עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אתמול הרגשתי האטה רצינית באינטרנט שהפסקתי לגלוש, לא הצלחתי להבין למה והדבר היחיד שעלה לי לראש זה שמישהו פרץ את הסיסמא של הראוטר שלי ומוריד דרכי. יש דרך לגלות אם מישהו גולש על חשבוני?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, לפעמים האינטרנט שלי לפתע נורא נורא איטי או מתנתק. יש לי ראוטר אלחוטי SIEMENS SL2-141, המחשב שלי מחובר עם כבל והמחשב של אחי מחובר באופן אלחוטי. כשהבעיות הללו קורות לי לאחי הכל עדיין עובד חלק. אני עובד על אינטרנט של בזק (ספק+תשתית) ועל חבילה של 4 מגה. בדקתי, וזה קורה גם שכל ההורדות סגורות (כולל uTorrent) בשני המחשבים. התקשרתי לבזק ובדקתי אופציה שאולי יושבים לי על הקו, הנציג הציע לי לשלם 31 ש"ח תשלום חד פעמי כדי שהתמיכה טכנית תלמד אותי (בטלפון) איך אני מצפין את הרשת. בקיצור, זה ברור שהוא באופן אוטומאטי ימליץ על משהו שאני צריך לשלם עליו. האם יש צעדים אחרים שאני יכול לנסות ולבדוק לפני שאני מצפין את הרשת? האם יש דרך לבדוק אם הרשת שלי כבר ככה מוצפנת? אם אני מגלה שהרשת אכן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כמו שבכותרת איזה ספק מומלץ לי לבדוק? יש לכם המלצות ? כי כבר נמעס לי מעל ומעבר מזנק בין לאומי האלו! ADSL 750K. אני ישאר ב ADSL אולי אפילו יקח 1.5mb רק לא נזק.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן ברשותי המודם ראוטר הבא: td-w8961nd. לצערי לפני שקניתי אותו לא ביררתי אם הוא תומך 100 מגה (כלומר VDSL) ומסתבר שהוא לא (כמו כל שאר המודמים ראוטר שיש כרגע בארץ). רציתי לשאול אם מישהו פה יודע אם אני אוכל לבטל את אופציית המודם שלו ולהשתמש בו רק כראוטר (אני מקבל מודם בהשאלה מבזק, אני יודע שאפשר להגדיר אותו כראוטר אבל עדיין אני רוצה לדעת אם ניתן להפוך את הראוטר שלי כראוטר בלבד) המצאתי את הלינקים הבאים: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18393993 - בעיקר בסוף http://www.tp-link.com/en/article/?id=344 - לא הראוטר שלי אבל אותו עיקרון (הממשק שונה לחלוטין) ניסיתי להתעסק קצת בממשק של הראוטר שלי וראיתי שם כמה פונקציות שקשורות לVLAN אבל אני לא בטוח שזה יספיק... מצאת…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי יש לי ראוטר compex np27g ואני רוצה להגביל את המהירות אינטרנט של המחשב שמחובר קווית אפשר על ידי תוכנה או /שיש אפשרות בראוטר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, היום שדרגתי את האינטרנת מ750 ל1.5 מ"ב.. עכשיו היה קצת בלאגן והתקשרתי להוט כדי לסדר את זה קיצר היא אמרה שהיא סדרה.. עכשיו היא אמרה לי לנתק את המודם בישביל שה1.5 יכנס לתוקף.. עכשיו אני מפחד שאולי לא השתדרג המהירות ומה שאני רוצה לדעת מכם הוא האם יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות האינטרנת שלי פועל עכשיו? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by benr,

מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by NIVs,

יש לי אחד ישן שרשום עליו 568 CAT5. אפשר ללחוץ אותו מחדש עם 8 חוטים. הוא נראה בדיוק כמו כבל CAT5e המחבר בין המודם לראוטר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by statuslev,

שלום מחר אני הולך לקחת מבזק את הראוטר משולב עם המודם יש לי מתאם שיחות של 012 אופן החיבור שהיה לי עד עכשיו זה: מודם > מתאם שיחות > ראוטר > מחשבים אחרי שאני אביא את הראוטר משולב מודם אני יוכל לחבר את המתאם לראוטר שיקבל אייפי ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by devek,

שלום, אני מתגורר ביחידת דיור, ישנה יציאה של חיבור רשת בקיר, כאשר אני מחבר כבל ישיר למחשב אני מתחבר לאינטרנט בשניות. עכשיו קיימת בעיה מוזרה עם הסוויץ, אני יכול לשבת שעתיים לנתק לחבר כבלים ובסופו של דבר הוא מזהה את המחשב, כרגע אני יושב מתסוכל אחרי שחיברתי וניתקתי כבלים כמעט שעתיים וחצי! חשוב לציין שניסיתי שני סוויצים שונים והמחשב פשוט לא מזוהה עד ידם. מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהחיבור הוא הכי פשוט שיש, היציאה מהקיר לסוויץ ומהסוויץ למחשב.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by red4ever,

אני עם תשתית בזק וספק בזק בינ"ל על חבילה של 40 מגה. לפעמים אני מקבל 40/3 קבוע ורוב הפעמים אני מקבל 38/38.5/39 מגה (אני שם לב שה-IP השתנה מהפעמים שקיבלתי 40). למה זה ככה? אם אני מקבל 40 מגה בחיבור IP מסויים זה אומר שטכנית אני יכול לקבל 40 קבוע כל הזמן. אז מה, בזק בינ"ל בכוונה נותנים לי IP שלא מגיע ל-40 מגה? איך זה עובד? נ.ב. אני יודע שזה נשמע קטנוני ולא באמת משהו רציני, אבל זה מציק לי ורציתי לשאול למה זה ככה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי בעיה בזיהוי מחשבים ברשת. יש לי שני מחשבים האחד נייח בעל מערכת הפעלה Win7 ultimate והנייד בעל מערכת הפעלה Win xp home המחשב הנייח והנייד שייכים לאותו Workgroup . המחשב הנייח מחובר בכבל אתרנט לנתב Dlink Dsl-2650u והנייד באופן אלחוטי שני המחשבים מוגדרים על אופציית Share לתקיות הרלוונטיות מהמחשב הנייד אני יכול לגשת לתקיות במחשב הנייח להתחבר אליו דרך ה Computer management ומזהה אותו במיקומי הרשת שלי. לעומת זאת מהמחשב הנייח איני יכול לגשת אל תקיות משותפות או אל המחשב כלל. וגם ברשימת התקנים במפת התקשורת של Win7 איני מזהה את המחשב הנייד כחלק מהWorkgroup . אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by rk666,

כל הזמן כותבים ואומרים בפורום הזה שחיבור פרללי איטי יותר מסריאלי, אבל איך?? אני זוכר שלפני כמה שנים, עוד לפני שלכולם היה כרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים היה צריך כבל לפלינק, פרללי או סריאלי מדדנו אז את ההבדלים בהעברת המידע בין הפרללי לסריאלי והפרללי היה מהיר בערך פי 10! עכשיו, איך אומרים שסריאלי יותר מהיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אחד המחשבים ברשת החליט שהוא לא מוכן להגיב יותר כשמנסים לגשת אליו דרך השם שלו. כאשר ניגשים דרך הIP הוא עובד מצויין. ניסיתי: 1. להכריח NETBIOS OVER TCP 2. FLUSH DNS 3. מחיקת CREDENTIALS. 4. מחיקת ADDRESS RESERVATION בראוטר. כל אלו לא הועילו. המוזר הוא שכשאני משנה את שם המחשב הכל עובד כמו שצריך וכשאני מחזיר אותו לשם המקורי הבעיה חוזרת. מישהו נתקל בזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jj516,

אני היום גולש ב 256 K בעלות של בסביבות 170 ש"ח לחודש כולל הכול. אחי מציע לי (שהוא לא מבין כלום במחשבים) לחבר אותי ל 500K בעלות של 100 ש"ח!!! העניין הוא כזה, הוא אומר שיש לו חבר שאני אשלח לו צ'ק כול חודש על סך 100 ש"ח והוא יחבר אותי לאינטרנט הזה, אותו חבר רוצה עוד לפחות 2 באותו בניין. עכשיו כממובן שזאת קומבינה בשבילו, כאשר כולם מכירים את הטריק של אני מתחבר לבזק או לכול ספק אחר, מוציא נתב ומחבר את שאר השכנים שלי. אבל!!! אותו אחד שאחי מדבר עליו לא גר בבנין שלי, למעשה הוא גר בלוד ואני ברמלה בכלל, איך זה אפשרי שהוא יבוא ויחבר אותי. ובנוסף הוא אומר שמה שהוא מציעה לי בא עם מודם וכול התוספת שבאים בדרך כלל. איך אפשר? זה הגניוני? והאם כדי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני לא ממש מצליח למצוא תשובה חד משמעית לשאלה של למה מהירות ההעלאה ברשת סלולרית כל כך גבוהה (4-5 מגה ויש אפילו יותר) לעומת מהירויות העלאה נפוצות באינטרנט ביתי (1MB ברוב המקרים). למישהו יש אור לשפוך בנושא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Posford,

ip ידני קבוע. הגדרת כונן משותף עם אפשרות קריאה\כתיבה לכולם. firewall windows disable. פינג ממחשב א' למחשב ב' - request time out. פינג ממחשב ב' למחשב א' - request time out. כשנכנסים ל-\\ip לא נותן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם! אני מאוד ישמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... יש לי ראוטר Wireless - G של חברת Linksys דגם WRT54G שמפצל חיבור Cable ל 2 מחשבים כאשר אני המחשב הראשי אשר מחובר ישירות למודם, ואבא שלי מחובר ע"י הראוטר ב Wireless (תמיכה בלפטופ..). בקיצור כזכור לי האתר שאני מעוניין להכנס עליו תמיד עבד בצורה סדירה גם לאחר הראוטר שהוא בערך חדש (חודש +-) עכשיו פתאום אני מנסה להתחבר לאתר והוא לא מצליח להתחבר, ואני ווידאתי שהאתר עובד ממספר אנשים שונים, ואני ניסיתי להתחבר לאתר דרך דפדפן אחר (Opera) ואופרה רשם שהוא לא מצליח להתחבר ובהודעת הארור הופיע הכיתוב הבא: Could Not connect to remote server או משהו דומה.., עכשיו יש לציין שעד כה כל אתר אחר שניסיתי להתחבר עליו עבד ללא שום ב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, ברשותי ראוטר משולב מודם של TP-Link מדגם W9980. לפני מספר ימים קיבלתי ראוטר נוסף מאותו הדגם בדיוק. אני יכול להשתמש בראטור השני בשביל לשפר את הקליטה בדירה? בצד השני של הדירה איפה שהקליטה בעייתית יש נקודת בזק.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nrox76,

שלום לכולם, הנייח שלי מחובר אלחוטית למגדיל טווח של TP-LINK ולאותו הנייח מחובר כרטיס רשת של אותה חברה ב USB. הבעיה היא שכל כמה שעות/ימים אני לא מצליח לגלוש ומקבל את ההודעה dns not responding. ניסיתי לאפס את הראוטר, לעדכן קושחה למגדיל טווח, להחליף דרייברים, ואפילו לפרמט את המחשב והבעיה עדיין קיימת גם בWIN7 וגם WIN 10. חשוב לציין, כשאני מחובר עם הסמארטפון ועם המחשב נייד לאותו מגדיל טווח בהם אני לא חווה שום בעיה גם בזמן שהנייח מתריע לי על תקלת DNS. אם יש הצעות לפתרון אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אני מקווה שמנהל הפורום יסלח לי- אבל מה עושים עם כל החראים האלו הכל פעם שאני רק פותח את המחשב ומחבר אותו לאינטרנט אני מותקף על ידי סוסים טרויינים [הפיירוול עוצר ומודיע לי] ספייוור [האדאוור 6 מודיע לי] ואם אני רק מעז הכנס לקזה או ל אימאש ערמות של וירוסים[האנטי וירוס מודיע לי] כמובן שלא את כולם אני יכול לעצור -וכמו כן הוברר לע שלא מעט מהזבל הזה בא מארצנו הקטנטונת קשה לי להאמין שאיזה מנייאק חושב שזה מצחיק האמת אני מיואש וגם עצבני אולי יש מקום לנקיטת יוזמה במיחוד כאן בפורום הזה שאני מאמין [ברוב תמימות ] בו יש חובבי מחשב אמיתיים -יש להשיב מלחמה אשמח לרעיונות ואני קורא גם למנהלי הפורום שתפו פעולה :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים