עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by JTHardware,

שלום לכולם! יש לי סטרימר Popcorn Hour A210, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית באופן אלחוטי. בשביל זה אני זקוק לדונגל רשת אלחוטי שמתחבר ל USB. האם יש לכם המלצות לדגם \ חברה? האם יש דברים שחשוב שאבדוק כשאני בא לבחור בין דונגלים שונים? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Aviko,

אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by Yellow Slider,

אהלן, במקום להעביר כבל רשת באורך 3~ מטר מהראוטר אני מעדיף לחבר למחשב דונגל. מה מומלץ לרכוש? ד"א, יש חיסרון בכך שאני עובד עם WIFI וזה עובר מעל הראש שלי כשאני ישן? (שאלת תם : ).

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by 00Amir,

הראוטר האלחוטי בסלון ובחדר עבודה אני עם דונגל WIFI שקולט את הרשת, הבעיה היא שהדונגל שלי הוא כנראה ישן ויודע להעביר עד 20 מגה , בעוד שבבית יש לי 100מגה, יש לי דונגל של Level One WUA-0600 , אשמח להמלצה על דונגל שיודע להעביר מהירויות יותר גבוהות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מדובר ב-edimax ew-7811un. כל איזה כמה דקות הדונגל פשוט מתנתק מה-WIFI (לא רשום שום דבר ב-Windows על כך שהתבצע הניתוק) והדבר היחיד שיכול להחזיר את החיבור זה או לחכות דקה-שתיים או להוציא ולהכניס מחדש את הדונגל. זאת לא בעיה בראוטר כיוון שעם מכשירים אחרים זה לא קורה (לפטופ, סמארטפון) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר שמוצע באתר היצרן - לא עזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שיש בדיסק - לא עזר מפרט נמצא בחתימה. עזרה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by The Ball,

מה זה דופלקס מלא/חצי דופלקס, ומה ההבדל ביניהם? כמו כן מה זה משנה אם הכרטיס רשת שלי עובד ב- 10 או ב- 100? הרי זה לא צריך לשנות.. אז מדוע חלק אומרים שב- 10 זה עובד יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by jafar,

שלום לכם על איזה ריפיטר אתם ממליצים (מגביר טווח) מי עושה ת'עבודה יותר טוב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12724 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6894

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מנסה להתחבר לאינטרנט ומופיעה לי הודעת שגיאה 769. אני מחובר דרך הכבלים עם מודם בחיבור USB. כיביתי את המחשב ניתקתי את המודם מהחשמל,מהמחשב ועשיתי סינכרון מחדש של המודם.הדלקתי חזרה וכלום לא עוזר. מחברת הוט נמסר לי שיש בעייה עם שרת DHCP וזה בעייה במערכת חלונות שלי(windows xp pro sp2) כמו כן באופן תמידי מופיע לי בשורת המשימות אייקון שאומר "מנסה לייבא כתובת רשת" בדקתי בגוגל וב Y-NET על הקוד וניסיתי לפעול ע"פ ההנחיות וגם לא עזר. אין לי תמונות להעלות מכיוון שזה מחשב של אחותי ושתינו נמצאים בערים שונות. יש לכם רעיונות? וגם - בכלי ניהול,שירותים:מופיע ששרת DHCP אינו מופעל.כשלוחצים הפעל מחדש נאמר לא הצליח להפעיל מחדש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בבקשה מהר הא ועוד משהו, נזק בינלאומי הבני ז**** עריכה ------------------------------- בבקשה אני ממש ממש ממהר

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by noy165,

שלום . יש נתב אלחוטי של חברת 3COM .CABLE/DSL 802.11G 3CRW6754G72 . אני פשוט לא מצליח להכנס לממשק שלו , לא רדך הסיסמה לא בשום דרך אחרת יש לציין שלפני זה הצלחתי כמה פעמים להכנס לממשק, אני לא יודע אולי שיניתי איזו הגדרה שם, אני באמת לא יודע. אבל אני במצב על הפנים כרגע ובלי נתב עובד. תמיכה ניתן לקבך רק באנגליה ואני והאנגלית לא הכי חברים. בבקשה תעזרו לי אולי יש מבנכם שיש להם אותו סוג נתב. איך בכלל ניתן לעשות איפוס בראוטר הזה? אני מודה לכל אחד שיכול להציל לי את המצב שנקלעתי בו yona426@hotmail.co.il

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..) אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012. כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..) כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק. מישהו יודע מה עושים ?

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בצורה הכי פשוטה שיש עם כבל רשת מוצלב בין שני כרטיסי רשת. המודם נמצא אצלי והמחשב משפחה נמצא בשיתוף עם האינטרנט וכמובן שהגלישה במחשב משפחה מותנת בחיבור המחשב שלי לאינטרנט מה שדורש פתיחתו כמובן. היום אני בצבא, ואני הולך לישון מוקדם בערך ב11 ואחותי צריכה את המחשב אחרי השעה הזאת והבעיה היא שב11 אני הולך לישון וסוגר את המחשב בגלל הרעש שאני לא יכול לישון איתו והחום (לנסות לקנות מאווררים שקטים לא יעזור כי אני פשוט לא יכול לישון עם הרעש הכי קטן שיש) והתחיל להווצר ריב וכעס גדול בין אמא שלי ואחותי נגדי, הם רוצים שאני יעביר ואני לא רוצה להעביר את המודם כי זה ייפגע סכה"כ ברוחב הפס שמגיע אליי, גם בנוחיות, וגם בשליחת קבצים באיי סי קיו וכו'... הם רוצים להבי…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. יש לי שני מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט והשני אמור להתחבר דרכו ... רציתי לדעת איך להגדיר שיהיה אינטרנט גם במחשב השני כי עכשיו הרשת פועלת אבל אין אינטרנט במחשב השני..אז מה לעשות ...

