עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by es001,

יש לי שני מחשבים, שניהם על XPPRO, יש בשניהם כרטיס רשת של אינטל, הבעייה היא: שאני מחבר את הכבל המוצלב בינהם, הם לא מזהים שיש חיבור כלשהו, וכתוב שהם לא מחוברים, לאחר בדיקה גם כרטיסי הרשת וגם הכבל תקין בודאות. יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. האם אפשר להפוך את הראוטר של בזק כך שיהיה מודם בלבד ולחבר אותו ישירות למחשב במידה ואין לי צורך בחיבור אלחוטי? (bridge?) 2. אני לא גיימר - אני משתמש באינטרנט להורדות טורנטים גלישה וכד'. הלכתי לאיבוד עם כל המושגים שלכם MPLS/CNN/NBC/NBA... האם עדיף לי חיבור ללא חייגן או עם חייגן? האם יש עוד משתנים? אשמח להסברים. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Shay2111,

כיצד ניתן להגדיר את הנתב הנל רק למודם תודה לכל מי שעוזר אני פשוט מעוניין לחבר נתב אלחוטי כל מדריך או עצה תעזור תודה למי שעוזר התשתית של בזק ספק ב.בין לאומי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן. אני רוצה לחבר את הממיר ואפשר רק בכבל רשת. עכשיו יש לי את הנתן wtr54g משהוא כזה ואני רוצה שהוא יתחבר לראוטר מסויים ויצא אינטרנט משקעי אתרנט. שמעתי שיש קושחות צד 3 מישהוא יודע להסביר לי עם זה אפשרי? אגב עם הנתבים של TPLINK יודעים לעשות זאת אני יקנה כי הם עולים 120 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by omri2211,

תודה הצלחתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by arik100,

אז ככה אני רוצה ראוטר+כרטיס רשת לא יקרים מדיי עם חיבור יציב!! דגש על יציב שלא סובל מהתנתקויות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בראוטרים כגון TP-LINK וLEVEL ONE, כמה משתמשים יכולים לגלוש בו זמנית לפני שלחלקם יהיו ניתוקים? מה הפתרון לגלישה אלחוטית מרובת משתמשים כגון גלישה באולם כנסים והרצאות שבו יושבים 50-60 איש שלמרביתם יש לפטופים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. טוב יש לי רשת אלחוטית שקנויה מנטלינק (netlink). www.net-link.co.il הראוטר הוא RTA300W של חברת אסקי (askey). www.askey.com הראוטר מתחבר לכרטיס רשת של אינטל pro100+ (משהו כזה). חוצמהמחשב שאיליו מתחבר הראוטר יש עוד שני מחשבים שמחוברים ע"י תקני usb וקולטים את האינטרנט. מדי פעם אבא שלי מחבר את הנייד שלו לראוטר דרך כבל usb (לא אלחוטי), כאשר הוא מחבר את הכבל מתחילים להיות לי במחשב התנתקויות מוזרות שלפעמים אני מצליח להתמודד איתן ע"י ריסטרט לראוטר ולפעמים זה פשוט לא מתחבר! גם שפותחים את המחשב שאיליו מחובר הראוטר זה עושה בעיות התנתקות. למישהו זה גם קרה?? פתרונות יש??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by X_Dror,

שדרגתי במבצע האחרון ל-100Mb, עוד לא שדרגתי את המהירות בספקית, כרגע אני 15 (או 20?) הורדה ומשלם 36 שקל בחודש. לפי האתר Kamaze בזב"ל מציעה 100 מגה במחיר של 70 שקלים, בזמן ש- hotnet מציעים ב- 20 שקלים. (הבדל מאוד משמעותי) קראתי השוואה בין הספקיות אבל הי די עתיקה (מרץ 2012) ואני לא בטוח עד כמה היא עוד רלוונטית. השימושים שלי לאינטרנט הם בעיקר גלישה באתרים ממערב ארצות הברית והעברת קבצים אליהם, torrents ומדי פעם משחקי רשת כמו Battelfield בשרתים באירופה. השאלה היא אם בכלל יש הבדל בין הספקיות מבחינת האיכות, ואם כן מה ההבדלים ועד כמה הם גדולים. מאוד יפריע לי אם סרטוני youtube לא יטענו טוב, יהיו חסימות טורנטים או שרתים באירופה יהיו מעל לפינג 100. בעיקרון אני רק רוצה לדעת אם hotnet ס…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי למישהו כאן אולי יצא להשתמש בסוויץ' הזה? האם הוא עושה את העבודה? יש לציין שמדובר בגרסה הירוקה...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי בראוטר 3 אנטנות כאלו. האם אני יכול להבריג לאחד החורים כבל מאריך ולשים את אחת האנטנות באחד החדרים או אפילו בחוץ? האם זה ישפר את הקליטה מהמכשיר הנייד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הבעיות התחילו לפני כשבועיים, כל כמה זמן(פעם ביום, פעם ביומיים,פעמיים ביום) דפי אינטרנט לא עולים ואני נאלץ לכבות ולהפעיל את הראוטר מחדש. יש לי מודם B FOCUS 312 מוסב לראוטר שמתחבר אליו מתג של EDIMAX ולמתג מחוברים 2 מחשבים , יש רעיונות ךפתרון הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by RonCohen,

אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by qwerty1987,

צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bomba90,

יש לי לפטופ W230ST של CLEVO, התקנתי לו לאחרונה 7260AC של אינטל. אחרי שהמחשב ב-SLEEP אני לא מצליח להתחבר לראוטר בבית או לנק' גישה וכדי לפתור את זה אני צריך לעשות DISABLE ו-ENABLE בשביל להתחבר. הדבר קורה רק אחרי SLEEP ואולי גם אחרי HIBERNATE. כמובן שהדרייבר מעודכן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. למה טוב העלה גבוהה? רק בשביל לעלות חומר לאינטרנט?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by wow,

יש לי ראוטר LINKSYS WRT54GL ושידרגתי לו (בעזרתכם כמובן) את הקושחה המקורית ל-DD-WRT. לאחר שקניתי ראוטר חדש אני נותן את הישן שלי לאחותי שמחוברת בהוט, האם יש קושחת DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (אם כן אשמח ללינק והסבר קצרצר על איך משדרגים אם זה משהו מסובך כמובן) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SomeOneDudOrg,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כרעג הביאו לי את ה Netgear DGN 2200 האם זה מכשיר מספיק טוב ויציב או שכדאי לקחת מכשיר אחר של D-Link אשמח לקבל עצות והמלצות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים