עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rap_tr,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. טוב, כיום אני נמצא בבזק בין לאומי אחרי שבילתי את רוב חיי עם 012 ושנאתי כל דקה איתם.. עברתי לבזק כי לא הפסקתי לשמוע אנשים מהללים אותם, ובאמת כך היה במשך חצי שנה ראשונה. יש לי כיום חבילת ADSL 2.5MB ואני חווה בדיוק את מה שהיה לי בזמנו עם 012, פינגים גרועים, חסימות פורטים, גלישה איטית וכו' אז אני מחפש שוב פעם ספקית טובה, עמידה, שלא חוסמת פורטים עם אחלה פינגים.. לא חובה להשאר בחבילת 2.5MB, אז איזה חברה הכי מומלצת ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ag43,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור פתח תקווה 40 כבלי רשת באורכים שונים וכבלי RJ45 לRJ11 בתקן CAT6?

4. עשתי בדיקה במשך שבוע והמסכנה שלי זה כך HOT מחברים אותך ואם יש בעיות באים ומנסים כול מני אפשריות עד שפותרים את הבעיה חלקי הוא מלא גם הטכנאים של HOT עוד לא ממש שולטים בטכנולגיה החדשה צריך לתת להם עוד קצת זמן בקשר למהירות רק באתר הבדיקה של HOT ובזק והשרת בחיפה בספידנט אני מקבל 100Mbit רוב שרתי הבדיקה בארץ לא מתאמים למהירות 100Mbit שלא לדבר על חול שם הבעיה יותר קשה ביגלל ניתוב הקווים שם אני מקבל65% לא מספיק בקשר לאתרים רוב האתרים בארץ לא תואמים למהירות 100Mbit בקושי נותנים 5 10 Mbit שהייה לנו מהירות נמוחה עדיין האתרים היוא יותר מהירים עכשוו לנו יש יותר מהירות מאשר לאתרים שלא משדרגים גם בהורדות אתו המצב רוב האתרים תומכים ב 70% מהמהירות ורק בודדים נותנים הורדה מלאה גם בארץ וגם …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shlomibandit,

משהו יודע מתי יו אף איי של הוט יתפרס גם לאיזור של ירושלים? או שכבר יו אף אי התפרס באיזור זה? מה הספקית הכי מומלצת כיום? ידוע לי ש12 מגה מגיע עם 1 מגה אפלואד.. עם כמה אפלוראד מגיע החבילה של ה16 מגה? ומה ההבדל מחירים בינהם? תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yuvalh83,

היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. האם יש אפשרות להגדיר חייגן (שיהיה לי חיבור אוטומאטי) בראוטר הזה? יש לי אינטרנט בכבלים וספק הוא בזק (אני לא מוריד חייגן מבזק כי הם רוצים עוד כסף הזבלים האלו!) אם מישהו יודע כיצד להגדיר אשמח להשתמש בעזרתך תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by doker,

אני משתמש בראוטר של בזק הסימנס משולב עם מודם לפני כשבועיים השתמשתי במודם של בזק וראוטר של אדימקס עשכל כמה דקות הופיעו ניתוקים מוזרים וירידות מהירות בגלל שהיה לי באותו הזמן את המודש של בזק אז החלפתי כשאני נכנס להגדרות להתקנה מהירה אז הוא כותב את ההודעה הזאת Auto Scan Internet Connection The scanning process will try to detect PPPoE or PPPoA connection provided by your ISP. בראוטר הקודם שהיה לי וגם בזה בנסיונות אחרים זה מצא את PVC 8/35 וזהו אבל היום זה כותב לי אחרי כמה דקות חיפוש PVC(8/35): no response PVC(0/35): no response PVC(1/32): no response וככה זה ממשיך והרשימה גדלה בגלל שהייתי צריך אינטרנט דחוף אז השתמשתי ברואטר בתור מודם גם שם היו בעיות התנקתות ונפילות מהירות…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by motaboy,

יש לי 2 מחשבים מחוברים לhub/switch + מודם אלקטאל פתוח לרטואר. כל פעם שאני גולש לynet, מכל מחשב, הוא פותח לי במחשב סדרת פורטים בתחום ה4 ספרות, בעוד שבמודם הוא פותח בסדרות עוקבות בפורטים בעלי 5 ספרות. Nat List של המודם מראה לי הכל בטבלה. זה סותם לי את ההאב מדי פעם ויש צורך לכבות ולהדליק אותו. המודם ממשיך בלי בעיה. מה לכל הרוחות הולך שם!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by aish,

ברשותי מחשב נייח עם XPPro המחובר לראוטר DLINK DI-524. בנוסף לכך יש לי מחשב נייד HP עם XPHome. האינטרנט ברשת עובד פיקס, והמחשב הנייח מסוגל לקרוא ולראות קבצים שאני משתף על המחשב הנייד (דרך My Network Places). הבעיה היא, שהמחשב הנייד לא יכול לראות את הקבצים של המחשב הנייח. מופיעה שגיאה שכזאת (הניסוח בעברית):"אין אפשרות גישה אל מחשב כך וכך/תיקייה כך וכך. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל הרשת שלך כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו." נ.ב. על המחשב הנייד מותקן Norton Internet Security ועל הנייח מותקן פירוול ZoneAlarm Pro על שני המחשבים יש את אותו המשתמש, אבל לא מוגדרת סיסמה. יש צורך בהגדרת סיסמה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אין לי בעיה מיוחדת עם ה WIFI בלפטופ, רק מסקרן אותי לדעת למה אם הנתב שיש לי תומך עד 300mbps הכרטיס רשת שלי כל הזמן עובד במהירות של 65mbps ולא משנה איזה הגדרות אני עושה בנתב ובלפטופ, המהירות הזו לא משתנה כלל. בנתב DIR-655 D-LINK הגדרתי לו auto 20/40Mhz ובחרתי את הערוץ עם הכי פחות הפרעות באלחוט שזה מס' 2 לפי inssid (התוכנה), והגדרתי לו מצב N בלבד, ניסיתי גם מעורב. בלפטופ עצמו של ASUS X54HY (או LY) ההגדרות הן על חיבור לתקן N ולא שיניתי שום אופציה בכרטיס האלחוטי. האם יש דרך כלשהי לגרום לכרטיס הרשת בלפטופ לעבוד על יותר מ 65mbps ב LAN? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בגדול כאשר אני רוצה לחבר AP על מנת להגדיל את תווך הקליטה של הראוטר.. מה אני צריך להגדיר שהאקסס פויינט ידבר עם הראוטר? צריך להגדיר את כתובת ה- MAC של הראוטרב-AP? (והפוך?) ומה לגבי חילוק של IP, איך בגדול זה מתבצע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, אני גולש בזמן האחרון באינטרנט והגלישה היא איטית לפעמים, לפני שנתיים כשהייתי מחובר לבזק אז האינטרנט היה סבבה, אני לא מבין למה בחודשים האחרונים אני סובל לפעמים מאינטרנט איטי, שלא נדבר על זה שכל שנה בערך אני משדרג את מהירות הגלישה. תשתית: בזק. ספק: בזק בינלאומי. אז מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות SWITCH לרשת ביתית עם 2 מחשבים לשיתוף של אינטרנט מהיר + העברת קבצים , ובעתיד אולי גם משחקים ברשת. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. כמו כן ראיתי SWITCH של EDIMAX או ST LAB שהמחירים שלהם נעים בסביבות ה 200 ש"ח לעומת 3COM שהמחירים שלהם נעים בסביבות 450 ש"ח האם כדי להשקיע או שזה לא משנה ? מה המלצתכם ? בתודה מראש על כל תשובה טל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Menahemd,

במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dvur12,

היי, לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק. ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש. וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש. אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח. בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps. ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח. איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם. איך התשתית שלהם? יציבה? בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהיר…

20. יש לי נתב אלחוטי +ECI BFOCUS 352 כתובת הנתב הוא 10.0.0.138 מוגדר למחשב (מחובר עם כבל) כתובת סטטית על 10.0.0.2 וכן גם בנתב. בנוסף לזה, עבור האלחוטי הגדרתי טווח כתובות בנתב ע"י DHCP 10.0.0.50 - 10.0.0.100 במחשב שלי ישנו פירוול הרגיל של XP, וכמובן הפורטים פתוחים כמו שצריך גם בנתב וגם במחשב. שאני עובד עם אימיול למשל הכל עובד פיקס ויש לי חיבור מעולה עם מזהה גבוה כל הזמן גם שאני מכבה ומדליק את המחשב. פעם בשבוע אחותי מבקרת אצלי בבית ומגיעה עם לפטופ אלחוטי וכשהיא מתחברת, הופ אני במחשב שלי יש מזהה נמוך כשאני מדליק את האימיול. איך???? הרי יש לי כתובת סטטית ומוגדר גם פורטים כמו שצריך והכל עובד פיקס כל הזמן. ורק שמישהו מתחבר אלחוטי אני אקבל מזהה נמוך וביומן יש הערה שיש לי בעיה בהגדרו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שבת שלום . אני מחפש ראוטר לבית ( גודל הבית 80 מ"ר ) עד 300 שח יש לי מחשב שנמצא בסלון HTPC וגם PS3 , בראוטר הקודם שהיה לי 541 אם אני לא טועה , הוא קירטע לי בצורה מטורפת כשהרצתי סרטונים במחשב מYOUTUBE גם בלי HD , בנוסף לזה שאני גולש במחשב השני ( בחדר ) או משחק .. אני מחפש משהו שיעשה את העבודה הכי טוב שאפשר בסכום הזה . דבר נוסף - לא הצלחתי להבדיל בין זה wr1043nd לבין אותו דבר רק עם סיומת MIMO .. מה ש KSP מוכרים ( צבע כחול בתצורה החדשה ) מה ההבדל בניהם ? לבין הרגיל ( בצבע לבן בתצורה הרגילה ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by יואב שניר,

מה לא הגיוני בתמונה הבאה ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי! כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם הראוטר שקיבלתי מהוט, TP LINK tl-wr841n, משום מה כאשר אני מחובר עם חייגן (משהו רצוי שכן אני מתכנן לעבור למסלול גיימר עם בב"ל) הוא מתנתק כמה פעמים ביום והדבר היחיד שעוזר הוא reboot של הראוטר. ניסיתי חיבוא ללא חייגן בתקווה שזה ייתפור את הבעיה (כבא הייתי מוכן להתפשר) אך עדיין היו ניתוקים בראוטר והיה צורך לאתחל שלום. עדכון קושחה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DarkMoh,

אני מחובר דרך 014 עם תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה. שמתי לב שהפינגים שלי לשרתים מגיעים ל-400, עכשיו - זה חרא פינגים שאי אפשר לשחק איתם בשום דבר. בד"כ היו לי לשרתים האלה פינגים של 100-250, עכשיו פתאום זה קפץ ל-400. הייתי מנוי בתשתית של ADSL.... הכל היה טוב עד שהפינגים עלו ל-400 והאינטרט החל להתנתק, בא טכנאי שאמר שאי אפשר לעשות כלום אז עברתי לתשתית כבלים של הוט. כרגע אני מחובר דרך חייגן, בלי רשת ביתית. ההורדות שלי בביטורנט [חוקיות כמובן] מגיעות למהירויות מקסימליות של 600 ק"ב, והאתרים עולים במהירות טובה. בבדיקה שעשיתי לאחד מהשרתים האלה עם tracert ב-CMD זה מה שיצא: http://img260.imageshack.us/img260/3686/w2ha4.jpg שימו לב לקפיצה הזאתי באחד מהשרתים של Bezeqint.. יש למישהו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים