רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני נמצא בשלבי בנייה של בית צמוד קרקע ומעוניין להעביר בצנרת הטלפוניה גם כבלים לתקשורת מחשבים. השאלה המרכזית אל בעלי הניסיון היא, באיזה כבל להשתמש? ואיפה ניתן להשיג אותו? אם יש כבל שכולל שני קווי טלפון, עדיף! אז ככה, בכל נקודת טלפון בבית תהיה נקודת מחשב. גם הטלפון וגם נק' המחשב תחובר בצורת כוכב לנקודה מרכזית (ארון\קיר החשמל שלי). ידיעותיי עד כה אומרות: כבל תקשורת 12 גידים +סיכוך שבו ניתן להוביל הן 2 קוי טלפון ולחבר שקע RJ45 שצמוד אליו יש שקע טלפון (הכבל יהיה ל 100MGH) בדרך כלל זה כבל אדום כאשר כל זוג מסוכך בניפרד וכולם מסוככים יחד. FTP: foil screened twisted pair הגידים המושחלים בצנרת ומחוברים לשקעי בזק תיקניים הם כבל 2 זוג בחתך של 0.5 מ"מ בעלי, צבעים זוג אח…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי אותו אתמול וניסיתי להתקין אותו היום לחיבור כבלים עם TERAYON TJ715 בחיבור L2TP כשנכנסתי לממשק של הנתב לפי ההוראות (המחשב חובר אליו בכבל רשת) והלכתי לSTATUS ואז INTERNET CONNECTION כמו בהוראות, וקיבלתי Dynamic IP Disconnect. לא משנה כמה "*במידה ובשורה הראשונה קיבלת Dynamic IP Disconnect מהחשמל את המודם ואת הנתב. לאחר מכן חבר רק את המודם חזרה לחשמל , PWR- המתן כ 20- שניות ולאחר מכן חבר את הנתב והמתן גם כן לאיפוסו. ברגע שנורית הPWR בנתב תתייצב ולא תהבהב נסה לבצע שוב" מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר tplink vr400 מחובר עם פרטנר (בזק) מחובר בסלון. אבל בחדרים הרחוקים מעט (דירה 85 מטר) אין קליטה טובה בכלל , מקבל 3 מגה בקושי. אני מחפש פתרון טוב לשיפור הקליטה , איזה טכנולוגיה הכי מומלצת ויעילה? אני יודע שחיווט זה הכי טוב אבל לצערי אין לי גישה. אשמח למצוא פתרון כך שאחבר כבל רשת למחשב נייח ובנוסף יתן הגדלת טווח לwifi אשמח לקבל המלצות למכשירים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לעוזרים. מתחבר מחר לפרטנר TV והם הציעו לי לקנות את הציוד שלהם ב15.90 כפול 36 תשלומים (572 שקל), או להשתמש בראוטר משלי. אני לא צריך יותר מרדיוס של 5 מטר WIFI בדירה, נראה לי שאני יכל לסתפק בציוד זול יותר אבל אני לא יודע מה לקנות. התשתית היא של 100 MB.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
( לא לא , הפעם אין פה ירקות ) ככה : לפני זמן מה התקנתי בביתי רשת , ראוטר משולב עם סוויץ' 4 פורטים ( Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ). אני משתמש בכבלים בתור חיבור האינטרנט . הרשת עובדת טוב מאוד , לכל המחשבים יש גישה מהירה (כמו תמיד) לאינטרנט והרשת הפנימית גם מתפקדת יפה , הבעיה היחידה היא שבערך כל שתי דקות יש LAG ( הפסקה של האינטרנט ) שנמשך מספר שניות (שתיים שלוש שניות) בכל המחשבים בו זמנית! הבעיה הזאתי מציקה לי במיוחד מכיוון שאני משחק הרבה משחקי רשת באינטרנט (UT ) ומי שמכיר את ההרגשה יבין שזה מועקה אמיתית ! אינני מאמין שהבעיה היא באחד המחשבים המחוברים לרשת אלא באופן החיבור או בראוטר עצמו , בנוסף לכך , אינני מאמין שהבעיה היא בספק האינטרנט מכיוון שלפני ה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בשנתיים האחרונות מודם USB של בזק ALE 130 בזמן האחרון הוא עושה לי בעיות האמת שהפעם אני לא מצליח להסיר אותו!(יש למטה את ההודעה שהוא נותן) ואישרו לי להחליף אותו למודם רשת רציתי לדעתעל איזה מודם אתם ממליצים לקחת! מעניין אותי יכולת הקינפוג של המכשיר והאמינות שלו! בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לשתף כרטיסי רשת של 100M כך שיעבדו במהירות 200M תחת Win 2000 Pro ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי שלושה מחשבים בקומה העליונה, שאותם ארצה לחבר באופן חוטי למודם. בנוסף , יש לי צורך בנקודת גישה אלחוטית - אך אצטרך אותה רק בקומה התחתונה ביותר. האם יש אפשרות ליצור רשת למחשבים בקומה למעלה, ובנוסף להתקין איזה מכשיר בקומה התחתונה שיפיץ את ה-WIFI דרכו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לנו בדירה שלושה מחשבים ומעוניינים לחבר אותם ברשת. אפשרות א' - רשת חוטית: האם אפשרי בכלל לחבר ברשת חוטית שלושה מחשבים? המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט (המחשב הראשי) יש בו את כרטיס הרשת הבילט אין שאליו מתחבר המודם ואני מתכוון לקנות כרטיס רשת נוסף. אני חושב שיש כרטיסי רשת שיש להם שני חיבורים..... במידה וזה נכון - מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? והאם זה אפשרי לחבר אל המחשב שני מחשבים? אפשרות ב' - רשת אלחוטית: האם אפשרי לחבר שלושה מחשבים ברשת אלחוטית? מה האופציה האלחוטית (מבחינת הציוד הדרוש) הכי זולה שאפשר למצוא כפול שלוש כמובן? חשוב לציין שאין ראוטר ואין שום כוונה לקנות אחד. תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם adsl שמחובר למחשב מרכזי עברתי בו כבל רשת ישיר ל- למחשב שנמצא בחדר ליד שבו יש כרטיס רשת. בשני המחשבים יש גלישה באינטרנט. השאלה היא איך אני משתף קבצים דרך אותו קו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהסביר לי מה בדיוק לעשות. תודה רבה זאביק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש, יש לי בבית רשת בייתית של 6 מחשבים - שמוגדרת כworkgroup. אני רוצה להתחבר לרשת הבייתית ולהתחבר דרכה גם לאינטנט איך אני עושה את זה, ניסית לפשוט להתחבר דרך properties של my computer , כתבתי את שם הworkgroup אבל לא הצלחתי למצוא אח"כ אף אחד מהרשת (לא היה לי ping לאף אחד..). איך בדיוק מגדירים את הרשת הזאת? תודה תודה נועה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש. יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מספיק לשימוש ביתי של 2 מחשבים? אחד נייח קווי והשני נייד WIRELESS?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה לכל העונים!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL. יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה. איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים. יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שישמש 2 מחשבים בחיבור ישיר, 2 מחשבים אלחוטית וכנראה גם סטרימר. יש לי ניסיון טוב עם הדגם הנ"ל בייחוד עם שיתוף קבצים אבל בגלל שהוא יחסית ישן הוא מגיע רק ל54Mbps. מישהו מכיר ראוטר איכותי כמו זה במהירות של 300Mbps, פחות או יותר באותו מחיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-