עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ממיר/מודם של הוט HOTBOX-4. כל כמה דקות (משתנה בשעות היממה ) חל ניתוק של ה-IP ברשת האלחוטית. השירות של הוט לא יודע מה לעשות (טוענים שבודקים מרחוק עד שהשיחה מתנתקת). יש מה לעשות לבד בהגדרות של הממיר/ראוטר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני צריך די דחוף נתב למשרד, (NGN). צריכה להיות בנתב אפשרות לחסימת אינטרנט במחשבים מסויימים, ופתיחת אתרים ספציפיים. הוא צריך להיות די פשוט לתפעול, שבעל המשרד יוכל להוסיף/להוריד שם אתרים לפי בחירתו. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. החומר זה לידידה שמתחילה ואין לי מושג מה לתת לה ללמוד , במה לתת לה להתחיל חחח מה צריך לדעת בכלל בשביל תמיכה רגילה ? IP, פרוטוקולים... אני לא רוצה להעמיס עליה סתם .......

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by J.t.R,

משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן. בזמן האחרון אני לא יכול להתחבר עם חייגן ולא לשרתי פרוקסי. יש פה מישהו בHOT עם המכשיר הוטבוקס שיכול לבדוק אם אחת מהאפשרויות עובדות? ואם כבר, יש פה למישהו עצה איך לשנות IP בלי חייגן ובלי פרוקסי? אני חייב את זה בשביל אתר מסוים שחסם לי גישת התחברות בגלל שחרגתי ממספר הנסיונות של login. תודה! עריכה: הבהרה: עד לפני מספר שבועות גם פרוקסי דרך openvpn וגם חיבור חייגן (תכנה) של Triple C וגם של בזק בינלאומי עבדו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by muam,

שלום, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות באינטרנט. אני משתמש בראוטר שבזק סיפקו לי (D-Link 6740)בתור מודם (רק ביטלתי את האופציה של enable wireless באתר של הD LINK), ובתור ראוטר אני משתמש בTP-LINK 1043. הבעיה שהייתה לי המון זמן היא חוסר יציבות - כל כמה דקות בזמן עומס נורמלי על האינטרנט הוא היה נעצר לכמה שניות (לא מתנתק פשוט לא מגיב), וחוזר. כשמשחקים במשחקי רשת זה קריטי מכיוון שהכמה שניות האלה מספיקות לניתוק מעצבן. היום הציע נציג של נטוויז'ן פתרון, הוא טען שזה קורה בגלל שגם כאשר ביטלתי את הווירלס של הD LINK, הוא עדיין משמש בתור ראוטר ומתנגש עם הTP LINK. ניתקתי את הTP LINK והשתמשתי היום בD LINK בתור ראוטר ואכן האינטרנט היה יציב יותר ולא נעצר אבל הופיעה בעיה אחרת - במשחקים ששיחקתי ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by צור ניסן,

חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by OSTM,

קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ...בדרך הקלה ביותר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shlomom,

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gabrielf,

הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי ראוטר של EDIMAX... ושינתי את ההגדרות של הכבלים (עשיתי חייגן)... יום בבוקר בעבודה התחברתי לIP שלי בבית ובטלתי את ההגדרה הזו ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכתובת 192.168.2.1 של הראוטר... יש לי עוד מחשב שמוחבר לראוטר שדרכו אני כן יכול להיכנס לדף הגדרות! כבר איפסתי לגמרי את הגדרות הראוטר (בלחיצה מאחורה) אבל כלום... במחשב הראשי אני לא לא יכול להתחבר ובמחשב השני כן... בשני המחשבים האינטרנט עובד רק דף ההגדרות של הראוטר לא עובד במחשב הראשי :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, עוד כמה ימים אני עובר לבית חדש, ואני רוצה להזמין שירותי אינטרנט, אין לי צורך במהירות גבוהה אני משתמש ממוצע (הורדות לעתים בעיקר דרך טורנטים), איזה ספקים הכי כדאי לי לבחור? למיטב הבנתי המהירות תלויה (לפחות בכבלים), כמה משתמשים נמצאים על אותו חיבור (ז"א שהמהירות בעצם משותפת ואתה מקבל בשעות פחות עמוסות יותר מהירות, וכן להיפך). מה אתם ממליצים, ומה הוא טווח המחיר? תודה רבה, והמשך יום מצויין. חנן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום וברכה, יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה. הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בעקרון חשבתי על לנטב מחדש את הכבל מהבית הקיים ליחידה ומשם להקים נקודה אלחוטית (אבל אני לא בטוח שזה יכסה את כל הבית...) כך שזה יצור בעיה עם נקודות הקצה בחדרים האחרים.. האם אפשר לקבל המלצות על דרכי החיבור האלו (יתרונות וחסרונות) וכמובן על הציוד עצמו... הבנתי שיש 3 אופציות ראשיות? כבל רשת חשמל טלפון והאם יש אפשרויות אחרות להעביר רשת ואינטרנט? (העדיפות ליחידה בשביל חיבור פיסי לצורך משחקי רשת) אשמח לשמוע פתרונות אפשריים ורצוי לא יקרים כי התקציב שלי דיי נמוך...כאשר עיקרה השימוש הוא למשחקי רשת (ביחידה) וגלישה ושימוש בסיסי בשאר המחשבים תודה מראש ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by vic07,

שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מדי פעם אני בוחן את רוחב הפס האלחוטי. ראוטר-לפטופ 4 מטרים קו אוירי נקי. הפעם שיא ראוי לשיתוף. ->

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Wingedbull,

יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by some_girl,

האיי פי שלי קבוע מאז שיש לי כבלים. שמעתי שזה ממש גרוע ושכל אחד יכול לפרוץ למחשב שלי. יש דרך לשנות אותו????. (חוץ מאשר לפנות לספק). תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ובעל טווח קליטה רחב יותר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים