רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי שני לפטופים המחוברים לנתב TP LINK 1043, משום מה המהירות העברת נתונים ביניהם מאוד נמוכה גם בחיבור קווי וגם באלחוטי. במהירות קוית אני מגיע ל6 MB ואלחוטית בקושי 1.5 MB. צירפתי תמונה של בדיקת מהירות בתצורה אלחוטית לפי הנחיות באתר של NETCHEIF. מישהו יכול לעזור לי לגלות את מקור הבעיה למה המהירות כזאת נמוכה ? תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות כל הבאלגן שהיה כאן ב-24 השעות האחרונות לגבי האפשרות להתנתק מ-HOTNET מבלי לפגוע בחבילת המבצע ב-329 שקל, פניתי ל-HOT ויש חדשות טובות. נציג רשמי של החברה פרסם בפורום השני אותו אני מנהל ("הפרדס") את ההודעה הבאה: * לקוח שכעת מעוניין להצטרף לטריפל Platinum לא כולל ספק ישלם 379 ש"ח תשלום חודשי. * כל לקוח שכבר הצטרף לטריפל הנ"ל במסגרת ההשקה כולל ספק HOTnet בעלות של 329 ש"ח + 20 ש"ח תשלום לספק, וכעת, לאחר סגירת הרשאת מבצע ההשקה יהא מעוניין לעבור לספקית אחרת, יכול לפנות דרך שירות הלקוחות, ותוך 2 ימי עסקים יבוצע עדכון מבצע טריפל Platinum לא כולל ספק במחיר ההשקה דאז, היינו 329 ש"ח ויוכל הלקוח להצטרף לכל ספק אשר יחפוץ. ההודעה של HOT גם מאשרת את נושא ההפרדה המבנית: " ספקית HOTne…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי dlink 6850U מבזק ואני מנסה לחבר אליו כונן חיצוני/DOK שישמש ככונן רשת. כשאני מחבר נדלק נורית USB בנתב וגם בפאנל ניהול אני רואה שהוא מזהה את הכונן/DOK וגם את המחיצות שבו (נפח ושיטת אחסון - FAT32/NTFS) הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לכונן בכלל, ניסיתי דרך הכתובת שהם הם אומרים להכניס ומוגדרת בsamba שהיא \\bezeq\bezeq, ניסיתי גם לחפש דרך מיקומי רשת אבל זה לא מופיע בשום מקום. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת כניסה לדירה ומעוניין להריץ כבל רשת על בסיס כבלי הטלפון הקיימים (במקומם). הגדלתי את ארון התקשורת ודאגתי שתהיה שם נק' חשמל. עכשיו אני צריך לדעת מה אני עושה, ולכן פונה אליכם. אני מתכנן לרכוש כבל CAT6 (מניח שאין לי סיבה לרכוש 7). אשמח לקבל המלצות על מקום בו ניתן לרכוש כבל וכן שקעים לאינטרנט, וכמובן היכן ניתן לרכוש מכשיר שמכניס את הכבלים לשקע. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אתם מארחים את הקבצים שלכם? עבדתי עם box.net אבל יש מגבלה של 10 מגה לקובץ! נרשמתי לxdrive אבל הלוגין לא מסתיים מה ההמלצות שלכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני נתקל ביותר מידי בעיות גלישה עם הדפדפן Internet Explorer , הבעייה הנ"ל מאופיינת ע"י כך בזמן גלישה חלק מהאתר לא נטען(כגון תמונות וכדומה) כמו כן לפעמיים שמנסים להיכנס לאתר כלשהו הוא מציג "The Page Cannot Displayed" אחרי לחיצה חוזרת על F5 האתר עולה למשל לפעמיים שאני נכנס ל Google אז האתר לא עולה או עולה חלקית... בעייה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות... Internet Explorer 6 XP SP2 ZoneAlarm
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע התחברתי לאינטרנט בכבלים (מת"ב) בבזק בין לאומי. החבילה היא 750Kbit ואני בנתיים מוריד במהירויות נוראיות באיזור ה 30Kbyte וזה צריך להיות יותר באיזור ה 90! יכול להיות שזה בגלל המחשב הישן שזה מחובר איליו - פנטיום 3 450Mhz? או אולי המודם - 3Com Shark מחובר לפורט USB... אני פשוט מאוכזב...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי Router של Edimax דגם BR-6104WB. לאחרונה הוא עשה לי לא מעט בעיות אז החלטתי לשדרג לו את ה - Firmware. לצערי, למרות שהתההליך הסתיים בהודעת Success מעודדת, אחרי כיבוי והדלקה של ה - Router הוא פשוט הפסיק להגיב, אני לא מקבל כתובת מה - DHCP שלו, גם ניסיון לבקוע בעצמי כתובת סטטית לא עזר. הוא לא עונה ל - PING ובטח שאי אפשר להגיע ל - Web Management שלו. יש למישהו רעיונות? כי אני די התיאשתי אחרי שעות של חיפושים בגוגל .... תודה, אלעד.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להיכנס לפייסבוק ומופיעה לי הערה שאני צריכה לשנות את הגדרות אבטחת האינטרנט שלי כי עכשיו מוגדר שאין אפשרות לשמור קבצי קוקיז. איך אני משנה תהגרות על המחשב כדי שאני אוכל להיכנס? (אם זה משנה, נראלי שהכל המערכת הפעלה של המחשב היא של ויסטה)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! עד עכשיו הייתי מנוי בבזק בADSL וב HOT בטלויזיה(בלי חבילות בלי כלום) עכשיו אני בהתלבטות אם לעבור לכבלים, כחלק מהמעבר לYES\הישארות בHOT שאלתי את 012 מחירים, ונראה שיש להם מגמה ברורה לכבלים בגלל ההצעות של ספק+תשתית ובגלל שטענו שהUP בבזק לא שודרג. כשדיברתי עם HOT, אמרו לי שיש שתי חבילות עם מחיר מיוחד למשך שנה (כולל התחייבות ) בתשתית בHOT: 6 שקלים על 1.5\128 ! 31 שקלים על 3\150! המחירים האלה הם בתנאי שאני לא עובר לYES. אם אעבור לYES, אז המחיר ב1.5 יקר מבזק- 55 שקל לחודש, ושל 3 עומד על 80. שימו לב שזה קצת מלוכלך מצידם, ובזק לא מתנים ככה את מחיריהם. שאלת מליון הדולר היא האם המחיר בתחתית שאיכות התשתית בהתאם? כמו כן, יש חבילת 1.5\0.5 במחיר 69 לתשתית (שזה יותר מבזק 2.5\250)…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. איזה נתב אלחוטי פשוט וזול אתם ממליצים לי לקנות... חשבתי על הנתב הבא (Dlink בגלל הניסיון שיש לי איתם) הכי זול בשוק לדעתי ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 יש הארות המלצות ? 2. שאלה נוספת - מעוניין בנתב אלחוטי ומקצועי - נתקעתי בשני נתבים בעלי מפרט טכני זהה אבל הפרשי מחיר מחרידים) א. http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=6&rid=7&sec=0 - שקל 352 http://games.dlink.com/products/resource.asp?pid=370&rid=1369&sec=4 - שקל 980 ב. מה כדאי - המלצות שלכם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש ברשת מידע מה זה DUAL NIC ולא ממש מוצא תשובות כל עזרה שתהיה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק תקן N הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.. ואני מעוניין להחליף אותו למשהו אחר.. מה יש מומלץ מבזק סטור? שיהיה מהיר באלחוטי גם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נתב TP-LINK שה DHCP מוגדר לחלק בו כתובות מ 100 עד 199. מה שמוזר לי, זה שכאשר אני נותן למחשב כתובת סטאטית שהיא מחוץ לטווח של ה DHCP מוגדר בנתב, אז המחשב הזה לא יכול להשתמש בנתב כדי להגיע לאינטרנט (אבל הוא כן מתקשר ברשת הביתית). אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הקשר בין חלוקת הכתובות של ה DHCP לזה שהנתב לא יכול לנתב את המחשב כאשר הוא מקבל כתובת שהיא מחוץ ל DHCP שמוגדר בו . . . . הרי הטווח של הרשת שלי בתכלס זה לפי המיסוך, ולא לפי מה שהראוטר מחלק, לא? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, התקנתי בדירה חיווט לרשת ביתית קוית עם נקודות בכל חדרי המגורים והעבודה הפוטנציאליים. אני מתכנן לקנות סוויץ' שיהיה בארון התקשורת ואת הראוטר לשים באחד החדרים כדי לתת גיבוי עם רשת אלחוטית ליתר המכשירים. האם אוכל לשים את הראוטר בסלון (טכנאי בזק יצטרך להגדיר את הסלון כנקודת החיבור לטלפון. כרגע זה בממ"ד), לחבר את הראוטר לשקע הרשת בקיר ואת הסוויץ' בארון התקשורת כך שיקבל ממנו את הטלפון ויפיץ ליתר החדרים וגם לחבר לראוטר עצמו (vtech של בזק) את יתר החיבורים של הסלון בחיבור קוי: טלויזיה, ממיר יס, סטרימר או קונסולה?. הרי יש לו לראוטר עוד יציאות קויות.. [ד"א זה הסוויץ' המיועד: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930540 אם יש המלצה אחרת אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה: יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-