רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
היי. כמו שהכותרת אומרת, האם הוט טובים כספק? מה לגבי הפינגים יחסיץ לבב"ל? כרגע אני לקוח בב"ל מאוד מרוצה מאז שהעבירו אותי לכבל החדש, אבל אני מאוד רוצה לעבור ל-100 מגה של הוט כולל הספק. אני רוצה לוודא שיש חיבור נורמלי לשרתים בחו"ל... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מודם שמחובר לכרטיס רשת במחשב בצורה קווית. בנוסף, יש לי עוד מקור אינטנרט מהראוטר של השכנים (באישורם כמובן) אלחוטי. האם אוכל לנצל את מהירות 2 החיבורים לצורך הורדה? או לבצע הורדה של קבצים שונים מ-2 מקורות האינטנרט ובכך לקבל מהירות כפולה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
1. לאן כדאי להיתחבר 2. 012 או 013 3. כבלים או ADSL כשהיתחברתי לאינטרנט של בזק קיבלתי מודם בקרוב אני מיתנתק מהם אני צריך להחזיר אותו ? או לקנות אותו ? ונניח שאני מתחבר ל-012 או לכל חברה אחרת אז אני מקבל מהם מודם איך זה הולך ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מחשבים מערכת הפעלה WIN10 והתקן BLUETOOTH, רצים על אותה רשת WIFI המחשב הראשון מחובר בסלון למערכת, אני מעוניין להזרים סאונד(אינטרנט\סרטים\משחקים) דרך BT מהמחשב השני,הנייד למחשב הראשון שמחובר למערכת. האם זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ביומים שלושה האחרונים הראוטר הנ"ל מראה סימנים של אי יציבות. כמו גם ניתוקים מהאינטרנט. בנוסף שמתי לב כי כשאני נכנס להגדרות הוא הרבה יותר איטי מבעבר , ומהירות התגובה של הראוטר זהה למהירות של אתה מחו"ל בימים של האינטרנט בתשלום פר דקה. נכנסתי שוב להגדרות בכדי לראות מה שונה. הדברים שמצאתי : 1. איכשהו עודכנה לי גרסה בראוטר ( אני לא עידכנתי ) - הגרסה : BN_1.27-CCOD_OpenWifi , [table][tr][td]Release Date:[/td] [td]Mar. 20, 2013[/td][/tr][/table] כמו שאמרתי אני לא עידכנתי את הראוטר 2. רשת אלחוטית בשם 1 GUEST פשוט נעלמה ומופיע לי Bezeq FREE ... אציין שלא ביקשתי ולא אבקש להתחבר לבזק פריי ויפי האם יש סיכוי שחברת בזק ביצעה עידכון קושחה מרחוק לראוטר ? האם יש לי דרך כלש…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם (של 012), הספקית היא HOT. אז יש לי מחשב נייח שמחובר עם מודם לאינטרנט. אני מעוניינת להתקין ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם, ובדרך זו לחלוק את האינטרנט עם המחשב הנייח (בעזרת כבל) ועם המחשב הנייד באופן אלחוטי. (אני עדיין עם מודם כי יותר קל לי להחליף IP בשעת הצורך) (אתם יודעים ניתוק וחיבור מחדש מחליף לי IP במהירות) אז האם אני יכולה לעשות את מה שתיארתי? ואם אפשר, אשמח לקבל המלצה לראוטר זול מ KSP או IVORY (אפשר גם BUG). (בסביבות ה150-200ש"ח) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי נתב ברשת הביתית (לאלחוטי), ומאז אני לא מצליח להוריד קבצים משרתי FTP- 'לאינטרנט אין אפשרות להציג דף זה' מה לשנות בהגדרות של הנתב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האתר שלי מאוחסן בשרת של חברה - http://www.serv-il.co.il/ אחסון של לינוקס, 300 מגה, ו35 גיגה תעבורה חודשית. בהתחלה הכל היה מצויין עבד מהר, חלק, קיבלתי גם 35 גיגה תעבודה (זה חשוב לי ולפעמים לא מספיק). ואז התחילו בעיות של אי זמינות למשך ימים שלמים. לפעמים יומיים רצוף. פעם אחת המנהל אומר לי- חיזבאללה תקפו, אח"כ האקרים הפילו את השרת ל3 ימים, אח"כ תיבות POP3 לא עובדות, שוב לבנון תקפו, אח"כ המערכת הפעלה קרסה-הוא הלך להדליק אותה מהחווה, ושוב ושוב, כל זה בהפרשים של שבוע בערך... בהתחלה התעצבנתי- ביקשתי פיצוי, הוא הוסיף לי עוד תעבורה וחודש ללא תשלום. כשראיתי שזה חוזר כל פעם- אמרתי לו שאם הוא לא מחזיר לי את כל הכסף ששילמתי אני מגיש תביעה. הוא הסכים.... אז ירדתי מזה כי חודש שלם זה עב…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי נוסעים ללוס אנגלס וזה הזדמנות מצוינת להחזיר אותם לפה עם ראוטר אלחוטי התקציב הוא סביבות ה 70$ כרגע זה מה שחשבתי לקנות: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=299891&pfp=cat3 מה אתם אומרים? דבר שני אני ישמח שהראוטר ישדר טוב לשתי הקומות בבית לכן חשבתי שעדיף שאני יקנה גם booster מישהו מכיר מוצר טוב? שישפר לי את הטווח קליטה ראיתי שיש ראוטרים שמכילים בתוחם מגביר טווח אבל לפי מה שהבנתי צריך גם בשביל זה כרטיס אלחוטי חדש שתומך בטכנולוגיה ויש לי מובנה בלאפטופ ולא בא לי להסתובב עם עוד כרטיס שסתם יבלוט החוצה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית אלחוטית חדשה , במחשב עם הראוטר קיים רק LOCAL EREA CONNECTION , בעבר היה לי גם חיבור אינטרנט במקביל , כך שאם הייתי רוצה להחליף IP הייתי יכול להתנתק רק מהאינטרנט ולא מהרשת כולה , יש מצב לעשות את זה , או אפילו למצוא סתם דרך שאוכל להחליף את ה-IP בלי להתנתק לגמרי - ההשלכה - ניתן להחליף IP גם ממחשבים אחרים , כי הרשת עדיין תדלוק .
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה בבקשה לכרטיס רשת אלחוטי עם הטווח קליטה הכי גדול שאפשר. כעיקרון, הוא מיועד שאני יוכל לקלוט כמה שיותר שכנים וכמה שיותר רשתות אלחוטיות! אם זה אפשרי אז שיקלוט את כל הרחוב שלי (אולי למישהו פה יש 100MB חחח ;D ). ראיתי ב-DX את אלה: http://dx.com/p/kasens-990wg-6000mw-2-4ghz-802-11-b-g-n-150mbps-wifi-wireless-network-adapter-112207?item=4 http://dx.com/p/360000n-3800mw-802-11b-g-150mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-90110 http://dx.com/p/kasens-g9000-6000mw-802-11b-g-n-150mbps-wifi-wireless-network-adapter-113078?item=2 ויש שם עוד מלא מלא דגמים! בארץ ראיתי את זה (עם 2 אנטנות!): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 איזה הכי טוב מבינהם??? יש …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים אני ממש צריך עזרה יש לי פיירבוקס במקומה למטה ומיני פיירבוקס בקומה השניה ובקומה השלישית אין כלום כרגע אינטרנט של הוט והוט נט 100 מגה. חשוב לי לציין שהחלפתי את כל הכבלים בבית שמחוברים דרך lan לכבלים של cat 7 מסוג stp 2. בקומה השלישית רציתי לשים ראוטר שהיה לי של tp link ולהפוך אותו ל repeater אבל משום מה זה לא הצליח לי פשוט לא עבד לי העסק נכנסתי להגדרות ובחרתי אופציה של repeater וזה ביקש שם כתובת IP וכתובת MAC אבל הייתה אופציה של חיפוש כזה ושם בחרתי ברשת של הפיירבוקס ברשת אבל זה לא הראה שום שיפור בקליטה או במהירות יש סיבה לכך ? אולי צריך מוצר יעודי לדבר הזה ? 3. יש לי רק רשת אחת בבית הבנתי שמומלץ לשנות ל 2.4 ו 5 ובעצמם סוג של לפ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע מחשב חדש לגמרי ואני מעוניין לקבל את המקסימום יעילות מבחינת שימוש במשאבים. מבחינת שימוש בזיכרון, מעבד וכ'ו, האם עדיף להשתמש בכרטיס רשת און בורד, או בכרטיס PCI? היום אני משתמש בכרטיס PCI, אבל אם אין כל כך צורך מאוד יעזור לי להוריד אותו במחשב החדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
להלן הבעיה, מחשב נייח תקין שעבד בדירה X הגיע לדירה Y. ברגע שמחברים כבל רשת למחשב אז הוא מזהה אינטרנט ל-5 שניות ואז מתנתק וחוזר חלילה.. ניסיתי להחליף כבל אחר והבעיה לא נפתרה .. במחשב נייד נוסף שיש לי בבית אין את הבעיה הזו. משמעות הדבר שיש כאן בעיה עם המחשב הנייח שעבד פיקס.. ניסיתי לאפס הגדרות רשת בווינדוס אך זה לא עזר.. מה אפשר לעשות?
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך את עזרתכם. בעבודה אני צריך ללחוץ כבל רשת שיתאים לחיבור לקורונת שקע בקיר. את הקורונה קיבלתי עם 2 קומות ללא מספור עליה וכך אני לא ממש יודע איזה צבע אמור להיות איפה. צירפתי את הסדר של של הלחיצה הרגילה שאני עושה בדר"כ ודוגמא לקורונה שיש לי. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-