עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vitalik.t,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי. עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום... לאחר כשנתיים עם הראוטר של בזק (ROTAL 1025W) הוא שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש. האמת הוא צריך להיות ממש בסיסי , אפילו להשים סיסמא בקושי יש לי סבלנות - ככה שאני לא צריך אופציות מתקדמות. הוא יחבור למחשב אחד ראשי עם כבל , עוד מחשב בצורה אלחוטית וגם לסוני PS3 בצורה אלחוטית (ששם אני משחק משחקי אונליין) בסה"כ הרשת צריכה להתפרס על 2 קומות בלבד. כמו כן - אולי זו בקשה קצת מוזרה או לא רלוונטית - אבל אם אפשר שהראוטר יפלוט כמה שפחות קרינה זה יהיה נחמד. פשוט הראוטר פועל 24/7 ואני גם ישן באותו חדר כך שתמיד עולים בי הרהורים על הקרינה שהוא בטח פולט. (נקווה שלא יצטטו אותי בחתימה על זה ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. שלום, אני צריך ראוטר שמיועד לשימושים בסיסיים, אבל כולל הורדות טורנטים וכו' באופן שוטף. חיבור 2.5 מגה לבזק (נטוויז'ן). צריך להתמודד (ביציבות!) עם 3 חיבורים אלחוטיים (3 לפטופים) באופן קבוע, ואולי יותר אם יבואו אורחים. כנראה לא יהיה מחשב נייח שמחובר אליו. יש לי אפשרות להשתמש ב Edimax BG 6204 WG שכבר נמצא ברשותי - האם הוא יעמוד במשימה? אם לא, אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. אוקיי יש לי מספר שאלות שמעסיקות אותי: 1. האם הכרטיסי רשת האלחוטיים שמפתחים כיום בעלי יכולת להתחבר לדרוש מידע ממספר רשתות שהם קולטות? במידה ולא, מדוע? (האם יש איזה מאמר שמסביר כיצד עובד כרטיס רשת אלחוטי?)י 2. נניח ויש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך כבל רשת רגיל ויש לי ממנו כתובת IP של הספק. נניח וגם יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת נוספת שמקנה לי כתובת IP נוספת. האם קיימת תוכנה שתיגרום לי לשלוט באופן נוח בשתי כתובות IP? (או במילים אחרות נניח אני מחובר גם ל-ADSL וגם לכבלים, ויש לי שני IP שונים האם יש דרך לשלוט על כל רוחב הפס ביחד או לפחות בניפרד על כל אחד מי הם) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by gabrielf,

שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט באמצעות מודם של מוטורולה. יש ברשותי נתב סימנס SL2-141 שרכשתי מבזק. רציתי לדעת האם ישנה דרך לחבר את הנתב ככה שאוכל לגלוש בWIFI. תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי. ברשותי נתב מודם ROTAL RTA 1025W, נתב על הפנים שעושה לי מלא בעיות. אני מעוניין לקנות נתב עם ביקורות טוב, עדיף לא דרך בזק כי הם כבר מכרו לי לוקשים בעבר. מחפש נתב אמין בטווח של עד 250 ש"ח, אני צריך נתב עם מודם? כי לא זכור לי שיש לי מודם בבית. תודה

8. Started by Bori4ka,

שלום, ברשותי הנתב DLINK 2650U אני מנסה לפתוח שרת למשחק אנריל טורנמנט 2004 כשאני פותח שרת, השרת שלי מופיע ברשימת השרתים במשחק אך יש לו פינג מאוד גבוה ואי אפשר להכנס (בערב שהיה לי מודם רגיל זה לא היה קורה) בהגדרות של הראוטר נכנסתי לאפשרות דיאגנוסטיקס ושמה ראיתי באחת השורות רשום : Ping primary Domain Name Server: FAIL כאשר שער הדברים על PASS יכול להיות שזאת הבעיה? איך ניתן לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by X7-007,

מעניין אותי לדעת כי הוט לא מספקת את זה ואם אני יגיד להם שיש אנשים אחרים שעשו 32 מגה אז הם יעשו לי גם.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. עשיתי טעות שהתחברתי למודם\ראוטר של הוט, הוא רותח, האינטרנט לעיתים קרובות מראה סימן של מוות והנורות דולקות אבל בדפדפן לא זז כלום. מה עושים? למה זה כזה חרא? אני בתשתית של הוט ובזק בינלאומי. חשבתי על להחליף למודם אחר, ומבזק לבחור ראוטר נורמלי. זה בלתי אפשרי כל יום לנתק ולהחזיר את הנתב הזה כדי שהאינטרנט יעבוד. על מה אתם ממליצים ללכת? אני מזכיר, אני בתשתית הוט ובבזק בינלאומי. כרגע אני גולש בחבילת ה-12MB.

11. Started by 0xIDE,

היה לי Windows XP SP2 שמחובר לרשת באמצעות SWITCH שאליו מחובר המודם (לSWITCH מחובר עוד מחשב) פירמטתי ושמתי WINDOWS XP SP3 והוא אומר לי על החיבור של הכרטיס רשת: קישוריות מוגבלת או חסרה. הכבל תקין, במחשב השני יש אינטרנט והכל בדקתי גם פה: http://www.netcheif.com/Articles/LimitCnct/LimitCnct.htm זה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר ע"י כבל אל הראוטר (ROTAL RTA 1025W) לאחרונה החלו בעיות והתגלה לי שהסולטים LAN 1 ו LAN 2 - אינם עובדים כראוי \ עובדים באיטיות רבה ואילו LAN 3 ו LAN 4 עובדים בסדר. חוץ מבעיה אחת.... כל כמה שניות מתקבלת הודעה על "כבל רשת מנותק" כמו כן כשמתקבלת ההודעה הנורה הירוקה של אותו חיבור (LAN 4 ) נכבת. כמובן שגם האינטרנט אינו עובד עד שהראוטר שוב מתחבר ואז לאחר כמה שניות שוב מתנתק , מתקבלת ההודעה , ומתחבר . גם שמתי לב שיכול להיות שעות שבהם הכל עובד בסדר , ויכול להיות שעות (כמו עכשיו למשל... ) שממש כל שניה, התנקות - התחברות- התנתקות - התחברות וכו' וזה לא מפסיק... לדעתכם הבעיה בראוטר? בכבל? אולי בכלל עם בזק?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. למה המהירות בין המחשבים שמעבירים קבצים איטית ביותר? הכי מהר זה 2 מ"ב יש לנו את הראוטר של D LINK של בזק יש מחשב אחד שמחובר עם כבל ועוד 2 שמחוברים עם wi fi ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by cheat-it,

יש לי מחשב נייח מחובר לאינטרנט עם ראוטר. יש לי גם מחשב נייד ובשני המחשבים מותקן ווינדוס XP אני רוצה לעשות רשת ביתית בין שני המחשבים כך שאוכל לשתף קבצים בינהם ולשחק ברשת ביתית. איך אני עושה את זה? (קישור למדריך גם יעזור לי)

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by hanan13,

שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, כיום אני מחובר לתשתית של HOT עם ספק של נטוויז'ן ובהגדרה הראשונית של הראוטר שלי, הנציג מטעם נטוויז'ן אמר לי להגדיר סוג תקשורת L2TP. עשיתי connect וראיתי שדברים עובדים סך הכל בסדר. לאחר מספר ימים של עבודה עם האינטרנט אני פתאום נתקל בבעיות רבות להיכנס לאתרים די סטנדרטיים כגון ג'ימייל, פייסבוק, אתרים ישראליים אחרים. האינטרנט לא זז מהר במיוחד אבל בבדיקת מהירות באתר speedtest.net ראיתי שאני אכן על המהירות שביקשתי (2.5MB). היום לאחר חפירה קטנה ברשת, ראיתי שעלולות להיווצר בעיות אינטרנט במידה והראוטר שמחברים אינו תומך בסוג תקשורת L2TP וכתוצאה מכך החלטתי לשנות את סוג התקשורת ל-PPTP ופתאום האינטרנט החל לפעול בצורה תקינה!!! הראוטר שברשותי הוא של חברת TP-Link מדגם WR541G. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום רב יש לי את הנתב 2760U כיצד אני משנה את שם משתמש והסיסמא במסך הכניסה תודה

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. כך שלא ישאר IP או משהו שמשייך אותי כשולח הפקס באתר שנשלח ממנו/בפקס עצמו כשמגיע לאותו מקום. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום חברים, אינני מעוניין במה שמציעים בנטויזיון ובהוט ואני מעדיף לקבל המלצות מכם לגבי נתב הביתה (באיזור ה300 שח) אשמח לרעיונות.. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  22. שלום לכולם, מרגישה קצת עילגת אבל עברתי דירה ואיתה באו תשתיות אחרות לאינטרנט ... אז מכבל ישיר למחשב נייח עכשיו אני מנסה להתחבר אלחוטית יש לי USB כזה שאמור לקלוט את האינטרנט אבל אני לא מצליחה למצוא איפה אני אמורה להגדיר אותו כדי להתחבר חיפשתי בcontrol panel ובproperties של כל האייקונים של החיבור לרשת אבל לל הצלחה מה אני מפספסת? אשמח מאוד להסבר מפורט מה לעשות המון תודה מעין

23. אני מחובר לADSL2 10 MB אני מבצע הרבה ריסטארטים לראוטר ולוקח לו 2 דקות לחזור לקו יש ראוטר שעושה ריסטארט מהיר יותר מחשב אחד , מחובר בכבל האם יש אלמנטים מעניניים שמוסיפים לחווית הגלישה שראוטר של בזק לא נותן

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Zadu,

אי אפשר לעשות פינג למחשב שלי. משתמש בcomodo firewall גירסה אחרונה (הפיירול היחידי שאני משתמש) ועשיתי שם allow לICMP ECHO REQUEST ועדיין אי אפשר. יש לי גם ראוטר אולי זה קשור לזה. הראוטר זה D-Link DSL 2650U. אני צריך שיעשו לי פינג כי התמיכה של הDediacted host שאני נמצא בו בודק לי בעיות התחברות ולאגים וכו'

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  25. התשתית של בזק בשבועיים האחרונים הפכה לתשתית הכי גרועה שחוויתי אי פעם. זה התחיל לפני שבועיים, הפינגים התחילו לעלות בצורה מטורפת בין הראוטר לספקית (בדקתי עם 4 ספקיות שונות ועם כמה רשתות אלחוטיות שיש פה באיזור, בכולם הפינגים זהים לספקיות [40-300 פינג]). אני התקשרתי לבזק פעמיים, בפעם הראשונה הם האשימו את הספקית לאחר שנתנו לי את השם משתמש עם ה@1 והפינגים היו בסדר והטכנאי פשוט זלזל בי ולא נתן לי אפילו זמן להגיד לו שהוא מפגר השיחה הסתיימה. לאחר מכן התקשרתי לטריפל סי והטכנאי ענה תוך כמה שניות והסביר לי שזה חייב ליהיות בזק אם זה בכל הספקיות תכלס הרגשתי רע ששיגעתי אותו כי הוא באמת צודק בתכלס אבל הטכנאי בבזק גרם לי לבילבול אגדי. התקשרתי עוד פעם לבזק, סוף סוף ענה לי נציג נורמלי שהסכי…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים