רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
-
לאחרונה התחברתי דרך ה Privatebox של בזק בינלאומי. למי שלא יודע, ה Privatebox מאפשר בנוסף להיותו מודם ADSL וראוטר גם שיחות טלפון על גבי תשתית האינטרנט. הממשק הפשוט ב Privatebox אינו מאפשר תזמוני גלישה לפי כתובות MAC של המשתמשים ברשת הביתית, כלי שעזר לי לסגור את האינטרנט לילדי אחרי שעה מסוימת בערב ולהשאירו פתוח לי ולאשתי. אופציה זו קיימת ברוב הראוטרים שאני מכיר, linksys וכמובן הראוטר של בזק ה 2760U. לפתרון הבעיה נעזרתי במאמרו של chief, בו הגדרתי את ה 2760 כספק הרשת הביתית וה Privatebox כנקודת הגישה לאינטרנט המחוברת בצורה חוטית אל ה 2760. ה 2760 אכן נותן שירותי רשת ואינטרנט בצורה קוית ואלחוטית אולם לא הצלחתי לכוון בו את התאריך והשעה, מאחר ולהבנתי הוא יתעדכן בהם רק אם יחובר ד…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי . אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי. יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת? מה זה כבל מוצלב? בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי טוב אז אני עושה ADSL בתחילת חודש הבא ורוצה עזרה. אני מעוניין לעשות רשת ביתית (שני AMD) אז אני מחבר למחשב שלי כרטיס רשת אחד ולאחי יש באון בורד (7VRXP). לי יש מודם שתומך בADSL של סמרט 92 ולאחי הוא מקבל מודם מהחברת אינטרנט, אני יודע שאני לא חייב שני מודמים אבל אני רוצה שאחד מאיתנו יוכל לגלוש בלי שהאחר יצטרך להפעיל את המחשב. זה יעבוד? בקצרה: לכל אחד יהיה מודם שתומך בADSL ולכל אחד כרטיס רשת אני רוצה ששנינו נוכל לגלוש באינטרנט בו זמנית ואם אחד יכבה את המחשב זה לא יפריע לשני. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון אני לא יכול להתחבר עם חייגן ולא לשרתי פרוקסי. יש פה מישהו בHOT עם המכשיר הוטבוקס שיכול לבדוק אם אחת מהאפשרויות עובדות? ואם כבר, יש פה למישהו עצה איך לשנות IP בלי חייגן ובלי פרוקסי? אני חייב את זה בשביל אתר מסוים שחסם לי גישת התחברות בגלל שחרגתי ממספר הנסיונות של login. תודה! עריכה: הבהרה: עד לפני מספר שבועות גם פרוקסי דרך openvpn וגם חיבור חייגן (תכנה) של Triple C וגם של בזק בינלאומי עבדו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I hate shit sandwiches http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20101013_9633366
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ישן שלי BR-6478AC ששוכב ללא שימוש מאז שהחלפתי אותו ב-DSL-G256DG מבזק. השאלה האם אפשר להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. יש לי כרגע במחשב בחדר אחר כרטיס רשת EW-7822UAC (גם כן של אדימקס) והוא רחוק מלהיות מבריק. האם אפשר להשתמש בראוטר הישן במקומו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת. לבית. לא צריך יותר מ4 חיבורים אפילו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בגלל עלותו הנמוכה של החזקת שרת U1 + חיבור 100MBIT פרטי בחוות השרתים עומדת כיום על כ-300 שקלים, עלה במוחי רעיון, אני חושב שזה נקרא VPN, תקנו אותי אם אני טועה או שזה לא מה שאני רוצה לעשות. האם יש אפשרות שאני אשים מחשב (פנטיום 3) בחוות השרתים שישמש נתב ויתחחבר אלי הבייתה ב VPN וכך אני אוכל לגלוש במהירות של 100MBIT? או שזה לא מה שVPN עושה. (VPN - VIRTUAL PRIVATE NETWORK נכון?) אם כן, איך אני עושה את זה? ואם לא, איך אני יכול לממש את הרעיון שלי בדרך אחרת?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת כניסה לדירה ומעוניין להריץ כבל רשת על בסיס כבלי הטלפון הקיימים (במקומם). הגדלתי את ארון התקשורת ודאגתי שתהיה שם נק' חשמל. עכשיו אני צריך לדעת מה אני עושה, ולכן פונה אליכם. אני מתכנן לרכוש כבל CAT6 (מניח שאין לי סיבה לרכוש 7). אשמח לקבל המלצות על מקום בו ניתן לרכוש כבל וכן שקעים לאינטרנט, וכמובן היכן ניתן לרכוש מכשיר שמכניס את הכבלים לשקע. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה. קיבלתי מחבר ראוטר D-Link DIR-632 תקול. תיאור הבעיה: כאשר חיברתי את הראוטר לשנאי, הנורות בחזית הראוטר לא נדלקו למעט נורת ה-USB שדלקה בירוק באופן רציף. לאחר מחקר ברשת ביצעתי את ההליך הבא: ניתקתי את הראוטר מהחשמל, חיברתי את הנתב ישירות למחשב מאחת הכניסות, לחצתי על כפתור הריסט וחיברתי את החשמל כשאני ממשיך ללחוץ על כפתור הריסט למשך עשרה שניות. נורת הUSB כבתה ונורת ההפעלה נדלקה בכתום. מאז כך הראוטר נשאר ללא שינוי. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: טוב שהיה לי את השכל לפתוח את הנתב פיזית. הוא מלא קורוזיה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם אני בוחן את רוחב הפס האלחוטי. ראוטר-לפטופ 4 מטרים קו אוירי נקי. הפעם שיא ראוי לשיתוף. ->
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האיי פי שלי קבוע מאז שיש לי כבלים. שמעתי שזה ממש גרוע ושכל אחד יכול לפרוץ למחשב שלי. יש דרך לשנות אותו????. (חוץ מאשר לפנות לספק). תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-