רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם כבל מוצלב בין המחשבים והאינטרנט עבד בלי הרבה בעיות ופשוט חבל לי ששני המחשבים צריכים לעבוד.רציתי לדעת מה ההבדל בין המודם רשת שבזק מציעה לבין ראוטר. כמו כן אשמח אם תמליצו לי מה הפיתרון הטוב ביותר לרשת כולל דגמים של ראוטרים בסביבות ה-500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מסתבר שזה לא קל כל כך.... מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם. נסיתי לחקור למה האינטרנט שלי לפעמים מפסיק להגיב וגליתי שזה בגלל האתר www.down.co.il ברגע שאני נכנס אליו נפתחים לי מעל 70 חיבורים במחשב שנכנסים למצב time_wait (בדקתי את זה ב netstat) אני לא מבין למה זה קורה וכתוצאה מכך האינטרנט פשוט מפסיק להגיב. לחיבורים האלה לוקח איזה 5 דקות להיעלם ואז המצב חוזר להיות רגיל. מישהו יכול להסביר את זה?? או שיש עצות מה הגורם לכך באתר? או שזה קשור למחשב שלי? תודה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני יסביר את המצב: יש לנו 3 מחשבים בבית ויש לנו חיבור ADSL במחשב שלי ואני משתף אינטרנט דרך SWITCH למחשבים האחרים. הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב שלי אז למחשבים האחרים אין אינטרנט. איך ניתן להקים רשת ביתית ללא תלות במחשב רשת ? אני אציין כי ברשת כרגע יש 3 מחשבים (המחשב שלי + 2 מחשבים), יש לנו חיבור דרך SWITCH פשוט, מודם הADSL הוא מודם רשת כמובן עם ROUTER מובנה בתוכו. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי מודם eci 312 בתצורה של ראוטר אני רוצה לעשות זאת על מנת להוריד מרפידשר בלי להמתין. אני רוצה שהסקריפט לא יעשה ריסט או ריסטרט לראוטר אלא רק ניתוק של החיבור (וגם לא של הסנכרון של האינטרנט שלוקח 30 שניות). יש למישהו מושג מאיפה להתחיל. למשל פה למטה יש את הכתובת של הכפתור בהגדרה של הראוטר שנותן את פקודת הניתוק אם זה עוזר יש למישהו רעיון. http://10.0.0.138/cgi-bin/webcm?getpage=..%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle1%2Fmenus%2Fmenu1.html&var:style=style1&var:main=menu1&var:menu=setup&var:menutitle=Setup&var:pagename=pppoa&var:errorpagenamepppoa&var:pagetitle=netvision%20Setup&var:conid=connection0 תודה מראש urich.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול זה עושה לי LOW ID (יש לי ראוטר, אבל וFIREWALL מבוטל) איך אני עושה שיהייה לי HIGH ID בבקשה תאזרו לי בבקשה!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המודם והנתב המסריח שיש לי היום (שני מכשירים שונים) שעבר זמנם יש לי ADSL צריך המלצה לראוטר שמשלב מודם... אין לי הגבלה של תקציב עדיף מכשיר אחד שהכל כלול בו, אבל אפשר גם 2 ... אין צורך באלחוטי ... למרות שיכול להיות נחמד (כל הבית כבר מרושת) הבנתי שבזק משדרגים עכשיו את התשתית באזור ת"א ל ADSL2 ... (זה אמור לתת איזה שיפור בביצועים?) האם צריך מודם שתומך בפנקציה הזאת ? (הבנתי שה 510 תומך בזה...) תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וניסיתי להיכנס לקאזה אך לא הצלחתי להתחבר. כאשר התקנתי בפעם הראשונה את הראוטר הוא לא ביקש ממני כל הגדרה מיוחדת לקאזה וחיבר אותי בלי בעיות. האם אני צריך להגדיר לו משהו?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם אפשר באיזושהי דרך אפשר לדעת מהו שם מחשב מסויים לפי ה- IP שלו?
-
- 5 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי בידיוק איך פותחים פורטים.. אז איך עושים את זה? יש לי פיירוול של וינדוס... אוקיי מצאתי את זה: עכשיו איך אני יודע את בפורט אותו אני מעוניין לאפשר? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת Angry אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 יש דרך לבדוק פינגים קבוע? איך אני יכול להוכיח שמודם דפוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
משתלם 94 שקל : ספק + תשתית ל 1.5 הורדה העלאה 256 ? (כבלים) כבר שנתיים לא שיניתי חבילה פשוט , אז... לא בקיא במחירים גם של ADSL וגם כבלים : שווה ?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מודם B FOCUS שמתפקד בתור ראוטר והוא מחובר לסויץ' בנוסף יש לי מדפסת HP שמחוברת לנתב מדפסות כזה או איך שלא קוראים לזה (גם של HP)שהוא גם כן מחובר לסויץ. על המכשיר HP הזה יש כפתור TEST שגורם למדפסת להדפיס 2 דפים עם נתונים כמו IP וכו'. השאלה היא איך אני מוצא את המדפסת מאחד המחשבים? אם השאלה יותר קשורה לפורום אחר, מצטער.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת LAN עם ראוטר של EDIMAX המחברת בין שני מחשבים: הראשון, מחשב שולחני רגיל שמחובר עם כבל לראוטר. השני, לפטופ המחובר עם WIFI (הרשת האלחוטית מוגנת על ידי סינון MAC-ים). אני מנסה לגשת ממחשב אחד למחשב השני (וזה לא משנה מי האחד ומי השני במקרה הזה) ואני לא מצליח אפילו להעביר פינגים בינהם או להתחבר עם NET-BIOS. כשאני עושה פינג מהלפטופ למחשב השולחני, אני מקבל הודעות של SYN_SENT ב-netstat ובכלים של בקרת רשת שהורדתי מהאינטרנט, אני רואה שנכנסת תקשורת מהמחשב השני אבל לא נוצר קשר בפועל. ניסיתי לבדוק אם יש איזה פיירוול עליהם אבל חוץ מזה של מיקרוסופט (ויכול להיות סקיור-קליינט של Checkpoint), לא מצאתי כלום. כששני ה-FW מכובים, אני עדיין לא מצליח ליצור שום קשר בין המחשבים.…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בבקשה את ההיתרונות של ראוטר אל-חוטי ואת החסרונות שאלה: חסרון שלו זה שהוא מעביר קרינה? מי שלא יודע = ראוטר אל חוטי זה בלי חוט תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אתם שמעתם על זה כבר? קרדיט: צ היקרה
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר כאן את הנושא כיצד לאתחל משרת ולטעון ממנו מערכת הפעלה? איזה ציוד צריך? איזה תוכנות צריך (בשרת ובלקוחות)? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) נתב של LevelOne בו יש firewall פנימי (וכנראה שצריך הרבה ידע ועבודה כדי לקנפג אותו). 2) ה Firewall הנמצא על לוח האם Asus A8N-E (מובנה בתוך הלוח - NVIDIA ForceWave networking & Firewall). 3) ה Firewall שמגיע עם Windows XP SP2. המחשב מחובר דרך הנתב שצוין בסעיף 1 ומשמש לגלישה רגילה באינטרנט + Emule מדי פעם. יתכן ובעתיד גם למשחקי רשת (בין 2 מחשבים המחוברים לאותו נתב ואף ברשת האינטרנט עצמה). על המחשב מותקן אנטיוירוס של קספרסקי ואני לא מעוניין לחפש ולהתקין firewall אחר אלה משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-