עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by arik100,

שלום המחשב שאני עובד עליו , פתאום מתנתק לו האינטרנט ואז חוזר אחרי כמה דקות המחשב שלי נמצא ברשת מודם 600E לראוטר LINKSYS 54GL , ולשני מחשבים , אחד מהם זה שלי הניתוקים התחילו לאחרונה האם מדובר בבעיה בכרטיס הרשת? איזה עוד בעיות יכולות להיות? מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by אברם מהמכולת,

שלום לכולם, אני נמצא ברשת אירגונית ומשער שחוסמים את היכולת למשוך דואר ב POP3. (לא מצליח). כיצד (מבחינה טכנית) אני יכול לאמת את ההשערה שלי, ולוודא שאכן יש חסימה לנושא ? תודה.

3. נורת הכרטיס רשת בדסקטופ שלי מהבהבת (לא דולקת קבוע) ובלפטופ אין בכלל אור. זה כבל מוצלב. יש איזה SETTINGS ששכחתי ? תודה אנשים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, היום שדרגתי את האינטרנת מ750 ל1.5 מ"ב.. עכשיו היה קצת בלאגן והתקשרתי להוט כדי לסדר את זה קיצר היא אמרה שהיא סדרה.. עכשיו היא אמרה לי לנתק את המודם בישביל שה1.5 יכנס לתוקף.. עכשיו אני מפחד שאולי לא השתדרג המהירות ומה שאני רוצה לדעת מכם הוא האם יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות האינטרנת שלי פועל עכשיו? תודה מראש לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר בבית של edimax ולפני כמה זמן שידרגתי את האינטרנט ל12 מגה ומאז אני לא מצליח להיכנס להתחבר לראוטר אפילו אם אני שם סיסמא הוא לא מתחבר יש איזה תוכנה כלשהיא לגלות מה הסיסמא למרות שאני יודע אותה אבל משהו מוזר שאני לא מצליח להיכנס בתודה מראש רזיאל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חיברתי את הפייבר בוקס בחדר כדי לתת אינטרנט גם למחשב וגם לסטרימר בו בזמנית אך שמתי לב בבדיקת מהירות בשניהם במקביל שהמהירות בעצם מתחלקת בין שניהם ולפעמים אחד ממש בולע את הרוחב פס של השני, יש לי 200 מגה, יש פיתרון על מנת לקבל בשניהם מהירות מקסימלית? חשבתי שדרך הפייברבוקס בכל יציאה אקבל 200. בבדיקות נפרדות אני דיי מגיע ל200 מגה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by NIVs,

יש לי אחד ישן שרשום עליו 568 CAT5. אפשר ללחוץ אותו מחדש עם 8 חוטים. הוא נראה בדיוק כמו כבל CAT5e המחבר בין המודם לראוטר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מאוד ישמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... יש לי ראוטר Wireless - G של חברת Linksys דגם WRT54G שמפצל חיבור Cable ל 2 מחשבים כאשר אני המחשב הראשי אשר מחובר ישירות למודם, ואבא שלי מחובר ע"י הראוטר ב Wireless (תמיכה בלפטופ..). בקיצור כזכור לי האתר שאני מעוניין להכנס עליו תמיד עבד בצורה סדירה גם לאחר הראוטר שהוא בערך חדש (חודש +-) עכשיו פתאום אני מנסה להתחבר לאתר והוא לא מצליח להתחבר, ואני ווידאתי שהאתר עובד ממספר אנשים שונים, ואני ניסיתי להתחבר לאתר דרך דפדפן אחר (Opera) ואופרה רשם שהוא לא מצליח להתחבר ובהודעת הארור הופיע הכיתוב הבא: Could Not connect to remote server או משהו דומה.., עכשיו יש לציין שעד כה כל אתר אחר שניסיתי להתחבר עליו עבד ללא שום ב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב! אני מחובר כרגע דרך בזק בינלאומי (תשתית בזק) במהירות 1.5 Mbit, ומשלם ~100 ש"ח (לקוח עסקי, איכשהו) יש 4 מחשבים בבית ורציתי להרחיב את החיבור, להתנתק מהקו העסקי ולעשות אחד חדש. כדאי להתחבר להוט, או לבזק (תשתית)? האם 8 מגה כדאי? ועוד שאלה, מה הפרוצדורה של התחברות לקו חדש? רציתי לדעת אם אני יכול ששתי החיבורים יפעלו באותו זמן (יש שתי קווי טלפון..) הם פשוט מביאים שם משתמש וסיסמא? איפה אפשר לדעת את המרחק של המרכזייה? אני חושב שיש לי אחת מאוד קרובה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, יש לי הוט בוקס (ספק: בזב"ל) - אני מחובר פיזית עם כבל למחשב שלי ההוטבוקס מוגדר כנתב עם WIFI. יש ברשותי נתב אלחוטי של לינקסיס WRT54GL .. אני מעוניין ששני הנתבים ידברו בינהם אלחוטית (לא חכמה לחבר כבל בין ההוטבוקס לראוטר השני) כדי שהלינקסיס "ימשוך" אינטרנט אלחוטית מההוטבוקס ויפיץ אותו אלחוטית (AP ? ) איך עושים זאת? ההוטבוקס והלינקסיס ישבו ב2 חדרים שונים, הלינקסיס יהיה רק לצורך הגברת האות האלחוטי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לאחרונה רכשתי מסך עם SMART TV וברשותי גם נתב אלחוטי DLINK 615. כאשר אני מנסה ליצור חיבור רשת (אלחוטית או קווית) המסך מקבל כתובת APIPA 169.254.xxxx. הבעיה היא רק מול המסך, 2 מחשבים שמחוברים קווית לנתב והתקנים אלחוטיים (אייפון אייפד) מתחברים ללא בעיה ומקבלים גישה לאינטרנט וIP תקין. מה שעשיתי עד עכשיו זה איתחול הגדרות ועדכון גרסאות גם לנתב וגם למסך הטלוויזיה, החלפת פורטים, ביטול הFIREWALL בנתב, פתיחת פורטים מתאימים עבור המסך בנתב ואפילו ניסיתי לקבוע IP סטאטי במסך. למרות כתובת הAPIPA, אני מצליח לתקשר בDLNA למסך, אך אין גישה חיצונית לאינטרנט. אני עדיין לא יודע אם זו בעיה בהגדרות, תקלה בנתב או תקלה בכרטיס הרשת במסך. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by adlanm,

שלום כשאני מעביר קבצים בתוך הרשת בין WIN 7 ל-XP אני מקבל מהירות תעבורה של 11 מגה זה נראה לי מאוד איטי נתב Edimax BR6434N

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב נייד (compaq mini 311c) ובגלל בעיה כלשהי עם המערכת הפעלה הייתי צריך לפרמט את המחשב. עכשיו אני עובד עליו אבל הוא ריק מתוכנות של היצרן ורציתי לדעת איך אני יכול להתחבר לרשת ה-Wi-Fi דרך ה-windows xp?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, הגדרתי מספר תקיות כתקיות שיתוף מ2 מחשבים ברשת אני מצליח להכנס ללא בעיה לעומת זאת מ2 מחשבים אחרים אני לא מצליח להכנס לתקיה והוא נותן לי שגיאה ושאין לי הרשאות אשמח לעזרה בפתרון הבעיה מדובר בוינדוס 8

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gczobel,

היי, אני מחפש נתב חדש שיחליף Linksys WRT54GL שלי. זה היה ציוד באמת נפלא במשך 8 שנים אבל זה זמן לעבור למשהו חדש. אני מחפש: - אלחוטי N או AC - Gigabit Ethernet - הקושחה Tomato או תמיכת WRT-DD (בעיקר לאיכות שירות, VPN, VLAN) - עמידה ואמינה כמו WRT54GL. - למכירה בישראל. ניסיתי למצוא בפורום, אבל מצאתי רק שאלות למכשירים ספציפיים או לנתבים מח"ל. מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מחשב ראשי מחובר ישירות לראוטר +2 פועלים אלחוטי קבעתי ב LOCAL AREA CONNECTION במחשב הראשי -רשת סטטית ב TCP V4 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 ה DNS של בזק מעת לעת כל הקונפיגורציה הזאת נעלמת זה קורה גם בשני המחשבים האחרים מחשב אחד 10.0.0.5 מחשב שני 10.0.0.8 ניסיתי לא להוסיף את ה DNS של בזק אך ללא הועיל תודה רבה על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BIGWOLF,

שלום, יש לי עכשיו מסימה לא פשוטה ! יש לי 2 כיתות מחשבים סה"כ 60 מחשבים ! התלמדים כל הזמן גונבים חלקים מהמחשבים. הבאתי מנעולים והגנבות נפסקו ! התלמידים הורסים כל הזמן את המערכת הפעלה - אז הבאתי MAGIK CARD לכל המחשבים והבעיה נעלמה. אז התעוררה בעיה חדשה שאני רוצה לשמוע ממכם איך הכי טוב לפטור אותה ! יש לשתי הכיתות האלה שרת קבצים, כדי שהתלמידים יוכלו לשמור את הקבצים שלהם, עבודות וכו' עליו. אז כמה תלמידים התחילו בזדון למחוק עבודות של תלמידים אחרים ! לעשות סיסמה ושם משתשמ לכל תלמיד זה טירוף מצד אחד, אבל יש פטרון אחר ? פטרון קל ופשוט ?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, אני מתעניין כרגע ברכישת ראוטר שתומך ב DD-WRT. ראיתי ראוטר ממש זול (29$) באיביי של TP-LINK והוא אלחוטי בלבד. TP-Link WR703N 4.0 Router details Additional information Chipset AR9331 Other downloads RAM 32 MB FLASH 4 MB בכל אופן, הבנתי שאפשר לשנות את עוצמת השידור של הראוטר. מה העוצמה המירבית שניתן לשדר? הבנתי שהתקן מחייב 1.5Watt. האם אפשר לעקוף את זה? והאם זה משנה איזה ראוטר אקנה? (הבנתי שיש DD-WRT בגרסה קטנה לראוטרים עם זיכרון מופחת) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי ממיר/מודם של הוט HOTBOX-4. כל כמה דקות (משתנה בשעות היממה ) חל ניתוק של ה-IP ברשת האלחוטית. השירות של הוט לא יודע מה לעשות (טוענים שבודקים מרחוק עד שהשיחה מתנתקת). יש מה לעשות לבד בהגדרות של הממיר/ראוטר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Morfium,

שלום, היום בבוקר התחילו בעיות איטיות חמורות, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה או בעומס של הספק או התשתית, אבל לקראת הערב התחלתי לחשוש שהבעיה אצלי ... בכל מקרה, פניתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ובדקתי איתו את כל העניין. התוצאות הם כאילו: כאשר אני מתחבר ישירות למודם (ללא הראוטר) הכל טס. כאשר אני חוזר לעבוד עם הראוטר הכל זוחל עד לא זז בכלל. עשיתי איפוס הגדרות לראוטר, נתתי לו לנוח קצת בלי חשמל, ביצעתי עדכון "קושחה", אבל כלום לא עזר. הספק והתשתית שלי הם בזק ובזק בינלאומי (15 מגה). האם הלך לי הראוטר, או שיש אולי יש לכם רעיונות אחרים ? אם באמת הלך לי הראוטר (מה שכנראה קרה) אשמח לשמוע הצעות לראוטר חדש. יש לי עכשיו את ה Linksys wrt54gl שעד עכשיו הוא היה מעולה. עריכה: בדיוק כשסיימ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by B@Kss,

נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים