עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by yoav1000,

כיום יש לי ראוטר רוטל של בזק שקורס הרבה בזמן הורדות וגם הDHCP שלו עושה בעיות. יש לי 7 מחשבים שמחוברים קווית לרשת, אני מחפש ראוטר טוב עם תמיכה אלחוטית (עדיף שתומך ב802.11n ושל 3COM כי יש לי שם הנחות אבל לא חובה) שיצליח לעמוד בהורדת קבצים מתמדת במהירות של8MB, שיעבוד ב1GB או שלפחות הSWITCH יהיה כזה ושהיה מאובטח כמה שאפשר (שלא כל ילד עם סקריפטים יוכל להיכנס עליו ושהיה לו פירוול)

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  3. חברה אני כבר פתחתי פעם דיון בנושא שקשור לירידות מהירות ב-BITCOMET, אך גיליתי שהבעיה היא בניתוקים של ISP GETAWAY ADRESS - זה סעיף שמופיע בהגדרות ראוטר שלי, מה שקורה כל 5-10 דקות, או כל 15 דקות פתאום אני רואה שבסטטוס שך ISP GETAWAY ADRESS רשום DISCONNECTED! אין לי מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה! אשמח לכל עזרה אפשרית :-( מצרף תמונה עם הסעיף שדיברתי אליו, כמובן שאת כתובות IP מחקתי: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by tepez,

בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404090.msg3468726 שאלתי לגבי חיבור של 8-10 התקנים ברשת ביתית חוטית (עם תמיכה ברשת אלחוטית). המסקנה הייתה להשתמש בראוטר + רכזת בתור מפצל. בנוסף, הומלץ לי להחליף את הנתב לחדש כדי שיעמוד בעומס הניתוב. איזה נתב מומלץ לצרכים האלה (8-10 התקנים, רשת חוטית 10/100 ואלחוטית - המהירות באלחוטית לא קריטית)?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, התקנתי אצל מישהו מחשב חדש והוא בשום אופן לא רוצה להעביר כבל בינו לבין הנתב, הטווח בין הנתב לבין המחשב הוא משהו כמו 8 מטר אך בשטח עם לא מעט חסמים וקירות. הקטע שהיה לו ראוטר ישן ובמיקום עמדת המחשב החדשה לא הייתה קליטה כלל, כעת בעצתי (אני מקווה שלא שגויה) הוא קנה את 2 המוצרים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode= והחליף את הראוטר לראוטר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode= הייתי בטוח שלאתר ונתקין את הציוד הנ"ל הקליטה תהיה סופר חזקה אך להפתעתי לא היה הבדל מהותי והקלטה עומדת על 1-2 קווים ויש גם לא מעט ניתוקים... השאלה מה אני יכול לעשות? אולי ניתן לחבר כבל בין הכרטיס רשת לכל אנטנה ולקרב אותם בתוך החדר יו…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. יש לי מכשיר NETGEAR ואני משתמש בו בתקן N, אני מחפש מגבר / ריפיטר שיעבוד איתי בשביל להגדיל את המרחק, ושיתמוך כמובן בהצפנה כמה שיותר גבוהה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. רציתי לדעתי איך אני מגביל את מהירות האינטרנט ברשת אלחוטית עם ראוטר TP-LINK TL-WR641G. יש לי חיבור 2.5 ואני רוצה שלמחשב שלי יהיה 1.5 מגה ולאחר מגה, איך אני עושה את זה? ניסיתי את NetLimiter אבל אין שם אפשרות להגביל תכלס מהירות למחשב השני ברשת. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  9. שלום כולם! ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS F3S על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה מחשב באופן כללי מעולה ולא עושה כל בעיות כלשהן הבעיה התחילה באופן מוזר כאשר קיבלתי את הראוטר, אני מנסה להתחבר לראוטר (גם שלי גם של אחרים זה לא משנה), והמחשב פשוט פוסל כל חיבור רשת על הסף ההסבר הוא שהוא לא מוצא חיבור זמין בטווח למרות שהמד מראה טווח מלא והטווח בפועל הוא פחות מ30 ס'מ ככה שזה ממש לא הגיוני, הבעיה לא מהראוטר כי א' ניסיתי אם שני ראוטרים שונים והבעיה אותה בעיה וב' יש לי איי פוד טאצ' והוא מתחבר ללא כל בעיה לשני הראוטרים האלה, אני יוצא מדעתי בניסיון להבין מה הבעיה אני מתחיל להאמין שהבעיה היא חומרתית אבל אם הייתה חומרתית המערכת הפעלה לא הייתה מזהה כל ראוטר בבקשה תעזרו לי אני אובד עצו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. א' ההתקנה באמת הייתה פשוטה והסתרדתי בלי בעיות.. עושה רושם של ראוטר מוצלחה.. (אם כי הוא אצלי רק יום אחד אז..) יש לי עדיין כמה שאלות לגביו , א' איפה אני מנהל (מגביל) תחיבור של שאר המחשבים ברשת ? ב' איך אני מבטל את הפירוואל של הרשת? אני פשוט לא סובל את זה.. זה כ''כ מציק.. ג' איך אני משתף את המדפסת שלי ברשת? תודה וגם תודה שוב על העזרה בבחירת הראוטר

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by ביצה,

אהלן! איך עושים כונן רשת משותף בבית?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

הסתכלתי על מה שחברות הסלולר מציעות(NETSTICK ודומיו) - לא להיט. אני לא מחפש הגבלות, לא במהירות ולא בכמות. רציתי לדעת אם יש משהו דומה שאליו אני יוכל להכניס את היוזר והסיסמא שלי (של בזק-בינלאומי).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ShayGTi,

אני מחפש תוכנה למעקב תעבורה אצלי ברשת. אני רוצה לדעת כמה המחשב שלי העלה/הוריד בחודש/שבוע/יום/וואטאבר ואני אשמח אם זה אפשרי גם לגבי מחשבים אחרים ברשת (וגם ניטור אונליין של מחשבים ברשת). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מכיוון שהורדות במטורט די זוחלות אצל הספקיות שלנו שמבטיחות לנו חבילות עד X MB ולא X MB אז אני מוריד קבצים ב HTTP כשאני צריך משהו מהר ומכיוון שאני קמצן מכדי לשלם עבור חשבון ב RAPIDSHARE אני עושה זה אתה זה בשיטה הישנה והטובה הורדה ניתוק התחברות הורדה וכן הלאה ... בשבוע האחרון שמתי לב למשהו חדש, מעכשיו נראה שאצל בזק בין לאומי ניתוק =/= קבלת IP חדש כמו שזה היה מאז ומעולם מעכשיו בשביל לקבל IP חדש צריך לרוב להתנתק להתחבר פעמים יש עוד מישהו שנתקל בזה ??

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by omri011,

אני כבר הרבה זמן לקוח של בזק בינלאומי, ומשנה שעברה גם בחבילת גיימר 3 מגה. אבל בזמן האחרון שמתי לב שפתאום הביטורנט שלי לא זז, ואתמול התחלתי לחקור קצת. קודם כל שהסתבר לי שבזק חונקת את המהירות של משתפי קבצים, אז הפעלתי הצפנה (העלה לי את המהירות מ15 במקסימום ל70), וגם גיליתי שהרבה התלוננו מאז אפריל על הקטע אצל בזק. בכתבה בYNET אמרו שבזק מעודדים אנשים לעבור לחבילת גיימר בשביל ניתוב יותר טוב בקטע הזה, אבל נשמע לי כמו בולשיט, כי המהירות שלי עדיין נדפקת ופעם בכמה זמן אני מתחבר מחדש ומשנה פורט אחרי שהמהירות שוב צונחת. אני הולך להתקשר ולשאול על הקטע הזה (מישהי אמרה שם שאחרי שהיא התקשרה היא שמה לב שהמהירות עלתה והניתוקים הפסיקו), אבל אני תוהה אם כדאי לעבור לספקית אחרת. אני לא חושב ש…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  16. שלום רב, ברצוני ליצור קיצור דרך לכתובת כלשהי, לדוגמא: כתובת מקורית: http://servername:port/xyz כתובת מקוצרת: http://test כיצד ניתן לעשות זאת בשרת (DNS (windows server 2003 תודה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  17. שלום, אני משתמש בנתב linksys WRT54GL , אני צריך כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב הנייח. (עד היום גלשתי עם מחשב נייד בתקן b ועם הנייח בחיבור חוטי). ראיתי את הכרטיס Linksys WMP54G: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=403050 164 שקלים. הוא מאותה חברה ובאותו תקן G כמו הנתב, אבל רק שנת אחריות אחת. יש כרטיסים זולים בחצי מחיר(75שקלים): TP-LINK TL-WN650G http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597814 (תקן יותר מהיר, וגם עם אחריות ל3 שנים). עד היום השתמשתי בנתב WRT54GL ולא היו ניתוקים או בעיות. השאלה היא: האם הכרטיס ה"זול" עם 3 שנות אחריות יספק את אותה סחורה כמו הכרטיס "היקר" המיועד Linksys WMP54G? אני אשמח לשמוע דעה של מישהו עם נסיון בקונפיגורציה כזו... תודה.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by JNDN38,

שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Radeon38,

שלום ברשותי מודם אלקטל שהתגלה כתקין אחרי ששמרתי אותו כמה שנים בארכיון שלי.הוא הוגדר כנתב בזמנו והיום אני רוצה להחזיר אותו למצב מודם. יש לי כמה ROMים שלו מדגמים חלשים יותר אם צריך אבל אני לא ממש זוכר איך מאפסים אותו כי הגרסה שיש עליו היא ה 510 שהקבילה לטומסון 510 הוא גולש נהדר - אני כרגע כותב ממנו ואני אשמח להעיף את המודם שיש לי ולשים אותו. הגרסת רום שיושבת עליו עכשיו היא כזו GV8BAA3.721 לי יש גרסאות עם סיומות נמוכות יותר במקום ה 721 כמו 253 או 280.בהנחה שאם אני אתקין אותן הן יורידו את ההרחבות של המודם\נתב ויחזירו אותו למצב מודם רגיל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jesper,

יש לי ראוטר Edimax 6204Wg. הוא בן שנה וחצי. מחוברים אליו 2 מחשבים קווית ועוד אחד אלחוטי. עד עכשיו הוא עבד מצוין. היום חזרתי הביתה וראיתי שאין חיבור רשת באף אחד מהמחשבים ושהנורות בראוטר נדלקות ונכבות לסרוגין (ואלו לא נורות שאמורות להבהב אלא לדלוק קבוע). בהתחלה ראיתי שכשאני מנתק אחד מהמחשבים הקווים (לא משנה איזה מהמחשבים) ומשאיר רק פורט אחד מחובר, אז הוא עובד תקין. ברגע שמחברים את המחשב השני (ולא משנה לאיזה פורט מבין ה-4) הוא מתחיל להשמיע קול מוזר והנורות שוב מתחילות להבהב בצורה לא נורמלית וכמובן שהוא לא עובד. השארתי אותו עם מחשב אחד בחיבור קווי, ואחרי עוד חצי שעה גם בצורה הזו הוא הפסיק לעבוד... ניסיתי לאפס אותו, אבל נראה שזה רק גרם לו להידפק עוד יותר. כרגע חיברתי את המודם …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות. זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי. בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה). נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד). ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה. כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת. ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב. קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שט…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום רב, יש ברשותי שני מחשבים. הראשי (host) על ויסטה 64. השני בסלון XP 32. המחשב עם הויסטה בעל שני כרטיסי רשת. הצלחתי לגרום לשיתוף קבצים בין המחשבים. לא הצלחתי לגרום למחשב בסלון (XP) לגלוש באינטרנט דרך הויסטה. פעלתי לפי מה שכתוב בדף הזה: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/help/bfd3bd31-82f0-4b9c-9cde-fb92bc2b14771033.mspx אבל עדיין לא הצלחתי להגדיר כנראה בצורה נכונה את הרשת דרך ה-XP שידע לגלוש דרך המחשב הזה. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה גיל.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by orib2,

שלום לכולם, הגעתי לפורום לאחר שיטוט קצר ברשת, נראה שיש פה אנשים שמבינים עניין. אני רוצה לקנות ראוטר תקן N לדירה חדשה (4 חד' 100 מ"ר) כך שאפשר לשים בחדר הכי מרוחק ולקלוט בסלון. הכוונה כעיקרון לחבר סטרימר ולהעביר ווידאו ואולי גם HD אם יתאפשר. יש לי מישהו שנוסע לארה"ב בסופ"ש והוא יכול להביא לי את המכשיר. מבחינת תקציב אז אני מחפש משהו סביב 70-$85. יש שני מועמדים שנראים לי: D-LINK 655 ראיתי בEBAY ב$88 כולל משלוח D-LINK 628 אפשר להשיג ב$70 באמזון כולל משלוח ה655 יקר ב$20-30 בערך. מביקרות שקראתי ב PCMAG ה 628 מאוד מאוד מומלץ. מצד שני מביקורת פה בפורום ובעוד מקומות גם 655 מוצלח מאוד. מה לדעתכם עדיף לצרכים שלי? תודה עז עזרתכם המהירה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד, אין לי מושג בראוטרים, אני צריך חיבור אלחוטי אחד לנייד, וחיבור חוטי לנייח,(בקרוב יהיה עוד נטבוק שאני רוצה להתחבר איתו גם) מחובר דרך כבלים מעלה את המהירות ל3 מגה ,דירה די גדולה (86 מטר) מה אפשר להמליץ לי, מהטובים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.