רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקבל המלמה ל- Firewall חומרה , הדרישות שלי מ- Firewall , רק לחסום ולפתוח פורטים + לאפשר פורטים מסוימים מאיפים ספציפים. חשוב שהיה גישה לFirewall מרחוק ,כיוון שזה יושב בחדר שרתים ולא בקרבת יד, חשוב שהיה יציב ואמין! בנוגע לחיבורים ,1 WAN ו1LAN. אשמח לקבל המלצות!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי Edimax BR-6204WG Router ואני צריך לדעת מה האייפי הסטטי שלי , איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 5 מחשבים, אני מעוניין לדעת דרך המחשב שלי (שהוא אחד מתוך החמישה), כמה רוחב פס צורך כל מחשב ברשת (כלומר, מי מעיק לי על רוחב הפס :-)), וגם לדעת מה כל אחד מוריד / מה הוא עושה שצורך את רוחב הפס. (אם יש צורך לבצע התקנה של תוכנה על כל המחשבים, אין בעיה, יש לי הרשאות מלאות) הכוונה היא לקבל את כל הנתונים למסך המחשב שלי, ורק אליו - אין צורך לקבל את הנתונים על המסך של כל מחשב ברשת. בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3Com מדגם 3CRWE554G72T, ויש לו 2 אנטנות WiFi רגילות. הייתי רוצה להחליף אחת מהן באנטנת Hi Gain עם כבל בשביל קליטה טובה יותר בשאר הבית. איך אני מוציא את האנטנה הקיימת?? תודה
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תשתית: כבלים ספק: בזק בין לאומי מהירות: 1.5M/128K בפועל הכל עובד טוב, אתרים נפתחים מהר, הורדות עובדות מצויין (גם P2P) אבל הפינגים במשחקים נעים בין 450 ל 2000 (2 שניות ). זה משגע אותי כל פעם יש בעיה אחרת, פעם אחת האינטרנט לא עובד בכלל, פעם אחרת אפשר רק לגלוש. עד לפני כמה ימים הראוטר שלי היה מוגדר על PPTP והכל עבד מצויין, פתאום (באותו יום שמרכזיה של בזק בתל אביב נפלה) הראוטר לא הצליח ליצור קשר עם הספק והבעיה נפרה רק לאחר מעבר לחיבור קבוע, כמה ימים הכל עבר טוב ושוב חזרו הבעיות למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלשלם עוד כסף כי זה לא יקרה) ??? לא משנה מה אני עושה כל פעם מדברים איתם כמה ימים הכל עובד ואז שוב בעיות. בכל מקום שקראתי באינטרנט כתוב שבזק היא הספקים הכי טובה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי בראוטר Linksys WRT54GL וכרגע לפחות שתי מחשבים מחוברים אליו ישירות עם RJ45 הבעיה היא שיש לי מודם USB (ה ALE 150 ) שמחובר במחשב אחד (מוגדר ועובד כמו שצריך) ורציתי לשתף אותו עם הראוטר כדי שהראוטר יוכל להעביר את האינטרנט לשאר המחשבים (והאייטאצ' ) אבל אני לא בטוח כל כך איך, אני אשמח לכל עזרה בנושא !
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי נתב רגיל של edimax (לא אלחוטי) ומחוברים אליו 4 מחשבים. 3 מהם עובדים מעולה. אך מחשב אחד (עם ויסטה) לא עובד. החלפתי בין החיבורים של המחשים ועדיין לא עבד. חיברתי ישירות למודם וזה כן עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי 4 מגה, מהירות ההרודה שלי בימים האחרונים הייתה נורא איטית ז"א אני אמור להוריד 460+ (אמור אפילו 500 אבל לא מגיע ) אז מוריד לי על 90 160KBS עכשיו שניסיתי להוריד בבוקר בדקתי גם במהירות הורדה של בזק (תשתית./ספק ) ויורד לי נורמאלי על 450-469 עכשיו אותה בעייה בייתה לפני כמה חודשים בזק כיול להיות לגבי עומס שיש בערבים ולא בבקרים יש לי עוד שאלה יש לי 4 מגה אז אני אמור להוריד על 500 ומשהו או לפחות 490 בבזק אמרו לי שזה תקין וזה אמור להיות בין 450 ל 500 וזה שטיות כי לפי חישוב פשוט אני אמור להוריד על 500 יש לי בזק ספק ובזק בין לאומי תשתית כמו שהיה לי 2 מגה הורדתי על 256 אז ב 4 אני אמור להוריד אפילו קצת יותר מ..500
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הנתב נרכש לפני כמה ימים. אני מנסה לפתוח פורטים באותה הדרך בה אני פותח פורטים מאז ומתמיד ומקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב ,אז ככה : יש לי קרובת משפחה מבוגרת מאוד שמתגוררת בחו"ל . היא לא שולטת באנגלית וממש לא מבינה במחשבים או באינטרנט , אין לה e-mail וגם לא מעונינת בשום דבר שמצריך רישום ,שמות משתמשים וקודים. אני מעוניין לשלוח לה קובץ גדול (שהוא בעצם אוסף תמונות משפחתיות) בפורמט zip שניפתח מעצמו בדבל קליק . לכן אני מחפש אתר שאליו אני אוכל להעלות את הקובץ ולהגיד לה בטלפון את כתובת הלינק , כך שכל מה שהיא תצטרך לעשות זה להקליד את כתובת הלינק על מנת שתהליך ההורדה יתחיל אצלה באופן אוטומטי מבלי להיכנס לתפריטים וסיבוכים. רצוי אתר חינמי שמדיניותו היא לשמור את הקובץ זמין להורדה ,זמן רב יותר ,ככול האפשר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך יותר כדאי לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? דרך ראוטר אלחוטי? או לחבר שני קווים לאינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, התחברתי למהירות גלישה של 4MB בבזק (אחרי שנים של 1.5MB ) ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי ....שאני יגש לבזקסטור ואקח אמרו לי שיש להם 3 דגמים של 3 חברות שונות (לא זוכר כרגע את השמות...נראה לי שהיא אמרה שיש להם SAMSUNG, ASUS ועוד איזה דגם... :s05:) על מה אתם ממליצים? מה כדאי לי לקחת ? (לא מבין בזה כלום ועד עתה היה לי מודם ADSL רגיל) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע החלפתי את המודם הקודם שלי RTA שהיה מעולה והוריד לי ממש מהר למודם חדש TNN E600 במודם הזה יש בעיה מוזרה - הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים וגם לא מוריד כ"כ מהר (בביטורנט) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטרנט לש HOT ו013 ללא חייגן ואני מרוצה ממנו. השימוש העיקרי שלי באינטרנט זה הורדה לש דברים ובעיקר משחק COD4. אני עובר דירה בעוד חודש ואני אזמין שוב אינטרנט של HOT אבל ספק בזק בינ"ל. השאלה האם לבקש ללא חייגן, כלומר חיבור קבוע או שעדיף חייגן. כמו כן אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בדירה בשביל עוד מחשב שלי אשר ישמש מחשב איחסון בעיקר ותריך שגם בו יהיה אינטרנט ועוד לפטופ. מה אתם ממליצים? עוד דבר זה שיהיה גם קו טלפון של HOT בדירה וכמובן גם טלויזיה! אם זה מהווה גורם שמשפיע.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר ב350 ש"ח שלא יתנתק לי כל שנייה כשאני פותח טורנט או אימיול או משהו.. כי בזמן האחרון הראוטר שלי מתנתק לי כל חצי שעה סתם ללא סיבה עכשיו ההתלבטות היא בין לקחת ראוטר אלחוטי לבין קווי כי הראוטר יהיה אצלי בחדר דיי קרוב אלי ולא נראה לי הכי בריא לשים ראוטר אלחוטי קרוב אלי מה גם שאני דיי בטוח שראוטר קווי יעבוד טוב ומהר יותר מה גם שיש כמה מחשבים שהם דיי רחוקים (ואחד נמצא בתוך מקלט) ומכל מחשב מועבר כבל לחדר שלי ככה שנראה לי דיי מיותר האלחוטי למישהו יש המלצות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-