עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronsig,

שלום! יש לי ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G אין לי בעיה להתחבר מניידים או אייפון. אבל בחיבור לאנדרואיד (סמסונג ומכשיר סיני) - ההתחברות נכשלת, גם כשאני משתק את כל האבטחה יש המלצות לפתרון הבעיה? תודה! רון

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Cheif,

לפני מספר שבועות פרסמתי כאן לינק לסקירה של נתב ה-AC1200 של חברת D-LINK (דגם DIR-825/AC). במסגרת הסקירה פרסמתי טבלת ביצועים שהתבססה על כרטיס רשת אלחוטי בתקן AC, המתחבר למחשב בממשק USB. לפני מספר ימים רכשתי כרטיס רשת AC של חברת אינטל (דגם 7260 - בממשק PCIe Half Mini). כרטיס זה הותקן במחשב הנייד שלי - ה-X61s - והחליף את ה-6300N שתמך רק בתקן N. בתמונה המצ"ב תוכלו לראות את המהירות המתקבלת באמצעות הכרטיס כאשר הוא מחובר אל ה-DIR-825/AC. מהירות זו - 866.7Mbps - אופיינית לתקן AC עם שתי אנטנות ומייצגת נאמנה את יכולתו של הנתב ושל הכרטיס. בימים הקרובים אני אפרסם טבלת ביצועים משלימה הכוללת את הנתונים שהושגו באמצעות כרטיס הרשת 7260. קישור לסקירה - http://www.netcheif.com/Review…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by spin,

שלום אני מחפש נתב אלחוטי הכי טוב עד 600 ש"ח כרגע אני מחובר לאינטרנט בתשתית של הכבלים. תודה מראש לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by levimadman,

שלום לכל מומחי הרשתות/ראוטרים. יש לי את הראוטר הנ"ל כבר מספר חודשים ואני די מרוצה (חוץ מכמה ניתוקים פה ושם). יש לי בעיה עם פתיחת פורטים בראוטר.. פתחתי פורטים רצויים לתוכנת אזראוס ואימיול (לפי מדיכים ונראה כי הוא הצליח), אך הפורטים לא עוברים בדיקת התחברות, כלומר, אזראוס מיידית עם עלייה מקפיץ הודעה שהוא לא מצליח להתחבר או "להאזין" לפורט שכן פתוח אצלי והוא לא עובר בדיקת NAT גם(לפעמים אחרי מספר נסיונות הוא כן עובר), כנל לגבי תוכנת אימיול, שרתים מסוימים מגיעים לtime out אחרי שלא מצליחים להאזין לפורט שפתחתי. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי שלום קיבלתי היום את הראוטר החדש ועשיתי אינטרנט בין המחשבים בסלון ובחדר. כעיקרון האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא בשיתוף הקבצים, המחשב בחדר מזהה את המחשב ברשת, הבעיה היא שהמחשב בסלון לא מזהה את המחשב בחדר ובעצם לא נותן לי גישה לשיתוף קבצים בין המחשבים. התקשרתי ל-013 ברק והם אמרו שזאת בעיה דיי נפוצה עם מערכות WINDOWS XP שיש חסימה בווינדוס ואין גישה למנהל הרשת כדי לשנות את זה... הם כעיקרון אמרו לי לנסות לפרמט ואולי זה הסתדר, וזה יהיה ממש מוצא אחרון. אני חייב את השיתוף קבצים בין המחשבים, האם יש איזה Update לווינדוס או Patch שמתקן את הבעיה הזאת? האם מישהו שמע על הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eranmor,

אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום יש לי 3 מחשבים בבית וחיבות של ADSL ALCATEL עם ה-5 מנורות. יש לי 3 אפשרויות של נתבים ואני לא יודע מה יותר כדאי לקנות, אשמח אם תעזרו לי בבקשה: D-Link DI-604 EDIMAX Router 4port + printer BR-6104P EDIMAX Router 4port BR-6104K תודה רבה על עזרתכם ויום ניפלא!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תראו, בתור אחד שמסתובב פה בפורומים מדי פעם יצא לי מדי פעם לראות אנשים שמספרים כאלה סיפורים אני זוכר שהיו תמיד עשרות תגובות וכל אחד חיפש למצוא את הדרך שבה הבחור שפירסם את התמונה רימה... ת'אמת, גם אני לא האמנתי... אבל היום בבוקר (ב', בשעה 9:45 לערך), קרה לי דבר מדהים הורדתי תוכנה מהאתר של HP במהירות של 6.42 מגה בייט לשנייה!!! לא רק שזה לא אפשרי בשום חבילה, אלא שיש לי בכלל רק את החבילה של החצי מגה עם בזק בינלאומי... אגב, ניסיתי אח"כ להוריד סתם משו מDOWNLOAD.COM וזה ירד על 100 קייבייט לערך... מדהים!!! עשיתי תמונת מסך אני יעלה אותו בהמשך...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם אני גיימר די רציני וכרגע אני עם בזק בין לאומי שלדעתי הכי טובה בפינגים לחו''ל בחבילות אינטרנט רגילות. אני מקבל בין 80 - 110 פינג לשרתים באירופה. רציתי לדעת אם אני אשדרג לחבילת הגיימרים הכי בסיסית (2.5\256) האם אני אוכל לקבל 60 פינג לשרתים באירופה (בעיקר גרמניה) כשאני ב max_packets של לפחות 60 תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by יונתן4,

שלום עד היום הייתי מחובר עם USB אבל קניתי ראוטר אז ניסיתי לעבור לחיבור רשת. הבעיה היא שהחיבור בין המודם למחשב לא עובד והנורה של הפורט לא עובדת ואני לא יכול להתחבר. מצד שני שאני מחבר את הכבלים דרך הראוטר אז הנורה עובדת, אבל עדיין לא יכול להתחבר ונורת האינטרנט בראוטר לא דולקת. (עדיין לא הגדרתי אותו אבל הבנתי שהיא אמורה לדלוק גם לפני). תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Aner,

מתלבט בין DYNAMODE WL-GI-600-SMF לבין EDIMAX EW-7711UMN

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מתי המשתתפים בניסוי יקבלו קישור ל-IIX?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Itamar Abo,

שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני שוקל להתחבר לאינטרנט של פרטנר ומעדיף לקנות נתב מאשר לשכור את הנתב שהם מציעים. יש לי בבית רשת אתרנט 10 ג'יגהביט עם נקודות גישה אלחוטיות, אז פחות חשוב לי וויפיי בנתב. האם יש לכם המלצה על נתב עם התכונות הבאות? עומד בדרישות טכניות של פרטנר. תומך OpenVPN ישר מהקופסה דרך ממשק נוח לקנפוג ולהפעלה (למשל, דרך דפדפן). כניסות אתרנט במהירות לפחות 1 ג'יגהביט. תקציב רצוי עד 500 ש"ח. בנוסף, תכונות שנחמד אם גם יהיו: לצורך חיבור הארד דיסק חיצוני: כניסת USB, רצוי 3.0 ומעלה, ושרת שיתוף קבצים. WiFi6, תמיכה ב-Mesh ושאר שכלולים. אשמח במיוחד לשמוע חוות דעת ממי שיש לו נתב אסוס עם ASUSWRT שעונה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מעוניין לשדרג לאינטרנט מהיר בבזק, חשבתי לעבור לנתבים החדשים מדור ה AC אני מעוניין להתרשם ממה שהנתבים מסוגלים לתת. אני מנסה אך לשווא למצוא חוברת הפעלה (user guide) לשני הנתבים שבזק מספקת: DLINK G256DG VTEC iAD604IL האם למישהו יש אותם וישכול להפנות אותי למקום בו ניתן למצוא אותם? האם מישהו עשה השוואה בין שניהם ויכול לומר מי מהם טוב יותר? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MrAccident,

שלום האם אפשר לחבר את כבל הרשת שיוצא מהמודם להב או איזשהו מפצל ומשם להעביר לשני מחשבים, או להעביר אחד למחשב ואחד לראוטר? פשוט באחד מהמחשבים פחות חשובה לי המהירות אז אחד הייתי מעדיף לחבר ישירות, אם זה משנה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Aner,

ההבדל במחיר הוא שהD-LINK זול יותר ב-50 ש"ח לEDIMAX אחריות ל-3 שנים, ליד הבית (פיקוק)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by grove,

כפי שידוע לכולם בארץ תדר 5GHZ עדין לא הותר לפי משרד התקשורת וישנה חברה בארץ הלינק שלה כאן למטה שמוכרת את המוצר הזה כנראה כמה יחידות בודדות ממליץ לאנשים לרכוש לפני שיגמר המחיר טיפה יקר אבל שווה מקוה שעזרתי http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=8339

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by star010101,

שלום לכולם השתחררתי מבזק ועברתי לHOT, ונשאר בבעלותי נתב SIEMENS חדש. יש לנתב הזה ערך כלשהו? או עדיף להשאיר אותו אצלי לתקופה עתידית בבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kalda01,

יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה להגדיר בין 4 מחשבים שעל כולם מותקן outlook 2003... מה אני אמור לדעת? רצוי לציין שיש לי ידע ונסיון ברשתות (בסיסי יחסית לאנשים פה) ומעולם לא יצא לי להתעסק עם שרתי ex.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ludacris,

אהלן, אני מחפש מכונה שתדע לתפוס תעבורה ב1gbps במשך של 15-20 דק' (בחישוב פשוט 20Min x 60Sec x 125Mbyte = 150GB) ולאחר מכן תדע לשלוח את הcapture בחזרה באותה המהירות. מחיפוש פשוט מצאתי שיש כרטיסי capture שעוזרים לload אבל שהם גם יקרים. כמה חזק צריך להיות המעבד\nic\HDD כדי להתמודד עם כזה דבר? wireshark לפי מה שאני רואה לא מצליח להתמודד עם כזה דבר, יש תוכנה אחרת? איזה תוכנות כדאי להשתמש לcapture ולstream? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים