עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Nachum987,

אנשים אני צריך בבקשר המלצה למודם ADSL פנימי למחשב של חבר שלי, כי נמאס לו מהמודם של הבזק (זה שיש לו חיבור USB) אז בקיצר אני צריך משהו טוב (הכי חשוב פנימי) שיתמוך במינימום מהירות של 1.5M. תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zone51,

יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tzolerguy,

היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Oranl,

אני מעוניין לבצע עידכון קושחה לראוטר שלי מאחר ועברתי לאינטרנט במהירות 12 מגה והוא מגביל אותי בחיבור האלחוטי. הראוטר הוא של 3COM מדגם 3CRWER100-75. מאחר ו-3COM כבר שייכים ל-HP אני לא מוצא מידע לגבי אופן העידכון, הגרסה האחרונה וכיוצ"ב. מה שכן מצאתי הוא קובץ עידכון 3CRWER100_200-75_v1.3.06. האם זה האחרון? מה עליי לדעת לפני עדכון הקושחה? THX

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

היי, האם יש להשתמש בהוטבוקס כאחסון סרטים ותמונות בשביל הסטרימר בסלון ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. האם יש דרך להגביל את מהירות האינטרנט (נגיד מתוך 750KB לתת לו רק 50) אחד מהמחשבים שמחוברים ברשת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני יודע שאנשים נתנו אותו אבל אני עדיין שומע אנשים שמבקשים אז קבלו המדריך

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eyazlaz,

היי, ממש ממש צריך את העזרה שלכם, אני כבר משתגע מזה. עד לפני 4-5 חודשים הייתי מקבל פינגים בסביבות ה-5 עד 16 בארץ, 52-65 בגרמניה ו-60-68 לאנגליה וכו'. לא יודע אם זה קשור אבל הייתי מוגדר כ-Rate Adaptive. עכשיו יש לי פינגים מטורפים, מאוד מאוד לא יציבים שמגיעים לסביבות ה-20-30 בארץ ו80-90 לגרמניה וכו', איך אני מסדר את זה? אני מחובר על Top 100 בבזק+בזק בינלאומי, ועד כמה שידוע לי עדיין מוגדר כ-Rate adaptive שהבנתי שזה מוריד פינגים ברמות גבוהות (יכול להיות שהם מחרטטים אותי ואני לא רייט אדאפטיב יותר? איך בודקים?) ובנוסף משתמש ב-Privatebox2 של בזק בינלאומי כראוטר+מודם. עכשיו בערך לפני חודש היה אצלי טכנאי של בזק עקב טענות שלהם שיש לי הפרעות מתח בקו, והוא החליף לי את השקע שאליו מחובר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DoctorBurp,

היום החלטתי שסוף סוף אני אנסה להקים בבית את השרת עליו חלמתי כבר הרבה זמן. חיברתי את שלושת המחשבים בבית ל HUB, ואת השרת חיברתי בנוסף גם למודם הכבלים (RCA). הרשת אכן עובדת בין שלושת המחשבים, אך אינני מצליך לשתף בינהם את האינטרנט. לאינטרנט אני מתחבר דרך השרת בעזרת החייגן של NETVISION. לחצתי על החייגן לחצן ימני, ובחוצף של SHARING, בחרתי כי יתאפשר שיתוף אינטרנט דרך החיבור בשם LOCAL AREA CONNECTION - חיבור הרשת בין השרת הבייתי ובין ערוצי זהב. קפצה לעיניי הודעה האומרת כי אאלץ להפעיל את החיבור מחדש בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. התנתקתי מהאינטרנט, ניסיתי לחייג שוב בעזרת החייגן, אך נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה. Error 769: The specified destination is not reachable וכמובן שלא הצלחת…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nadavcj,

היי. לאחרונה קניתי מצלמת רשת של לוגיטק. מדגם C500. כשאני מנסה להפעיל אותה בשיחות סקייפ היא מתחילה את השיחה באיכות טובה, ופתאום משתנה לאיכות זוועתית. או כשאני מנסה לשוחח במסנג'ר אז השיחה מתחילה ולאחר כמה שניות מתנתקת. או כשאני בוחר באופציה שרק מצלמת הוידאו שלי תהיה פועלת(יראו רק אותי) רואים אותי מעולה, ואם אני לוחץ על הכפתור של שיחת וידאו (יראו וישמעו את שני הצדדים) התמונה שלי יורדת לאיכות זוועתית ומעוותת. המחשב שלי עובד עם מערכת הפעלה של וינדאוז 7 64 ביט. מהירות גלישה 10 מגה תשתית בזק. והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר. 1: האם מדובר בפתיחת פורטים? 2: האם זה נכון שצריך לקנות כרטיס רשת למחשב שתומך במהירות גלישה של 10 מגה כמו שיש ברשותי למרות שהמחשב מחובר בחיבור קווי? חשוב לציי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by netanel38121,

שלום רב. עשיתי 5 MB מהירות וחיבור קבוע. ולפי מה שהבנתי זה אמור להיות מעולה . בכל אופן, מאז החיבור הקבוע. ניהיה לי PING בכללי לחול ולארץ. לא משנה לאיזה שרת או לאיפה מינימום 600PING בשעת "העומס" זה מגיע ל 800 או 900 זה כבר לא נורמלי. אני בטוח שכולם יודעים ש PING זה מילת העצם של האינטרנט וכל דבר כמעט קשור אליו אם זה מהירות ואם זה איטיות וגם אם זה קצב העברת נתונים כלומר הורדה העלאה וכו. אני לא יכול להוריד כמעט כלום. גם מאתרים ישראלים בקושי על 20KB אם בכלל. יש לציין שלפני כל זה היה לי "גיימר" אצל לאומי (סתם עשיתי כדי לבדוק איך זה (הייתי בשלב של ניסיונות כדי לבדוק מה יהיה הכי נוח) והכל היה מעולה אלא שגם "הגיימר" לאחר כמה ימים התחיל להשתבש לעשות לי בעיות ולעלות PING של עד 500.…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ibb,

קניתי שטח אכסון (אתר אינטרנט) מהם , מה אתם אומרים עליהם ? שמעתי שהם דיי טובים , זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עשיתי רשת יש אינט' אבל אני לא רואה אף מחשב ב WORKGROUP לא את שלי (המרכזי) ולא את השני??? בהגדרות של IP הגדרתי כמו שכתוב במדריך למלעה רק שאין לי את ה DNS והדברים האלה (זה רייק)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ivgeni,

הי, יש לי שני לפטופים המחוברים לנתב TP LINK 1043, משום מה המהירות העברת נתונים ביניהם מאוד נמוכה גם בחיבור קווי וגם באלחוטי. במהירות קוית אני מגיע ל6 MB ואלחוטית בקושי 1.5 MB. צירפתי תמונה של בדיקת מהירות בתצורה אלחוטית לפי הנחיות באתר של NETCHEIF. מישהו יכול לעזור לי לגלות את מקור הבעיה למה המהירות כזאת נמוכה ? תודה, [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eladb21,

אחים שלי אני חייב קרדיטים לאימיול דחוף!!! תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שאלה להבנה: האם אפשר לחבר בין 2 מחשבים רק עם סטיקים של WiFi, הרי הם יודעים לקלוט ולשדר..?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כאמור בכותרת - יש לי כמה שאלות. 1.מהו השוני הגדול בין ה27 ל 28? 2.האם זה רק במודול האלחוטי? 3.האם קים עדיין תחזוק לנתבים (עדכון קושחות, תמיכה וכו.. ? ) 4. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הUSB שלו והיכולת להרים עליו שרת. מה ההבדל בין שני הנתבים בתחום הזה? קראתי ממש ברפרוף וקים קוצר בזמן ככה שאשמח לקבל חוות דעת, פירוטים שונים וכו... תודה והמשך גלישה מהנה בפורום. *נ.ב , לא לדאוג, ה WRT54GL הוא עדיין הבחירה הראשונה שלי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אז כפי שהבנתם אני משתמש בנתב אלחוטי מדגם D-Link 524, דרך הנתב הזה מחוברים מלבד המחשב שלי עוד 2 מחשבים (כולם קרובים יחסית אחד לשני) וכולנו משתמשים בXP PRO SP2. עכשיו, בעת שימוש בתוכנת האי-מיול ל2 המחשבים האחרים בבית יש מזהה גבוהה בעוד שאצלי המזהה נמוך קראתי איפשהו שפתיחת הפורטים בנתב יכולה לתרום לעניין (בפירוול כבר פתחתי את הפורטים), עכשיו כשנכנסתי לאתר http://portforward.com והתחלתי לעקוב אחרי ההוראות שם הגעתי לסעיף שדורש ממני למצוא אי.פי סטטי ושם הבנתי שאני צריך את הDNS המקורי של הנתב ואת זה אין לי מושג איך להשיג (כמו כן צרפתי תמונה שדרכה אולי תוכלו להבין יותר ולהכווין אותי הלאה). השאלה שלי בגדול היא קודם כל אם יש איזשהו קשר בין זה שברגע שבמחשב אחד מתקבל מזהה גבוהה אז…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כיומיים עברתי לחברת Netvision בחבילת 100MB של תשתית+ספק. מכיוון שהיה עליי להחזיר את הראוטר של בזק (NETGEAR) החלטתי לרכוש נתב משולב מודם של ZyXEL דגם VMG3926. יום לאחר ניוד הקו התחילו בעיות - האינטרנט מתנתק ומשום מה זה קורה במיוחד בעת העלאה של קבצים (למשל ל- GOOGLE DRIVE). בגלישה רגילה זה קורה בערך כל חצי שעה. יש לי מעט רקע וניסיתי כל פתרון אפשרי שאני מכיר: החלפתי בחזרה לנתב הישן של בזק - כנ"ל. ניסיתי לגלוש ממחשבים אחרים ובחיבור קווי/אלחוטי - כנ"ל. איפוס הראוטרים והגדרה מחדש - כנ"ל. בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שהנתונים שלהם מראים שהקו תקין לחלוטין. יש לציין שבכל הזמן ה- DSL נשאר מסונכרן ורק החיבור מתנתק. …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם, יש לי את המודם הנ"ל הגדרתי אותו כראוטר וכנראה שהוא מתחמם יותר מידי אז הוא מתנתק לי כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו מחדש וזה לא נוח ביכלל, אם מישהו יכול להמליץ לי על מודם אחר שיש לבזק שאפשר להגדיר אותו כראוטר אני ישמח תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני לא מצליחה להיכנס לפייסבוק ומופיעה לי הערה שאני צריכה לשנות את הגדרות אבטחת האינטרנט שלי כי עכשיו מוגדר שאין אפשרות לשמור קבצי קוקיז. איך אני משנה תהגרות על המחשב כדי שאני אוכל להיכנס? (אם זה משנה, נראלי שהכל המערכת הפעלה של המחשב היא של ויסטה)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום . אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק וחסרים לי שני פיטלרים בין שני טלפונים לשקעים בקיר מתוך 6. אחד המנקה שברה ואת השני בלעה האדמה :s05: השאלה שלי היא, האם כתוצאה מכך מהירות הגלישה שלי יורדת ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים