רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי בראוטר 3 אנטנות כאלו. האם אני יכול להבריג לאחד החורים כבל מאריך ולשים את אחת האנטנות באחד החדרים או אפילו בחוץ? האם זה ישפר את הקליטה מהמכשיר הנייד?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לכבלים בחיבור של 12MB. כרגע אני עובד עם חייגן (כן אני יודע...) מכיוון שהראוטר שהשתמשתי בו כשהייתי מחובר ב-ADSL לא תומך ב-PPTP \ L2TP. אז אני בחיפוש אחר ראוטר מקצועי בעל תקן N, עדיפות לחנויות מארה"ב כמו NEWEGG / AMAZON משיקולי מחיר. תודה לכולכם. נועם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את כל מי שגולש דרך הרשת האלחוטית למהירות קבועה כלשהי. לצורך העניין 50KB. הכוונה היא שאם מחוברים שלושה מחשבים, כל אחד יוכל לנצל עד 50KB מרוחב הפס, ביחד הם יוכלו לנצל עד 150KB. אני מקווה שזה מספיק ברור. חיפשתי ב DD-WRT ולא ראיתי אפשרות לדבר כזה. מישהו יודע איך אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב אלחוטי של ASUS מדגם AM604G הנה הוא : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=154&l3=0&l4=0&model=2208&modelmenu=1 הבעיה, מידי פעם (פעם בשבועיים בערך, לפעמים יותר) הוא מתנתק מהאינטרנט (האייקון של כדור הארץ נעלם מהאייקון של שני המחשבים, מדובר בויסטה כמובן) ובכדי להתחבר לאינטרנט שוב אני צריך לאתחל את המודם (או ע"י לחיצה על כפתור ה-RESET בגב הנתב, או אתחול מתפריט ה-WEB של הנתב) השאלה שלי היא אם זה נורמלי שזה קורה עם נתב אלחוטי כזה וזה קורה בכל הנתבים או שצריך להגדיר איזה משהו מסויים בהגדרות ה-WEB של הנתב?? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להגדיר את הראוטר EDIMAX שברשותי כריפיטר לראוטר ASUS. בממשק של EDIMAX שיניתי ל-WDS ואת ה-MAC לכתובת כמו של הראוטר ASUS. בנוסף גם את אותו CHANNEL. ביטלתי את ה-DHCP. וכמובן SSID וסיסמת כניסה לראוטר ASUS. אך עדיין החיבור לא עובד יש לדעתכם גם צורך בהגדרה בראוטר היעד ASUS? תודה רבה לעוזרם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נורת הכרטיס רשת בדסקטופ שלי מהבהבת (לא דולקת קבוע) ובלפטופ אין בכלל אור. זה כבל מוצלב. יש איזה SETTINGS ששכחתי ? תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראטר חדש מסוג D-LINK DIR-300 ש 5 מחשבים מחוברים אליו..הכל עובד יפה ואין בעיות. אבל שמתי לב שיש מין פונקציה כזו בויסטה של קוד פין שאני צריך למלא מה זה ולמה זה נחחץ? יש תמונה למתה בנוסף היכן אני מסיג את הקוד הזה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. התקנתי מחדש win xp home edition עם sp2. מאז יש לי הודעה: "מצב: קישוריות מוגבלת או חסרה". (כרטיס רשת realtec RTL8139 ). ניסיתי לתקן באמצעות האפשרות ש- xp מציע (הוא מנסה לחדש כתובת ip), אך זה לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (התקנתי את הדריברים החדשים ביותר) אך שוב פעם זה לא עוזר. למשהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, דוד שלי הביא לי אריזה שכתוב עליה CAT 5 Patch Cable, ובתוכה כבל רשת של EdNet. הבעיה היא כזאת, שאני לא יודע איך להבדיל אם זה כבל רשת מוצלב או כבל רשת ישיר ??? אשמח אם מישהו יסביר לי איך מוצאים את ההבדל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים התפתחה אצלי בעיית חיבור לרשת הביתית ב-2 מתאמי רשת USB אלחוטי של חברת EDIMAX. כהקדמה, אציין שאני גולש בבית על תשתית של 100 מגה (הוט+בזב"ל) וקיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר TP-LINK 1043 (קושחה מעודכנת) מאובטחת WPA2. עד היום 2 המחשבים המצויידים בכרטיסים של אדימקס + מחשב נייד + סמארטפונים - התחברו בצורה חלקה ללא ניתוקים ובעיות. וחזרה להתחלה, משום מה התפתחה בעיה להתחבר באמצעות הכרטיסים של אדימקס - בנק' אחת, בקומה למטה, הצלחתי איכשהו להתחבר לאחר איפוס הראוטר/מחיקת הגדרות הרשת והקמה מחדש, בנק' אחרת שנמצאת ממש חדר ליד העמדה המרכזית, הרשת הביתית לא מזוהה בכלל ולאחר ניסיונות רבים/איפוסים ומשחקים נוספים עם המתאם - כשהרשת הביתית צצה ברשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר את הראוטר, ולאחר הכנסת הסיסמא והיוזר, כשאני עושה בדיקת סטטוס, משום מה כתוב לי - PPPoE disconnected האם מישהו יודע מה הבעיה ? אגב היות וידש לי קו טלפון Voip של בזק בינ"ל, אז השארתי את החיבורים כמו שהיו עם הראוטור הקודם, משמע - הראוטר מתחבר לקופסא שקיבלתי מהספק (חב' אודיוקודס), והקופסא מתחברת למודם של בזק (חב' ECI) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש וקראתי הרבה על הנתב הזה (Linksys WRT54GL) והבנתי שהוא מצויין, יציב ואמין. אבל הבנתי שיש איתו מספר בעיות בעיקר עם חיבור כבלים. אני מחובר כיום לכבלים + בזק בינלאומי בחייגן L2TP. רציתי לדעת אחת ולתמיד האם אפשרי לחבר את הראוטר הזה כמו כל ראוטר אחר (למשל Edimax BR6204WG שאני משתמש בו כיום) עם חייגן L2TP ושיהיה יציב בלי ניתוקים ושלא אצטרך להתעסק בקונפיגורציה שלו כל הזמן? אני מעדיף לא להשתמש בחיבור MPLS אלא L2TP כמו שציינתי. ובאופן כללי, איך הנתב מתפקד עם חיבור כבלים עם חייגן (לא MPLS), האם הוא יציב, אמין, איך הוא מבחינת קליטה וכו'? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר 1025W, לפעמים חלונות 7 מאבדת את חיבור לראוטר, אך חלונות מתנהג מחובר לראוטר ועדיין לא ניתן לגלוש באינטרנט. ראוטר עובד מצויין ואין ניתוקים מאינטרנט (אקספון). יש 3 דברים שניתן לפתור: בדיקת בעיות ברשת של חלונות 7, אם זה לא עובד אז לאתחל את ראוטר, אחרת זה יעבוד מלא רק אחרי אתחל מחשב. לאחרונה נדרשתי בקביעות לאתחל את המחשב. עשיתי איפוס ועדכון של ראוטור ועדיין לא עוזר, אך לא הצלחתי לאפס את הגדרות רשת של חלונות 7, אשמח מאוד לעזרה איך לאפס את הגדרת רשת של חלונות 7 או צריך לשנות את הגדרות כדי להפסיק ניתוקים. ראוטר והגדרת רשת של 7 מחובר למחשב אחד, מעולם לא הגדרתי את רשת, חלונות 7 מאבדת את חיבור כאשר אני גולש באינטרנט רגיל ללא תוכנות שיתוף קבצים (UTORRENT כדומה). תו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה מסובכת למדי (לפחות ממה שאמרו לי) ואני אשמח בבקשה או תוכלו לעזור לי לפתור אותה... אז ככה: יש לי מודם USB ALE 070 כחול של בזק...יש לי נתב של LINKSYS WIFI ויש לי מחשב כף יד ומחשב נייד שניהם בעלי WIFI. המטרה הסופית היא שאני אוכל להתחבר מהמחשב הנייד או הכף יד אל האינטרנט דרך המחשב הראשי.. ידוע לי שאני צריך לרכוש נתב עם מודם מובנה או מודם רשת מתאים, אך לצאת מנקודת מבט שאני רוצה ליצור התקשרות גשר בין הנתב לאינטרנט כך שבפועל המחשב הראשי יהיה הנתב... כלומר, אני רוצה לחבר את המודם ה USB רגיל שיהיה לי אינטרנט במחשב הראשי. אל המחשב השולחני אני מחבר את הנתב דרך כרטיס רשת שיש לי במחשב...עכשיו רק נשאר לי לחבר את הנתב לאינרנט...כלומר אני צריך ליצור התקשרו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר זמן מה לאחר שאני מתחבר ל3COM (192.168.1.1), ולא עושה בו שימוש, הוא מתנתק אוטומטית - כלומר, אם אנסה לבצע כל פעולה הוא יחזיר אותי למסך הכנסת הסי סמה. אני רוצה שזמן השהייה במערכת ללא ביצוע פעולות יהיה גדול יותר, איך גורמים לכך? האם יש קשר לfirwall >SPI? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5 ואני רוצה להגביר איכשהו להגביר את המהירות שלו (ולא לעבור מסלול ל 1.5 או 2.5) מישהו יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא בטוחה שזה הפורום הנכון אבל... אם יש לי מצלמת אינטרנט בבית ואני רוצה להתחבר אליה מרחוק בכדי לצפות מה קורה בבית, מה ניתן לעשות? צריך מצלמה מיוחדת? יש איזה שירות שנותן אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצות עבור מוצרים לא יקרים וטובים יתקבלו בברכה. ואף המלצות לכרטיס רשת מרובע. התכנון הוא להשיג לינק של 4gb/s.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למה נתב אדימקס N עולה 302 ש"ח ואילו נתב LINKSYS G עולה 335 ש"ח? האם אוכל להתחבר לראוטר לינקסיס N אם יש לי מחשב נייד עם משדר/מקלט G?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נניח והחיבור הוא חוטי, יש איזו שהיא סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? ונניח ואני כן מחבר מחשב אחד מהשניים באופן אל-חוטי, יש סיבה לא לקחת את הראוטר הכי זול שיש? בין החדרים יש קיר בלוקים. לגבי המקרה האחרון, אותה שאלה לגבי האנטנה הכי זולה שיש. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחבר לבנדל 12 מגה עם בזק בן לאומי והוט.אני כרגע בחיבור בלי חייגן.רצוי לציין שיש לי גם גיימר שעובר איתי לחבילה הזו.האם במהירות של 12 יש צורך בחיבור עם חייגן כדי להנות ממהירות מקסימלית או שעדיף להשאר עם צורת החיבור הנוכחית? אני מקבל דרך אגב hotbox.האם מספיק חשבון גיימר כדי להנות מהקו או שצריך לשנות צורת חיבור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם