עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dror_l,

צריך נתב טוב וזול עם פיירוול. בהתחלה חשבתי על זה אבל קראתי פה בפורום שכדאי להתרחק מאדימקס. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה אני חווה ניתוקים חוזרים מצד הראוטר (Edimax BR-6524N) אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן, בנוסף אליי מחובר עוד מחשב בחיבור חוטי. הניתוקים מתרחשים, כאשר אני "מעמיס" על הרשת למשל בעת הורדות כבדות ב- Utorrent, או שאני פותח טאבים רבים של סרטים זורמים ב- Youtube וכד'. כשזה קורה הגישה לאינטרנט פוסקת (גם מהמחשב השני) וחוזרת רק מתי שאני מכבה ומדליק מחדש את הראוטר. זה יכול לקרות ביום ממוצע כ- 1-3 פעמים ביום. יכול להיות שמשהו לא בסדר בראוטר, יש דרך כלשהי לבדוק את התקינות שלו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gczobel,

היי, אני מחפש נתב חדש שיחליף Linksys WRT54GL שלי. זה היה ציוד באמת נפלא במשך 8 שנים אבל זה זמן לעבור למשהו חדש. אני מחפש: - אלחוטי N או AC - Gigabit Ethernet - הקושחה Tomato או תמיכת WRT-DD (בעיקר לאיכות שירות, VPN, VLAN) - עמידה ואמינה כמו WRT54GL. - למכירה בישראל. ניסיתי למצוא בפורום, אבל מצאתי רק שאלות למכשירים ספציפיים או לנתבים מח"ל. מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by or9400,

שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה מסובכת למדי (לפחות ממה שאמרו לי) ואני אשמח בבקשה או תוכלו לעזור לי לפתור אותה... אז ככה: יש לי מודם USB ALE 070 כחול של בזק...יש לי נתב של LINKSYS WIFI ויש לי מחשב כף יד ומחשב נייד שניהם בעלי WIFI. המטרה הסופית היא שאני אוכל להתחבר מהמחשב הנייד או הכף יד אל האינטרנט דרך המחשב הראשי.. ידוע לי שאני צריך לרכוש נתב עם מודם מובנה או מודם רשת מתאים, אך לצאת מנקודת מבט שאני רוצה ליצור התקשרות גשר בין הנתב לאינטרנט כך שבפועל המחשב הראשי יהיה הנתב... כלומר, אני רוצה לחבר את המודם ה USB רגיל שיהיה לי אינטרנט במחשב הראשי. אל המחשב השולחני אני מחבר את הנתב דרך כרטיס רשת שיש לי במחשב...עכשיו רק נשאר לי לחבר את הנתב לאינרנט...כלומר אני צריך ליצור התקשרו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי בראוטר 3 אנטנות כאלו. האם אני יכול להבריג לאחד החורים כבל מאריך ולשים את אחת האנטנות באחד החדרים או אפילו בחוץ? האם זה ישפר את הקליטה מהמכשיר הנייד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. רכשתי את הנתב של edimax 6478AC ואני לא יודע כיצד עדיף להגדיר את שתי הרשתות (2.4GHZ ו-5GHZ). האם הם שתיהן צריכות להיות עם אותו ה-SSID ואותה הססמא? אם כן, כיצד אדע אם המכשיר שברשותי משתמש בחיבור המהיר של ה-AC או בחיבור של ה-N? רק לציין, יש לי טלפון סמסונג notes 3 אשר תומך ב-AC.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by harelrl9,

שלום, להורים שלי יש בית פרטי והם משתמשים בטכנולוגית ה-HomePlug כאשר הנתב נמצא באחד החדרים, וקיים מתאם של Dlink בחדר הממ"ד. אני מעוניין להוסיף קליטה אל-חוטית למרתף ולכן חייב נתב אלחוטי. בדקתי גם עם בזק וגם עם Dlink והבנתי שכבר לא מוכרים מוצר שיכול לתמוך בקליטה אלחוטית במרתף (DHP-1220AV,DHP-306). האם אפשר לקנות את המוצר באינטרנט עם משלוח לארץ? האם מישהו מכיר דרך אחרת? תודה, הראל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dan9,

שלום לכולם יש לי ראטר חדש מסוג D-LINK DIR-300 ש 5 מחשבים מחוברים אליו..הכל עובד יפה ואין בעיות. אבל שמתי לב שיש מין פונקציה כזו בויסטה של קוד פין שאני צריך למלא מה זה ולמה זה נחחץ? יש תמונה למתה בנוסף היכן אני מסיג את הקוד הזה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ashand,

שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי + AP + wireless PCI adapter כולם עובדים בתקן G אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים נייחים...במחשב אחד מותקן ה-PCI ובשני הנתב בינהם מפרידים שני קירות בטון בין שני הקירות שמתי AP שהוא עובד נפלא עם הנתב (מחובר בסלון ל-MC500 ) אבל המחשב השני עם ה-PCI לא "מגלה" שום רשת. בדקתי את כל ההגדרות שיניתי כיוני אנטנה וכלום לא עזר אם יש למישהו רעיונות הצעות או מישהו שנתקל באיזה שהוא מדריך מפורט בבקשה הגיבו תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בשבועות האחרונים, כל טורנט שאני מוריד מתחיל על M1.3 לכמה דקות, ואז יורד למהירויות מגוככות של 100-300K. בהתחלה היתי מוריד על מקס. יש לי 10 מגה. יש דרך לבדוק את זה? ומי החשוד העיקרי, הספק או תשתית?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by aviad_el,

שלום, אני רוצה לפתוח פורטים ב-sygate לצורך שימוש ב-emule. (מודיע לי low_id...) מישהו יכול להדריך אותי איך מבצעים את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבחירת ראוטר לבית. אני מעוניין להחליף את הראוטר שיש ברשותי היום (TL-WR941ND ) כיוון שהוא התחיל לעשות קצת בעיות ולרכוש ראוטר חדש לבית, השימושים שלי הם בעיקר סלקום TV ואינטרנט במכשירים הסלולריים. הקופסה של הסלקום TV (קופסה אחת בבית) מחוברת ישירות עם כבל רשת לראוטר הקיים ויש ברשותי אינטרנט של הוט נט שמגיע כיום ל95 מגה. התקציב שלי הוא עד 280 שקלים. אני שוקל לרכוש את אחד מהראוטרים הבאים: TP-Link Archer C2 Ver:3.0 AC900 D-Link DIR-825 AC1200 TP-Link Archer C20 AC750 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הי, אז נגמרה לי היום ההתחייבות לבזק ונטווזי'ן במהירות של 4MB. אני מעוניין לעבור ספק מהירות אינטרנט לפחות 10MB אז לאן כדאי לעבור? בנטווזי'ן אני לא ישאר הם איטיים יותר מידי... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arkadur,

המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by DeadlySTRK,

שלום חברים, לאחרונה (כחודש-חודשיים) נתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי. בביתי קיימת רשת אלחוטית הראוטר והמודם מחוברים למחשב הראשי שלי והבעיה הינה בגלישה באינטרנט האלחוטי במחשבים הניידים/סמארטפונים שברשותי, כאשר אני משתמש במחשב הראשי (משחקים אונליין/ צפייה בסרטים בסטרימינג) - אני פשוט לא יכול להתבר לרשת האלחוטית עם הניידים/סמארטפונים (האינטרנט במחשב הראשי עובד). אם אני רק גולש באינטרנט בראשי בשימוש קל - Ynet/forums/etc אין לי בעיות להתחבר לאלחוטי. הדבר היחידי שעוזר כדי ששוב תהיה לי גישה לאינטרנט האלחוטי זה להפסיק לשחק אונליין/לראות סרטים - ואז אני מתחבר במהירות לאלחוטי כאילו לא הייתה כל בעיה. קצת פרטים - אני מחובר לבזק בנלאומי 15 מגה ולבזק כתשתית. יש לי מודם של בזק ( BaudTec 1 …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gabrielf,

כך נאמר לי ע"י מנהל במוקד התמיכה. לא אמורה להיות יותר בעיה בגלישה לחו"ל והניתוב אמור להיות כמו חייגן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש בזאפ מודם למהירויות מעל 15 מגה ולא מוצא. למען האמת אני בכלל לא מוצא מודמים למכירה. האם לקחת מודם \ ראוטר מבזק (ולהתחייב לשנה, שנתיים, שלוש) זאת האפשרות היחידה שלי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by chenrp,

שלום, אני מתעניין כרגע ברכישת ראוטר שתומך ב DD-WRT. ראיתי ראוטר ממש זול (29$) באיביי של TP-LINK והוא אלחוטי בלבד. TP-Link WR703N 4.0 Router details Additional information Chipset AR9331 Other downloads RAM 32 MB FLASH 4 MB בכל אופן, הבנתי שאפשר לשנות את עוצמת השידור של הראוטר. מה העוצמה המירבית שניתן לשדר? הבנתי שהתקן מחייב 1.5Watt. האם אפשר לעקוף את זה? והאם זה משנה איזה ראוטר אקנה? (הבנתי שיש DD-WRT בגרסה קטנה לראוטרים עם זיכרון מופחת) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by OmerS,

שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jj516,

אני היום גולש ב 256 K בעלות של בסביבות 170 ש"ח לחודש כולל הכול. אחי מציע לי (שהוא לא מבין כלום במחשבים) לחבר אותי ל 500K בעלות של 100 ש"ח!!! העניין הוא כזה, הוא אומר שיש לו חבר שאני אשלח לו צ'ק כול חודש על סך 100 ש"ח והוא יחבר אותי לאינטרנט הזה, אותו חבר רוצה עוד לפחות 2 באותו בניין. עכשיו כממובן שזאת קומבינה בשבילו, כאשר כולם מכירים את הטריק של אני מתחבר לבזק או לכול ספק אחר, מוציא נתב ומחבר את שאר השכנים שלי. אבל!!! אותו אחד שאחי מדבר עליו לא גר בבנין שלי, למעשה הוא גר בלוד ואני ברמלה בכלל, איך זה אפשרי שהוא יבוא ויחבר אותי. ובנוסף הוא אומר שמה שהוא מציעה לי בא עם מודם וכול התוספת שבאים בדרך כלל. איך אפשר? זה הגניוני? והאם כדי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.