רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הייתי שנים בתשתית 30 מגה בהוט עם מודם רגיל ומיושן. ברשותי ראוטר של asus בעזרתו בניתי רשת אלחוטית 2.4 ו-5. אתמול שדרגתי תשתית ל-200 וקיבלתי מודם הוטבוקס משולב נתב. אבל הwi-fi שלו חלש ובכלל תומך רק ברשת 2.4. נראה לי הסתדרתי עם הכבלים, העברתי הוטבוקס למצב גשר, כבל רשת בקצה אחד נכנס למודם, בקצה השני לWAN של הראוטר ASUS, הכל עובד, הwi-fi של הוטבוקס כבה, אבל מעכשיו אני לא מצליח להיכנס להגדרות ראוטר, הכתובת router.asus.com לא נפתחת יותר. מה אני עושה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
2 מחשבי XP , מחוברים עם נתב D-LINK 2650 . הכל עבד מעולה כאשר פתאום חל שינוי מוזר: מחשב א משתף היטב את מחשב ב , כלומר ב מצליח לראות/לשנות/לכתוב קבצים אצל א . אבל מחשב ב החליט לא לשתף פעולה, איננו מוכן אפילו להציג את הקבצים שלו: - כל ההגדרות זהות כולל הפעלת האופציה של שיתוף. - סגרתי את ה firehall בשניהם וזה לא עוזר. - סגרתי את השיתוף והפעלתי אותו מחדש - כלום לא עוזר!! - אני עובד ללא DHCP עם כתובות מוחלטות. אשמח לקבל עצות.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת מיהו הספק הזול ביותר באינטרנט מהיר???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט? בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב PAR-720G ברשת ביתית HPNA3 כבר שנה שעובדת מעולה עם מספר מחשבים, פרט לעובדה שאם במשך כמה שעות (מעל 4 שעות) לא גולשים פעיל באינטרנט, יציאת האינטרנט מתנתקת (נורית Internet בנתב כבוייה). הנתב מתנתק גם אם Emule, Skype מחוברים. בד"כ כאשר המחשב והנתב נשארים פועלים במשך הלילה, בבוקר הנתב מנותק (Internet כבוי, ADSL מחובר). תמיכת בזק לא מוצאת פתרון וכך גם ספק האינטרנט. השבוע החלפתי עפ"י המלצת תמיכת הרשתות של בזק את הנתב. הכל עובד נפלא - פרט כמובן לעובדה שהנתב ממשיך להתנתק (רק בזמן המתנה). שאלתי: האם ייתכן כי הניתוק הוא פעולה יזומה של הנתב - ואם כן - איך משנים הגדרה זו?פרוטוקול התיקשורת הוא PPPoA
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר DVR לראוטר החדש של בזק D-Link DSL-7850U ברשת הפנימית הכל עובד אבל זה לא מצליח לי להתחבר לDVR מהרשת החיצונית הגדרתי פורטים ולא פועל יש אולי UPnP במודם? אני מגדיר תפורטים ב PORT FORWARDING נכון? ניסיתי בDVR לעשות אפשרות חיבור DHCP בזה פועל רק ברשת פנימית וניסיתי לעשות אפשרות חיבור STATIC ובזה לא פועל כלום אפשר עזרה??
