עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אורח שבור
    Started by אורח שבור,

בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום יש לנו חיבור ADSL בבית, וצריכים חיבור למחשב בשטח, שנמצא במרחק של כק"מ. יש קו אווירי, איזור פתוח. אשמח לשמוע רעיונות

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Dori654,

נכון יש את LEVEL ONE זה של האינטרנט אלחוטי.. אז בקיצור יש לי את זה ואני רוצה למצוא את Virtual Computers איפה זה?! 21 4.4.1.7 Virtual Computers Virtual Computer enables you to use the original NAT feature, and allows you to setup the one-to-one mapping of multiple global IP address and local IP address. · Global IP: Enter the global IP address assigned by your ISP. · Local IP: Enter the local IP address of your LAN PC corresponding to the global IP address. · Enable: Check this item to enable the Virtual Computer feature. יש גם מדריך לזה... וגם תמונה איפה אני מוצא את זה שם?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אנשים, לפני כשבועיים התייעצתי פה ורכשתי ראוטר אלחוטי DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520 שניהם של D-Link. הראוטר מחובר למחשב הראשי (שלי), עם כבל רשת, והכל פועל טוב. יש לי אינטרנט (ממנו אני רושם עכשיו) ואפילו האאוטלוק פועל כראוי. הבעיה היא במחשב השני, זה שמחובר עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס מותקן כראוי, ומזוהה כראוי במחשב. עם זאת, הוא לא מוכן להתחבר. כל פעם שהמחשב נדלק הוא פשוט מראה שאין רשת. פעם או פעמיים הוא הצליח להתחבר, אבל מעבר לעובדה שהרשת זזה מאוד לאט במחשב ההוא, המחשב נתקע לאחר כמה שניות והיה צורך לעשות ריסט. חשוב לציין שהמרחק בין הראוטר לכרטיס האלחוטי הוא כ-5-6 מטרים בלבד. וכל מה שמפריד בינהם הוא 2 דלתות (שפתוחות כרגע). ולמרות הכל אין חיבור. המהירות שבא הרשת הת…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ISRAELN2,

שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by avid,

שלום, ברשותי ראוטר של Kasda KW5212 חיבור של 100 מ"ב דרך ספק 018 + תשתית בזק ויש לי הרבה ניתוקים ובעיות ב-WIFI גם לאחר עדכון קושחה. אודה לכם על המלצה על ראוטר תומך VDSL2 כולל מודם לבית קומה אחת ללא ממד WIFI בשימוש ע"י 3 סלולריים, טלוויזיה, מחשב נייד ומדפסת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by zalelan,

האם זה אפשרי? באיזור שאני גר אין אפשרות לעשות NGN לכן אני שואל אם אפשר לעשות אינטרנט 10MB גם ללא ה-NGN?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ilanb0,

לא יודע באיזה קבוצה לרשום את זה, אבל אשמח לחוות דעת של מומחה אבטחה: ממה שאני יודע, הרגולציה מחייבת כי מערכת המחשב לא תוכל לשמור את סיסמת המשתמש בכניסה לחשבון הבנק, וכך תמיד היה בכל החשבונות שלי בבנקים השונים - תמיד צריך היה להקליד סיסמה. באפליקציה למשל, נשמר שם המשתמש במסך, אבל סיסמה - לעולם לא נשמרה. בימים האחרונים, מערכת חלונות 10 שלי במחשב הנייח שומרת גם את הסיסמה בכניסה לחשבון הבנק ואיני צריך להקליד אותה. האם זה ליקוי באבטחת מידע??

10. Started by gideon22,

שלום! יש לי נתב אלחוטי משולב hpna3 ישן - Powernet - PAR-720G. החלפתי אותו במודם+נתב חדש כדי לקבל שדרוג ל-40 מגה (נאמר לי שהמודם הישן לא תומך במהירות הזאת). למודם הישן היה מתאם hpna משולב בתוכו, ומתאם hpna נפרד בחדר רחוק (ממ"ד). האם יש דרך שבה אני יכול להשתמש במודם הישן לא בתור מודם, אלא להפוך אותו למתאם hpna מהחדר עם המודם לחדר הרחוק (שבו תמיד היה מתאם hpna נפרד)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by erezo,

לאחרונה החלפתי את הנתב DIR-655 בנתב הפופולרי של TP-LINK, שנכון למועד זה, מבצע את עבודתו נאמנה, יש לי מס' שאלות: 1. אני מחפש את הערוץ האלחוטי הכי טוב שיתן לי את הביצועים האופטימליים ברשת ה WIFI והשתמשתי לצורך כך ב INSSIDER וברצוני להבין מה המשמעות של הגרף מבחינת ערוצי WIFI פנויים. 2. גיליתי היום משהו מעניין בלפטופ שלי: עד עכשיו המהירות הפנימית של כרטיס הרשת הייתה 65Mbps וכרגע זה השתנה איכשהו ל 135Mbps, זה מעולה מבחינתי, אך אני לא מבין איך זה קרה, ואני מאוד מקווה שהמהירות לא תחזור לעצמה למהירות הנמוכה בחזרה, השינוי היחיד שבוצע בלפטופ זה דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת האלחוטי atheros ar9002wb-1ng. 3. איזה הגדרות אופטימליות ביותר אני צריך לעשות ב TP-LINK 1043 V1 על מנת לקבל את…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי שני מחשבים בבית , עם מודם של הוט ARRIS וראוטר EDIMAX 6524 אינטרנט 12 מגה ללא חייגן (תשתית של הוט , ספקית 012 לעסקים). הפינגים לכל מיני שרתים נעים בערך בין 70 ל-80 עם 0% PACKET LOSS כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות למודם. ברגע שאני מכניס את הראוטר לתמונה , הפינגים עולים ואיתם הPACKET LOSS לאותם שרתים (בערך 4-5 אחוז אפילו לשרתים כמו GMAIL/GOOGLE). ניסיתי לעשות בדיקת מהירות ב012 (הספק) - כשמחובר המודם בלבד נראה תקין , אבל כשהראוטר מחובר הDOWNLOAD תקין , אבל ה-UPLOAD פשוט תקוע. יש לציין שאני מרגיש כמובן את האיטיות (אתרים נטענים לאט , יוטיוב נתקע וכ'ו). ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בראוטר (L2TP לDYNAMIC וההפך , הגדרת QOS , עדכון קושחה) אבל עדיין לא עזר. האם אין מנוס מלקנות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Globalization,

קניתי כרטיס רשת מדגם D Link DWA 584, חיברתי אותו, התקנתי לו את הדרייבר והוא פשוט לא מגיב.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by jean-paul,

מישהו יודע אולי איך שולחים פקס בxp pro עם adsl? בלי תוכנה חיצונית אבל אולי עם נורטון

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by biodome,

נגמר לי המבצע הנוכחי ועכשיו מנסים להעביר אותי לספק+תשתית של 100MB ב-120 שח דרך בזק. עד היום הייתי ב-110 שח לבזק ו-40 שח לבזק בינלאומי. טפו טפו עובד יחסית בסדר. האם גם בזק בסדר בתור ספק או שישנם חבלי לידה כלשהם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by chaim_f,

שלום אני מעוניין לרכוש מודם סלולרי אני רואה שכתוב שזה מתאים לנייד שתומך ב - G4 איך אני יודע אם הנייד שלי תומך בזה או לא?

18. Started by oren778,

יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי HOTBOX חיברתי אליו Xiaomi Mi WiFi Router Mini. אני מקבל כ100 מגה ברגיל. שדרגתי היום בהוט ל-200 מגה עם הראוטר אני מקבל עדיין כ100 מגה, בחיבור ישיר של המודם אני מקבל כ-175 מגה. ובשניהם כ-5מגה UP.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by urizi,

אני רוצה להתחבר לאינטרנט מהיר דרך YES אמרו לי שהספק הוא בזק בינלאומי, אז האם לספק חיבור טוב לחו"ל והאם אני אוריד במהירות מFTP מחו"ל? והאם אני צריך לשלם על מודם לבזק או שאני מקבל חינם ומחירו כלול בתשלום ליס? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by roeesnir,

אני צריך את זה בשביל כבל שעובר מרחק גדול מידי, (בחוץ) ואין נקודת חשמל בדרך.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by roey1,

שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. רכשתי את הראוטר לפני שבוע ואפילו שעדכנתי לגרסת הטומטו החדשה הוא עדיין עושה לי ניתוקים (כל יום בערך) וזה ממש מפריע. רציתי לדעת אם אני יוכל להחליף אותו בחנות (ksp) ולקבל זיכוי או משו כזה. ואם וכאשר יחליפו לי אותו, אז איזה דגם מומלץ לקחת שיעבוד טוב עם הכבלים? ועוד משו אחרון- האם אני צריך להחזיר את הראוטר לגרסא הראשונית שלו? ואם כן איך עושים זאת? דרך אגב דיברתי עם בזק בינלאומי היום.. והם אמרו לי שהם יכולים להעביר אותי לחיבור ללא חייגן עקב הבעיה הזו.. הקטע הוא שאם אני עובר לשיטה הזו חבילת הגיימר שלי מתבטלת. וגם אני לא יידע בוודאות אם זה יעבוד טוב בלי ניתוקים. רציתי לדעת מה אתם חושבים ומה כדאי לעשות? או שלהחליף לדגם אחר שתומך בכבלים או לעבור לחיבור ללא חייגן. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Klingon.Zvuvy,

על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים