רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה מסובכת למדי (לפחות ממה שאמרו לי) ואני אשמח בבקשה או תוכלו לעזור לי לפתור אותה... אז ככה: יש לי מודם USB ALE 070 כחול של בזק...יש לי נתב של LINKSYS WIFI ויש לי מחשב כף יד ומחשב נייד שניהם בעלי WIFI. המטרה הסופית היא שאני אוכל להתחבר מהמחשב הנייד או הכף יד אל האינטרנט דרך המחשב הראשי.. ידוע לי שאני צריך לרכוש נתב עם מודם מובנה או מודם רשת מתאים, אך לצאת מנקודת מבט שאני רוצה ליצור התקשרות גשר בין הנתב לאינטרנט כך שבפועל המחשב הראשי יהיה הנתב... כלומר, אני רוצה לחבר את המודם ה USB רגיל שיהיה לי אינטרנט במחשב הראשי. אל המחשב השולחני אני מחבר את הנתב דרך כרטיס רשת שיש לי במחשב...עכשיו רק נשאר לי לחבר את הנתב לאינרנט...כלומר אני צריך ליצור התקשרו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של tp link מסוג tl-wr641g איך אני פותח פורטים לאימיול ובכלל לפתוח פורטים??? ובאיזה אימיול כדאי להשתמש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח פורטים ב-sygate לצורך שימוש ב-emule. (מודיע לי low_id...) מישהו יכול להדריך אותי איך מבצעים את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני בטוח שנפתחים מלא נושאים באותו הקשר שאני פותח. אבל בגלל שיש כל כך הרבה מבצעים , אני לא בטוח שפתחו נושא בדיוק על מה שאני רוצה. אז ככה , אין לי מושג באינטרנט מהיר , עד עכשיו יש לי ISDN 64 ולא ממש עקבתי אחרי כל הקטע של האינטרנט המהיר. לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק ושאלו אם אני מעוניין להקשיב להם בשטיפת מח בקשר שידרוג האינטרנט לASDL. לפי מה שהבנתי , כל העסק יעלה לי בדיוק כמו שאני משלם עכשיו , 99 שקל לבזק כספקית אינטרנט (בחצי שנה הראשונה זה יהיה יותר זול) ועוד 99 שקל על קו הטלפון. החבילה היא של חצי מגה . אני אקבל מודם USB חינם ואני אצטרך לשלם רק על המרת הקו לASDL. האם המודם שאני מקבל הוא טוב? יש לכם ניסיון איתו? לפי מה שהבנתי הוא מתחבר דרך הUSB , האם עלי לבקש מודם שמת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה כשניסיתי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר לא הצלחתי ורשום שלא מותקן ראוטר במחשב. איך אני יכול להתקין אותו ? והאם זה בגלל שמחקתי קבצים במחשב וכנראה שמחקתי את קובץ ההתקנה בטעות ? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה , adsl ספק נטויז'ן .. אני משחק הרבה במשחקי רשת , כמו: sof 2 \ far cry\cs עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה עם פינגים נמוכים בלי לאגים , לפני שבוע אחותי קנתה מחשב נייד אז עשינו בבית רשת אלחוטית , מאז יש לי מלא לאגים במשחק , הפינגים שלי ניראה לי בסדר דיי נמוכים 16-33 לא יותר , המשחק עובד חלק יש לי מחשב חזק יחסית למשחקים , ויש לי פינגים נמוכים , אבל יש לי לאגים שאני מנסה להחליף נשק ואחרי כמה זמן זה נקלט לא ישר וכל מני כאלה דברים.זה לא בעיה בשרת שאלתי את האנשים שמשחקים איתי ולהם לא היה לאגים...זה יכול ליהיות בגלל הרשת??? אחותי לא מורידה דברים , היא סתם על האי סי קיו ועל האינרטנט , אבל מאז יש לי לאגים אז זה יכול ליהיות קשור לרשת?? אם כן כדאי אולי לעלות את הא…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית וה- SWITCH שלי מתחמם יותר מדי, הוא נמצא בתוך ארוך חשמל קטן מפלסטיק וקרוב אליו ממוקם השנאי שלו שרק מחמיר את המצב, רציתי לדעת האם כדאי לי לקדוח חור בדלת הארון ולהתקין מאורר קטן או האם אין לי מה לדאוג וה- SWITCH יחזיק מעמד גם בימים החמים של הקיץ. תודה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר : Edimax BR6204WG ב170 ש"ח מ KSP הייתי רוצה שתמליצו לי על ראוטר שהוא בערך באותה רמה ובאותו סדר גודל מחיר של חברה אחרת. אני התאכזבתי מאוד מהאדימקס ובמיוחד מנותני השירות שלהם פיקוק. עשה לי המון בעיות ואני לא יכול להמשיך איתו. פשוט לא נהנה מהראוטר הזה. יותר מידי תקלות קורות לי איתו. אשמח להמלצה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני משחק תמשחק אנמי טריטורי ברשת עד לפני זמן לא רב , היו פינגים טובים ברוש שרתי הולנד\גרמניה אבל עכשיו המצב עגום פינג 400-500 פעם היה 98-100 יציב הדבר היותר מעצבן זה שבמשחק יש פינג גבוהה וברגע שאני עושה פינג דרך הדוס הפינג ממש נמוך כמו שתראו יש למישבו מושג איך זה שבמשחק פינג גבוהה אבל דרך הדוס הפינג נמוך ? והפינג במשחק עצמו:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2. חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1. השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ול…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בבית של edimax ולפני כמה זמן שידרגתי את האינטרנט ל12 מגה ומאז אני לא מצליח להיכנס להתחבר לראוטר אפילו אם אני שם סיסמא הוא לא מתחבר יש איזה תוכנה כלשהיא לגלות מה הסיסמא למרות שאני יודע אותה אבל משהו מוזר שאני לא מצליח להיכנס בתודה מראש רזיאל
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ב TV Wi-Fi מובנה אבל הוא לא חזק מספיק כנראה ולא קולט את האינטרנט טוב, כי ה TV בחוץ. האם אוכל לקנות ולחבר לו ל usb Wi-Fi חזק עם אנטנה שישפר לו את איכות הטווח והקליטה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ועד היום השתמשתי במודם usb ארכאי- ale 070 שסה"כ היה סביר מלבד תקופות שהיה מתנתק לעיתים רחוקות אבל במהירות לא היה מאכזב. מהירות החיבור הנוכחית שלי היא 5 מגה בבזק adsl ובשידרוג של המהירות קיבלתי את מודם ה-aztech 600e שמעולם לא היה מחובר בגלל שלא לא היה לי כרטיס רשת,קראתי עליו ביקורות לא מחמיאות בפורום ורציתי המלצה למודם בלבד ללא ראוטר (אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית) בין אם מההיצע של בזק ובין לרכישה מחנות תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בהרחבה היא מה השרת הזה שווה מבחינת הורדה ופינגים.....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בעיקרון זו משימה פשוטה שנראה לי שהסתבכתי בה יתר על מידה, אשמח לעזרתכם. ברשותי מודם בזק המחובר למספר אפליקציות חוטיות. אני מעוניין לחבר אליו בכבל רשת נתב WR1043 שיפיץ את האינטרנט שהוא מקבל מהמודם, תוך כדי שהנתב משתמש בטווח DHCP פרטי משלו (בשביל הסדר ובעיקר בשביל לזהות בקלות אחר כך האם הלקוח X התחבר דרך הנתב). החיוג עצמו מתבצע במודם ולא בנתב ואני מעוניין שזה ישאר כך כרגע המודם ללא DHCP, עובד על 192.168.0.1. מה בעצם ההגדרות שאני צריך לעשות? האם אני צריך לחבר את המודם ליציאת ה-WAN בנתב? האם אני צריך להשתמש ב-subnet זהה או שונה? מה ה-IP שאני צריך להגדיר לנתב? אשמח לעזרתכם. אם תוכלו גם לתת הסברים טכניים כדי לעזור לי להבין יותר טוב את הסוגייה זה בכלל יהיה מעולה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה עם פתיחת פורטים וחשבתי אולי תוכלו לעזור. אני משחק בfifa 2015 ופשוט לא מצליח להגיע לopen nat. פתחתי את כל הפורטים באתר של הראוטר, לא עזר. (עשיתי את זה אחר כך שוב עם עזרה של טכנאי בזק) כיביתי את האנטי וירוס לגמריי(avg) ואפילו פתחתי dmz host ועשיתי כתובת אייפי סטטית. לפי הנציג של בזק עשיתי כל מה שצריך ועדיין כאשר אני בודק אם הפורטים פתוחים זה רושם שלא(באתרים של בדיקת פורטים). בנוסף גם פתחתי את הפורטים ידנית בפיירוול של ה avg. מה עוד יכול למנוע ממני לקבל חיבור פתוח? כאשר אני מנסה להתחבר למשחק הרבה פעמים אני מקבל your nat is ristrictive.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כך נאמר לי ע"י מנהל במוקד התמיכה. לא אמורה להיות יותר בעיה בגלישה לחו"ל והניתוב אמור להיות כמו חייגן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר בכמה משאבי רשת משתמש כל מחשב שמחובר לרשת אלחוטית. יש בסך הכל 6 מחשבים מחוברים. אני משתמש מראוטר יחסית ישן, Edimax 6114Wg וכמובן יש מחשב שמחובר אליו ישירות ולא בצורה אלחוטית. לינק לאתר של הראוטר: http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=146&pl1_id=1 תודה רבה, איאן טראוט
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר ישירות לראוטר +2 פועלים אלחוטי קבעתי ב LOCAL AREA CONNECTION במחשב הראשי -רשת סטטית ב TCP V4 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 ה DNS של בזק מעת לעת כל הקונפיגורציה הזאת נעלמת זה קורה גם בשני המחשבים האחרים מחשב אחד 10.0.0.5 מחשב שני 10.0.0.8 ניסיתי לא להוסיף את ה DNS של בזק אך ללא הועיל תודה רבה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המגדיל טווח רשת שלי עושה בעיות.. יש לי מגדיל טווח רשת של בזק הD-LINK וכשאני עושה לו בדיקת מהירות הוא גולש על 3 מגה. יש לי מהירות של 15 מגה וכשאני גולש על הראוטר עצמו הוא גולש 14 מגה. יש דרך לשפר את זה או לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
...בדרך הקלה ביותר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-