רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5 MB של נטוויזן ותשתית של הוט. האינטרנט מעובר למחשב שלי ע"י רוטאר ממחשב אחר עכשיו הקטע הוא שמתי שאני מדבר בשיחה קולית בתוכנות כמו:skype,oovoo וכד' האינטרנט מתנתק לאחר כמה זמן רק במחשב הזה (אני חושב שזה בגלל התוכנות של השיחה וגם אני כמעט בטוח שזה בכלל המחשבים לא פועל למה לא בדקתי בדיוק שנייה בשנייה) ואינטרנט מתנתק לכמה שניות ולפעמים לכמה שניות במודם ובראוטר הכל פועל כמו שצריך... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני במהלך בניית בית ואני רוצה למקם את המחשב בממ"ד- השאלה אם יש נתבים מספיק חזקים בשביל שיוכלו לספק תקשורת אלחוטית טובה מתוך הממ"ד החוצה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמחקתי לו את הדרייבריים והתקנתי מחדש בגלל איזה בעיה בדרייבר הישן. (Intel wireless 2200BG) הוא לא מצליח עכשיו להתחבר לרשת שלי ובמנהל ההתקנים הוא דווקא זיהה אותו. שאני עובר לCMD ואני מקליד: ipconfig /all הוא מביא לי רק את החיבור של אינטרנט החוטי אבל לא של האלחוטי. בגלל זה אין לו Physical Adress והנתב שלי לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה(פתרון)? הוספה: ניסיתי לבטל ולתקן, לא עוזר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, חברת פלאפון תתחיל לקראת חודש אפריל לשווק ראוטר אלחוטי שיאפשר גלישה מעל רשת ה-GSM החדשה שלה, ללא תלות בבזק או בכבלים. מבחינה זו, הדרך בה בוחרת פלאפון דומה יותר לזו שנקטה בה סלקום ולא לזו של אורנג',הדורשת חיבור דרך בזק (ADSL) או הכבלים. בדומה לסלקום, גם פלאפון בחרה להשתמש בראוטר סלולרי של חברת OPTION הבלגית, אך היא תעשה שימוש במוצר מתקדם יותר הקרוי GlobeSurfer 3 -- סלקום עושה שימוש בגרסא 2 של אותו מוצר. הגרסא החדשה כוללת מספר חידושים מענינים -- צג ציבעוני חיצוני הנותן חיווי על תיפקודי הנתב, יציאת USB לתמיכה במדפסת רשת ודיסק רשת משותף, שתי יציאות LAN ותמיכה בטלפון קווי. מידע על הנתב הזה תוכלו למצוא כאן -- http://www.option.com/en/products/products/wireless-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לעוזרים. מתחבר מחר לפרטנר TV והם הציעו לי לקנות את הציוד שלהם ב15.90 כפול 36 תשלומים (572 שקל), או להשתמש בראוטר משלי. אני לא צריך יותר מרדיוס של 5 מטר WIFI בדירה, נראה לי שאני יכל לסתפק בציוד זול יותר אבל אני לא יודע מה לקנות. התשתית היא של 100 MB.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שנקראת HouseCall for home networks http://housecall.trendmicro.com/ ביצעתי סריקה בעזרת התוכנה מדובר על נתב של בזק DSL-G256DG -הרשת האלחוטית מוצפנת -את שם המשתמש והסיסמה לממשק הניהול שיניתי מה עוד יכולה להיות הבעיה??? שלוחצים על הפרטים מקבלים רק פרטים טכנים MAC IP COMPANY לא משהו שעוזר להבין מה הבעיה.....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אידאולוגית אנחנו מקיימים בבית רשת קווית במה שנוגע לאינטרנט וטלפון. מיקמנו עמדת מחשב נוספת בחדר מרוחק. לצערי הפתרון של קופסאות החשמל/כרטיסי הרשת של TP-link התגלו כפתרון איטי להחריד* (מהירות של פחות מ-1MB במקום 30MB) *בגלל המרחק וזה שיושב על מפצל. ישנם 2 פתרונות אחרים בלתי נסבלים: 1. להעביר כבל לאורך מרחק מספר קירות בבית (מכער את הדירה ואולי האורך יפגום במהירות). 2. לתחזק חבילת אינטרנט נוספת, שזה הוצאה חודשית גדולה ומיותרת. - האם קיים פתרון שלישי מוצלח שלא חשבתי עליו? או חבילת ראווטר נוסף במחיר זניח יחסית?