עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, האם ניתן לבצע הגדלה של טווח רשת אלחוטית בצורה אלחוטית? הכוונה שיש ראטור א', שמחובר למודם ומשדר אינטרנט. ובמרחק 30 מטר מימנו ישב עוד ראוטר, שיתחבר אליו בצורה אלחוטית, ויגדיל את הטווח? במידה וכן, יש ברשותי ראוטר TP link WR841N שבעזרתו אני רוצה להגדיל את הטווח. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Yaniv,

השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tal,

יש לי בבית רשת ביתית כבר שנה בין שני מחשבים עם XP PRO בימים האחרונים, פתאום בלי שום התערבות מצידי, או שינוי הגדרות שאני זוכר שביצעתי, קורות תקלות. במחשב האורח, שלא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא מחובר אל המחשב המארח, פתאום אי אפשר להכנס לכל מיני אתרים כמו לדוגמא לאתר של רשת ג .מופיעה מיד הודעה "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED ,אני חייב לציין שמהמחשב המארח כן אפשר להכנס לרשת ג. למישהו יש רעיון מה הסיבה לכך ???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ברשותי נתב level one wbr 3406 tx ואני מעוניין לאבטח אותו. יש מדריך לנתב הספציפי הנ"ל או שמישהו יכול להסביר? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כרגע התחברתי לאינטרנט בכבלים (מת"ב) בבזק בין לאומי. החבילה היא 750Kbit ואני בנתיים מוריד במהירויות נוראיות באיזור ה 30Kbyte וזה צריך להיות יותר באיזור ה 90! יכול להיות שזה בגלל המחשב הישן שזה מחובר איליו - פנטיום 3 450Mhz? או אולי המודם - 3Com Shark מחובר לפורט USB... אני פשוט מאוכזב...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני עובר לדירה אשר - למרבה הצער - אין בה תשתית לרשת חוטית. אני שוקל לנסות ליצור רשת באמצעות טכנולוגיית Powerline communications (רשת-על-גבי-חשמל). אבל - אני יודע שלא תמיד תשתית חיווט החשמל מאפשרת תקשורת כזו; ולעתים, זה אפשרי, אך קצבי החיבור נמוכים. כיצד אני יכול לדעת, או לבדוק, האם תשתית החשמל בדירתי תאפשר חיבורים כאלו - מבלי לרכוש מראש מתאמים בכמה מאות שקלים? אציין שמדובר בבניין שנבנה בשנות ה-1950.

8. Started by mmMigy,

שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yuval gur,

שלום לכולם, אני לקראת כניסה לדירה ומעוניין להריץ כבל רשת על בסיס כבלי הטלפון הקיימים (במקומם). הגדלתי את ארון התקשורת ודאגתי שתהיה שם נק' חשמל. עכשיו אני צריך לדעת מה אני עושה, ולכן פונה אליכם. אני מתכנן לרכוש כבל CAT6 (מניח שאין לי סיבה לרכוש 7). אשמח לקבל המלצות על מקום בו ניתן לרכוש כבל וכן שקעים לאינטרנט, וכמובן היכן ניתן לרכוש מכשיר שמכניס את הכבלים לשקע. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Cheif,

חברת OpenSignal, המתמחה במדידת ביצועי רשתות הסלולר ברחבי העולם, פרסמה אתמול דו"ח המשווה את מהירות הגלישה בכ-75 מדינות. הבשורות הטובות הן שישראל הגיע למקום ה-4 והמכובד עם מהירות גלישה ממוצעת של 28Mbps -ב-LTE (דור 4G). החדשות הפחות טובות הן שכיסוי ה-LTE בישראל הוא מהנמוכים בעולם, כאשר רק 52% מהמדינה זוכים לכיסוי. נתון זה מעמיד אותנו בתחתית הטבלה - מקום אחד מעל איראן והרבה אחרי מדינות עולם שלישי כמו קטאר, ויטנאם, ירדן ופרו. כחברת הסלולר המהירה ביותר בישראל הוכתרה פרטנר עם מהירות ממוצעת של 35Mbps וכיסוי של 69%. הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://opensignal.com/reports/2016/02/state-of-lte-q4-2015/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by matizami,

אני מחפש מגדיל טווח פשוט שלא צריך להגדיר יותר מדי( מאחר וזה לא בשבילי). איך אלו? TP-Link TL-WA850RE WLAN Repeater http://www.amazon.de/TP-Link-TL-WA850RE-Deutsche-Version-Repeater/dp/B00Q6CC2J8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539563&sr=8-1&keywords=TP-LINK+TL-850RE%28DE%29 Netgear EX2700 http://www.amazon.de/Netgear-WN3000RP-200PES-Repeater-WLAN-%C3%9Cbertragungsrate/dp/B00NFFEHBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539522&sr=8-1&keywords=Netgear+WN3000RP

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by doorman,

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K). אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה). אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך. למישהו הפיתרונים ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Peter Rabbit,

היי, התקנתי בדירה חיווט לרשת ביתית קוית עם נקודות בכל חדרי המגורים והעבודה הפוטנציאליים. אני מתכנן לקנות סוויץ' שיהיה בארון התקשורת ואת הראוטר לשים באחד החדרים כדי לתת גיבוי עם רשת אלחוטית ליתר המכשירים. האם אוכל לשים את הראוטר בסלון (טכנאי בזק יצטרך להגדיר את הסלון כנקודת החיבור לטלפון. כרגע זה בממ"ד), לחבר את הראוטר לשקע הרשת בקיר ואת הסוויץ' בארון התקשורת כך שיקבל ממנו את הטלפון ויפיץ ליתר החדרים וגם לחבר לראוטר עצמו (vtech של בזק) את יתר החיבורים של הסלון בחיבור קוי: טלויזיה, ממיר יס, סטרימר או קונסולה?. הרי יש לו לראוטר עוד יציאות קויות.. [ד"א זה הסוויץ' המיועד: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930540 אם יש המלצה אחרת אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by עמירחגי,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם: Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY) Gigabit Intel® LAN Connection- 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance ASUS Turbo LAN Utility ASUS LAN Guard יכול להיות שהוא לא תמך ברשת אלחוטית? אם הוא באמת לא תומך האם יש פתרון שלא כולל הליכה למעבדה והתקנת כרטיס? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by g1000000009,

ולמה? (חסרונות יתרונות)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Yonatan Cohen,

שלום לכולם, כרגע יש אינטרנט 100 מגה על תשתית של בזק עם 018 כספק. בזמן האחרון 018 ממש מפשלים ואני רוצה להחליף ספק. מי הספק המומלץ? אני בעיקר משתמש באינטרנט לנטפליקס ומשחקי רשת , ככה שפינג נמוך לאירופה זה חשוב. תודה, יונתן.

18. שלום! עד עכשיו הייתי מנוי בבזק בADSL וב HOT בטלויזיה(בלי חבילות בלי כלום) עכשיו אני בהתלבטות אם לעבור לכבלים, כחלק מהמעבר לYES\הישארות בHOT שאלתי את 012 מחירים, ונראה שיש להם מגמה ברורה לכבלים בגלל ההצעות של ספק+תשתית ובגלל שטענו שהUP בבזק לא שודרג. כשדיברתי עם HOT, אמרו לי שיש שתי חבילות עם מחיר מיוחד למשך שנה (כולל התחייבות ) בתשתית בHOT: 6 שקלים על 1.5\128 ! 31 שקלים על 3\150! המחירים האלה הם בתנאי שאני לא עובר לYES. אם אעבור לYES, אז המחיר ב1.5 יקר מבזק- 55 שקל לחודש, ושל 3 עומד על 80. שימו לב שזה קצת מלוכלך מצידם, ובזק לא מתנים ככה את מחיריהם. שאלת מליון הדולר היא האם המחיר בתחתית שאיכות התשתית בהתאם? כמו כן, יש חבילת 1.5\0.5 במחיר 69 לתשתית (שזה יותר מבזק 2.5\250)…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by THE FOX,

האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, עד עכשיו עבדתי עם ADSL, עכשיו עברתי לכבלים. ראוטר- D-LINK 614 פלוס. מודם- TERAYON כבלים, כחול. ספק- אינטרנט זהב. (היה גם קודם,כבר 7 שנים) כבלים-HOT בגלל שעברתי הטמבלים שמו לי התחברות עם חייגן ומפה הצרות. טכנאי שהיה אצלי לא הצילח לחבר אותי ב L2TP, ולכן חיבר ב PPTP, עם נתונים דינמיים. (מקבל כתובת חדשה כל חיוג). הבעיה היא ניתוקים, ואין לי מושג ממה הם נובעים, אני מיואש ולא יכול לעבוד. הראוטר תקין, כי חיברתי ללא ראוטר ועדיין יש ניתוקים. האם זה במודם? האם נובע בגלל החיבור של PPTP ? האם זה מהספק או מחברת הכבלים? אודה לכם מאוד מאוד, אם תוכלו לעזור לי ... תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. אז אני מחובר לאינטרנט של הוט (גם ספק) בעזרת ההוטבוקס. בגלל שאני מתכנן להחליף מחשב ולהשתמש בישן למדיה (סרטים, סתם אינטרנט) שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון חשבתי איך אני אחבר אותו לאינטרנט. הבנתי שמה שאני אצטרך לעשות זה להתקשר להוט ולבקש מהם שיהפכו לי את ההוטבוקס למודם בלבד, לקנות ראוטר, לחבר אותו למחשב ולהוטבוקס (ואת ההוט לקיר, כרגיל) ואז תהיה לי רשת אלחוטית? כרגע אין לי רשת אלחוטית מההוטבוקס כי אין לי צורך, הבנתי שהיא לא כ"כ טובה וגם זה עולה 10 שקל בחודש \: לאחר מכן לקנות אולי כרטיס PCIE למחשב בסלון ולהתחבר בעזרתו לראוטר החדש בחדר שינה. וזה הכל? שום התערבות בהגדרות? זה פשוט יעבוד? כי הרי ההוטבוקס עדיין יהיה מחובר לקיר עם ההגדרות הישנות, נכון? או שיש יותר מזה? תודה מראש…

22. Started by mrraz,

יש לי מחשב לצורך הקרנת סרטים שמחובר לטלויזיה מרוחק כ-8 מטר מהראוטר. לא מתאפשר לי להעביר כבל רשת, אז אני מעביר למחשב קבצים גדולים עם DOK וקטנים ברשת אלחוטית. למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי N900 של טיפי לינק ועד עכשיו היה מחובר במהירות 450 לראוטר 1043 גירסה שניה. קצב העברה בתקשורת 2.4 היה על הפנים. רכשתי בכ-400 ש"ח את הראוטר N750 וחיברתי את המחשב לתקשורת 5GHz גם במהירות 450 השיפור מדהים. עכשיו אני מעביר כמעט הכל בתקשורת אלחוטית. ממליץ

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! אני נמצא בשלבי בנייה של בית צמוד קרקע ומעוניין להעביר בצנרת הטלפוניה גם כבלים לתקשורת מחשבים. השאלה המרכזית אל בעלי הניסיון היא, באיזה כבל להשתמש? ואיפה ניתן להשיג אותו? אם יש כבל שכולל שני קווי טלפון, עדיף! אז ככה, בכל נקודת טלפון בבית תהיה נקודת מחשב. גם הטלפון וגם נק' המחשב תחובר בצורת כוכב לנקודה מרכזית (ארון\קיר החשמל שלי). ידיעותיי עד כה אומרות: כבל תקשורת 12 גידים +סיכוך שבו ניתן להוביל הן 2 קוי טלפון ולחבר שקע RJ45 שצמוד אליו יש שקע טלפון (הכבל יהיה ל 100MGH) בדרך כלל זה כבל אדום כאשר כל זוג מסוכך בניפרד וכולם מסוככים יחד. FTP: foil screened twisted pair הגידים המושחלים בצנרת ומחוברים לשקעי בזק תיקניים הם כבל 2 זוג בחתך של 0.5 מ"מ בעלי, צבעים זוג אח…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ori24,

שלום לכולם, היום שידרגתי למהירות 15MB אך לדעתי אני לא מגיע לקצב הורדה מקסימלית. עד היום בצהריים גלשתי במהירות 10 MB ותמיד הורדתי על מקס שזה 1.1-1.25 MB גם בהורדות ישירות וגם בביטורנט. כעת ב15MB אני מוריד בין 1.4-1.7 MB כאשר בפועל אני צריך לקבל 1.85 במקס. בבדיקה של בזק ונטוזיון אני כן רואה שאני גולש על 15MB. האם המהירות של ההורדה היא בסדר לדעתכם? לא יודע נראה לי איטי...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אם אני מזמין את העיסקה המדוברת של הוט-הם יחליפו לי את המודם ב הוטבוקס שמשמש גם כראוטר. קראתי שההוטבוקס לא מתפקד טוב כראוטר האם עדיף להישאר עם ה TP LINK 841 שיש לי ? האם זה בכלל אפשרי? תודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.