רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, רכשתי לא מזמן מחשב נייד דל LATITUDE E5410 - בהמלצתכם לא היה לי בעיות עד כה, אבל היום משום מה, המחשב לא מזהה רשת אלחוטית, ניסיתי במחשב אחר בבית והוא כן מזהה... האינטרנט עובד רק אם מחברים לו כבל. נכנסתי לאתר של דל - ואני ממש לא יודעת איזה דרייבר זה.. יש שם כל כך הרבה... מישהו יכול לעזור? (אגב, ניסיתי לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את הראוטר)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הראוטר הזה, WRT160N של LINKSYS, כואב לי בכיס. הגדרתי אותו עם הצפנת WPA2-ASE, שידור ב 802.11b/g/n. סידרתי ב 20MHZ, ובחרתי Channel 7. הגדרות פיירוול - מנותקות. בהתחלה, כל האלחוטיים (הנוקיה N95, האייפון והאיפד) מפסיקים לעבוד איתו. בשלב מסויים זה מגיע לכך שהמחשבים מקפיצים הערת IP Address conflict, הרשת הקווית מפסיקה לעבוד ואז הראוטר מרסט את עצמו. זה קורה בתדירות של 10 דקות. ניסיתי להתקין עליו DD-WRT, אבל הבנתי שהוא לא עובד עם L2TP (יש לי חיבור להוט) אז החזרתי לקושחה המקורית. יש דרך לסדר את זה שאני לא ארוץ לראוטר כל 10 דקות וארסק אותו על הקיר? נגמר לי הטיח. לחלופין, איך ניתן לחבר את הראוטר עם קושחת DD-WRT דרך L2TP? תשתית הוט.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.hadashot-hagalil.co.il/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94/3104.html מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר בין המחשב שבמפרט בצד בצורה חוטית לסטרימר פופקורן A200 ללא ראוטר (חיבור ישיר). המחשב מחובר ע"י מתאם רשת אלחוטי לאינטרנט. אני מעוניין להזרים קבצים לסטרימר ובנוסף לשתף את האינטרנט. הבעיה העיקרית היא שכלפעם שאני מכבה את אחד המכשירים מצב הרשת חוזר להיות "רשת ציבורית" וזה חוסם את השיתוף בינהם. אשמח להסבר כיצד לשתף אותם בצורה קבועה (עדיף בלי לבטל את הפיירוול) כולל את חיבור האינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום בדקתי כמה מחוברים על הראוטר שלי אני רואה איזה 7!! איך אני עושה סיסימה לראוטר חברה:TP LINK דגם:TL WR340G אינטרנט:הוט 012
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שמשדר בתקן B ואני מעוניינת לרכוש סטרימר עם חיבור אלחוטי וממה שראיתי הם נמכרים בתקן N. השאלה שלי היא האם תהייה אי תאימות בין השניים או שאפשר לרכוש זאת שנפש שקטה??? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו 4 סטודנטים שגרים בדירה של 120 מ"ר ולכל אחד יש את המחשב משלו (2 ניידים ו2 נייחים) ויש לנו אינטרנט של 2.5M נוצר מצב שבחדרים הרחוקים מהסלון הקליטה נמוכה (בד"כ קו אחד או 2) ומידי פעם יש ניתוקים. יש לנו נתב של EDIMAX תקן G וחשבנו על פיתרון של לקנות עוד נתב ולהגדירו כ WDS. חלק מהמחשבים לא תומכים בתקן N והנתב הישן הוא גם כן תקן G. האם משתלם לשים בסלון נתב של תקן N? במידה ושמים נתב תקן G ונתב תקן N כ WDS בחדר המרוחק האם זה יעבוד תקין והאם מהירות השידור והקליטה ישתפרו ? ממה שראיתי נתב פשוט של תקן N עולה קצת פחות מ 200 שקל, ונתב של תקן G עולה סביבות ה100 שקל. כהיותנו סטודנטים - אנחנו מעדיפים להוציא כמה שפחות תודה רבה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אצל ההורים שלי ראוטר D-link של בזק וחבילה של 10 מ"ב. כיוון שאין קליטה אלחוטית בקומת הכניסה, הם קנו AccessPoint של Edimax (לא זוכר בדיוק את הדגם). הבעייה היא שאני לא מצליח לגרום לו לעבוד, ההוראות פשוט לא ברורות ואני עוד איש מחשבים. כל מה שעשיתי כדי להגדיר אותו זה להגדיר את שם הרשת ושיתפקד כרפיטר (יש לו עוד כמה אופציות). אני אמנם מזהה את הרשת האלחוטית בבית במקומות שלא הצליחו קודם, אבל לא מצליח לגלוש דרכה. לא היה מוגדר שום WEP בראוטר ולכן לא הגדרתי ב-AccessPoint. האם שכחתי משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש קניתי מבזק ראוטר אלחוטי D-Link 2650U (כולל בתוכו גם מודם). הבעיה היא שכל כמה ימים מתאפסות כל ההגדרות של הראוטר והמודם. אי אפשר להתחבר לאינטרנט עד שלא מקלידים עוד פעם את שם המשתמש והסיסמה באתר bnet.bezeq.co.il, וגם השם של הרשת האלחוטית משתנה לברירת המחדל כמו גם שם המשתמש והסיסמה של ה- Admin. את כל ההגדרות האלה אני גם כמובן חייב לעשות דרך המחשב הנייח שמחובר בכבל ולא באלחוטי. זה מתחיל להיות מעצבן כי התדירות של האיפוס הזה עולה מיום ליום. אני לא מבין מה לא בסדר? למישהו יש מושג?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
התוצאה הסופית שהייתי רוצה להגיע אליה היא שאני אוכל לתת תמיכה מרחוק לאנשים. מה שיש לי זה שרת שמחובר לאינטרנט עם כתובת/דומיין קבועים ויש לי שליטה מלאה עליו. הייתי רוצה להשיג עם VNC תוצאה דומה למה שקורה למשל עם teamviewer, האם זה אפשרי? ההנחה היא שהלקוח תמיד מאחורי firewall/proxy להקים איזשהו מתווך שהלקוח ידע להתחבר אליו ב http רגיל לקבל איזשהו sessionID ואז אני אוכל להתחבר אליו וכל התעבורה תתבצע דרך המתווך? הייתי רוצה פתרון מבוסס open source אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 2 דיסקים קשיחים בחיבור USB,אני מעוניין לשתף אותם ברשת הביתית שלי אבל אין לי חיבור USB בנתב.חיפשתי ומצאתי את הFreeAgent Dockstar של סיגייט. עיקר השיתוף ברשת זה כדי להשתמש בקבצים המאוחסנים על הכונן בסטרימטר WD TV LIVE. האם זה ישרת את מטרותיי? ז"א האם אפשר לשתף את הכוננים שאני אחבר לסטנד ככונני רשת לכל דבר? כמו שאני משתף ברשת תקייה DOWNLOADS במחשב?. הבנתי שצריך להפעיל את האופציה הנ"ל דרך הממשק UI באתר. תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר חיפושים כושלים בפורום זה, החלטתי לפרסם שאלה זו אליכם. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי חדש. כרגע יש לי מודם פשוט של בזק, שמחובר ל 6204 של אדימקס (תקן g). חבילת גלישה של 5 מגה ADSL של בזק, באיזור פריסה של NGN. בעיקרון, במקסימום מחוברים 2 מחשבים ניידים, 2 אייפונים, ו xtreamer אחד, לטובת צפיה בתכנים ב HD. כולם על ה wifi, ולא מחוברים פיזית. בגלל המעבר לתכנים ב HD, אני חייב לקנות ראוטר תקן N. ניסיתי את ה linksys 120n והוא היה כשלון. הוא היה נתקע פעם ביום, יומיים וזה פשוט לא מקובל. אני צריך ראוטר חזק ועמיד, שלא יתנתק ולא יתקע/יקרוס מעומס. אני אשמח מאוד לקבל המלצות, אני מרגיש קצת אבוד בין כל האופציות הקיימות בשוק. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מחובר בחיבור קווי, ויש לי סלולרי עם WIFI, ואני רוצה שיהיה לי WIFI בחדר בשבילו(החדר הוא ממ"ד ואין לי קליטה אלחוטית לאחד מהראוטרים שבבית.) יש לי פה כמה כרטיסי רשת אלחוטיים זרוקים השאלה שלי האם אפשר לחבר את כרטיס הרשת האלחוטי למחשב ושהוא לא יקבל, אלא ישדר. אריאל
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הטריק? מה הקונץ? מה ה-catch? מה נשתנה הלילה הזה מכוווול הלילות? מי מסתתר מאחורי המסכה; חתול, מפלצת או ילדה יפה? בקיצור, מה יוצא להם מכל זה והאם לי זה יכול להיות שווה משהו? חוץ מהמהירות כמובן. עכשיו אני ב-2.5, האם האיכות היא שונה? כלומר, עכשיו כמובן שיש בעיות מסויימות ואני לא באמת מקבל את המהירות הזאת ברוב המקרים. לא ברשת ולא בשיתוף קבצים. ז"א לא שאני צריך את המהירות, אלה האם תהיה תעבורה יותר טובה, שרתים יותר טובים או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים, נתקלתי בבעיה.... יש לי רשת קווית בשתי קומות, הכול מועבר דרך קן הטלפון בבית.. כל כמה זמן היה מתפרק לי חוט והייתי מקצר לאט לאט את הכבל. עכשיו הכבל קצר מדי, איך אני מסדר את הכבל? יש דרך לחבר את הכבל הקצר למפצל? ומשם לחבר למחשב ? אני לא צריך hub כי זה רק קו אחד שהחוט קצר מדי מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק רוצה לוודא: מודם siemens c2-010 מתאים לNGN כי דיברתי עם הנציג והוא אמר שמודם שלי לא תואם המהירות שאני מקבל אפילו שמבחן באינטרנט הראה שאני כן מקבל את המהירות שאני צריך. חוץ מזה שיש מצב שאחי החליף את המודם של אבא שלי במשרד עם המודם הנוכחי (מסיבה כלשהי) אני בכל מקרה אשמח לא להגיע לבזק סטור
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים יש לי איזה תוכנה על המחשב שאני יכול להתחבר אליה REMOTLY . הבעיה שהמחשב שלי מקבל IP מראוטר DLINK אלחוטי . אז בעצם כשאני מנסה לשים ב-CLIENT את ה-IP של הרשת שלי הוא לא מצליח להגיע אל ה-IP הפנימי או משהו בסגנון..... ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ל-NAT ולהגדיר שמה את השם של התוכנה שמאזינה לתקשורת (שמתי את הפורטים שלה וה-IP שהמחשב הזה מקבל קבוע מהראוטר) אבל כלום... לא עובד .. לעומת זאת כשאני מכניס ב-CLIENT במחשב נוסף שיש לי בבית באותה רשת, את הא-IP הפנימי (10.0.0.1) הוא כן מתחבר . נוצרת תקשורת.... צריך עזרה דחוף.... הראוטר הוא של בזק DLINK 2650U
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר שיהיה לו אפשרות לחבר אליו הראדיסק חיצוני 2.5 USB ולמעשה לאחסן בו את המידע....בנוסף אני רוצה לחבר אל הראוטר הזה מדפסת . כל זה מכיוון שיש לי מחשב נייד ואני לא רוצה לחבר אליו חוץ מהעכבר גם את הכונן וגם את המדפסת שבה אני משתמש עוד פחות. חשוב לי שהראוטר יוכל להעביר מידע מהר בניגוד למה שיש לי היום שמעתיק במהירות של 800 קילו בין שני המחשבים הניידים שיש לי... אשמח לקבל המלצה על ראוטר אמין שלא יתאפס לי תחת עומס ואם אפשר גם לינק . תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היום התחברתי לאינטרנט נורמלי, אני מחכה לראוטר שאמור להגיע תוך כשבועיים (לא להכנס למה אני מחכה- זה המצב). כרגע יש לי נקודה של HOT- שיוצאת למודם (MOTOROLA) משם למחשב א'. יש לי מחשב ב' שצריך להתחבר גם לאינטרנט. לשני המחשבים יש מתאמי רשת אלחוטיים של DLINK. אני רוצה שמחשב ב' יתחבר למשדר של מחשב א' ויגלוש דרך מחשב א' באינטרנט. חיפשתי מדריכים ולא הצלחתי, PLS עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה כאילו התחילו להגביל גם את חבילות הגיימר, זה לא היה בעבר, האם לעוד משתמשים לוקח לוידאו ב- Youtube המון זמן להיטען במלואו ? אם התשובה היא כן ואם התשובה היא לא, אשמח אם תציינו האם הכתובת IP שלכם מתחילה ב- 79 או 82 או 109 (רק מנויי בזב"ל).
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי אני רוצה ללמוד לבד לmcitp, יש לי כבר ניסיון בצבא ב-windows ברמה של מנהל רשת מישהו מכיר אתר שמסביר על כל המבנה של הסמכת mcitp? מה צריך ללמוד.. על מבנה הבחינות.. אם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטונים שמדריכים שמעתי שיש גם בנק שאלות.. איפה אפשר למצוא אותו..? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי בפורום ולא כל כך מצאתי תשובה לשאלתי, לכן אני פונה אליכם. אני מחפש לקנות כרטיס רשת שיתחבר למחשב שולחני (עדיף דרך ה usb) הבעיה היחידה היא שאני מקווה לקלוט שידור מהשכנים (אין בעיה יש את הסכמתם לכך). האם יש כרטיס רשת מסויים שקולט למרחק גדול יותר מכרטיסים אחרים? (התקציב שלי מסתכם ב100 ש"ח לצורך העניין הזה) ובכלל באופן עקרוני, מהו הכרטיס המומלץ בסדר גודל מחירים שכזה ? איזו חברה נחשבת טובה ואמינה? והאם בכלל יש לי סיכוי לקלוט אינטרנט מהשכנים בעזרת כרטיס רשת ? (ראיתי כרטיסים של tp-link למשל ה- tl-wn821n) האם הם מומלצים ? שאלה נוספת היא האם יש חמורה או תוכנה מסויימת שצריך להתקין את המחשב לצורך שימוש בכרטיס רשת שכזה ? (הוא כבר די זקן, בן 3 שנים). וגם האם יש פוסט ב…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-