עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NickLess@TheMoment,

יש רשת בין המחשב הזה למחשב של האח, והשיתוף של ה HTTP עם IGate עובד בסדר גמור. עכשיו שאני מנסה להפעיל שם איסיקיו, זה לא עובד, אבל אז אפשר לשנות את ה Connection Settings ולבחור שם Proxy. בחרתי HTTP Proxy, בפורט הנכון, לאייפי הנכון. (היוזר הססמא ריקים). ונחשו מה? לא עובד. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן חברים, כיום ברשותי אינטרנט של סלקום על גבי תשתית בזק, לצערי אני לא מרוצה מהראטור שהם סיפקו לי והייתי מאוד שמח להחליף אותו. כיום יש דיבור על כך שבקרוב יתקינו אצלנו בבניין פייבר, אז הייתי שמח להנות מכל העולמות ושהראטור גם יתמוך ויהיה בעל כניסה עבור הסיבים ברגע שיתאפשר. סקרתי כמה מוצרים של Wifi 6 ולצערי לא נתקלתי באחד שבוודאות הבנתי שתומך בסיבים. אשמח לקבל ממכם המלצות, כרגע שמתי עין על הראוטר: https://www.amazon.com/TP-Link-Wifi-AX1500-Smart-Router/dp/B07ZSDR49S/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=tp+link+wifi+6&qid=1595854096&sr=8-2 תקציב - 300-800

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום שיניתי את החבילה שלי באינטרנט והספק מ 12 ל 30 מגה. שאני עושה בדיקת מהירות בכל האתרים יוצא לי 12 מגה למעט האתר של הוט שם יוצא 30 מגה. יש לי תחושה די חזקה שהבדיקה של הוט לא הכי אמינה, לציין רק שחלק משאר הבדיקות עשיתי גם באתרים ישראליים. איך זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by a_a_aa,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי עבור מחשב נייד שקניתי כרטיס הרשת שלי: Intel© Centrino© Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0 מה שאני צריך מהנתב: אפשרות ניתוק קלה [רוב הזמן אין לי צורך בקרינה מבמכשיר ] מחיר טוב פשטות הפעלה+התחברות אפשרות לשלוח הדפסות מהנייד למדפסת ברשת אלחוטי. יתכן ובהמשך אזדקק לחיבור רשת אלחוטי למחשב נוסף

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by yanirsho,

שלום, כמו הרבה אחרים גם אני סובל מהאינטרנט של הוט, האינטרנט הקווי עובד בסדר גמור, הבעיה היא עם ה-wifi גם כאשר אני עומד ליד הראוטר אין אינטרנט בכלל, בבדיקת מהירות קווית אני מגיע ל-80-90 מגה בייט וב-wifi זה יכול להיות במשך שעות על פחות מ-1 מגה. ניסיתי להחליף את הראוטר, קיבלתי מהוט את אותו הדגם רק חדש אבל לא היה שינוי. קניתי מערכת MESH של Tenda כך שיגיע לי אינטרנט אינטרנט גם לקומה השנייה , כי קודם לא הגיע בכלל, וחשבתי שאולי כש-wifi יהיה דרך ה-MESH זה ישפר גם את האינטרנט. המצב יחסית יותר טוב ממה שהיה אבל עדיין יש מצבים בהם למשך כמה שעות האינטרנט פתאום על 1-2 מגה בייט בבדיקת מהירות. מבחינת קליטה אני יכול להגיד שה-MESH באמת מכסה את כל הבית ושי תמיד קליטה פשו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ומאז הפירמוט האחרון (לא של המחשב עם הרואטר...) יש ניתוקים ללא סיבה... פעם ב-20 דקות האינטרנט מתנתק... פעם גם היתה את הבעיה אבל האינטרנט היה מתחבר אוטומטית...עכשיו כבר לא..למה זה?

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by redead,

אני מתכנן לעבור בעוד כמה חודשים לדירה חדשה , ואני מעוניין באמת לתכנן את הדירה ככה שיהיו נקודות חיבור חוטיות השאלה שלי , למה בעצם אנשים בונים לדירות 5 חדרים סטנדטיות כל מיני ארונות תקשורת כאילו הם מיניום חברת בת של גוגל ? למה בעצם לא למשוך מ2-3 חדרים ששם יושבים המחשבים , CAT 6 אל נקודה מרכזית ושם ישירות לחבר לראוטר/סוויץ ולסגור עיניין ? למה צריך ארונות גדולים עם מספר פורטים פסיכים , קירורים למיניהם וכו' וכו'?

• 8 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

???

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. שלום, יש לי בבית 3 מחשבים. המחשב הראשי שלי עם ראוטר של TP LINK דגם TL-WR841N ומודם של THOMPSON מחשב משני עם כרטיס רשת אלחוטי דגם TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n ומחשב נייד של Samsung R540 JA06IL מהירות האינטרנט היא 12M בכבלים. במחשב הראשי האינטרנט עובד מצוין ללא שום בעיות. בשני המחשבים המשניים האינטרנט זוחל ממש ובעיקר במחשב הנייח.מגיע למצב שצריך לחכות כמעט דקה שלמה כדי שהוא יכנס לאתר נורמלי כמו GOOGLE אני חושב שזה קשור גם לשיטת ההצפנה של הWIFI ,כרגע הוא על WPA2 . ניסיתי לבטל את האבטחה לגמרי והאינטרנט עבד מצוין בכל המחשבים.אני מאמין שלא כדאי להישאר במצב ללא אבטחה. מה אפשר לעשות?

10. Started by AboveBeyond,

אהלן , יש ברשותי לפטופ עם מודם סלולרי בנוסף יש לי גם אייפוד טאצ רציתי לדעת אם אפשר לגלוש באייפוד טאצ דרך המחשב הנייד זאת אומרת לשתף את האינטרנט ... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. שלום לכולם שיכולים לעזור .. יש לי מחשב עם ווינדוס אקס פי שבוא יש תאינטרנט (מודם 56K) ויש עוד מחשב שעלוי יש לי לינוקס SLACKWARE והוא המצב TEXT MODE למה לא התקנתי מצב גראפי .. אז ככה אני הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות מההתחלה ועד הסוף כדי לשתף את האינטרנט ללינוקס מצפה לתשובתכם תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום! יש לי רשת ביתית שבה 2 מחשבים. אני רוצה לשלוט על המחשב השני שברשת (כלומר שליטה מלאה- שאני יוכל לראות את המסך של המחשב השני ולעשות בו כרצוני). בשניהם יש אקס פי, ואני יודע שבבית ספר שלי אפשר לעשות את זה דרך remote desktop connection שנמצא באקס פי. ניסיתי לעשות את זה כמן שאני עושה בבית ספר (נכנס ל remote desktop connection ושם רושם את שם המחשב עליו אני רוצה לשלוט). אבל זה לא עבד. איך אני מגדיר את זה בצורה שזה יעבוד? ואם מישו מכיר דרך אחרת לשלוט על המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. יש לי את המודם הנ"ל כרגע, ואחרי כמה בערך חצי יום, הוא כאילו מחובר, גם אפשר לעשות לו שיתנתק ויתחבר שוב, הוא כאילו מצליח, אבל האינטרנט במחשב לא פועל עד שמנתקים מהחשמל את המודם ומחברים מחדש (או עושים לו ריסט אולי). (זה מחובר דרך נתב חוטי, אבל המחשב מזהה את המודם רגיל עדיין, אז לא נראה לי שזה קשור) מישהו יודע למה ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by o.s,

שלום, אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 2 מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות סמוכות(קומה וקומה מעליה בבניין רב קומות). קודם כל חשוב לי שיהיה לי ראוטר עם עוצמת אות מספיק "חזקה" כדי ששני המחשבים יוכלו להתחבר לאינטרנט ולעשות כל פעולה אפשרית גם באינטרנט וגם ברשת הביתית(שליחת קבצים בין המחשבים)בלי בעיה וגם שזה יהיה ראוטר טוב ושיהיה קל להגדיר ולתפעל אותו(ואם אפשר לקבל קישור למדריך להגדרה ראשונית). בחנות המליצו לי על ה wrt54gl של Linksys , איך הוא? יש משהו אחר עדיף באותו סדר גודל של מחיר? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום לכולם! אני שבוע הבא אמור לעבור לסיבים אופטטים. ורצוני לשאול, 1. האם אוכל להתקין את הסיבים בחדר שבו המחשב הנייח שלי? 2. האם עבודת הטכנאי גובלת בקידוחים וכל דבר שגורם לכלוך בבית, או עבודה נקייה היא? תודה רבה!!

16. Started by matizami,

ברשותי מודם NETGEAR DGN220V2 מבזק ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה. האם הרפיטר שמוכרים בבזק מספיק? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או שמא מומלץ משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by domuzy,

יש לי אינטרנט של הוט עם ראוטר של TP LINK. לאחר שהייתה לי איזו בעיה עם המודם, טכנאי הוט הגיע ושינה לי את שם הרשת האלחוטית. מאז ששונה שם הרשת, הלפטופ (עם ווינדוס 7) לא מוצא לי את הרשת הספציפית הזאת. הוא מוצא המון רשתות אחרות ומתחבר אליהן בלי בעיה, אך לשלי אין כל קשר. אבהיר שכל לפטופ אחר או פלאפונים כן קולטים רשת זו וחוץ ממחשב ספציפי זה, אין כל בעיה. ולפני שמציעים- כן, הWIFI עובד ואפשר לגלוש, וכן, כבר ניתקתי את הראוטר וכיביתי את הWIFI במחשב והדלקתי מחדש, וכלום לא עוזר. ניסיתי גם לעשות DISABLE לWIFI מהווינדוס עצמו. מישהו יכול לפתור לי את הבעיה המעצבנת הזו בבקשה?

• 1 תגובה
    • 8.6k צפיות
  18. יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם. יש לי גם ADSL ואני רוצה שיהיה מצב שבו אני יוכל לגלוש בו דרך שני המחשבים. איזה חלקים אני צריך לקנות איזה כבלים ואם אפשר גם דגמים שאני יידע איזה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, מה קורה? אוקי אני רוצה לעשות רשת של 2 מחשבים נייחים מחוברים קווית אחד לשני וגם לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית, וגם שני סמארטפונים. הבית שלי בנוי ככה שיש 2 קומות ובקומה התחתונה ליד המדרגות אני רוצה לשים את הנתב כדי לקבל קליטה כמה שיותר טובה גם בקומה העליונה וגם התחתונה. לגבי הנתבים בדקתי קצת ואני מתלבט בין 2: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n TP-Link Mimo nMax TL-WR1043ND 802.11n הבדל של 30 ש"ח מבחינת המחיר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה הגיע אליי טאבלט מסוג קינדל פייר. התברר לי לאחר שהוא הגיע שאין ממש מה לעשות איתו מחוץ לארצות הברית, חנות האפליקציות של אמזון חסומה בפניי, כנ"ל הענן ובעצם יש לי טאבלט שלא עושה כלום! די מעצבן, הם מוכרים מכשיר טאבלט נייד שאמור להסתובב איתך בכול מקום גם בארצות אחרות והוא פשוט חסום. אני מאוד קרוב להחזיר להם אותו ולקבל את כספי חזרה, אבל אני יודע שאפשר להפוך את הטאבלט הזה לטאבלט אנדרואיד רגיל. מה שמונע ממני לעשות זאת הוא שאני לא יכול להוריד אפליקציית File manager שתיתן לי לנווט בתיקיות המכשיר. האפליקציה הזאת זמינה חינמית וחוקית מהחנות של אמזון אבל שוב אני לא יכול להוריד אפליקציות בחנות, אני מקבל הודעה שהשירות חסום באזור שלי. השאלה שלי האם יש פתרון? האם יש דרך לגרום לאיי פי…

• 3 תגובות
    • 9k צפיות
  21. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא כל הקבצים עם המיילים אנשי קשר באוטלוק שנמצאה ב ווינדוס XP תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. שלום! בחדר השינה שלי נמצא הראוטר האלחוטי של הבית. מכיוון שהרבה שעות אני בחדר (שינה, מחשב וכו'), ונמצא במרחק 1-2 מטרים מהנתב. אמנם אני בספק אם תגדל לי אוזן במצח, אבל זה לא יזיק לצמצם את הקרינה הנפלטת מן המכשיר. רציתי לשאול איך עושים זאת בדגם הנ"ל (624+ של D-Link)? אני מתכוון להחליש עד שכמובן המחשב הכי מרוחק בבית יוכל לקלוט. אשמח גם לכיוונים כי טיילתי בהגדרות של הראוטר ולא מצאתי אופצייה כזו אבל יכול להיות שזה פשוט מונח שאני לא מכיר. תודה!

• 33 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש אתר או תוכנה שניתן יהיה לבדוק בה את כל הפורטים במחשב פתוחים , סגורים בשימוש ... תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by revach,

לחברי הפורום היה לי אלקטל 510 גירסא 4,2,7 והפכתי אותו לראוטר, המודם התקלקל וקיבלתי מבזק גירסא 4,0,2,0 האם ניתן לשדרג לגירסא 4,2,7 ? אם לא איך הופכים אותו לראוטר? תודה יעקב

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. שלום לכם, אני מתנצל מראש אם זה כבר נשאל בעבר. יש לי בעיות עם הגלישה מדי פעם וגם ההורדה מאוד איטית רוב הזמן. בדקתי באינטרנט והגעתי לוויקיפדיה : http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs#Israel לגבי 012 מצוין כי limits bandwidth for accounts with a high traffic volume - YES בגלל שזה וויקיפדיה ולא תמיד אפשר לסמוך על המידע שיש שם, חשבתי לנסות גם בגוגל: חיפוש - "האם 012 חוסמת רוחב פס?" ונתקלתי בהרבה דברים לא חד משמעיים, ולכן החלטתי לשאול גם פה. אז, האם 012 חוסמת פורטים או מגבילה רוחב פס? אם כן האם זה מותר מבחינת חוק ואיך אפשר לבטל\לעקוף את זה ? בהורדה אני מתכוון גם להורדות ישירות מאתרים וגם בהורדות טורנטים. תודה מראש, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.