עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מצטרפת כלקוחה חדשה לבזק + בזק בן לאומי הם ממליצים לקחת ראוטר של: Edimax MODEM ADSL2 + AR-7284WNA אבל לפי המלצות יש בו מלא ניתוקים ראיתי ראוטר TP-Link TL-WN941ND האם אתם ממליצים עליו והאם הוא מתאים לבזק + בזק בן לאומי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. היי חברים, אני מחפש איזו תוכנה אשר דרכה אוכל לבצע ניתור של הפעילויות ברשת המשרדית - לא רלוונטי לי מה תוכן הפעולה יותר רלוונטי האם מישהו מוריד קבצים,שולח מיילים גדולים או תמונות או סרטונים - לא נובע מרמה של חטטנות כמו על מנת לאתר מי גורם לעומסים על הרשת המשרדית (וטוחן לה את הצורה)... בתודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by aviad_el,

שלום, אני רוצה לפתוח פורטים ב-sygate לצורך שימוש ב-emule. (מודיע לי low_id...) מישהו יכול להדריך אותי איך מבצעים את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yossi,

מישהוא יודע איך אפשר לשתף כרטיסי רשת של 100M כך שיעבדו במהירות 200M תחת Win 2000 Pro ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by alonkl,

לאחר כמה שנים עם הראוטר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm שאף פעם לא עבד אלחוטית כמו גדול, קרנאו לחשמלאי שסידר כבלים בקיר והכל טוב ויפה, כרגע אני מחפש ראוטר חדש בשביל קליטה בנייד ופוקט PC, איזה ראוטר עם מודם פנימי, לפחות 4 חיבורים בכבל יתן את היכולת האלחוטית הטובה ביותר? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zvkel,

אני מעוניין להתקין מחשב אחד ברשת ביתית שיהווה שרת קבצים איזה מערכת הפעלה כדאי לי להתקין? אני רוצה שתהיה לי אפשרות להגביל גישה לקבצים למשתמשים שונים ברשת המחשב הולך להיות מורכב משאריות ככה שהוא לא חזק במיוחד (p3 -700 . tnt2 , שאיפה ל256 מגה זיכרון)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כרגע התחברתי לאינטרנט בכבלים (מת"ב) בבזק בין לאומי. החבילה היא 750Kbit ואני בנתיים מוריד במהירויות נוראיות באיזור ה 30Kbyte וזה צריך להיות יותר באיזור ה 90! יכול להיות שזה בגלל המחשב הישן שזה מחובר איליו - פנטיום 3 450Mhz? או אולי המודם - 3Com Shark מחובר לפורט USB... אני פשוט מאוכזב...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי נתב DSL-2650U, כשאני רושם בתוך המודם שם וסיסמה של הספק אני לא מצליח להתחבר, אבל כשאני רושם בחייגן בשם 1@1 זה כן מתחבר לי. גם לאחר שאני מאתחל איתוחל קשה את הנתב ואני עושה חייגן במחשב אני מקבל שגיאה 651. וחשוב לציין שאין פה בעיה של הספק, כי במחשב אחר אני כן מצליח להתחבר עם השם וסיסמה. זה רק קורה בנתב הזה. ואי אפשר לומר שזה בעיה בנתב, כי עובדה לבזק 1@1 אני כן מצליח להתחבר. מה יכול להיות הבעיה? אולי צריך לעשות איזה הגדרה נוספת בתוך הנתב כדי שזה יעבוד מול הספק? אולי לעשות איזה גשר בין הנתב לחייגן?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by natanel102030,

כותרת. לבית. לא צריך יותר מ4 חיבורים אפילו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by red4ever,

אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל על חבילה של 40 מגה. לפעמים אני מקבל 40/3 קבוע ורוב הפעמים אני מקבל 38/38.5/39 מגה (אני שם לב שה-IP השתנה מהפעמים שקיבלתי 40). למה זה ככה? אם אני מקבל 40 מגה בחיבור IP מסויים זה אומר שטכנית אני יכול לקבל 40 קבוע כל הזמן. אז מה, בזק בינ"ל בכוונה נותנים לי IP שלא מגיע ל-40 מגה? איך זה עובד? נ.ב. אני יודע שזה נשמע קטנוני ולא באמת משהו רציני, אבל זה מציק לי ורציתי לשאול למה זה ככה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by XMB,

אהלן , אני בעל ראוטר WRT54GL מאוד מרוצה , אך האות שהוא מוציא למחשב היעד (בצורה אלחוטית) , חלש נורא ולפי הפאנל של DD-WRT בראוטר מוציא רק 50% מהסיגנל http://img229c.imageshack.us/img229/6069/65368301xr3.jpg לא יודע כמה זה מאומן ולמה להקשיב , בutility של הכרטיס האלחוטי במחשב היעד (EDIMAX לשם העניין) , הוא אומר שיש אות של 99% תקין. יש לפעמים ניתוקים במחשב היעד אך משהו של פעם אולי פעמיים ביום בהפרשים מאוד רחוקים אחד מהשני. שיניתי כבר את תדר הראוטר ל9 כדי שלא יעבוד עם תדרים של טלפון או רדיו (6/11) וגם אני לא רואה איזשהם מכשירים שנמצאים בדרך למחשב היעד (שנמצא כ8 מטרים כולה מהראוטר ומפרידים בינהם 3 קירות) , גם לא מכשירים שליד הראוטר (ניסיתי להוזיז את הטלפון האלחוטי וגם את …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mmMigy,

שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 3d7,

יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by blabla600,

יש לי ראוטר netgear dgn2200 של בזק... (ADSL). הייתה לי 'חצי' בעיית חיבור איתו לאינטרנט דרך ה-PS3. בבדיקה של התקשורת ב-PS3 קיבלתי את ההודעה הבאה: [pre]The router in use may not support IP fragments, and the communicat​ion features of some games may be restricted​[/pre] הפתרונות המוצעים שמצאתי בגוגל הם בעיקר פתיחת פורטים/DMZ או שינוי ערך ה- MTU בראוטר. אבל שום דבר לא עזר... עד שהגעתי ל- adsl settings והיה שם Multiplexing Method ושיניתי מ- LLC-BASED ל - VC-BASED. ואז לא קיבלתי יותר את ההודעה ב-PS3 והכול עובד תקין ומהיר עכשיו. מישהו מבין מה שיניתי בעצם? מה יכול להיות שאולי השינוי הזה השפיע עליו שאולי עדיף לי דווקא להשאיר את ה- LLC? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברים, לפני זמן מה הצטרפנו לשרותי הטלפון של נטויז'ן (שהם גם ספק האינטרנט שלנו), ולשם כך חובר לנו מודם voip באופן טורי בין מודם האינטרנט לבין המחשב. בבדיקה השוואתית שעשיתי לאחרונה התברר שהמודם הנ"ל מאט מאוד את קצב תעבורת המידע בפרוטוקולים של שיתוף קבצים. הבדיקה בוצעה באמצעות לקוח הביטורנט bitcommet, אשר דיווח לי שהפורטים שלו להאזנה חסומים (למי שמכיר - עיגול צהוב בשורת המשימה של האפליקציה). ההורדה אמנם אפשרית, אך בטפטוף. הפעלת bitcommet לאחר שהמודם הטלפוני נותק, היתה תקינה לחלוטין. האם ישנה הגדרה כלשהי ברמת מערכת ההפעלה (winXP) שניתן לשנות, במטרה לתקן את הבעייה? תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by statuslev,

שלום מחר אני הולך לקחת מבזק את הראוטר משולב עם המודם יש לי מתאם שיחות של 012 אופן החיבור שהיה לי עד עכשיו זה: מודם > מתאם שיחות > ראוטר > מחשבים אחרי שאני אביא את הראוטר משולב מודם אני יוכל לחבר את המתאם לראוטר שיקבל אייפי ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי בשביל הרשת הביתית שלי יש אצלי תשתית של הוט וראוטר הוטבוקס2 לשם קופניגרביליות ושיפור הציוד אני מתכנן להפוך את ההוטבוקס לbridge ולחבר נתב אחר שארכוש באופן פרטי. אז אני מתלבט אם כדאי לי לרכוש מודם ולהחליף גם את המודם של הוט, למודם אחר שתומך בDOCSIS ויוכל להתחבר לתשתית הקיימת (אני יודע שאפשר לעשות את זה עם התשתית של בזק) רציתי לשמוע אם יש משהו שבולק אותי מלהחליף את הציוד (כלומר ציוד אחר לא יעבוד על התשתית של הוט) או שההבדל הוא מינורי ולא שווה את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. החלפת אנטנה בראוטר לאחוטי האם זה אפשרי? שלום. בראשותי ראוטר אלחוטי מסוג TEW-431BRP של TRENDnet. הראוטר לא משדר לקומה שנייה ובלחץ אטומי לאיזור המטבח. רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אנטנה מתברגת למכשיר שמשדרת לטווחים יותר ארוכים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by iakovl,

אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nachum37,

שלום וברכה. קיבלתי מחבר ראוטר D-Link DIR-632 תקול. תיאור הבעיה: כאשר חיברתי את הראוטר לשנאי, הנורות בחזית הראוטר לא נדלקו למעט נורת ה-USB שדלקה בירוק באופן רציף. לאחר מחקר ברשת ביצעתי את ההליך הבא: ניתקתי את הראוטר מהחשמל, חיברתי את הנתב ישירות למחשב מאחת הכניסות, לחצתי על כפתור הריסט וחיברתי את החשמל כשאני ממשיך ללחוץ על כפתור הריסט למשך עשרה שניות. נורת הUSB כבתה ונורת ההפעלה נדלקה בכתום. מאז כך הראוטר נשאר ללא שינוי. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: טוב שהיה לי את השכל לפתוח את הנתב פיזית. הוא מלא קורוזיה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי ראוטר של EDIMAX... ושינתי את ההגדרות של הכבלים (עשיתי חייגן)... יום בבוקר בעבודה התחברתי לIP שלי בבית ובטלתי את ההגדרה הזו ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכתובת 192.168.2.1 של הראוטר... יש לי עוד מחשב שמוחבר לראוטר שדרכו אני כן יכול להיכנס לדף הגדרות! כבר איפסתי לגמרי את הגדרות הראוטר (בלחיצה מאחורה) אבל כלום... במחשב הראשי אני לא לא יכול להתחבר ובמחשב השני כן... בשני המחשבים האינטרנט עובד רק דף ההגדרות של הראוטר לא עובד במחשב הראשי :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים