עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shay2111,

כיצד ניתן להגדיר את הנתב הנל רק למודם תודה לכל מי שעוזר אני פשוט מעוניין לחבר נתב אלחוטי כל מדריך או עצה תעזור תודה למי שעוזר התשתית של בזק ספק ב.בין לאומי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by PokeKiNg,

היי, לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בתקשורת בין מחשבים בפרט ותקשורת בכלל. נתקלתי במשהו שלא הצלחתי כל כך להבין וקיוויתי שמישהו כאן יוכל להסביר לי קצת יותר לעומק אני יודע שהשימוש בכתובות MAC הוא בשכבה השניה של מודל OSI, כלומר רק בתוך הLAN שלי. הבעיה היא שאני לא מבין מתי ואיך זה מגיע לידי ביטוי ניסיתי לעשות ping למחשב אחר ברשת הפנימית שלי אך הוא הציג רק את הIP ולא את הMAC כאשר נכנסתי לאתר שבניתי ברשת הפנימית (על IP 10.0.0.2) אני ראיתי שהשרת קלט שנכנסתי מכתובת 10,0,0,3 (הIP של המחשב השני שלי). בנוגע לאתר אני מבין שהדפדפן הוא אפליקציה ולכן הוא עצמו שכבה שביעית וכן משתמש בIP. והפינג לא בדיוק שכבה שניה. ולכן נשאלת הש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dragon772,

שלום, לא מזמן סגרתי עיסקה עם יס, לפני יס הייתי בטריפל של הוט (טלויזיה, אינטרנט, וטלפון) כאשר באו הטכנאים של יס להתקין את החיבורים והממירים הם אמרו לי שלא ניתן להעביר תכבל של יס דרך הצינור בחוץ שיכנס לתוך הבית מכיוון שבצינור ישנו הכבל של הוט, והוא ניסה להכניס בנוסף את הכבל של יס אך הכבל נתקע באמצע...אחרי כמה נסיונות התשובה שלו הייתה שלא מה שניתן לעשות זה לבטל את הטלפון והאינטרנט של הוט כך שהכבל של יס יעבור בצינור לבד בלי בעיה, השאלה שלי היא האם זה נכון, כי זה לא נשמע הגיוני שאי אפשר להתחבר ליס וגם להיות בטלפון והאינטרנט של הוט זה הזוי...או שהטכנולוגיה של החברות בארץ הוא נחות בצורה מדהימה או שהוא סתם אמר ויש דרך להעביר את שני הכבלים בדרך זאת או אחרת.... אשמח לשמוע את דעתכם.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום חברים, אתמול עשיתי תשתית של 40MBPS בבזק. ספק Orange יש בעיה של מהירות אך הבעיה לא נובעת מהתשתית/ספק מכיוון שבבדיקת מהירות במחשב שמחובר קווית - הכל תקין, מקבל 38-39 מגה . בגלישה אלחוטית מהמחשב הנייח שלי שנמצא בחדר הסמוך, עם מתאם TP-LINK WN822N - אני מקבל בין 15 ל23 MBPS. כמובן שהרשת מאובטחת עם WPA2-PSK AES ולא עם WEP שמפחיתה מביצועי הרשת. בשיחה עם נציגה בזק מבזק זרקו אותי מכל המדרגות, לא ניסו לעזור אמרו שזה מה שיש ושזה תקין, ושהם מתחייבים למהירות רק אם אני מחבר עם כבל. שום ניסיון לעזור למרות שהציוד הוא שלהם. לא ביקשתי שיעזרו לי עם ציוד שלי שלא רכשתי מהם. ניסיתי לשנות ערוצים אך זה לא עזר. יש לציין שיש לי ראוטר ישן TP-LINK 941ND שלא בשימוש כי הD-LINK עובד כחי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי כבר כמה שבועות LOWID באימיול ואני לא יודע איך פותרים את זה..עשיתי את הדבר הזה שהם מבקשים לעשות בפיירול וזה לא עוזר.. יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה משהו.. מה צריך לעשות כדי שלא יהיה לי LOWID יותר??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by moshebox,

שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yuri1992,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש את הראוטר Edimax AR-7266WnA, מחיר הראוטר הוא בסדר גודל של 300 ש''ח. אשמח לקבל חווץ דעת על הראוטר או המלצה לראוטר אחר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by RS4,

רציתי לדעת איך בדיוק אני פותח פורטים? דרך המודם או דרך ההגדרות של הווינדוס/פיירוול? יש לי ווינדוס אקס פי תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by check,

שלום ברשותי ראוטר d-link dir-655, כרטיס רשת TP-Link TL-WN822N. החדר שלי מרוחק מהראוטר כ5.3 מטר דרך מסדרון עם הפרדה של 2 דלתות מעץ. הראוטר והמודם נמצאים מעל מקלט DVR ממתכת. אני מחובר מהוט\נטוויז'ן. ווידאתי בהגדרות של הראוטר שידור בתקן N בלבד, WPA2 ONLY וכו' ואני לא מצליח להגיע למאה מגה המוצהר שמקבלים בחיבור חוטי. אני מגיע במקרה הטוב ל60-70 ובמקרה הרע ל30 ומטה. מידי פעם אני מחליף בין הערוצים כי לאורך זמן המהירות צונחת. חשבתי לחבר לראוטר אנטנה מהסוג הזה למשל: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=793413 . השאלה היא האם זה ישפר את המהירות בכלל? רציתי לדעת בנוסף אם זה הכרחי להתקין אנטנות כאלה על הקיר או שאפשר גם להניח בצד. אני קולט את הראוטר טוב יחסית באיזור ה80 אחוזים.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. במסגרת תערוכת CES 2015 מציגה חברת D-LINK סדרה חדשה של נתבים המכונים ULTRA. בשלב זה כוללת הסדרה 3 נתבים המעוצבים באופן יחודי ולצידם מתאם רשת המתחבר אל המחשב בממשק USB 3.0. נתבים אלו מתבססים על מעבדי כפולי ליבה הפועלים במהירות גבוהה כשהבכיר בינהם כולל לא פחות מ-8 אנטנות חיצוניות, שביחד עם טכנולוגית ה-Tri Band, מספק מהירות אלחוטית של 5.3Gbps. כל המידע, כולל לגבי התכונות הטכניות, המחיר והזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5436

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ONKYO,

אני ברשימת ההמתנה של תבל וברגע שהם מפרסמים ת'חבילות אני תוך שעה-שעתיים מתקשר אליהם ומזמין. מישהו יודע איזה מודמים הם נותנים ?(אלה ממכם שבניסוי שלהם) איזה לקחת? ועוד דבר קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת שאני חושב שהוא של אינטל אבל לא רשום עליו כלום על אחד מהצ'יפים שעל הלוח של הכרטיס רשום " pulse h1088" ויש מדבקה ליד החיבור של הכבל לכרטיס ורשום עליה "eastronics אינטל מקורי" ואני חושב שיש לו wol כי יש כזה מין חיבור לכבל עם 3 פינים על הלוח (זה זה?) האם הכרטיס הזה הוא של אינטל? האם הוא שווה משהו? אם לא, אז כדאי לי לרכוש כרטיס של 3com או כרטיס פשוט עד 100 שקל בשביל האינטרנט כבלים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב ! האם מי שהוא ניתקל במוצר הנ"ל (שלא נמכר בארץ) ? שמעתי עליו בקורות טובות בפורומים בחו"ל. בתודה יהודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eranmor,

אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לאחר שנתיים בדירה מסויימת וחיבור אינטרנט מצויין של 013/בזק במהירות 30 מגה וחבילת גיימר לפינגים נמוכים. עברתי דירה והתבשר לי שאצטרך לרדת ל-5 מגה בקושי.. הטכנאי אומר שהבניינים פה ישנים ולכן אין תשתית טובה. אמרו לי בבזק שיש פה כיסוי של 30 מגה אבל הטכנאי היה פה ואמר אחרת..מה לעשות? הוא אמר בנוסף שאם הוא ינסה לחבר 10-15 מגה יהיו ניתוקים כיוון שאני רחוק מהמרכזייה. מה אתם מציעים לעשות?: לעבור לתשתית של הוט? מה אני עושה כרגע עם ראוטר בתקן vdsl שאני משלם עליו לבזק לבזק? האם חיבור הגיימר(פינגים נמוכים) יפגע לי? בבקשה עיזרו לי אני כרגע ללא אינטרנט וגולש דרך הסלולארי..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות פרסמתי כאן לינק לסקירה של נתב ה-AC1200 של חברת D-LINK (דגם DIR-825/AC). במסגרת הסקירה פרסמתי טבלת ביצועים שהתבססה על כרטיס רשת אלחוטי בתקן AC, המתחבר למחשב בממשק USB. לפני מספר ימים רכשתי כרטיס רשת AC של חברת אינטל (דגם 7260 - בממשק PCIe Half Mini). כרטיס זה הותקן במחשב הנייד שלי - ה-X61s - והחליף את ה-6300N שתמך רק בתקן N. בתמונה המצ"ב תוכלו לראות את המהירות המתקבלת באמצעות הכרטיס כאשר הוא מחובר אל ה-DIR-825/AC. מהירות זו - 866.7Mbps - אופיינית לתקן AC עם שתי אנטנות ומייצגת נאמנה את יכולתו של הנתב ושל הכרטיס. בימים הקרובים אני אפרסם טבלת ביצועים משלימה הכוללת את הנתונים שהושגו באמצעות כרטיס הרשת 7260. קישור לסקירה - http://www.netcheif.com/Review…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by JekylHyde,

היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום! עברתי דירה והזמנתי טכנאי להתקנת טלפון, לא הייתי בבית בזמן ההתקנה ובהמשך קלטתי שהוא התקין את הטלפון בדיוק בנקודה שבה אני אמור להתחבר לאינטרנט (עם מודם של Thomson). המודם שהוא שם - Motorola Surfboard SBV5121. העניין הוא שאני לא רוצה להזמין טכנאי שוב אם אני יכול לפתור את זה בעצמי ואולי הם יכולים לדרוש ממני לשלם על זה(!). בכל מקרה, ניתקתי את המודם של מוטורולה וחיברתי את השני ואין בעיה להתחבר לאינטרנט. חיברתי את המודם של מוטורולה למחשב והוא מזוהה והורדתי לו דרייברים (לוינדוז 7) ככה שאני די בטוח שזה מודם גם לאינטרנט. אז השאלה היא איך אני גורם למודם של מוטורולה לעבוד גם לטלפון וגם לאינטרנט?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.