רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי מסנג'ר 7.5 לפני כמה ימים בעת החיבור הוא אמר לי שקיימת גרסה חדשה יותר (8 לייב) ואם אני מעוניין להתחבר אני חייב לעדכן את הגרסה שברשותי. האם יש דרך להתגבר על הבעייה או שאני חייב להתקין את הגרסה החדשה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש למישהו את גרסה 2.7.31 עבור הראוטר הזה? (ראיתי באחד הנושאים בפורום שזאת הגרסה האחרונה)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בדקתי בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי. יש לי אחסון של חברת iPage - ipage.com . יש לי דומיין של חברת Box - box.co.il . אני לא יודע איך לקשר את הדומיין שלי לשרת האחסון שלי, חיפשתי גם עזרה בתמיכה הטכנית, ולא כל כך הבנתי מה צריך לעשות. אני גם לא כל כך הבנתי מה זה DNS ומה צריך לעשות עם זה. אז הייתי שמח לקבל עזרה בנושא, ומה הם השלבים שאני צריך לעשות כדי לקשר את הדומיין שלי לשרת האחסון. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים... ניגש לעניין... ברשותי כיום שני מחשבים המחוברים בעזרת כבל רשת פשוט... בעתיד הקרוב עומדים להצטרף לבית עוד מחשב נייח ומחשב נייד..בסה"כ יהיו כ-3 מחשבים נייחים ועוד נייד אחד...הבית הינו בעל 3 קומות.. כאשר 3 הנייחים ממוקמים באותה הקומה ורק הנייד ימוקם בקומה התחתונה ביותר (הסלון בקומה הראשונה)... באפשרותי לחבר כ-2 מחשבים בעזרת כבל רשת..כאשר בתכנון שנייח+נייד יהיו "על" הרשת האלחוטית... כרגע אני מחובר בעזרת מודם USB פשוט (ALE 150) תשתית בזק+ספק בזק בן לאומי... ראיתי את ה"מבצע" הנ"ל לגבי נתב בטכנולוגיית הMIMO המיועדת לטווחים ארוכים יותר.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9075 דעתכם והמלצות יתקבלו בברכה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום, כבר במשך כחודש, המחשב הנייד שלי ( lenovo e330 i5, windows 8) לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר שהוא חוזר ממצב שינה או שהוא הרבה זמן פועל. ניסיתי כבר הכל (עדכון דרייברים, מחיקה של ההתקן והתקנה מחדש ועוד). רק כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש הוא מצליח להתחבר שוב לרשת אלחוטית, וגם אז זה לא תמיד מצליח. אני ישמח אם מישהו יוכל לעלות על הבעיה הזאת שמשגעת לי את המח! המחשב חדש לגמרי, ונקנה לפני כחודשיים. כעת הברירה היחידה שנותרה לי זה לפרמט את המחשב, ולזה אני בהחלט לא רוצה להגיע... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי - אז כבוד!!! טוב נתחיל קודם בלהסביר מה יש לי ולמה אני ממש לא מרוצה אני מחובר לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה וספק האינטרנט שלי הוא 012. קיבלתי מבזק את הראוטר של חברת Dlink דגם DSL-2760u לראוטר מחוברים בצורה קווית : 1. מחשב מק מיני בחיבור קווי 2. רכזת רשת שיושבת בסלון שאליה מחוברים : הממיר של יס מקס ומכשיר Apple TV. כמו כן השקעתי בכבלי רשת סופר איכותיים ומהירים על מנת שהכל יזרום בצורה חלקה. העניין הוא שאני ממש מאוכזב אני דבר ראשון סובל מאין סוף ניתוקים מוזרים או תקיעות שדורשות ממני לכבות ולהדליק את הראוטר (כבר עשיתי מספר פעמים Hard reset לראוטר ) מעבר לכך שאני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי לAppleTv לוקח המון זמן והוא גם עושה מידי פעם Buffe…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כנסו לכאן: http://www.miki.org.il/article.asp?newsid=56 ולמי שמתעצל להיכנס: "לראשונה בכנסת:"אינטרנט מהיר ומדיניות מחירים" דיון פתוח לציבור בזמן אמת 17.12.2001 ביום ב´ 14.1.2002, בשעה 21:00 תקיים ועדת האינטרנט וטכנולוגית המידע בראשות חבר הכנסת מיכאל איתן ישיבה מיוחדת בנושא "אינטרנט מהיר ומדיניות המחירים". לישיבה יוזמנו נציגי חברות הכבלים, חברת בזק וכן משרד התקשורת. הישיבה תועבר באינטרנט בזמן אמת (Online) בהקלדה (צ´אט) והציבור יוכל לעקוב, להגיב ולהשפיע מהבית. הצעות לנושאים לדיון יתקבלו בברכה !!!!! 23.12.2001: שר התקשורת רובי ריבלין אישר השתתפותו בישיבה !!! "
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מתאם רשת TL-WPA8630 ואני מחפש עוד אחד. האם ניתן לקנות בנפרד רק את המכשיר עם האנטנה ולחבר לקיים? אם לא, האם TP-Link TL-PA4010 הוא אלטרנטיבה טובה? אני משתמש בהוטבוקס במהירות 200 מגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי מודם של ECI - B-FOCUS 270PR והוא מחובר לנתב אלחוטי ומשם יוצאים כל המחשבים שלי ... שניים חוטיים ואחד אלחוטי. כן כן שני ראוטרים.. בכל מקרה אני בגלל שיש לי שניים אז אני לא מצליח אפילו להתחבר עם אימיול או לבצע סיוע מרחוק למחשבים שלא בתוך הרשת וכאלו ואני צריך לפתוח פורטים... במדריך של הראוטר של בזק אפילו לא ציינו את ה IP של הממשק ונאלצתי להתקשר בגלל זה והטכנאי אמר לי שזה 192.168.1.1 ואני לא מצליח לגשת לכתובת הזו.. האם יתכן שזה בגלל שהראוטר לא מחובר לתוך המחשבים ישר? האם לנתק רגע את הרשת ולחבר את הראוטר למחשב ואז לנסות או שמישהו מכיר בכלל IP אחר?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הזמנתי ראוטר 3G מאיזה אתר בחו"ל ויש לי נטסטיק של סלקום חיברתי את הנטסטיק ואני לא מבין איך מגדירים חיפשתי באינטרנט ובמדריך שקיבלתי ולא הצלחתי להגיע לשום מקום. יש למישהו פתרון? כזה יש לי: תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כיום ברשותי חיבור ADSL וספק ברק. בכל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אני מקבל כתובת IP חדשה. בקרוב אני עומד לעבור לאינטרנט של הוט (כבלים), ולהשאר עם אותו ספק. ברצוני לדעת, האם גם בכבלים, כל פעם שאתחבר מחדש לאינטרנט אקבל כתובת IP חדשה, או שאקבל כתובת IP קבועה? תודה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי יש אפשרות שתעלו סקירה על רשת ביתית באמצעות קווי הטלפון (כמו שעשיתם עם קווי מתח- סקירה מעולה דרך אגב )? איך זה עובד, כמה זה אמור לעלות, אם זה אפשרי בכלל וכאלה.. תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חברה ת הבעיה כדלהלן. בביתי הקט מחוברים שני מחשבים ברשת פנימית כאשר מחשב הלקוח משתמש במחשב השני כשרת להתחברות לאינטרנט (מן הסתם)ת לפני כשבועיים התחברתי למסלול של יס וואו במקום נטוויז'ן(המצוינים). בקיצור למרבה הזוועה גיליתי שרוחב הפס שלי מתחלק בין שני המחשבים(!!!) כלומר אם השרת מוריד קובף במהירות של 40 KB הוא משאיר למחשב השני במקרה הטוב רק 20 KB להתעסק איתם. כמובן כמובן כמובן שבעיה כזו לא קרתה לי כאשר הייתי מחובר לנטויז'ן ושני המחשבים היו עפים באויר בחיבור באמת מצוין.... אז אולי מכם יודע איזה קונפיגרציה לXP שיכולה לפתור את המצב הזה? דרך אגב שירות הלקוחות שיישרף של בזק כמובן שהיה אנמי כמו תמיד וממש לא עזר לי . תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עריכה: נפתר.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עם כל הכבוד לחברה הזאת לא מספיק שהם שייכים לבזק הם גם גונבים מהלקוחות ת שלהם כסף כל אחד באתר שיש לו חשבון צריך לבדוק טוב טוב, דבר ראשון שיטת החיוב שלהם היא 30+ כאילו אתה משלם רק אחרי 30 יום, נשמע טוב אבל לא היה לי חשבון של חודשיים ב 9.9 דולר לחודש ומשום מה אני משלם ל 3 חודשים למרות שהחשבון הוא רק לחודשיים , איך אתם שואלים פשוט בגלל שאם התחברתם אחרי ה 1 לחודש אוטומטי המחשב שלהם ברמאות מחייב אותכם לחודש 3 נוסך על הימים ואז ע"י כך מחייב אותכם בעוד 9.90 לעוד חודש למרות שאין לכם חשבון שם לראו הוזהרתם אלא שכבר יש להם חשבון , רצוי שהתנתקו מהם
-
ברצוני להתחבר לחברת אינטרנט בזק(לא כספק) והספק שלי זה אינטרנט זהב, עכשיו אתמול התנתקתי מהוט לפחות הם אמרו לי נציג שירות יצור איתי קשר עד יום רביעי אז השאלה שלי זה אם אני יכול עכשיו נגיד להתחבר לבזק?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעיה. בבית שלי גרים אנשים וכולם מחוברים לרשת אחת הבעיה היא שיש לי שתי טלוייזיות עם chromecast כלומר כל מי שנמצא על הרשת מסוגל להקרין לי תכנים על המסך. זה מאוד מאוד בעייתי אז מה שחשבתי לעשות זה שלמשפחה שלי יהיה רשת אחת ולאנשים האחרים רשת שנייה כך שלא יוכלו לחדור לי לטלוויזיה. האם ניתן לעשות את זה ואם כן איך? ספק: ITC תשתית: HOT 200mb
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לנו משרד עם בערך 30 מכשירים שמחוברים ל WIFI. הראוטר שלנו חלש ועושה בעיות. ואנחנו רוצים לקנות ראוטר שגם יש לו VPN שיתפקד טוב ושלא יהיו נפילות איזה הכי מומלץ למשרד כמו שלנו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי לעומת הארץ שלנו. לא מזמן ראיתי באיזה פורום שמישהו העלה איזה משחק אז היה צילום מסך של הביטורנט שלו והייתה לו מהירות העלאה של 400kb/s !!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם למישהו יש חומר או מכיר איפה אני יכול ללמוד על DNS, WINS, DHCP, KERBEROS תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בוקר טוב לכל מי שרק קורא. בזמן האחרון אני חווה עם 013 ברק בעיות תכופות עם חיבורים לאתרים מחו"ל. האם עוד לקוחות של ברק נגררים כך בבוץ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני גר ביחידת דיור ומקבל WIFI מהבעלים שגר קרוב בלפטופ יש לי קליטה טובה, הבעיה שבנייד או בסטרימר אין כמעט קליטה של WIFI איך אפשר להגביר את אות ה WIFI ? אפשר דרך הלפטופ שקולט יחסית טוב ? (אופציית החשמל לא עובדת כי זה פאזות שונות) תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-