רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי את הנתב הזה והוא לא יודע לפתוח בו את הפורטים של האימיול משהו יכול לעזור אני ישמח מאוד!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל ביותר מידי בעיות גלישה עם הדפדפן Internet Explorer , הבעייה הנ"ל מאופיינת ע"י כך בזמן גלישה חלק מהאתר לא נטען(כגון תמונות וכדומה) כמו כן לפעמיים שמנסים להיכנס לאתר כלשהו הוא מציג "The Page Cannot Displayed" אחרי לחיצה חוזרת על F5 האתר עולה למשל לפעמיים שאני נכנס ל Google אז האתר לא עולה או עולה חלקית... בעייה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות... Internet Explorer 6 XP SP2 ZoneAlarm
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לנו כמה מחשבים בבית, כולם עם ווינדוז XP, ורובם עם כרטיסי רשת אלחוטיים 802.11 a/b ואנחנו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר ASUS של בזק כל המחשבים נמצאים תחת הרשת WORKGROUP ב-wireless network connection הגדרתי בTCP/IP של כל מחשב IP סטטי שונה באופן הזה לדוגמא: ip address: 10.0.0.2 subnet mask: 255.0.0.0 default gateway: 10.0.0.138 preferred DNS server: 10.0.0.138 בכל מחשב שיתפתי את כונן C, ויש לנו 2 מדפסות בבית שמחוברות בUSB, וגם אותם שיתפתי יש בעיה קטנה שאולי לא קשורה, אבל במחשב הראשי שמחובר בכבל לראוטר, אין אפשרות לשנות את הIP, ואחרי שאני משנה את ההגדרות של ה-local area connection ונותן IP ייחודי, אני לוחץ על OK, וכשאני שוב נכנס להגדרות, ההגדרות חזרות למצב של obtain an IP…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , האם הגדרתי נכון IP static לפי ההגדרות הבאות : נכנסתי לNetwork Connections ואז Internet Protocol TCP IP ואז properties ואז : ip adress : 10.0.0.4 subnet mask : 255.255.255.0 default gateway : 10.0.0.138 DNS : Preferred DNS server : 10.0.0.138 בAltrnate לא רשמתי כלום .. הrouter שלי זה ROTAL RTA 1025W ואני בבזק בינלאומי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר שיקבל אות wifi , יגביר את האות וגם יוציא אותה באופן קווי. יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לנו במשרד רשת עם ראוטר של בזק (רשת ביתית למעשה), ברשת 11 מחשבים. מאז שהגיע המחשב ה11 יש בעיות שיתוף, מחשב אחד תמיד לא רואה את האחרים וזה המחשב האחרון שהדלקנו באותו היום, מדי פעם בורחות הגדרות שיתוף, יש כמה מחשבים עם ווינדוס 7 וכמה עם XP איש מחשבים שביקר פה אמר שצריך כבר להתקין סרבר ולשנות את כל מבנה המחשוב במשרד, אבל זו השקעה גדולה מדי עבורנו. מפה ומשם ליקטתי שברי מידע כי אפשר להתקין שרת קבצים או NAS (שאינני יודע מה הוא) ע"מ שכל העובדים יעבדו בעצם על מחשב אחד מרכזי, אבל ייתכן ותהיינה בעיות כי גם ברשת כזו ניתן לשתף רק 10 מחשבים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אם אפשר בשפה פשוטה (...), מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות לי NAS עכשיו חוץ מהרעיון הברור שהוא היה ברשת חשבתי לעצמי למה שלא אני אקנה לי SSD למחשב הראשי ושם תהיה עליו מערכת הפעלה והתוכנות וכל שאר הדברים כולל משחקים היו על ה NAS והתשובה הברורה היא מהירות גם חיבור GIGABIT LAN תומך בפועל ב 70MB שאומנם זה פחות או יותר קצב כתיבה של כונן ממצוע אבל על ה NAS היה מערך RAID 5 של 4 כוננים כך שהצפי שלי הוא בערך 200MB לכתיבה ו 270MB לקריאה ואת זה חבל להפסיד בגלל הצוואר בקבוק של ה LAN עכשיו אני יודע שיש אזשהי אופצייה לעשות USB בין שתי מחשבים הבעיה שUSB יותר איטי מLAN ולכן אני רוצה לדעת אם יש דרך יותר מהירה אולי באמצעות ESATA או אפילו אם קיים כבר USB3 בין מחשבים (כן אני יודע שזה ידרוש ממני לקנות כרטיסי PCI-E ל USB3)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי dlink 6850U מבזק ואני מנסה לחבר אליו כונן חיצוני/DOK שישמש ככונן רשת. כשאני מחבר נדלק נורית USB בנתב וגם בפאנל ניהול אני רואה שהוא מזהה את הכונן/DOK וגם את המחיצות שבו (נפח ושיטת אחסון - FAT32/NTFS) הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לכונן בכלל, ניסיתי דרך הכתובת שהם הם אומרים להכניס ומוגדרת בsamba שהיא \\bezeq\bezeq, ניסיתי גם לחפש דרך מיקומי רשת אבל זה לא מופיע בשום מקום. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק תקן N הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.. ואני מעוניין להחליף אותו למשהו אחר.. מה יש מומלץ מבזק סטור? שיהיה מהיר באלחוטי גם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה: יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי אתמול לחבילת גלישה בטריפל C את האמת אני חייב להגיד שבכל נושא השירות הראשוני הם ממש חלשים . וכנראה שהם לא עובדים שישי אז אין תמיכה. חיברתי את המודם ואני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא אבל לא יודע מה הסיומת שצריך לשים בשם משתמש @...... התמיכה של בזק שניסו לבדוק אצלהם אמרו שהם בכלל לא מכירים את הספק (והיא שאלה את המנהלים שלה) פה הרגשתי קצת מוזר "אולי סתם עבדו עלי והם לא קיימים באמת?" אשמח אם יש מישהו שמחובר ויודע להגיד לי את הסיומת תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי . אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי. יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת? מה זה כבל מוצלב? בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נתב TP-LINK שה DHCP מוגדר לחלק בו כתובות מ 100 עד 199. מה שמוזר לי, זה שכאשר אני נותן למחשב כתובת סטאטית שהיא מחוץ לטווח של ה DHCP מוגדר בנתב, אז המחשב הזה לא יכול להשתמש בנתב כדי להגיע לאינטרנט (אבל הוא כן מתקשר ברשת הביתית). אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הקשר בין חלוקת הכתובות של ה DHCP לזה שהנתב לא יכול לנתב את המחשב כאשר הוא מקבל כתובת שהיא מחוץ ל DHCP שמוגדר בו . . . . הרי הטווח של הרשת שלי בתכלס זה לפי המיסוך, ולא לפי מה שהראוטר מחלק, לא? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם. אני חדש פה ויש לי בעיה שמאוד אשמח באם תתנו לי רעיונות לטיפול או לפחות עוד מידע על הנושא. אני משרת בצבא ביחידה מסוימת. יש לנו בשבועות האחרונים בעיה ברשת מסוימת. מדובר במאות מחשבים שמחוברים ברשת מקומית. למחשב עצמו יש גישה מלאה לרשת. יש פינג בין המחשבים/ פינג לראוטר. וכו' העניים הוא שאין גישה ממחשבים אלו לכונני רשת או לכונני :c של מחשבים אחרים. העברנו את התקלה לצוותים הבכירים אבל הם לוקחים את הזמן..... חפרנו לבד על הבעיה וכרגע הרעיון היחיד שיש לנו זה שזה בעיה ב SMB - (בעצם בעיה בגישה לכל דבר שקשור ל סלש- \example\\ ). אגב. הפתרון היחיד שמצאנו הוא פתרון טיפשי אבל הוא הועיל לנו במקרים דחופים וזה: למחוק את התקן כרטיס הרשת ולהחזיר. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר tplink vr400 מחובר עם פרטנר (בזק) מחובר בסלון. אבל בחדרים הרחוקים מעט (דירה 85 מטר) אין קליטה טובה בכלל , מקבל 3 מגה בקושי. אני מחפש פתרון טוב לשיפור הקליטה , איזה טכנולוגיה הכי מומלצת ויעילה? אני יודע שחיווט זה הכי טוב אבל לצערי אין לי גישה. אשמח למצוא פתרון כך שאחבר כבל רשת למחשב נייח ובנוסף יתן הגדלת טווח לwifi אשמח לקבל המלצות למכשירים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-