עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by V-rs,

http://showip.co.il http://showip.co.il

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by barakbk,

שלום, יש לי הרבה מאוד לאגים כשאני משחק במשחק battlefield 2 הכוונת קופצת לי, רימונים שאני זורק חוזרים אלי ועוד דברים מוזרים. כמו כן הפינג שלי מדי פעם קופץ ל 600 ואחרי כמה שניות יורד בחזרה למשהו כמו 12, וגם מופיעה לי הודעה "there is a problem with your connection" מדי פעם. הבעייה מופיעה גם בשרתים של חו"ל וגם בשרתים ישראליים. *המהירוד הורדה שלי היא דיי מהירה, וכנ"ל גם מהירות הגלישה באתרים. *ניסיתי לבטל את הפירוול כשאני משחק ולכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר. ספקית אינטרנט: 012 - זהב 2.5 מגה תשתית של בזק tracert לשרת הישראלי הראשון: Tracing route to vl656.host35.netvision.net.il [199.203.56.35] over a maximum of 30 hops: 1 15 ms 99 ms 199 ms 10.0.0.138 …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by prince amir,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לחלונות אשר יכולה להכין דיאגרמה של רשת, כמו לדוגמא של סיסקו יש סימולטור למערכת שלהם, אני מחפש תוכנה כזו באופן כללי. אשמח עם למישהו יש משהו בכיוון תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Hoking,

האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ns,

מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, קודם כל אני מצטער אם יש כבר נושא כזה, אני עשיתי חיפוש "שיתוף משאבים עם שני מחשבים דרך ראוטר" ולא מצא לי... אז ככה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר ע"י כבל. לפני הראוטר, מצאתי מדריך שעושה שיתוף משאבים והצליח לי אבל מידי פעם לא יכולתי לשתף קבצים אחרי שהייתי עושה Restart. (המחשב שלי היה המחשב הראשי - מחובר לאינטרנט וכו') עכשיו יש לי רשת כזאת: שני מחשבים>ראוטר חוטי>מודם/ראוטר>אינטרנט כלומר המחשבים מחוברים לראוטר החוטי, אני לא יודע איך להגדיר ומה להגדיר כדי שאני יוכל לשתף משאבים בין המחשבים. במחילה ממכם, תביאו לי קישור למדריך או מדריך עצמו... כי אני כבר לא יודע מה לעשות, ואני די חדש בזה... :-\ אם יש בסטיקי, אז סלחו לי על הבורות... תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rotem_o,

שלום לכולם, כבר שנים אני עובד עם אינטרנט אלחוטי בבית עם הנתב Edimax BR6504IL כאמור המחשב שלי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7128G בעל אנטנה חיצונית והקליטה לא 'להיט' עכב קושי להציב את האנטנה במקום בעל קליטה גבוהה יותר לכן קניתי כבל מאריך לאנטנה באורך 3 מטר ומשום מה עם חיבורו הקליטה גרועה אף יותר, נסיון להציבו במקומות שבהם עם הכבל המקורי הייתה קליטה טובה הניבו גם שם קליטה נמוכה יותר. האם כנראה עקב אורך הכבל (רק 3 מטר) האות נחלש? אשמח שלמוע את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CyNiRcs,

יש לי אינטרנט 100MB של HOT ובימים האחרונים הוא נורא איטי בבדיקה של bezeq speed test יוצא לי 14MB הורדה הנה העוצמות בHOTBOX :

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ben672,

שלום וברכה, אני גולש בחיבור אלחוטי, ומכיוון שהעלתי את מהירות הגלישה ל-50MB הכרטיס הנוכחי שלי ( tl-wn620g) לא מצליח לנצל את המהירות המקסימלית של החיבור. חיפשתי קצת היום וראיתי שני כרטיסים שיכולים להתאים לי (לעניות דעתי) האם יש יתרון משמעותי על ה-WN951 לעומת ה-WN851 ? כי בפשטות לא מצאתי כ"כ יתרון. אשמח לקצת עזרה, תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by albetx5,

טוב אז ככה המערכת שלי כזאת: מודם של בזק, מתאם של 012 וראוטר של TP-LINK מדגם WR941ND חדש שרק נקנה. האינטרנט החוטי עובד פיקס ומספק את מלוא המהירות, לעומת זאת האינטרנט האלחוטי (שאציין שמופעל ללא סיסמה ונוסה ממחשבים שונים) מתחבר אך איטי מאוד ויש ניתוק כל כמה שניות. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם מישהו נתקל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן חברים, בקיצור ולעניין אני נמצא כרגע במצב הזה : Switch ("טיפש") של אדימקס מסוגל לתת אינטרנט רק ל3 מחשבים עקב ההגבלה של המודם. תשתית : הוט 2.5 מגה ספקית 012 2.5 מגה ללא חייגן וללא חבילות מיוחדות וכדומה. אני מחפש ראוטר אמין וטוב כי כבר נמאס לי מאדימקס (2 ראוטרים דפוקים שלא עובדים כמו שצריך) עם WIFI ועם 5 חיבורים לרשת כבלים שכבר קיימת בבית. מה שאני מחפש זה מינימום פעמים לרדת מתחת לשולחן שלי ולעשות איפוס לכול הרשת כדי ששוב יהיה אינטרנט לכולם כי כבר נמאס לי! תקציב עד 400 שקל ומומלץ מתחת. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Boomer,

כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by moonbone,

ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, ברשותי הראוטר הנ״ל ולאחרונה החלו ה״ניתוקים״ הללו ברשת ה5ghz כאשר ברשת ה2.4 העסקים כרגיל ללא שום בעיה. המחשב והאייפון מראים חיבור לרשת האלחוטית אבל אי אפשר לגלוש וגם אין תקשורת ברשת הביתית. זה מסתדר לאחר reboot לראוטר. לא שמתי לב שזה קורה במצב ספציפי. זה נראה ספונטני. ניסיתי לשחק עם שיטות העבודה למיניהם כמו n, mixed וכו׳. גם החלפתי ערוצים ולא חל שינוי.ניסיתי לבטל hardware nat וזה לא שינה כלום, אחריא מספר ימים שוב זה קרה הערה: כי והדלקה של התקשורת האלחוטית במפסק האחורי גם מסדרת את הבעיה מישהו כאן מכיר את הבעיה? יד איזה שהם רעיונות לפני בניה לבנדא מגנטיק? שנה טוב. שמעון.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, יש לי שאלה שקיבלתי בנושא subnet. יש לי 6 שרתים. לכל שרת אני צריך לתת כתובת ולשמור עוד 2 כתובות לעתיד. באיזה subnet אני צריך להשתמש ולמה ? תדוה רבה !!!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי לכולם אני מחוברת דרך נטוויזין וראוטר של אדימקס לאינטרנט במהירות של 1.5 מגה כאשר שני מחשבים מחוברים לראוטר באופו קווי, אחד פועל ומוריד כל הזמן והשני רוב הזמן כבוי וכמעט לא מוריד דבר. מראש קצב ההורדה דרך היוטורנט לא היה טוב במיוחד כלומר לפעמים היו הורדות שעברו את ה- 30 ואפילו היו מקרים ספורים שעברו קצת את ה-100 אבל הדבר מאוד נדיר, וזה שיש הורדות שמגיעות ל- 20-40 נחשב מהיר, כאשר ההורדה הממוצעת לא עברה את ה- 6 בתקופה האחרונה חלה החמרה גדולה במצב ואמנם מידי פעם יש פיקים בהם היוטורנט (כולו) עומד על מהירות של מעל 100. אבל הם מאוד מאוד קצרים, ורוב הזמן הוא אינו עובר את ה- 30 (כולו) כאשר ההורדה הממוצעת לא עוברת את ה- 1 חשוב לציין שבו בעת גם קצב האינטרנט (מבחינה בזה בדפדפן…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי בעיה באתר BitMeTV.org כל פעם שאני מנסה להכנס אליו אני מקבל את השגיאה :HTTP Error 403 - Forbidden. אני יודע שהם חוסמים IP של ישראל. השאלה שלי היא האם ישנה בכל זאת דרך להכנס לאתר? אני מכיר את הדרך של ה PUBLIC PROXY אבל הבעיה היא שאם אני נכנס עם PUBLIC PROXY הם ישר נותנים BAN או מוחקים את המשתמש שלך. אז שאלה שלי היא האם ישנה דרך אמיתית וטובה להכנס לאתר ולהשתמש בו מבלי שהמשתמש שלך ייחסם. אני מבקש שיגיבו אנשים שכבר התנסו עם האתר הזה ועובדים איתו כבר תקופה די ארוכה של זמן מבלי שחסמו להם את המשתמש. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DrOrZ,

עשיתי לא מזמן רשת אלחוטית-ביתית. עכשיו אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשליטה מלאה על המחשב שמחובר אליי ברשת, הכוונה לשליטה דרך המחשב שלי. אני רוצה שהשליטה הזאת תהיה ללא אישור מהמחשב השני, כאילו מתי שאני רוצה אני אוכל להשתלט על המחשב השני ברשת. זכורה לי תוכנה שנמצאת בבית הספר שלי שבאמצעותה אפשר להשתלט על כל המחשבים שמחוברים אליו ברשת. מישהו יודע על תוכנה, או שיטה כלשהי שאוכל לקבל השתלטות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני בעבודה כרגע ומסתבר שהם חסמו אתרים כגון ג'ימייל, אני צריך לראות משהו במייל, יש אפשרות לעקוף את המערכת? ואם אני עושה את זה, יכולים לעשות לי בעיות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש

22. Started by michmich99,

שלום לכולם, נתקלתי במדריך הזה: http://www.speedguide.net/articles/windows-8-10-2012-server-tcpip-tweaks-5077 ויש גם את זה: http://www.speedguide.net/articles/lan-tweaks-for-windows-7-8-10-5819 אין לי כל ידע בכל זה. זה נראה לי מידע שבמידה והוא אכן יעיל יכול לעזור להרבה מאיתנו. האם יש פה מישהו שמבין ויכול לחזק אם זה באמת יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by matizami,

התחברתי לNGN ואני צריך להחליף ראוטר כי יש לי ישן שלא תומך בתקן N(היום אני מחובר דרך מודם וראוטר). האם לקחת ראוטר מבזק או לקנות ראוטר בנפרד? האם יש המלצה על דגם או חברה ספציפים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by NadavAfuta,

בעקרון, ראיתי כמה מעניינים: D-Link DGS-1008D TP-Link TL-SG1008D 8-Port 3Com 3CGSU05A האם כולם יעבדו במהירות 1Gbps כמו שצריך וניתן לבחור את הכי זול?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חיברתי את הנייח לנייד בכבל lan, הנייד משתמש ב - wifi מהאנטרנט של הבית כמובן. מדי פעם אני מקבל בנייח הודעת שגיאה שלאחר מכן מתנתק האנטרנט, השגיאה אומרת שיש התנגשות של אותה כתובת ip בשני מחשבים שונים. אני מקווה שלא טעיתי בהבנה של השגיאה. השאלה היא, איך אני מגדיר IP שונה לנייח? השתמשתי במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Change-TCP-IP-settings אם אלו הפעולות שעליי לבצע, איך אני יודע איזה IP/subnet/default לכתוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים