עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by brighi,

שלום, התקנתי ddwrt על הראוטר שלי. הראוטר מחובר למודם של tplink. לאחר ההתקנה, אין לי גישה לאינטרנט. כשהיה לי את מערכת ההפעלה המקורית של הראוטר, הוא אמר לי שהוא משנה את האייפי וזה עבד. אך אחרי ההתקנה של הddwrt אין לי גישה לכלום מלבד לממשק. ניסיתי לשנות את האייפי למשהו אחר מ192.168.1.1 אבל כל פעם הוא כאילו זורק אץ הראוטר הצידה ועובר להשתמש בראוטר של המודם. כשאני עושה פתרון בעיות, זה אומר לי שיכול להיות שאין לי DNS server, ניסיתי לשים בהגדרת את הdns של גוגל וזה לא עבד. ההגדרות עכשיו זה dchp automatic האייפי מה שנתתי למעלה הgateway והדי אנ אס ריקים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by moonbone,

ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ronenosh8,

איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי (רצוי בחיבור PCI) שיעבוד בוודאות על WIN 7 64 Bit. התקציב הוא עד 200 ש"ח (אני חושב שרוב הכרטיסים בתחום). אם אפשר קישור לחנות שמוכרת אותו באזור ראשון לציון. בתודה oronluko נ.ב. מישהו יודע איך מפעילים את הכרטיס רשת האלחוטי Dynamode WL-GI-600XA על הוינדוס הזה כי אני לא מצליח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by alonkl,

לאחר כמה שנים עם הראוטר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm שאף פעם לא עבד אלחוטית כמו גדול, קרנאו לחשמלאי שסידר כבלים בקיר והכל טוב ויפה, כרגע אני מחפש ראוטר חדש בשביל קליטה בנייד ופוקט PC, איזה ראוטר עם מודם פנימי, לפחות 4 חיבורים בכבל יתן את היכולת האלחוטית הטובה ביותר? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, הספק שלי נותן לי נכון להיום 20 מגה והתשתית (בזק כמובן) נותנים לי 15 מגה, זה מתכון לבעיות ? אני צריך לשנמך את הספק כדי שיתאים ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bchanan,

לום לכולם, קניתי סטרימר ב"מבצע" של באג, סטרימר XStreamer SideWinder עם אנטנה תומכת בתקן N היו לי המון קיטועים ואמרו לי שאני צריך רשת תומכת 802.11N ולי יש ראוטר של Level One תומך G. נאמר לי לקנות ראוטר תומך רשת N שאלה: האם יהיה שינוי ? האם הסטרימר יעבוד יותר טוב ? שאלה: יש לי דסקטופ שמחובר ישירות לראוטר - האם החיבור מול הסטרימר יעבוד בתקן N ? שאלה: יש לי לפטופ עם 802.11g האם הוא עדיין יוכל להתחבר לרשת האלחוטית ? האם תהיה השפעה על איך שהסטרימר יקבל את המידע ? תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום. בקרוב אני מקבל מחשב חדש, המחשב הזה עובר לאמא שלי, ואני מקבל את הפנטום 2 הישן שלה. אני עומד להפוך אותו לשרת שפועל על לינוקס, והוא יהווה גם ראוטר. יש בו רק כרטיס רשת אחד, ואני צריך 4. 1 לכבלים 1 למחשב שלי 1 למחשב של אמא שלי 1 למחשב של אבא שלי השאלה שלי היא: האם יש כרטיס רשת עם 3 יציאות? או שאני אצתרך לקנות 3 כרטיסי רשת. אני לא בטוח שיש מקום בלוח אם לעוד 3 כרטיסים. ל2 זה בטוח, השלישי לא. עריכה: יש לי האב, אי אוכל לקנות עוד כרטיס רשת אחד ולהשתמש בהאב כמפצל לכרטיסי רשת? או שביל להפוך את המחשב הישן לראוטר אני חייב להשתמש בכרטיס רשת לכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תודה לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Cheif,

באתר NetCHEIF בוצעו מספר שינויים ועדכוניים. בנוסף, החל מהיום, אני מתחיל בפרסום בלוג אישי באתר NetCHEIF בו אעלה חדשות, דעות ופיסות מידע שנראות לי חשובות ומעניינות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Update/update01.htm LINK ישיר לבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/index.php LINK ישיר ל-FEED ה-RSS של הבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/?feed=rss

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by wow,

אני מוסר את הראוטר שלי לאחותי שמחוברת בהוט ויש לי על הראוטר עכשיו את ה-DD-WRT (לי זה עבד עם בזק) האם כדאי לי להתקין את הקושחה המקורית על הנתב או לשדרג ל-DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (כרגע הגרסה שמותקנת לא תומכת ב-L2TP) אגב איך הכלל אפשר להתקין בחזרה את הקושחה המקורית על הראוטר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by db88,

עשיתי עכשיו חבילה תשתית בזק וספק פרטנר של 100 מגה ב98 שקל לחודש. הבנתי מהנציג שהתשתית חשובה יותר מספק, אבל אני יודע לא לסמוך עליהם יותר מידי. השאלה שלי אם יש לי אלטרנטיבות יותר טובות לגיימינג? יש באמת הבדל משמעותי בין התשתית של בזק לאחרות? איזה חברת ספק עדיפה וכו' כרגע יש לי חודש ראשון חינם אז אני מנסה, אשמח לפידבק.

14. היי, לפני כמה חודשים עשיתי טריפל אצל הוט תשתית 12 מגה אבל אצל בזק הספקית לא שיניתי את המהירות ל 12 מגה נשארתי שם ב 2.5 . בפועל מה שאני מקבל זה אינטרנט איטי במהלך היום במיוחד באתרים בחו"ל ובלילה בין השעות 3 לפנות בוקר ל 8 בבוקר האינטרנט טס מוריד על 12 מגה מדוע זה ככה ?

15. Started by lital1,

היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Danits1,

אני זקוק למודם + ראוטר או מודם ראוטר משולב. (יש לי תשתית בזק/ספק אקספון 40MB) יש לי הזדמנות לקנות מודם ראוטר מחבר, שהיה בזמנו מחולק ללקוחות בזק - DLINK 6850U, בסביבות כ200 שח. האם ישנה עסקה משתלמת יותר ברמת המחיר הזו? חשוב לציין שאני מעוניין להשאיר את האופציה להשתדרג בעתיד למהירויות גבוהות יותר (וקטורינג לדוגמא) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Imtheman,

שבת שלום , יש לי מודם USB שכדי להתחבר אני צריך להפעיל את החייגן איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר לי אוטומטית כבר בהפעלה ובכל ניתוק יתחבר שוב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2. חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1. השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ול…

19. כבר קרוב לחודשיים יש לי בעיה מאוד מאוד מציקה שבגללה אני כנראה אעבור ספק. אני גולש באינטרנט ופתאום כל הדפים שנפתחים קופאים, כאילו אין מענה מהשרת, ועד שאני עושה רפרש במקרה הטוב ומתחבר מחדש לאינטרנט במקרה הרע כלום לא זז. זה גם מתבטא במשחקי רשת, אני כל 10-15 דקות עף מהשרת. כמו כן כשאני מוריד מראפידשייר יש משהו מוזר, הורדה אחת יורדת במלוא המהירות והבאה אחריה באיזה 5 קילובייט/שניה. הפתרון לזה כמובן אם עליתי על האיטיות הזאת זמן הוא איך לא להתנתק ולהתחבר מחד ואז אולי משהו ישתפר אבל בדרך כלל זה שוב מוריד על מקסימום את ההורדה הראשונה ואז מתחיל לזחול. זה ממש מציק כי אם אני משאיר משהו להורדה אני חוזר הביתה ורואה שכלום לא ירד כי החל מההורדה השניה הכל התחיל לזחול. כל הדברים האלה לא ז…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Galos,

שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום 2 מחשבים ברשת אחד נייד והשני נייח ,בשניהם XP ו WORGOUP אני רואה אותם כשאני לוחץ על הצג מחשבים ברשת אבל לא מצליח להכנס מהנייד לנייח הוא מבקש סיסמא ,למרות שבנייח אין סיסמת כניסה מהנייח לנייד כתוב שאין לי הרשאה אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by motiberg,

היי קראתי הודעות דומות בפורום, ועל כן הכנתי מראש צילומי מסך של ipref. הדגם של הראוטר הוא: Edimax AR-7265WnA אני מנסה להעביר קבצים מהנייד למחשב השני וזה מעביר על 40KB/S. אם אני מנסה להעביר מדיסק חיצוני שמחובר למחשב השני לנייד זה מעביר על 1.5MB/S. הרשת הקודמת שלי שאפשר לחגוג לה יום הולדת 7, העבירה משהו כמו 20 מגה לשנייה. בשני המחשבים יש WINDOWS 7 ULTIMATE זה הצילום על ה"סרבר". זה ד"א המחשב שהראוטר מחובר אליו קווית. http://img821.imageshack.us/img821/6584/serverdj.png זה הצילום על ה"קליינט". זה לפטופ ומחובר אלחוטית. http://img814.imageshack.us/img814/6249/clientd.png תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by benfree,

שלום לצות המומחים.. אני כבר נואש מהבעיה!! יש לי סדרת ניתוקים בראווטר של חברת ASUS. אין קשר למודם כי זה השלישי שאני מחליף. המודם מאבד סינכרון כל הזמן ובזמן גלישה האקספלורר קופא אז או שאני מחכה כמה ד' עד שזה חוזר או שאני מכבה ומדליק. היו 2 טכנאים של בזק פה. בדקו לי את הקו 234 פעמים.. זה קורה פתאום, בלי שום התרעה לפני..וזה קורה רנדומלית..זה לא קרה כבר חודשיים מאז שהורדתי את רוב הדברים בmsconfig ומשום מה היום בבוקר זה חזר.. בבזק לא ממש יודעים מה הבעיה, המחשב חדש כבלים חדשים, ניסית עם פילטר בלי פילטר, אין לי שום שקעים נוספים שמחוברים אליהם יס או כל דבר אחר כל הקוים בבית ריקים חוץ מהמודם. מה גם שזה קרה במחשב הישן שלי.. מישהו יודע אולי מה עושים??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי ראוטר netgear rangemax wireless g 108 router - model WPN824v3. עשיתי את המחשב שלי שיהיה ללא חייגן. חיברתי ראוטר לכבלים בריבוע של הINTERNET ואת המחשב הראשון חברתי לדרך ריבוע "1" למחשב הנייח שלי. כעת אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד (hp pavilion dv6000). כאשר ב wireless setting->security settings בחרתי בNONE המחשב הנייד מתחבר מיד (אבל לא רושם לי את שם ההראוטר ברשימת הWIRELESS CONNECTIONS) אבל כאשר אני בחרתי באפשרות WEP (+רשמתי ססמא) במחשב הנייח הוא אינו מצליח למצוא את הראוטר. הWIFI המובנה של המחשב הנייד הוא: Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection. ד"א הצלחתי להתחבר לראוטר שלי עם האיפון - הוא הראה לי אותו ברשימה וכשלחצתי עליו הוא ביקש ססמא ולאחר רישום…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Knopix,

הורדתי תוכנה שנקראת HouseCall for home networks http://housecall.trendmicro.com/ ביצעתי סריקה בעזרת התוכנה מדובר על נתב של בזק DSL-G256DG -הרשת האלחוטית מוצפנת -את שם המשתמש והסיסמה לממשק הניהול שיניתי מה עוד יכולה להיות הבעיה??? שלוחצים על הפרטים מקבלים רק פרטים טכנים MAC IP COMPANY לא משהו שעוזר להבין מה הבעיה.....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.