עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בעקבות כל הבאלגן שהיה כאן ב-24 השעות האחרונות לגבי האפשרות להתנתק מ-HOTNET מבלי לפגוע בחבילת המבצע ב-329 שקל, פניתי ל-HOT ויש חדשות טובות. נציג רשמי של החברה פרסם בפורום השני אותו אני מנהל ("הפרדס") את ההודעה הבאה: * לקוח שכעת מעוניין להצטרף לטריפל Platinum לא כולל ספק ישלם 379 ש"ח תשלום חודשי. * כל לקוח שכבר הצטרף לטריפל הנ"ל במסגרת ההשקה כולל ספק HOTnet בעלות של 329 ש"ח + 20 ש"ח תשלום לספק, וכעת, לאחר סגירת הרשאת מבצע ההשקה יהא מעוניין לעבור לספקית אחרת, יכול לפנות דרך שירות הלקוחות, ותוך 2 ימי עסקים יבוצע עדכון מבצע טריפל Platinum לא כולל ספק במחיר ההשקה דאז, היינו 329 ש"ח ויוכל הלקוח להצטרף לכל ספק אשר יחפוץ. ההודעה של HOT גם מאשרת את נושא ההפרדה המבנית: " ספקית HOTne…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השאלה בהרחבה היא מה השרת הזה שווה מבחינת הורדה ופינגים.....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ובעל טווח קליטה רחב יותר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by aerosmith,

שלום, יש לי 2 מחשבים שפועל בהם אינטרנט. האם אפשרי לעשות כונן נגיד של 10 ג'יגה או משהו כזה שיהיה משוףת לשניהם ויהיה אפשר להעביר קבצים וכאלה? אם כן, איך? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by g1000000009,

ולמה? (חסרונות יתרונות)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tzolerguy,

היי יש לי חיבור של אורנג עם הסמארט בוקס והאינטרנט עובד דיי לאט אני אוצה לשלול את הסמרט בוקס שלהם איך אני יכול להתחבר באופן ישיר ?? אני מניח שצירך חייגן אבל איך אני מגדיר אותו?? ראיתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#054 השאלה אם זה אפשרי ואיך אני מגדיר הכל עם וינדוס 7??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by artv8,

שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס_7 ומחשב נייח עם וינדוס XP. עשיתי רשת ביתית, כמובן שדאגתי שיהיו באותה קבוצה, ובנייד אישרתי לו בהגדרות מתקדמות להתחבר עם מחשבים אחרים ולשתף וללא סיסמא וכו'. בנייח שיש לי וינדוס XP המחשב מזהה את המחשב הנייד (שמחובר באופן אלחוטי - ועובד מצויין) כחבר באותה קבוצת עבודה. אבל במחשב בנייד אני לא רואה את המחשב הנייח. אני משתמש בנתב של בזק D-Link DSL-2650U. מה יכולה להיות הבעייה ? (השתדלתי לתת את כל הפרטים)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, שידרגתי לא מזמן את האינטרנט של בזק וקיבלתי מהם נתב חדש (6740U), לאחר שהחלפתי לנתב הזה שמתי לב שהקליטה של הWIFI בשאר הבית ממש גרועה. הנתב ממוקם בחדר שלי, ואפילו מחוץ לחדר הקליטה לא מושלמת. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by aviv88,

לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tal,

יש לי בבית רשת ביתית כבר שנה בין שני מחשבים עם XP PRO בימים האחרונים, פתאום בלי שום התערבות מצידי, או שינוי הגדרות שאני זוכר שביצעתי, קורות תקלות. במחשב האורח, שלא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא מחובר אל המחשב המארח, פתאום אי אפשר להכנס לכל מיני אתרים כמו לדוגמא לאתר של רשת ג .מופיעה מיד הודעה "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED ,אני חייב לציין שמהמחשב המארח כן אפשר להכנס לרשת ג. למישהו יש רעיון מה הסיבה לכך ???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by A1eX,

השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי בעיה, במשרדים של בצפון, יש קופסא מסוג S-BOX, אשר תפקידה לחסום אתרים ותוכן אשר איננו קשור לעבודה. היש דרך לעקוף חסימה זו? מן הסתם כניסה לאתרים של פרוקסי, או כל אתר תוכן אחר, נחסמת ישירות, כמובן שנוסתה הדרך עם גילוי כתובת IP דרך PING.... לא ממש עוזר, זאת לא קופסא פשוטה, זה נתב בעלות של כ 5K.... למשרדים שלנו בחברה. לכן, יש תוכנה? קובץ? כלי שונה מהרגיל על מנת לעבור דרך חסימתה של הנתב? אודה לכם לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MalGano,

שלום לכולם. לשאלה הבאה מופנית למי שמחובר לאינטרנט בתשתית הכבלים אצל נטויז'ן. מאז שאני בכבלים אני מצליח להתחבר (ישירות) רק דרך PPTP (משהו די מיושן) למרות שהשרת שלהם (cable.netvision.net.il) הוא גם ל-PPTP וגם ל-L2TP. כאשר אני מתחבר דרך הראוטר ה-L2TP וגם ה-PPTP עובדים מצוין. יש כאן מישהו שמצליח להתחבר ישירות עם חייגן של וינדאוס דרך ממשק L2TP? ד"א כאן http://netvision013barak.net.il/Article/?ArticleID=538520&TypeID=3&sid=173 הם כותבים "10. תחת "Type of VPN" בחרו באפשרות של "PPTP" או "L2TP", כאשר עבור חלונות XP מומלץ לבחור ב-"L2TP".". אני עושה בדיוק לפי ההוראות שלהם וזה לא עובד. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי ראוטר ישן שלי BR-6478AC ששוכב ללא שימוש מאז שהחלפתי אותו ב-DSL-G256DG מבזק. השאלה האם אפשר להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. יש לי כרגע במחשב בחדר אחר כרטיס רשת EW-7822UAC (גם כן של אדימקס) והוא רחוק מלהיות מבריק. האם אפשר להשתמש בראוטר הישן במקומו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofir_ka,

המגדיל טווח רשת שלי עושה בעיות.. יש לי מגדיל טווח רשת של בזק הD-LINK וכשאני עושה לו בדיקת מהירות הוא גולש על 3 מגה. יש לי מהירות של 15 מגה וכשאני גולש על הראוטר עצמו הוא גולש 14 מגה. יש דרך לשפר את זה או לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avinatbezeq,

נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sufgi123,

אני מעוניין במכשיר שיקבל אות wifi , יגביר את האות וגם יוציא אותה באופן קווי. יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by anton11,

שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, אני מחפש ראטור שיהיה מספיק חזק שיכול לחדור תקרה אחת. בקומה למטה כבר אשים AP\EXTENDER. התקציב הוא 1500 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Yonatan Cohen,

שלום לכולם, כרגע יש אינטרנט 100 מגה על תשתית של בזק עם 018 כספק. בזמן האחרון 018 ממש מפשלים ואני רוצה להחליף ספק. מי הספק המומלץ? אני בעיקר משתמש באינטרנט לנטפליקס ומשחקי רשת , ככה שפינג נמוך לאירופה זה חשוב. תודה, יונתן.

22. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ( לא לא , הפעם אין פה ירקות ) ככה : לפני זמן מה התקנתי בביתי רשת , ראוטר משולב עם סוויץ' 4 פורטים ( Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ). אני משתמש בכבלים בתור חיבור האינטרנט . הרשת עובדת טוב מאוד , לכל המחשבים יש גישה מהירה (כמו תמיד) לאינטרנט והרשת הפנימית גם מתפקדת יפה , הבעיה היחידה היא שבערך כל שתי דקות יש LAG ( הפסקה של האינטרנט ) שנמשך מספר שניות (שתיים שלוש שניות) בכל המחשבים בו זמנית! הבעיה הזאתי מציקה לי במיוחד מכיוון שאני משחק הרבה משחקי רשת באינטרנט (UT ) ומי שמכיר את ההרגשה יבין שזה מועקה אמיתית ! אינני מאמין שהבעיה היא באחד המחשבים המחוברים לרשת אלא באופן החיבור או בראוטר עצמו , בנוסף לכך , אינני מאמין שהבעיה היא בספק האינטרנט מכיוון שלפני ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nachum37,

שלום וברכה. קיבלתי מחבר ראוטר D-Link DIR-632 תקול. תיאור הבעיה: כאשר חיברתי את הראוטר לשנאי, הנורות בחזית הראוטר לא נדלקו למעט נורת ה-USB שדלקה בירוק באופן רציף. לאחר מחקר ברשת ביצעתי את ההליך הבא: ניתקתי את הראוטר מהחשמל, חיברתי את הנתב ישירות למחשב מאחת הכניסות, לחצתי על כפתור הריסט וחיברתי את החשמל כשאני ממשיך ללחוץ על כפתור הריסט למשך עשרה שניות. נורת הUSB כבתה ונורת ההפעלה נדלקה בכתום. מאז כך הראוטר נשאר ללא שינוי. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: טוב שהיה לי את השכל לפתוח את הנתב פיזית. הוא מלא קורוזיה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.