עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד 👦 יש נייד 📱 +טלוויזיה 📺 חכמה+xbox 🎮 ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק📗 האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן 👍 איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רח…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://www.ex-parrot.com/pete/upside-down-ternet.html מאוד משעשע וגם מאוד שימושי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בבקשה :-\ אני יודע שכבר השאלה נשאלה אבל אף אחד לא ענה איך עושים את זה צעד אחר צעד ואני ממש חדש בתחום לכן אני לא מבין כלום עשיתי רשת ביתית דרך ה WIZARD ולכן אני נשארתי בלי שום ידע

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. במידה ואין לי מודם Alcatel כלומר לפי מה שהבנתי אני לא אקבל מודם כזה מבזק אלא מודם Orckit יש לי 3 מחשבים בבית ו HUBx4 אני רוצה לעשות ADSL ולשתף את כולם באינטרנט ואני לא מתכוון לשיטה של ICS שמחשב אחד מתחבר עם ה ADSL וכל השאר מתחברים אליו . השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את המודם ל HUB ואם אני אחבר אותו מה זה יעשה ? כלומר איך אני אגש למודם ? ובוא נגיד ואכן חייגתי לאינטרנט דרך הרשת עם המודם מה קורה עם שאר המחשבים בבית שלי ? הרי המחשב שלי כרגע תופס את המודם ... אז איך הם יתחברו ...??? בתודה מראש עידן !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mega1234,

יש כאלה ? או שפשוט לקנות אחד ב50 ש"ח ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by blue wings,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בנעוץ רשום כך: מפתח ההצפנה שהכותב התכוון כאן הוא הסיסמא בהתחלה כאשר אני רוצה להתחבר לראוטר? מה שבדר"כ נפוץ כ: Admin וסיסמא 12345? www.grc.com/password ומהאתר הזה שאני יקח את הסיסמא הוא בטוח? זאת אומרת אם יש שמה מאגר של סיסמאות, מי שמעוניין לפרוץ פשוט יכנס למאגר וינסה את המזל יש סיכוי כזה? או שזה בטוח לחלוטין לשים את הסיסמא מהאתר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by globex,

היי חיברתי רשת אלחוטית על מחשב אחד, זה שקרוב לנתב עוצמת האות מצויינת, במחשב השני - מרחק של כמעט 15 מטר מהנתב עוצמת האות חלשה מאוד ולפעמים גם יש ניתוקים אין אפשרות פיזית לקרב את המחשב לנתב או להיפך..... יש איזשהוא פתרון שאפשר לנסות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by G-FoRcE,

1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום 2 מחשבים ברשת אחד נייד והשני נייח ,בשניהם XP ו WORGOUP אני רואה אותם כשאני לוחץ על הצג מחשבים ברשת אבל לא מצליח להכנס מהנייד לנייח הוא מבקש סיסמא ,למרות שבנייח אין סיסמת כניסה מהנייח לנייד כתוב שאין לי הרשאה אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by cohenkobi,

אני די חדש בתחום למרות שיש לי ניסיון ארוך מאוד במחשבים, אבל רציתי להכנס לתחום רשתות ואבטחת מידע, משהו מכיר אתרים שאפשר למצוא בהם מאמרים על דברים בנושא? בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בcmd כתבתי את הפקודה 'ipconfig' וזה החזיר לי רשימה ממש ארוכה, אבל רק לשניים מהם הוצגה כתובת IP. יש כתובות שחוזרות כמה פעמים. למה? איך מסדרים את זה? איך אני יודעת מה מביניהם הם באמת כרטיסי רשת? וגם- איך יודעים איזה סוג תקשורת יש בכרטיסים האלו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, לאחרונה קניתי מכשיר xstreamer sidewinder עם אנטנת 802.11n שמחובר אלחוטית לראוטר תקן N (ראוטר די-לינק שמסופק על ידי בזק). הראוטר מחובר עם כבל ישירות למחשב. הכל עובד תקין לחלוטין חוץ מסרטי HD ברזולוציות של 720\1080. הסרטים נתקעים ולא זורמים כצפוי. הקליטה בסטרימר טובה, וסרטים "קלים" או מוסיקה הוא מזרים בקלות ללא שום תקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הזרימה מהנתב לסטרימר? האם חיבור חוטי (ארוך אומנם) ישירות לראוטר יפתור את הבעיה? האם התקנה של AP בסלון תעזור? החלפה לראוטר חזק יותר? הארכת האנטנה של הראוטר לאיזור הסלון? תודה רבה מראש! camelel

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מה הוא עושה ? תודה רבה לעוזרים = ) !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by BeBest,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף להתקין OpenWRT או dd-wrt על הראוטר הזה? או שאולי עדיף להישאר עם הקושחה המקורית? יש יתרונות / חסרונות לקושחות השונות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by benfree,

שלום לצות המומחים.. אני כבר נואש מהבעיה!! יש לי סדרת ניתוקים בראווטר של חברת ASUS. אין קשר למודם כי זה השלישי שאני מחליף. המודם מאבד סינכרון כל הזמן ובזמן גלישה האקספלורר קופא אז או שאני מחכה כמה ד' עד שזה חוזר או שאני מכבה ומדליק. היו 2 טכנאים של בזק פה. בדקו לי את הקו 234 פעמים.. זה קורה פתאום, בלי שום התרעה לפני..וזה קורה רנדומלית..זה לא קרה כבר חודשיים מאז שהורדתי את רוב הדברים בmsconfig ומשום מה היום בבוקר זה חזר.. בבזק לא ממש יודעים מה הבעיה, המחשב חדש כבלים חדשים, ניסית עם פילטר בלי פילטר, אין לי שום שקעים נוספים שמחוברים אליהם יס או כל דבר אחר כל הקוים בבית ריקים חוץ מהמודם. מה גם שזה קרה במחשב הישן שלי.. מישהו יודע אולי מה עושים??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שידרגתי לוח אם ומעבד ולא מצליח להחזיר את הרשת. יש לי ראוטר DLINK מחובר בכבל למודם של הוט. המחשב מחובר בכבל לראוטר. המחשב מצליח להתחבר לאינטרנט אם אני מחבר את הכבל של הוט ישירות אליו. יש גם וויפיי דרך הראוטר. ז"א הוא מקבל אינטרנט. לא מבין למה המחשב לא. החלפתי 3 כבלים ולא עזר. האם אולי יש הגדרות שצריך לשנות בראוטר? התקנתי גם דרייברים הכי עדכניים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tm1988,

יש לי מודם איידיאסאל ECI 312+ וראוטר חוטי של 3com. איך אני מחבר את המודם לראוטר? החיבור לאינטרנט הוא עם חייגן, יש אפשרות לחייג דרך המודם?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TeaTime,

יום שישי שבוע הבא אני וחברים שלי מתארגנים ללאן פארטי יש לנו האב של 8 ולכל אחד יש כרטיס רשת של 10 או 100 מתוכננים כרגע 7 מחשבים אולי השמיני גם יבוא המשחקים יהיו משחקי הפעולה הרגילים (קוויק 3 ,אנריל/2003, קאונטר) ואולי כמה משחקי אסטגיה (אמפייר ארת', רייז אוף נישנז, טוטאל אניילשן) השאלות הם כאלה: 1. האם אחד המחשבים יצטרך להיות שרת? אין בעיה לוותר על אחד מהם יבואו רק 6-7 אנשים 2. האם האב יספיק או שכדאי לקנות סויץ'? 3. מי לשים כשרת במידה שצריך? את הכי חזק (P4 2.4C) או הכי חלש? (סלרון 400) 4. במידה ונשארים עם ההאב, תהיה בעיה לשחק שני משחקים שונים על אותה הרשת? 5. כמה קשה יהיה לארגן את הרשת כש3 הם WIN98 ו4 הםXP?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bati6,

אני מנסה קצת להתחבר לכל האינטרנט ולהבין יותר, בויקיפדיה זה ממש לא ברור לי, אשמח לקבל הסבר על הדברים הבאים שרת NAT פרוטוקול TCP\IP UDP SMTP FTP מקווה שזה לא הרבה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kalda01,

האם מתאם כזה יכול לתפקד גם על רשת תלת פאזית ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ibb,

קניתי שטח אכסון (אתר אינטרנט) מהם , מה אתם אומרים עליהם ? שמעתי שהם דיי טובים , זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Demagh,

אז יש ברשותי 2 ראוטרים ישנים. כל מה שאחד מהם צריך לעשות הוא לשדר WiFi לחדר שלי ולחדר של האחיות שלי שנמצא ממש מעבר לקיר. בעיות קליטה אין. 1. D-Link DL-624+ 2. 3Com WL-533 השאלה היא, איזה מהם יותר "טוב"? אני יודע שהדי-לינק ישן יותר (היצור הופסק עוד בשנת 2004), אבל הראוטר של 3קום מקבל רק חיבורי DSL לחיוג, ולי יש הוט, אז אני אצטרך להשטיח את הראוטר ולבקש חיבור ללא חייגן על מנת להשתמש בו. עוד דבר, מה זה MTU ועל איזה ערך לקבוע אותו? מחשבות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hassid_hassid,

שלום. יש לי בבית ראוטר שמחובר ל-2 AP, למחשב ולמדפסת. (הבית פרטי, עם כמה קומות, ככה שאנחנו נאלצנו לחבר 2 AP). אני צריך לחבר לראוטר (הראשי) עוד צרכן (פשוט הוא הכי קרוב אליו, ואני לא מתכוון להעביר כבלים ברחבי הבית מהAP השניים). לראוטר יש רק 4 חיבורים, ככה שאני ככל הנראה אקנה סוויץ'. ראיתי סוויצ'ים שתומכים ב-10/100 בכ-40-50 ש"ח, וכאלה שתומכים ב-10/100/1000 במחיר כפול (80-90 ש"ח). השאלה היא האם יש טעם להשקיע בסוויץ' היקר יותר (מסתבר שמכשירי הרשת שורדים אצלנו בבית ממש יפה) או שמדובר במשהו "גימיקי" שאני ארגיש אולי רק עוד 20 שנה במקרה הטוב... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים