עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Pease Brother,

איך משנים את הIP של ה INTERNET?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eladb21,

אחים שלי אני חייב קרדיטים לאימיול דחוף!!! תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Haflo,

מישהו מכיר תוכנה טובה למדידת ביצועי תקשורת וכדומה (Connection Monitor or something like this...)?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kofeef,

היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by OmerMan,

ברשותי שני מחשבים המקושרים ביניהם באמצעות כבל רשת מוצלב האחד (ראשי) עם מערכת Windows XP והשני עם מערכת Windows 98SE. הרשת פועלת מצויין ולא נתקלתי בשום בעיות. כל הכוננים משותפים בין שני המחשבים וגם מסומנים באפשרות "Allow network users to change my files". אבל כאשר אני ניסיתי להכנס לתוך תקיית הprogram files מהמחשב המשני לא ראיתי את התקייה (כמו כן גם תקיית ה-Windows)! כשניסיתי לשתף את התיקייה, (לחיצה ימנית ו- ...Sharing and Security) אז האפשרויות היו חסומות ובתחתית החלון ההודעה: all the options on this tab are disabled because this folder is used by the operating system Print Screen (מצטער על האיכות..). כמו כן, בחיפוש קצרצר בעזרה של האקס פי מצאתי את הדבר הבא. אני רוצה לציין …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה לפתוח שרת לטיים ספיק, בשביל זה אני צריך את האיפי החיצוני ולא הפנימי כמו שהראוטר נותן לי. איך אני יכול לקבל תאיפי החיצוני ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, בדיוק הייתי בדרך לקנות ראוטר ובמקרה עצרתי כאן דרך Google , אני גולש דרך 10M HOT + 014 L2TP יש לי הרבה ניתוקים לאחרונה ממש כל חצי שעה.. שבצעתי חיבור ישיר למחשב בעזרת חיגן לא היה ניתוקים לכן אני משוכנע שמדובר בראוטר , המליצו לי לקנות נתב Edimax BR6424N ,אז רגע לפני שאני קונה עצרתי כאן בשביל לבדוק איתכם האם זה באמת ראוטר מומלץ? ועל הדרך רציתי גם לשאל אם יש בראוטר הזה אפשרות להגדיר Porxy או VPN במידה ולא אם משהו מכיר ראוטר שיש בו אפשרות כזו.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. האם חיבור מגדיל נוסף יעבוד? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by oba3k,

עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, שדרגתי ל 50 מגה בבזק, ראוטר כבר יש לי הE4200 של סיסקו. בגלל המהירות החדשה, אני נאלץ להחליף מודם, בבזק אמרו שישלחו אליי מודם ולא אמרו איזה. האם כל מה שישלחו יתאים כיוון שאני משתמש בנתב משלי? או שיש חשיבות גם לבחור את המודם? אשמח לעזרה בנושא תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ELiA,

נכון שמשתמשים שמתחברים כל פעם שהם מדליקים את המחשב יכולים להתנתק ולהתחבר ולקבל IP חדש? אז מה עושים כאלה שמחוברים קבוע? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם! לאחרונה כרטיס הרשת המובנה שלי בלוח (מסוג אינטל 1000CT או משהו כזה ) התחיל לעשות בעיות. כל פעם שכרטיס הרשת מותקן במחשב (ז"א מופיע ב DEVICE MANAEGER) האינטרנט מתנתק אחרי כמה דקות, למרות שהכרטיס בכלל משמש לרשת הפנימית ולא מחובר לראוטר שלי. הרשת שלי בנויה בצורה הבאה: ראוטר אלקטל PRO שמחובר למחשב אם שני כרטיסי רשת (הראוטר עצמו מחובר לכרטיס מסוג REALTEK 8139) והכרטיס רשת השני (האינטל הבעייתי) מחובר למחשב נוסף. יש לציין כי ניסיתי לעשות הסרה מלאה של הדריברים והתקנה מחדש של שלוש גרסאות שונות. ניסיתי גם לשנות את ההגדרות המהירות של הכרטיס עצמו (FULL DUPLEX ו HALF DUPLEX) וגם זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, מחר בבוקר אני מקבל את המחשב החדש שלי ואני כרגע בבעיית פתרון רשת. החדרים סמוכים וכמעט צמודים, אך עם דלת פתוחה האינטרנט חלש מאוד. במקומות הרבה יותר רחוקים בבית עם קירות רבים יותר יש קליטה אך נמוכה. בלילות הדלת של הממ"ד סגורה והאינטרנט צריך להשאר דלוק- ככה שפתיחת הדלת אינה פתרון. הראוטר שלי הוא N וגם כרטיס הרשת האל חוטי קולט באות N. גם ליד הראוטר בחדר וגם ליד המחשב בממד יש נקודות טלפון ונקודות חשמל, מה אתם אומרים על HOME PLUG? חשבתי לקרוא לחשמלאי להשחלת חוטים (קבל רשת) אך עד שיוכל להגיע יקח חודש, ואני לא יכול לעשות זאת לבד (אם בכלל הוא יצליח). אגב, הממ"ד חדש ולכן החשמל ממנו נלקח מהחדר בו ממקום הראוטר, ככה ש HOME PLUG יכול להוות פתרון זמני? בבית יש לי תלת פזי. …

16. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם ... הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג. אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה. הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך. ונראה לי שמצאתי את הבעיה. כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי. יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא). חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסד…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yotam360,

איך אני רואה מה ה-IP שלי??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, קיבלתי הצעה מאוד משתלמת מפרטנר בנדל של תשתית (בזק) וספק פרטנר. עכשיו אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שהתנסו בשילוב הזה או רק בספק של פרטנר אפילו שזה תלוי אזור אשמח לשמוע תחושות אישיות לפני שאני מחליט אם לעבור או לא. בנוסף אשמח להמלצה על ראוטר איכותי (אני רוצה להפוך את הנתב שאני אקבל ל BRIDGE). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nat64x,

האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by margrin5,

איך מגדירים שהמדפסת (שאינה מדפסת רשת ) להדפיס מ 2 מחשבים נייד ונייח מחוברים לרשת ביתית .כרגע ניתן להדפיסה רק מהמחשב השולחני שמחובר למדפסת באופן ישיר (USB) ניתן לשלוח תגובות גם דרך margrin40@gmail.com תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB? זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה? הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?

23. Started by dmonali,

חברה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה טרמינל ואיך זה עובד... הבנתי שאפשר להעביר ממנו במהירויות גבוהות מאוד...קצת מידע יהיה מועיל...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לעוזרים. מתחבר מחר לפרטנר TV והם הציעו לי לקנות את הציוד שלהם ב15.90 כפול 36 תשלומים (572 שקל), או להשתמש בראוטר משלי. אני לא צריך יותר מרדיוס של 5 מטר WIFI בדירה, נראה לי שאני יכל לסתפק בציוד זול יותר אבל אני לא יודע מה לקנות. התשתית היא של 100 MB.

דיונים חדשים בפורומים