עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. העברתי כבל רשת בקיר ועכשיו אני צריך לחבר לו את השקעים... איזה כבל אני צריך לחבר לאן? זה תמונה של החיבורים של השקע שקניתי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם! כשאני נכנס לטבלת ה Nat, מהי כתובת הIP שאני צריך להגדיר? האם זו הכתובת שלי, או של הסרבר ממנו אני מעוניין להוריד קבצים דרך תוכנת ה Emule? אם מישהו יוכל לסייע לי אני אודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. טוב נתחיל ככה שיש לי ראוטר של בזק (DLINK DSL-6740) ומתאם שיחות של בזק בנלאומי (האינטרנט שלי מבזק והשיחות מבזק בינלאומי) שמחובר באמצעות כבל לראוטר של בזק להמחשה אני אתן תמונה: https://dub122.mail.live.com/att/GetInline.aspx?messageid=a2ff7609-842c-11e2-ac51-00237de33618&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&imgsrc=cid:22D3D5D8-12E6-4AC3-B07E-9032C6011763&cid=28453a4df73dbec9&hm__login=elliron&hm__domain=outlook.com&ip=10.111.12.8&d=d1295&mf=0&hm__ts=Mon%2c%2004%20Mar%202013%2016:01:36%20GMT&st=eliron%25windowslive.com%407&hm__ha=01_f661ff7c3558ca0caa241ab16521f1fb9cfaad311d1cc84574adaefdbc316e79&oneredir=1 עכשיו נגיד וקניתי ר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yuval gur,

שלום לכולם, אני לקראת כניסה לדירה ומעוניין להריץ כבל רשת על בסיס כבלי הטלפון הקיימים (במקומם). הגדלתי את ארון התקשורת ודאגתי שתהיה שם נק' חשמל. עכשיו אני צריך לדעת מה אני עושה, ולכן פונה אליכם. אני מתכנן לרכוש כבל CAT6 (מניח שאין לי סיבה לרכוש 7). אשמח לקבל המלצות על מקום בו ניתן לרכוש כבל וכן שקעים לאינטרנט, וכמובן היכן ניתן לרכוש מכשיר שמכניס את הכבלים לשקע. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by roeiw,

איך אני אני מגדיר במודם שהוא יתחבר לבד לספק אינטרנט?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי את DYNAMODE דגם BR-6004 ומודם של ECI b-focus router 270pr ונהיה לי בנדנה על האימיול והפיירוול לא מופעל , בדקתי בדף הקינפוד והוא על DISABLED למה זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הנני מעוניין להגדיר שיתוף קבצים בין שני מחשבים בבית. על מחשב אחד מותקן WIN XP SP3 ועל השני WIN VISTA. המחשבים פיזית מחוברים לאותו נתב Linksys WRT54GL. ובנתיים אינני מצליח לעשות זאת. המטרה בנתיים היא להגדיר שדרך מחשב אחד אוכל לגשת לשני ולהעתיק קבצים לאחד. פחות חשוב הפוך. השאלה איך אני עושה זאת. נ.ב. קראתי בעזרה של וינדוס שאני צריך להתקין את התוסף Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder (KB922120) על הWIN XP, אך כשאני בא לעשות זאת הוא מונע ממני בטענה שהSP הנוכחי שלי מעודכן יותר מהתוסף עצמו.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Gosha,

