עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zvikahalevi,

שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, ברשותי ראוטר 1025W, לפעמים חלונות 7 מאבדת את חיבור לראוטר, אך חלונות מתנהג מחובר לראוטר ועדיין לא ניתן לגלוש באינטרנט. ראוטר עובד מצויין ואין ניתוקים מאינטרנט (אקספון). יש 3 דברים שניתן לפתור: בדיקת בעיות ברשת של חלונות 7, אם זה לא עובד אז לאתחל את ראוטר, אחרת זה יעבוד מלא רק אחרי אתחל מחשב. לאחרונה נדרשתי בקביעות לאתחל את המחשב. עשיתי איפוס ועדכון של ראוטור ועדיין לא עוזר, אך לא הצלחתי לאפס את הגדרות רשת של חלונות 7, אשמח מאוד לעזרה איך לאפס את הגדרת רשת של חלונות 7 או צריך לשנות את הגדרות כדי להפסיק ניתוקים. ראוטר והגדרת רשת של 7 מחובר למחשב אחד, מעולם לא הגדרתי את רשת, חלונות 7 מאבדת את חיבור כאשר אני גולש באינטרנט רגיל ללא תוכנות שיתוף קבצים (UTORRENT כדומה). תו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by udicol,

פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by COca,

שלום. אני בטוח שנפתחים מלא נושאים באותו הקשר שאני פותח. אבל בגלל שיש כל כך הרבה מבצעים , אני לא בטוח שפתחו נושא בדיוק על מה שאני רוצה. אז ככה , אין לי מושג באינטרנט מהיר , עד עכשיו יש לי ISDN 64 ולא ממש עקבתי אחרי כל הקטע של האינטרנט המהיר. לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק ושאלו אם אני מעוניין להקשיב להם בשטיפת מח בקשר שידרוג האינטרנט לASDL. לפי מה שהבנתי , כל העסק יעלה לי בדיוק כמו שאני משלם עכשיו , 99 שקל לבזק כספקית אינטרנט (בחצי שנה הראשונה זה יהיה יותר זול) ועוד 99 שקל על קו הטלפון. החבילה היא של חצי מגה . אני אקבל מודם USB חינם ואני אצטרך לשלם רק על המרת הקו לASDL. האם המודם שאני מקבל הוא טוב? יש לכם ניסיון איתו? לפי מה שהבנתי הוא מתחבר דרך הUSB , האם עלי לבקש מודם שמת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בעקבות כל הבאלגן שהיה כאן ב-24 השעות האחרונות לגבי האפשרות להתנתק מ-HOTNET מבלי לפגוע בחבילת המבצע ב-329 שקל, פניתי ל-HOT ויש חדשות טובות. נציג רשמי של החברה פרסם בפורום השני אותו אני מנהל ("הפרדס") את ההודעה הבאה: * לקוח שכעת מעוניין להצטרף לטריפל Platinum לא כולל ספק ישלם 379 ש"ח תשלום חודשי. * כל לקוח שכבר הצטרף לטריפל הנ"ל במסגרת ההשקה כולל ספק HOTnet בעלות של 329 ש"ח + 20 ש"ח תשלום לספק, וכעת, לאחר סגירת הרשאת מבצע ההשקה יהא מעוניין לעבור לספקית אחרת, יכול לפנות דרך שירות הלקוחות, ותוך 2 ימי עסקים יבוצע עדכון מבצע טריפל Platinum לא כולל ספק במחיר ההשקה דאז, היינו 329 ש"ח ויוכל הלקוח להצטרף לכל ספק אשר יחפוץ. ההודעה של HOT גם מאשרת את נושא ההפרדה המבנית: " ספקית HOTne…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by doorman,

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K). אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה). אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך. למישהו הפיתרונים ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי טוב אז אני עושה ADSL בתחילת חודש הבא ורוצה עזרה. אני מעוניין לעשות רשת ביתית (שני AMD) אז אני מחבר למחשב שלי כרטיס רשת אחד ולאחי יש באון בורד (7VRXP). לי יש מודם שתומך בADSL של סמרט 92 ולאחי הוא מקבל מודם מהחברת אינטרנט, אני יודע שאני לא חייב שני מודמים אבל אני רוצה שאחד מאיתנו יוכל לגלוש בלי שהאחר יצטרך להפעיל את המחשב. זה יעבוד? בקצרה: לכל אחד יהיה מודם שתומך בADSL ולכל אחד כרטיס רשת אני רוצה ששנינו נוכל לגלוש באינטרנט בו זמנית ואם אחד יכבה את המחשב זה לא יפריע לשני. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. או שמא כדאי לקחת מבזק תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by viperain,

שלום רב, יש לי את הראוטר של 3COM הבעיה היא שניסתי לעדכן לו גרסא אבל ההתקנה נתקעה והוצאתי אותו מהחשמל ועכשיו נראה לי שאין בו גרסא כי המחשב מזהה או כ unidentified network האם יש דרך להחיזר לו קושחה כלשהי? אול דרך הכפתור RESET? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. תודה לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

אינטרנט של כבלים+013 נטויזן 100 מגה לא נגעתי ולא שיניתי הגדרות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofir_ka,

המגדיל טווח רשת שלי עושה בעיות.. יש לי מגדיל טווח רשת של בזק הD-LINK וכשאני עושה לו בדיקת מהירות הוא גולש על 3 מגה. יש לי מהירות של 15 מגה וכשאני גולש על הראוטר עצמו הוא גולש 14 מגה. יש דרך לשפר את זה או לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ...בדרך הקלה ביותר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by avinatbezeq,

נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לפני כרבע שעה הגיע לשערי ביתי נציג מכירות חביב של הספקית אינטרנט "קווי זהב" הוא שאל אותי כמה זמן אני גולש ביום ואמרתי לו את האמת...16 שעות, ברובן אני רק מחובר, הזמן האמיתי שאני מול המחשב הוא בסביבות ה 2-3 שעות (אין לי סבלנות....) בקיצור הוא אמר לי שהמחיר שאני משלם עכשיו לאינטרנט זהב הוא "הכי גבוה בשוק".... ניסה לשכנע אותי לעבור אליהם לתקפוה בלי התחייבות ועוד כל מיני שטויות קטנות.... אמרתי לו שאני כרגע לא עושה שום שינוי עד שיהיה אינטרנט בכבלים של תבל . אמרתי שאני אצטרך לחכות עוד חודש כנראה עד שהם יוציאו את זה.... אבל אורו עיניי כאשר הוא אמר לי שעוד יומיים תבל מוציאה. כמובן שבהתחלה הייתי קצת חשדן אבל הוא הראה לי את טפסי ההתחברות לאינטרנט בכבלים של תבל ואז האמנתי. אני מקווה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, יש לי מודם Motorola Surfboard ואני רוצה להשתמש בראוטר כדי לפצל את חיבור האינטרנט לרשת ביתית. רציתי לדעת האם הדבר אפשרי והאם אני צריך ראוטר מסוג מסויים. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by rafiisak,

אהלן. יש לי בעיה עם פתיחת פורטים וחשבתי אולי תוכלו לעזור. אני משחק בfifa 2015 ופשוט לא מצליח להגיע לopen nat. פתחתי את כל הפורטים באתר של הראוטר, לא עזר. (עשיתי את זה אחר כך שוב עם עזרה של טכנאי בזק) כיביתי את האנטי וירוס לגמריי(avg) ואפילו פתחתי dmz host ועשיתי כתובת אייפי סטטית. לפי הנציג של בזק עשיתי כל מה שצריך ועדיין כאשר אני בודק אם הפורטים פתוחים זה רושם שלא(באתרים של בדיקת פורטים). בנוסף גם פתחתי את הפורטים ידנית בפיירוול של ה avg. מה עוד יכול למנוע ממני לקבל חיבור פתוח? כאשר אני מנסה להתחבר למשחק הרבה פעמים אני מקבל your nat is ristrictive.

22. שלום לכולם, לאחרונה אני חווה ניתוקים חוזרים מצד הראוטר (Edimax BR-6524N) אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן, בנוסף אליי מחובר עוד מחשב בחיבור חוטי. הניתוקים מתרחשים, כאשר אני "מעמיס" על הרשת למשל בעת הורדות כבדות ב- Utorrent, או שאני פותח טאבים רבים של סרטים זורמים ב- Youtube וכד'. כשזה קורה הגישה לאינטרנט פוסקת (גם מהמחשב השני) וחוזרת רק מתי שאני מכבה ומדליק מחדש את הראוטר. זה יכול לקרות ביום ממוצע כ- 1-3 פעמים ביום. יכול להיות שמשהו לא בסדר בראוטר, יש דרך כלשהי לבדוק את התקינות שלו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DeadlySTRK,

שלום חברים, לאחרונה (כחודש-חודשיים) נתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי. בביתי קיימת רשת אלחוטית הראוטר והמודם מחוברים למחשב הראשי שלי והבעיה הינה בגלישה באינטרנט האלחוטי במחשבים הניידים/סמארטפונים שברשותי, כאשר אני משתמש במחשב הראשי (משחקים אונליין/ צפייה בסרטים בסטרימינג) - אני פשוט לא יכול להתבר לרשת האלחוטית עם הניידים/סמארטפונים (האינטרנט במחשב הראשי עובד). אם אני רק גולש באינטרנט בראשי בשימוש קל - Ynet/forums/etc אין לי בעיות להתחבר לאלחוטי. הדבר היחידי שעוזר כדי ששוב תהיה לי גישה לאינטרנט האלחוטי זה להפסיק לשחק אונליין/לראות סרטים - ואז אני מתחבר במהירות לאלחוטי כאילו לא הייתה כל בעיה. קצת פרטים - אני מחובר לבזק בנלאומי 15 מגה ולבזק כתשתית. יש לי מודם של בזק ( BaudTec 1 …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by composite,

שלום רב, אני שוהה בחו״ל וניסיתי להתחבר ל- VPN הביתי מבוסס L2TP/IPSec ומוגדר על גבי הראוטר - DrayTek Vigor 2960. ההתחברות עצמה עובדת, הבעיה שהיא שאני יכול לגשת רק לראוטר עצמו, לא לשום דבר מעבר - אקסס פוינטס, שרתים, מדפסות ומה לא... ניסיתי להתחבר דרך רשתות Wi-Fi רבות ושונות (בבתי קפה, מלונות וכו׳), התוצאה זהה בכל המקרים. משתמש ב- MacBook Air ו- OS X העדכנית ביותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yoav1234,

שלום, לאחרונה (משהו כמו חודש) שאני לא מצילח לחבר מחשב מסוים לאינטרנט , לא התעסקתי בזה יותר מדי למה המחשב היה מקולקל ולא היה כזה אכפת לי אם הוא מתחבר או לא אבל עכשיו לאחר ששלחתי את המחשב לתיקון והוא חזר אז התחלתי להתעסק קצת ולנסות לחבר אותו לאינטרנט. בבית יש לי 3 מחשבים , אחד "ראשי" שנמצא כביכול בחדר עבודה שהוא מחובר לאינטרנט דרך חיבור ישיר עם כבל למודם. האינטרנט שמה עובד יופי ואין לי תלונות. שני , מחשב נייד שקולט אינטרנט אלחוטי מהמודם מהחדר עבודה גם פה האינטרנט עובד יופי. שלישי, מחשב בחדר אחר . פה הבעיה ניסיתי לחבר ראוטר למודם ובכך לחבר את המחשב לראוטר ואז הוא יקבל אינטרנט (אני לא בידיוק מתמצא באיך לחבר ומה לחבר יש לי שמה כמובן 4 חיבורים וWLAN שאני לא יודע בידיוק מה ההבדל…

דיונים חדשים בפורומים