רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני גר ברומניה ושם יש לי ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N. במהלך היום יום אני חווה המון ניתוקים של השידור האלחוטי והם נפתרים רק בעת הפעלה מחדש של הראוטר או בשימושי קווי-חיבור ישיר למחשב נייד. הניתוקים מתקיימים בעיקר, אך לא רק, שאני יוצר עומס מסויים על הרשת, ז"א שאני מפעיל את תוכנת הטורנט, מוריד קבצים גדולים וכו'. אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר בקרוב לדירה שנמצאת בבניין בן 10 שנים, ואני רוצה לרשת את כל הבית. WIFI לא אופציה מבחינתי. התשתית + ספק הם הוט והוטנט. בדירה הנוכחית הצלחתי לאלתר פתרון באמצעות מתאם חשמלי והרבה חוטים מכוערים שעוברים סביב קירות בבית. בדירה החדשה הייתי רוצה פתרון יותר אלגנטי ונקי. השאלה שלי היא כזאת: בכל חדר יש שקע של בזק וכבלים. האם אפשר להשתמש איכשהו בשקעים האלה כדי לרשת את כל הבית במקום להתחיל להעביר חוטים? הרי בשביל להתחבר לתשתית האינטרנט של הוט מחברים את ההוטבוקס לכבלים ולטלפון, אז למה אי אפשר לעשות את זה 4 פעמים (ב4 חדרים)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, יש לי בבית שני מחשבים win98 sec win98 במחשב של ה 98SEC, שזה המחשב בו אני משתמש, יש שני כרטיסי רשת, אחד לרשת ואחד לאי די אס אל, כרטיסי הרשת בשני המחשבים, המיועדים לרשת הביתית הם : Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס הרשת שמיועד לאי די אס אל הוא: Genius - GF100TXRIII Series אוקי, הכל התחיל אחרי שפעם אחת פירמטו לי ת'מחשב כשהתקינו לי את כרטיסי הרשת, התקינו לי את הכרטיס של Accton, שמיועד כאמור לשמש ככרטיס לרשת הביתית, אבל בגלל שרק הוא היה מזוהה "הפכתי" אותו לכרטיס שישמש אותי באידיאסאל, ואת השני, של Genius, לא התקינו, עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) הם אמרו שהיה להם בעיה או משו כזה, ובמאפיינים ב"מחשב שלי", הוא לא מזוהה, בdevice manager מופיע לי ב OTHER DEVICES סימן שאלה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למצב EXPERT באלקטל. ניסיתי עם הסקריפט של אלעד צור ועם האתר, שניהם נותנים לי אותה תשובה ובמודם הוא רושם לי Invalid Pass... בדקתי אלף פעם אם רשמתי נכון את ה-MAC והכל נכון, רשמתי גם באותיות גדולות ושום דבר לא עוזר. Pls help. למישהו יש מושג בעניין ? תודה The Doorman
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבין שאם אני מאחורי nat (במקרה שלי,מודם akcatel שעובד כנתב)אני אמנם יכול ליצור תקשורת מתוך המחשב שלי החוצה ללא בעיה אבל שום תקשורת אינה יכולה להיכנס אליי אם אני לא יזמתי אותה(וכמובן לא פתחתי פורטים). עשיתי בדיקה באתר הזה: http://www.auditmypc.com/freescan/scanoptions.asp והם אמרו לי בסוף שהם יודעים שאני "מתחבא" וידעו למצוא את ה- Ip של המחשב שלי ברשת. והנה מה שהם אמרו: Notice!, your natted (or real) IP address is 10.0.0.1. This information can be used to track your activities. I should not be able to obtain this information if your security is properly configured! אני מבין שאני יזמתי אמנם את התקשורת אבל שאלתי היא האם זה אפשרי שמבחוץ מישהו יסרוק ip ויגיע אל שלי …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום , יש לי מודם USB שכדי להתחבר אני צריך להפעיל את החייגן איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר לי אוטומטית כבר בהפעלה ובכל ניתוק יתחבר שוב?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עד לפני שבוע היה לי אינטר נט במהירות הורדה של 2.5 מגה והעלאה במהירות של 192 קילובייט מה שאומר 315 הורדה ו-19 העלאה. אתמוול בערב בנק הפועלים הציעה לאמא שלי הצעה מענינת..: מהירות הורדה 2 מגה והעלאה 256 מה שאומר הורדה במהירות 280 והעלאה במהירות של 32. החבילה שבנק הפועלים מציעה עולה 15 שח פחות לחודש...ממה שהינו משלמים. האם עשיתי את הצעד הנכון בכך שהסכמתי להצעה של בנק הפועלים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עומד להשתחרר בקרוב מהצבא, ומעוניין ללמוד ניהול רשתות. 1. האם מומלץ ללמוד MCSA או לעבור מיד לMCITP? כמו כן מה לגבי CCNA? 2. איזה מקום טוב יש ללמוד באזור ת"א - מרכז? ההתלבטות הספציפית שלי היא בין מכללת סלע לבין ג'ון ברייס, אולם כמובן אשמח לשמוע המלצות על מקומות נוספים. 3. האם יש דרישה למוסמכים בתחום? לאחרונה אני מזהה "בום" בהצעות הלימודים בתחום והדבר מדאיג משום שהוא עלול להוביל להצפת השוק בעובדים בתחום. יש לחשש שלי הצדקה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקשרתי לכבלים אמרתי שיש לי אינטרנט מהיר 12 שעובד מצויין רוצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, 16 אתה לא צריך אינטרנט יותר מהיר ממה שיש לך היום, אמרה לי נציגת השרות. גם לי יש בבית ואין לי מה לעשות עם כזו מהירות, מה שיש לך זה מספיק בהחלט. אחרי ששיכנעתי אותה שאני רוצה יותר מהיר אמרה מ-12 אפשר לעבור ישר ל-100 אין משהו באמצע אמרתי לה שבבזק יש 15 20 ו30 ולמה בכבלים אין משהו באמצע אמרה זה המצב וכך הסתיימה השיחה. זו בעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לכם יש גם בעיות של לאגים ותקיעות במשחקי רשת למרות שיש ניתוב "חרטא ברטא גיימר"? משהו מדהים החברה הזאת העיקר כסף לוקחים בזמן ותמורה אין!!!!!!!!! תשתית: בזק/20 מגה ספק:נזקבינלאומי/20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי רשת יש אינט' אבל אני לא רואה אף מחשב ב WORKGROUP לא את שלי (המרכזי) ולא את השני??? בהגדרות של IP הגדרתי כמו שכתוב במדריך למלעה רק שאין לי את ה DNS והדברים האלה (זה רייק)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר BR-6204Wg. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ועובד מצוין רוחב פס קבוע על 1.5מגה ומחשב נוסף ,נייד עם כרטיס רשת 54מגה תקן G בערוץ 6 בדיקת מהירות הורדה קבועה על 180KB אם אני עושה לו בדיקת רוחב פס הוא נותן לי בערך 0.5 מגה +- (גם שאני מכבה את המחשב הנייח). לפעמים הוא מראה לי רוחב פס מלא 1.5 בדקתי בכמה אתרים כולם מראים לי רוחב פס נמוך. הגלישה איטית במחשב הנייד. הSKYPE מגמגם לי כל הזמן. קודם היה לי ראוטר 108מגה של TPLINK עם אותה בעיה. למישהו יש רעיון למה הרוחב פס נמוך במחשב הנייד?????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ב TV Wi-Fi מובנה אבל הוא לא חזק מספיק כנראה ולא קולט את האינטרנט טוב, כי ה TV בחוץ. האם אוכל לקנות ולחבר לו ל usb Wi-Fi חזק עם אנטנה שישפר לו את איכות הטווח והקליטה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מתאם רשת אלחוטי למחשב נייד. המודם בבית הוא בתקן G, כך שלא מחוייב מתאם עם תקן N. כמו כן, אשמח לדעת האם עדיף מתאם בחיבור USB או PCI, ואשמח לקבל המלצה למתאם שכזה. הסכום המוקצב הוא סביב ה80-100 שקלים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו... לאחר מחשבה עמוקה (פחות או יותר) עברתי מה- ADSL המצוין שהיה לי (חצי מגה) לכבלים במהירות 1.5 מגה... אבל... (וזה אבל חשוב) אני מקווה שלא יצאתי אפס מכל הסיפור אז אם משהו יכול להגיד לי אם היה שווה לעבור לכבלים ובמחיר שיצא לי (בערך 155 שח לחודש כולל הספק - אינטרנט בזק בנילאומי), ואם כל זה כדי את שינוי התשתית? :-\ ;D :
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להפתעתי טכנאי ההוט הנחמד והבקיא אמר לי שהמהירות גלישה שלי באינטרנט הקווי נמוכה ב7.5 mb/s ׁ(כלומר 92.5) בגלל הראוטר שלי. עד היום לא שיארתי לעצמי שהראוטר יכול לפגוע לי באיכות ומהירות הגלישה הקווית. אז מה ההשפעה של הראוטר על מהירות ואיכות הגלישה בחיבור קווי?(משפיע על פינגים? איבוד פאקטים??) מעניין אותי לדעת מה אתם יודעים. והאם זה בכלל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני מחובר דרך בזק ובב"ל במהירות 50 מגה. החל מהיום בבוקר אני מקבל תוצאה מוזרה באתר בדיקת המהירות של בזק http://speedtest.bezeq.co.il/index.html. בד"כ אני מקבל שם בסביבות ה 50 מגה (פלוס מינוס), אך מהיום בבוקר אני מקבל בערך 25. דרך @1 אני עדיין מקבל באותו אתר 50 מגה. אני חייב לציין שאני תמיד, (וגם היום) מבצע את הבדיקה הזאת באמצעות IE8, כי Firefox לא עובד אצלי תקין בבדיקות פלאש מאז ששידרגתי מ 10 ל 50 מגה. בדיקות הורדה מאתר בב"ל, Apple, וטורנטים, ואפילו הבדיקה באתר של 013 מראה על מהירות תקינה. רק באתר של בזק אני מקבל תוצאה מוזרה זאת. שיחות ממושכות עם התמיכה של בזק ובב"ל לא הועילו. ניסיתי גם איפוס דפדפן, ריסט לראוטר, ובסוף גם התקנת אימג' נקי שיצרתי לפני שבוע, וכל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר NetCHEIF בוצעו מספר שינויים ועדכוניים. בנוסף, החל מהיום, אני מתחיל בפרסום בלוג אישי באתר NetCHEIF בו אעלה חדשות, דעות ופיסות מידע שנראות לי חשובות ומעניינות. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Update/update01.htm LINK ישיר לבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/index.php LINK ישיר ל-FEED ה-RSS של הבלוג -- http://www.netcheif.com/blog/?feed=rss
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים, האחד xp והשני vista, דרך נתב (לא אלחוטי) של dlink, לשני המחשבים יש אינטרנט, אבל הם לא מזהים אחד את השני!(גם שיתוף המדפסות לא עובד ) כיצד אפשר לסדר את הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אלחוטי מתוצרת LINKSYS דגם BEFW11S4, האם ניתן לקבל עזרה כיצד ניתן להגן על הרשת האלחוטית ע"י שימוש בסיסמת גישה לרשת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-