עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Hamodi zoabi,

שלום לכולם בחודשים אחרונים אני סובל מפינגים גבוהים ונתוקים במשחקי רשת . אז החלטתי לעשות קו חדש וקניתי נתב אחר דרך בזק אך כלום לא השתנה . אחרי כמה נסיונות החלפתי עוד הפעם נתב לנתב Be אך עדיין יש לי פינגים שלפעמים מגיעים ל 3000 במשחק באטלפילד . בזק לא מצלחים לעזור בעניין זה גם לא בזק נלאומי שהם הספק שלי . חשוב לציין ש ה latency יחסית גבוהה 74% במקום מגוריים לא קיים תשתית חוץ מבזק . יש לכם איזה רעיונות ? אוליי לקנות נתב מחנות אחר חוץ מבזק ? ואם מומלץ על דגם מיוחד לגיימרים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by No_Man,

התקנתי דריבר, חיברתי את הראוטר למודם וגם ישירות למחשב (עם כבל). ניכנסתי לממשק הגדרה שלו וניכנסתי ל-Wizerd. וסימנתי שם PPOE או משהו כזה (PPP over Ethernet או משהו כזה), שמתי את השם משתמש והסיסמה של החשבון שלי בנטויזן ועשיתי ואין אינטרנט. נכנסתי להתקשרות ועשיתי לו "תקן" והוא לא מצליח לחדש את ה-IP. אין לי אינטרנט או DNS או DHCP. מה הבעיה ואיך לתקן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Imtheman,

שבת שלום , יש לי מודם USB שכדי להתחבר אני צריך להפעיל את החייגן איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר לי אוטומטית כבר בהפעלה ובכל ניתוק יתחבר שוב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by onlyhuman,

אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by doker,

יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 114508534,

בוקר טוב חברים יקרים שאלה שאלתית- אני רוצה לחבר את הנתב של TP LINK למודם/ראווטר המסריח של בזק - הTP LINK שישמש כנקודת גישה במטרה להרחיב את הכיסויי של הרשת האלחוטית. כמו כן אני רוצה שתיהיה לי שליטה על התעבורה של הרשת - זאת אומרת שאני רוצה לחלק את הרשת ל 2 ( כמובן אם זה אפשרי ) אני מתגורר עם שותף ואני רוצה לעשות ככה שלכל אחד יהיה נגיד 40 אחוז ואז עוד 20 אחוז ישארו למכשירים ניידים וכ'ו שמתחברים מידי פעם לרשת הביתית . תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by thunder cow,

אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מבקש המלצה לראוטר מודם עם רכזת גיגהביט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by roeesnir,

נמאס לי להסתובב עם מחשב נייד כדי לבדוק אם אני מקבל IP. יש מכשיר עם שקע RJ45 (עם מסך כמובן) שבודק IP? אם כן - איפה ניתן להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shahar75,

אני עובד עם הנתב כבר מספר חודשים, אבל שמתי לב לתופעה מוזרה שנראית לי כמו קריסה. המכשיר מחובר ל-PC בחיבור כבל. במקביל מחובר גם לדיסק חיצוני. כשאני מריץ uTorrent וקצב ההורדה גבוה (מעל 600K), לאחר מספר דקות הנתב פשוט מנתק קשר לחלוטין. כלומר, לא ניתן להגיע אליו בפינג גם אלחוטי וגם קווי, למרות שהוא דולק ונראה שהכל תקין. רק אתחול של הנתב מחזיר אותו לעבודה רגילה, אבל שוב, אם מועמס - הוא "קורס". אם ה-uTorrent מוריד בקצב נמוך יותר (200K למשל), אין בעיה כלל. ניסיתי לבצע שחזור של הגדרות יצרן, אך התופעה חוזרת. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by UV1,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Shnigo,

היי, צריך לקנות נתב חדש, אני עם בזק + בזב"ל עם 100M התקציב הוא עם 500 ש"ח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by borg,

יש לי מודם של Alcatel דגם SpeedTouch 510 שמתפקד כנתב. מדי פעם כאשר אני מנסה להיכנס לאתר בדפדפן (לא אתר מסויים), אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדף שאני מחפש לא זמין כעת, ואין לי אפשרות לגלוש לשום אתר. אני פותר את הבעיה בכך שאני נכנס להגדרות של הנתב, לוחץ על Disconnect, ואחרי כמה שניות לוחץ על Disconnect. בד"כ, אחרי פעולה אחת כזו, הבעיה נפתרת וניתן להמשיך בגלישה, אבל לפעמים יש צורך לחזור על הפעולה מספר פעמים. יש דרך לפתור את בעיית ההתנתקות הזו באופן תמידי? במידה ולא, קיימת דרך יותר פשוטה לפתור את הבעיה? יש אולי אפשרות לבצע את הניתוק וההתחברות מחדש באמצעות פקודות דוס שכתובות בקובץ אצווה, ולהפעיל קיצור דרך שלו מה-Quick Launch?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תשתית: כבלים ספק: בזק בין לאומי מהירות: 1.5M/128K בפועל הכל עובד טוב, אתרים נפתחים מהר, הורדות עובדות מצויין (גם P2P) אבל הפינגים במשחקים נעים בין 450 ל 2000 (2 שניות ). זה משגע אותי כל פעם יש בעיה אחרת, פעם אחת האינטרנט לא עובד בכלל, פעם אחרת אפשר רק לגלוש. עד לפני כמה ימים הראוטר שלי היה מוגדר על PPTP והכל עבד מצויין, פתאום (באותו יום שמרכזיה של בזק בתל אביב נפלה) הראוטר לא הצליח ליצור קשר עם הספק והבעיה נפרה רק לאחר מעבר לחיבור קבוע, כמה ימים הכל עבר טוב ושוב חזרו הבעיות למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלשלם עוד כסף כי זה לא יקרה) ??? לא משנה מה אני עושה כל פעם מדברים איתם כמה ימים הכל עובד ואז שוב בעיות. בכל מקום שקראתי באינטרנט כתוב שבזק היא הספקים הכי טובה מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by הדוד משה,

האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי. קראתי פה את מה שכתבתם על ראוטרים וכדומה אבל עדיין לא הבנתי מה מומלץ. אז רציתי לכתוב פה את האופציות שלי, ולבקש שתגידו לי מה עדיף. מבחינת הראוטרים, יש את: 1) Level One דגם WBR-6001 2) D-LINK דגם DIR-615 באיזור ה-280 ש"ח. ואת: 3) אלחוטי Edimax דגם 6524N 4) LinkSys דגם WRT54GL באיזור ה-350 ש"ח. השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור) בקשר לכרטיס רשת. יש את: 1) Level One דגם WUA-0600 2) TP-Link דגם USB WN821N באיזור ה-150 ש"ח. ואת: 3) Edimax דגם EW7718IL 4) D-Link דגם DWA-140 באיזור ה-200 ש"ח. גם פה השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (ושוב אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by barakbk,

שלום, יש לי הרבה מאוד לאגים כשאני משחק במשחק battlefield 2 הכוונת קופצת לי, רימונים שאני זורק חוזרים אלי ועוד דברים מוזרים. כמו כן הפינג שלי מדי פעם קופץ ל 600 ואחרי כמה שניות יורד בחזרה למשהו כמו 12, וגם מופיעה לי הודעה "there is a problem with your connection" מדי פעם. הבעייה מופיעה גם בשרתים של חו"ל וגם בשרתים ישראליים. *המהירוד הורדה שלי היא דיי מהירה, וכנ"ל גם מהירות הגלישה באתרים. *ניסיתי לבטל את הפירוול כשאני משחק ולכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר. ספקית אינטרנט: 012 - זהב 2.5 מגה תשתית של בזק tracert לשרת הישראלי הראשון: Tracing route to vl656.host35.netvision.net.il [199.203.56.35] over a maximum of 30 hops: 1 15 ms 99 ms 199 ms 10.0.0.138 …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by odedn,

שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי מודם כבלים מוטורולה עם חיבור רשת אני רוצה לחבר אותו לראוטר שאני אקנה, כדי שיהיה שיתוף אינטרנט בלתי תלוי כמו שהבנת זה הדבר החשוב ביותר... אני רוצה שכל מחשב יוכל להתחבר לאינטרנט ללא קשר אם המחשב השני דלוק או מחובר כבר או משהו בסגנון... כמו כן, האם אני צריך ראוטר או סוויץ'? ואיזה פרוטוקולים הם צריכים להכיל? נ.ב, שני המחשבים על XP. תודה רבה ויום טוב נדב עריכה -------------------------------------- סורי, סורי... יש נושא כזה כבר כן אני יודע... פעם הבאה לנסות :book: לפני שמפרסמים... הרשות נתונה לנעילה. יום טוב!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.