עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם adsl שמחובר למחשב מרכזי עברתי בו כבל רשת ישיר ל- למחשב שנמצא בחדר ליד שבו יש כרטיס רשת. בשני המחשבים יש גלישה באינטרנט. השאלה היא איך אני משתף קבצים דרך אותו קו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהסביר לי מה בדיוק לעשות. תודה רבה זאביק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירה בין הדגמים הנ"ל. בגדול ההבדל הוא שהTL-WDR4300 מצויד באנטנות טובות יותר אבל איננו תומך בAC. http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_TL-WDR4300.html http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C20i.html מה שיש לי בבית זה מחשב בסלון שכרגע מחובר קווית ומחשב "ראשי" בחדר נפרד שבגלל מחסור בתשתיות מחובר כרגע אלחוטית לרשת 5G ע"י כרטיס רשת Edimax AC600 High Gain Directional (תומך AC ובעל קליטה לא רעה) בין הנתב הנוכחי, Netgear dual band של בזק למחשב ה"ראשי" יש מרחק של בערך 10-11 מטר וקיר אחד, המחשב מקבל קליטה מלאה ובדיקת מהירות מראה 40 מגהביט שזו באמת מהירות החיבור שלי. עקב רצון לעבור לעסקת באנדל באחת הח…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by עמירחגי,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם: Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY) Gigabit Intel® LAN Connection- 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance ASUS Turbo LAN Utility ASUS LAN Guard יכול להיות שהוא לא תמך ברשת אלחוטית? אם הוא באמת לא תומך האם יש פתרון שלא כולל הליכה למעבדה והתקנת כרטיס? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כלומר אני מדבר על תקן A. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by abyss20,

אני רוצה שכתובת הIP שלי כל הזמן תשתנה כך שגם היא תהיה כתובת של חוץ לארץ, שמעתי פעם על תוכנה שעושה זאת אך אני לא זוכר את שמה יש לי נתב של D-LINK אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לפני יומיים הגיע הטכנאי של הוט (סוף סוף) והתקין את ההוטבוקס וה100MB. עכשיו מה שלא חשבתי עליו, זה שהנתב שלי כיום - Edimax 6504N, לא מסוגל להגיע ל100MB ! אלא רק עד 85MB. לכן, לפני שאני מתחיל לעשות השוואה בין בזב"ל להוטנט (מחובר כרגע לשתי הספקיות במקביל לצורך השוואה), אני אצטרך המלצה לנתב איכותי ללא מגבלת תקציב. מהתרשמות כללית, טעינה של דפי אינטרנט דומה מאוד בהוטנט ביחס לבזב"ל. Youtube מהיר יותר בהוטנט. פינגים לחו"ל גבוהים ב10MS+- . לגבי מהירות הורדה, הצלחתי כבר להגיע ל10MB לשנייה, למרות שבדיקה יותר רצינית הייתי מעדיף לעשות עם נתב שתומך במהירות. אני מאמין שאחרי שאני אקנה נתב חדש אני אוכל לעלות תמונות ולעשות השוואה יותר מסודרת שיהיה יותר קל לבחור ביניהם ..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Vissor,

נתקלתי במשהו מוזר,תסתכלו בעצמכם... קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני עובר לדירה אשר - למרבה הצער - אין בה תשתית לרשת חוטית. אני שוקל לנסות ליצור רשת באמצעות טכנולוגיית Powerline communications (רשת-על-גבי-חשמל). אבל - אני יודע שלא תמיד תשתית חיווט החשמל מאפשרת תקשורת כזו; ולעתים, זה אפשרי, אך קצבי החיבור נמוכים. כיצד אני יכול לדעת, או לבדוק, האם תשתית החשמל בדירתי תאפשר חיבורים כאלו - מבלי לרכוש מראש מתאמים בכמה מאות שקלים? אציין שמדובר בבניין שנבנה בשנות ה-1950.

10. אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום. יש לי בבית חיבור 10 מגה (תשתית + ספק). אני מחובר בקומה התחתונה באמצעות booster (או ריפיטר, או איך שלא קוראים למחזק האות) של חברת Edimax. הכל עובד מעולה, ובדיקות מהירות מראות 10 מגה הורדה. הבעיה: YouTube פשוט לא זז!!! אני מדבר על בעיה כרונית, שמתרחשת תמיד, ואני פשוט צריך להמתין (גם כאשר אני מוריד את האיכות ל 240p - שזה ממש איכות ירודה). האם יכולה להיות סיבה? האם אני מפספס משהו? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tombraider,

שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד כמו סינוס בכל מה שקשור למהירות. כלומר מתחיל מאוד מהר יורד כמעט לאפס ועולה שוב כמעט למקסימום (סינוס עם פאזה למי שרוצה להתחכם) וכך זה ממשיך. אני בבזב"ל (בזק בין לאומי) עם חבילה של 5MB. אם יש הצעות לפיתרון אני אשמח. תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, עד עכשיו עבדתי עם ADSL, עכשיו עברתי לכבלים. ראוטר- D-LINK 614 פלוס. מודם- TERAYON כבלים, כחול. ספק- אינטרנט זהב. (היה גם קודם,כבר 7 שנים) כבלים-HOT בגלל שעברתי הטמבלים שמו לי התחברות עם חייגן ומפה הצרות. טכנאי שהיה אצלי לא הצילח לחבר אותי ב L2TP, ולכן חיבר ב PPTP, עם נתונים דינמיים. (מקבל כתובת חדשה כל חיוג). הבעיה היא ניתוקים, ואין לי מושג ממה הם נובעים, אני מיואש ולא יכול לעבוד. הראוטר תקין, כי חיברתי ללא ראוטר ועדיין יש ניתוקים. האם זה במודם? האם נובע בגלל החיבור של PPTP ? האם זה מהספק או מחברת הכבלים? אודה לכם מאוד מאוד, אם תוכלו לעזור לי ... תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כרגע התחברתי לאינטרנט בכבלים (מת"ב) בבזק בין לאומי. החבילה היא 750Kbit ואני בנתיים מוריד במהירויות נוראיות באיזור ה 30Kbyte וזה צריך להיות יותר באיזור ה 90! יכול להיות שזה בגלל המחשב הישן שזה מחובר איליו - פנטיום 3 450Mhz? או אולי המודם - 3Com Shark מחובר לפורט USB... אני פשוט מאוכזב...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני צריך לקלוט במחשב נייד אינטרנט מהאוויר. איזה מכשיר קליטה שמתחבר ל USB מקבל עוצמת סיגנל/אות הכי חזקה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itaysp,

שלום, בגלל עלותו הנמוכה של החזקת שרת U1 + חיבור 100MBIT פרטי בחוות השרתים עומדת כיום על כ-300 שקלים, עלה במוחי רעיון, אני חושב שזה נקרא VPN, תקנו אותי אם אני טועה או שזה לא מה שאני רוצה לעשות. האם יש אפשרות שאני אשים מחשב (פנטיום 3) בחוות השרתים שישמש נתב ויתחחבר אלי הבייתה ב VPN וכך אני אוכל לגלוש במהירות של 100MBIT? או שזה לא מה שVPN עושה. (VPN - VIRTUAL PRIVATE NETWORK נכון?) אם כן, איך אני עושה את זה? ואם לא, איך אני יכול לממש את הרעיון שלי בדרך אחרת?? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by liranman,

תנו לי בבקשה את המחירים של החברות ל-ADSL ולכבלים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by matizami,

אני מחפש מגדיל טווח פשוט שלא צריך להגדיר יותר מדי( מאחר וזה לא בשבילי). איך אלו? TP-Link TL-WA850RE WLAN Repeater http://www.amazon.de/TP-Link-TL-WA850RE-Deutsche-Version-Repeater/dp/B00Q6CC2J8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539563&sr=8-1&keywords=TP-LINK+TL-850RE%28DE%29 Netgear EX2700 http://www.amazon.de/Netgear-WN3000RP-200PES-Repeater-WLAN-%C3%9Cbertragungsrate/dp/B00NFFEHBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539522&sr=8-1&keywords=Netgear+WN3000RP

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Peter Rabbit,

היי, התקנתי בדירה חיווט לרשת ביתית קוית עם נקודות בכל חדרי המגורים והעבודה הפוטנציאליים. אני מתכנן לקנות סוויץ' שיהיה בארון התקשורת ואת הראוטר לשים באחד החדרים כדי לתת גיבוי עם רשת אלחוטית ליתר המכשירים. האם אוכל לשים את הראוטר בסלון (טכנאי בזק יצטרך להגדיר את הסלון כנקודת החיבור לטלפון. כרגע זה בממ"ד), לחבר את הראוטר לשקע הרשת בקיר ואת הסוויץ' בארון התקשורת כך שיקבל ממנו את הטלפון ויפיץ ליתר החדרים וגם לחבר לראוטר עצמו (vtech של בזק) את יתר החיבורים של הסלון בחיבור קוי: טלויזיה, ממיר יס, סטרימר או קונסולה?. הרי יש לו לראוטר עוד יציאות קויות.. [ד"א זה הסוויץ' המיועד: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930540 אם יש המלצה אחרת אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ice35,

שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים