עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש ברשותי ראוטר EDIMAX BR6524N ומודם מוטרולה של HOT חיבור ללא חייגן. ומחשב נייח windows8 32bit ברגע שאני מחבר את המחשב הנייח עם כבל תקשורת לראוטר לכניסה LAN1 האינטרנט לא עובד ולא נותן אי פי אך האינטרנט האלחוטי עובד. ברגע שהמחשב הנייח מתחבר ישרות למודם עם אותו הכבל אז יש אינטרנט-זאת אומרת הכרטיס רשת תקין. ברגע שאני מחבר את הראוטור עם אותו כבל למחשב נייד אחר בכניסה LAN1 יש חיבור לאינטרנט-משמע הכבל תקין והכניסה תקינה. יותר מזה אם אני מבטל את הWIRELESS בראטור אני כן מצליח לגלוש עם המחשב נייח דרך הראוטר ממש מוזר ניסתי להחליף כניסה LAN. להסיר דריבר של הכ.רשת כלום לא עוזר. בהגדרות של IP4TCIP השארתי אוט' עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BIR,

שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום..לחברה שלי יש במחשב כרטיס רשת אלחוטי של DYNAMODE שאינו מותקן כראוי ולכן אינו עובד כרטיס בחריץ PCI WIN7..איך אני מתקן אתזה?תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mrraz,

יש לי מחשב לצורך הקרנת סרטים שמחובר לטלויזיה מרוחק כ-8 מטר מהראוטר. לא מתאפשר לי להעביר כבל רשת, אז אני מעביר למחשב קבצים גדולים עם DOK וקטנים ברשת אלחוטית. למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי N900 של טיפי לינק ועד עכשיו היה מחובר במהירות 450 לראוטר 1043 גירסה שניה. קצב העברה בתקשורת 2.4 היה על הפנים. רכשתי בכ-400 ש"ח את הראוטר N750 וחיברתי את המחשב לתקשורת 5GHz גם במהירות 450 השיפור מדהים. עכשיו אני מעביר כמעט הכל בתקשורת אלחוטית. ממליץ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by igal_nazar,

יש לי נתב שהוא גם ראוטר של חברת בזק מדגם d link n 2760u (זכיתי בו באינטרנט והוא לא מחובר לי למחשב אלא סתם יושב בקופסא). ברצוני לדעת האם אני יכול להפוף את המכשיר הזה לכרטס רשת אלחוטי ובאמצעותו להתחבר לרשתות של מסעדות/קניונים/שכנים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי וכרטיס רשת USB אלחוטי. היום יש לי 3 מחשבים מחוברים דרך נתב רגיל, ואני רוצה להחליפו בנתב אלחוטי, ולהוסיף מחשב רביעי בעל כרטיס רשת אלחוטי USB הבנתי שיש שני סוגי "סכנות" ברשת אלחוטית: 1. התחברות לנתב ובעצם הצטרפות לרשת שלי 2. אפשרות לראות את המידע שעובר בין הנתב לכרטיס רשת האלחוטי השאלות הן, ראשית, האם מה שכתבתי אכן נכון... 1. האם יש להאקר אפשרות לראות את התעבורה גם של שלושת המחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב האלחוטי (גם ברשת הביתית וגם בחיבור לאינטרנט)? 2. מה הצורה המומלצת להגנה בפני שני סוגי הפריצות (אני חושב לקנות נתב אדימקס BR-6215SRG) 3. האם ההגנות משאלה 2 דורשות הכנסת סיסמא (ידנית) כל איתחול של המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. רציתי לדעת מה המחיר הממוצע של domain co.il כי ראיתי מחירים נורא יקרים של 80$ (אין לי מושג לכמה זמן) ואני גם לא יודע עם הם כללו אכסוןץ אני לא צריך איכסון אלא רק דומין (רק שם לאתר!) אשמח אם גם תוכלו לתת קישור לאחד שנותן את הדומין במחיר הזה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by COca,

שלום. אני בטוח שנפתחים מלא נושאים באותו הקשר שאני פותח. אבל בגלל שיש כל כך הרבה מבצעים , אני לא בטוח שפתחו נושא בדיוק על מה שאני רוצה. אז ככה , אין לי מושג באינטרנט מהיר , עד עכשיו יש לי ISDN 64 ולא ממש עקבתי אחרי כל הקטע של האינטרנט המהיר. לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק ושאלו אם אני מעוניין להקשיב להם בשטיפת מח בקשר שידרוג האינטרנט לASDL. לפי מה שהבנתי , כל העסק יעלה לי בדיוק כמו שאני משלם עכשיו , 99 שקל לבזק כספקית אינטרנט (בחצי שנה הראשונה זה יהיה יותר זול) ועוד 99 שקל על קו הטלפון. החבילה היא של חצי מגה . אני אקבל מודם USB חינם ואני אצטרך לשלם רק על המרת הקו לASDL. האם המודם שאני מקבל הוא טוב? יש לכם ניסיון איתו? לפי מה שהבנתי הוא מתחבר דרך הUSB , האם עלי לבקש מודם שמת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום ותודה על הקריאה, אני חושב לקנות את הכרטיס המדובר ורציתי לקבל חוות דעת לגביו מאנשים שכן יש להם אותו וכן יש להם נסיון איתו. האם יש לו התקנה פשוטה ונוחה ? האם יש לו קליטה טובה ? איך איכות ההורדה איתו ? יש ניתוקים ? מהירות הורדה שניתן להגיע איתו ? כל פרט אחר שנתקלתם עם הכרטיס הזה אני אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, עד עכשיו עבדתי עם ADSL, עכשיו עברתי לכבלים. ראוטר- D-LINK 614 פלוס. מודם- TERAYON כבלים, כחול. ספק- אינטרנט זהב. (היה גם קודם,כבר 7 שנים) כבלים-HOT בגלל שעברתי הטמבלים שמו לי התחברות עם חייגן ומפה הצרות. טכנאי שהיה אצלי לא הצילח לחבר אותי ב L2TP, ולכן חיבר ב PPTP, עם נתונים דינמיים. (מקבל כתובת חדשה כל חיוג). הבעיה היא ניתוקים, ואין לי מושג ממה הם נובעים, אני מיואש ולא יכול לעבוד. הראוטר תקין, כי חיברתי ללא ראוטר ועדיין יש ניתוקים. האם זה במודם? האם נובע בגלל החיבור של PPTP ? האם זה מהספק או מחברת הכבלים? אודה לכם מאוד מאוד, אם תוכלו לעזור לי ... תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by red4ever,

אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל על חבילה של 40 מגה. לפעמים אני מקבל 40/3 קבוע ורוב הפעמים אני מקבל 38/38.5/39 מגה (אני שם לב שה-IP השתנה מהפעמים שקיבלתי 40). למה זה ככה? אם אני מקבל 40 מגה בחיבור IP מסויים זה אומר שטכנית אני יכול לקבל 40 קבוע כל הזמן. אז מה, בזק בינ"ל בכוונה נותנים לי IP שלא מגיע ל-40 מגה? איך זה עובד? נ.ב. אני יודע שזה נשמע קטנוני ולא באמת משהו רציני, אבל זה מציק לי ורציתי לשאול למה זה ככה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by iakovl,

אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by reggaewithdoli,

שלום, יש לי את המודם והנתב הנ"ל,כרגע הצלחתי לחבר אותם כאשר המודם מכיל את הגדרות החיבור user וסיסמה. והנתב על ברירת מחדל אוטומטית -סרבר DHCP. WRT54GL מכיל מעבר את כל הport forwarding וההגדרות שהיו לי בחיבור הקודם שלי. לכן רציתי לדעת איך אוכל לעשות שאת כל ההגדרות אני אעשה מהנתב ולא מהמודם. בהגדרה האחרונה הנתב היה מוגדר על PPPOE ובו היו היוזר והסיסמא. מה אני צריך לשנות בהגדרות של המודם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם התחייבתי מאתמול ישנה עדין אפשרות לניתוק? התחברתי אליהם אתמול ועכשיו אני קורא את הפורום הזה וכולו מלא בשליליות לגבי החברה ואני רקואה שהסטרימינג לא תקין אצלי פתאום ואיטיות לא ברורה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם אני כרגע מחובר להוט ב100 מגה ולספק 014 בחיבור ללא חייגן במשך כשלושה חודשים אף פעם לא קיבלתי מהירות מקסימלית בהורדות-מוריד רק בהורדות ישירות דרך שרתי פרימיום(uploded,netload,extabit) תמיד המהירות נעה בין 200K ל2 מגה במקרה הטוב. כמו כן במשחקים הפינגים שלי נעים בין 80-100 במהלך השבוע ל130+ בימי שישי ושבת(מה שמונע ממני לשחק באופן רציף) כאשר אני פונה לתמיכת המומחים של 014 מוסרים לי תמיד שבעיה היא בהוט וכשאני עושה בדיקת מהירות בהוט אני מקבל בבדיקה מהירות תקינה 100/2 אני מאוד מתקשה להבין למה 014 מייחדים את עצמם כ"כ עם הכבל התת ימי אני משלם ל014 כ80 שקלים בחודש וזה נראה לי מופרך לחלוטין לשלם כ"כ הרבה על כלום האם לתת להם צ'אנס או לעבור לספקית אחרת? חשבתי על הוטנט

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yossi,

מישהוא יודע איך אפשר לשתף כרטיסי רשת של 100M כך שיעבדו במהירות 200M תחת Win 2000 Pro ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כמו שבכותרת איזה ספק מומלץ לי לבדוק? יש לכם המלצות ? כי כבר נמעס לי מעל ומעבר מזנק בין לאומי האלו! ADSL 750K. אני ישאר ב ADSL אולי אפילו יקח 1.5mb רק לא נזק.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן יש ברשותי שלושה מחשבים בקומה העליונה, שאותם ארצה לחבר באופן חוטי למודם. בנוסף , יש לי צורך בנקודת גישה אלחוטית - אך אצטרך אותה רק בקומה התחתונה ביותר. האם יש אפשרות ליצור רשת למחשבים בקומה למעלה, ובנוסף להתקין איזה מכשיר בקומה התחתונה שיפיץ את ה-WIFI דרכו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בעקרון חשבתי על לנטב מחדש את הכבל מהבית הקיים ליחידה ומשם להקים נקודה אלחוטית (אבל אני לא בטוח שזה יכסה את כל הבית...) כך שזה יצור בעיה עם נקודות הקצה בחדרים האחרים.. האם אפשר לקבל המלצות על דרכי החיבור האלו (יתרונות וחסרונות) וכמובן על הציוד עצמו... הבנתי שיש 3 אופציות ראשיות? כבל רשת חשמל טלפון והאם יש אפשרויות אחרות להעביר רשת ואינטרנט? (העדיפות ליחידה בשביל חיבור פיסי לצורך משחקי רשת) אשמח לשמוע פתרונות אפשריים ורצוי לא יקרים כי התקציב שלי דיי נמוך...כאשר עיקרה השימוש הוא למשחקי רשת (ביחידה) וגלישה ושימוש בסיסי בשאר המחשבים תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by vic07,

שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by udicol,

פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הייתה הפסקת חשמל אחריה המחשב לא מצליח להשיג כתובת IP מהראוטר (ע"י REPAIR).. ניסיתי להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר ניסיתי להוציא את הראוטר מהחשמל ולהחזיר ניסתי להחליף את הכבלים אם מנסים להיכנס לראוטר דרך FF לפעמים הוא מבקש שם משתמש\סיסמא אבל לא עושה יותר כלום למטה כתוב waiting for

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nachum37,

שלום וברכה. קיבלתי מחבר ראוטר D-Link DIR-632 תקול. תיאור הבעיה: כאשר חיברתי את הראוטר לשנאי, הנורות בחזית הראוטר לא נדלקו למעט נורת ה-USB שדלקה בירוק באופן רציף. לאחר מחקר ברשת ביצעתי את ההליך הבא: ניתקתי את הראוטר מהחשמל, חיברתי את הנתב ישירות למחשב מאחת הכניסות, לחצתי על כפתור הריסט וחיברתי את החשמל כשאני ממשיך ללחוץ על כפתור הריסט למשך עשרה שניות. נורת הUSB כבתה ונורת ההפעלה נדלקה בכתום. מאז כך הראוטר נשאר ללא שינוי. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: טוב שהיה לי את השכל לפתוח את הנתב פיזית. הוא מלא קורוזיה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים