רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי חייגן ל- 013, שאותו אני מעוניין להשאיר במצב Shared תמידי. כיום, כל פעם שאני מתנתק, אני צריך לשתף אותו מחדש. האם יש דרך "לקבע" את השיתוף על החייגן? תודה מראש, 8)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור לסיבים אופטיים יש לי תשתית בבניין יש כל כך הרבה אפשרויות אני לא יודע במה לבחור ? חברת חשמל ? פרטנר ? יש להם התקנה חינם , סלקום ? בזק ? מה ההבדל בין כולם ? לאיזה ספק מומלץ להתחבר ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה על הקריאה, אני חושב לקנות את הכרטיס המדובר ורציתי לקבל חוות דעת לגביו מאנשים שכן יש להם אותו וכן יש להם נסיון איתו. האם יש לו התקנה פשוטה ונוחה ? האם יש לו קליטה טובה ? איך איכות ההורדה איתו ? יש ניתוקים ? מהירות הורדה שניתן להגיע איתו ? כל פרט אחר שנתקלתם עם הכרטיס הזה אני אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי טוב אז אני עושה ADSL בתחילת חודש הבא ורוצה עזרה. אני מעוניין לעשות רשת ביתית (שני AMD) אז אני מחבר למחשב שלי כרטיס רשת אחד ולאחי יש באון בורד (7VRXP). לי יש מודם שתומך בADSL של סמרט 92 ולאחי הוא מקבל מודם מהחברת אינטרנט, אני יודע שאני לא חייב שני מודמים אבל אני רוצה שאחד מאיתנו יוכל לגלוש בלי שהאחר יצטרך להפעיל את המחשב. זה יעבוד? בקצרה: לכל אחד יהיה מודם שתומך בADSL ולכל אחד כרטיס רשת אני רוצה ששנינו נוכל לגלוש באינטרנט בו זמנית ואם אחד יכבה את המחשב זה לא יפריע לשני. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לחפש משהו שבודק את הUpload כי נראה לי שנטוויז'ן מגבילים לי רצח את הUpload!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום..לחברה שלי יש במחשב כרטיס רשת אלחוטי של DYNAMODE שאינו מותקן כראוי ולכן אינו עובד כרטיס בחריץ PCI WIN7..איך אני מתקן אתזה?תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני בנטויז'ן בחבילת ADSL אני רוצה לעבור לכבלים ואני צריך שתמליצו על ספקית טובה מבחינת שירות, מחיר, פינגים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה עשיתי ריסט למחשב ומאז האור של הכרטיס לא פועל והמחשב לא מזהה חיבור לאינטרנט
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום ובהמלצת אנשים ארכוש LinkSys WRT54GL. אני צריך לחבר שני מחשבים מרוחקים. אני מבין שאחד מהם יוכל להתחבר חוטית לראוטר ואילו המחשב המרוחק יתחבר אלחוטית. לא מצאתי המלצה עדכנית על כרטיס רשת אלחוטי כאן. תוכלו לעזור? באתר שאני רוכש יש את הכרטיסים הבאים ואשמח להמלצה מכאן, או מאתר אחר אם זה קריטי: http://www.tronics.co.il/category.asp?catcode=24 אין הגבלת מחיר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הזמן כותבים ואומרים בפורום הזה שחיבור פרללי איטי יותר מסריאלי, אבל איך?? אני זוכר שלפני כמה שנים, עוד לפני שלכולם היה כרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים היה צריך כבל לפלינק, פרללי או סריאלי מדדנו אז את ההבדלים בהעברת המידע בין הפרללי לסריאלי והפרללי היה מהיר בערך פי 10! עכשיו, איך אומרים שסריאלי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני עם תשתית של בזק + בזק בינלאומי בתור ספק. עברנו לדירה חדשה וכרגע המודם ראוטר(VR600) מחובר בממ"ד. הטכנאי של יס חיבר לי את הקופסאות האלה שהאמת מתפקדות לא רע בכלל (אין כמעט איבוד של רוחב פס). הבעיה שגם עם הראוטר הזה, הקליטה האלחוטית בבית עקב התקנתו בממ"ד היא מוגבלת. השאלה שלי היא אם אני מחבר נקודת גישה/ראוטר/מגדיל טווח אלחוטי בצורה חוטית לאחת מהקופסאות של יס במקומות בהן הקליטה האלחוטית שלי חלשה, זה יכול להיות פתרון טוב? יעבוד יציב? תודה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש, יש לי בבית רשת בייתית של 6 מחשבים - שמוגדרת כworkgroup. אני רוצה להתחבר לרשת הבייתית ולהתחבר דרכה גם לאינטנט איך אני עושה את זה, ניסית לפשוט להתחבר דרך properties של my computer , כתבתי את שם הworkgroup אבל לא הצלחתי למצוא אח"כ אף אחד מהרשת (לא היה לי ping לאף אחד..). איך בדיוק מגדירים את הרשת הזאת? תודה תודה נועה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ישן שלי BR-6478AC ששוכב ללא שימוש מאז שהחלפתי אותו ב-DSL-G256DG מבזק. השאלה האם אפשר להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. יש לי כרגע במחשב בחדר אחר כרטיס רשת EW-7822UAC (גם כן של אדימקס) והוא רחוק מלהיות מבריק. האם אפשר להשתמש בראוטר הישן במקומו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב לצורך הקרנת סרטים שמחובר לטלויזיה מרוחק כ-8 מטר מהראוטר. לא מתאפשר לי להעביר כבל רשת, אז אני מעביר למחשב קבצים גדולים עם DOK וקטנים ברשת אלחוטית. למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי N900 של טיפי לינק ועד עכשיו היה מחובר במהירות 450 לראוטר 1043 גירסה שניה. קצב העברה בתקשורת 2.4 היה על הפנים. רכשתי בכ-400 ש"ח את הראוטר N750 וחיברתי את המחשב לתקשורת 5GHz גם במהירות 450 השיפור מדהים. עכשיו אני מעביר כמעט הכל בתקשורת אלחוטית. ממליץ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב שהוא גם ראוטר של חברת בזק מדגם d link n 2760u (זכיתי בו באינטרנט והוא לא מחובר לי למחשב אלא סתם יושב בקופסא). ברצוני לדעת האם אני יכול להפוף את המכשיר הזה לכרטס רשת אלחוטי ובאמצעותו להתחבר לרשתות של מסעדות/קניונים/שכנים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לקחת כבל USB זכר-זכר ועם 2 כאלה: http://www.ebay.com/itm/USB-A-Female-to-Ethernet-RJ45-Adapter-Connector-/200541406967?pt=US_Networking_Plugs_Jacks_Wall_Plates&hash=item2eb13306f7 להפוך אותו לכבל רשת? זה יעבוד? מה לגבי שימוש רק באחד כזה, וחיבור לכניסת USB במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-