עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Domovoi,

איך אני מגדיר חייגן ל 012 ב L2TP? כש אני מנסה לשנות ל cablelns.012.net.il זה לא עובד... איך אני עושה את זה ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ELiA,

נכון שמשתמשים שמתחברים כל פעם שהם מדליקים את המחשב יכולים להתנתק ולהתחבר ולקבל IP חדש? אז מה עושים כאלה שמחוברים קבוע? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by esaly,

מישהו יכול לומד לי מה ההבדל והאם ההבדל בינהם במחיר שווה את הרכישה של היקר יותר?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש למישהו נסיון עם החבילה ? נציד של אורנג אמר לי כרגע שזה לא באמת "גלוש ללא הגבלה" ושהם מורידים את המהירות עד כדי ניתוק במידה ויש חריגה. דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shoomil,

אח שלי נגע בהגדרות של הראטור כי היה בעיות עםם המחשב עכשיו בכלל אין גישה אל הראטור והתמיכה מהאינטרנט אמרו לי שיש בעיה בראטור אפשר להכנס להגדות של הראוטר מהאינטרנט מבלי שהוא מחובר ? איך נכנסים להגדרות שלו ואיך מגדירים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Yaniv,

השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by +Eliran+,

הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אם אני מזמין את העיסקה המדוברת של הוט-הם יחליפו לי את המודם ב הוטבוקס שמשמש גם כראוטר. קראתי שההוטבוקס לא מתפקד טוב כראוטר האם עדיף להישאר עם ה TP LINK 841 שיש לי ? האם זה בכלל אפשרי? תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אז כן סיסמאות אפשר לפרוץ תמיד, השאלה מה קורה אם אני מכניס כתובות MAC מורשות לגלישה . איך מישהו פורץ את זה? ואז בעצם עולה השאלה , אם אני מוותר לגמרי על הסיסמה ורק מרשה שימוש לכתובות MAC שיש לי בבית , זה פתרון פחות טוב ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DUDIDOO,

שלום לכולם.. זוהי הפעם הראשונה שאני פה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . אני בטוח שיש הרבה שחשבו על זה אך לא מצאתי דיון על הנושא הקדמה : יש לי בבית 2 עם מערכות הפעלה WIN 7 אשר משותפות עם מס כוננים. המחשבים חזקים עם זכרונות של 2 GB בכל אחד. אני רואה כרגע סרט ב 1080P או פחות (אותה תוצאה ) ממחשב שנמצא בטווח קצר מהשני,חשוב להסביר שאחד מחובר בכבל רשת והשני דרך כ.רשת אלחוטי .ובו כונן קשיח גדול אשר בו נמצאים כל הסרטים כאשר הפעלתי סרט דרך המחשב החוטי אני מקבל כל הזמן טעינה (עוצר וחושב) ואז שוב חוזר למשך דקה ושוב חושב ... השאלה שלי האם יש דרך בו אני יכול לראות את הסרט ללא השהיה..(באפר כלשהו) או משהו בסגנון?.. השקעתי הרבה מחשבה וסכום לא זעום בשביל שהכל יעבוד והוא עובד אך כפי …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מחובר לADSL2 10 MB אני מבצע הרבה ריסטארטים לראוטר ולוקח לו 2 דקות לחזור לקו יש ראוטר שעושה ריסטארט מהיר יותר מחשב אחד , מחובר בכבל האם יש אלמנטים מעניניים שמוסיפים לחווית הגלישה שראוטר של בזק לא נותן

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה מה שהרגע הבנתי מהתמיכה הטכנית, אני עכשיו מתקשר למשרד מכירות השירות הטכני אמר לי שזה לא תלוי בו. עד עכשיו השירות והאינטרנט היה מצויין.. אני ממש לא רוצה לעזוב. הם אומרים שזה ככה לכל לקוחות CCC, מישהו יכול להבהיר קצת בנושא?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז אחרי שסוף סוף הוט שידרגו לי את המהירות ל12MB, יש בעייה אחרת שכנראה לא קשורה אליהם.. יש לי 2 מחשבים ברשת, הראשי, ואחד שיושב בחדר לידו, פחות מ5 מטר.. במחשב הראשי, שמחובר דרך הראוטר (d-link d524), הגלישה היא על המהירות המלאה, 12. אבל במחשב ליד, שמחובר דרך דונגל אלחוטי כזה, המהירות מגיעה ל4.5 במקרה הטוב, ובהעלאה אין בעייה במהירות. הקליטה במחשב המשני מצאת באופן קבוע על טוב מאוד או מצויין. ונסיתי לשנות את הערוץ למשהו שהוא לא 6 ולא 11 ועדיין כלום לא השתנה. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? תודה מראש

16. Started by BIGWOLF,

שלום, יש לי עכשיו מסימה לא פשוטה ! יש לי 2 כיתות מחשבים סה"כ 60 מחשבים ! התלמדים כל הזמן גונבים חלקים מהמחשבים. הבאתי מנעולים והגנבות נפסקו ! התלמידים הורסים כל הזמן את המערכת הפעלה - אז הבאתי MAGIK CARD לכל המחשבים והבעיה נעלמה. אז התעוררה בעיה חדשה שאני רוצה לשמוע ממכם איך הכי טוב לפטור אותה ! יש לשתי הכיתות האלה שרת קבצים, כדי שהתלמידים יוכלו לשמור את הקבצים שלהם, עבודות וכו' עליו. אז כמה תלמידים התחילו בזדון למחוק עבודות של תלמידים אחרים ! לעשות סיסמה ושם משתשמ לכל תלמיד זה טירוף מצד אחד, אבל יש פטרון אחר ? פטרון קל ופשוט ?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי יש לי היום חיבור לכבלים + בזק ורציתי לדעת האם אפשר לחבר למחשב אחד שני ספקי תשתית שונים ולפי הצורך לבחור למי להתחבר . האם יש צורך בכרטיס רשת נוסף? בכלל איך עושים את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by arield,

אני מעביר המון מידע (כ1 TB) בין שני מחשבים עם כבל cat6 . בשני המחשבים זה מראה שיש קישוריות של 1GB , ואני מעביר את המידע דרך samba. עכשיו כשאני מעביר את הקבצים הם עוברים במהירות נמוכה יחסית ( 50MB לשניה) אבל אם זה 1gbit זה צריך לרוץ במהירות של בערך 100 MB .... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hzhz24,

הי. יש לי רמקולים Logitech Z906 שמחוברםי למחשב .בדפדפן Chrome רק 2 רמקולים קדמיים עובדים , כשצופה ביוטיוב או סרט דרך הדפדפן. למשל עם Firefox אין בעיה וכל חמשת הרמקוים עובדים. האם ניתן לסדר את זה בדפדפן Chrome ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by anton11,

שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by R.R,

יש לי בעיה באינטרנט: יש לי כמה מחשבים שמחוברים דרך האב שמתחבר לראוטר והכל עבד לי טוב עד שפעם אחת הפסיק לעבוד לי האינטרנט באחד מהמחשבים ואז חזר לעבוד אבל מאוד לאט אשמח לעזרה תודה מראש R.R

23. Started by KrustyTheKlown,

האם יש דרך שבה אוכל לבצע מעקב האם החיבור שלי לאינטרנט מתנתק ? (גם כשאני לא ליד המחשב מן הסתם) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים