עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום כולם יש לי בבית 3 מחשבים, ורשת אלחוטית, נתב EDIMAX 6104 (אל תתפסו אותי בדגם, הוא כבר בן כמה שנים ואני חושב דגם פופולרי יחסית). אחד מהמחשבים הוא מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטית של INTEL, קליטה מעולה וגלישה חלקה, והמחשב האחר המרוחק הוא עם כרטיס EDIMAX שקולט מתי שמתחשק לו. שני המחשבים (הנייד והקולט גרוע) נמצאים בקומה מתחת לראוטר, אבל הם בחדרים צמודים, לכן כנראה הכרטיס EDIMAX לא משהו. הקיצר, מה עדיף - להחליף כרטיס רשת לINTEL או משהו אחר איכותי\כבל מאריך? * הכבל המאריך הוא לראוטר או לכרטיס רשת? :-[ תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lioriiii,

שלום חברים, האם יש נתב אלחוטי + מודם בנוי במכשיר אחד? אני צריך לקנות אחד כזה לחבר שלי ADSL. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by En3rgy,

אז כך אני ב10.0.0.138 ושאני נכנס לעמוד הזה מופיע לי כזה חלון של שם משתמש וסיסמא אני מנסה לשים תסיסמא שהגדרתי לפני 5 דקות ואת השם משתמש וזה לא נכנס !! בבקשה עזרההההההההה דחו :'(:'([br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 12:43:54 בבקשה עזרה...זה נורא נורא נורא נורא דחוףףף

4. הראוטר החובר אצלי לשני מחשבים נייחים שנמצאים באותו החדר באמצעות כבל רשת וכבר פעם שלישית שאני קם בבוקר אני שם לב שאי אפשר לגלוש. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר דרך הכתובת שלו וזה לא תמיד מצליח (או לוקח יותר מדי זמן). פעם אחת פשוט כיביתי והדלקתי אותו אז אני חושב שהוא התחבר אוטומטי ופעם - פעמיים שנכנסתי להגדרות שלו ראיי שהוא היה מנותק. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי פיספסתי איזה הגדרה ?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by שניצל,

שלום, האינטרנט במחשב של חברה שלי ממש זוחל. יש לה Windows XP SP2 והיא מחוברת דרך 012 בכבלים. (זוחל - לפעמים דפים בקושי נטענים, ואני צריך לעשות לדף ריפרש כמה פעמים) ניסיתי לכבות את הפיירוול, לבדוק וירוסים באמצעות Symantec ו-AVG, בדיקת ספיוורים עם Adaware ו-Hijackthis, התקנתי Firefox - ושום דבר לא פתר את הבעיה. יש למישהו עוד הצעות לפתרון, או דברים לבדוק...? אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש של ה-Windows.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by lisly,

יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by X-Viper,

תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by eldad82,

יש לי ראןטר של rotal ולאחרונה הבנתי שהוא על הפנים ואני הולך להחליף אותו בחנות שלהם איזה כדאי לקחת ? (דרך בזק כמובן ) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני שוקל לעבור מנטוויז'ן לבזק בינלאומי (על תשתית HOT), אבל שמתי לב שזמן האחרון יש תלונות על מהירות - איזה בעיות יש? או שכבר אין? חוץ מזה, אם אני אעבור, אני ארגיש שיפור לעומת נטוויז'ן? מישהו עשה את המעבר הזה (מנטויז'ן לבזק בינלאומי על תשתית HOT) ויכול להשוות? ממה שראיתי הרבה עברו מ-012 ל-014 בגלל החסימות, אבל לא ראיתי שום מילה על נטוויז'ן..

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  12. היי כולם אני רוצה להקים בבית רשת קטנה - תתחיל ב- 2 מחשבים נייחים, לא צפויה לגדול מעבר לתוספת נייד + טלפון עם WI-FI בתחילה הרשת תהה חוטית למהדרין, אבל כנראה שאקנה נתב חוטי+אלחוטי כדי שתהה האופציה להתרחבות אלחוטית. מחשב אחד ברשת צפוי להיות מחובר תדיר לרשת. בין אם גלישה ובעיקר הורדות רבות ושונות מחשב שני יהיה מחובר לפרקים וגם אז צפוי להשתמש ברוחב פס קטן יחסית. אלה ש(כנראה) יחוברו בהמשך, יחוברו לפרקים וגם הם אינם צפויים לעומסים גדולים. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מסודרת לעניין מה יקרה עם רוחב הפס. 1. האם הראוטר מחלק אותו בעצמו או שאני יכולה להגדיר אותו? 2. היה והראוטר מחלק בעצמו, האם החלוקה קבועה או שהיא תלויה במספר המחשבים המחוברים באותה שעה לרשת? מה קורה אם אני זו שמחלקת …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  14. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by night-fire,

