רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקשרתי לבזק סטור כדי לברר איזה דגמים יש להם במלאי . לפי מה שקראתי בפורום ה D LINK דיי מומלץ ,הבעיה שאין להם אותו במלאי הם הציעו או NETGEAR DGN 220 או D LINK מחודש (לא אמרו איזה דגם) מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן לכולם הרשת הביתית שלי מתחילה בהוטבוקס ומשם למחשבים לעיתים, קורה שממשק הניהול הweb שלו (hotbox) אינו זמין. פינג לנתב עובד כרגיל יש גלישה באינטרנט והכל בסדר כמובן שלכבות ולהדליק פותר מייד את הבעיה. מה שרציתי לשאול, האם יש דרך אחרת לפנות ולשלוח פקודות להוטבוקס, שאינה דרך הממשק האינטרנטי (אשר אינו זמין במקרה הנ"ל)? בסופו של דבר, בהנחה שיש דרך כזו, אני אכתוב סקריפט/תוכנה אשר תתחבר לנתב כשהוא לא תזמין דרך הweb, ותגיד לו לאתחל את עצמו. במקום לגשת אליו ולכבות ולהדליק ידנית. אבל קודם כל, האם בכלל יש דרך כזו?
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי עכשיו את המודם של בזק T&W DSL699U5 כאשר אני מחבר אותו ישירות למחשב האינטרנט עובד. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לראוטר שלי הDLINK DIR 645 ואת המחשב לראוטר אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. זה מתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. אשמח לקבל עזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי שני מחשבים שהם מחוברים ברשת אלחוטית . עד כאן הכל טוב, אבל החיבור של הרשת לא מאובטח כלל וכלל. ולפעמים אני קולט רשתות אחרות בסביבה הקרובה אליי, ואם אני קולט אותן אז אין שום סיבה שהן לא קולטים אותי. רצוני הוא לדעת אחת ולתמיד , איך אפשר לאבטח את הרשת שלי מפני רשתות אחרות בסביבה. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הראוטר שהזמנתי, ולמרות שאני הולך צעד-צעד עם החוברת הפעלה, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. (מופיעה לי בהגדרות L2TP Disconnected). אני בטוח ב100% שהפרטים נכונים. אני מחובר לכבלים דרך 012 ומודם של thomson. בתודה רבה אריאל
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן אז כמו שכתוב בכותרת הבעיה שלי היא שלאחר שהאינטרנט מחובר הרבה זמן אני מקבל low id ב emule. חשוב לציין שהפורטים של ה emule פתוחים בנתב ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר כאשר קורה הדבר אני צריך להתנתק ולהתחבר שוב ואז הבעיה נפתרת. הדבר קרה לי עם מודם אלקטל 510 ו b-focus 270 כאשר המודם מחובר ישירות למחשב הבעיה לא קיימת יש משהו שאני מפספס? אני כבר משתגע אז כל עצה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני תחקירן של תוכנית בערוץ "לוגי" בכבלים. הגיע אלי שאלה של ילד לגבי האינטרנט האיטי. השאלה היא: מדוע בעצם האינטרנט האיטי היה משמיע רעשים בעת התחברות לרשת? ומדוע אין את אותם רעשים ב-ADSL למשל? אשמח אם מישהו שמבין בתחום יוכל לענות לי על השאלה. תזכרו שזו שאלה של ילד, אז אם אפשר לקבל הסבר פשוט יחסית, אני אשמח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-fiber-%d7%96%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a1-%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%a9/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם USB מחובר ל-ADSL ואני רוצה לעשות רשת רק עם אחותי... אם אני אתקין אצלי כרטיס רשת ואצלה כרטיס רשת היא תוכל לגלוש דרכי באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן איזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך? שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי את הראוטר הזה: 3com OfficeConnect 3crwer100-75 עבד לי מצויין במשך כמה שנים טובות היום החלטתי לעשות לו עדכון גירסה, ובידיוק הייתה הפסקת חשמל באמצע העידכון מאז אני לא מצליח לקבל כתובת מה DHCP שלו לא מצליח להיכנס לממשק שלו (ע"י כתובת IP סטטית במחשב) הראוטר לא מגיב לPING (גם בכתובת שהייתה מוגדרת אצלי, וגם בכתובת ברירת המחדל של היצרן) הכפתור של הRESET - לא חושב שהוא מגיב בכלל... הנורה של ה WLAN לא דולקת יש פיתרון? או לזרוק לזבל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להרחיב את טווח הרשת האלחוטית למקלט בקומה -2, שיהפוך לחדר מועדון קהילתי (כלומר, יהיו מספר רב יחסית של מכשירים שיתחברו לרשת בו זמנית. בין 4-10). הבעיה שלי היא שהראוטר ממש רחוק ובמקלט אין שמץ קליטה (לא מה-WiFi ולא סלולרית), מה שכן יש במבנה מלא Access points (הקרוב ביותר נמצא מעל המקלט, אבל בגלל הקירות העבים הקליטה לא עוברת). בחדר עצמו יש שקע טלפון ומספר רב של שקעי חשמל. אשמח ממש אם מישהו יכול לעזור לי! חשבתי על מספר פתרונות אפשריים: - מתאם powerline שיחבר בין הראוטר למקלט באמצעות תשתית החשמל. כרגע זה נראה הפתרון האדיאלי, אבל אני חושש כי אני צריך פתרון שיהיה אמין ויעבוד להרבה זמן, פחות אכפת לי ממהירות הג…
-
- 5 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי 2 מחשבים לאינטרט דרך המודם (כבלים) אחד דרך כרטיס רשת ואת השני דרך USB המחשבים לא תלויים אחד בשני, איך אני יכול לשתף תיקיות בין 2 המחשבים? תודה לירון
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר TP-WR941ND. עד כה גלשתי ב12 מגה בלי בעיה. כעת שדרגתי ל-30 מגה, אך אני לרוב לא מקבל מהירות כזו. בבדיקות מול אתרי בדיקות מהירות אני אכן מקבל 20-30 מגה, אבל כשאני מוריד קבצים אני מקבל בסביבות 15. אותם קבצים, אם אני מתחבר ישירות למחשב בלי ראוטר, אני מקבל מהירויות גבוהות יותר האם ראוטר זה לא תומך ב-30 מגה? אם כן, איזה ראוטר כדאי לקנות (אלחוטי, שיהיה זול) תודה,
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. לאחרונה קניתי מצלמת רשת של לוגיטק. מדגם C500. כשאני מנסה להפעיל אותה בשיחות סקייפ היא מתחילה את השיחה באיכות טובה, ופתאום משתנה לאיכות זוועתית. או כשאני מנסה לשוחח במסנג'ר אז השיחה מתחילה ולאחר כמה שניות מתנתקת. או כשאני בוחר באופציה שרק מצלמת הוידאו שלי תהיה פועלת(יראו רק אותי) רואים אותי מעולה, ואם אני לוחץ על הכפתור של שיחת וידאו (יראו וישמעו את שני הצדדים) התמונה שלי יורדת לאיכות זוועתית ומעוותת. המחשב שלי עובד עם מערכת הפעלה של וינדאוז 7 64 ביט. מהירות גלישה 10 מגה תשתית בזק. והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר. 1: האם מדובר בפתיחת פורטים? 2: האם זה נכון שצריך לקנות כרטיס רשת למחשב שתומך במהירות גלישה של 10 מגה כמו שיש ברשותי למרות שהמחשב מחובר בחיבור קווי? חשוב לציי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לאינטרנט מהיר, אבל אני לא יודע לאיזה כדי יותר להתחבר ל ADSL או להכבלים? מה יותר טוב? יש ההבדל בין השניים? חברים שלי אמרו לי שבכבלים ככל שיש יותר אנשים מחוברים אניטנרט איטי יותר, אבל אחרים אמרו שאין מספיק אנשים בכדי שזה יקרה, אז מי מהם צודק??? ועוד משהו, בטוח יש חסרונות ויתרונות בכל העניין הזה, מה הם?? תודה מראש על העזרה... Some Thing... נ.ב - עשיתי חיפוש לפני שרשמתי את הנושא הזה, לא מצאתי שום דבר שענה לי על השאלות.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראוטר שלי כנראה לא עובד טוב. חיבור ישיר למודם הכל עובד אבל עם הראוטר יש לי כל הזמן ניתוקים. אני זקוק לראוטר חדש לחבר ל HOTBOX של HOT. מה הטווחי מחירים ומה ההמלצות? בדרך כלל יש לי ראוטרים של D-LINK. יש לי לפחות 4 מחשבים שמחוברים קווית, אם יש ראוטר עם קצת יותר כניסות קוויות זה יהיה יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב PC שלי בו אני מבצע את כל ההורדות (אימיול,ביטורנט ועוד...), ועוד שני לפטופים שמשתמשים בהם לצורכי גלישה ומסנג'ר בלבד , עד עכשיו השתמשתי בחיבור ICS עם כבלי רשת, אך אין שום התניידות כך עם הלפטופים, ולכן אני רוצה לרכוש ראוטר אלחוטי, אני יש לי כ500 שח בשביל הראוטר ואני לא כל כך מבין בתחום, איזה ראוטר מומלץ לקנות (שיהיה יציב ולא יעשה בעיות), בנוסף שמעתי שיש הרבה בעיו עם ראוטרים אלחוטיים כשמדובר בצרכי הורדה של אימיול וכדומה, אם אני יהיה מחובר לוקאלית עם המחשב השולחני האם הבעיות האלו עדיין יכולו עלי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הראוטר של בזק היתקלקל לי ואני החלטתי גם ביגלל שיצא חוק חדש שיכולים למכור לי מודם וראוטר בכל רשת ולא חייב בזק וגם כי הראוטר של בזק לא משהו את הראוטר הזה https://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=39031&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=8 יצויין שהלכתי עליו רק ביגלל המחיר (יקר יותר טוב יותר) האם נכון עשיתי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה להכנס למסנג'ר כאשר אני מחובר דרך הראוטר(הודעת שגיאה ופשוט לא נכנס). בשביל למקד את הבעיה אני אתאר לפרטים את התצורה בבית: מחשב1- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת לראוטר (פיזית). מחשב2- מחשב נייח מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי ( TP LINK 108 MB),קליטה 90% ב 108MB. הראוטר מסוג TP LINK 108 MB מחובר למודם מסוג טומפסון(כבל רשת) תשתית כבלים,ספק- בזק בינלאומי חבילה של 3 מגה. כאשר אני מחבר את מחשב1 פיזית למודם (עם חייגן) אני נכנס חלק אין בעיה. כאשר אני מחבר בתצורה שהזכרתי בהתחלה אין כניסה - משמע מחשב2 והראוטר ללא שימוש. לגבי ה UTORRENT (במחשב2) הUTORRENT פשוט לא עובר את 30 KBS (ישנם 20 קבצים להורדה ,6 ACTIVE היתר לא) כאשר אני מחובר דרך הראוטר. פתחתי את הפורט המתאים …
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-