רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש להם את אותה כמות זיכרון פנימי ? יש להם את אותו מעבד ? האם ל WRT54GL יש את אותם עדכונים כמו של ה WRT54G גרסה 4 ? אני רוצה לקנות את ה WRT54GL ואני לא יודע אם הוא טוב כמו ה WRT54G גרסה 4 ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דרך לייצב ולהוריד את הפינג שלי במשחקים? אולי ההגדרות שלי לא טובות.. בעיקר במשחק CSGO, בדרך כלל אני מתחיל את המשחק על 70ms ואחרי כמה דקות זה עולה ל-85ms וזה ממש מורגש.. יש לי קו אינטרנט של בזק במהירות מאה 100 ואני מקבל כ-40 מגה בממוצע.. אין לי צורך ב-WiFi ורק מחשב אחד מחובר למודם. האם בכלל כדאי לי לרכוש מודם בנפרד שייתן לי ביצועים יותר טובים? אני משתמש באינטרנט של בזק רק למשחקים. המחשב שלי מחובר גם לפייברבוקס של הוט עם 200 מגה אינטרנט וכשאני רוצה לצפות בתכנים או להוריד דברים אני משתמש באינטרנט של הוט, פשוט ההוט מחובר בכל הבית גם לטלוויזיות וגם למחשב של אחי וכל המכשירים מחוברים אליו דרך WiFi אז התחברתי גם לבזק בנפרד כדי שאוכל לשחק בשקט בלי הפרעות.. אב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G אין לי בעיה להתחבר מניידים או אייפון. אבל בחיבור לאנדרואיד (סמסונג ומכשיר סיני) - ההתחברות נכשלת, גם כשאני משתק את כל האבטחה יש המלצות לפתרון הבעיה? תודה! רון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1) הנציגה התעקשה (למרות שיש לי הוטבוקס והיה לי חיבור אלחוטי) שאני צריך אינטרנט אלחוטי עם החיבור של ה- 100Mbps. אמרתי לה שאני לא צריך וניסיתי להסביר לה על הבעיות שיש. "אני לא טכנאית ואלו ההוראות שקיבלתי לגבי החבילה. תגיד את הכל לטכנאי". בקיצור, עד שיגיע הטכנאי בשבוע הבא, אני "תקוע" עם חיבור 30Mbps לבזק בינלאומי. 2) את זה לא שמעתי כאן, אבל קיבלתי זיכוי מלא על כל ההתקנות. כלומר, אני לא משלם 295 ש"ח על התקנה ו/או 125 ש"ח על התקנת דיסק לממיר מג'יק. 3) הייתי צריך לבקש ממיר HD MAGIC במפורש, ועשיתי את זה במקרה כדי להיות בטוח אני מקבל אותו. "יש לא מעט שלא אוהבים אותו, ולא ציינת בהתחלה אם אתה מעוניין". אולי את תציעי לי את האופציות במקום שאני אנחש? 4) היא נתנה לי טיפ כדי שלא ישג…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מודם של בזק שכתוב עליו כך : aternet brideg router dsl 600E + AZTECH ADSL 2 יש לו כניסה של חוט הקו טלפון וכניסה כבל רשת ללוח אם האם אפשר להפוך אותו לנתב לעוד מחשב ושהמחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט גם באופן עצמאי מבלי שהמחשב הזה שעובד עכשיו אם המודם יצטרך לעבוד אם רוצים להיתחבר מהשני אם מישהו מכיר איזה מדריך לסוג הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי ראוטר והוספתי לו עוד ראוטר כדי לשפר את הקליטה וחיברתי בין שני הראוטרים ע"י כבל רשת, הראוטר הראשון נעול. אני לא מצליח לינעול את הרואטר החדש, אני גולש על הרואטר החדש נכנס לאתר של בזק עושה סיסמא וזה נועל לי את הראשון. איך אפשר לנעול את השני? הראוטר של netgear תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים +- התחילו להיות לי האטה באינטרנט דרך ה-wifi ושמתי לב שמדי פעם הסיגנאל יורד והמרחק שביני לבין הראוטר פחות אפילו מ3 מטר יש לי שתי תדרים בו 1) 5Ghz 2) 2.4Ghz מה יכול להיות הסיבה? האם יש כלי / תוכנה שמאבחן את זה? תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בניסיונותי הנושאים לאפשר שיתוף 2 מחשבים ברשת עם Zone Alarm, הגעתי למסקנות הבאות : 1. בשום פנים ואופן לא הצלחתי לשתף בצורה טובה ובטוחה, כאשר חומת האש הנ"ל פעלה במחשב הראשון 2. תוך כדי משחקים הגעתי למסקנה שניתן לעשות זאת, אם ב Zone Alarm מורידים את רמת האבטחה מפני האינטרנט מ High, ל Med. כאשר הייתי על High, בדיקה ב Grc לא מצה פורטים פתוחים, וב Med יש בהחלט פורטים פתוחים, לא מעט. האם בכל זאת מומלץ להשאר על MED ? עריכה : התקנתי את הגרסה 4 - נראה הרבה יותר טוב, זיהה את השת הביתית ואת ה VPN (חיוג הכבלים) וקינפג הכל אוטומטית ! כעת נותר לבדוק אם שיתוף האינטרנט עובד...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי מודם ראוטר ל 9970 ומאז התחילו כמה בעיות מוזרות (ספקית אקטקום, עסקית) אני לא מצליח לפתוח חלק מהאתרים (מה שיסתדר בינתיים והשאיר אותי עם יוטיוב לא נטען ועוד אתר שבו אני מעדכן סטטוסים ולא מצליח, שליחת בקשה לשרת עם טעינה אינסופית) יש מצב שמשהו עם התקשורת היוצאת? גם האוטלוק מקבל ולא שולח וגם הפוסט הזה נשלח מהנייד כי שוב מקבל טעינה נצחית. נסיתי dnsים של גוגל גם בנתב וגם פר עמדה כנל לגבי כל הגדרת פיירוול בנתב, כרגע הוא כבוי. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לרשת האינטרנט? אם כן - אפשר הסבר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יהיו לי בסוף החודש שני מחשבים במרחק 8-14 מטר. המודם יהיה בסלון, והמחשב בחדר שלי. איך אני מחבר את שני המחשבים ברשת מקומית עם ללא האטה משמעותית בגלישה(כאשר המודם נמצא במחשב החלש יותר), ללא הוצאה כספית גבוהה וללא צורך להשאיר את המחשב עם המודם פתוח כשרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עושה אתר ביתי על המחשב אני צריך לעשות port forwarding לפורט 80 שיפנה אל המחשב שלי עשיתי והשתמשתי בכלי שבודק אם זה פתוח ואמר שלא, כנראה משו לא נכון הנה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mzyhvdmmmixn.png תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביאו לי באן מאיזה שרת בMOHAA אני רוצה לשנות IP אבל כבר 3 ימים זה נשאר ככה אפשר איזה מדריך או משהו תודה :'( דרך אגב יש לי ADSL BARAK 1.5 אם זה משנה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כבל באורך 20-25 מטר של כרטיס רשת (או איך שלא קוראים לו) יעשה איזה לאג או פינג גרוע במשחקים ברשת בין שני המחשבים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני המחשבים(דסקטופים) עם XP. לכל אחד מחובר דונגל כזה(הסטנדרטי של דילקסטרים אם אין לכם כח ללחוץ על הלינק): http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866 המרחק הוא באיזור 4.5 מטר עם קיר באמצע (לא ממ"ד). ניסיתי: באחד לרשום send a file ואז לחפש מכשירים. בשני לעשות receive a file ולחכות לתקשורת. לא הצליחו למצוא את השני. האם זה בהכרח בעיה של המרחק או משהו בהגדרות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מתאם אלחוטי שתומך ב dual band וראוטר linksys ea6700 . ועדיין לא ניתן להתחבר לרשת של ה-5 (יש לשתי הרשתות SSID שונה) אני כן רואה אותה אבל לא ניתן להתחבר אליה , כן הצלחתי להתחבר לרשת מאייפד. יש למישהו רעיון מה יכול להפריע ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני חייב להגדיר לו גם את הפורטים של ה POP3 כדי שאוכל לקבל דואר? אם אני לא מגדיר את פורט 80 למשל כפתוח מייד לאחר השידרוג, אני למעשה לא יכול להתחבר לאתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגיה N עם תמיכה בגיגה-ביט וחיבור USB. על הנתב להיות בעל טווח מעולה, אמין ויציב, לעבודת תחת חלונות 64. אין מגבלת מחיר. אבקש לפחות 3 הצעות, כדי שאוכל לבחור מביניהן
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://picasaweb.google.com/lh/photo/i2_y7_GLJi5Um55Aun_YE5f0VmWKZqMthOK5iQkN7s8?feat=directlink זאת התוצעה שלי לאחר עבודה על התשתית בבית, חשבתי לבקש חידוש אינסטלציה, השאלה אם זה יתן איזה שיפור ? אני הייתי על RATE ADAPTIVE לפני זה, ביטלתי והסנכרון כמו שטבלה. מקודם היה פחות , אני מעדיף מהירות יציבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-