עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Roey232,

שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by לאנד,

שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by N N C,

לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אנא סילחו לי שאני נדחף, אך יש לי שאלה מאוד קשורה לנושא: איך אני מגדיר את מודם ה-ALCATAL המשודרג שלי, שינתב אל המחשב שלי (10.0.0.1) את כל הפורטים? אם אין כזו אופציה, איך אני מגדיר לו שינתב אלי טווח של פורטים, למשל מ-1000 עד 2000? תודה.

5. הי חברה ;D אז ככה, יש לי 2.5/256 ואתמול התקשרו להציע לי 12MB/1MB שזה שיפור מסיבי (אותי האמת מעניין האפלוד, ההורדה פחות). ה-"קאטצ'" הוא שיש התחייבות ל18 חודשים וזה בבזק בינלאומי, מה אתם אומרים, שווה? לאור העובדה שלאחרונה הם גם עושים/עשו בעיות עם טורנטים, אני לא בטוח שאני רוצה להתחייב, וגם מי יודע מה יקרה עוד חצי שנה, או אפילו חודש (מבחינת מחירים/טכנולוגיות בארץ) אז אני אשמח לעצה, דעה, מידע פנימי וכו' תודה מראש ולילה טוב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כמה אפשר להמהיר את האינטרנט כאשר יש לי במיקום שלי תשתית מוגבלת ל60GB ואני נמצא בבזק בינלאומי, כמה כבל רשת מכוכך הייטב, מודם קריר, הגבלת כתובות MAC, הפיכת המחשב כהוסט, פתיחת פורטים, מחשב חזק יותר... יתנו יותר מסל"ש העלאה והורדה? שאלה שנייה האם בסיטונאות יש טלפון קווי? כי אני עם: 144.00שקל חבילת אינטרנט T40 מחיר מוזל 69.90 שקל קו טלפקס במסלול "הכל כלול קלאסי 300 דקות" לנייחים וניידים מחיר מוזל תעריף דקת שיחה מעבר למכסת הדקות במסלול ליעדים נייחים ולניידים בכל שעות היממה 0.15 שקל נוספים 99.90 שיחות במסלול ללא הגבלה מחיר מוזל 49.90 שירות שיר בהמתנה 49.90 חבילת גלישה 3 מגה תעריף 1 מגה נוסף מעבר לחבילת הגלישה עוד 19.90 שקל נוספים. 413.90 מינימום ללא חריגו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by asaf0123,

אם המחשב הנייד שלי מתנתק מהרשת wifi (עדין לא ברור למה) אני לא יכל להתחבר בחזרה עד שאני מפעיל מחדש את הראוטר זאת בעיה רצינית כי אני צריך שהנייד היה מחובר כל הזמן מישהו מכיר את הבעיה?? הראוטר גם לא נתן לי לעשות port forwarding trigger ל port 80 היתי צריך לשנות את ה port בשרת דיי מעצבן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב אז אחרי המון בירורים לבד ומחקרים ו 3 פירמוטים עד שעליתי על הבעיה רציתי לשתף אותכם במשו שמאט לכול משתמשי הויינדוס את הדפדפן איטרנט כולל מהירות גלישה במחשב באופן מוחלט ! אז נתחיל ... שם הקובץ שהתקנתם במחשב או שווינדוס 10 עצמו התקין לכם בלי שתשימו לב בעדכונים אוטומטיים נקרא : Adobe Flash Playe - או - adobe flash player security - או - adobe flash player system טוב אחרי המון בדיקות אם ההתקנה של אחד מהם והסרה מהלוח בקרה כולל בעדכוני מערכת של הווינדוס הסרתי והתקנתי תתפלאו , שזה מותקן אני מקבל בכול הדפדפנים שלי אם זה אקספלורר + פיירפוקס + גוגל כרום , מקבל בשלושתם שזה מותקן 70 עד 90 מגה !! עכשיו אני בהוט תשתית 200 מגה ספק 200 הוט נט . מוזר שאני מקבל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש להם את אותה כמות זיכרון פנימי ? יש להם את אותו מעבד ? האם ל WRT54GL יש את אותם עדכונים כמו של ה WRT54G גרסה 4 ? אני רוצה לקנות את ה WRT54GL ואני לא יודע אם הוא טוב כמו ה WRT54G גרסה 4 ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by i_D_A_n,

יש לי 2 קומות בבית ובקומה התחתונה יש שני מחשבים שמחוברים באינטרנט על ידי ראוטר של אדימקס . עכשיו אני רוצה להעביר מהראוטר אינטרנט לקומה העליונה שזה בערך מרחק של בין 20 ל-30 מטר.. רציתי לשאול אם הכבל יכול להיות מחוץ לבית שזה אומר חשוף לשמש ולגשם והאם המרחק יכול לפגוע במהירות האינטרנט ? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ip2pi,

היי, יש לי את הראוטר של בזק rta 1025 ובגלל מעבר לתשתית של הכבלים אני צריך לקנות ראוטר חדש חשבתי על ראוטר פשוט Level One WBR3406TX (אלא אם יש לכם משהו מומלצ אחר עד 180 ש"ח) ואת ה 1025 להפוך ל AP . אפשרי או שיכולה להיות לי בעיה עם זה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by acoca_net,

שלום לכולם. הרבה זמן יש לי בראש רעיון לבנות מעין שרת ברשת הביתית שלי שתפקידו יהיה חוץ מלאחסן קבצים ולהעביר אותם במהירות גבוהה לשאר המחשבים, לסננן את האינטרנט. כלומר, להתקין עליו Firewall וכ"ו... והוא יסנן את האינטרנט ממזיקים וישלח אותו לשאר המחשבים האחרים, מעין Hub מתוחכם. אם למישהו יש מדריך איך לבצע את זה אני אשמח לקבל אותו, או שמישהו מוכן לכתוב לי בפירוט את השלבים אני אשמח. תודה מראש אורי. :s05:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

שלום. יהיו לי בסוף החודש שני מחשבים במרחק 8-14 מטר. המודם יהיה בסלון, והמחשב בחדר שלי. איך אני מחבר את שני המחשבים ברשת מקומית עם ללא האטה משמעותית בגלישה(כאשר המודם נמצא במחשב החלש יותר), ללא הוצאה כספית גבוהה וללא צורך להשאיר את המחשב עם המודם פתוח כשרת. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב אז ככה... יש לי שתי מחשבים אחד שלי אחד של אח שלי.. וחיבור אחד לאינטרנט בכבלים 1.5MB.. עכשיו, אני רוצה לעשות שגם למחשב של אח שלי יהיה אינטרנט אבל אני לא רוצה אם רשת רגילה (שתי כרטיסי רשת) כי זה ממש לא בטוח, אני רוצה לדעת מהי הדרך שיהיה הכי בטוח לשתף את אחי באינטרנט וגם הדרך שלא תוריד ממני מהירות כשהוא יהיה מחובר.. וכמובן שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה הראשי. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה צריך לקנות ומה צריך לעשות? תודה מראש, יהב.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Cheif,

גם חברת Netgear מנצלת את תערוכת CES 2015 אך במקום להציג נתבים חדשים, היא מציגה שלוש נקודות גישה ושני מתאמי HomePlug. שתיים מנקודות הגישה תומכות בתקן AC - במהירות 1.2Gbsp ו-1.9Gbps והאחרונה בתקן N במהירות 600Mbps בלבד. הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5468

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה: המהירות הורדה שלי מתחילה ב-200 ולפעמים 200 וקצת ואז לקראת סוף ההורדה זה מתחיל לרדת עד לפעמים למהירות של כ-7 קילו בייט לשנייה.. מהירות האינטרנט שלי היא 1.5 מגה.. תודה רבה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. האם אפשר להפוך את הראוטר של בזק כך שיהיה מודם בלבד ולחבר אותו ישירות למחשב במידה ואין לי צורך בחיבור אלחוטי? (bridge?) 2. אני לא גיימר - אני משתמש באינטרנט להורדות טורנטים גלישה וכד'. הלכתי לאיבוד עם כל המושגים שלכם MPLS/CNN/NBC/NBA... האם עדיף לי חיבור ללא חייגן או עם חייגן? האם יש עוד משתנים? אשמח להסברים. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Shay2111,

כיצד ניתן להגדיר את הנתב הנל רק למודם תודה לכל מי שעוזר אני פשוט מעוניין לחבר נתב אלחוטי כל מדריך או עצה תעזור תודה למי שעוזר התשתית של בזק ספק ב.בין לאומי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nimz911,

היי יש לי מתאם אלחוטי שתומך ב dual band וראוטר linksys ea6700 . ועדיין לא ניתן להתחבר לרשת של ה-5 (יש לשתי הרשתות SSID שונה) אני כן רואה אותה אבל לא ניתן להתחבר אליה , כן הצלחתי להתחבר לרשת מאייפד. יש למישהו רעיון מה יכול להפריע ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מהן המהירויות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by המפרט,

שלום. אני מחזיק בסלולרי N73 דרך אורנג' בתוכנית של 150MB דרך פורטל 3Gportal ו 1MB דרך פורטל Internet3G. אני מעוניין לנצל את 150 המגה הנ"ל לגלישה דרך הלפ-טופ. השאלה היא אם זה אפשרי? או שמא הגלישה תעבור לי רק דרך ה INTERNET 3G? ידוע לי על בעיות האיטיות, ועל זה ש150 MB יגמרו לי צ'יק-צ'אק, הסט-אפ הזה אמור לשמש אותי רק כאופציית חירום כשאני צריך אינטרנט ואין בנמצא. תודה מראש :-* אריאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני צריך לחבר 3 מחשבים על מנת לגלוש משלושתם באינטרנט... אני צריך ראוטר שיוכל להיות גם אלחוטי וגם קווי (2 מהם נימצאים אחד ליד השני...חבל לעשות בינהם אלחוטי...) לא להתפרע עם המחיר אבל שלא יהיה משהו זבל.... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים