רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שידרגתי את האינטרנט מ15 ל40 מגה, והראוטר הקודם שלי נהיה לא רלוונטי (לא תומך בvDSL, זה siemens sl2-141) הלכתי לבזק סטור וקניתי (שכרתי?..) את המודם-ראוטר של DLINK שלהם. הוא עובד מצוין, במחשב שמחובר ישירות אליו אני מקבל 41 מגה והכל טוב ויפה. הבעיה היא הרשת - הקליטה חלשה מאוד, בחדרים מסוימים אני לא מקבל בכלל את ה5G, וה2.4G הביא לי מהירות הורדה של 3MB ( (אבל גם מהירות העלאה תקינה של 3MB ) הבית שלי הוא קומה אחת רציפה, והמרחק בין הראוטר לחדרים הנוספים הוא בערך 15 מטר, ויש מספר קירות באמצע... בכל מקרה, ניסיתי לקנפג את הראוטר הישן בתור repeater כך שלפחות 15 מגה אוכל לקבל... כרגע הצלחתי חלקית, הrepeater עובד רק כשהוא מחובר בLAN לראוטר החדש. הקטע המוזר זה שבעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, שניהם על XPPRO, יש בשניהם כרטיס רשת של אינטל, הבעייה היא: שאני מחבר את הכבל המוצלב בינהם, הם לא מזהים שיש חיבור כלשהו, וכתוב שהם לא מחוברים, לאחר בדיקה גם כרטיסי הרשת וגם הכבל תקין בודאות. יש למישהו פתרון??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שכנראה יפעל על WIFI... כדאי לקנות לו כרטיס רשת? או שUSB של WIFI? יש לי 100 מגה של בזק אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה עדיף ולמה... ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4668&catcode=&AdCat=&parentid= אם יש המלצה לראוטר אחר - בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנא סילחו לי שאני נדחף, אך יש לי שאלה מאוד קשורה לנושא: איך אני מגדיר את מודם ה-ALCATAL המשודרג שלי, שינתב אל המחשב שלי (10.0.0.1) את כל הפורטים? אם אין כזו אופציה, איך אני מגדיר לו שינתב אלי טווח של פורטים, למשל מ-1000 עד 2000? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראוטר הנ"ל ברשותי קצת יותר מ- 7 שנים, לפני כיומיים שמתי לב שהרשת האלחוטית נעלמה. לפעמים מופיעה, ההתקנים מתחברים למס' שניות ואז הרשת נעלמת שוב. נבדק עם שני מחשבים ניידים ושני טלפונים- הדבר קורה בכולם. מה שניסיתי: הוצאתי מהחשמל את הראוטר וגם את המודם למשך 10 דקות- לא עזר. ביצעתי איפוס דרך הלחצן מאחורי הראוטר, נתתי שם וסיסמא חדשים- לא עזר. את האיפוס ביצעתי מס' פעמים וגם עם שם ברירת המחדל וללא סיסמא כל המכשירים לא מוצאים את הרשת. רשת קווית עובדת כרגיל. הרשת האלחוטית פשוט מופיעה לכמה שניות ואז נעלמת. מה יכול להיות? הגיע זמנו של הראוטר הזקן?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרעיון הוא לא להתוכח ומהר מאד לעבד את יעלות התרד . כל אחד שיגיד דרך מי הוא מחובר איזה חבילה ומאיזה אזור בארץ . ואם יש בעיות , לדעתי הרבה יתר חשוב אמיות המוצר מהמהירות שאתם מקבלים. הכי חשוב מחיר. לי יש 012 - 1.5 מחיר 144 שח (בגלל המון בעיות) בבזק אני מחובר ל 2.5 . המהירות טובה בד"כ אבל לאחרונה המון בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית..והמחשב שלי זה ה"שרת" עם החיבור לאינטרנט ורק בחדר שלי יש את החיבור של הכבלים לאינטרנט ואני עובר חדר בבית - עכשיו אני רוצה להעביר איתי את המחשב והאפשרות היחידה זה שאת המחשב של אחותי להעביר לחדר שלי ולהפוך אותו ל"שרת" אבל זה לא בא בחשבון כי יש לה מחשב צולע וכל הזמן מתנק לי מהאינטרנט אז אני חושב על איך להעביר את החיבור של הכבלים לחדר שלי ככה שאני יוכל לחבר את המודם ולהשאר ה"שרת, אבל בלי לבקש מחברת הכבלים חשבתי על כבל מאריך.. אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר? ואם זה יפגע לי ברוחב פס ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זכור לי משיעורי פיזיקה לפני שנים רבות שזרם חשמלי יוצר שדה מגנטי בקיצור, האם חשמל/שקע חשמלי ליד אנטנת הנתב האלחוטי אמורה לגרום לבעיות ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שדרגתי במבצע האחרון ל-100Mb, עוד לא שדרגתי את המהירות בספקית, כרגע אני 15 (או 20?) הורדה ומשלם 36 שקל בחודש. לפי האתר Kamaze בזב"ל מציעה 100 מגה במחיר של 70 שקלים, בזמן ש- hotnet מציעים ב- 20 שקלים. (הבדל מאוד משמעותי) קראתי השוואה בין הספקיות אבל הי די עתיקה (מרץ 2012) ואני לא בטוח עד כמה היא עוד רלוונטית. השימושים שלי לאינטרנט הם בעיקר גלישה באתרים ממערב ארצות הברית והעברת קבצים אליהם, torrents ומדי פעם משחקי רשת כמו Battelfield בשרתים באירופה. השאלה היא אם בכלל יש הבדל בין הספקיות מבחינת האיכות, ואם כן מה ההבדלים ועד כמה הם גדולים. מאוד יפריע לי אם סרטוני youtube לא יטענו טוב, יהיו חסימות טורנטים או שרתים באירופה יהיו מעל לפינג 100. בעיקרון אני רק רוצה לדעת אם hotnet ס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת.. שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated תודה *סידרתי את זה, צריך להכנס להגדרות של החייגן, ואז לאבטחה, לסמן את advanced (custom settings)f ואז ללחוץ על SETTINGS להשים למעלה על optional encryption ולהסיר את כל הV חוץ מ-PAP ו- SPAP.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני משתמש כיום במודם-נתב אלחוטי תוצרת Siemens שקיבלתי מבזק ברשת האלחוטית בבית שלי. כיום מחוברים אליו בכבל שני מחשבים, ולפטופ דרך ה-Wi-Fi. נתקלתי בבעיית קליטה בחלק גדול מהבית, וכיוון שיש לי ראוטר נוסף שאינו בשימוש כיום (DI-524 של D-Link) תהיתי אם אפשר להשתמש בו כמאריך טווח. אשמח לקבל הסבר/הצעות בנושא... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב שמרוחק מדי בשביל הרשת האלחוטית שלי, לכן אני נאלץ חבר אותו דרך קו רגיל. יש לי את הנתב האלחוטי (דגם DI-624+ של DLINK) ונתב (שמשמש כמודם) מדגם 312+ של ECI. עכשיו, מה אני צריך בשביל הרשת בנוסף? פשוט לקנות 2 כבלים מוצלבים לחבר לנתב ולתקע טלפון וזהו? צריך לסדר משהו בקו טלפון הביתי? יש לנו מרכזיה, זה משנה? דרך איזה נתב להשתמש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כזו (סיפור ארוך, מצטער, אבל משום מה נראה לי שכבר נתקלתם בו): במחשב (XP) מותקן מודם TERAYON 175 בחיבור USB (להזכירכם - יש במודם גם את האפשרות של כרטיס רשת) . לאחרונה רבו הניתוקים ועשיתי מה שכל אחד עם הגיון בריא עושה - קניתי כבל רשת וחיברתי מהמודם לכרטיס. פה התחילו הצרות. אחרי שעה (!!!) עם תומך מאוד נחמד של נטוויז'ן לא הצלחנו להבין למה אין חיבור לאינטרנט ויש IP 0.0.0.0. הופניתי לתמיכה של ערוצי זהב ושם נאמר לי מיד כי זו בעיה מוכרת וידועה בכרטיס רשת הזה SIS 900 : ה XP מזהה לבד את הכרטיס אבל מתקין אותו לא טוב, ולכן בעצם כאילו לא הותקן למרות שבמנהל ההתקנים הוא מופיע. מה שצריך לעשות, הסביר הטכנאי זה להסיר את ההתקנה שעשה הXP , ולהתקין עם הדרייבר של לוח האם, א ב ל …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לניהול עסק: - מחשב "ראשי" מחזיק מסד נתונים.. - מחשב "משני" ניגש גם הוא למסד הנתונים (כמובן בתנאי שהראשי דלוק).. - שני המחשבים אמורים להיות מחוברים לאינטרנט.. - ומדפסת (רשת) משותפת לשניהם.. - אני מעוניין בתקשורת מהירה (1Gb) ואמינה.. [לא יהיה לי אף שימוש ב-WiFi וכל החיווט הוא Cat.6 מסוכך FTP]. ---------------------------------- ההיגיון גורם לי לחשוב על SWITCH (במיוחד שאני לא צריך WiFi בכלל!).. מתג 1Gb שמצאתי עולה יותר מפי 1.5 מנתב 1Gb, מה עוד שלנתב יש FireWall ו-DHCP שיחסוך התערבות המחשב הראשי בגישה לאינטרנט ולמדפסת.. ואולי גם יתרונות נוספים.. הנתב המדובר הוא TL-WR1043ND שלא זר לי (יש לי גם בבית).. ולאור זה שיש לו כל כך הרבה יתרונות אלחוטיים שלא יהיו בשימוש אף…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגיה N עם תמיכה בגיגה-ביט וחיבור USB. על הנתב להיות בעל טווח מעולה, אמין ויציב, לעבודת תחת חלונות 64. אין מגבלת מחיר. אבקש לפחות 3 הצעות, כדי שאוכל לבחור מביניהן
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור להוט ויש לנו רשת בבית ואני לא כל כך מבין במודמים של כבלים בכל מקרה רציתי לדעת מה המודם הכי ממולץ שלהם היום? ואולי בכלל יש להם איזה שהוא מודם כמו האלקטל שיכול לתפקד גם כראוטר?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-