רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי מקווה שזה פורום מתאים לשאלה : יש לי דונגל USB שקולט שידורים דיגיטליים. חייב בגלל מיקום המחשב [ לא ניתן להוזיזו ] לקנות כבל USB באורך של 3 מטרים על מנת שהאנטנה שמחוברת לדונגל תגיע לחלון ותשפר קליטה. השאלה : האם הארכת כבל USB ב 3 מטרים יחולל בעיה מסויימת, יפגע בהעברת נתונים וכאלה? מה אומרים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מוריד כבר הרבה זמן משרת USENET במהירות מקסימלית עם 5 מגה. אתמול בערב ניסיתי להוריד משהו מהשרת וירד לי על 2KB (במקום 600 אני מזכיר). עזבתי את זה אמרתי אולי מדובר בבעיה זמנית בשרת. בלילה שחזרתי למחשב ראיתי את ההורדה חזרה למהירות מקסמלית. הכל היה בסדר עד שפתאום היום בצהרים שוב פעם המהירות צנחה בפתאומיות ל2KB. פה כבר הבנתי שכנראה בזק משחקים איתי אז לקחתי משתמש של 012 מאחותי וראיתי שדרכם אני מוריד על מקסימום ודרך בנלאומי על 2KB. פה כבר לא היה ספק. בזקבנלאומי מגיבלים לי את מהירות ההורדה דרך usenet. יתקשרתי לבזקבנלאומי הם עשו כל מיני בדיקות וכמובן שכלום לא עזר. חוץ מאפשרות- שהוא שידרג את המשתמש שלי למסלול גיימר פתאום הכל הסתדר. כמובן שהוא לא הסכים להשאיר לי את המצב ככה והחז…
-
- 70 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ראוטר בחדר אחד ולחדר אחר בבית קניתי לא מזמן מחשב חדש. הייתי בטוח שהראוטר יספיק, אבל נראה שלא כך הדבר כי יש הרבה ניתוקים ו/או חיבור איטי. מה אפשר לעשות? האם יש מגברים ו/או ממסרים שאפשר לשים באמצע הדרך או משהו כזה? זקוק לעזרה באופן נואש תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משרד קטן, חברה קטנה, אף אחד לא מתלונן על שום דבר. לפתע שני משתמשים שבזה הרגע הפעילו את המחשבים שלהם מתלוננים על רשת איטית. עובדים נוספים שעושים Restart למחשב מגלים כי גם הרשת שלהם נהיית איטית לפתע. כיצד הייתם ניגשים לבעייה ? מה הייתם בודקים לפי הסדר מהפשוט למורכב ובאיזה תוכנות הייתם משתמשים ?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם THOMSON שיש לו בעיה בחיבור רשת הוא מתנתק לפעמים בגלל שהמודם לא תקין. אם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל רשת(ללא ראוטר) הוא מתנתק לפעמים. ואם אני מחבר את המודם למחשב ע"י כבל USB אז הוא עובד מצויין. עכשיו יש לי אייפון ומוטורה מיילסטו שמן הסתם אני רוצה לגלוש בWIFI במקום דרך סלקום. עכשיו בשביל שהWIFI יעבוד אני מחבר את המחשב לראוטר עם כבל רשת, ואת הראוטר למודם גם עם כבל רשת(הUSB מנותק). הראוטר מחייג דרך PPTP כי את הL2PT אני לא מצליח לחבר(012 פועלת על L2PT). עכשיו כל כמה דקות זה מתחבר ומתנתק ואי אפשר לעבוד נורמלי. השאלה שלי אם אני יוכל לחבר את המודם למחשב דרך USB ואת הראוטר למחשב דרך כבל רשת. ואז הראוטר מתקשר דרך המחשב עם האינטרנט ולא הפוך.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה כל אות מייצגת, ב co וב il תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לנו עכשיו private ngn השאלה שלי היא מה זה משנה בכלל.. מה זה יותר מהיר..? אנחנו לקחנו 10 מגה בייט אבל אם היינו לוקחים 10 מגה בייט על אינטרנט רגיל מה זה היה משנה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה אם לא תעבירו את האשכול ואל תנעלו תודה. אני מוריד עכשיו קובץ והמהירות נורא נמוכה זה נע מ60 ק"ב ומטה מהירות האינטרנט שלי היא2.5 ולפי האתר המהירות אמורה להיות הרבה יותר גדולה באתר בזק בינלאומי כתוב של2.5 מ"ג מהירות ההורדה היא 320 ק"ב. מה לעשות? האם זה קשור לאתר שאני מוריד ממנו megaploud?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס רשת פנימי (לא USB) אלחוטי מהיר ויציב, תקציב עד 300 שח אבל גמיש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו כן האם יש גם אפשרות "להכנס" לאותו מחשב שיושב על הרשת שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טופס בקשת המלצה לראוטר: 1.תקציב (אם יש סיכוי לחריגה-מה היא):עד 1000 שייח . 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת ? יש לי שני מחשבים נייחים (אחד שהוא קרוב לראוטר מחובר קווית והשני שבקומה שניה והראוטר קצת רחוק מחובר אלחוטית באמצעות access point ) , שני ניידים (מחוברים אלחוטית) וגם xbox360 (מחובר אלחוטית ליד הטלוויזיה שבסלון ) ומכשיר Dreambox (שגם הוא עובד על האינטרנט ומחובר אלחוטית באמצעות עוד access point)ואני מביא מכשיר media player לטלויזיה שגם הוא זקוק לאינטרנט . הxbox360 והdreambox וה media player כולם יהיו בסלון . 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד ? לא 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות ? כן 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר ? אם יש…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אם המהירות גלישה היא במגה ביט או מגה בייט ? כי אמרו לי שאם חורגים מהחבילה אז המהירות יורדת ל- 200 מגה אך לא יכלו להגיד לי אם בייט או ביט אם זה כמו בספקיות הרגילות או שזה פי 8 יותר מהיר ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיהיה בו 1 כניסת USB ויהיה בתקן N ויהיה 1G ויתאים ל Edimax BR-6524N ושאוכל לשים אותו כ Universal Repeter
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני מחובר עם מודם וחייגן של בזק בינלאומי והאינטרנט תקין. הבאתי ראוטר של חברת 3COM דגם עם שתי אנטנות 3CRWER10075 ומערכת ההפעלה XP SP3. כאשר אני מחבר את הראוטר למחשב מופיע "קישוריות מוגבלת או חסרה". עשיתי "הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ובחרתי באפשרות השנייה: מחשב זה מחובר דרך שער ביתי. עשיתי גם ריסטרט למחשב וזה לא עוזר. גם החלפתי כבל רשת, ובין היציאות של הראוטר (יש 4 יציאות LAN). יכול להיות שהראוטר לא תקין? אם מישהו יודע מה לא תקין יכול לעזור לי. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למי שמבין, האם המוקדנים שיושבים ב HOT, התשתית שלי של האינטרנט, מה הם יכולים לראות על האינטרנט שלי? אני שואל את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר ואני מקווה שיש פה מישהו שמבין ויכול לענות לי על זה. האם הם יכולים לראות איפה אני גולש ברגע זה, איפה גלשתי (באיזה אתרים), סיסמאות? זה מאוד חשוב לי. אשמח לתשובה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
משרד התקשורת שוקל לחייב את ספקיות האינטרנט לאפשר ניוד כתובת דואר אלקטרוני, כך שלקוח העוזב את ה-ISP שלו יוכל להחזיק את כתובת הדוא"ל אצל אותו ספק. http://it.themarker.com/tmit/article/11628
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הרוחב פס שלי מ 5 מגה רגיל ל 12 UFI בעקבות ההוזלה שהם עשו 99 להוט+60 לבזק בין לאומי, חיבור ללא חייגן. רצו לדחוף לי את החבילה של האנטיוירוס שכאילו יושב על השרת שלהם ומסנן וירוסים ופריצות, התווכחתי איתם שאני לא רוצה ולא צריך את זה .. הורידה לי 5 שקלים (55 שקל לבזק בין לאומי) אני מוריד באזורוס ומאז העלאה לטורנטים ממש ממש איטית ובקושי זזה, אולי רק איזה 2 העלאות במקרה ולוקח מלא זמן עד שהוא מוצא מישהו לעלות אליו אפילו ששמתי 25 - 30 טורנטים שיעלה אליהם מאתר של טורנטליץ ומ- hd-bits.ro אתרים פרטיים, ויש מלא ליצרים !!! יש לי מחשב יחיד ואין לי ראוטר ושום דבר שמגביל במחשב... למישהו יש את הבעיה הזאת ? אני חושב שהטכנולוגיה החדשה גם מגבילה... איך זה הגיוני ? אתמול הכל ע…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שאלה מהירה האם משהו יודע את L2TP GATEWAY של טריפל C? בתודה מראש נמרוד עידכון טוב מצאתי: cable.ccc.net.il לכל מי שצריך את זה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לי אינטרנט 5MB, הספקית בזק בינ"ל, ותשתית בזק. האינטרנט עצמו עובד סבבה בלי ניתוקים כמעט והמהירות הורדה ברוב הפעמים מקסימלית, אבל בסטרימינג זה פשוט איטי. פעם זה לא היה ככה, לוקח לזה 5 דקות לטעון סרטון של 5 דקות ביוטיוב! יש הרבה תקיעות ביוטיוב וזה פשוט מעצבן. אני עם FF,ניסיתי עם כרום ואקספלורר וזה אותו דבר, וניסיתי במחשב אחר בבית וזה גם אותו דבר, וכנ"ל באייפון כשאני בWIFI! מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ה-TL-WR541G של TP-LINK הוא אמנם לא הנתב הכי חזק בשטח, אבל במחיר של 99 שקל הוא יכול לשמש SWITCH ו-AP ממש לא רע. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4495
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-