רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני צריך להכניס סיסמא (שאין לי מושג מה היא) כדאי לראות ספריות מהמחשב השני. בעבר לא הייתי צריך שום סיסמא. יש איזה דרך לגלות מה היא הסיסמא ו/או לבטל אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי ניתוקים מהמסנג'ר , בעיות חיבור לטקסס הולדם בפייסבוק,לא מצליח להתחבר לנטוורק ב PS3 וגם בחיבור ב Battlefield Heroes אבל נראה לי שזה אצל כולם. עכשיו אני משתמש ב - uTorrent, ותמיד היה מופיע לי שהפורט חסום, אז הגדרתי בראוטר שהפורט יהיה פתוח, ומאז זה מראה לי שהפורט פתוח. עכשיו, אני פתחתי פורטים של אימיול, אבל ה TCP עובד והUDP לא עובד משום מה... עכשיו פתחתי DMZ, ולא ראיתי שום שינוי באינטרנט כולל הUDP באימיול, אז הלכתי לאתר של בדיקת פורטים ויצא שאין לי פורט אחד פתוח אפילו הפורט של UTORRENT מראה לי שחסום למרות שה UTORRENT מראה שהוא פתוח ... ב DMZ קבעתי Dynamic IP ושמתי את ה IP של המחשב שלי שאיתו פתחתי את ה UTORRENT אז אם אפשר תשובות לגבי זה אני אודה מ…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר על המחשב המרכזי שהוא המחשב שלי על הראוטר שיש לי יש פיירוואל מובנה מכיוון שבXP כיביתי את הפיירוואל אבל עדין יש לי את אותן המגבלות שהפיירוואל עושה שהוא דלוק לכן אמרו לי שיש גם פיירוואל על הראוטר שצריך לכבות ישבתי שעות על גבי שעות איך לכבות את הפיירוואל שיש על הראוטר אבל לא הצלחתי......... מי שיודע איך מכבים את הפיירוואל בראוטר בבקשה שיעזור לי תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא ממזמן שידרגתי לעשרים מגה VDSL בזק עד אז היה לי תדלינק 270 ופרייבט בוקס שאחד מהם היה מחובר (לגיבוי אחד מהם) כל זה על מהירות 15 מגה עם פינג לתל אביב 10 שידרגתי לעשרים מגה והחלפתי תמודם לתומך VDSL נטגיר 2000 VVG היחיד בבזק סטור הקרוב אלי מאז הפינגים קפצו בצורה מטורפת 20 15 פינג לפחות אני לא מדבר רק על ספיד טסט גם על משחקי רשת ושאר הדברים יש לי חבילת גיימר אבל אני חייב להגיד שחוץ מהפינג הנתב אמין מאוד וחזק הוא לא נופל בהורדות לילות שלמים ועוד שלוש מחשבים מחוברים וגולשיים אבל פשוט הפינג קפץ לא כיף לשחק ככה למרות שתלאגים לא מרגישים שזה מוזר אבל הפינג עלה ממאה למאה עשרים למשל .. מי שיודע איך אפשר לפתור את זה שיגיד לי כי קראתי תפוסטים על הנתב וראיתי שלא אהבו אותו אבל …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים יש לי בעיה של פינג גבוה במשחקי רשת... המשחק שאני משחק בו הוא CS:S הפינג שלי פעם עמד על 50+- ועכשיו הוא על 400-500 בדקתי איזה תוכנות עבודות רצלי ברקע מצאתי כמה דברים מוזרים כמו optimize ועוד משהו שאני לא זוכר... מחקתי אותם... עשיתי סריקות עם ad aware ו spybot spybot לא מצא כלום !!! ad aware מצא כמה דברים אבל זה לא שיפר כלום... אין לי שום דבר שעובד ברקע...כמו אימיול או משהו למרות שאני יכול לציין שפעם היה לי אימיול ברקע ועדיין הייתי משחק חלק בקאונטר אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד למה אני משתגע פה ! תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לציין שהראוטר עובד מצויין כבר 3 חודשים ולא הייתה שום בעית פינגים או ניתוקים.. אך בזמן האחרון כשאני מאחורי ראוטר ישנן קפיצות פינגים רציניים במשחקים וקצבי הורדה לא קבועים . 3 מחשבים מחוברים ברשת אך גם כשאני מחבר מחשב אחד דרך הראוטר הבעיה חוזרת. כשאני מנתק אותו ומחבר מחשב יחיד ישירות דרך המודם של הכבלים אין שום בעיה והכל כרגיל. אני על ברק 013 בכבלים וחבילה 750K
