רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי עכשיו חבילה תשתית בזק וספק פרטנר של 100 מגה ב98 שקל לחודש. הבנתי מהנציג שהתשתית חשובה יותר מספק, אבל אני יודע לא לסמוך עליהם יותר מידי. השאלה שלי אם יש לי אלטרנטיבות יותר טובות לגיימינג? יש באמת הבדל משמעותי בין התשתית של בזק לאחרות? איזה חברת ספק עדיפה וכו' כרגע יש לי חודש ראשון חינם אז אני מנסה, אשמח לפידבק.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ADSL אני מחובר דרך בזק בינלאומי יש לי בעיה של ניתוקים רנדומליים של ה PPP ואני צריך בשביל לחזור לגלוש לכבות את הנתב ולהדליקו מחדש הנתב הוא דיי נתב ג'נרי לפי דעתי דיברתי עם בזק אמרו לי שאין בעיה בקו והכול תקין מבחינתם יכול להיות שיש או בעיה בנתב או בעיה עם הספק ועם החוסר מזל שלי, בדיוק אתמול נגמרה לי האחריות על הנתב האם כדאי להשקיע כסף בROUTER אלחוטי חדש? ואם כן אז איזה? עוד מחשב אמור להיות בחדר סמוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע עידכון קושחה לראוטר שלי מאחר ועברתי לאינטרנט במהירות 12 מגה והוא מגביל אותי בחיבור האלחוטי. הראוטר הוא של 3COM מדגם 3CRWER100-75. מאחר ו-3COM כבר שייכים ל-HP אני לא מוצא מידע לגבי אופן העידכון, הגרסה האחרונה וכיוצ"ב. מה שכן מצאתי הוא קובץ עידכון 3CRWER100_200-75_v1.3.06. האם זה האחרון? מה עליי לדעת לפני עדכון הקושחה? THX
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר עבד לי כחצי שנה עם 5MB אינטרנט ועכשיו הוא מוצע למכירה (יש לי שניים כאילה) הקונה חייב לדעת בוודאות שהראוטר הזה יחזיק לו את הקו של 8 מגה שלו . ואין לי שמץ האמתי ... 1)האם הראוטר מסוגל להחזיק קו של 8 מגה ? 2)האם הראוטר הנ"ל תומך ADSL 2 ? 3)האם יש לו מודולים בתוכו ? כי אין לו איזה כרטיס נשלף שאפשר להכניס , לפחות אני לא רואה משהו כזה ....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עם ספקית 012 הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להתנתק.. יש לי 30M ואני מרגיש שהאינטרנט חרא ובעיקר אני משלם להם סתם. אני לא כל כך מעודכן בספקיות הטובות והזולת היום בגלל זה אני מבקש את עזרתם בבחירת ספקית זולה וטובה. בנוסף אני משתמש ב2 ראוטרים בבית (מקושרים בעזרת כבל רשת) שהראשון הוא TP LINK יחסית חדש. (עם 2 אנטנות)TP-Link TLWR841N והמשני הוא LEVEL ONE ישן מאוד. ולפי הבדיקות של מהירות הרשת כשאני בודק על אינטרנט אלחוטי אני מקבל 20 מגה. לעומת זאת בחוטי 30. *עשיתי לפי ההגדרות כמו שצריך. לדעתי זה בגלל שהראוטר ישן וכנראה לא תומך כמו שצריך. אני מחפש ראוטר טוב עם עוצמה חזקה יותר מהTP-Link TLWR841N.. ואז אני יקח את הTP-Link TLWR841N להיות משני. *אגב הבנתי שבזק משדרגים ל100M ללקוח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... עידכנתי לאחרונה את הראוטר לגירסה של RU_2.08 מהאתר פה: http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U_ ... e/RU_2.08/ היה לי לפני זה גירסא של 1.6 ועכשיו יש לי כמה בעיות: 1. כשאני נכנס לראוטר בכתובת 10.0.0.138 זה נכנס לי פעם אחת בלבד ולאחר מכן כשאני יוצא מיזה או סוגר את החלון (אפילו באמצע) זה פשוט לא מגיב יותר, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל אך אי אפשר להתחבר לראוטר יותר - זה מסתדר רק אם עושים ריסט, פעם זה לא היה קורה לי, זה היה מתחבר תמיד ללא שום בעיה. 2. הקליטה של הראוטר לא כמו שהייתה פעם, אני לא יודע להסביר את זה פשוט הקליטה חלשה יותר יש דרך מסויימת לשנמך או להחזיר את הגירסא הקודמת או לסדר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לזה שכתבתי שיש לי איבודי מידע, היום היה לי שוב. התקשרתי אליהם שוב זיהו הפעם 20-40% איבודי מידע. אמרתי לנציג, שמע זה יכול להיות שחצי שעה לא תהיה בעיה ופתאום חצי שעה 50% איבודי מידע. בקיצור אמר לי תנתק כבל רשת מההוטבוקס ניתקתי. הוא אמר לי עכשיו אני רואה אין איבודי מידע... אמרתי לו הבדיקה שלך לא יעילה מה קשור כבל רשת לזיהוי איבודי מידע בתשתית... אחר כך אמרתי לו, כפי שאמרתי לך יכול להיות שעכשיו חצי שעה לא תהיה בעיה אבל עוד חצי שעה תהיה... אמר לי, אולי יש לך בעיה בכרטיס רשת... אמרתי לו אם ככה אז גם שהייתי עושה פינג לראוטר היה צריך להיות לי איבודי מידע לא? אבל זה לא קורה... מה התשובה הייתה? - אבל אין לך כרגע איבודי מידע פשוט (מצטער על איך שאני אומר את זה) תוכי מטומטם. בנו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הדיונים שלי: מהירות העלאה ומהירות העלאה (ההמשכים) מגיעה מהירות העלאה 3. אחרי שסקרנו "במהירות העלאה" שהמהירות העלאה היא חלקי 10 מההורדה. ובמהירות העלאה (ההמשכים) שמהירות העלאה בתור משתמש עסקי היא פי 10 יותר יקרה ממשתמש רגיל והיא מהירה פי 10. מגיעה "מהירות העלאה 3" שבא ככול הנראה יש כבר ערים במפה שכבר עכשיו נהנים ממהירות העלאה ללא הגבלה ככול הנראה, ואני צריך את עזרתכם האם זה נכון או לא נכון האם אתם מקבלים מהירות ללא הגבלה בהעלאה? (אני הרשמתי כבר את שתי משפחות בכניסה שלי חוץ מאתנו עם כל הכתובות דואר מיונן של כל בני המשפחות כולל בעבודה). (רק העונים שהתחברו למסלול ללא הגבלה).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם WIDI נותן איכות תמונה טובה ? עובד אלחוטי כמה מטר בפועל ? http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html מחשבים שולחניים של אינטל הדור של אוגוסט 2015 איזה מומלץ עם WIDI ? האם WIFI במחשב לראות סרטים לטלוויזיה אפשרי ? או שזה מיועד רק להעברה מסרים ל-אינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למודם + ראוטר או מודם ראוטר משולב. (יש לי תשתית בזק/ספק אקספון 40MB) יש לי הזדמנות לקנות מודם ראוטר מחבר, שהיה בזמנו מחולק ללקוחות בזק - DLINK 6850U, בסביבות כ200 שח. האם ישנה עסקה משתלמת יותר ברמת המחיר הזו? חשוב לציין שאני מעוניין להשאיר את האופציה להשתדרג בעתיד למהירויות גבוהות יותר (וקטורינג לדוגמא) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.! האם הנתב האלחוטי של בזק 6740U H1 יכול לעבוד בתור נתב עם HOTBOX (לאחר הפיכתו למודם)...!? הרעיון המרכזי שההוטבוקס פשוט אחד הראוטרים הכי מזעזעים שנתקלתי בהם... יותר מידי תקלות ונפילות רשת WIRELESS שבאה והולכת... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני הולך להתחבר בימים הקרובים ל ADSL 10M יש 2 אפשרויות של ראוטר אלחוטי לבחירה 2760u או NETGEAR TGN2200 מה עדיף?אני מחפש MAC FILTERING VIRTUAL SERVER STATIC IP ASIGHN מה עדיף? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בקומה השנייה ראוטר של HOTBOX של הוט אליו מתחברים מס' מכשירים(קצב התעבורה 100MB) הבעיה שבקומה למטה הקליטה אינה טובה ברוב האיזורים אני צריך לחבר מחשב נוסף ופלייסשטין 4 שנמצאים בקומה הראשונה השאלות הם: 1)האם ראוטר נוסף שיעבוד בתור REAPTER יפתור את הבעיה,ואם כן איזה ? 2)במשחקי רשת עבור הפלייסטשיין לא יהיה בעיה של תעבורה(הראוטר יהיה צמוד אליו)? 3)האם מתאם רשת על גבי חשמל יכול לפתור את הבעיה אודה לכם על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל עוד שבוע קורס מנהל רשתות. האם יש לכם אתרים ללימוד עצמי באינטרנט, אני רוצה להגיע לקורס כבר עם ידע קודם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-