רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון התחלתי להשתמש ב utorrent גרסה אחרונה מה שקורה שבהתחלה האינטרנט עובד באופן תקין ואחרי זה באופן פתאומי הוא נופל לאחר מכן אני מוציא את הראוטר והמודם מהחשמל האם יש דרך למנוע שהאינטרנט יפול בכל שימוש ביוטורנט? או בהגדרות או אולי מודם/ ראוטר יותר חזק? יש לי מודם של ARRIS וראוטר של linksys wrt54gl
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לעזור? הראוטר פשוט מסרב להתחבר לשרת למרות שכתוב במפורש שהוא תומך ב-PPTP (או שהטעו אותי והם בכלל לא משתמשים בפרוטוקול הזה?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם הדחופה! בטעות טיפשית מאוד שיניתי את שם המחשב מ- Domain ל - Workgroup עשיתי ריסטרט והחשבון שלי של ה Domain נעלם וכמובן נשארתי רק עם החשבונות Local. שניסיתי להחזיר ל Domain כמו שהיה לפני כן (התחברתי עם VPN) זה רושם לי Account already exists ו - Access denied. אני מצליח לחבר את המחשב שלי חזרה ל- domain אם אני משנה את שם המחשב אבל מה שקורה שאני לא מצליח להתחבר ליוזר כי זה רושם there are currently no logon servers to service the logon request כנראה כי החיבור vpn מתנתק שמנסים להחליף יוזר. האם יש דרך לסדר את זה מבלי לגשת פיזית לרשת של העבודה ? לפחות לגשת ליוזר ההוא בצורה אופליין ? אני כמובן אפנה ל IT שלנו כמפלט אחרון , לא בא לי להסתבך איתם כרגע. הצילו !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשב הנייח שלי עם xp והנייד עם win 7. ניסיתי ליצור רשת ולא הצלחתי. עדיין לא השקעתי הרבה מאמץ בזה לנסות לקרוא ברשת ולמצוא מה לא בסדר, אבל שמעתי שיש בעיה קשה של רשת בין שתי מערכות ההפעלה הללו. האם זה נכון? האם אפשר להתגבר על זה? תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי ראוטר של הוטבוקס בעל מהירות של 100 מגה . אוקיי הייתי למשך שנה אם ראוטר בחדר ולא מזמן הוצאנו אותו בגלל הקרינה הרבה שהוא פולט עכשיו הוא בסלון קניתי כרטיס רשת חדש edimax עכשיו יש לי כמה שאלות :1. האם כרטיס רשת אלחוטי פולט יותר קרינה מאשר ראוטר? 2. למישהו יש לתת לי פתרונות איך אני יכול לפתור את הבעיה 3 אני מתחיל בתחום הרשתות יש לי את הידע הבסיסי ואני רוצה להתקדם עם מישהו יכול להמליץ איך? ומה עליי לעשות אשמח בכל אופן תודה מראש ותודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשבוע הבא מת"ב מגיעים לחבר לי אינטרנט מהיר ורציתי לשאול לדעתכם לגבי בחירת ספק.... נראה לי שנטוויז'ן הם הכי רציניים בעסק אז רציתי לשמוע קצת תגובות מאנשים שמחוברים לאינטרנט כבלים שלהם (אם יש) או של אינטרנט זהב (אם יש) תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עצתכם. אני מעוניין לארגן מפגשי טורניר עבור משחק אונליין שונים. לדוגמה כרגע המטרה שלי הוא מפגש במקום מסוים ובו לעשות טורניר הארטסת'ון. הבעיה היא שכאשר באים קבוצה של אנשים לדוגמה 30 איש האינטרנט באותו מקום לא מחזיק וישר קורס. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, אני מעוניין שהם יתחברו למקום אחד. הייתי שמח להבין מה הגורם הבעייתי בכל התהליך ומה ניתן לעשות בכדאי לפתור זאת. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרשת מחוברת כך: מחשב שרת עם כרטיס רשת שעובד ב AP MODE. מחשב שני שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון וגם הוא בעל כרטיס רשת. אין ראוטר כמו שראיתם. הרשת עובדת מעולה כל עוד המחשב השרת דולק ומחובר לאינטרנט. השאלה שלי: כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר למחשב השרת כך שיוכלו לגלוש באינטרנט? ד.א. הרשת היא אלחוטית. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא שידרוג חדש שפותר את בעיית L2TP ברשת UFI http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL%2DWR1043ND
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה. כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לזה שכתבתי שיש לי איבודי מידע, היום היה לי שוב. התקשרתי אליהם שוב זיהו הפעם 20-40% איבודי מידע. אמרתי לנציג, שמע זה יכול להיות שחצי שעה לא תהיה בעיה ופתאום חצי שעה 50% איבודי מידע. בקיצור אמר לי תנתק כבל רשת מההוטבוקס ניתקתי. הוא אמר לי עכשיו אני רואה אין איבודי מידע... אמרתי לו הבדיקה שלך לא יעילה מה קשור כבל רשת לזיהוי איבודי מידע בתשתית... אחר כך אמרתי לו, כפי שאמרתי לך יכול להיות שעכשיו חצי שעה לא תהיה בעיה אבל עוד חצי שעה תהיה... אמר לי, אולי יש לך בעיה בכרטיס רשת... אמרתי לו אם ככה אז גם שהייתי עושה פינג לראוטר היה צריך להיות לי איבודי מידע לא? אבל זה לא קורה... מה התשובה הייתה? - אבל אין לך כרגע איבודי מידע פשוט (מצטער על איך שאני אומר את זה) תוכי מטומטם. בנו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רק לכולם, יש לי שאלה שאני לא מוצא עליה תשובה בשום מקום. איך ברגע ששולחים מייל מארה"ב לישראל הוא עובר? האם יש אנטנות אל חוטיות שמעבירות את הנתונים ? או כמו ששמעתי שיש סיבים תת-ימיים שעוברים באוקינוס? איך הסתדרו לפני כמה שנים, לפני שנכנס הWIFI?? בקיצור איך כל העניין הזה עובד? תודה רבה לעוזרים ואנא ממכם רק מי שבאמת יודע דברים בטוחים שיגיד. בנוסף אם מישהו מכיר אתרים שמסבירים על העניין אשמח גם לקבל. תודה שוב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ממש ממש צריך את העזרה שלכם, אני כבר משתגע מזה. עד לפני 4-5 חודשים הייתי מקבל פינגים בסביבות ה-5 עד 16 בארץ, 52-65 בגרמניה ו-60-68 לאנגליה וכו'. לא יודע אם זה קשור אבל הייתי מוגדר כ-Rate Adaptive. עכשיו יש לי פינגים מטורפים, מאוד מאוד לא יציבים שמגיעים לסביבות ה-20-30 בארץ ו80-90 לגרמניה וכו', איך אני מסדר את זה? אני מחובר על Top 100 בבזק+בזק בינלאומי, ועד כמה שידוע לי עדיין מוגדר כ-Rate adaptive שהבנתי שזה מוריד פינגים ברמות גבוהות (יכול להיות שהם מחרטטים אותי ואני לא רייט אדאפטיב יותר? איך בודקים?) ובנוסף משתמש ב-Privatebox2 של בזק בינלאומי כראוטר+מודם. עכשיו בערך לפני חודש היה אצלי טכנאי של בזק עקב טענות שלהם שיש לי הפרעות מתח בקו, והוא החליף לי את השקע שאליו מחובר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-