עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מקווה שמנהל הפורום יסלח לי- אבל מה עושים עם כל החראים האלו הכל פעם שאני רק פותח את המחשב ומחבר אותו לאינטרנט אני מותקף על ידי סוסים טרויינים [הפיירוול עוצר ומודיע לי] ספייוור [האדאוור 6 מודיע לי] ואם אני רק מעז הכנס לקזה או ל אימאש ערמות של וירוסים[האנטי וירוס מודיע לי] כמובן שלא את כולם אני יכול לעצור -וכמו כן הוברר לע שלא מעט מהזבל הזה בא מארצנו הקטנטונת קשה לי להאמין שאיזה מנייאק חושב שזה מצחיק האמת אני מיואש וגם עצבני אולי יש מקום לנקיטת יוזמה במיחוד כאן בפורום הזה שאני מאמין [ברוב תמימות ] בו יש חובבי מחשב אמיתיים -יש להשיב מלחמה אשמח לרעיונות ואני קורא גם למנהלי הפורום שתפו פעולה :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, אני עם תשתית של בזק + בזק בינלאומי בתור ספק. עברנו לדירה חדשה וכרגע המודם ראוטר(VR600) מחובר בממ"ד. הטכנאי של יס חיבר לי את הקופסאות האלה שהאמת מתפקדות לא רע בכלל (אין כמעט איבוד של רוחב פס). הבעיה שגם עם הראוטר הזה, הקליטה האלחוטית בבית עקב התקנתו בממ"ד היא מוגבלת. השאלה שלי היא אם אני מחבר נקודת גישה/ראוטר/מגדיל טווח אלחוטי בצורה חוטית לאחת מהקופסאות של יס במקומות בהן הקליטה האלחוטית שלי חלשה, זה יכול להיות פתרון טוב? יעבוד יציב? תודה, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש. יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alex15,

אם אני קונה את ה ראוטר עם התקן N ומשדר בתקן N והמחשב הכרטיס רשת שלו בתקן G אז השידור מהמשדר(הראוטר) הופך להיות G ומגיע לכרטיס רשת בתקן G . אז למה לי לקנות תקן N אז נשארנו על תקן G ואני לא רוצה את התקן G . מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. נניח והחיבור הוא חוטי, יש איזו שהיא סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? ונניח ואני כן מחבר מחשב אחד מהשניים באופן אל-חוטי, יש סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? בין החדרים יש קיר בלוקים. לגבי המקרה האחרון, אותה שאלה לגבי האנטנה הכי זולה שיש. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בעקרון חשבתי על לנטב מחדש את הכבל מהבית הקיים ליחידה ומשם להקים נקודה אלחוטית (אבל אני לא בטוח שזה יכסה את כל הבית...) כך שזה יצור בעיה עם נקודות הקצה בחדרים האחרים.. האם אפשר לקבל המלצות על דרכי החיבור האלו (יתרונות וחסרונות) וכמובן על הציוד עצמו... הבנתי שיש 3 אופציות ראשיות? כבל רשת חשמל טלפון והאם יש אפשרויות אחרות להעביר רשת ואינטרנט? (העדיפות ליחידה בשביל חיבור פיסי לצורך משחקי רשת) אשמח לשמוע פתרונות אפשריים ורצוי לא יקרים כי התקציב שלי דיי נמוך...כאשר עיקרה השימוש הוא למשחקי רשת (ביחידה) וגלישה ושימוש בסיסי בשאר המחשבים תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום..לחברה שלי יש במחשב כרטיס רשת אלחוטי של DYNAMODE שאינו מותקן כראוי ולכן אינו עובד כרטיס בחריץ PCI WIN7..איך אני מתקן אתזה?תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום יש לי Windows XP SP3, לפעמים כשאני עושה restart למחשב, אז אחרי ש-windows עולה ומתחיל לטעון את כל התוכנות שיושבות ב-TaskBar Tray, אז אחרי 4 תוכנות הוא נעצר - בדיוק לפני הטעינה של האייקון של הרשת(LAN), ואז זה לוקח בערך 2 דקות שלמות, בהן המחשב לא קורא או כותב כלום מה-HDD, פשוט שתי דקות של כלום, ורק אז מופיע האייקון של ה-LAN ושאר האייקונים שאחריו. מה יכול להיות הגורם לכך? יש לציין שזה התחיל ממתי שקניתי מחשב חדש. המחשב הוא עם לוח אם של Gigabyte. במחשב הקודם, עם אותה גרסא של Windows XP SP3, זה אף פעם לא היה קורה.. איך אני יכול לאבחן מה גורם לזה ואז לתקן את זה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by itaysp,

שלום, בגלל עלותו הנמוכה של החזקת שרת U1 + חיבור 100MBIT פרטי בחוות השרתים עומדת כיום על כ-300 שקלים, עלה במוחי רעיון, אני חושב שזה נקרא VPN, תקנו אותי אם אני טועה או שזה לא מה שאני רוצה לעשות. האם יש אפשרות שאני אשים מחשב (פנטיום 3) בחוות השרתים שישמש נתב ויתחחבר אלי הבייתה ב VPN וכך אני אוכל לגלוש במהירות של 100MBIT? או שזה לא מה שVPN עושה. (VPN - VIRTUAL PRIVATE NETWORK נכון?) אם כן, איך אני עושה את זה? ואם לא, איך אני יכול לממש את הרעיון שלי בדרך אחרת?? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ross,

אני לא מצליח להתקין את VMware player 4 אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות להפעיל שירות מערכת (ניסיתי גם "הפעל כמנהל") נ.ב. זה לא קשור אבל אם אני כבר פותח נושא חדש, יש לי מערכת שרצה על virtual box כרטיס הרשת שלה מוגדר כ-NAT. כשאני מעביר קבצים בין המחשב הווירטואלי והמחשב הפיזי, הסניפר (wireshark) מראה ששום דבר לא עובר דרך כרטיס הרשת באף אחד מהמחשבים. דרך איפה עוברים הקבצים??? בנוסף הורדתי את תוכנת הצאט מהאתר (http://hwzone.co.il/guides/dotnetguide) אני יכול להתחבר רק מהמחשב הווירטואלי (Client) למחשב הפיזי (Host) (הפוך אני לא יודע מה ה-IP של המחשב הווירטואלי. (כלומר אני יודע מה ה-IP שלו אבל זה עובר דרך NAT ככה שאני לא יודע איך ניגשים אליו)) במחשב הווירטואלי אני רואה פקטות שנשלחות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by some_girl,

האיי פי שלי קבוע מאז שיש לי כבלים. שמעתי שזה ממש גרוע ושכל אחד יכול לפרוץ למחשב שלי. יש דרך לשנות אותו????. (חוץ מאשר לפנות לספק). תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הי, אז נגמרה לי היום ההתחייבות לבזק ונטווזי'ן במהירות של 4MB. אני מעוניין לעבור ספק מהירות אינטרנט לפחות 10MB אז לאן כדאי לעבור? בנטווזי'ן אני לא ישאר הם איטיים יותר מידי... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Noooa,

היי קניתי מחשב חדש, יש לי בבית רשת בייתית של 6 מחשבים - שמוגדרת כworkgroup. אני רוצה להתחבר לרשת הבייתית ולהתחבר דרכה גם לאינטנט איך אני עושה את זה, ניסית לפשוט להתחבר דרך properties של my computer , כתבתי את שם הworkgroup אבל לא הצלחתי למצוא אח"כ אף אחד מהרשת (לא היה לי ping לאף אחד..). איך בדיוק מגדירים את הרשת הזאת? תודה תודה נועה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AntiSocial,

שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש ואיתה את כל הדרייברים, לא חשתי בהבדל במהירות הגלישה ולכן לא טרחתי לבדוק, אתמול שמתי לב שאני מוריד בקצב מאוד איטי לעומת מה שאני בדרך כלל מקבל אז בדקתי בבדיקת המהירות של הוט, התוצאות שאני מקבל הן בסביבות ה20-30 מגה, עם פינג של 20-50, אני מחובר לאינטרנט 100 מגה, ובדרך כלל (לפחות בבדיקה של הוט) אני מקבל 100, לעיתים רחוקות 95+, אבל לא פחות. התקשרתי לתמיכה הטכנית כדי לברר אם התקלה אזורית או משהו אצלי במחשב, אחרי בדיקה עם הנציגה, נכנסו לSafe Mode בWindows והחיבור תקין לחלוטין, מקבל פינג של 8 עם קצב הורדה של 100. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס רשת (לוח אם Asrock P67 Extreme 4) ובדקתי שוב, עדיין קצב הורדה איטי. לא בטוח מה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by צור ניסן,

חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ModChiP,

מישהו נתקל בבעיית התחממות של ASUS AM 604G? זה כבר השני שמחליפים לי. מה האפשרויות שעומדות בפני?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, עד עכשיו עבדתי עם ADSL, עכשיו עברתי לכבלים. ראוטר- D-LINK 614 פלוס. מודם- TERAYON כבלים, כחול. ספק- אינטרנט זהב. (היה גם קודם,כבר 7 שנים) כבלים-HOT בגלל שעברתי הטמבלים שמו לי התחברות עם חייגן ומפה הצרות. טכנאי שהיה אצלי לא הצילח לחבר אותי ב L2TP, ולכן חיבר ב PPTP, עם נתונים דינמיים. (מקבל כתובת חדשה כל חיוג). הבעיה היא ניתוקים, ואין לי מושג ממה הם נובעים, אני מיואש ולא יכול לעבוד. הראוטר תקין, כי חיברתי ללא ראוטר ועדיין יש ניתוקים. האם זה במודם? האם נובע בגלל החיבור של PPTP ? האם זה מהספק או מחברת הכבלים? אודה לכם מאוד מאוד, אם תוכלו לעזור לי ... תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הייתה הפסקת חשמל אחריה המחשב לא מצליח להשיג כתובת IP מהראוטר (ע"י REPAIR).. ניסיתי להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר ניסיתי להוציא את הראוטר מהחשמל ולהחזיר ניסתי להחליף את הכבלים אם מנסים להיכנס לראוטר דרך FF לפעמים הוא מבקש שם משתמש\סיסמא אבל לא עושה יותר כלום למטה כתוב waiting for

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מדי פעם אני בוחן את רוחב הפס האלחוטי. ראוטר-לפטופ 4 מטרים קו אוירי נקי. הפעם שיא ראוי לשיתוף. ->

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kipi25,

שלום, יש לי חייגן ל- 013, שאותו אני מעוניין להשאיר במצב Shared תמידי. כיום, כל פעם שאני מתנתק, אני צריך לשתף אותו מחדש. האם יש דרך "לקבע" את השיתוף על החייגן? תודה מראש, 8)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כמו שבכותרת איזה ספק מומלץ לי לבדוק? יש לכם המלצות ? כי כבר נמעס לי מעל ומעבר מזנק בין לאומי האלו! ADSL 750K. אני ישאר ב ADSL אולי אפילו יקח 1.5mb רק לא נזק.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום, בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר : Edimax BR6204WG ב170 ש"ח מ KSP הייתי רוצה שתמליצו לי על ראוטר שהוא בערך באותה רמה ובאותו סדר גודל מחיר של חברה אחרת. אני התאכזבתי מאוד מהאדימקס ובמיוחד מנותני השירות שלהם פיקוק. עשה לי המון בעיות ואני לא יכול להמשיך איתו. פשוט לא נהנה מהראוטר הזה. יותר מידי תקלות קורות לי איתו. אשמח להמלצה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים