עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כל המידע שלי על מספר דיסקים בנייח עם חלונות 11. אבל אני מרבה לעבוד על מחשב טאבלט שגם עם חלונות 11. איך אני משתף דיסק אחד (או את כולם) מהנייח לטאבלט?

3. Started by andav,

אני מבין שאם אני מאחורי nat (במקרה שלי,מודם akcatel שעובד כנתב)אני אמנם יכול ליצור תקשורת מתוך המחשב שלי החוצה ללא בעיה אבל שום תקשורת אינה יכולה להיכנס אליי אם אני לא יזמתי אותה(וכמובן לא פתחתי פורטים). עשיתי בדיקה באתר הזה: http://www.auditmypc.com/freescan/scanoptions.asp והם אמרו לי בסוף שהם יודעים שאני "מתחבא" וידעו למצוא את ה- Ip של המחשב שלי ברשת. והנה מה שהם אמרו: Notice!, your natted (or real) IP address is 10.0.0.1. This information can be used to track your activities. I should not be able to obtain this information if your security is properly configured! אני מבין שאני יזמתי אמנם את התקשורת אבל שאלתי היא האם זה אפשרי שמבחוץ מישהו יסרוק ip ויגיע אל שלי …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hellfire03,

שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kalda01,

יש לי סוויצ' נטגיר דגם GS105 וראוטר אדימקס BR6524. ניסיתי לחבר בינהם עם כמה וכמה כבלים שונים והסוויצ' לא מזהה את החיבור. חיבורים אחרים לאותו סוויץ' מזוהים בלי בעייה. הבעייה לא קיימת עם סוויץ' אחר שיש לי(ישן יותר) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/ בקצרה - AT&T (שהיא ספקית אינטרנט ענקית בארה"ב) מתכוונת להתחיל לגבות כסף ממי שעובר מכסה של 150GB לחודש כאשר הם יגבו 10$ נוספים על כל 50GB החל מתחילת מאי. אומנם 150GB זה לא בדיוק מעט, אבל אני בטוח שלא חסר חברי פורום שעוברים את המכסה הזאת, אז מה לדעתכם הסיכויים שהספקיות בארץ ימשיכו את הטרנד הזה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני צריך מודם הכי פשוט שיעבוד עם אס-בוקס של צ'ק פוינט. זה משנה איזה לקחת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב ושבוע טוב לחברי הפורום , 1. נתבקשתי למשימה מסוימת בעבודה שדורשת ממני להתחבר למספר רב של מתגים ונתבים ,ולאחר ההתחברות ,הרצת מספר פקודות . רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לקבל כמות מרובה של כתובות ,או שם הציוד , ולהתחבר אליו בבת-אחת (ואולי אפילו כבר לשים את השם משתמש והסיסמא באופן אוטומטי) ,ואולי אף התוכנה יכולה לעשות יותר מזה ואפילו להקליד את הפקודות הרצויות ? אגב ,גם את מישהו מכיר תוכנה כזו שהיא בתשלום ,זו גם יכולה להיות אופציה . 2. דבר שני ולא קשור כלל לראשון , כיום ,בכדי לבדוק האם יש כתובות פנויות בsubnet המבוקש שלי ,אני משתמש בתוכנת הסריקה SolarWind IP Tracker בכדי לראות האם נעשה שימוש בכתובות , ומשתמש גם בתוכנת FastResolver בכדי לבצע בדיקה מול שרת הDNS…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by The-Magician,

שלום... עידכנתי לאחרונה את הראוטר לגירסה של RU_2.08 מהאתר פה: http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U_ ... e/RU_2.08/ היה לי לפני זה גירסא של 1.6 ועכשיו יש לי כמה בעיות: 1. כשאני נכנס לראוטר בכתובת 10.0.0.138 זה נכנס לי פעם אחת בלבד ולאחר מכן כשאני יוצא מיזה או סוגר את החלון (אפילו באמצע) זה פשוט לא מגיב יותר, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל אך אי אפשר להתחבר לראוטר יותר - זה מסתדר רק אם עושים ריסט, פעם זה לא היה קורה לי, זה היה מתחבר תמיד ללא שום בעיה. 2. הקליטה של הראוטר לא כמו שהייתה פעם, אני לא יודע להסביר את זה פשוט הקליטה חלשה יותר יש דרך מסויימת לשנמך או להחזיר את הגירסא הקודמת או לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by POPCORN,

יש לי בעבודה רשת עם vpn אני מצליח להתחבר דרך rdp למחשבים שנמצאים ברשם השאלה היא: אם אפשר לחבר מחשב נייד שמתחבר דרך נקודת גישה בפלאפון (מהבית או מכל מקום חוץ מהעבודה) לחבר אותו לדוממין שנמצא בעבודה כמו מחשב נייח שנמצא בעבודה הבעיה היא - המחשב צריך להיות מחובר ל vpn עוד לפני שהווינדוס עולה, כי הוא צריך לקבל אישור מה - דומיין שבעבודה הvpn הוא של checkpoint , ניסתי להגדיר vpn דרך ווינדוס ולא התחבר תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by דביר כהן,

יש להורים שלי נתב (משולב ראוטר עם מודם) netgear 2200v2. הם מחוברים לבזק ב100 מגה ויש להם הרבה ניתוקים בהתחלה חשבתי לקנות להם רק ראוטר ולהשתמש במה שיש להם כמודם אבל ממה שהבנתי פה בפורום בגלל שזה adsl בכל מקרה צריך להחליף את המודם לvdsl. ראיתי פה המלצות לקנות מודם פשוט מebay וראוטר איכותי. ופה השאלות 1. אני לא מוצא בebay מודמים שנשלחים לארץ 2. האם כדאי לקנות אחד מהראוטרים הפשוטים של tp-link או kasda שיש בזאפ בעד 200 שקל ואם צריך לקנות ראוטר אחר חשוב שיחסית יצא זול (אם כי אם זה ממש על חשבון האיכות אפשר לעלות קצת במחיר) ממש אשמח להמלצות כי אני לא מוצא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Xilver,

נכנסתי לShared Document במחשב שלי, שיתפתי את התיקייה (בעזרת התפריט בצד לחצתי על Share This Document ואז המשכתי לפי ההוראות ועשיתי ריסטרט) עשיתי כך גם למחשב השני אליו מחובר הראוטר (RTA1025W) רק ששם הווינדוס בעברית אבל ביצעתי את אותן הפעולות לתיקייה "קבצים משותפים". איך אני רואה את הקבצים המשותפים? נכנסתי לתיקייה Shared Document כאן מאצלי אבל אני לא רואה את הקובץ שהעברתי מהמחשב ההוא. *אם נפתח נושא כזה בעבר וענו עליו, אם אפשר לפני שנועלים את הנושא לתת קישור אליו כי אני חיפשתי בפורום וברשת ולא מצאתי תשובה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עברתי לאינטרנט של אורנג' לפני כמה ימים 10( מגה) והיום כשעשיתי בדיקת מהירות ב SPEED TEST גיליתי שאני על 3.5. התקשרתי לתמיכה לשאול הכצעקתה והם קודם כל אמרו לי שיש הרבה מכשירים מחוברים 2 טלפונים ו2 מחשבים, אז זה פוגע במהירות :s05: דבר שני, הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם ושל בזק, שם התוצאות הם באמת 10 מגה. אני מבולבל. מישהו יכול להסביר מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by saarxee,

עברנו לא מזמן להוטנט, ולעיתים הגלישה די איטית, אבל זה לא קורה הרבה... בספקית הקודמת אני לא חושב שהייתה בעיה שכזו, אולי מאחורי המחיר הזול שהוטנט מציעה עומד גם תרגיל? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם ! לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח... כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש את הסמל הזה http://img264.imageshack.us/img264/4306/aadms4.jpg בטוח רובכם נתקלתם בו האם מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי הרגשה שהוא מוריד לי את קצב ההורדה מאז שהופיע לי הסימן (היום בערב) קצב ההורדה ירד פלאים האנטנרט מתנתק אחת לכמה זמן מחכה למישהו, תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי מודם ADSL המחובר בUSB של בזק בין לאומי. דגם ALE 070. יש בו חיבור אחד לUSB שבמחשב, וחיבור אחד לקו טלפון. עומד להיות לי עוד מחשב בבית, לכן הזמנתי ראוטר + כרטיס רשת אלחוטי: ?EDIMAX BR-6204WG Router? ?EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps? הנתב הוא ללא מודם ADSL מובנה.. השאלה שלי: האם אני יכול להקים רשת אלחוטית עם החלקים הכתובים למעלה?? כי הבנתי שצריך לחבר את הנתב למודם ואי אפשר כי זה מודם לUSB ולא לכרטיס רשת ! מה אני אמור לעשות?? כבר הזמנתי מ KSP... האם אני חייב לקחת ראוטר עם מודם ADSL מובנה? אני צריך משהו זול, רק בשביל שיהיה אינטרנט בין שני מחשבים... ומה שיש בKSP יקר..איזה 500 שקל רק לנתב. תודה, מאוד דחוף!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by weissby,

שלום קניתי לאחרונה לפטופ, אני מרגיש שטעינה של סרטונים/משחקי אונליין איטית יותר בהשוואה למחשב השולחני שלי, חשבתי שאולי זה בגלל שאני מתחבר באופן אלחוטי, אבל בדקתי ב http://www.speedtest.net/ את המהירות הורדה וזה נתן את התוצאה: http://www.speedtest.net/result/1034413291.png לא יודע לגבי הפינג כי אין לי שמץ מה זה, אבל המהירות הורדה מצוינת, האמת שכשאתמול הרצתי את הבדיקה זה הראה לי בערך מחצית מהמהירות הורדה, יכול להיות בגלל השינוי בשימוש ברוחב הפס? כלומר שבמחשב אחר ברשת הביתי אצלי השתמשו קצת ברוחב פס מה שנתן בלפטופ שלי מהירות נמוכה פי 2? וגם אם זה היה נכון, אני לא חושב שזה מסביר את האיטיות שאני מרגיש בטעינה של אותם דברים שציינתי. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Designer,

שלום, לא מזמן העברנו כבל אינטרנט מהראוטר המרכזי שלנו (שנמצא בקומה למעלה) למקלט, והייתי רוצה לפצל אותו בצורה אלחוטית ככה שיהיה אפשר לחבר אליו מספר מכשירים (טלפונים, לפטופים וכו') ב-WiFi. המליצו לי לקנות את ה-AP הזה: https://ksp.co.il/?uin=16637 אבל חיפשתי קצת, וראיתי שבאותו מחיר אני יכול להשיג ראוטר עם יכולות WiFi טובות יותר + זה יאפשר לי לחבר עוד מכשירים בצורה חוטית: https://ksp.co.il/?uin=41710 במקלט עצמו אין שום קליטה מלמעלה, כך שלא נראה לי שתהיה בעיה של סתירות בתדרים. האם אני צפוי לקבל בעיות אם אחבר ראוטר לראוטר אחר? האם יש לי אופציה טובה יותר? לכאורה, הראוטר מכיל יותר אפשרויות והוא עוצמתי יותר מה-AP, אז מדוע הוא עולה פחות ממנו? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים