עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, הגדרתי מספר תקיות כתקיות שיתוף מ2 מחשבים ברשת אני מצליח להכנס ללא בעיה לעומת זאת מ2 מחשבים אחרים אני לא מצליח להכנס לתקיה והוא נותן לי שגיאה ושאין לי הרשאות אשמח לעזרה בפתרון הבעיה מדובר בוינדוס 8

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by viperain,

שלום רב, יש לי את הראוטר של 3COM הבעיה היא שניסתי לעדכן לו גרסא אבל ההתקנה נתקעה והוצאתי אותו מהחשמל ועכשיו נראה לי שאין בו גרסא כי המחשב מזהה או כ unidentified network האם יש דרך להחיזר לו קושחה כלשהי? אול דרך הכפתור RESET? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dragonslay,

שלום, איך הופכים את הסמארטבוקס של אורנג' לנקודת גישה?

4. Started by Semyon171,

היי, שמתי לב שבזמן האחרון המהירות הורדה במחשב הנייד דרך ראוטר Linksys WRT54GL נמוכה מהרגיל . באינטרנט 3 מגה - 250 קילו בייט לשנייה כששום תוכנה לא פועלת ברקע. שום מחשב אחר יותר לא מחובר לראוטר,רק המחשב הנייד בווירלס. כשחיברתי את המודם ישירות למחשב הנייד והגדרתי חייגן אז המהירות של ההורדה עלתה ל 390 . מכאן: הבעיה בראוטר. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בשנתיים האחרונות מודם USB של בזק ALE 130 בזמן האחרון הוא עושה לי בעיות האמת שהפעם אני לא מצליח להסיר אותו!(יש למטה את ההודעה שהוא נותן) ואישרו לי להחליף אותו למודם רשת רציתי לדעתעל איזה מודם אתם ממליצים לקחת! מעניין אותי יכולת הקינפוג של המכשיר והאמינות שלו! בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by noamm,

פתאום אני מקבל פינג ממש ארוך מאימיול משהו כמו 600 ומעלה מה יכולות להיות הסיבות לזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אז ככה יש לי ראוטר של 3COM דגם 3COM 3CRWER10075 . לאפני כמה ימים שידרגתי גם ל-1.5 מגה גם בתשתית של הוט וגם אצל הספק, אבל שמתי לב שכאשר אני משתמש ב-UTORRENT בנייד אחד, בשני הגלישה היא מאוד איטית - בדקתי מהירות הורדה ב-SPEEDTEST במחשב השניבו אני רק גולש) וזה נתן לי 0.5 מגה... למרות שהחיבור בפועל הוא 1.5. שני הניידים מחוברים אלחוטית. לפי מה שהבנת כנראה הבעיה היא בהגדרות הראוטר, איך אני יכול לעשות שהראוטר יעביר לשני המחשבים את אותה המהירות או שאולי יפצל אותה לשני המחשבי? דרך אגב שני הניידים מחוברים אלחוטית. מודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי ראוטר Dual Band עם 2.4G ו-5G ואין לי מושג האם להגדיר סיסמא זהה או שונה ב-2 הרשתות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by harelrl9,

שלום, להורים שלי יש בית פרטי והם משתמשים בטכנולוגית ה-HomePlug כאשר הנתב נמצא באחד החדרים, וקיים מתאם של Dlink בחדר הממ"ד. אני מעוניין להוסיף קליטה אל-חוטית למרתף ולכן חייב נתב אלחוטי. בדקתי גם עם בזק וגם עם Dlink והבנתי שכבר לא מוכרים מוצר שיכול לתמוך בקליטה אלחוטית במרתף (DHP-1220AV,DHP-306). האם אפשר לקנות את המוצר באינטרנט עם משלוח לארץ? האם מישהו מכיר דרך אחרת? תודה, הראל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Posford,

ip ידני קבוע. הגדרת כונן משותף עם אפשרות קריאה\כתיבה לכולם. firewall windows disable. פינג ממחשב א' למחשב ב' - request time out. פינג ממחשב ב' למחשב א' - request time out. כשנכנסים ל-\\ip לא נותן. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by joniii,

אני משחק במשחק רשת והחיבור שלו ממש איטי ויש לי בו המון לאגים שכמעט וכל המשחק נטקע. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ומחשב מצויין אני לא מוצא מה הבעיה במשחקי הרשת אצלי מה לעשות כדי לגרום לכך שלא יהיו לאגים אם תוכלו לעזור לי תודה..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Sygnus,