אני חבר ב-FileList עם רטיו סביר ומשום מה ההורדות שלי לא מצליחות להתחבר ל-Tracker. ה-uTorrent טוענת שה-Tracker Status הוא Offline (timed out( וכן אני לא מצליח להתחבר לאף Peer. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת ABC, אבל אני מקבל את אותה השגיאה. אני לא משתמש בראוטר ולא חלק מרשת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אני נמצא במקום עם רשת אלחוטית ואקסס פוינט של TP LINK מדגם 501G במקום מופיעות שתי רשתות האחת בשם מסויים והאחרת בשם אחר האחת מוצפנת בשיטת WAP2 והשניה בWEP ביקשו ממני לשנות גם את השניה לWAP2 ושאלתי איפה הראוטר שלה הפנו אותי לאקסס פוינט מהדגם המצוין להעיל קודם כול האם זה אפשרי שהאקסס פוינט הוא הראוטר של הרשת השניה? אם כן איך אני מתחבר אליו? ניסיתי לחבר אליו לפטופ בצורה ישירה ולהשתמש בכתובת ללא הצלחה ואז שמתי לב שמדובר באקסס פוינט ואין לי ממש נסיון עם רשתות כאלה תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איזה סוג כרטיס רשת אלחוטי אמין ויציב יותר, PCI או USB? ואיך הנתב הזה: Edimax BR6204WG הוא אמור לשמש לרשת ביתית בין שלושה חדשים באותה קומה, 15 מטר בערך, הוא מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nahum2,

הי חברים אני מחפש לשים ראוטר טוב בבית. הדירה קטנה (3חדר) אבל אבל אני רוצה שיסחוב 7 מכשרים 3 קויים. ועוד 4 אלחוטיים בכיף כרגע מתכוון לשים 100 מגה אבל גם לשדרג בעתיד. איזה סוג כבלים צריך להעביר בקיר? ממה שאני מבין אני צריך כבל CAT6 ו שקע RJ45. ממי אני קונה? יש עד 1000 שח לשני הדברים מעדיף להוציא 500 ומטה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by skot,

יש לי כרטיס רשת מובנה עשיתי ריסט למחשב ומאז האור של הכרטיס לא פועל והמחשב לא מזהה חיבור לאינטרנט

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by d1v,

אני מחפש להתחבר ממחשב נייד לאינטרנט מכל מקום וכפי שהבנתי ניתן לעשות זאת. באמצעות אינטרנט סלולרי. האם המבצעים שמציאות שלל החברות שהם אינטרנט + חיבור לרשת סלולרי שווים את רכישתם ? ביכולתי להביא את המחשב הזה LG T380-RB1 ב 3000 ואז להוסיף לו מודם סלולרי,לכן אם הרכישה של המבצעים של שלל החברות לא משתלמת,אשמח למידע על איזה חברה ממומלצת מכיוון שאין לי שום ידע בנושא..תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by dans41,

שלום, בחדר שלי (ממ"ד) אני מחובר לאינטרנט בעזרת home plug, הבעיה זה שאני צריך יותר מכניסה אחת. כרגע רק המחשב מחובר אבל אני צריך עוד כניסות, חשבתי לחבר מפצל RJ45 ל home plug בחדר שלי ובחדר בו נמצא הראוטר הוא יתחבר כרגיל. אני רק רוצה לוודא שזה לא יאט את האינטרנט (לי דווקא נראה שזה יאט משמעותית משום מה). והאם יש פתרון אחר, אפשר לחבר מודם חוטי (בלי wifi) אבל שיהיה על אותה התשתית וכו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, ברשותי ראוטר OfficeConnect מבית 3com וכרטיס רשת באחד המחשבים. למחשב בלי כרטיס הרשת חיברתי את הראוטר, והמחשב עם הכרטיס, קלט את הרשת שלי במחשב בלי הכרטיס. כעת, כהמחשב עם הכרטיס מייבא, כביכול, את הרשת, התהליך נכשל. מה לא עשיתי נכון? מה לא הגדרתי? האם אני זקוק לכרטיס רשת בכל אחד מן המחשבים? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by harelrl9,