שלום, יש לי את המודם הזה כבר דיי הרבה זמן ואף פעם לא הצלחתי לפתוח לו פורטים!זה כאילו אשכרה מישהו בכוונה עושה כדי שלא נצליח לפתוח לו פורטים האם מישהו יודע לפתוח לו פורטים? או איזה מדריך ? (חיפשתי ולא מצאתי כלום ! ) או שבכלל כדאי לבקש מבזק שיחליפו לי את המודם הזה למשהו אחר? תודה רבה :]

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK 524 ואני לא יודע איך נכנסים לממשק המנהל של הראוטר לפתוח פורטים וכאלה ..

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by aerosmith,

שלום, יש לי 2 מחשבים שפועל בהם אינטרנט. האם אפשרי לעשות כונן נגיד של 10 ג'יגה או משהו כזה שיהיה משוףת לשניהם ויהיה אפשר להעביר קבצים וכאלה? אם כן, איך? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Meir787,

שלום, הנתב הנוכחי שלי נשרף לאחר שאחי הקטן חיבר לו שנאי של רמקולים, ולכן אני צריך אחד חדש. הנתב הקודם היה מחורבן למדי, משהו שקיבלנו מבזק ושילמנו עליו בערך 300 שקל. בתור נתב חדש חשבתי על Linksys, וביררתי (לצורך העניין - החנות הכי קרובה למיקום שלי היא פנדה) קצת מחירים. מצאתי 4-5 דגמים בטווח מחיר שפוי שמשכו לי את העין : Linksys 802.11g Compact Router WRT54GC ב350 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54GL ב400 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54G ב440 ש"ח Linksys 802.11g Router SpeedBooster WRT54GS ב560 ש"ח Linksys WRT150N Wireless-N Home Router בכמעט 700 ש"ח עכשיו, שתי השאלות העיקריות שלי הן מה ההבדל בין ה4 הראשונים, והאם באמת שווה לשלם את האקסטרה קאש הזה בשביל הנתב האחרון ותקן הN ?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by nore0,

אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by kentaro,

שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by Yoav,

לחבר שלי יש בעיה מוזרה עם האינטרנט: לפני כמה שבועות האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד אצלו במחשב, ובשאר הבית הרשת עבדה. המחשב נתן הודעה שיש חיבור "בעייתי", כלומר, הוא לא מצליח לקבל IP מהרשת. לפני כמה ימים הוא פירמט והאינטרנט חזר כמו גדול. היום הוא עוד פעם מת אבל המחשב טוען שזה מסיבה אחרת (ראו תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה הבעיה?! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by Domovoi,

אני עכשיו ב-012 NET HOT CABLE 1.5 אי רוצה לעבור ל בזק 014... רק לאיזו חבילה כדאי לי לעבור? תדה

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  23. שלום, אני מחובר לאינטרנט של 1.5 עם הוט וברק. אני משתמש בראוטר DI-524 עם חיבור אלחוטי. האינטרנט ממש זוחל. אתרים עולים לאט, והורדות בביטורנט לא עוברות את ה10קיי. פתחתי את הפורטים בראוטר, כך שהתוכנה של הטורנטים מזהה את הפורטים פתוחים וזו לא הבעיה. בנוסף, ניסיתי להתחבר עם חשבון שיש לי באינטרנט זהב ועם חשבון נוסף בבזק בינלאומי - בשני המקרים אותה תוצאה. להבנתי, זה לא קשור לספק, שכן החשבונות האלו עובדים בצורה מצויינת על גבי חיבורים במקומות אחרים. גם לא מדובר במחשב, שכן ניסיתי שני מחשבים שונים, שניהם עם התקנות חדשות לגמרי של ווינדוס. (ושני המחשבים האלה מורידים ב180קיי בחיבור במקום אחר). נשארו שתי אופציות, התשתית של הוט,או הראוטר. התמיכה הטכנית של הוט טוענים כי המחשב שלי אשם, כמ…

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by TheReaper,

נכון לעכשיו השעה 1:42 ואני רואה פה מהירות חסרת תקדים של 012 (כבלים) הסטים התחיל להוריד על לא פחות מ200KB (בדקתי גם בNETLIMITER וגם בNETWORK MONITOR) הטורנטים התחילו לטוס אתרים עולים במהירות מפחידה אני יודע ש012 לרוב הרבה יותר מהירים בלילה מאשר בצהריים אבל זו באמת מהירות חסרת תקדים

• 5 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.