רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
צריך נתב טוב וזול עם פיירוול. בהתחלה חשבתי על זה אבל קראתי פה בפורום שכדאי להתרחק מאדימקס. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. טוב לחזור לכאן.. אז ככה, כפי שחלקכם יודעים יש לי שני מחשבים, אני רוצה לחבר אותם ברשת, אבל אין מצב למעבר כבלים נקי לאחד המחשבים כי הוא יושב בסלון. ועוד מחשב נייד בכלל למעלה. לכן מצאתי פתרון נחמד - רשת אלחוטית בסטנדרט 802.11b. קצב מעבר של 11מ"ב במרחק של עד 30 מטר בשטח בנוי. הסידור יהיה ככה: מחשב ראשי יושב בחדר שינה ומחובר מהכרטיס רשת שלי לDSL router/נקודת גישה אלחוטית/switch שאני אביא מחו"ל (כזה All In One) חשבתי על זה של Linksys. גם אם הוא לא יתפקד בתור מודם ADSL (מישהו יודע על סיבה של חוסר תאימות אולי?), אז אני יכול לחבר ל-switch שבו את ה-Alcatel שכבר יש לי. מחשב משני יושב בסלון מחובר לקולנוע הבייתי, יהיה לו כרטיס רשת אלחוטי של Linksys גם כן. עכשיו כל …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתקשורת של האינטרנט (כבלים)... כל איזה 10-15 שניות, יש קפיצה בתקשורת. זה נראה כך: Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=17ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=21ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=1425ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 הבעיה היא לא בסרבר, שכן זה קורה בכל שרת, ישראלי או אירופאי... באינטרנט זהב אמרו לי לעשות כך: לשנות כתובת DNS - לא עבד. לשנות את הMedia Type בהגדרות הכרטיס רשת ל10MB Half Duplex - לא עבד. הם הפנו אותי למת"ב: בדקו את המודם ואמרו שהכל טוב במודם והבעיה היא בכרטיס ר…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם Motorola Surfboard ואני רוצה להשתמש בראוטר כדי לפצל את חיבור האינטרנט לרשת ביתית. רציתי לדעת האם הדבר אפשרי והאם אני צריך ראוטר מסוג מסויים. בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את האתר שלי, ופניתי לחברת גלקום שמתמחה בבניית אתרים סלולריים. הם הציעו לי שתי הצעות, אחת לאתר מותאם ואחת לאתר ייעודי לסלולר. אני מאוד מתלבט בנושא, כי אתר מיוחד, משמעו עוד טיפול והשקעה בקידום וכו'. האם אתר מותאם מספיק טוב מבחינת חווית הגולש? אשמח לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מחשב "שרת" עם מולטימדיה ומסמכים ואני רוצה לשתף תיקיה ספציפית ב "שרת" הזה עם מחשב ספציפי ברשת זה אפשרי ? כי זה נותן לי אפשרות רק EVERYONE , זה או לשתף את כולם או לא לשתף בכלל אם מישהו יודע אני אשמח , תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד כמו סינוס בכל מה שקשור למהירות. כלומר מתחיל מאוד מהר יורד כמעט לאפס ועולה שוב כמעט למקסימום (סינוס עם פאזה למי שרוצה להתחכם) וכך זה ממשיך. אני בבזב"ל (בזק בין לאומי) עם חבילה של 5MB. אם יש הצעות לפיתרון אני אשמח. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם מודם של מוטורולה וראוטר של one level. אני מחובר דרך הוט. פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת. יש לי כרטיס רשת מובנה בלוח אם Intel lakeport-g i945g. הורדתי את הדרייבר מהאתר של אינטל וזה עדיין לא מזהה לי אותו. דיברתי עם התמיכה של הוט, הם אמרו לי שאני צריך פשוט להתקין מחדש את כרטיס הרשת. ואז לראות local area connection וזהו. בלי להתקין כלום. האם זה נכון שאני צריך להתקין אבל את הראוטר? כי התקנתי את הראוטר וזה לא עבד. אחכ הסרתי אותו והוא גם לא עבד. ככה שאין הבדל... אני חייב לציין דבר חשוב. הראוטר והמודם מחוברים למחשב ועובדים- אפשר לגלוש דרכם ב wi-fi, אבל אי אפשר להתחבר אליהם דרך המחשב הנייח שאותו פירמטתי. (הם מחוברים אליו ישירות בכבלים). איך אני …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש איזו תוכנה אשר דרכה אוכל לבצע ניתור של הפעילויות ברשת המשרדית - לא רלוונטי לי מה תוכן הפעולה יותר רלוונטי האם מישהו מוריד קבצים,שולח מיילים גדולים או תמונות או סרטונים - לא נובע מרמה של חטטנות כמו על מנת לאתר מי גורם לעומסים על הרשת המשרדית (וטוחן לה את הצורה)... בתודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX... ושינתי את ההגדרות של הכבלים (עשיתי חייגן)... יום בבוקר בעבודה התחברתי לIP שלי בבית ובטלתי את ההגדרה הזו ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכתובת 192.168.2.1 של הראוטר... יש לי עוד מחשב שמוחבר לראוטר שדרכו אני כן יכול להיכנס לדף הגדרות! כבר איפסתי לגמרי את הגדרות הראוטר (בלחיצה מאחורה) אבל כלום... במחשב הראשי אני לא לא יכול להתחבר ובמחשב השני כן... בשני המחשבים האינטרנט עובד רק דף ההגדרות של הראוטר לא עובד במחשב הראשי :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החלפת אנטנה בראוטר לאחוטי האם זה אפשרי? שלום. בראשותי ראוטר אלחוטי מסוג TEW-431BRP של TRENDnet. הראוטר לא משדר לקומה שנייה ובלחץ אטומי לאיזור המטבח. רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אנטנה מתברגת למכשיר שמשדרת לטווחים יותר ארוכים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כן.. יש לי Router ואין לי מושג איך לשנות את כתובת בIP שלו... האם בכלל אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעזורים... Btw, Im new here so 'respect'
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו מה יכול לגרום לפינגים גרועים לח"ל??? אני בקווי זהב,עד לפני איזה שבוע\שבועיים לא היתה לי שום בעיה כזאת,פיתאום הפינגים לחו" הם בין 800-1300!!!!!!! מה לעזאזל זה יכול להיות??!?!? אני ב ADSL מודם לבן קטן אלקטל,ב 0.5 "מגה" . מה שכן,לפעמים שאני מתחבר ומתנתק זה מסתדר,ולפעמים לא. רוב הזמן זה גרוע... :'( עזרה בבקשה...?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי ראוטר של level one מדגם: WBR- 3407A המחשב שלי מחובר לראוטר עם כבל, ויש עוד מחשב בבית ש"מחובר" עליו אלחוטי. אני ניסיתי בעבר לפתוח פורטים בראוטר כדי שאני יוכל לשתף קבצים בתוכנה "sababa DC" אבל שום דבר לא הולך לי... מישהו יכול לעזור לי? איך עושים זאת בכלל? לפני שהיה לי את הראוטר פתחתי פורטים רק בפאייר וול והכל היה מצויין. תודה לכולם וסוף שבוע טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנוגע להוטבוקס היה לי 12 מגה אינטרנט והורדתי ביוטורנט במקסימום של 1.2 מגה -כמו שצריך התקינו לי שלשום 30 מגה והוט בוקס והיה לי ראוטר כזה(עדיין יש לי אותו): http://img1.ret.co.il/images/IF/2BE3A4_0.jpg (TP-LINK TL-WR841ND) אני מוריד על מקסימום 600 ק''ב עכשיו ואני בטוח שזה קשור להגדרות חדשות שאני אמור לשים? לקנות ראוטר חדש? (יש לי אותו שנה) לעדכן אותו? לפתוח פורטים אם צריך? לקחתי את הפורט שאני משתמש בו ביוטורנט וניסיתי לפתוח אותו דרך האתר: http://www.canyouseeme.org/ והוא רשם לי ERROR מה אני עושה? עוד מישהו היה לו ראוטר כזה ובאמת זה בעיה בראוטר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני עובר לבית חדש, ואני רוצה להזמין שירותי אינטרנט, אין לי צורך במהירות גבוהה אני משתמש ממוצע (הורדות לעתים בעיקר דרך טורנטים), איזה ספקים הכי כדאי לי לבחור? למיטב הבנתי המהירות תלויה (לפחות בכבלים), כמה משתמשים נמצאים על אותו חיבור (ז"א שהמהירות בעצם משותפת ואתה מקבל בשעות פחות עמוסות יותר מהירות, וכן להיפך). מה אתם ממליצים, ומה הוא טווח המחיר? תודה רבה, והמשך יום מצויין. חנן.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע אני מחובר על סיבים של סלקום בתשתית של אנלימיטד, ועתה הגיע אלי הצעה מפתה מחברת HOT. ויש לי על כך 2 שאלות: 1. האם במחיר יותר נמוך, שווה לנסות את הוט על פני סלקום? (1000 שאני עכשיו בסלקום 134 לעומת 109 בהוט כולל ראוטר ומחיר קבוע) 2. במידה ואלך לבסוף על הוט, האם עכשיו הטכנאי שיבצע את התקנת HOT יצטרך להשחיל סיב חדש לביתי, או שהוא יוכל להשתמש בסיב הקיים של חברת סלקום? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבחירת ראוטר לבית. אני מעוניין להחליף את הראוטר שיש ברשותי היום (TL-WR941ND ) כיוון שהוא התחיל לעשות קצת בעיות ולרכוש ראוטר חדש לבית, השימושים שלי הם בעיקר סלקום TV ואינטרנט במכשירים הסלולריים. הקופסה של הסלקום TV (קופסה אחת בבית) מחוברת ישירות עם כבל רשת לראוטר הקיים ויש ברשותי אינטרנט של הוט נט שמגיע כיום ל95 מגה. התקציב שלי הוא עד 280 שקלים. אני שוקל לרכוש את אחד מהראוטרים הבאים: TP-Link Archer C2 Ver:3.0 AC900 D-Link DIR-825 AC1200 TP-Link Archer C20 AC750 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זאת אומרת הפיכת מודם לנתב? מה הוא יכול לעשות לאחר מיכן???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקחתי עסקה מאוד זולה מבזק שבה יש חיבור של 1.5 ובמסגרת המבצא קיבלתי מהם מודם ראוטר aztech 600EW ברור לגמרי שהוא דפוק ולא שווה,אבל אני רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להימנע מלהחליף אותו ורק כברירה אחרונה לקנות אחר. אני איתו כבר איזה שנתיים. חוץ מזה שהוא איטי בטירוף ברגע שיש עליו יותר ממחשב אחד, ושהוא עושה מלא בעיות לא קשורות יש לי שתי בעיות ספציפיות שאני רוצה לפתור: 1.אני ממש לא מצליח לגרום לו לתת עדיפות למחשב אחד-כלומר יש לי מחשב עבודה ומחשב אחר שבו פתוחות תוכנות שיתוף...דבר שיוצר עומס. אני לא מצליח לגרום לכך שמחשב העבודה שצריך הרבה פחות משאבים יקבל את רוחב הפס העיקרי. ההגדרה הכי קרובה שמצאתי לנושא היא הגדרות של QoS (לכאורה כתוב שם על פקטות מאייפיים מסויימים שאני מגדיר שיקבלו …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-