עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zvikahalevi,

שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום וחג שמח קיימים אצלי בבית 3 מחשבים,ב2 מהם האינטרנט עובד מצויין אך בנייד האקספלורר/פיירפוקס לא מציגים דפים בכלל. חשוב לציין שהמחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה באופן תקין. (מהנייד) ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש אך הבעיה עדיין קיימת והדפדפן לא מציג דפים. מה הבעיה ? תודה מראש ! המערכת הפעלה על הנייד היא vista

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by wooper,

שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  4. אוקיי אז זו הבעיה שלי אנשים! יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים + שיתוף ADSL ... על שניהם מותק WINDOWS XP PRO... עכשיו הנה הבעיה... רק במחשב השני (לא בשלי) רואים שאשכרה יש איזשהי רשת... אני מתכוון בכל ה MY NETWORKS וכל החרא הזה... וכשאני משתף מהמחשב השני קבצים אז אצלי אני לא רואה בכלל שיש רשת או שיתוף כלשהו... אגב, האינטרנט פועל מצויין בשני המחשבים... ורשת זו רשת ישירה (או איך שקוראים לזה) ... בלי האב וזה... תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום , תודה מראש לעונים. לקחתי לפני יומיים נתב dlink חדש של בזק ( שמספקים בבזק סטור עם 2 הרשתות) . שודרגתי למהירות 40 אצל בזק ואצל הספק בזק בינלאומי. אני מקבל תמיד בחיבור חוטי למחשב נייד x201 של ibm את המהירות 40 מגה. במחשב זה בעשרות בדיקות שעשיתי גם אלחוטית ( כבל מנותק ואני מחובר ל 5 מגה הרץ) אני מקבל בין 38 ל 40. זאת כאשר המחשב במרחק של חצי מטר מהראוטר. אני מבצע את הבדיקות גם באתר speedtest וגם באתר של בזק ומגיע לתוצאות טובות וכמעט זהות. כעת מה שאני לא מבין בשום צורה זה איך עם שני מכשירי אייפון 5s שלי ושל אישתי ועם אייפד ( דור 4) כאשר אני ממש על הראוטר אני לא מתקרב לתוצאות האלו . בדרך כלל מקבל בין 15 ל 20. . יש מצבים שבדיקה ב testspeed מראה לי 35 אבל זה היותר חריג . …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pure perfection,

ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום! יש לי את הראוטר הנ"ל והוא עובד מצוין והכל טוב הבעיה שאני נכנס להגדות שלו אז כל פעם אני צריך להכניס את הסיסמה שלו שוב ז"א שכל פעם שאני לוחץ על אפשרות אז לפני שהדף נטען הוא מבקש ממני להכניס את הסיסמה שוב ושוב איך אפשר לבטל את זה שאני יצתרך להכניס את הסיסמה פעם אחת בהתחלה וזהו? תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם כרגע יש לי את הראוטר: Linksys WRT54GL, שממוקם בממד. התוצאה היא שאין כמעט קליטה, אבל מצד שני אי אפשר להעביר אותו מכאן, מכיוון שכאן מרוכזת כל התקשורת של הבית. יש לי נקודת רשת שמחוברת מהסלון לממד. חשבתי לקנות עוד ראוטר: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n(מישהו מכיר? חוות דעת?) ולחבר את שניהם בכבל, ככה שהedimax יהיה בסלון ויתחבר ויקבל אינטרנט דרך הlinksys. השאלה היא מה צריך להגדיר? הבנתי שאני יכול לתת להם את אותו ה defult getway, ולבטל באדימקס את כל השרתי dhcp וכד'... ואז ככה בעצם כל התקן שיתחבר לאדימקס יגיע ישירות לlinksys. האם הרעיון הזה ישים? (לפני שאני הולך לקנות עוד ראוטר). האם יש הצעות? הסברים? אשמח לעזרה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי לכולם רציתי לדעת פרטים על אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב האם הם טובים? איך רמת השרות? איזה מהירות אתם מגיעים הכי הרבה והאם זה די קבוע? ובכלל פרטים למי שיש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Mejadla,

אהלן, לפני שבועיים עברתי דירה. הראוטר עבר איתי לדירה החדשה כמובן, וכמו כן גם מספר הטלפון הקווי הביתי שלי. כל ההגדרות של החיבור לרשת האינטרנט נשארו אותו דבר ללא שום שינוי. שמתי לב למשהו מאוד מוזר ומצחיק, שכשברגע שאני מחובר לרשת ה-Wi-Fi הביתית, המיקום של האייפון שלי (ושל מכשירים אחרים שניסיתי שמחוברים גם הם לאותה רשת Wi-Fi) הם כאילו מאוכנים במיקום של הבית הישן.. השאלה שלי היא איפה הבעיה? אני 99% בטוח ש-Reboot לראוטר יפתור את הבעיה, אבל רציתי להבין על סמך מה הראוטר עובד כשהוא קובע מיקום, ולמה הוא עדיין על המיקום הישן? תודה ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לרכוש כבל HDMI 30 מטר כדי לחבר גם את המסך של הטלוזיה וגם את האינטרנט דרכו.. שאלתי היא איך אני בודק אם הלוח אם תומך בכניסת HDMI 1.4 עבור אינטרנט? זה המפרט של המחשב שקניתי http://www.tms.co.il/preview/spec/fh1vj38y

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ע"פ speedtest או נסיונות שונים להוריד קבצים הכל תקין. מאתמול לוקח לסרטונים ביוטיוב המון זמן להיטען. אני מחובר ל012 על תשתית בזק (2.5M). הבעייה אצלי?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  14. אוקיי אז זאת הבעיה כל פעם שאני מנסה להוריד משהו או כשאני גולש בהרבה אתרים ביחד יש לי ניתוק ואז אני צריך להפעיל מחדש את המודם אחריי שאני מפעיל מחדש ההורדה חוזרת ואין עוד ניתוקים, מישהו יודע איך למנוע את הבעיה הזאת ? דרך אגב אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר משהו וניסיתי לשדרג את המודם ל-pro גם לא עזר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by שמואל דקל,

כאמור. אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. משום מה, ההיצע דל מאוד וגם המחירים בהתאם. חיפשתי באמזון, איביי ועלי אקספרס. יש רק נתבים. (לא מודם בלבד) וגם המחירים הינם 100$ + למישהו יש פתרון, או לפחות הסבר לתופעה?

16. יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים. הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום) בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר... מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB... אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG... תודה מראש. אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by The Dom,

הצטרפתי לחבילת 1.5 מגה בבזק אלחוטי. הם(בזק) רוצים למכור לי את הראוטר שלהם(של חברה של קוראים לה לינקסיס או משהו כזה), אבל לפני שהתפתתי לקנות ולסיים עם זה כבר רציתי להתייעץ איתכם אם יש ראוטרים יותר טובים ובמה זה מתבטא. עדיף ראוטר זול אבל אם זה משהו שלדעתכם יהיה טוב במיוחד.. תציעו אותו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נתקלתי בתופעה מוזרה. כשאני שולח מייל מהתיבה שלי בנטוויזן לתיבה של חבר בהוטמייל, הדואר לא מגיע אליו ממנו אלי מגיע מנטויז'ן שלי להוטמייל שלי מגיע אבל מנטויז'ן שלי להוטמייל שלו לא מגיע לפני 10 שנים שהאינטרנט בארץ עוד היה בחיתולים, אמרו לי לשלוח מהתיבה השניה לראשונה ואז נוצרת היכרות דרך השרתים בין התיבות. אך במקרה הזה זה לא קורה. המייל לא מגיע אליו גם לדואר זבל שלו. שווה לפנות לנטוויז'ן או למישהו יש רעיון אחר?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  19. השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  20. שדרגתי את המהירות ל-3M ומאז אני לא מצליח להוריד באמיול. יש לי גרסא 0.47A חלונות XP-PRO עובד דרך נתב והפורטים פתוחים (לפני השידרוג הכל היה מצויין). אני רואה שיש ממני UPLOAD אבל ה-DOWNLOAD מאופס והמקורות גם מאופסים. (מצ"ב תמונת המסך). אני מחכה בסבלנות כבר 6 ימים והסבלנות נגמרה כי נראה לי שיש איזושהי בעיה. אני במזהה גבוה. כשאני מבצע בדיקת פורטים (דרף המאפינים/חיבור) הבדיקה נכשלת למרות שהפורטים פתוחים. אולי כדאי לשנות הגדרות ? מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by vourt,

היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אוקיי רדו לסוף אם אין לכם כוח לקרוא... כרגע אני גר בקוטג' של 2 קומות, אני גר בקומה העליונה והחדר עבודה של אבא שלי הוא למטה. אני משחק הרבה ברשת, ולכן קדחנו חורים בכמה קירות כדי להעביר כבל מהראוטר בחדר של אבא שלי לחלון שלי ;D. עשינו את זה בגלל שהיו לי פינגים בלתי נסבלים עם WIFI. עכשיו קנינו וילה, וגם שם כמובן יש לו חדר עבודה. הנה שרטוט קטן לגבי איך זה ייראה.(אני יודע שהקנה מידה חרא) |-----------------------8 מטר--------------------| __________________________________________ |***********| | | |***********| מקלחת | | |___________|_________________ | ח.עבודה | | …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני חייל ואני מעוניין באינטרנט בין 2.5 מגה ל5 , מחיר מקסימלי כולל 2 הספקיות הוא 150 ש"ח בחודש , חשבתי אולי להצטרף למהירות 5 מגה בבזק ואקספון זה יוצא סה"כ 140 בחודש ביחד וזה מאוד זול נראה לי מה גם שיש 3 חודשים בחינם באקספון ככה שיוצא לי מעולה. בכל זאת, אני לא כ"כ מתמצא ולכן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ , תודה רבה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by nimrodim,

טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by omrit,

היי, אני מחפש נתב חזק ויציב שיעבוד טוב גם עם P2P. כרגע האופציות שחשבתי עליהן הם ה- Linksys WRT54G2, Linksys WRT54GL וה- Edimax 6504N. אני מתמצא ברשתות ויכול "לשחק" עם קושחות צד שלישי אם צריך. יש לי כבלים של תקשורת בתוך הקירות כך שלפחות 95% מהתעבורת רשת תהיה קווית וחיבור אלחוטי יהיה מזדמן בלבד. ראיתי בנצ'מרקים לראוטרים באתר הזה- http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/ אני אפרט את התוצאות הרלוונטיות לי (לא מעניינת אותי איכות תעבורה ב WIRELESS) במספר חיבורים בו-זמנית, ה G2 היה 8, ה GL- 64 וה 6504 היה- 190 בקצב העברת נתונים בו זמנית- ה G2 קיבל 45, ה GL קיבל 36, וה 6504 קיבל 86. האם אפשר לסמוך על בנצ'ים כאלו כמדד על ביצועים וביצועים ב P2P…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.