עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נסיון והמלצות מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. טוב אז ככה לא מזמן עשיתי רשת ביתית בין שני מחשבים (חוטית) עם ראוטר... המממ NETGEAR אם אתם שואלים... הבעיה היא שיש לי פינגים ענקים כל הזמן שאני משחק במשחק ברשת ומישהו נכנס דרך המחשב השני לאיזה אתר (לא משנה איזה אתר) ניסיתי להתקין את NETLIMITER אבל זה לא עזר הרבה... הגבלתי ת'העלה ל 3 ואת ההורדה ל40 (יש לי מגה וחצי) אני חייב עזרה... זה ממש מעצבן...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ariel2k,

אהלן, בוקר טוב אני כרגע חייל שמעוניין לשדרג את האינטרנט(כשאני בבית אני משחק די הרבה) יש לנו כרגע HOT, 15mb של ותשתית hotnet(אם אני לא טועה) בעבר היה לנו בזק וזה היה ממש שונה ויותר מהיר, כיום אני מעוניין להביא שוב בזק על אילו חבילות אתם ממליצים לי(מזכיר שאני משחק משחקי רשת כגון CSGO). הנתב שבזק סיפק לנו אז היה NETGEARVVG2000 והוא היה פח, אחרי מספר חודשים היה לו ניתוקים מטורפים איזה ציוד קצה אתם ממליצים ממה שלבזק יש להציע?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by biodome,

נגמר לי המבצע הנוכחי ועכשיו מנסים להעביר אותי לספק+תשתית של 100MB ב-120 שח דרך בזק. עד היום הייתי ב-110 שח לבזק ו-40 שח לבזק בינלאומי. טפו טפו עובד יחסית בסדר. האם גם בזק בסדר בתור ספק או שישנם חבלי לידה כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, בכמה ימים האחרונים אני שם לב לפינגים מאוד מאוד גבוהים (נע בין 500 ל4-5 אלף) במשחק שמשתמש בפורט 6112, באופן קבוע החל מהשעות 9 וחצי-עשר בערב. עשיתי ניסוי ודרך שורת פקודה הכרחתי את המשחק לעבור בפורט 80 והופה, פתאום הכל בסדר. כלומר לפי מה שאני מתרשם 014 התחילה להגביל רוחב פס בפורט הספציפי הזה בשעות העומס? צריך לציין שגלישה רגילה באינטרנט עובדת כרגיל, מדובר רק בפורט הספציפי הזה שבד"כ משומש למשחקים. עוד מישהו שם לב לזה? האם יש עוד הסבר כלשהוא לזה (משהו מהצד שלי ולא בהכרח איזה מזימה של בזק)? מה אפשר לעשות? אני יכול להמשיך להשתמש בפורט 80 אבל לא רוצה להיות תלוי בזה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי, אני משתמש כיום במודם-נתב אלחוטי תוצרת Siemens שקיבלתי מבזק ברשת האלחוטית בבית שלי. כיום מחוברים אליו בכבל שני מחשבים, ולפטופ דרך ה-Wi-Fi. נתקלתי בבעיית קליטה בחלק גדול מהבית, וכיוון שיש לי ראוטר נוסף שאינו בשימוש כיום (DI-524 של D-Link) תהיתי אם אפשר להשתמש בו כמאריך טווח. אשמח לקבל הסבר/הצעות בנושא... תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי אינטרנט 2.5 מגה של בזק בינלאומי שאני משלם עליו 35 ש"ח לחודש ויש התחייבות לעוד כשנה. לפני שבוע אמא שלי עשתה בבית טלפון של אורנג והם נתנו לה בנוסף לטלפון אינטרנט של 10 מגה. עכשיו אני גולש באורנג ומרוצה אבל תקוע עם ההתחייבות בבז"ב הם לא נותנים לי לצאת ממנה ואומרים לי שאם אני רוצה לצאת אני צריך לשלם את כל החודשים שנשארו. יש דרך לצאת מזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל

9. בחמישי התקינו לי אינטרנט סלקום סיבים 1000MB. לפי המפרט של הראוטר שלי הקיים אצלי - TP LINK ARCHER VR600 AC1600 ADSL/VDSL הוא אמור לתמוך בסיבים 1000MB. https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#specifications ראיתי גם כמה שרשורים בפורומים שצריך להגדיר אותו כ WIRELESS ROUTER בהגדרות ואז PPOE עם משתמש וסיסמא והא אמור להתחבר. הטכנאי ניסה את כל ההגדרות אבל לא הצליח. כל פעם מקבלים שגיאה לאחר ההגדרות ו ה PPOE שהוא לא מקבל אות/מחובר לאינטרנט. אחרי שעה ביקשתי שפשוט ישים ראוטר שלהם ואנסה לפתור את הבעיה ולהחזיר בהמשך. בראוטר שלהם נותר בחיבור קווי מהירות 950MBPS - בWIFI 5 GHZ נותן כ 530MBPS. השאלה האם יש טעם לפתור את …

10. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי מודם של בזק שכתוב עליו כך : aternet brideg router dsl 600E + AZTECH ADSL 2 יש לו כניסה של חוט הקו טלפון וכניסה כבל רשת ללוח אם האם אפשר להפוך אותו לנתב לעוד מחשב ושהמחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט גם באופן עצמאי מבלי שהמחשב הזה שעובד עכשיו אם המודם יצטרך לעבוד אם רוצים להיתחבר מהשני אם מישהו מכיר איזה מדריך לסוג הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hugo_hand,

הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בימים הקורבים אני אהיה מחובר ל-ADSL 1.5 דרך שתי ספקיות: נטויז'ן, ובזק בינלאומי. ואני צריך להחליט באיזו מהן להישאר. אני לא יודע במי לבחור. שמעתי שבזק בינלאומי שיפרו את התשתית שלהם, והם אמורים להיות יותר מהירים. אבל אצלהם אני אצטרך לשלם 30 ¤ יותר לחודש. מה גם, שאתמול והיום אני בודק את המהירויות של השתיים, ואני לא רואה ממש הבדלים. וגם בדקתי פינגים לאתרים שונים בארץ ובחו"ל, ולא היו הבדלים משמעותיים. לפי מה ששמעתי, חשבתי שבזק בינלאומי יהיו יותר מהירים, אבל אני לא ראיתי הבדלים. בקשר לתמיכה ולשרות- איכפת לי, אבל פחות. יותר חשוב לי מבחינת מהירות, מי יותר טובה. אז במי כדאי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, אני שוכר יחידת דיור ובשל הצורה הלא קונבציונלית של היחידה ישנם אזורים עם כיסוי WIFI חלש בדירה. יש לציין שמדובר בסלון וחדר שינה (החללים ממוקמים בצורת ר' – כאשר החדר שינה הוא החלל הגדול ביותר). בצידו השני של קיר הסלון נמצא חדר העבודה של בעל הבית שבו נמצא נתב של הוט שאנחנו חולקים (על סמך המרחק הוא נהנה יותר J). עכשיו אחרי כל התיאורים אני אסביר את הבעיה: אני מכור גדול לנטפליקס ולכן אני מעוניין להוציא את המיטב מטלויזיית ה-4K החדשה. אשמח לשמוע פתרונות איך לנצל את חיבור ה-COAX של הוט לטובת חיבור ישיר. הפתרון שחשבתי עליו הוא להזמין מעליאקספרס ממיר מ-COAX ל-RJ-45 (במחיר סבי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MtK,

הי, לפני שנעבור לשלב ההאשמות, אני תוהה מה גורם למודם HOTBOX לא לרצות להתחבר לרשת (של הוט) וכשהוא כן מתחבר הוא מלא בשגיאות וגלישה של 30 מגה/שנייה לכל היותר כאשר הרבה מאוד (!) פעמים המהירות יותר קרובה ל-1מגה/שנייה (אמור להיות קרוב יותר ל100). צירפתי את נתוני הגרסה של המודם (שנראה מאוד לא חדש, למרות שהחליפו אותו 3 פעמים בשבועיים האחרונים) ואת הEvent Log. המודם כבר כמעט שעתיים מנסה להתחבר, אחרי כמעט 48 שעות ללא חיבור יציב ובערך 10 ריסטרטים יזומים שלי בשעות האחרונות. היו פה 15 טכנאים (לא, לא זרקתי מספר סתם) ולא באמת בא לי לחכות שעתיים לעוד אחד. ולפני שמישהו ישאל (כי בהוט נהנים לשאול), אז לא: לא מדובר במחשב אחד, אלא יותר מ4. לא, הם לא מחוברים בWIFI, כולם בחיבור קוי, ישיר, 1Gbps…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by FatherBoard,

לפני בערך חודש המחשב שלי היה במעבדה - החליפו לוח-אם וכרטיס מסך. (לא בגלל שהתקלקל - סתם בשביל לשפר). אז בשביל לא להשאר חס וחלילה ישמור השם בלי מחשב אז חיברתי את המחשב פנטיום 2 הישן שלי. יש לי אינטרנט כבלים ובמחשב הטוב המודם בחיבור LAN. במחשב הישן אין לי חיבור LAN אלא רק חיבור USB, אז ניסיתי לחבר את המודם ל-USB. הבעיה היא, שגם אחרי שהתקנתי את הדרייברים למודם, המחשב לא זיהה לי את המודם כמודם, וכשרציתי ליצור חשבון אינטרנט חדש אז הוא זהה רק את המודם טלפון הרגיל שלי ולא שום דבר אחר. ניסיתי הכל - ניסיתי לשנות הגדרות חומרה, ניסיתי לעשות את זה כהדמיית רשת ביתית, ניסיתי פשוט הכל - אבל המודם עדיין לא זוהה! אמנם עכשיו אני עם המחשב הטוב והכל, אבל מה יקרה כשאני אצטרך לעבור למחשב הישן ש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מתלבטים איזה נתב VDSL לרכוש? הבחירה בין ה-TD-W9980 של חברת TP-LINK ל-VMG1312 של חברת ZyXEL אינה פשוטה. על מנת להקל עליכם, כתבתי מדריך קצר שיכול לסייע לכם לפתור את הסוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=5809

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. חברה שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי בעבודה למחשב הביתי שלי דרך האינטרנט בעזרת MICROSOFT REMOTE DESKTOP. המחשב שלי בעבודה מחובר דרך שרת והמחשב שלי בבית מחובר דרך ROUTER. ניסתי לקרוא את המדריך של "Get started using Remote Desktop with Windows XP Professiona" אבל הוא נורא פשטני ולא מפרט מידע. הייתי מאוד רוצה לקבל מדריך או הנחיות כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים? האם צריך IP קבוע? תודה רבה עלך העזרה חברה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבר ביקש ממני עצה איזה ראוטר לבחור לתשתית 100 מגה החדשה בהוט. אני אישית חושב שההוט בוקס סביר בנושא הזה אבל הוא טוען שזה עושה בעיות. על הפרק בשלב זה עומדות 3 אפשרויות: 1. TP-link 1043 המוכר שעולה כ-270 שח בארץ. 2. Linksys E2000 בהזמנה מחו"ל, שיעלה כ-270 שח 3. Linksys E2500 שיעלה בהזמנה מחו"ל כ-300 שח אני לא מכיר את הראוטרים של לינקסיס ולכן אבקש את עצתכם בנושא הזה. נ.ב. אם אני לא טועה ה-E2500 מגיע בחיבור קווי של 10/100 בלבד, סיבה לפסול אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Kak,

אהלן. התשתית שלי היא 15 מגה של בזק, עד אתמול הספק שלי היה 012 (15 מגה או 12, לא זוכר) ואתמול (בגלל הבעיה שעוד רגע אפרט) עברתי לבזק בין לאומי {15 מגה}, מה שלא פתר את הבעיה. יש לנו שלושה מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט דרך tp-link tl-wn821n בדר"כ. (כמובן שלצורך הבדיקה חיברתי את הראוטר שלי dgn2200v2 בכבל למחשב אבל הבעיה המשיכה). אז לבעיה עצמה: מהירות ההורדה והעלאה שלי תקינות. כשאני נכנס למשחקי רשת למניהם (בדרך כלל Dota 2) בחלק מהזמן (כשהבעיה לא קיימת) המשחק זורם מצויין (פיגים שנעים בין 90 ל110 לשרתים במערב אירופה והמשחק רץ חלק) ואז ללא סיבה ברורה לעין הבעיה עלולה לצוץ ומתחילים מעיין "לאגים קבועים" - הכוונה היא שהלאגים אינם "פתאומים" וללא תבנית ברורה, אלא באים במחזור …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, לא בטוח שהמונחים בכותרת הם מדויקים אז אפרט: הזדמנה סיטואציה ויש בביתי חיבור בזק+בינלאומי וחיבור הוט+פאסט. כרגע אני לא מעוניין לבטל אף אחד מהם. אני רוצה להתחבר לשני החיבורים בו זמנית. בחיפושי בגוגל מצאתי כי זה נושא שכמעט ולא נוגעים בו ובמיוחד ברשת הישראלית. בכל אופן, חשבתי על שני אפשרויות: 1)לחבר את שני הראוטרים כך ששניהם יקבלו את שני החיבורים ויחלקו את הדרישות חיבור ביניהם. 2)להעביר את החיבור של בזק לראוטר של הוט, הראוטר של הוט יעשה שימוש באינטרנט של הוט ושל בזק. אני לא מעוניין לרכוש ראוטר מיוחד לנושא או כרטיס רשת נוסף למחשב. אני יודע שזה אפשרי וכבר פגשתי מישהו שעשה את זה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by galit2ha,

היי, צהריים טובים! יש לי בבית רשת אלחוטית שאני ושותפים שלי מחוברים אליה. משום מה במחשב של חברה (HP pavillion dv6) אנחנו לא מצליחות למצוא את הרשת שלי (ורק שלי). נמצאות הרבה רשתות ורק לא אותה. רציתי לשאול אם יש לכם רעיון למה, ואיך אפשר לסדר את הבעיה הזאת.. תודה רבה, גלית.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני מחובר דרך כבלים בחיוג ללא חייגן. כשאני מעלה את האימיול שלי אני מקבל LOW-ID. מישהו יודע למה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. הביאו לי באן מאיזה שרת בMOHAA אני רוצה לשנות IP אבל כבר 3 ימים זה נשאר ככה אפשר איזה מדריך או משהו תודה :'( דרך אגב יש לי ADSL BARAK 1.5 אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.