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב חדש של TP-Link TL-WR1043ND [table][tr][td]Firmware Version:[/td] [td][/td][td]3.13.4 Build 110429 Rel.36959n [/td] [/tr] [tr] [td]Hardware Version:[/td] [td][/td][td]WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table] הוא עובד בסדר אבל מדי זמן מסויים (יתכן כמה שעות) הרשת מפסיקה לתפקד. אני מדבר על מחשב שמחובר דרך פורט קווי ולא אלחוטי Windows 7 שהרשת מפסיקה לתפקד. ביצוע disable/enable לכרטיס רשת לא עוזר - הוא לא מקבל IP מהנתב. וכמובן שאי אפשר להתחבר לנתב לבדוק את זה. ניסיתי להחליף פורטים ללא פתרון. אי מכבה ומדליק את הראוטר ואז הוא חוזר לפעולה ונותן כתובת לכרטיס הרשת. האם הוא מוגדר להתנתק כשאין פעילות? WAN Connection Type: מוגדר כ-Dynamic IP האם L2TP יהיה יותר טוב? או …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר יכול לשמש ככרטיס רשת? (לחבר אותו למחשב ושישמש כקולט אלחוטי כמו הכרטיסי רשת של tp link) ראוטר של בזק
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי מקווה שזה פורום מתאים לשאלה : יש לי דונגל USB שקולט שידורים דיגיטליים. חייב בגלל מיקום המחשב [ לא ניתן להוזיזו ] לקנות כבל USB באורך של 3 מטרים על מנת שהאנטנה שמחוברת לדונגל תגיע לחלון ותשפר קליטה. השאלה : האם הארכת כבל USB ב 3 מטרים יחולל בעיה מסויימת, יפגע בהעברת נתונים וכאלה? מה אומרים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה במחשב והיא כזאת: הוא מנסה להתחבר לאינטרנט שלו בבית והוא לא מצילח כאשר הוא מתחבר בעזרת כבל USB אז יש התחברות והכל בסדר גמור. אמרתי לעצמי אוקיי אם הכרטיס רשת שלו דפוק אז גם אצלי בבית זה לא אמור לעבוד. לקחנו את המחשב שלו אלי הביתה חיברנו אותו אלי למודם ולרשת ולהכול ופתאום נוכחנו לדעת שהאינטרנט עובד. (אז אין בעיה בכרטיס הרשת) אמרנו כנראה שאנחנו טיפשים ולא יודעים איך להתעסק עם המחשב אז כראנו לטכנאיי של HOT, טוב גם הוא לא הצליח לפתור את הבעיה. הוא טוען שהבעיה היא בWINDOWS... אני לא חושב מכיוון שלשנינו יש את אותה מערכת הפעלה בדיוק ומכיוון שאני התקנתי לו את מה שיש לי. (WIN XP SP3). אני מקווה שהבנתם מה הבעיה ועכשיו אני אתן פרוט על החו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! יש לי כרגע בבית רשת חוטית עם Switch של Edimax ו-מודם אלקטל שהוסב ל-PRO ומתפקד כ-Router. ישנם שני מחשבים ניידים אשר מתחברים באמצעות שני שקעים שהתקנתי בבית. מן הסתם זה לא הכי נוח כשמדובר במחשב נייד, ואני רוצה להוסיף גישה אלחוטית לרשת שלי. השאלה היא: מה צריך לקנות על מנת להוסיף גם גישת אלחוט, ובאיזה אופן אמורים להתקין? מעולם לא התעסקתי עם רשת אלחוטית, כך שאיני יודע בדיוק מה צריך לעשות. גם כן, איך אני דואג לזה שרק אני אוכל להתחבר לרשת האלחוטית שלי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחר הולך להתקשר ל012 ולצרוח אליהם צרחות שיתפוצץ להם השפורפרת אתם אומרים שזה הדבר הנכון?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני יכול לחשבר שני מחשבים ברשת? כרגע מחוברים 2 המחשבים לאינטרנט בעזרת ראוטר RTA1320A וסוויטש. אמרו לי שצריך רק לשנות הגדרות כלשהם. מישהו יודע איזה הגדרות יש לשנות בדיוק? זה משפיע על מהירות הגלישה באינטרנט? על בעיית פתיחת פורטים? תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) . ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו . אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-