עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zadu,

האינטרנט שלי מתנהג מוזר כבר יומיים. זה לא קרה לי בחיים. רוב האתרים עובדים אבל יש אתרים שפתאום זה לא נכנס אליהם. זה התחיל אחרי שעשיתי ריסטרט לראוטר. מה כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב אז ככה שמתי קובץ registy שאמרו לי שהוא עושה אינטרנט טוב ומאז ששמתי אותו נהיה לי חרא אינטרנט אז הקובץ הוא זה: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "SackOpts"=dword:00000001 "TcpWindowSize"=dword:0003ebc0 "Tcp1323Opts"=dword:00000001 "DefaultTTL"=dword:00000040 "EnablePMTUBHDetect"=dword:00000000 "EnablePMTUDiscovery"=dword:00000001 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0003ebc0 אז מה שנראה לי שצריך לעשות זה שתגידו לי על איזה הגדרות להשים כל אחד מן הפרמטרם האלו וכך אני יסדר את זה או שפשוט תכינו לי קובץ REG שיסדר לי את זה או שפשוט יש לכם רעיון לעשות משהו אחר תודה רבה לעוזרים דרך אגב יש לי windows xp pro

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  3. Started by ten55,

הורדתי תוכנית בהורדה ישירה (מאתר rapidshare), היא שוקלת ג'יגה וחצי, ולקח לזה 40 דקות לרדת. זה טוב?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by SomeoneUknow,

עד לפני כשבוע האינטרנט שלי טד , שדרגתי ל4MB והכל עבד חלק . לפני יומיים פתאום הוא החליט להיות איטי וכל דבר לוקח זמן , במיוחד סרטונים Online . אם אני מוריד אז מוריד על MAX אבל סרטונים וטעינת אתרים זה יחסית איטי לעומת מה שהיה , מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by prexus,

האינטרנט שלי לא מוכן להיכנס לשום אתר שלא בישראל, אפילו לא ל google.co.il, איך אני מתקן את זה? זה דיי דחוף.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  6. עשיתי REBBOT לראוטר והגדרתי הכל מחדש, (בגלל שלא זכרתי את הסיסמה, עזבו סיפור ארוך).... עכשיו קורה לי לעיתים תקופות שהאינטרנט נופל ואני צריך לעשות ריסטרט לראוטר (בתוך ההגדרות שלו, לא פיזי, וזה לא מאפס את ההגדרות), כדי שהאינטרנט יחזור לתפקד.... אני זוכר שמי שהגדיר לי את הרשת קודם, אמר שהוא עושה שהראוטר ינסה להתחבר כל פעם שהאינטרנט נופל, בעצם אותו פעולה שאני עושה רק אוטומטי.... מישהו יודע איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

האינטרנט שלי תמיד מחובר אני לא צריך להפעיל את החייגן אף פעם זה אצלי כבר איזה חצי שנה וכבר החלפתי מחשב וזה עדיין כככה לא שזה מפריע לי אבל מעניין אותי לדעת למה זה??? כי זה בטוח לא בווינדוס כי עשיתי פורמט איזה 10 פעמים (לא ביגלל זה) וזה עדיין ככה!!!!

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  8. Started by liran2003,

שלום, אז ככה, האינטרנט מתנתק לי בקביעות כל איזה חצי שעה פלוס מינוס(לא תמיד קבוע), וכדי להתחבר אני צריך להתנתק מהרשת דרך ה-Network Connections ולהתחבר שוב. ייתכן שאני צריך לרשום כתובת DNS(עכשיו זה מסומן על אוטומטי)?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by h0e,

היי, עברתי לדירה שכורה בה נקודת האינטרנט של הוט היא בממ"ד, שם מוצב ההוטבוקס ואליו ומחובר בכבל המחשב הנייח שמשמש לגיימינג, בהמשך יחובר גם WD My Cloud לטובת שיתוף קבצים ברחבי הבית. ההוטבוקס גם משמש כרגע כנתב ה WIFI היחיד בבית ובסלון יש לנו אות בעוצמה סבירה, ובחדר שינה כמעט ואין קליטת WIFI. הייתי רוצה לשפר את האות בסלון על מנת שאוכל להסטרים HD למכשירים ששם, ובנוסף לשפר כך שבחדר השינה יהיה קליטה סבירה (אין צורך להסטרים שם). מאחר ואין ברצוני להריץ CAT או להעביר את ההוטבוקס, האופציות שאני בוחן הן: הוספת WIFI Extender (עלות 150-200 ש"ח כנראה) העברת רשת דרך החשמל מהממ"ד אל הסלון ושם להציב Access Point (עלות 350-400 ש"ח כנראה) (חשמל חד פאזי בבית) …

