עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מצטרפת כלקוחה חדשה לבזק + בזק בן לאומי הם ממליצים לקחת ראוטר של: Edimax MODEM ADSL2 + AR-7284WNA אבל לפי המלצות יש בו מלא ניתוקים ראיתי ראוטר TP-Link TL-WN941ND האם אתם ממליצים עליו והאם הוא מתאים לבזק + בזק בן לאומי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אני מקווה שמנהל הפורום יסלח לי- אבל מה עושים עם כל החראים האלו הכל פעם שאני רק פותח את המחשב ומחבר אותו לאינטרנט אני מותקף על ידי סוסים טרויינים [הפיירוול עוצר ומודיע לי] ספייוור [האדאוור 6 מודיע לי] ואם אני רק מעז הכנס לקזה או ל אימאש ערמות של וירוסים[האנטי וירוס מודיע לי] כמובן שלא את כולם אני יכול לעצור -וכמו כן הוברר לע שלא מעט מהזבל הזה בא מארצנו הקטנטונת קשה לי להאמין שאיזה מנייאק חושב שזה מצחיק האמת אני מיואש וגם עצבני אולי יש מקום לנקיטת יוזמה במיחוד כאן בפורום הזה שאני מאמין [ברוב תמימות ] בו יש חובבי מחשב אמיתיים -יש להשיב מלחמה אשמח לרעיונות ואני קורא גם למנהלי הפורום שתפו פעולה :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום, בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר : Edimax BR6204WG ב170 ש"ח מ KSP הייתי רוצה שתמליצו לי על ראוטר שהוא בערך באותה רמה ובאותו סדר גודל מחיר של חברה אחרת. אני התאכזבתי מאוד מהאדימקס ובמיוחד מנותני השירות שלהם פיקוק. עשה לי המון בעיות ואני לא יכול להמשיך איתו. פשוט לא נהנה מהראוטר הזה. יותר מידי תקלות קורות לי איתו. אשמח להמלצה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בימים האחרונים אני חווה בעיות גלישה קשות עם בזק בין לאומי(תשתית בזק). יש לי חבילה של 40 מגה. ממש עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, אני בקושי מצליח להיכנס לאתרים. HWZONE עלה אחרי מספר נסיונות. YNET לא עולה בכלל("שרת לא נמצא"....). UTUBE זוחל. במשחק רשת היה לי לאג גדול. זה נמשך כבר כשעה וחצי. התופעה הזאת באה והולכת בימים האחרונים. בעבר זה היה קורה מדי פעם, אבל הרבה פחות נפוץ. יכול להיות שהשדרוג לVDSL איכשהו החמיר את זה(עשיתי את זה לפני כחודש וחצי), אבל אני בספק. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לברר אם מדובר בבעיה בבזק או בספק? אני זוכר שהייתה דרך לגלוש לאיזה אתר בדיקה של בזק ללא שימוש בספק. איך עושים את זה? עריכה: הפעלתי את המודם מחדש, וזה נפתר…

6. Started by WaRez.,

כן.. יש לי Router ואין לי מושג איך לשנות את כתובת בIP שלו... האם בכלל אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעזורים... Btw, Im new here so 'respect'

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bati6,

לפני כן אני אגיד שעד עכשיו היה לי הוט והכל היה תקין, עברתי לבזק ולמרות שהוא נותן לי אחלה חיבור במחשב, בפלייסטיישן המשחקים באונליין לא עובדים לי טוב, פינגים גבוהים משחקים נתקעים הרבה לאגים לפי דעתי הראוטר של בזק פשוט חלש מידי בשביל הפלייסטישן, חיברתי כמובן עם כבל ישירות. חשבתי לקנות ראוטר פרטי, בעקרון יש לי tp-link w9970 מלפני שלוש שנים יושב לי בארון, האם הוא מספיק טוב או שעדיף ראוטר חזק יותר? יש המלצות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by avinatbezeq,

נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by a-v-i,

שלום קניתי עוד מחשב וכעת יש לי 3 מחשבים. אני רוצה לחבר את כל השלושה ברשת ולשתף אינטרנט. בינתיים עוד לא קיבלתי את המחשב השלישי ושני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב והכל טוב ויפה, אבל המחשב השלישי הולך להיות די רחוק משאר המחשבים וזה יהיה די מסורבל להעביר עוד כבל בכל הבית. הבנתי שרשת אלחוטית (ראוטר + 3 כרטיסים אלוחטיים) תעלה לי בערך 1000 ש"ח. אני מחפש פתרון אחר במחיר יותר זול האם זה אפשרי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by rbh3,

אהלן, לא מזמן עברתי לדירה בעלת 2 מפלסים. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית ולכן קניתי עוד ראווטר הראווטר הראשי בבית הוא tplink tp-wr1043nd אליו מחובר בכבל ראווטר נוסף edimax br-6424n v2 בראווטר הראשון (tplink) שרת הdhcp מחלק כתובות מ192.168.1.2 עד ל 192.168.1.199 בראווטר השני ביטלתי את שרת הdhcp כל הגדרות הרשת האלחוטית זהות מלבד הערוץ והכתובת שהגדרתי לנתב היא 192.168.1.200 כל כמה זמן הרשת קורסת וכאשר אני מנתק את הראווטר השני ומחכה כמה שניות היא חוזרת לעבוד.. עבדתי ע"פ המדריך הבא http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ואני באמת לא מבין איפה טעיתי ולמה הרשת קורסת. יש לציין ששתי הראווטרים עובדים באופן תקין כאשר הם עובדים בנפרד כך שזה לדעתי לא בעיי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by composite,

שלום רב, אני שוהה בחו״ל וניסיתי להתחבר ל- VPN הביתי מבוסס L2TP/IPSec ומוגדר על גבי הראוטר - DrayTek Vigor 2960. ההתחברות עצמה עובדת, הבעיה שהיא שאני יכול לגשת רק לראוטר עצמו, לא לשום דבר מעבר - אקסס פוינטס, שרתים, מדפסות ומה לא... ניסיתי להתחבר דרך רשתות Wi-Fi רבות ושונות (בבתי קפה, מלונות וכו׳), התוצאה זהה בכל המקרים. משתמש ב- MacBook Air ו- OS X העדכנית ביותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by benr,

מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ekmo,

שלום, יש לי ראוטר ישן של D-Link (לא זוכר את הדגם) שהייתי די מרוצה ממנו. לאחר שעברתי דירה המחשב השני, שהיה עד לאותה נקודה מחובר אלחוטית דרך קיר אחד, כבר לא הצליח להתחבר לרשת האלחוטית. יש זיהוי של רשת אך הוא לא מצליח להתחבר. מאחר וכעת יש 3 קירות מפרידים בין הראוטר עצמו לאנטנה במחשב השני הנחתי שזה מקור הבעיה. המליצו לי על Linksys WRT54GL 54Mbps שאמור להיות סוס עבודה, חבר אפילו טוען שאצלו בבית הראוטר עובד מתוך הממ"ד. אני מתלבט אם לקנות את הראוטר הנ"ל (320 ש"ח) מכיוון שאני חושש שגם הוא לא יעבור את הקירות המפרידים בינו לבין המחשב השני. האם לדעתכם יש סכנה כזו? מדובר בקירות רגילים, לא ממ"ד ולדעתי המרחק הכולל בין שתי הנקודות עומד על כ-5 מטרים. האם יש חשש שהראוטר הזה לא ישדר מספ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mmMigy,

שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ag43,

שאלה קצת מוזרה: חבר שלי אמר לי שכל הקבצים שהוא מוריד בעזרת כל מנהלי ההורדות מוצגים כקבצים שלא ניתן לעשות להם RESUME. אפילו במערכת נקיה לאחר פירמוט. לאחר שערתי כמה בדיקות קצרות במחשב שלו עלה לי הרעיון לחברק את הנייד שלי לראוטר שלו ופתאום גם הנייד שלי מסמן אותו דבר (מדובר על אתרים שב100% מאפשרים המשכת הורדות). מה יכול לגרום לתופעה כזו? יש איזה הגדרה בנתב (סימנס מעפן שבזק מחלקת) או אצל הספקית (הוט)?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ross,

אני לא מצליח להתקין את VMware player 4 אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות להפעיל שירות מערכת (ניסיתי גם "הפעל כמנהל") נ.ב. זה לא קשור אבל אם אני כבר פותח נושא חדש, יש לי מערכת שרצה על virtual box כרטיס הרשת שלה מוגדר כ-NAT. כשאני מעביר קבצים בין המחשב הווירטואלי והמחשב הפיזי, הסניפר (wireshark) מראה ששום דבר לא עובר דרך כרטיס הרשת באף אחד מהמחשבים. דרך איפה עוברים הקבצים??? בנוסף הורדתי את תוכנת הצאט מהאתר (http://hwzone.co.il/guides/dotnetguide) אני יכול להתחבר רק מהמחשב הווירטואלי (Client) למחשב הפיזי (Host) (הפוך אני לא יודע מה ה-IP של המחשב הווירטואלי. (כלומר אני יודע מה ה-IP שלו אבל זה עובר דרך NAT ככה שאני לא יודע איך ניגשים אליו)) במחשב הווירטואלי אני רואה פקטות שנשלחות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by srolik,

יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ata01,

אני מחפש כרטיס רשת בתקן N שתומך גם ב-DLNA. בזאפ לא הצלחתי למצוא סינון לפי זה. האם זה אומר שכולם תומכים ב-DLNA? אם לא, האם יש כרטיס מומלץ? כמו כן, יש לי כרגע כרטיס בתקן G שמחובר ב-PCI. האם צריך לנתק אותו כשאחבר את הכרטיס החדש או שהם יכולים לחיות יחד?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by grove,

אהלן הציעו לי להישאר בתשלום החודשי שלי של חבילת 5 מגה ולשדרג ל8 מגה ללא תשלום רק בהתחייבות של 18 חודשים למישהוא זה נשמע סביר? טוב?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אתם יכולים לעזור לי לחפש משהו שבודק את הUpload כי נראה לי שנטוויז'ן מגבילים לי רצח את הUpload!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש. יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zvkel,

אני מעוניין להתקין מחשב אחד ברשת ביתית שיהווה שרת קבצים איזה מערכת הפעלה כדאי לי להתקין? אני רוצה שתהיה לי אפשרות להגביל גישה לקבצים למשתמשים שונים ברשת המחשב הולך להיות מורכב משאריות ככה שהוא לא חזק במיוחד (p3 -700 . tnt2 , שאיפה ל256 מגה זיכרון)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by madxp,

איך אני פורץ מודם מוטורולה לבן בכבלים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים