומע בדיליי של כמה דקות בד"כ הפינג יכול להגיע לאיזור ה20 אלף אפילו... עכשיו ביררתי קצת ושאלתי והבעיה אמורה להיות אצל הספק... (בזק בין לאומי) עכשיו בהנחה שאני מתקשר לבזק בשביל לבקש מהם לסדר את הבעיה, מה אני אמור להגיד להם? מקווה שזה הפורום המתאים, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה כרטיס הרשת המובנה שלי בלוח (מסוג אינטל 1000CT או משהו כזה ) התחיל לעשות בעיות. כל פעם שכרטיס הרשת מותקן במחשב (ז"א מופיע ב DEVICE MANAEGER) האינטרנט מתנתק אחרי כמה דקות, למרות שהכרטיס בכלל משמש לרשת הפנימית ולא מחובר לראוטר שלי. הרשת שלי בנויה בצורה הבאה: ראוטר אלקטל PRO שמחובר למחשב אם שני כרטיסי רשת (הראוטר עצמו מחובר לכרטיס מסוג REALTEK 8139) והכרטיס רשת השני (האינטל הבעייתי) מחובר למחשב נוסף. יש לציין כי ניסיתי לעשות הסרה מלאה של הדריברים והתקנה מחדש של שלוש גרסאות שונות. ניסיתי גם לשנות את ההגדרות המהירות של הכרטיס עצמו (FULL DUPLEX ו HALF DUPLEX) וגם זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-