רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
הלוח במפרט. יש לי שני כרטיסי רשת ויש לי שתי שאלות: 1.למה יש שני כרטיסי רשת? 2.האם אוכל לחבר מחשב נוסף לשם ולוותר על סוויט'צ? המודם מקונפג אצלי לראוטר והוא של ECI ה-320+.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא הצלחתי לפתוח פורטים בפייר וואל המובנה בנתב הזה אולי אני לא מגדיר את ההגדרות טוב, אני לא יודע אולי תייעצו לי כיצד לפתוח את הפורטים, או בכלל כיצד לבטל את הפייר וואל ? אני מצטרף תמונה של המקום שבו, לדעתי, מגדירים את הפורטים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי מחובר עד לא מזמן ל 012 בגבלים בחיבור ללא חייגן הם התחילו לעלות לי מחירים אז עברתי ל 014 בזק בינלומי שם גם קיבלתי חיבור ללא חייגן אבל בהגדרות של הנתב אני מקבל את הדבר הבא ב 012 זה היה לי על בין 2 ל4 כל הזמן בבזק זה עולה ב 1 עד 2 כל שעה לפי ההגיון ולפי מה שרשום זה חבילות מידע שיוצא מהמחשב ונחסמות זה אומר שיש לי וירוס/trojan שמנסה להוציא תקשורת החוצה? כי לפי כל הסריקות שעשיתי זה לא מוצא כלום או שזה שיטה שונה בחיבור mpls של בזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, היום היה אצלנו טכנאי של הוט שחיבר אותנו לתשתית שלהם, ולאחר מכן בוצע החיבור לספק של הוט. בדיקות מהירות מראות 100 מגה הורדה, כמובטח, ופינג של 10ms. העלאה על הפנים, רק 2 מגה, אז אני טועה אם זה קשור לזה. הפינג במשחק OVERWATCH (היחיד שאני משחק) קפץ מ-70 שהיה בבזק ל-130 ועד 350. האם זה קשור להעלאה האיטית, או משהו אחר שקשור להוט, או שזה לא קשור לאינטרנט החדש? המחשב הרלבנטי מחובר ישירות לראוטר של הוט (!). תודה, יהונתן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי . אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי. יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת? מה זה כבל מוצלב? בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, הרשת בבית מורכבת משני מחשבים המחוברים אלחוטית לסמארטבוקס של אורנג'. מחשב אחד נייח והשני הוא msi wind u100. מה שקורה זה שכמה דקות אחרי שהנייד מתחבר לרשת, פתאום גם הוא וגם הנייח מתנתקים מהרשת ולא ניתן להתחבר אליה עד שהראוטר מנותק ומוחזר לחשמל. הנייח יכול לגלוש ימים בלי תקלות כל עוד הנייד לא מתחבר לרשת. ניסיתי עדכון דרייברים לכרטיס הרשת של הנייד אפילו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 במקום XP. מבחינת אורנג' הכל תקין (והנייח באמת גולש בלי בעיות, כל עוד הנייד לא מתחבר). זה פשוט נראה כאילו הכרטיס רשת המובנה בנייד פשוט הורג רשתות אני די אובד עצות. יכול שהכרטיס רשת פשוט דפוק ומפיל את הרשת? חיפוש בגוגל לא הראה לי בעייה דומה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגדרתי מספר תקיות כתקיות שיתוף מ2 מחשבים ברשת אני מצליח להכנס ללא בעיה לעומת זאת מ2 מחשבים אחרים אני לא מצליח להכנס לתקיה והוא נותן לי שגיאה ושאין לי הרשאות אשמח לעזרה בפתרון הבעיה מדובר בוינדוס 8
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתחבר למחשב שלי במשרד מהבית (העסק הוא שלי) שתהייה לי שליטה מלאה על המחשב מרחוק כולל העברת קבצים בחינם האם כדאי להשתמש בRDP של ויינדוס או בתוכנה אחרת ?(שמתי לב ש TEAM VIEWER לעסק היא בתשלום) אם אפשר גם לינק למדריכים איך להגדיר את הRDP?? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלפתי לא מזמן את הראוטר הישן שלי (DLINK DI-514) באחד חדש(NETGEAR DGN2200) הראוטר החדש מצויין אבל יש בעיה אחת: הקליטה לא טובה בחלקים מסויימים בבית. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הראוטר את הישן בעזרת כבל רשת לחדש ואז להגדיר אותו כך שהוא יהיה סוג של תחנת ממסר ובכך יגדיל את עוצמת האות בעזרת האנטנה שלו. רציתי לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן, אם יש מדריך כלשהו שיוכל להסביר איך לעשות את זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להקים רשת חוטית בין שני מחשבים אשר בביתי. באמצעותי מודם בעל חיבור usb. ברצוני לקנות נתב לחבר מכל מחשב כבל אל הנתב, ולחבר את הנתב למודם. האם זה אפשרי? מזכיר שישי לי מודם usb, ושזו רשת קווית. אם זה אפשרי איזה נתב מומלץ לקנות? ואיך לחבר בדיוק את הכבלים ממחשב לנתב ומנתב למודם? באלו כבלים מדובר בכל חיבור?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש להתחבר ממחשב נייד לאינטרנט מכל מקום וכפי שהבנתי ניתן לעשות זאת. באמצעות אינטרנט סלולרי. האם המבצעים שמציאות שלל החברות שהם אינטרנט + חיבור לרשת סלולרי שווים את רכישתם ? ביכולתי להביא את המחשב הזה LG T380-RB1 ב 3000 ואז להוסיף לו מודם סלולרי,לכן אם הרכישה של המבצעים של שלל החברות לא משתלמת,אשמח למידע על איזה חברה ממומלצת מכיוון שאין לי שום ידע בנושא..תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתקשורת של האינטרנט (כבלים)... כל איזה 10-15 שניות, יש קפיצה בתקשורת. זה נראה כך: Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=17ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=21ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=1425ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 Reply from 192.117.126.66: bytes=32 time=18ms TTL=245 הבעיה היא לא בסרבר, שכן זה קורה בכל שרת, ישראלי או אירופאי... באינטרנט זהב אמרו לי לעשות כך: לשנות כתובת DNS - לא עבד. לשנות את הMedia Type בהגדרות הכרטיס רשת ל10MB Half Duplex - לא עבד. הם הפנו אותי למת"ב: בדקו את המודם ואמרו שהכל טוב במודם והבעיה היא בכרטיס ר…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם במודם שמשולב בתוכו גם ראוטר ש HOT מביאה אפשר להפנות פורטים ולשנות הגדרות כאלה כמו בכל ראוטר ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני משחק COD דרך ה PS3 זה לוקח הרבה מה UPLOAD של האינטרנט ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי בנוסף לwrt54gl שלי את dlink 2650u מבזק(כשעברתי תשתית). חשבתי להשתמש בwrt54gl כ- Repeater bridge שיגביר את האות של הראוטר מבזק - עשיתי זאת באחד המחשבים בבית(שצריך אות חזק - הוא מזרים סרטים) וחיברתי את המחשב בכבל רשת לWRT.. עכשיו, השאלה שלי - האם למרות שהמחשב מחובר בכבל רשת לראוטר , האות עדיין מוגבר? למרות שהוא לא קולט את האות המחודש בWiFi? ולמרות שהגדרת את הvirtual wireless network שלא תשדר - הראוטר עדיין משדר וניתן להתחבר אליו! מדוע? אני משתמש בfirmware של DD-WRT 2.4 - - תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי ב- http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=188742&sid=10 אני מבין את האיך אבל לא את הלמה. הסבר לכתבה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדי להגדיר כתובת IP סטטית אני צריך לתאם זאת עם ה- ISP? ובכלל, מה יתרונות וחסרונות של מתן כתובת IP קבועה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך שזה נראה, סביר להניח שדפקתי את הנתב. רציתי להפוך אותו למן "כרטיס רשת" והבנתי שהאפשרות הזו קיימת רק בקושחה צד שלישי, נכנסתי לאתר של dd-wrt והורדתי משם את הקושחה הכי עדכנית, היא מ- 2013 והנחתי שזה ידע להתמודד עם הקושחה של היצרן מאפריל אשתקד. עשיתי "עדכון קושחה" דרך הממשק של TP-LINK, ההתקנה לכאורה עברה בהצלחה אך הנתב לא הביא אותי להמשך של ההתקנה אלא פחות או יותר הפסיק להגיב. ניסיתי לגשת אליו ב- 192.168.1.1 והעמוד לא מגיב, ניסיתי לעשות פינג לכתובת הזו ואני מקבל "destination net unreachable" גם כאשר אני מקבע את הכתובת של המחשב ל- 192.168.1.10 קראתי קצת בפורומים של DD-WRT ו- OPENWRT ונראה שצריך ציוד מסוים כדי לנסות ולהחזיר את הנתב לעבודה. למעשה המצב שלי הוא כמו שמתואר כאן. …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום אני משתמש במתאמים על רשת החשמל כדי לחבר את הרשת הביתית בין הקומות. המהירות לא משהו. ביום טוב העברת נתונים מגרדת את ה10MB לשנייה. האם ניתן כיום להגיע באמצעות רפיטר אלחוטי להעברת נתונים מהירה משמעותית בן הראוטר לרפיטר ? אני יוצא מתוך הנחה שהראוטר תומך בתקן AC וכך גם הרפיטר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בזק חסמו נתב ישן שלי כך שאי אפשר להתחבר איתו עם ספקים אחרים. נדמה לי שבזק חוסמים את הכתובת MAC של הנתב. האם יש דרך לעקוף את החסימה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבזמן האחרון המהירות הורדה במחשב הנייד דרך ראוטר Linksys WRT54GL נמוכה מהרגיל . באינטרנט 3 מגה - 250 קילו בייט לשנייה כששום תוכנה לא פועלת ברקע. שום מחשב אחר יותר לא מחובר לראוטר,רק המחשב הנייד בווירלס. כשחיברתי את המודם ישירות למחשב הנייד והגדרתי חייגן אז המהירות של ההורדה עלתה ל 390 . מכאן: הבעיה בראוטר. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאור ניתוקים חוזרים ובאים בחיבור האינטרנט התקשרנו לבזק בינלאומי לשאול מה הבעיה. בבזק בינלאומי אומרים שעבודה עם חייגן בתוך הראוטר וחיבור כבלים דרך HOT גורם לניתוקים ואי ייציבות בקו ויש רק ראוטרים בודדים שיכולים להחזיק ביציבות את הקו. השאלה שלי היא איזה ראוטר מתאים במצב של חיבור עם כבלים(HOT) וחבילה של בזק בינלאומי שנקראת GAMER(הכוללת תעדוף לשרתים בחו"ל), ככה שהקו יהיה יציב ולא יהיו ניתוקים חוזרים. מודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לחבר שתי מחשבים שיושבים לידי, ושיהיה להם שיתוף אינטרנט וקבצים. על אחד מהם מותקן מערכת הפעלה וינדוס (XP PRO SP2 או 2003 סרבר) ועל המחשב השני מותקן מערכת הפעלה לינוקס עם ממשק גרפי KDE. בשתי המחשבים כמובן יש כרטיסי רשת כשבאחד מהם יש שתים (אחד הולך לאינטרנט) ועל השני יש כרטיס רשת אחד. יש ברשותי ראוטר של חברת EDIMAX. איך אני יוכל להגדיר את הרשת בין שתי המחשב ושהאינטרנט יעבוד ? לא איכפת לי איזה מהמחשבים יריץ את החיבור לאינטרנט.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב אלחוטי של ASUS מדגם AM604G הנה הוא : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=154&l3=0&l4=0&model=2208&modelmenu=1 הבעיה, מידי פעם (פעם בשבועיים בערך, לפעמים יותר) הוא מתנתק מהאינטרנט (האייקון של כדור הארץ נעלם מהאייקון של שני המחשבים, מדובר בויסטה כמובן) ובכדי להתחבר לאינטרנט שוב אני צריך לאתחל את המודם (או ע"י לחיצה על כפתור ה-RESET בגב הנתב, או אתחול מתפריט ה-WEB של הנתב) השאלה שלי היא אם זה נורמלי שזה קורה עם נתב אלחוטי כזה וזה קורה בכל הנתבים או שצריך להגדיר איזה משהו מסויים בהגדרות ה-WEB של הנתב?? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-