עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by carman6,

מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by dagandlerx,

שלום, אני מחפש מוצר שאני לא יודע אם קיים, אשמח אם מישהו יפנה אותי אם הוא מכיר, או לפחות למשהו דומה שישיג את אותו הפיתרון. בגדול מה שהייתי רוצה, זה מין פלאג כזה שמתחבר למצת של האוטו, או אפילו בUSB, ומשמש מודם 3G, עם tethering לWIFI, כך שמה שמתקבל הוא איזשהו הוטספוט באוטו מישהו מכיר, יודע?

3. Started by eladh16,

שלום לא ידעתי איפה אפשר לפתוח את ההודעה הזאת, אבל אני רוצה לשאול על העברת נתונים, ואני חושב שזה קשור בתקשורת. קראתי את המידע על bit rate שיש פה ויש לי שאלה שלא הבנתי אותה . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A6%D7%91_%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D הבנתי שה bit rate מציין כמות של ביטים העוברים תהליך כלשהו לאורך זמן מסוים. ולא הבנתי בדיוק מזה אומר. למטה קצת בדף, רשום - "קצבי נתונים נפוצים" ואז מופעים כל הנתונים ולא הבנתי בדיוק איך זה מתקשר נגיד לקובץ שיר מסוים או וידיאו. רשום שם שקבצי mp3 הם בקצב נתונים של 192kbit/s, מזה אומר בדיוק? שככל שה kbit/s יותר גובהה כך איכות השיר תיהיה טובה יותר? אפשר הסבר ממישהו שמבין? זה חושב לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני חייב הארכה לאנטנה דחוף כי מחר אני טס לארצות הברית לשלושה חודשים ולא נעים לי להשאיר את המצב כמו שהוא... טוב, בעצם מאוחר מידי, מארצות הברית אני בטח אעקוב אחרי תגובות לשאלה שלי: האם אפשר לעשות הארכה לאנטנה של כרטיס רשת אלחוטי (תקן G), צורת החיבור של האנטנה לכרטיס רשת היא כמו בתמונה, רעיונות מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  5. גם במשרד וגם בבית אני חווה תקלות בהגעה לשרתים בארה"ב. אתרי חדשות אמריקאיים, אתרי בנקים אמריקאיים, ובכלל - כל מה שלא ממוקם בארץ. מישהו שם לב לזה? אם כי הספק שלי גם במשרד וגם בבית הם בזק בינלאומי, והתשתית היא של בזק.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום. יש לי נתב asus am 604g ויש לי בעיה איתו. אחרי זמן מה שהנתב דולק, מהירות הגלישה יורדת באופן משמעותי. אך כאשר אני מכבה אותו ומדליק שוב הגלישה חוזרת להיות מהירה. חשוב לציין שאין זה בעיה של המחשב שניהיה איטי. ברגע שאני מאתחל את הנתב הנפלאות קורות לבד. הנתב עצמו לא ממש חם ונמצא באיזור מאוורר. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום .. יש לי את הראוטר LEVELONE 3407A אני מחובר אליו עם כבל רשת לאחד הפורטים . מעוניין לחבר לאינטרנט דרכו גם המחשב של אחי שהחדר שלו נמצא כ-10 מטר מהחדר שלי (לא דרך חדר ביטחון ..רק דלתות סגורות) . 1) האם עדיף להתקין אצלו כרטיס רשת אלחוטי USB או PCI (מבחינת עוצמת האות) ? ואיזה דגם מומלץ בטווח המחיר הנ"ל ..אם קיים כזה.. מעדיף משהו מההיצע של אייבורי באתר שלהם כי קרובים אליי אבל לא קריטי אם יש חנות אחרת אז גם אשמח לדגם טוב . 2) לא כ"כ קשור..האם האות שמשדר הראוטר שנמצא אצלי בחדר,מסוכן לבריאות..השאלה נובעת בגלל שהראוטר עם המשדר שלו , נמצאים על השולחן אצלי בחדר מאוד קרוב למיטה שלי ..מרחק 2 מטר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kalda01,

האם יש מתאם כזה שתומך בחשמל תלת פאזה?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  9. אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dorpol,

שלום לכולם! 1) לא מזמן קיבלתי ראוטר חדש של בזק V-TECH 403NB להפתעתי גיליתי שבזק יכולים ללא כל רשות מצידי או אפשרות לחסום אותם לשנות מה שהם רוצים בראוטר האם זה נכון? 2) בנוסף הבנתי שאני חייב ראוטר שתומך בVDSL אם אני מעניין במהירות של M100 ושהראוטרים האלו יקרים אשמח לקבל המלצה על אחד כזה במחיר סביר (300- 500) ש"ח תודה דור

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני יודע איך לפתוח הגדרתי הכל... IP סטטי, בחומת אש של ווינדוס בuTorrent וקורה לי משהו מוזר כזה: http://img443.imageshack.us/img443/8132/problemz.jpg

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  12. אני עומד לעשות כבלים 1.5MB ברשת..ושאלו אותי אם למחשב יש כרטיס רשת.....אז איך אני בודק? ??? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ינשוף kci,

שלום לכולם יש ברשותי מודם dlink d-614+ משום מה בזמן האחרון אני סובל מקשיים בפתיחת פורטים בחומת האש של הראוטר, כאשר אני פותח את הפורט הוא נשאר פתוח למספר דקות ואז פשוט נעלם ואיתו חוזר החסימה של הפורט. :nixweiss: אני לא יודע מה הבעיה וזה מאוד מאוד מדכא :kopfpatsch: מיותר לציין שאני משתמש בעדכון חומרה העדכני ביותר :xyxthumbs: ושאני מחובר בחיבור ADSL, חשבתי אולי אני לא עושה משהו טובה והגדלתי להכנס לאתר שלהם ולנסות לעשות את השלבים שכתובים באתר (שלצערי היו בדיוק כמו שאני עשיתי) ושוב הפורט לא מתפקד. מיותר לציין שאם הייתי פותח מספר פעמים את אותו הפורט פתאום הוא מנקה את שאר הפורטים ומשאיר רק את הפורטים הספציפים פתוחים ונועל את כול השאר, מאפשר לי להשתמש בפורט הרצוי למספר דקות…

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  14. יש לי קו נייח דרך בזק בינלאומי, בנקודה אחרת בבית. מערכת האזעקה מחוברת לנקודה שונה, שם לא מחובר מכשיר טלפון ורוב הזמן מערכת האזעקה מתריעה על בעיות בקו. צירפתי תמונה של החיבורים בנקודה. אם למישהו יש רעיון אשמח.

15. Started by TheReaper,

נכון לעכשיו השעה 1:42 ואני רואה פה מהירות חסרת תקדים של 012 (כבלים) הסטים התחיל להוריד על לא פחות מ200KB (בדקתי גם בNETLIMITER וגם בNETWORK MONITOR) הטורנטים התחילו לטוס אתרים עולים במהירות מפחידה אני יודע ש012 לרוב הרבה יותר מהירים בלילה מאשר בצהריים אבל זו באמת מהירות חסרת תקדים

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  16. שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by YOAV28,

שלום יש אפשרות להעלות את הUPLOAD שלי בצורה חוקית למהירות נורמלית או שספקיות האינטרנט לא מאפשרות את זה ? תודה מראש יואב

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  18. שלום לכולם, הרחבתי את מהירות רוחב הפס של האינטרנט שלי בבית ל30 מגה. אך, אינני מצליח לקלוט את מלוא המהירות בכלל החדשים בבית, אלא רק כ20 MB ומטה. הראוטר שלי מאוד מאוד מאוד חזק, כך שזו איננה הבעיה. האם יכול להיות שמתאם הרשת שלי במחשב חלש מידי (108MBPS) לאינטרנט אלחוטי במהירויות אלו? האם שדרוג לכרטיס רשת לבעל 300MBPS יעזור? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם אתם מרגישים ,האטה משמעותית בהודרת תכנים? זה התחיל מיום חמישי וגם כעת . אני מחובר ל018 3MB . גם בהורדה ישירה מהשרת ראפידשייר ההורדה עומד על 40KB וכנ"ל מטורנטים מטראקרים פרטיים 44KB , האם 018 גם כן התחילו להגביל את ההורדות פתאום בלילה? כי בבוקר הכל רץ . אשמח לשמוע אתכם מנוי 018 ...כבר נמאס כל החברות אותו הדבר..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כאמור ב IPAD/IPHONE הוידאו והקול מגמגמים מאד ובלתי אפשריים בגלישה בבית דרך WiFi (בעיקר בפייסטיים. הסקייפ נראה רע אבל השמע עובד) , גם אם אני צמוד לראוטר, אבל ב 3G של אורנג' - הכל נראה ונשמע חלק... ??? נראה לי שזה מתכוונן לבעיה בראוטר שלי (אם לא בספק עצמו - בזק בינ"ל על תשתית הוט, 12M). הראוטר: TPLINK 941ND , מוגדר כגלישה ללא חייגן. סיסמה של WPA2. יש עצות רעיונות?? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב אני צריך את עזרתכם בחיבור 2 נתבים אלחוטיים. הראשון שהוא גם המודם הוא נתב אלחוטי של בזק מדגם powernet. השני הוא נתב אלחוטי של 3com. הנתב האלחוטי של בזק מחובר כמובן עם הכבל טלפון לתשתית של בזק והנתב האלחוטי של 3com מחובר עם כבל לפורט LAN 1 של הנתב של בזק ואני מחובר עם כבל לנתב של 3com האם זה נכון מבחינת החיבור הקוי ואיך להגדיר לכל אחד dhcp subnet וכדומה בעיקר כי אני לא בטוח באיך לעשות port forwording בתצורה כזו האם אני צריך לשרשר את הפורט לאייפי שלי בכל אחד? וכמובן עזרה בהגדרת dmz וfirewall. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. לאתר http://www.netcheif.com עלתה הבוקר סקירה חדשה. הסקירה עוסקת במתאם ה-Home Plug Turbo של חברת Shiro מדגם HL105E. מתאם זה מאפשר לחבר התקני רשת שונים (מחשבים, נתבים, מתגים וכיוב') אל הרשת הביתית, תוך התבססות על תשתית החשמל הביתית וחוסך את הצורך לפרוס כבלי תקשורת חדשים. במסגרת הסקירה נבחנו התכונות העיקריות של המתאם, המבנה הפנימי שלו והביצועים שהוא מספק. את הסקירה המלאה ניתן למצוא בכתובת הבאה: http://www.netcheif.com/Reviews/HL105E/HL105E.htm בהזדמנות זו אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לשתי אפשרויות חדשות שהוספו לאחרונה לאתר והמאפשרות לקבל "בדחיפה" עדכונים לאתר הפורום. 1. הנכם יכולים להרשם לרשימת התפוצה של האתר. כתובת ה-MAIL שתימסר של ידכם תשמש רק למטרת משלוח עדכונים ולא תמ…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. אני כרגע נמצא עם נטויז'ן 1.5 מגה על תשתית HOT. אין לי תלונות לגביהם, אבל שמעתי שלבזק יש פינגים טובים יותר לחו"ל. היות אני מרבה להתעסק עם שרתים בחו"ל, בעיקר במסגרת משחקי רשת המוניים, זה נושא קריטי עבורי. אנא המליצו לי על ספק+תשתית שיהוו את השילוב הטוב ביותר על מנת לקבל פינגים נמוכים כמה שיותר בחו"ל. (לא צריך פירוט מוגזם, פשוט תגידו לי מה יהיה טוב. רק לא חבילות גיימרים למיניהן כי ממה שאני יודע מחירן מופקע.)

24. Started by ido2309,

היי, יש לי כונן רשת של lacie שמשמש אותי כ-"שרת" FTP. האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להגביר את קצב ההורדה ממנו? מכל מקום שאני מנסה להוריד משהו זה לא עובר את ה- 100KB. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IzikDude,

היי, אני מנסה להתקין רשת בבית ולא מצליח ... הרשת שלי היא כזו : מה אני עושה מהתחלה ועד הסוף ? וגם, אם אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי איפה ואיך אני צריך לחבר אותו ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.