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות קטנות בקשר לחיבור נכון בין מתג לראוטר... 1. את המתג אני מחבר לראוטר בכבל רשת מוצלב או רגיל? 2. זה לא משנה לאיזו כניסה אני מחבר בראוטר את המתג? זהו..זה כול השאלות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אני רוצה לקנות את הראוטר הנ"ל אבל אני רואה שאין לו יציאת טלפון... אז הוא לא מודם? אני צריך לחבר אותו לעוד מכשיר ורק אז לקיר?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. אני חייב דחוף את הסיסמה [כי השם משתמש זה Admin, לא?] לראוטר שלי - Ovislink AirLive WT2000R תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה כשאני מנסה להיתחבר לשרתי משחק כמו LINEAGE2 נייטאונליין SILKROAD וכו"אז הם לא משתחברים לי והבעייה הזאת נוצרה כאשר התקנתי ראוטר בבית ,ואני אשמח עם תוכלו להסביר לי איך אוכל להפעיל את המשחקים האלה בבפתיחת פורטים או לא יודע מה ...... תודה רבה :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כשאני מבצע ICS על חיבור של Wireless LAN, זה גולש תקין. ברגע שאני יוצר Bridge ואז אני מוסיף את אותו Wireless LAN זה לא גולש בכלל! (אני צריך את ה Bridge בשביל לבצע ICS על LAN נוסף שהוא לא אלחוטי). וכמובן אני עושה ICS על ה Bridge עצמו. יש סיבה ופתרון לזה? (נ.ב. WIN XP SP2, Edimax 802.11b) אגב, יש לי שני כרטיסי רשת אלחוטייים שמחוברים ב Ad Hoc
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חברים, אתמול חזרתי מארה"ב עם Wireless Access Point של חברת SMC. להפתעתי הרבה גיליתי שהוא תומך ב-PPTP לצורכי הזדהות ב- ADSL ולא רק ב- PPoE (כמו שבד"כ עובדים בארה"ב). מייד הזנתי את החשבון שלי של ספק האינטרנט אולם זה לא עבד. אחרי התכתבות קצרה עם התמיכה הטכנית של SMC, קיבלתי Firmware חדש שפתר את הבעיה! מדהים! אני מחבר את המכשיר למודם של בזק, מתחבר עם כרטיס אלחוטי וזה פשוט עובד. הדגם של המכשיר נקרא SMC Barricade SMC7004VWBR. המכשיר עולה $149 אבל החודש הוא במבצע בחנויות Micro Center בארה"ב ועלה רק $59!!! מחיר מדהים! אם אתם מכירים מישהו מארה"ב שירוץ לקנות כמה לחברה.. תכונות של המכשיר: 1. תומך ב-WAN: כתובת קבועה, PPoE, PPTP. 2. DHCP Server פנימי. 3. תמיכה ברשתות אלחוטיות WiFi. 4.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמודם מחטבר ישר למחשב אני מוריב ב 200 260 KB שהוא מחובר ללראוטר הוא נותן לי להוריד ב 70KB (מדובר על אותו מחשב שמחובר הראוטר ) ואין לי מישתמשים שאני בודק את זה אולי יש למישהו עידכון שאולי יעזור לי לבעיה זה הדגם DI-524 Version: V2.03 Firmware Date: Fri, Dec 09 2005
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש חדש בראוטר של EDIMAX. הראוטר הוא אלחוטי ואני מנחש שאנשים נוספים משתמשים ברוחב הפס שלי בכל פעם שהראוטר פעיל. רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק מי מחובר ברגע מסויים לראוטר, ואם כן, איך אני בודק זאת. תודה מראש לעונים. תומר.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה כתובות שרתי הדנס - dns servers לספקי האינטרנט בישראל ? הכי עדכנין . ומה הכי מהיר ? אפשר לבדוק ב http://www.grc.com/dns/benchmark.htm ואילו שרתים אחרים אתם מכירים שהם מהירים וטובים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב ונקודת גישה, שני מחשבים עם ווינדוס 7 על הרשת הזו פתאום מזהים לי אותה כציבורית (בלי אפשרות לשנות) ואינם נותנים לי גישה לרשת. נקודת הגישה היא של חברת נטגיר מדגם WN2000RPT והמודם/ראוטר גם כן של בזק, נטגיר DGN2200
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי [NOD32] גורם לאימיול שלי LOW ID וזה מאוד מפריע במהירות ההורדה... מה אני צריך לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני כבר אובד עצות... לפני כשבועיים שידרגתי את מהירות הגלישה מ15 ל100 מגה: תשתית: בזק (הייה ונשאר) ספק: בזק בינלאומי - 100MB+Gamer, לצורך העניין יש לי גם חשבון ב013 בעל אותה קונפיגורציה. הוחלף נתב בבזקסטור לNETGEAR VEGN2610, כמו כן הוחלף פילטר לחדש (לקחתי כמה שיהיה ספייר) מהירות ההורדה כ70MB. על נושא זה אין תלונות. מאז החלו ניתוקים מוזרים באופן פעילות הרשת. למה מוזרים? זה קורה כאשר אני משחק במשחקים, באטלפילד 4, מדי פעם מעיף אותי סתם ככה ורושם שהתנקתי מהשרת, או לחילופין, שהוא לא יכול להתחבר לשרת. יש לציין שרק מתנתק מהשרתים של המשחק, כי הTEAMSPEAK או סקייפ, עדין פעילים תוך כדי ואני ממשיך שיחה כרגיל (גם בשניה של הניתוק). לאחר שכבר עבדתי עצות החלטתי להתקין מחדש את ה…
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. אנחנו בעבודה כרגע עם מודם של בזק שהוסב לראוטר ומחובר אליו switch עם 7 מחשבים (5 באמת משתמשים בנט). המודם נתקע מדי פעם, לפחות פעם ביום אם לא יותר צריך להוריד את הסוויטצ'. זה בעיה כי אז בלתי ניתן לגשת למצלמות האבטחה דרך הרשת. אני צריך המלצה לראוטר אמין, כזה שידוע שהוא לא נוטה להתקע. אין צורך באלחוטי, אבל אם הוא עדיף אז סבבה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם ושבת שלום. אני סובל זמן מה מהאינטרנט של בזק וגם מהספקית אינטרנט - בזק בנלאומי. אוקיי , קצת פרטים: מהירות : 10 מגה. ראוטר : D-Link DSL-2650U. כמות מחשבים: 2 - אחד מחובר לכבל ואחד לא. דיברתי עם בזק בנוגע לכל הדברים הללו והנה התשובה שקיבלתי מהודעה שהפנתי לנציגה: הודעה מס' 1: "היי אביחי, לפני הכל, צר לי על התחושה שנוצרה ואני אשמח לנסות ולשנות אותה. האם בדקת מול בזק (חברת התשתית) שאכן בוצע השינוי? במידה וכן, שלח לי את שם המשתמש שלך בבזק בינלאומי ואני אבדוק מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו מה עוד ניתן לעשות." עניתי לה. והבאתי לה את השם משתמש הודעה מס' 2 : "בוקר טוב אביחי, העברתי את הפרטים לבדיקה מול התמיכה הטכנית הבכירה שלנו. במידת הצ…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לפני חודשיים החלפתי ספק + תשתית ועכשיו אני עם CCC והוט 12 מגה הכל טוב ויפה רק שבערך פעם פעמיים בשבוע נעלם לי האינטרנט. המחשבים מחוברים לראוטר, הראוטר טוען שהוא מחובר אבל לאף מחשב אין גישה לאינטרנט. התמיכה של הוט טוענת שהכל בסדר אצלהם ושהבעיה במקום אחר (הממ .. מה עוד נשאר) והתמיכה של CCC טוענת שמבחינתם הכל בסדר גמור ואין בעיה. את שתי התגובות האלה קיבלתי כאשר הייתה לי את הבעיה ולא כשהמצב תקין. זה ממש מרגיז כי הדרך היחידה לפתור את זה היא לאתחל את הראוטר.. הוא אפילו לא מזהה שהוא התנתק ומנסה להתחבר מחדש, מבחינת הראוטר הוא מחובר והכל תקין. לפני זה הייתי בבזק + בזב"ל ולא היו לי בעיות. בעיה מוכרת ? בעיה של CCC והוט ? בעיה ב Hotbox ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בדירה עם שותפים שלאחד מהם יש נתב של edimax לי יש כרטיס רשת אלחוטי שקולט את ה-אות שלו..... אך לעיתים גם לי וגם לו יש בעיה של :בעיית התחברות 769 או משהו כזה. הבעיה ניפתרת רק שמוצאים את הedimax מהחשמל ומחזירים בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה, אודה לכם אם תעזרו לי אוריה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-