שלום, להורים שלי יש בית פרטי והם משתמשים בטכנולוגית ה-HomePlug כאשר הנתב נמצא באחד החדרים, וקיים מתאם של Dlink בחדר הממ"ד. אני מעוניין להוסיף קליטה אל-חוטית למרתף ולכן חייב נתב אלחוטי. בדקתי גם עם בזק וגם עם Dlink והבנתי שכבר לא מוכרים מוצר שיכול לתמוך בקליטה אלחוטית במרתף (DHP-1220AV,DHP-306). האם אפשר לקנות את המוצר באינטרנט עם משלוח לארץ? האם מישהו מכיר דרך אחרת? תודה, הראל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שבוע טוב לכולם הערב חיברתי לרשת האלחוטית הקיימת שלי ראוטר אלחוטי נוסף שישמש בתור AP הראוטר הוא מסוג אדימקס BR6204WG חיברתי את האדימקס לראוטר הקיים באמצעות כבל רשת והוא שידר את האות האלחוטי, הכל כמו שצריך. יצאתי מהבית לכמה שעות וכשחזרתי אני פתאום רואה שהראוטר (האדימקס) לא מגיב לאף חיבור חוטי. ניתן להתחבר אליו בצורה אלחוטית, וגם להיכנס להגדרות שלו, אבל הוא לא מזהה אף חיבור קווי. ניסיתי כמה מחשבים, ניסיתי כבלים שונים. כלום. עשיתי HARD RESET, ההגדרות שלו אופסו, עדיין ניתן להתחבר אליו אלחוטית, אבל עדיין לא מזהה שום חיבור קווי מה אני עושה עכשיו? איך אני מתקן את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי חבר'ה.. טוב לחזור לכאן.. אז ככה, כפי שחלקכם יודעים יש לי שני מחשבים, אני רוצה לחבר אותם ברשת, אבל אין מצב למעבר כבלים נקי לאחד המחשבים כי הוא יושב בסלון. ועוד מחשב נייד בכלל למעלה. לכן מצאתי פתרון נחמד - רשת אלחוטית בסטנדרט 802.11b. קצב מעבר של 11מ"ב במרחק של עד 30 מטר בשטח בנוי. הסידור יהיה ככה: מחשב ראשי יושב בחדר שינה ומחובר מהכרטיס רשת שלי לDSL router/נקודת גישה אלחוטית/switch שאני אביא מחו"ל (כזה All In One) חשבתי על זה של Linksys. גם אם הוא לא יתפקד בתור מודם ADSL (מישהו יודע על סיבה של חוסר תאימות אולי?), אז אני יכול לחבר ל-switch שבו את ה-Alcatel שכבר יש לי. מחשב משני יושב בסלון מחובר לקולנוע הבייתי, יהיה לו כרטיס רשת אלחוטי של Linksys גם כן. עכשיו כל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם יש יתרון כלשהו לראוטר vdsl של בזק על פני מודם vdsl וראוטר סטנדרטי? מה הפתרון העדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אנשים. אני רוצה לשים סיסמה לנתב האלחוטי כדי לא לאפשר לאנשים להתחבר אליו. ניסיתי לבדוק בחוברת הוראות (לינק לחוברת הוראות בתחתית ההודעה) באתר של SMC, אבל לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין איפה בדף ההגדרות של הראוטר אני בוחר סיסמה לנתב? תודה!! חוברת ההוראות של הנתב (אנגלית): http://www.smc.com/files/AQ/WBR14G_MN.pdf

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אז אחרי שניסיתי הכל הקושחה הזאת בלתי נסבלת ולא משנה באיזה גרסה גם פתחתי שרשור בפורום של DD-WRT ולא עזרו לי אז אני רוצה לחזור לקושחה המקורית דחוף! ראיתי שכאן: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database הם נותנים את קבצי ה BIN לקשוחות המקוריות של הראוטרים ויש שם קובץ BIN לדגם של הראוטר שלי. הינה הלינק אם אין לכם כוח להגיע: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0 הבעיה היא שאין אזכור ממשי וחד משמעי שאופי החזרה לקושחה המקורית זה דרך האתר של הראוטר. אמרו לי פה שצריך לעשות את זה עם USB ושמעתי נראה לי שגם עושים את זה דרך פרוטוקול שקוראים לו TFTFT או משהו כזה אבל נראה לי שבמקרה שלי אני לא צריך להסתבך וכל מה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים