רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי dlink 6850U מבזק ואני מנסה לחבר אליו כונן חיצוני/DOK שישמש ככונן רשת. כשאני מחבר נדלק נורית USB בנתב וגם בפאנל ניהול אני רואה שהוא מזהה את הכונן/DOK וגם את המחיצות שבו (נפח ושיטת אחסון - FAT32/NTFS) הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לכונן בכלל, ניסיתי דרך הכתובת שהם הם אומרים להכניס ומוגדרת בsamba שהיא \\bezeq\bezeq, ניסיתי גם לחפש דרך מיקומי רשת אבל זה לא מופיע בשום מקום. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני פורץ מודם מוטורולה לבן בכבלים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קליינט של טורנט UTORRENT ורציתי לדעת האם יש פורטים מסוימים שכדאי לפתוח כדי להגדיל את המהירויות ואם אני לא פותח פוריטם עד כמה זה יפריע לשימוש שלי
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מזמין את העיסקה המדוברת של הוט-הם יחליפו לי את המודם ב הוטבוקס שמשמש גם כראוטר. קראתי שההוטבוקס לא מתפקד טוב כראוטר האם עדיף להישאר עם ה TP LINK 841 שיש לי ? האם זה בכלל אפשרי? תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי אתמול לחבילת גלישה בטריפל C את האמת אני חייב להגיד שבכל נושא השירות הראשוני הם ממש חלשים . וכנראה שהם לא עובדים שישי אז אין תמיכה. חיברתי את המודם ואני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא אבל לא יודע מה הסיומת שצריך לשים בשם משתמש @...... התמיכה של בזק שניסו לבדוק אצלהם אמרו שהם בכלל לא מכירים את הספק (והיא שאלה את המנהלים שלה) פה הרגשתי קצת מוזר "אולי סתם עבדו עלי והם לא קיימים באמת?" אשמח אם יש מישהו שמחובר ויודע להגיד לי את הסיומת תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל ביותר מידי בעיות גלישה עם הדפדפן Internet Explorer , הבעייה הנ"ל מאופיינת ע"י כך בזמן גלישה חלק מהאתר לא נטען(כגון תמונות וכדומה) כמו כן לפעמיים שמנסים להיכנס לאתר כלשהו הוא מציג "The Page Cannot Displayed" אחרי לחיצה חוזרת על F5 האתר עולה למשל לפעמיים שאני נכנס ל Google אז האתר לא עולה או עולה חלקית... בעייה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות... Internet Explorer 6 XP SP2 ZoneAlarm
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מגדיל טווח פשוט שלא צריך להגדיר יותר מדי( מאחר וזה לא בשבילי). איך אלו? TP-Link TL-WA850RE WLAN Repeater http://www.amazon.de/TP-Link-TL-WA850RE-Deutsche-Version-Repeater/dp/B00Q6CC2J8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539563&sr=8-1&keywords=TP-LINK+TL-850RE%28DE%29 Netgear EX2700 http://www.amazon.de/Netgear-WN3000RP-200PES-Repeater-WLAN-%C3%9Cbertragungsrate/dp/B00NFFEHBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539522&sr=8-1&keywords=Netgear+WN3000RP
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נתב TP-LINK שה DHCP מוגדר לחלק בו כתובות מ 100 עד 199. מה שמוזר לי, זה שכאשר אני נותן למחשב כתובת סטאטית שהיא מחוץ לטווח של ה DHCP מוגדר בנתב, אז המחשב הזה לא יכול להשתמש בנתב כדי להגיע לאינטרנט (אבל הוא כן מתקשר ברשת הביתית). אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הקשר בין חלוקת הכתובות של ה DHCP לזה שהנתב לא יכול לנתב את המחשב כאשר הוא מקבל כתובת שהיא מחוץ ל DHCP שמוגדר בו . . . . הרי הטווח של הרשת שלי בתכלס זה לפי המיסוך, ולא לפי מה שהראוטר מחלק, לא? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת: XP, XP ו-98. בזכות "מדריך השיתוף ל-XP" שבאתר הצלחתי להתקין את הרשת בשני מחשבי ה-XP כמו שצריך והכל עובד טוב. למרות זאת אני עדיין מסתבך ב-98. חפשתי בכל מקום באתר ולא אומרים בדיוק מה לעשות (יש הרבה הסברים אבל חסרים עדיין פרטים קטנים). (יש לציין שאני דיי חדש בעניין הרשתות) זה מה שעשיתי: נכנסתי ל-NETWORK בלוח הבקרה. שם יש שני פרוטוקולים של TCP/IP. אם אני לא טועה, אחד זה חייגן ואחד זה כרטיס הרשת. הכנסתי את הפרטים הבאים: IP = 192.186.0.3 (מחשב שלישי ברשת), SUBNET MUSK = 255.255.255.0, ה-GATEWAY הוא 192.168.0.1 ... וזהו. מה קורה עכשיו? איפה בכלל אמור להופיע לי החייגן? מה שכחתי לעשות? דרך אגב, הדרך בה הסבירו את החיבור רשת בין מחשבי XP היתה טובה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן כותבים ואומרים בפורום הזה שחיבור פרללי איטי יותר מסריאלי, אבל איך?? אני זוכר שלפני כמה שנים, עוד לפני שלכולם היה כרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים היה צריך כבל לפלינק, פרללי או סריאלי מדדנו אז את ההבדלים בהעברת המידע בין הפרללי לסריאלי והפרללי היה מהיר בערך פי 10! עכשיו, איך אומרים שסריאלי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מוכר את המחשב שלי ויש לי כל מני יוזר וסיסמה ששמורים בדפדפן (למשל בGMAIL) איך מוחקים את הזכרונות האלו? תודה זה ממש דחוף אני מוכר את המחשב עוד שעה בערך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר tplink vr400 מחובר עם פרטנר (בזק) מחובר בסלון. אבל בחדרים הרחוקים מעט (דירה 85 מטר) אין קליטה טובה בכלל , מקבל 3 מגה בקושי. אני מחפש פתרון טוב לשיפור הקליטה , איזה טכנולוגיה הכי מומלצת ויעילה? אני יודע שחיווט זה הכי טוב אבל לצערי אין לי גישה. אשמח למצוא פתרון כך שאחבר כבל רשת למחשב נייח ובנוסף יתן הגדלת טווח לwifi אשמח לקבל המלצות למכשירים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק תקן N הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.. ואני מעוניין להחליף אותו למשהו אחר.. מה יש מומלץ מבזק סטור? שיהיה מהיר באלחוטי גם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום ניסיתי להעביר קובץ ששוקל 7 GB מהמחשב הנייח לנייד כשאר שניהם מחוברים לאותו ראוטר עם קבל. בעבר זה העביר על מהירות נורמלית אבל משום מה היום זה העביר רק על 1 מגה לשנייה. ניסיתי כל מיני פתרונות בגוגל וכו' ושום דבר לא פתר את הבעיה. שני המחשבים מריצים WIN7. תודה רבה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה שכאשר אני משתמש ב- lh-bittorrent החיבור לאינטרנט מתנתק כל מספר דקות. הבעיה אולי נובעת מהגדרות לא נכונות של הביטורנט? אם יש למישהו ביטורנט טוב ויציב, אני אשמח לשמוע. תודה עריכה: זה קורה גם באימיול.. אז הבעיה זה המודם?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המודם הנ"ל הגדרתי אותו כראוטר וכנראה שהוא מתחמם יותר מידי אז הוא מתנתק לי כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו מחדש וזה לא נוח ביכלל, אם מישהו יכול להמליץ לי על מודם אחר שיש לבזק שאפשר להגדיר אותו כראוטר אני ישמח תודה רבה....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי היום חיבור לכבלים + בזק ורציתי לדעת האם אפשר לחבר למחשב אחד שני ספקי תשתית שונים ולפי הצורך לבחור למי להתחבר . האם יש צורך בכרטיס רשת נוסף? בכלל איך עושים את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בניין שלם לאינטרנט על אותו קו השאלה אם יש ראוטר שמספיק חזק בשביל כזה טווח או שאני צריך להוסיף עוד ראוטר ולחבר אותו או משהו כזה אני צריך גם שיוכלו להתחבר עד 20 אנשים בו זמנית אז הוא צריך להיות רציני... הבניין הוא בערך 4 קומות 2 דירות בכל קומה. תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-