רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, בדיוק הייתי בדרך לקנות ראוטר ובמקרה עצרתי כאן דרך Google , אני גולש דרך 10M HOT + 014 L2TP יש לי הרבה ניתוקים לאחרונה ממש כל חצי שעה.. שבצעתי חיבור ישיר למחשב בעזרת חיגן לא היה ניתוקים לכן אני משוכנע שמדובר בראוטר , המליצו לי לקנות נתב Edimax BR6424N ,אז רגע לפני שאני קונה עצרתי כאן בשביל לבדוק איתכם האם זה באמת ראוטר מומלץ? ועל הדרך רציתי גם לשאל אם יש בראוטר הזה אפשרות להגדיר Porxy או VPN במידה ולא אם משהו מכיר ראוטר שיש בו אפשרות כזו.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשת אלחוטית עם נתב של בזק TNN siemens SL-2-141 האינטרנט בשני המחשבים עובד מצוין (גם האלחוטי וגם זה שמחובר בכבל). הבעיה שאני לא מצליח לגשת למחשב אחד מהמחשב השני. אני בודק באתר את הכתובת IP של כל אחד מהמחשבים והוא מחזיר לי בשניהם את אותו מספר (כנראה המספר של הנתב עד כמה שאני מבין). קיצר, אני צריך הסבר קצר והדרכה קצרה. אני מבין קצת במחשבים אז לא צריך הסבר לפרטים, אבל עם הרשתות האלחוטיות אין לי עוד היכרות. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים, 2 מהם מחוברים באמצעות USB אלחוטי לראוטר במחשב שלי. בשתי המחשבים הנ"ל האינטרנט עבד מעולה, עד שפירמטתי את אחד המחשבים. עכשיו הוא כאילו מסרב לקלוט את הUSB (קולט לכמה שניות רק רשת אחת של אחד השכנים כנראה, וגם אליה לא מצליח להתחבר, ואחר כך מראה שלא מחובר בכלל האינטרנט האלחוטי). התקנתי את הדרייבר כבר כמה פעמים, ניתקתי וחיברתי את 2 הUSB שברשותי, שום דבר לא עוזר. במחשב השני שמחובר עם הUSB האינטרנט עובד מעולה, כך שהבעיה היא לא בראוטר. הUSB נקרא Accel Poz Wifi 802.11b/g V1.2 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. (קצת דחוף אחותי יושבת לי על הראש )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ביותר. אני לא מצליח ליצור קשר קולי, לא דרך האי סי קיו ולא דרך תכנת ה NETMEETING. ה - NETMEETING לא מצליח בכלל לתקשר עם השרתים שלו. ובאי סי קיו, הוא מנסה ליצור קשר בין אחד לשני, אבל בסוף נופל. יש לי הרגשה שבזק או בזק בין לאומי (שאני מחובר אליה), חסמו גישה לסרברים אלה בכוונה תחילה, כי אחרת אין לי שום הסבר אחר למה שקורה פה........... אם מישהו יודע את הסיבה לאי הצלחה ליצור קשר, או מכיר תוכנות אחרות לההעברת קול אשמח אם תכתבו אלי ל erez_barziv@hotmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שלושה הום פלאגים בבית בתקן HOMEPLUG AV אחד מהם של TP-LINK TL-PA211. הראוטר האלחוטי נמצא בקומה השניה ואני רוצה שני דברים: 1. לשים הופלג נוסף למחשב שבסלון 2. לשפר את הקליטה האלחוטית בקומה הראשונה ובייחוד באזור הסלון האם יש הום לאג שגם יכול לשדר אלחוטית ולהוות גם נקודת גישה? (וגם יכול לעבוד עם ה TP-LINK לעיל) אם לא, אז איזה אפשרות טובה יש לי בעלות סבירה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר לדירה אשר - למרבה הצער - אין בה תשתית לרשת חוטית. אני שוקל לנסות ליצור רשת באמצעות טכנולוגיית Powerline communications (רשת-על-גבי-חשמל). אבל - אני יודע שלא תמיד תשתית חיווט החשמל מאפשרת תקשורת כזו; ולעתים, זה אפשרי, אך קצבי החיבור נמוכים. כיצד אני יכול לדעת, או לבדוק, האם תשתית החשמל בדירתי תאפשר חיבורים כאלו - מבלי לרכוש מראש מתאמים בכמה מאות שקלים? אציין שמדובר בבניין שנבנה בשנות ה-1950.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . הרואה חשבון שלי ביקש ממני ליצור חיבור בין המשרד שלו לשלי בכדי שיוכל להיכנס למחשב שלי בעת הצורך הבנתי שהדרך לעשות זאת היא יצירת חיבור vpn רציתי לדעת מה היא הדרך הכי נוחה לעשות את זה ? ואיך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של Lenovo דגם G580. לאחרונה החיבור וייפי עושה לי בעיות והרבה פעמים החיבור פשוט מתנתק. מחיפוש קצר ברשת כרטיס וייפי זה לא עסק יקר והייתי שמח לקנות אחד ולהחליף בעצמי (מדובר על כרטיס פנימי). הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס רשת יכול להתאים לי (כלומר להתאים למחשב). אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
*הוט בוקס* רוצה לקנות ראוטר TP-LINK מה אני אומר להוט בשביל להתנתק מההוט בוקס ולקבל אינטרנט לראוטר TP-LINK וגם Wi-Fi ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה באינטרנט: יש לי כמה מחשבים שמחוברים דרך האב שמתחבר לראוטר והכל עבד לי טוב עד שפעם אחת הפסיק לעבוד לי האינטרנט באחד מהמחשבים ואז חזר לעבוד אבל מאוד לאט אשמח לעזרה תודה מראש R.R
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש הבדל בין מיקום קרוב או לא קרוב מקווה שיעזר ויעזור. (מיוקנעם)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר לכבלים אצל חברת תבל דיגיטל בגלל סיבה אחת ברורה: המחיר הרבה יותר זול. הם אמרו לי שאני צריך לשלם 100 שקל חד פעמי על הרכבת המודם במחשב. השאלה שלי היא למה לעזאזאל אני צריך לשלם 100 שקל אם אני יודע בעצמי לעשות את זה, אני טכנאי מחשבים וזה בדיוק 2 דקות לחבר מודם, ודרך אגב אני כרגע בADSL והמודם הוא USB ויש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא בשימוש בשביל שיתוף האינטרנט, האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת בשביל המודם של הכבלים? האם אני מקבל מהם כרטיס רשת בכלל? ואם כן למה שאני ייתן לאיזה טכנאי זוטר של תבל לגעת לי במחשב ולהתקין בעצמו את הכרטיס? דרך אגב האם המודם של הכבלים יותר אמין משל הADSL USB?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירה בין הדגמים הנ"ל. בגדול ההבדל הוא שהTL-WDR4300 מצויד באנטנות טובות יותר אבל איננו תומך בAC. http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_TL-WDR4300.html http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-9_Archer-C20i.html מה שיש לי בבית זה מחשב בסלון שכרגע מחובר קווית ומחשב "ראשי" בחדר נפרד שבגלל מחסור בתשתיות מחובר כרגע אלחוטית לרשת 5G ע"י כרטיס רשת Edimax AC600 High Gain Directional (תומך AC ובעל קליטה לא רעה) בין הנתב הנוכחי, Netgear dual band של בזק למחשב ה"ראשי" יש מרחק של בערך 10-11 מטר וקיר אחד, המחשב מקבל קליטה מלאה ובדיקת מהירות מראה 40 מגהביט שזו באמת מהירות החיבור שלי. עקב רצון לעבור לעסקת באנדל באחת הח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות באינטרנט. אני משתמש בראוטר שבזק סיפקו לי (D-Link 6740)בתור מודם (רק ביטלתי את האופציה של enable wireless באתר של הD LINK), ובתור ראוטר אני משתמש בTP-LINK 1043. הבעיה שהייתה לי המון זמן היא חוסר יציבות - כל כמה דקות בזמן עומס נורמלי על האינטרנט הוא היה נעצר לכמה שניות (לא מתנתק פשוט לא מגיב), וחוזר. כשמשחקים במשחקי רשת זה קריטי מכיוון שהכמה שניות האלה מספיקות לניתוק מעצבן. היום הציע נציג של נטוויז'ן פתרון, הוא טען שזה קורה בגלל שגם כאשר ביטלתי את הווירלס של הD LINK, הוא עדיין משמש בתור ראוטר ומתנגש עם הTP LINK. ניתקתי את הTP LINK והשתמשתי היום בD LINK בתור ראוטר ואכן האינטרנט היה יציב יותר ולא נעצר אבל הופיעה בעיה אחרת - במשחקים ששיחקתי ה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי בהמשך לנושא קודם, אני מחבר ראוטר לינקסיס ישן לרשת קיימת (חיבור קוי משקע של מודם-ראוטר קיים). החיבור עובד וניתן להתחבר לאינטרנט מהלינקסיס (קוי ו wifi ). הבעיה היא שמדובר ברשת wifi לא מוגנת/ברירת מחדל. כשאני מנסה להתחבר לראוטר עם חיבור קוי לדף הsetup, אני מקבל הודעת שגיאה connection refused. בדקתי והכתובת 192.168.1.1 נכונה ) default gateway). ניסיתי ריסט לראוטר, ניתוק מחשמל, ניתוק הראוטר מהרשת. לא עזר שום דבר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל על חבילה של 40 מגה. לפעמים אני מקבל 40/3 קבוע ורוב הפעמים אני מקבל 38/38.5/39 מגה (אני שם לב שה-IP השתנה מהפעמים שקיבלתי 40). למה זה ככה? אם אני מקבל 40 מגה בחיבור IP מסויים זה אומר שטכנית אני יכול לקבל 40 קבוע כל הזמן. אז מה, בזק בינ"ל בכוונה נותנים לי IP שלא מגיע ל-40 מגה? איך זה עובד? נ.ב. אני יודע שזה נשמע קטנוני ולא באמת משהו רציני, אבל זה מציק לי ורציתי לשאול למה זה ככה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הי. יש לי רמקולים Logitech Z906 שמחוברםי למחשב .בדפדפן Chrome רק 2 רמקולים קדמיים עובדים , כשצופה ביוטיוב או סרט דרך הדפדפן. למשל עם Firefox אין בעיה וכל חמשת הרמקוים עובדים. האם ניתן לסדר את זה בדפדפן Chrome ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-