רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אז כבר שבועות שהאינטרנט איטי ברמה מטורפת.. פניות חוזרות ונשנות להוט כמובן לא מניבות כלום למעט איפוס המודם ושינוי תדרים (פשוט הזוי) וכנראה שאני צריך לקחת את המושכות לידיים שלי ולא להסתמך על טכנאי (שלא יגיע אף פעם).. ראיתי פוסטים רבים באינטרנט על הנתונים שמציג המודם של הוט אבל עדיין אני לא מצליח להבין בעצמי האם הנתונים שלי תקינים ומה הנורמל שצריך להיות. הבנתי שניתן לפתור בעיות של עוצמות שגורמות לשגיאות באמצעות מגבירים או מנמיכים אבל לאן לחבר ומה לקנות? אז צירפתי לפוסט זה את הנתונים שהמודם שלי מציג, מדובר בספק + תשתית של 100MB ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (מלבד השגיאות שאני מבין שזה לא תקין) מה אמורות להיות העוצמות והאם הפרטים אצלי תקינים, ובמידה ולא - א…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מעניין אותי לדעת, את ה"פריצה" הזו שמשדרגת את ה- ALCATEL לפרו ומאפשרת לשתף את המודם למספר מחשבים עם HUB כך שכל אחד יש לו חיבור DEDICATED לאינטרנט, מישהו הצליח לעשות עם 012 ? בינתיים אני רק רואה אנשים עם בעיות איתם, אולי הם מצאו פטנט שאי אפשר יהיה לעשות את זה? כי אני שוקל לעבור מכבלים ל ADSL רק בגלל זה.... אבל ספק אינטרנט אני לא אחליף... ואיך דואגים שיביאו לי את המודם מהסוג הנכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של לינקסיס דגם:befw11s4 כעיקרון הראוטר מראה שהוא מחובר והכל עובד אבל כשאני מנסה להתחבר מהנייד אני לא מצליח אפילו למצוא את הראוטר. בהתחלה ה ip של המחשב שאליו מחובר הראוטר נעלם אבל בסוף הצלחתי לשחזר. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר ברשת אלחוטית. מה לעשות?????? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 17:07:25 בבקשה תעזרו ליזה ממש דחוף לי
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז יש לי הוטבוקס של הוט מוגדר בתור ראוטר, ויש לי בעיה עם הטווח קליטה שלו לחלקים קצת יותר מרוחקים בבית יש לי במקרה גם ראוטר נטגיר VVG2000 מבזק, האם אפשרי לחבר את הנטגיר בכבל אל ההוטבוקס, ולגלוש דרך הרשת האלחוטית של הנטגיר בתקווה שיש לו קליטה יותר טובה? כרגע המחשב מתחבר לרשת האלחוטית של הנטגיר, ואני גם מקבל פינג להוטבוקס דרך הנטגיר אבל אין גלישה. ניסיתי בנטגיר לשים את NAT על מצב BRIDGE, ניסיתי IP אוטומטי ולהגדיר אותו עם כתובת מהטווח של ההוטבוקס, מה עוד אפשר לנסות אם זה אפשרי בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסתכלתי על מה שחברות הסלולר מציעות(NETSTICK ודומיו) - לא להיט. אני לא מחפש הגבלות, לא במהירות ולא בכמות. רציתי לדעת אם יש משהו דומה שאליו אני יוכל להכניס את היוזר והסיסמא שלי (של בזק-בינלאומי).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מחובר כאן או שהיה מחובר לאינטרנט של הוט ויש לו חוות דעת לכאן או לכאן על האינטרנט שלהם? אשמח לשמוע אם מישהו מחובר דרכם. גם לגבי הטלפוניה שלהם אם משתלם לעבור אליהם מבזק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי אינטרנט 12Mb של בזק ותשתית הוט. יש לי מודם Terayon tj71 ואני רוצה לקנות ראוטר בתקן N וכמו כן חיבור אלחוטי של USB למחשב.... חשבתי על אלו: נתב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8162 כרטיס USB: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9392 מה אתם אומרים? זה שווה? אתם מכירים איזה שהם בעיות עם רכיבים אלו? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות כל הבאלגן שהיה כאן ב-24 השעות האחרונות לגבי האפשרות להתנתק מ-HOTNET מבלי לפגוע בחבילת המבצע ב-329 שקל, פניתי ל-HOT ויש חדשות טובות. נציג רשמי של החברה פרסם בפורום השני אותו אני מנהל ("הפרדס") את ההודעה הבאה: * לקוח שכעת מעוניין להצטרף לטריפל Platinum לא כולל ספק ישלם 379 ש"ח תשלום חודשי. * כל לקוח שכבר הצטרף לטריפל הנ"ל במסגרת ההשקה כולל ספק HOTnet בעלות של 329 ש"ח + 20 ש"ח תשלום לספק, וכעת, לאחר סגירת הרשאת מבצע ההשקה יהא מעוניין לעבור לספקית אחרת, יכול לפנות דרך שירות הלקוחות, ותוך 2 ימי עסקים יבוצע עדכון מבצע טריפל Platinum לא כולל ספק במחיר ההשקה דאז, היינו 329 ש"ח ויוכל הלקוח להצטרף לכל ספק אשר יחפוץ. ההודעה של HOT גם מאשרת את נושא ההפרדה המבנית: " ספקית HOTne…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, תהיתי אולי תוכלו לייעץ לי מה יהיה הפתרון הכי טוב במצב הבא: אני עובר דירה (בשעה טובה) לרמת אביב. הדירה במקור היא דירה גדולה של 80 מ"ר, שפוצלה ל-2 דירות של 40 מ"ר המפורדות זו מזו. כשפותחים את דלת הכניסה הראשית יש ריבוע קטן של 0.5 מ"ר ובו שתי דלתות, כשכל אחת מובילה לדירה אחרת. בחוזה שחתמתי הוסכם שהמחיר שאני משלם "כולל אינטרנט" -כלומר, מגיע לי חיבור לאינטרנט ללא תשלום נוסף. ה-ROUTER נמצא בדירה השניה, ועד היום הדיירים הקודמים בדירה *שלי* התחברו אליו ב-WIFI. לי *אין* WIFI (ואני גם לא מתכוון להתקין). כשחתמתי על החוזה הבהרתי לבעל הדירה כי אין לי יכולת לאינטרנט אלחוטי במחשב וכי אני אצטרך שהנתב ישב אצלי בדירה, או שיהיה אפשר להתחבר ברשת קוית בדרך אחרת, והוא הסכים לבדוק א…
-
- 5 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בשביל לשפר את עוצמת הקליטה שבין 2 הקומות בבית שלי, איזה מכשיר עדיף? תאכלס, עם איזה מהם אפשר לשפר יותר את המהירות גלישה.. ואיזה מכשיר מומלץ בטווח מחירים של 150-200 ש"ח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי יש לי 4 מחשבים - כולם מחוברים ל ROUTER - ולכולם כתובות IP אוטומטיות שניתנות מה ROUTER ( DHCP ) וכולם על WORKGROUP זהה... הבעייה - ב My Network Places - רואים את ה SHARED DIRECTORIES אבל כולם תחת הגדרה - UNKNOWN. תחילה חשבתי שזה בגלל ה FIREWALL של XP - אבל אני חושש להוריד אותו ( נכון לעכשיו אני לא עושה שימוש נרחב ב FIREWALL שבROUTER... - מפאת חוסר בקיאות )... - ומעדיף שיהיה שיתוף מלא + FIREWALL של XP בכל מקרה - ה FIREWALL מוגדר לעבוד על חיבור הרשת הביתית... למישהו יש רעיון? כמו כן יש ARTICLE ב MICROSOFT : http://support.microsoft.com/?kbid=298804 זה נראה לי ממש רלוונטי אליי - אבל אני לא לחלוטין מבין את המשמעות של ביצוע הדברים, היינו - האם בסוף השינויים הללו ( …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router זה מה שאני חושב לקנות אין לי ממש הגבלה במחיר... אני באמת רוצה משהו שיעשה את העבודה כיום יש לי את כל הבית מרושת אבל אני רוצה אפציה של אלחוט לעתיד (אולי כבר בקרוב אני אכניס עוד מחשב עם חיבור לאחוטי) הבנתי ש MIMO זה סבבה ו QOS זה בכלל נחמד מאוד כשיש לך 3 אנשים על הנט בבית תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם.. זוהי הפעם הראשונה שאני פה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . אני בטוח שיש הרבה שחשבו על זה אך לא מצאתי דיון על הנושא הקדמה : יש לי בבית 2 עם מערכות הפעלה WIN 7 אשר משותפות עם מס כוננים. המחשבים חזקים עם זכרונות של 2 GB בכל אחד. אני רואה כרגע סרט ב 1080P או פחות (אותה תוצאה ) ממחשב שנמצא בטווח קצר מהשני,חשוב להסביר שאחד מחובר בכבל רשת והשני דרך כ.רשת אלחוטי .ובו כונן קשיח גדול אשר בו נמצאים כל הסרטים כאשר הפעלתי סרט דרך המחשב החוטי אני מקבל כל הזמן טעינה (עוצר וחושב) ואז שוב חוזר למשך דקה ושוב חושב ... השאלה שלי האם יש דרך בו אני יכול לראות את הסרט ללא השהיה..(באפר כלשהו) או משהו בסגנון?.. השקעתי הרבה מחשבה וסכום לא זעום בשביל שהכל יעבוד והוא עובד אך כפי …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו דיי נמאס לי! חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית, אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת. לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB. תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים! מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא. אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb! לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט. לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם) היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מאיפה במחשב אני מגדיר ומשנה דברים בראוטר? ומאיפה רואה קליטה של התדרים בראוטר? זה ראוטר אלחוטי של בזק..
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלוב רב,אני מעוניין לקנות רשת אלחוטית למחשב ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות בדיוק. אני צריך המלצה לקניית רשת אלחוטית מחברה טובה,לא משהו יקר,שזה בערך יתמוך ב-54 מגה בייט אינטרנט. תקציב:לא יותר מ-100 ש''ח. חנות:תמליצו לי בבקשה מ-TMS כי משם אני קונה. שהרשת האלחוטית תהיה טובה ורגילה,ולא משהו יקר ורציני. תודה לעוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חג שמח! שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות. ולגבי בזק... עדיף לא לפרט זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות. מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט. המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר. אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום! בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע! בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אני חייב את עזרתכם כי אני פשוט אובד עצות. יש לי בעיה עם הכרטיס רשת מובנה שלי.הדגם הוא marvel yukon בלוח אם של גיג'הבייט מדי פעם בפעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו,זה לא בזמן קבוע אלא סתם ככה,ללא התראה.משום מה עד לפני כמה ימים לא הייתה שום בעיה והכל עבד מעולה. יצרתי קשר עם הספק אינטרנט שלי ועברנו על כל מיני הגדרות (כולל שינוי הדופלקס) אך הבעיה נמשכה,התקשרתי גם לבזק. בדקנו את הפינגים דרך ה command והיה לי דיי גבוה ואז אמרו לי שידוע על המון בעיות עם הכרטיס רשת הזה ושהבעיה כנראה בדרייבר של הכרטיס והמליצו לי על דרייבר ספציפי מס' 8.61.2.3 העניין הוא שהדרייבר הזה לא מתאים כלל לויסטה אלא לxp. בלי קשר לא הצלחתי כלל להתקין אותו.אני מקבל הודעה שמותקנת גירסא מאוחרת יותר וההתקנה יוצא…
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-