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את פורט 412, ניסיתי מספר מדריכים כולל החוברת הפעלה המקורית שנמצאת באתר היצרן. לאחר ניסיונות מרובים אתחלתי את הראוטר- הגדרות ברירת מחדל. וכדי שהראוטר יעבוד כראוטר צריך להגדיר אותו. לא עשיתי זאת ובמקום השארתי אותו לעבוד כמודם בלבד. אני משתמש בביט דיפנדר ופתחתי את הפורטים שם. הפיירוואל של הוינדוס מכובה. אני לא בטוח שזה רלוונטי אבל בupnp test אני מקבל: TEST 1 - Operating System Support - PASSED TEST 2 - SSDP Service Running Check - PASSED TEST 3 - SSDP Service Automatic Check - PASSED TEST 4 - UPnPHost Service Running Check - PASSED TEST 5 - UPnPHost Service Automatic Check - PASSED TEST 6 - UPnP Framework Firewall Exception Check - PASSED TEST 7 - Adapter #0 …
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי,אני משתמש ברשת ביתית ומשתף תיקיות בין המחשבים.משום מה אני לא מצליח לקרוא חלק מהקבצים בתיקיית הincoming של האימיול. למרות שהם שם.המחשב השני לא מצליח לקרוא אותם... תודה מראש ושבת שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, בית רגיל כל המחשבים באותה הקומה.המערכת מורכבת מראוטר אחד שמחובר קוית למחשב נייח ועוד שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית ,בשניהם כרטיסי רשת. בשני המחשבים שמחוברים אלחוטית בעיות גלישה-גלישה איטית או גלישה לסירוגין. מחשב 1 יושב בממ"ד ועד היום מדווח על גלישה סבירה ,עד שהוחלף הקו לגלישה ב-10 מגה. הרוטר הוחלף והוא הראוטר המסופק ע"י בזק, במחשב בממ"ד, יש כרטיס רשת מסוג Edimax EW-7722IN -300 mb"s. המרחק מהראוטר הוא קטן,כ-4 מטר לערך ויש קו אוירי בין הראוטר למחשב. הבעיה שהגלישה יכולה להיות טובה לזמן מה ופתאום הגלישה תייתקע לגמרי,עוד משהו שקורה הוא,שכאשר מוסיפים אבטחה כלשהיא הגלישה נעצרת לחלוטין. אפשר לאמר שבד"כ איתחול יחזיר את הגלישה למצב תקין לזמן מה נוסף ושוב אחרי כמה זמן…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B של TRENDNET... הראוטר נמצא בחדר אחד, ומחשב שני נמצא בחדר אחר... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקלוט את התדר בנקודה מסויימת בחדר ובנקודה אחרת כן.. אם זה עוזר אף חדר הוא לא ממ"ד.. מצרף קובץ שאולי יבהיר את הדברים... http://img155.imageshack.us/img155/8185/15is.png תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר של 3COM שמחובר אליו מחשב עם כבל ישיר, ושני מחשבים נוספים ברשת אלחוטית. שני המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית ממוקמים אחד ליד השני. אחד עובד כמו שצריך ב-high quality signal השני (שיושב לידו) סובל מניתוקים כרוניים (כל דקה בערך) ומראה שהוא ב-low quality signal. ניסיתי להחליף בין הכרטיסי רשת בין שני המחשבים ועדיין יש את אותה בעיה באותו מחשב, מה שאומר שהכרטיסים בסדר גמור כנ"ל הראוטר.. התקנתי את הרשת בצורה הבאה: התקנתי את הדרייברים לשני הכרטיסי רשת, נתתי להם את הdefault gateway של הראוטר, נתתי להם אייפי שונה בקלאס של הראוטר. יש רשת, יש אינטרנט, יש פינגים (כל עוד המחשב הבעייתי מחובר) בנוסף יש בשניהם נורטון אנטיוירוס 2006 מעודכן. יש למישהו מושג מה גורם לקליטה…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב נייד וכשאני מנסה לתפוס את הרשת האלחוטית שלי קרוב למשב בסביבות 5 מטר מהראוטר הוא תופס והכל בסדר אבל כשאני נכנס לחדר במרחק בערך 15 מטר ממנו אז הוא כותב לי שיש לו בעיה עם הנתונים שהבתי לו ואחרכך הוא כבר לא מוצאה אותו בכלל. אני לא השתמשתי באנטנה של הראוטר הרבה מאוד זמן והיא קצת שבורה מישהו יודע האם זה יעזור להחליף אנטנה ואיזה אנטנה כדי לשים ואיך אפשר למצוא כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה שידרגתי ה-NAS שלי לדגם של DS1512+ ורציתי להעביר אליו המידע מה-NAS הישן שלי (IOMEGA IX2-200). כרגע חיברתי את שניהם ישירות לראוטר שלי (Linksys EA4500) וניסיתי להעתיק המידע מאחד לשני בשתי דרכים: 1. פקודת העתקה פשוטה דרך המחשב שלי ממיפוי של הנאס הישן למיפוי של הנאס החדש. 2. כניסה ל-File Manager של הנאס החדש ומתן פקודת Upload לקובץ שנמצא בנאס הישן. בשיטה הראשונה הצלחתי להגיע לקצב של בערך 9M Bytes. בשיטה השנייה הגעתי רק לקצב של בערך 3.5MBytes. עלי לציין שכרטיס הרשת במחשב שלי הינו עדיין של 100MBits ולכן חשבתי שזה ההסבר לקצב הנמוך בשיטה הראשונה (אולי ההעתקה מעבירה הקובץ דרך המחשב מכיוון שדרכו ניתנה פקודת ההעתקה). מכיוון ששני הנאס-ים תומכים ברשת ג'יגה וכן…
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש בעיה מוזרה כזו שהוא קורס ואינטרנט מפסיק לעבוד אבל מה שהישתמש באינטרנט עדין עובד, כולמר אם הורדתי משהוא אז ההורדה לא תפסיק, אבל אם אני ינסה לגלוש אני לא יצליח וגם לא להיכנס להגדרות של הנטב הדרך היחידה לסדר את זה לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היום החליפו לי את האינטרנט,לכבלים(013 עם זה אומר משהו),וכשאני משחק WC3,שאני מארח משחק,אנשים לא יכולים להיכנס... הבעיה היותר מוזרה שהוא שיטטתית חוסם יוזרים באימיול,כל חיבור מKAD הוא סוגר אוטומתית,בלי שום סיבה,ואני מקבל עלק "HIGH-ID" ,ואני מוריד על 5. בביטוטרנט הוא אומר שהפורט בסדר בבדיקה,אבל ההורדות הם LOW ID,מישהו יכול להסביר את הבעיה,במיוחד את זאתי עם האימיול?? ד"א יש לי רק פיירוול של XP וכל הפורטים שמה מאושרים,כמו כן גם האפליקציות עצמן.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יום אחד נכנסתי לאינטרנט ודף הבית שלי השתנה.... וגם לא נתן לי להכנס לאתרים מסוייים התקשרתי לנט ויזיון ואמרו לי שיש לי ריגול במחשב וגם וירוסים... אז הם שלחו לי שתי תוכנות Spybot ו Ad-Aware התקנתי אותם והם מצאו לי גם כמה וירוסים וריגולים אבל זה לא עזר לי יש לי עדיין כמו מפרסומות סקס שקופצות לי במחשב ונמחק לי כל הכתובות של האינטרנט והשתבשו לי מלא תוכנות.... מה עשות??? בבקשה עזרה אני כבר ממש מיואשת!!!!!! לא יודעת מה לעשות.... ועכשיו אם אני יעשה פירומוט (אם צריך) מה אני עושה כדי שתוכנות שלי לא ימחקו..... ואוווףףף זה סיפור בתודה שירן
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם .! פרטים : יש לי מחשב ווינדוס 7 איטנרנט של 012 של 12 מגה מהירות באינטרנט הכרטיס מסך שלי לא מי יודע מה . יש את המשחק פיפא 2011 החדש . הבעיה היא שאני משחק עם אנשים מחו"ל במשחק ברשת אין לי לאגים ותקיעות , ושאני משחק עם חבר שגר ליידי קרוב לבית יש תקיעות ואני מתשגע למה איתו יש תקיעות ולאגים ועם אנשים אחרים בארץ או בחו"ל אין תקיעות !! אני חייב שתעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ עם Win98 ו-PC עם WINXP .. חיברתי ביניהם עם כבל מוצלב והגדרתי WORKGROUP וIPים.. עכשיו.. המחשב עם ה WINXP מצליח לעשות PING לIP של ה98.. אבל ה98 לא מצליח לעשות לWINXP.. איפה טעיתי? מה ששכחתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת כזאת - מחשב אחד עם 3 כרטיסי רשת, אחד מחובר למודם ADSL, והשניים האחרים לשני מחשבים. המחשב שאליו מחוברים כרטיסי הרשת משתף אינטרנט וקבצים ומגשר בין שני המחשבים האחרים. הכל עבד טוב ויפה עד שהתקנתי את SP2 - פתאום האינטרנט לא עובד בשני הקליינטים. עוד דבר מוזר - לאחר שאחד הקליינטים עושה ריסטארט וכרטיס הרשת מתנתק, כשהוא עולה שוב אצל השרת עדיין יש סמל של כבל מנותק למרות שהכל בסדר ואפשר לגשת אל השרת מהקליינט. ניסיתי הכל ואין לי מושג מזה. * בשרת מותקן za בגרסה הכי חדשה (תומך SP2 ), בקליינט אחד הוא גם מותקן ובשני יש את הפיירוול המובנה של ווינדוס. זאת בעיה די רצינית, לפחות מבחינתי. כל תשובה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתעוררה לאחר משחקים של נציגי 012 בנתב שבאחריותם. הכל היה תקין עד אז. נתונים: - האינטרנט עובד. - 3 מחשבים מחוברים דרך נתב של Level1. - 2 מחשבים רואים את כל המחשבים ולכן אין בעיה של הרשאות ברמת המחשב. - המחשב השלישי לא רואה את 2 האחרים. שימו לב שבקובץ המצורף נראית הרשת (ZEUS) ותחתיה שלושת המחשבים. ל- Dev2, TradingPost אין תת ספריות ולכן אני לא יכול למפות אליהם. לאן לגשת? מה לעשות? ראו קובץ מצורף. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי בעיה בשיתוף 2 מחשבים בעבודה: ביצעתי את הWIZARD של XP על שני המחשבים וקבעתי כמובן ששניהם ישבו על אותו WORKGROUP, המחשב הראשי רואה את המשני בWORKGROUP COMPUTER כשאר המחשב המשני לא רואה את הראשי. בדקתי פינג מהמשני לראשי ויש פינג כמו שצריך. כמו כן ניסיתי לבטל את הפיירוואל ואת האנטיוירוס על שני המחשבים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להגדיר WORKGROUP חדש, כלום! אני מעוניין להגדיר את המדפסת שעל הראשי כמו שצריך על המשני ובגלל שאין שיתוף - אין לי אפשרות לעשות כן. אשמח אם תוכלו לייעץ. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש רשת עם כמה מחשבים וראוטר של לינקסיס יש מחשב נייד שעושה את כל הבעיה וחיבור רשת או בחיבור WIFI יש אפשרות להכנס למחשבים אחרים אבל שהולכין למחשב אחר ועושים PING לנייד יש פינג מנסים להכנס למחשב דרך שם אן \\ וIP הוא אומר ש ה IP לא נכון ולא רואים את המחשב ברשת וכולם באותו קבוצת עבודה
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-