עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם אתם מרגישים ,האטה משמעותית בהודרת תכנים? זה התחיל מיום חמישי וגם כעת . אני מחובר ל018 3MB . גם בהורדה ישירה מהשרת ראפידשייר ההורדה עומד על 40KB וכנ"ל מטורנטים מטראקרים פרטיים 44KB , האם 018 גם כן התחילו להגביל את ההורדות פתאום בלילה? כי בבוקר הכל רץ . אשמח לשמוע אתכם מנוי 018 ...כבר נמאס כל החברות אותו הדבר..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by עמירחגי,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם: Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY) Gigabit Intel® LAN Connection- 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance ASUS Turbo LAN Utility ASUS LAN Guard יכול להיות שהוא לא תמך ברשת אלחוטית? אם הוא באמת לא תומך האם יש פתרון שלא כולל הליכה למעבדה והתקנת כרטיס? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by artv8,

שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס_7 ומחשב נייח עם וינדוס XP. עשיתי רשת ביתית, כמובן שדאגתי שיהיו באותה קבוצה, ובנייד אישרתי לו בהגדרות מתקדמות להתחבר עם מחשבים אחרים ולשתף וללא סיסמא וכו'. בנייח שיש לי וינדוס XP המחשב מזהה את המחשב הנייד (שמחובר באופן אלחוטי - ועובד מצויין) כחבר באותה קבוצת עבודה. אבל במחשב בנייד אני לא רואה את המחשב הנייח. אני משתמש בנתב של בזק D-Link DSL-2650U. מה יכולה להיות הבעייה ? (השתדלתי לתת את כל הפרטים)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Gosha,

אני חבר ב-FileList עם רטיו סביר ומשום מה ההורדות שלי לא מצליחות להתחבר ל-Tracker. ה-uTorrent טוענת שה-Tracker Status הוא Offline (timed out( וכן אני לא מצליח להתחבר לאף Peer. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת ABC, אבל אני מקבל את אותה השגיאה. אני לא משתמש בראוטר ולא חלק מרשת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by צור ניסן,

חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כרגע התחברתי לאינטרנט בכבלים (מת"ב) בבזק בין לאומי. החבילה היא 750Kbit ואני בנתיים מוריד במהירויות נוראיות באיזור ה 30Kbyte וזה צריך להיות יותר באיזור ה 90! יכול להיות שזה בגלל המחשב הישן שזה מחובר איליו - פנטיום 3 450Mhz? או אולי המודם - 3Com Shark מחובר לפורט USB... אני פשוט מאוכזב...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי 4 מחשבים בבית. אני מדבר כרגע על 3 מהם. המחשב שלי(נייח), מחובר קווית לראוטר rta 1025, לא עבר עדכון קושחה והוא אצלי כבר 5 שנים +- (WIN XP) ועוד 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית. לפטופ עם כ.רשת אלחוטי. (WIN 7) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית עם מתאם USB של TP LINK עם אנטנה קטנה שמשפר להם את הקליטה בחדר. (WIN XP) עכשיו מה שקורה, שכולם מחוברים ל workgroup, כולם מחוברים לרשת הביתית שלי נקראת "Amit" לכל מחשב יש שם (לשלי על השם שלי, לאחותי על שמה וללפטופ, לפטופ) הלכתי לפי כל מדריך ולפי ההגיון שלי בראש ולא הצלחתי לשתף קבצים/מדפסת במחשבים הללו. בעבר המאוד רחוק(כמה שנים אחורה, זה התאפשר, אני באמת לא זוכר איך ומה גרם לזה להפסק, אני חושב שבעבר היו מחוברות קווי וזה עבד יופי אבל זה היה מכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Zadu,

שלום לכולם , האם הגדרתי נכון IP static לפי ההגדרות הבאות : נכנסתי לNetwork Connections ואז Internet Protocol TCP IP ואז properties ואז : ip adress : 10.0.0.4 subnet mask : 255.255.255.0 default gateway : 10.0.0.138 DNS : Preferred DNS server : 10.0.0.138 בAltrnate לא רשמתי כלום .. הrouter שלי זה ROTAL RTA 1025W ואני בבזק בינלאומי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ledan1991,

פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Yaniv,

השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yonatan Cohen,

שלום לכולם, כרגע יש אינטרנט 100 מגה על תשתית של בזק עם 018 כספק. בזמן האחרון 018 ממש מפשלים ואני רוצה להחליף ספק. מי הספק המומלץ? אני בעיקר משתמש באינטרנט לנטפליקס ומשחקי רשת , ככה שפינג נמוך לאירופה זה חשוב. תודה, יונתן.

16. Started by A1eX,

השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dolevc2,

היי היום ניסיתי להעביר קובץ ששוקל 7 GB מהמחשב הנייח לנייד כשאר שניהם מחוברים לאותו ראוטר עם קבל. בעבר זה העביר על מהירות נורמלית אבל משום מה היום זה העביר רק על 1 מגה לשנייה. ניסיתי כל מיני פתרונות בגוגל וכו' ושום דבר לא פתר את הבעיה. שני המחשבים מריצים WIN7. תודה רבה..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיה, במשרדים של בצפון, יש קופסא מסוג S-BOX, אשר תפקידה לחסום אתרים ותוכן אשר איננו קשור לעבודה. היש דרך לעקוף חסימה זו? מן הסתם כניסה לאתרים של פרוקסי, או כל אתר תוכן אחר, נחסמת ישירות, כמובן שנוסתה הדרך עם גילוי כתובת IP דרך PING.... לא ממש עוזר, זאת לא קופסא פשוטה, זה נתב בעלות של כ 5K.... למשרדים שלנו בחברה. לכן, יש תוכנה? קובץ? כלי שונה מהרגיל על מנת לעבור דרך חסימתה של הנתב? אודה לכם לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כרגע אני בנטויז'ן בחבילת ADSL אני רוצה לעבור לכבלים ואני צריך שתמליצו על ספקית טובה מבחינת שירות, מחיר, פינגים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריך לקלוט במחשב נייד אינטרנט מהאוויר. איזה מכשיר קליטה שמתחבר ל USB מקבל עוצמת סיגנל/אות הכי חזקה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shlomom,

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.