עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חברת TP-LINK הסינית מנצלת את CES 2015 על מנת להכריז על שני נתבים חדשים, שני מאריכי טווח ומתאם HomePlug. כל הפרטים בשרשור המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5453

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לא מזמן הוספתי 6204 שמפצל בין שני מחשבים נייחים, ומחובר למודם טריון של HOT. אני חושב שהתקלה מתרחשת רק במחשב שלי, כי היא לא עוברת לבד והיינו שמים לב לזה במחשב השני. כל כמה זמן (זה לא מוגדר, לפעמים יום שלם ולפעמים כמה דקות) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, והפיתרון הוא לבטל ולהפעיל מחדש את הכרטיס רשת. יש לי ווינדאוס 7 וכשהתקלה מתרחשת הוא מראה שיש בעיה בין בין הרשת לinternet (כדוה"א) אין לי מושג מאיפה מגיעה הבעיה, ביטלתי גם את הFW וזה לא עזר. יש לכם רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by orib2,

שלום לכולם, הגעתי לפורום לאחר שיטוט קצר ברשת, נראה שיש פה אנשים שמבינים עניין. אני רוצה לקנות ראוטר תקן N לדירה חדשה (4 חד' 100 מ"ר) כך שאפשר לשים בחדר הכי מרוחק ולקלוט בסלון. הכוונה כעיקרון לחבר סטרימר ולהעביר ווידאו ואולי גם HD אם יתאפשר. יש לי מישהו שנוסע לארה"ב בסופ"ש והוא יכול להביא לי את המכשיר. מבחינת תקציב אז אני מחפש משהו סביב 70-$85. יש שני מועמדים שנראים לי: D-LINK 655 ראיתי בEBAY ב$88 כולל משלוח D-LINK 628 אפשר להשיג ב$70 באמזון כולל משלוח ה655 יקר ב$20-30 בערך. מביקרות שקראתי ב PCMAG ה 628 מאוד מאוד מומלץ. מצד שני מביקורת פה בפורום ובעוד מקומות גם 655 מוצלח מאוד. מה לדעתכם עדיף לצרכים שלי? תודה עז עזרתכם המהירה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Cheif,

גם חברת Netgear מנצלת את תערוכת CES 2015 אך במקום להציג נתבים חדשים, היא מציגה שלוש נקודות גישה ושני מתאמי HomePlug. שתיים מנקודות הגישה תומכות בתקן AC - במהירות 1.2Gbsp ו-1.9Gbps והאחרונה בתקן N במהירות 600Mbps בלבד. הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5468

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by cupidil,

הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט באמצעות מודם של מוטורולה. יש ברשותי נתב סימנס SL2-141 שרכשתי מבזק. רציתי לדעת האם ישנה דרך לחבר את הנתב ככה שאוכל לגלוש בWIFI. תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ראשית מדובר במחשב של אחי שהתחבר עד אתמול (מספר חודשים) לרשת ללא בעיות והיום התגלה ניתוק ואין אפשרות להתחבר שנית. המודם הוא אלקטל שעבר הסבה לפרו. מערכת ההפעלה XPSP1 וחיבור לבזק בינלאומי. נסיון קריאה למודם דרך הסייר בכתובת הIP של המודם 10.0.0.138 לא מעלה תגובה ואילו הפינג ל IP הזה כן מראה תקשורת. בדיקה בעזרת הטסט האוטומטי של ה XP מעלה בעייה ב DNS שלא מגיב ל פינג. ההגדרות ב Local Area Connection הם: IP 10.0.0.1 Subnet 255.255.255.0 Geteway 10.0.0.138 DNS (Main) 192.115.106.10 DNS (Second) 192.115.106.11 ניסיתי גם DNS אלטרנטיבי של בזק ללא תוצאה. מסתיים ב 30 ו35 האם יש אופציה אחרת. ההגדרות ב1394 Connection הן על אוטומט כמו כן בוצע התקני הרשת הורדו והתקנו מחדש. בדיקת תקינות חיב…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by bomba90,

יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לפני השדרוג עשיתי חיפוש בפורום וגיליתי דברים שאני צריך להבין קודם. יש לי חיבור 12MB, תשתית הוט, ספקית בב"ל. ראוטר TP-LINK WR841N. 1. חיבור 100MB עובד בלי חייגן? כלומר המנוי שלי לבב"ל לא יהיה רלוונטי? 2. עדיף בלי/עם חייגן? ואם כן חייגן אז הבנתי שהוט עדיפים על בב"ל? 3. אני אצטרך ראוטר אחר? תודה חברס

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מרבית הנתבים כיום, מבוססים על ממשק Web, כלומר : אתר אינטרנט המאוחסן בנתב עצמו ומאפשר להגדיר את הנתב דרך אתר האינטרנט. גישת ה Web מאפשרת הגדרה נוחה וקלה יותר של החיבור לאינטרנט. מרבית הנתבים מבוססי מערכת הפעלה שנקראת לינוקס-מכונות. אותם נתבים מבוססי מערכת הפעלה זו - פגיעים. בעת החיבור של הנתב לשאר מחשבי הרשת, ניתן להגדירו מכל תחנה אפשרית ברשת המקומית (LAN). הנתב, כברירת מחדל מכיל שם משתמש וסיסמא מסוימים, לצורך העניין Admin:Admin או root:root, וכן הלאה. בעת חיבור הנתב לאינטרנט, הנתב אינו מוגן מפני גורמים זדוניים, לדבר זה יכולות להיות השלכות חמורות מאוד, בין אם גניבה של מידע, ניתוק מהאינטרנט, חדירה למחשב, הריסה, השמדה, ועוד. לעוד פרטים ולכתבה המלאה: http://sec.org.il/main.ph…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי בבית ראוטר של בזק חדש ויש לנו 3 מחשבים אבא שלי יושב בסלון ובקושי קולט והאינטרנט מאוד איטי לו אמרו לי שהוא צריך כרטיס רשת או משהו לחבר לכרטיס רשת במחשב כמו אנטנה כזאת שיקלוט את המודם החדש שזה מהירות של 5GHZ במודם ככה אמרו לי בבזק אפשר להמליץ לי על משהו טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Gil_T,

אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה של הרשת הביתית והבנתי שיהיה לי זול יותר לקנות ראוטר שיכול לשמש גם כAP. הבעיה שאני לא לגמרי מבין מה לחפש, לא בכולם רשום במפורש can be used as AP כרגע יש לי את הראוטר הבא: Edimax BR-6204Wg האם הוא יכול לשמש כAP? והאם אתם ממליצים לקנות מכשיר נוסף של אדימקס, או שאין חשיבות לכך שהם יהיו של אותה חברה? כרגע שמתי עין על המכשירים האלה: Edimax BR6228NS Edimax BR6428NS יש ביניהם הבדל של 30 ש"ח, האם הוא שווה את זה? והאם הם יכולים לשמש כAP? קפצתי היום לאייבורי והמוכר ניסה לדחוף לי דווקא את זה Edimax EW7438RPN בטענה שהוא לא יודע אם הראוטרים שלו משמשים כAP או לא, אז או שהוא שיקר לי או שהוא לא מקצועי יש לו עדיפות כלשהי על מה שהבאת ע…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by asili,

האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tmal1,

היום סוף סוף עברתי מהוט ליס ועם זאת גם לאינטרנט של בזק, מכיוון שאין לי קו טלפון בחדר שבו יושב הראוטר ובזק לא משחילים חוטים לקחתי מהמתקין חוט ושקע וניסיתי לחבר לבד. לדבריו כל מה שצריך זה 2 חוטים שיתחברו לפינים 3 ו4 ובצד שני לנקודה הראשית של בזק בבית ושהחוטים הם ללא קוטביות. הקו טלפון היחידי שיש לי בבית שמגיע מהנקודה הראשית בדירה מחובר ע"י 4 חוטים - 1 ו4 מחוברים לסיכוך, 3 ו6 מחוברים לשני חוטים הצבעוניים בנקודה. ניסיתי לדבריו לחבר חוט מהנקודה הראשית לשקע באיזור של המודם ע"י חיבור לפינים 3 ו4 בלבד והמודם לא מקבל קו טלפון כמו שצריך (מנורה DSL מהבהבת) ניסיתי עם כאבל אחר לנקודה וחיברתי למודם בתצורה שנמצאת כמו בקו טלפון (ע"י 4 חוטים) והמודם עובד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה ? …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by GladiuS,

אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

אני רוצה לעשות אניטרמט של תבל אז רציתי לשאול המודם הוא חיצוני ומתחבר לכ. רשת נכון? וגם אך ניקרא הכבל שמתחבר בין ה כ.רשת למודם והעם יש לכבל הזה מאריך? -עם יש איזה שהיא בעיה עם הכותרת אז תגידו לי מה הבעיה ואני אשנה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by the_admor,

ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי לכולם יש לי ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית לאחרונה כל כמה זמן (לא קבוע) פתאום האינטרנט מתנתק וגם כל תקשורת לראוטר אובדת - אם אני מנסה להיכמס להגדרות של הראוטר או אפילו להביא לו פינג הרואטר פשוט לא מגיב רק אחרי שאני מוציא אותו מהחשמל ומחזיר הוא חוזר לעבוד ניסתי לעדכן גירסה וגם זה לא עזר... למישהו יש רעיונות???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by qwerty1987,

צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלןם חברים מישהו יודע מה קרה לאתר הטורנטים arenabg??? מתחבר תקין אבל אין שום דבר הכל ריק במיוחד בקטגוריות של הסרטים ומשחקי מחשב> נפל להם השרת???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. במסגרת החידוש אינטרנט, אחרי 3 שנים, בזק לא מוכנים לוותר על ה 10 שקלים דמי שכירות של המודם. הם מציעים לי לקנות אחד דרכם ב 360 שקל.... בכל מקרה, רציתי לדעת, בשביל 100 מגה, איזה מודם או מודם משולב ראוטר עדיף לקנות ? (כיום יש לי ראוטר שאני די מרוצה ממנו, למרות שהוא לא תומך בכל ה WIFI החדשים. TL-WDR4300)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by unknown,

למי שיש לו ממיר דיגיטלי הרבה יותר משתלם לו לעשות אינטרנט בכבלים מ-adsl(אפילו שהוא יותר מהיר, בינתיים...) בגלל שב-4 עד 6 חודשים ראשונים הוא משלם בין 175 ל-220 ש"ח לחודש(אם לא מתחשבים בכך שהספקיות נותנות הנחה בהתחלה), ועוד תיקחו בחשבון שבחודשים הראשונים של wow בזק והספקיות נתנו מחירים איומים לשירות adsl והכבלים מתחילים עם מחירים זהים לאלה של ה-adsl, אני בטוח שבמשך החודשים שאנשים מקבלים הנחה של חצי מחיר השירות יוזל וישתפר משמעותית ויהיו חבילות מהירות יותר. ראיתם בהתחלה כמה תקלות היו ב-adsl, חברות הכבלים לא מתכוונות לעשות את אותה טעות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.