רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המודם הזה מדוד אתמול אז מזל טוב לי a\w נכנסתי לממשק שלו 192.168.1.1 בחרתי PPPOE שמתי יוזר וסיסמא, שמרתי (מעבר לזה לא נגעתי בכלום) הלכתי למסך האחרון ועשיתי connect אחרי מספר שניות, אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח לקבל איפי מהשרת PPPOE מה עושים? הראוטר עבד אצל דוד שלי והמודם תקין לחלוטין כנ"ל הכבלים, יש לי עוד ראוטר ושם הכל תקין כמו כן, גם ניסיתי ביוזר השני שהוא של 015 (הראשון ברק). ניסיתי 2 מודמים וניסיתי להגדיר עם אינטרנט אלחוטי ועם מחשב נייח גם עם הכפתור ניסיתי ושום דבר ד"א הרצתי חיפוש קצר וב 2 העמודים הראשונים לא מצאתי מידע שקשור אלי אלא רק בעיות עם כלבים תודה לכל מי שיעזור
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם: נתב אלחוטי Edimax BR-6424n ראוטר אלחוטי Edimax דגם BR-6424n נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N נתב אלחוטי D-Link DIR-615 מה מהם לבחור?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי ניתוקים בראוטר, POWERNET PAR 720G. מה שקורה זה שהאינטרנט פתאום מפסיק לעבוד ונורת הADSL נכבית, אחרי דקה זה מתחבר מחדש. עכשיו כשעברתי לווינדוס 7 זה קצת יותר חמור ממה שזה היה פעם, עדכנתי קשוחה של הראוטר וזה עדיין לא עזר. יש לציין שיש עוד מחשב שמחובר דרך HPNA3. המחשב נקי כיוון שרק עכשיו עבר פירמוט. אני לא יכול לחשוב על שום בעיה מלבד שהראוטר דפוק? איך אפשר לבדוק את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מצטרפת כלקוחה חדשה לבזק + בזק בן לאומי הם ממליצים לקחת ראוטר של: Edimax MODEM ADSL2 + AR-7284WNA אבל לפי המלצות יש בו מלא ניתוקים ראיתי ראוטר TP-Link TL-WN941ND האם אתם ממליצים עליו והאם הוא מתאים לבזק + בזק בן לאומי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לכותרת, קורים אצלי ניתוקים בזמנים לא קבועים לפעמים פעם ולפעמים פעמיים ביום. הגדרתי במודם שהמחשב שלי יקבל ישירות את המידע בלי שיעצור במודם (נראה לי אבל שהבעיות החלו כמה זמן אחרי) וקיבלתי DNS חדשים מבזק אחרי שהם שאלו אותי אם אני צריך את זה לראוטר כמובן ;D (אם מישהו צריך פירסמתי אותם בתגובה להודעה אחרת הכותרת שלה DNS עדכניים מבזק בינלאומי, מקסימום אפרסם שוב אם מישהו צריך) פשוט מופיע לי על האייקון של המחשבים- כבל רשת מנותק ואז כבל רשת מחובר וזה מעצבן כי זה מנתק את האימול! האיכות קו מבדיקה של בזק גבוהה וכן הכרטיס רשת שלי הוא על לוח האם החדש (לא נראה לי שהבעיה שם למרות שיום אחד זה התנתק וחזר רק לאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל לכרטיס רשת) וכן בדקתי שהמחשב לא יכבה את ההתקן ...…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים עדכנתי את חבילת האינטרנט שלי ועברתי מתשתית כבלים לתשתית של בזק. בהזדמנות זו הגדרתי את האינטרנט שלי ל5 מגה. ספק אינטרנט שלקחתי 013 נטויג'ן במסלול של אייפי לגיימר. *מחובר דרך ראוטר, אך הבעיה קיימת גם בחיבור ישיר של המודם למחשב. הבעיה קיימת גם בתוכנות שיתוף וגם בעת הורדה מHTTP רגיל. כאשר אני מבצע הורדה כלשהי משרת מסויים אני מוריד על המקסימום אבל זה לא קבוע.. זה מוריד ואז יורד לאפס לזמן מוגבל ואז חוזר, וככה זה מחזורי. אך כאשר בעזרת תוכנה NETLIMITER אני מגביל את המהירות הורדה ל500 לדוגמה זה די יציב ויש הרבה פחות תקיעות כאלה. ביצעתי כיוון של MTU, לאחד אופטימלי לפי המדריכים באינטרנט. זה לא עזר בכלל. * בעת בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק לדוגמא אני כן מגיע ל5 …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני באזור 08 עם חיבור ADSL ומאז אתמול בבוקר אין חיבור לאינטרנט. הספק טוען שהבעייה בבזק ואין צפי לחזרת השרות. האם למישהו יש מידע מה הסיפור?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו מהו האינטרנט המהיר ביותר שניתן להשיג כיום?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי + AP + wireless PCI adapter כולם עובדים בתקן G אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים נייחים...במחשב אחד מותקן ה-PCI ובשני הנתב בינהם מפרידים שני קירות בטון בין שני הקירות שמתי AP שהוא עובד נפלא עם הנתב (מחובר בסלון ל-MC500 ) אבל המחשב השני עם ה-PCI לא "מגלה" שום רשת. בדקתי את כל ההגדרות שיניתי כיוני אנטנה וכלום לא עזר אם יש למישהו רעיונות הצעות או מישהו שנתקל באיזה שהוא מדריך מפורט בבקשה הגיבו תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיית התחממות של ASUS AM 604G? זה כבר השני שמחליפים לי. מה האפשרויות שעומדות בפני?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם והנתב הנ"ל,כרגע הצלחתי לחבר אותם כאשר המודם מכיל את הגדרות החיבור user וסיסמה. והנתב על ברירת מחדל אוטומטית -סרבר DHCP. WRT54GL מכיל מעבר את כל הport forwarding וההגדרות שהיו לי בחיבור הקודם שלי. לכן רציתי לדעת איך אוכל לעשות שאת כל ההגדרות אני אעשה מהנתב ולא מהמודם. בהגדרה האחרונה הנתב היה מוגדר על PPPOE ובו היו היוזר והסיסמא. מה אני צריך לשנות בהגדרות של המודם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי לוח GIGABYTE -P965-S3 אבל מסיבה כלשהי הוא לא מצךיח להתחבר לחיבור הרשת באמצעות החביור שעל הלוח. האפשרות היחידה שלי להתחבר היא באמצעות כבל USB. יש לי מודם של TERYON הנה תמונה של החיבורים שלי. כאשר השמאלי הוא של הלוח והימני הוא באמצעות הUSB. אשמח לכל עזרה (בעבר הצלחתי להחבר עם הETHERNET בלוח אחר של אסוס). תודה [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חברת Western Digital, אחת היצרניות המובילות של כוננים קשיחים ואמצעי אחסון, חושפת שורה של מוצרי תקשורת. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2326
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי חייגן ל- 013, שאותו אני מעוניין להשאיר במצב Shared תמידי. כיום, כל פעם שאני מתנתק, אני צריך לשתף אותו מחדש. האם יש דרך "לקבע" את השיתוף על החייגן? תודה מראש, 8)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שדרגתי את האינטרנת מ750 ל1.5 מ"ב.. עכשיו היה קצת בלאגן והתקשרתי להוט כדי לסדר את זה קיצר היא אמרה שהיא סדרה.. עכשיו היא אמרה לי לנתק את המודם בישביל שה1.5 יכנס לתוקף.. עכשיו אני מפחד שאולי לא השתדרג המהירות ומה שאני רוצה לדעת מכם הוא האם יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות האינטרנת שלי פועל עכשיו? תודה מראש לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש, יש לי בבית רשת בייתית של 6 מחשבים - שמוגדרת כworkgroup. אני רוצה להתחבר לרשת הבייתית ולהתחבר דרכה גם לאינטנט איך אני עושה את זה, ניסית לפשוט להתחבר דרך properties של my computer , כתבתי את שם הworkgroup אבל לא הצלחתי למצוא אח"כ אף אחד מהרשת (לא היה לי ping לאף אחד..). איך בדיוק מגדירים את הרשת הזאת? תודה תודה נועה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש. יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-