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל... יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב.... עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמש…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. שלום, יש לי ראוטר בבית עם שני מחשבים שמחוברים אליו ראוטר של EDIMAX לאחר 30\60 ד'ק לפעמים ולפעמים כך, האינטרנט מתנתק ומה שפותר את הבעיה הוא להוציא לרגע את הכבל מתח של הראוטר ולהחזיר ואז זה שוב פועל, אני מוריד ואני צריך הורדה רציפה ושלא יתכבה מה הבעיה מה צריך לעשות ?- אולי זה בעיית חימום ? אפשרי ? (הוא חם) לוח: EP35C-DS3R מערכת הפעלה: Windows vista sp1 x64bit מעבד:E8400 זיכרון:4GB GEIL דרייברים מעודכנים.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. עד עכשיו הייתי ב 012 לפני כמה ימים עברנו לכבלים ל HOT עכשיו החליפו לנו את המודם ל THOMSON ומאז כל השינויים האלה יש לי באלגן עם האיסיקיו הוא לא מתחבר לפעמים,לא שולח הודעות ומתנתק מתי שבא לו אני בטוח שזה בגלל כל ההחלפה הזאת אבל לא יודע איך לסדר את זה.... אגב יש לי גם ראוטר של EDIMAX 6204wg אם זה חשוב אם אתם יודעים מימה נובעת הבעיה אז בבקשה מכם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by bennyriz,

שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. http://www.thelocal.se/7869/20070712/ מי מקנא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. רציתי לדעת אם ?EDIMAX Router 4port BR-6104K? אמור לעבוד גם אינטרנט בכבלים? אני שואל את זה מפני שבמפרט הטכינ מופיעה תמיכה ב xDSL ולא מוזכר אינטרנט בכבליםץ

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. יש לי כבל מוצלב 10 מטר, ואני צריך לחבר מחשבים במרחק 11-12 מטר. האם ניתן לקנות כבל מוצלב 2 מטר, ולחבר אותם בלי לחתוך\להלחים ? (כלומר ע"י מתאם כלשהו)? אם כן, איפה בת"א\ר"ג אפשר לקנות כזה מתאם? איפה ניתן לקנות כבל מוצלב מוכן? תודה

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  19. שלום לכם, אני מתנצל מראש אם זה כבר נשאל בעבר. יש לי בעיות עם הגלישה מדי פעם וגם ההורדה מאוד איטית רוב הזמן. בדקתי באינטרנט והגעתי לוויקיפדיה : http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs#Israel לגבי 012 מצוין כי limits bandwidth for accounts with a high traffic volume - YES בגלל שזה וויקיפדיה ולא תמיד אפשר לסמוך על המידע שיש שם, חשבתי לנסות גם בגוגל: חיפוש - "האם 012 חוסמת רוחב פס?" ונתקלתי בהרבה דברים לא חד משמעיים, ולכן החלטתי לשאול גם פה. אז, האם 012 חוסמת פורטים או מגבילה רוחב פס? אם כן האם זה מותר מבחינת חוק ואיך אפשר לבטל\לעקוף את זה ? בהורדה אני מתכוון גם להורדות ישירות מאתרים וגם בהורדות טורנטים. תודה מראש, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by asili,

האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by romchik,

היי לכולם, אני כרגע ב- 012 ומאוד לא מרוצה מהם. אני שוקלת לעבור לספקית אחרת. אני לא משחקת משחקים בכלל. השימוש הוא רק גלישה והורדות שירים ( mp3) באימיול ראיתי הרבה המלצות בפורום הזה לגבי 018 אבל גם קראתי שהם לא מתאימים למי שמוריד באימיול. האם אני טועה? למי כדאי לי לעבור? אני רוצה מהירות או 1.5 או 2.5 כי מהירות גבוהה יותר יהיה יקר בשבילי אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מתלבט אם לעבור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  24. כותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. שלום לכולם, ביומיים האחרונים החלה תופעה מוזרה מאוד,במחשב הנייח שמחובר בכ.ר אלחוטי שעבד ללא בעיה כלשהי בצורה מושלמת. ביומיים האחרונים יש לי איטיות בגלישה וזה קורה רק בנייח,בנייד שלי הכל עובד נפלא ובו מקבל מהירות 10/0.8 הבדיקות שנעשו : *בדקתי צ'אנלים,הראוטר מוגדר על הגדרת צ'אנלים אוטומטית 40mhz + tx rate 300mbps *בחיבור קווי הנייח מקבל 10/0.8 ללא בעיה כלשהי פינגים 1ms בתוך הרשת. *בחיבור אלחוטי הנייח מקבל תוצאות רנדומליות של 3~5mbit הורדה פינגים ברשת הפנימית בין 1~8 וקפיצות מוזרות ל-1015ms מדי פעם. *התקנתי AP בתצורת Repeater לממיר לוויני שמחובר לרשת,אך אינני רואה אותו ברשימת הרשתות הוא יושב בצ'אנל 4,שמתי לב שהראוטר והמשדר יושבים באותו הצ'אנל,אינני יודע אם זה הגורם. *שינית…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.