שלום, אני מנסה להגדיר את הראוטר, ולאחר הכנסת הסיסמא והיוזר, כשאני עושה בדיקת סטטוס, משום מה כתוב לי - PPPoE disconnected האם מישהו יודע מה הבעיה ? אגב היות וידש לי קו טלפון Voip של בזק בינ"ל, אז השארתי את החיבורים כמו שהיו עם הראוטור הקודם, משמע - הראוטר מתחבר לקופסא שקיבלתי מהספק (חב' אודיוקודס), והקופסא מתחברת למודם של בזק (חב' ECI) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by zvikahalevi,

שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jehuda levran,

שלום רב יש אפשרות לתת כתובת ip שיזהה שהוא במיקום של ארה"ב בלי שיפגע בביצועי המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Shlomi32,

אני חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת בלי אינטרנט, עכשיו אני רוצה לשלוח מהמחשב הזה למחשב השני הודעה זה אפשרי? הודעה שתשמיע רעש או שיראו כשהיא תגיע... תודה... :

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. האם במודם שמשולב בתוכו גם ראוטר ש HOT מביאה אפשר להפנות פורטים ולשנות הגדרות כאלה כמו בכל ראוטר ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לכבלים בחיבור של 12MB. כרגע אני עובד עם חייגן (כן אני יודע...) מכיוון שהראוטר שהשתמשתי בו כשהייתי מחובר ב-ADSL לא תומך ב-PPTP \ L2TP. אז אני בחיפוש אחר ראוטר מקצועי בעל תקן N, עדיפות לחנויות מארה"ב כמו NEWEGG / AMAZON משיקולי מחיר. תודה לכולכם. נועם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום יש לי בעיה בזיהוי מחשבים ברשת. יש לי שני מחשבים האחד נייח בעל מערכת הפעלה Win7 ultimate והנייד בעל מערכת הפעלה Win xp home המחשב הנייח והנייד שייכים לאותו Workgroup . המחשב הנייח מחובר בכבל אתרנט לנתב Dlink Dsl-2650u והנייד באופן אלחוטי שני המחשבים מוגדרים על אופציית Share לתקיות הרלוונטיות מהמחשב הנייד אני יכול לגשת לתקיות במחשב הנייח להתחבר אליו דרך ה Computer management ומזהה אותו במיקומי הרשת שלי. לעומת זאת מהמחשב הנייח איני יכול לגשת אל תקיות משותפות או אל המחשב כלל. וגם ברשימת התקנים במפת התקשורת של Win7 איני מזהה את המחשב הנייד כחלק מהWorkgroup . אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by vorlon,

שלום אני מנסה לחבר שני מחשבים בביתי ברשת על אחד מותקן Windows XP Pro והוא גם המחשב שמחובר לאינטרנט (כבלים) על השני מותקן Windows 98 התקנתי כרטיס רשת על כל אחד מהמחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב עשיתי את ההגדרות ידנית המחשב של XP בעל האיי פי 192.168.0.1 והמחשב עם ה 98 בעל האיי פי 192.168.0.2 כל מחשב רואה את עצמו אבל לא את המחשב השני הנה ה ipconfig / all של ה XP Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : vorlon-k0ol446n Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by hichcock,

שלום יש לנו בדירה שלושה מחשבים ומעוניינים לחבר אותם ברשת. אפשרות א' - רשת חוטית: האם אפשרי בכלל לחבר ברשת חוטית שלושה מחשבים? המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט (המחשב הראשי) יש בו את כרטיס הרשת הבילט אין שאליו מתחבר המודם ואני מתכוון לקנות כרטיס רשת נוסף. אני חושב שיש כרטיסי רשת שיש להם שני חיבורים..... במידה וזה נכון - מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? והאם זה אפשרי לחבר אל המחשב שני מחשבים? אפשרות ב' - רשת אלחוטית: האם אפשרי לחבר שלושה מחשבים ברשת אלחוטית? מה האופציה האלחוטית (מבחינת הציוד הדרוש) הכי זולה שאפשר למצוא כפול שלוש כמובן? חשוב לציין שאין ראוטר ואין שום כוונה לקנות אחד. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי יש לי ראוטר compex np27g ואני רוצה להגביל את המהירות אינטרנט של המחשב שמחובר קווית אפשר על ידי תוכנה או /שיש אפשרות בראוטר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים