רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל מומחי הרשתות/ראוטרים. יש לי את הראוטר הנ"ל כבר מספר חודשים ואני די מרוצה (חוץ מכמה ניתוקים פה ושם). יש לי בעיה עם פתיחת פורטים בראוטר.. פתחתי פורטים רצויים לתוכנת אזראוס ואימיול (לפי מדיכים ונראה כי הוא הצליח), אך הפורטים לא עוברים בדיקת התחברות, כלומר, אזראוס מיידית עם עלייה מקפיץ הודעה שהוא לא מצליח להתחבר או "להאזין" לפורט שכן פתוח אצלי והוא לא עובר בדיקת NAT גם(לפעמים אחרי מספר נסיונות הוא כן עובר), כנל לגבי תוכנת אימיול, שרתים מסוימים מגיעים לtime out אחרי שלא מצליחים להאזין לפורט שפתחתי. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז אני כרגע מחובר בבית לבזק + בזק בינלאומי ב 1.5M. עוד שבוע נגמרת ההתחייבות שלי בבזק, דיברתי איתם על המחיר עם אני מתחייב לעוד שנה, והם רוצים 60 שקל ל 1.5 מגה ו 80 ל 2.5, במידה ואני משדרג. האם יש אפשרות להתמקח איתם כמו עם הספקית ולהוריד את המחיר? כי המחירים לדעתי יקרים מידי! שלא כמו בבחירת ספקית, בבחירת התשתית יש לי רק 2 אפשרויות, בזק או הוט, ואני לא מתכוון לעבור להוט, ולכן קשה לי לאיים אליהם שאני יעזוב כשאני לא באמת מתכוון לעשות את זה. - אין לי תשתית NGN באיזור , ואני בהחלט מסתפק ב 1.5M ביומיים וחצי שאני נמצא בבית.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש ראוטר+ ADSL איכותי שיחזיק רשת קווית של 2 מחשבים בחיבור LAN + מחשב בחיבור אלחוטי + מדפסת אלחוטית ב-100MBit לפחות כמו כן שיתמוך במקביל ביציאה לUSB לדיסק קשיח חיצוני. אני צריך ציוד איכותי ויציב מאוד , הרשת עמוסה 24/7 גם בתעבורת מידע וגם באינטרנט בתעבורות של 20MBIT לשניה. אודה לעזרתכם, במידה וצריך להוסיף כסף אין בעיה הדגש הוא על ציוד איכותי ויציב עם אחריות ותמיכה. תודה רבה
-
עקב הפורטים החסומים בנתב הרשת שלי (ALCATEL SPEED TOUCH 510), ישנה הגבלת פוטים מסויימים שגורמים להפחתה משמעותית במהירות ההורדה של התוכנות השיתופיות בהן אני משתמש (לדוגמה ביטורנט). הנתב הזה היה בהתחלה ALCATEL SPEED TOUCH, והפכתי אותו לנתב ע"י צריבה כל מיני דברים בביוס ושידרוג התוכנה שלו... חיברתי למחשב שלי מודם אחר, ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מודם אחר שהיה בצד), והמהירות הורדה עלתה מ-3 Kbps ל-80 Kbps בביטורנט. האם הפיירוול החומרתי שמצוי בנתב הוא בעצם זה שחוסם את הפורטים? אם יש מישהו כאן שיודע איך לפתוח את הפורטים החסומים במודם הזה, שיגיב בבקשה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי שלט עם יכולת התחברות לתקשורת LAN , הגדרתי את ה IP שלו כ 192.168.1.1 ואת ה MASK כ 255.255.255.0 , את המחשב הגדרתי כ 192.168.1.101 , המחשב מזהה כי קיים חיבור, אולם המחשב לא נותן לי להתחבר עם דפדפן האינטרנט (באינטרנט הגדרתי דרך TOOLS את ה IP של השלט) . אני צריך עזרה די דחוף , אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל שבוע הבא את הרווטר הזה מתנה מח"ול (חבר שחוזר). למישהוא יש נסיון איתו? כרגע יש לי בבית מודם ADSL AZTEC DS-600E של בזק, האים הוא יעבוד איתו?. מה לגבי טווח הקליטה?. תודה שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
ההודעה שקיבלתי מהתמיכה של D-Link ישראל במייל: שלום, מצ''ב קישור להורדת קשוחה: https://dl.dropboxusercontent.com/u/19372053/router/dir-825ac/20150818_1754_DIR_825AC_ISR_1.0.2_sdk-master.internal.bin מדריך שדרוג נמצא כאן: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-651-firmware-white-interface/czid לאחר שדרוג תאפס נתב על ידי לחיצה של 15 שניות על לחצן RESET ותגדיר שוב בעזרת הסבר הזה: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-825ac/cz34 תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים בינהם בראוטר והראוטר מתחבר לאינטרנט דרך מודם מוטורולה לפני כשבועיים שני המחשבים עבדו בסדר היום אני חוזר הביתה (סטודנט) ומופתע לגלות שהמחשב אצלי בחדר פשוט לא מוכן להתחבר לאינטרנט בעוד שהמחשב בסלון מתחבר כרגיל המחשב היה כבוי בשבועיים האחרונים ואף אחד לא הפעיל אותו בכלל. ניתן לגשת ממנו לתפריט של הראוטר ככה שהכבל עצמו לא הבעיה מותקנות על המחשב שתי מערכות הפעלה, ויסטה ו-7, ובשתיהן זו אותה הבעיה בדיוק אני כבר לא יודע מה לעשות עם זה לפני שבועיים זה עבד כמו שצריך, עכשיו לא איפה הבעיה פה?! מה צריך לבדוק שמוגדר כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית במחשב הראשי שאני מנסה להתחבר לאימול יש לי לוידי ושאני מנסה במחשב השני יש לי אידי גבוה בדקתי בראשון ואיןןןןןן!!! פיירוואל וכלום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, אני מנוי בהוט ובזק בינלאומי לחבילת 3 מגה + גיימר. אני חווה משעות הבוקר איטיות מטורפת בגלישה באתרים, עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתרים של כל הספקיות ה"מובילות" (ברק, נטויז'ן וכמובן בזק בינלאומי) ואני לא עובר את ה-200 KB. עוד משתמשים כאן חווים את הבעיות האלה? ואגב זה לא רק היום...
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע אינטרנט של הוט במהירות 30 מגה ואני מחובר עם מודם ישן של תומסון 425 וראוטר TP-LINK TL-WR740N. השאלה שלי אם כדאי לי לעבור להוטבוקס, והוא יחליף לי גם את המודם וגם את הראוטר? והאם בהוטבוקס קיימת אפשרות לפתוח פורטים ע"י UPnP? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את הסמל הזה עם הסימן הצהוב ליד השעון וכשאני לוחץ עליו זה מה שזה מראה לי מישהו יודע מה זה או איך מתקנים את זה????
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קצת יצא שהתעסקתי עם ה router אצלי בבית וגיליתי כמה דברים מעניינים. קודם כל יש לו הגדרות שדי שכחתי מהן של: Wireless Channel Channel Width אז התחלתי לשחק עם זה, ואז נזכרתי שפעם קראתי איפשהו (בטח באיזה מדריך של הצ'יף) שכדאי לבחור ערוץ פנוי. הורדתי תוכנה שנקראת: inSSIDer, שסורקת את כל התדרים ומגלה איזה רשתות יושבות על איזה תדרים. ואז התחלתי לשחק עם ההגדרות אצלי. כשאני מגדיר את ה channel width על 20Mhz, אני כמובן תופס פחות תדרים. ואם אני מגדיר את ה channel על 14 אני מקבל טווח שהוא נקי כמעט לחלוטין מרשתות אחרות. כשאני מגדיר את זה על 40, אני תופס תחום רחב יותר שכמעט כולו יושב על תדרים תפוסים. ושאלתי, מה עדיף? 20 על טווח פנוי, או 40 על תפוס? מה זה בכלל אומר 40mhz…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת: XP, XP ו-98. בזכות "מדריך השיתוף ל-XP" שבאתר הצלחתי להתקין את הרשת בשני מחשבי ה-XP כמו שצריך והכל עובד טוב. למרות זאת אני עדיין מסתבך ב-98. חפשתי בכל מקום באתר ולא אומרים בדיוק מה לעשות (יש הרבה הסברים אבל חסרים עדיין פרטים קטנים). (יש לציין שאני דיי חדש בעניין הרשתות) זה מה שעשיתי: נכנסתי ל-NETWORK בלוח הבקרה. שם יש שני פרוטוקולים של TCP/IP. אם אני לא טועה, אחד זה חייגן ואחד זה כרטיס הרשת. הכנסתי את הפרטים הבאים: IP = 192.186.0.3 (מחשב שלישי ברשת), SUBNET MUSK = 255.255.255.0, ה-GATEWAY הוא 192.168.0.1 ... וזהו. מה קורה עכשיו? איפה בכלל אמור להופיע לי החייגן? מה שכחתי לעשות? דרך אגב, הדרך בה הסבירו את החיבור רשת בין מחשבי XP היתה טובה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום שאני מעאלה דרך דפדפן לחשבון google drive - ממש אחריי כמה שניות, האינטרנט "קורס" באופן חלקי , כלומר לא ניתן לגלוש בשום אתר אך תהליך העאלה ממשיך דרך התוכנה זה לא קורה, אבל לא הצלחתי לשתף מה שאני צריך מבלי לתפוס גודל פיזי בכונן C מה שבעייתי ביותר(משתמש בכמה חשבונות לגיבוי 100GB+). האינטרנט מעולה, 100MB דרך בזק בינלאומי(בלבד) ומקבל 60-70 מגה הורדה בארץ / 3 מגה העאלה מצליח להוריד על 5-6 מגה לשניה בטורנטים (כלומר 50 מגה) למה זה קורה והאם יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך לחבר לפטופ שמותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוס 98 שיתחבר לאינטרנט באמצעות המודם הזה. כמובן שכרטיס רשת יש. אם יש למישהו דרייברים לpppoe, מדריך או כל דבר אחר שיכול לעזור לי, זה יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום בעבר הייתה לי תוכנה, שהייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים שלי באמצעותה. מכיוון שהדבר לא עובד אצלי דרך ווינדוס(אין לי מושג למה), אני מחשב תוכנה כזאת - מישהו מכיר שם של אחת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לא מזמן שידרגתי את האינטרנט שלי ל30M. לאחר השדרוג בדקתי את מהירות האינטרנט במחשב נייח המחובר בכבל רשת וראיתי שהמהירות לא עוברת את העשר מגה. בגלל זה בדקתי במחשב נייד המחובר באופן אלחוטי ובכבל ובשתי המקרים המהירות שלי הייתה 30M כמו שצריך. אז התקשרתי לבזק לפני שבדקתי עם המחשב הנייד והוא אמר לי לשנות בקביעת תצורה של הכרטיס רשת ל100 Mbps full duplex ובאמת זה עבד והסתדר. לאחרונה האינטרנט עשה בעיות אז בדקתי מהירות וראיתי שהוא ירד למגה וקצת בקושי מהירות הורדה אZ שיחקתי קצת עם ההגדרות וגיליתי שאם אני מחליף את זה ל100 Mbps half duplex זה מסתדר. עכשיו השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר ואם זה בסדר שזה ככה? חשוב לציין שמהירות ההעלאה לא נפגעה בכלל ב…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-