עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. קניתי ראוטר אלחוטי שאמור לעבוד עם מודם כבלים .ואכן לאחר שחיברתי אותו דרך כבל רשת הצלחתי להכנס להגדרות של הראוטר (192.168.1.1). הבעיה היא שאני לא יודע איך כעת להתחבר לאינטרנט במחשב הנייח (עוד לפני שאנסה להקים רשת אלחוטית) לחיצה על חיוג דרך החייגן שעבדה עד היום לא מועילה ולא מוכנים לתת תמיכה לא בכבלים ולא באינטרנט זהב. פעם אחת המחשב הראה סימן בtray icon - כאילו שהאינטרנט מחובר, אבל הוא לא היה מחובר. משהו יכול לעזור לי? תודה רבה. המודם של הכבלים הוא של TERYON והראוטר האלחוטי הוא TL-WR641G של חברת TP-LINK.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם קודם כל. חייב להיות פה בפורום תמיכה לפחות 1 שיכול לעזור לי בזה כמו שניחשתם יש לי בעיה. יש לי ראוטר של CONEXANT הכולל גם מודם. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצא לאינטרנט. אני מקבל הודעות ERROR של משהו שנקרא ATM. כאן אפשר לראות איך נראת ההודעה שאני מקבל כשאני עושה בדיקה לראוטר --> בשביל שיהיה לכם מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך נראות כל ההגדרות שלו כדי שתוכלו לראות את מה שאני רואה ותהיה אפשרות לעזור לי.. אז הנה הלינק למדריך שלו, אשר מסביר שלב שלב את כל התפריטים (אני מנחש שכל הבעיה שלי היא באזור ה-WAN כנראה ששם אני לא מגדיר את זה כמו שצריך). http://sklep.tsenger.pl/docs/Jaht/manual.htm#3.3.5 אשמח מאוד לעזרה אם יש מישהו שמבין בזה ומוכן לעזור ל…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by danidin1313,

חיברתי בין שני המחשבים שלי בבית כבל רשת והגדרתי לכל אחד מהמחשבים את הרשת. ביטלתי את החומת אש של הרשת וכו' ובכל אופן הוא רושם לי בכל אחד מהמחשבים: קישוריות מוגבלת או חסרה. עכשיו זה לא רק בעיה אצלי במחשב אלא כל אחד שאני מדבר איתו אמר לי שזה קרה לו ואף אחד לא יודע לפתור את זה. בגלל זה אני לא יכול לשחק ברשת אחד נגד השני וכו' יש לי windows xp sp3 תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by eranmor,

אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor

5. Started by ylehman,

אינני מצליח להתקשר מטווח של 15 מטר האם יש דרך לפתור את הבעיה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by brum,

אהלן פתאום הפסיקו המחשבים לראות זה את זה. אני מקבל את ההודעה: workgroup is not accesible שניהם עם XP הכל מוגדר נכון. לקח לי המון זמן עד שעליתי על הבעיה: כאשר במחשב הראשי בבית מוגדר IP קבוע - אז אין כניסה לWORKGROUP אם אני משנה ל"קבל IP אוטומטי" הכל מסתדר. אבל אז יש לי LOWID באימיול אני מצרף תמונה של ההגדרות. מישהו יוכל לתת עצה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by wooper,

היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by DUDIDOO,

שלום לכולם.. יש לי בעיה בכניסה לאתרים מוכרים...כגון וואלה, אתר אורנג,מקושרים...זה משהו שרירותי שמאוד מוזר כי מחקתי את האנטי וירוס.. הוספתי את האתרים כ אתר אמין בהגדרות ..יש לי גם אקספלורר וגם אוונט ברוזר...משהו מוזר.. אולי תוכלו לעזור לי בפתרון?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  10. יש לי רשת ביתית שעובדת על הקו טלפון בבית (hpna). מחשב אחד מחובר ישירות למודם כבלים, ועוד מחשב מחובר אליו ברשת. המחשב שמחובר למודם מקבל את המהירות הנורמאלית והכל בסדר. במחשב השני שמחובר אליו ברשת המהירות הרבה יותר איטית - בערך חצי מהמהירות של הראשון. ישבתי על זה כבר יום שלם ואני יכול להגיד בבטחון שזאת לא בעיית תוכנות ריגול או וירוסים.שיחקתי כל היום עם ההגדרות של ה MTU וRWIN ושום דבר לא שינה כלום. מה שעוד שמתי לב זה שפינגים מהמחשב הראשון שמחובר למודם יוצאים בסדר (חוזרים ב1 ms) ואם אני שולח פינגים מהמחשב השני לראשון אז שמתי לב שיש ספייקים רציניים כל כמה שניות. הוא שולח כמה רגיל שחוזרים תוך 1 ms ואחרי זה יש שליחה או שתיים שחוזרות תוך 76ms או באיזור. יש למישהו רעיונות (עדיף לא…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Oztriker,

היי, לא מזמן עברתי לאינטרנט המהיר של ngn . יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח ואחד נייד. התחברתי עם הנייד והכל עובד בסדר. למחשב הנייח קיניתי מודם USB, עשיתי פורמט למחשב, התקנתי עליו את כל הדרייברים הנחוצים. הבעיה היא כאשר אני מוריד משהו מהאינטרנט זה לא זז ומוריד בקצב של 1 קב"ש. יכול ששכחתי להגדיר משהו?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. יש לי בעית מהירות באינטרנט האלחוטי. ברשותי מהירות של 12 מגה דרך הוט והספק שלי הוא 012. הגלישה במחשב הנייח שלי היא בסדר אבל כאשר אני מחבר כל מכשיר שתומך ב wi fi הגלישה וההורדה עצמה היא מאוד איטית! ניתן לציין שבכל מכשיר שאני מנסה לגלוש או להוריד כל סוג של תוכן הוא בקרבת הנתב והקליטה במכשיר היא מלאה. יש למישהו מושג למה זה קורה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה

13. שלום שידרגתי את מהירות האינטרנט ל-100 מגה עכשיו כל המכשירים בבית הם אלחוטי והמהירות המקסימלית שאני מגיע אליו במחשבים בבית הם -25 מגה על קליטה מלאה וזה כשאני מגדיר את הראוטר (D-link dir-645) על שיטת שידור של G ו- N כשאני מגדיר את הראוטר על קליטת שידור N הוא מגיע מקסימום ל-50 מגה וכשאני מחבר אותו ישירות עם כבל אני מקבל בסיבות ה-90 ל-100 מגה אני משתגע מה אני צריך לעשות כדי לקבל את מלוא המהירות לכל המכשירים? דרך אגב 2 מחשבים יש להם כרטיסי רשת של 300mbps ויש לנו ראוטר כמו שציינתי למעלה D-link Dir-645 כרגע מוגדר על שיטת שידור G,N גם שיחקתי עם הערוצים ולא עזר תודה! יואל

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by psxr,

אני מוריד באזאורס מטרקר פרטי והמהירות הכללית של הטורנט גבוהה יש שניים שלוש ליצרים בלבד ואני עדיין מוריד רק במהירות של גג 10K ובדרך כלל אפילו פחות. המחשב מחובר לראוטר לינקסיס wrt54gl עם קושחה dd-wrt בחיבור חוטי, כל הפורטים פתוחים גם בנתב וגם בפירוול של וינדוס. וגם המהירות שליחה שלי נמוכה מאוד, אני מגביל את המהירות עם netlimuter ל13-14K (יש לי אפלוד של 150Kb שיוצא בערך 19) והמהירות אפלוד שלי היא בערך 1-2K בלבד מה שמקשה מאוד לשמור על רטיו טוב אפילו אם אני ישאיר את המחשב פועל שנה. אני צריך עזרה דחופה בפיתרון הבעיה לפני שיעיפו אותי לכל הרוחות מהטרקר

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by gforce,

שלום לכולם, קניתי ראוטר 3com 3crwer100-75 וכרטיס רשת אלחוטי של d--link. לפי ההוראות הקמתי את הרשת וקינפגתי אותה שתעבוד עם סיסמא (wpa). כאשר אני גולש ממחשב שמחובר לראוטר בכבל רשת אז המהירות טובה אבל כשאני גולש אלחוטי ממחשב אחר הגלישה מאוד איטית ומהירות ההורדה מאוד איטית (פחות 10kb/sec) החיבור מראה לי סטטוס very good או excelent . למישהו יש מושג איך משפרים את המהירות ??? Software version 1.1.13 תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. שלום ברשותי שני מחשבים בחדר. אחד חדש והשני פחות. קניתי Wireless Lan USB ADAPTER של אדימקס IEEE 802.11g 54Mbps במחשב החדש שהוא מחובר הוא במהירות 54 , לפעמים זה יורד ל30+ אבל בגלל בעיית קליטה כי הרשת עצמה נמצאת בממ''ד. ושאני מחבר למחשב הישן המהירות 11 בלי תזוזה בלי כלום. למה? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Arkadi.Krr,

יש לי בעיה מוזרה, כשעה עכשיו ישבתי עם התשתית שלי בזק בדבר מהירות האינטרנט. ולאחר שעה אם לא יותר של שיחה מייגעת הנציג הגיע למסקנה שצריך להחליף מודם(יש לי ביפוקוס 312 מעל ל5שנים אצלי). הספק בזק בנלאומי אין לו מושג מה הבעיה\ אומרים הבעיה אצל בזק. בקיצור אני אמור ללכת מחר ולהחליף את המודם. עכשיו אני אסביר את הבעיה, כאשר אני מוריד את קובץ ההורדה מפה: http://2.i014.net/Check1.html כהורדה רגילה ללא שום תוכנה, אני מוריד את הקובץ של ה500MB במהירות של כ 30-100 וכאשר אני מוריד בעזרת תוכנת הורדות INTERNET DOWNLAOD MANAGER, זה מוריד בקצב יציב על 320+- גם כאשר אני מוריד טורנטים מטורנטליטצ', לפעמים המהירות 50-150, גם אם יש הרבה מאוד סידרים. וטורנט ליטצ' זה אתר איכותי, תמיד תוך פחות מחצ …

18. Started by WarMachine,

לאחרונה נתקלתי בבעית מהירות מוזרה בחיבור שלי לרשת דרך התשתית הוט וספק של בזק בינלאומי 100 מגה. העניין הוא כזה: באתרי בדיקת המהירות של בזק ושל הוט אני מקבל רוחב פס מלא של 100 מגה יציב. כאשר אני מבצע בדיקת מהירות באמצעות Speedtest.net או למשל 012 אני מקבל 30 מגה יציב. אני מחובר בכבל רשת קווי ישירות לראוטר וממנו להוט בוקס. בהורדה של טורנטים עם הרבה סידרים אני כן מצליח להגיע למהירות של 10 מגה לשניה בהורדה, כלומר מהירות שהיא גבוהה מחיבור של 30 מגה. הדבר המוזר הוא שהבעיה החלה לאחר שינוי שביצעתי במנויי האינטרנט שלי. במקור, היו שלושה מנויי אינטרנט בשלוש דירות שונות - שניים מהם של 100 מגה ואילו השלישי של 30. השינוי היחידי שביצעתי הוא לבטל את אחד המנויים של ה-100. …

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. שלום, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין להפעיל רשת איתם, אבל ישנה בעיה אחת: המרחק ביניהם הוא נע בין מינימום 15 מטר למקסימום 20 מטר. ברשותי 2 כבלים של רשת ביתית - כל אחד אורכו 10 מטר. השאלה שלי זו: איך אני יכול לעשות רשת בין המחשבים מבלי לקנות כבל רשת שאורכו 20 מטר? אני חשבתי שאולי קיים איזה מתאם שאפשר לחבר איתו את הקצה של הכבל הראשון למחשב, את הקצה השני שלו למתאם, את הקצה של הכבל השני למתאם ואת הקצה השני של הכבל הראשון למחשב השני - כך שהמתאם בעצם יחבר את שני הכבלים. קיים בכלל מתאם כזה? - מתוך מחשבה ורעיון שיש לי אחד כזה לכבלים של טלפון.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by redead,

לא יודע אם זה קשור לפורום ואם מישהו יכול לעזור אבל בכל זאת אני ינסה.. לפני כמה שבועות עברתי לדירה חדשה והגיע טכנאי של בזק ועשה לי כאן שני שקעים חדשים, באחד מחובר הראוטר ביחד עם טלפון אלחוטי והשקע השני לא היה פעיל כי לא היה לי עוד טלפון.. אתמול קיבלתי את הטלפון האלחוטי השני וחיברתי אותו לשקע ומה שגיליתי היה זה שברגע שאני מרים את הטלפון החדש הוא מנתק לי את האינטרנט!! מישהו שמע פעם על כזה דבר?? אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם.. מחר כמובן אני ירים טלפון לבזק ויזמין טכנאי אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל ויודע את מקור הבעיה אז אני ישמח לדעת. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Tchr0,

יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?

22. שלום חברים קניתי ראוטר של אדימקס Edimax BR-6524N והגדרתי אותו כרפיטר . הגדתי את אותו SSID ואתו אבטחה והוא התחבר , אבל הבעיה שיש לו ניתוקים כל הזמן והוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל לא לאנטרנט. ואז צריך לכבות אותו ולהדליק ואז הוא מסתדר ושוב ניתוק. מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה או אם עשיתי משהו לא נכון שגורם לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם. יש לי נתב 3com 3CRWER100-75. פלוס מינוס עד היום הוא עושה אחלה עבודה, אבל לפעמים יש ניתוקים שאני צריך להתנתק מהרשת ולהתחבר שנית. או להוציא את החשמל ולחבר שוב. כרגע יש לי מחשב אחד מחובר לרשת האלחוטית אבל אני מביא עוד שני מחשבים בזמן הקרוב ככה שאני צריך רשת יותר יציבה. לפי מה שאני רואה ב - Signal Strength וה - Speed לא יציבים וקופצים כל כמה שניות. ככה שניתוקים באים בסוג של גלים, כשזה יציב זה בסדר, וכשזה מתחיל להשתגע זה מתחיל להתנתק. כלומר פעם ביום זה מתנתק 10 פעם ובשבוע עובד טוב לדוגמא... עידכנתי לו קושחה לאחרונה אבל זה לא פתר את הבעיה, אבל נראה שזה טיפה עזר. חשבתי על עניין של הפרעות אז חשבתי לנסות "לחזק" את האות עם נקודת גישה נוספת (נתב שני)? השאלה אם זה יתרום? …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by J0n1,

שלום. יש לי מודם של הכבלים + MPLS עד עכשיו חיברתי מחשב אחד בכבל רשת ואחד בUSB והם עבדו בלי בעיות, אבל אני חושב שהבעיה שלי התחילה מאז שניתקתי את המחשב שהיה מחובר לUSB: כל כמה דקות/שניות אני לא יכול לגלוש באינטרנט, לא משנה עם איזה דפדפן, אני פשוט לא מצליח להכנס לאתרים, אבל ההורדות והICQ/MSN עובדות כרגיל, הבעיה נפתרת ב90% מהפעמים שאני נכנס לדפדפן מחדש (וזה מרגיז, צריך לסגור בצורה לא מסודרת כדי שהדפים ישמרו) לפעמים כל האינטרנט משתתק, ואני צריך לעשות disable /enable כמה פעמים עד שזה נפתר. הדברים שעשיתי: 1. התחרפנתי 2. ניתקתי את המודם לגמרי והחזרתי אותו לאחר כמה דקות 3. התקנתי ומחקתי כמה פעמים את הדרייורים של כרטיס הרשת מה עוד אפשר לעשות? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים). אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים. השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??) אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים. לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS רצי…

• 14 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.