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  15. קניתי נקודת גישה lg lw2205 ושני כרטיסי רשת אלחוטים של trendnet יש לי אינטרנט adsl,ומודם aztech adsl2+ עכשיו חיברתי באצמעות כבל רשת את המודם לנקודת גישה והתקנתי כרטיס רשת בינתים במחשב אחד ומה אני צריך לעשות עכשיו הכרטיס לא מוצא בכלל את הנקודת גישה והוא לא מפסיק לחפש אותו לא משנה מה אני יעשה הכרטיס רשת האלחוטי לא מזהה את נקודת הגישה שמחוברת כמו שהבנתי טוב ,אולי אני צריך להגדיר משהו בנוגע לנקודת גישה כי בסך הכל חיברתי אותה למודם והתקנתי את הכרטיס רשת ומן הסתם כמו שהסברתי זה לא עובד... אני דיי נואש..

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום, רציתי להקל על המחשב / האינטרנט שיעבוד יותר מהר, ולשם כך איפסתי את הגדרות הסטוריית הגוגל שבמחשב שלי, עם זה בוטלה הסיסמא לג'מייל שלי ואני לא מצליחה לשחזר את החשבון היות והמספר שלי לא מקבל sms והמייל המוגדר בגוגל לשליחת סיסמא אוטומטית כבר מחוק כמה שנים. כרגע אני עובדת על המייל הזה דרך אפליקציית דואר windows 10 אבל הוא שומר מיילים רק עד 3 חודשים אחורה וכן הוא מאד קשה ולא נח לשימוש רציף, אנא עזרו לי דחוף לחלץ את הג'מייל בגוגל זה כבר פעיל כמה שנים ויש לי שם את כל המידע / העבודות / המשרד. זה נחוץ לי מאד אבקש בכל לשון של בקשה מידע / דרך לחילוץ הנ"ל. אודה על מענה מהיר, ציפי

17. Started by neo690,

אוקיי יש לי 2 קומות ו 2 מחשבים (אחד בכל קומה) יש ביניהם רשת חוטית עם שיתוף קבצים תוך שעובר בבית כבל רשת מוצלב מכוער (של איזה 7 וחצי מטר שבקושי מגיע) אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים אני לא יודע אם כדאי בכלל לקנות 2 כרטיסים כי אפשר נגיד שהמחשב בקומה השנייה התחבר אל הנתב בעזרת כבל מה אתם ממליצים לי? כסף יש ברוך השם

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. אני משתמש ברשת מחשבים ללא סרבר. שני מדפסות ושני מחשבים{מק ן פי סי} הבעיה היא שהאינטרנט עובד לאט לאט וזה מאז שהתקנתי xp קודם הכל עבד פיקס אז מה יכולה להיות הבעיה? דחוף\תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ManA,

קודם כל זה דחוף ביותר עז בקשה עזרה כמה שיותר מהר! אז ככה אני מחובר ברשת: מפצל/ראוטר שמחובר לשני מחשבים (אחד מהמם זה שלי) + מתאמם VOIP (לא נראה לי קשור לעניין אבל עדין...) עכשיו המפצל מחובר למודם של כבלים... אני חיייב לשנות את הIP שלי ואני לא יודע איך! אני יודע שעושי ככה : START<RUN<CMD>,"IPCONFIG"<IPCONFIG RENEW ואז עושים ריסטר, אבל זה לא עובד לי הIP לא משתנה! (זה היה אמור לעבוד לי?) אזבקשה איך משנים IP?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by SixKiller,

שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ובגלל זה הוא לא מזהה את המדפסת.. וגם לא נכנס למחשב ה1.8 פ…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני שוקל לקנות מתאם חשמל - רשת לחיבור ישיר בין הראוטר לממיר של הטלוויזיה. יש לי שאלה: אם החשמל בין איפה שהראוטר (חדר השינה) לבין איפה שהטלוויזיה (סלון) הוא לא באותה מחיצה (משמע, בלוח החשמל שמחוץ לבית, כאשר מכבים את החשמל בסלון, החשמל בחדר נשאר פועל), יעבדו המתאמים עדיין? (חשמל חד - פאזי). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם! יש לי ניתוקים רבים במחשב שלי שמחובר לרשת האלחוטית, וזה רק במחשב שלי הכרטיס הקיים הוא(EDIMAX EW7317) ואני בטוח שהוא הגורם לזה. אז איזה כרטיס אלחוטי(בחיבור USB) שתומך בתקן N[האם התקן N של היום, יעבוד עם הגירסא שאמורה לבוא?(הגירסא הסופית)] אם כן מה ממולץ? ואם לא אז מתי הגירסא הסופית יוצאת? תודה, אריאל עריכה** איך זה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=7711&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE זה NLITE איך זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 וזה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm עריכה2: אנשים תענו בבקשה, הכרטיס הישן נדפק בקושי אפשר לעבוד עליו. עד תקציב 150 שקל(אם לא קיים תקן N עד התקציב הזה, …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.