עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר (גם מודם) של HOTBOX (כן הדפוק של הוט) ומכיוון שהוא יושב בממ"ד אני בקושי קולט בשאר חלקי הבית, קראתי שאפשר להגדיר ראוטר נוסף כ-reapeater וכך להגדיר את טווח הקליטה. השתמשתי במדריך זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הגדרתי הכל כמו שצריך או לפחות כמו שכתוב, רק נתקלתי ב-2 בעיות שאולי קשורות זו בזו. אני לא מצליח לדעת מהו טווח כתובות ה-DHCP של הראוטר של הוט, ה-HOTBOX ולכן מתקשה לתת לראוטר הנוסף שלי (שדרך אגב הוא מדגם TPLINK WR641G כתובת אי פי שונה מזו מחלק הDHCP של הראוטר של הוט. הבעייה השנייה שאולי קשורה לראשונה היא שלמרות שאני מצליח לזהות את הראוטר השני שלי כAP ויכול לנסות להתחבר אליו, ההתחברות לא מצליחה והוא מקבל אי פי ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by GetRich,

שלום, יש לי ראוטר מסוג BR-6204WLG, ולאחרונה חוויתי ניתוקים מרובים מהאינטרנט האלחוטי. ניסיתי לעדכן את גירסת הקושחה של הראוטר לגירסה האחרונה מהאתר של אדימקס, רק שעכשיו הבעיה חמורה אף יותר. כל דקה שתיים (במקרה הטוב) האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו (עכשיו זה לא האלחוטי, אלא בראוטר עצמו!). אני מנוי של 012 על תשתית הוט במהירות של 2.5 מגה. הגדרתי את האינטרנט בחיוג PPTP לכתובת 213.8.8.84. יש הבדל בין PPTP ל-L2TP? (כי אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד על L2TP, גם עם כתובות אחרות). מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Cheif,

בעקבות מספר שאלות על תקן 802.11ac כדאי להדגיש שהתקן אושר סופית לפני כ-3 שבועות. ההודעה המקורית על כך מצורפת ב-LINK המצ"ב. http://standards.ieee.org/news/2014/ieee_802_11ac_ballot.html

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי בעיה שפתחתי בעבר דיון עליה, ולא נפתרה אז, וחשבתי שאולי אחרי כמה חודשים טובים יהיו המלצות חדשות. יש לי מחשב נייח עם לוח ASUS P5GC-MX כרטיס רשת מובנה Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller הבעיה שלי היא כזאת, אם אני מנסה לחבר את המחשב הזה ישירות לראוטר, אני לא מקבל IP. בדיקות שנעשו עד כה, מאחר והמחשב לא צמוד למסך כלשהו. 1) אם המחשב מחובר בכבל USB, ישירות למודם של HOT, אז IP ויש אינטרנט. 2) אם המחשב מחובר למחשב נייד בכבל מוצלב, והנייד משתף אינטרנט שמגיע בצורה אלחוטית מהראוטר, אז יש IP פנימי, וגם אינטרנט. 3) אם המחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת, אני מקבל IP 169.254... שלפי מספר אנשים נקרא IP APIPA כלומר המחשב לא מקבל IP מהראוטר, ואז מייצר לעצמו IP. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by captaincaveman,

יש לי מודם אלקטל משודרג ל-PRO ואני מריץ FTP SERVER (משתמש ב-BULLET PROOF FTP SERVER). הבעיה שלי היא שאנשים לא מסוגלים להתחבר ב-PASSIVE MODE אלי... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, כרגע יש ברשותי מודם ראוטר HOTBOX של הוט. אני עובר בקרוב לדירה שבה היציאה של הוט נמצאת בסלון ואני מעוניין בכלל למקום את המחשב בחדר השינה. כדי להמנע מהעברת חוטים מיותרים רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את הראוטר בלי חיבור פיזי למחשב, דהיינו - ישב בסלון וישדר אינטרנט לכל הבית ואני אשתמש בwifi dongel במחשב הביתי כדי לגלוש. הרי גם שהמחשב מכובה הראוטר עדיין עובד ומשדר רשת ברחבי הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הדיון הוא תיאורטי ... אני חושב שאפשר להקים שרת ביתי עם האינטרנט היום עם IP קבוע... האם לדעתכם ניתן להקים היום שרת ביתי עם אינטרנט במהירות של.. נגיד 50MB וIP קבוע יהיה ניתן להקים שרת אחסון? או משחק? או דיבור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה דעתכם? http://www.bestbuy.com/site/linksys-smart-wi-fi-dual-band-wireless-ac-router/2699008.p?id=1219076366991&skuId=2699008&st=wireless-router-geek-squad-offer-124101&cp=1&lp=6

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום רב, אודה למי שיסביר האם ניתן לשתף מודם ADSL למספר מחשבים דרך HUB/SWITCH, אם כן הכיצד או לחילופין, להפנות אותי לחומר על הנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Peri228,

שלום רב :0 ! אני מתכנן מסיבת רשת בבית שלי , ומאחר ואין לי שום ניסיון בהקמת רשת גדולה , אני צריך די הרבה עזרה .. התיכנון הוא מסיבת רשת ביתית , של משהו כמו 20 אנשים, ולפי מה שהבנתי מ ThePorscher , אני אצטרך סוויץ' עם מספיק פורטים . אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם כל השאלות שיש לי :\ יש מקום שישכיר לי סוויץ' ? מאחר והמחירים של סוויצ'ים 24 פורטים לא בדיוק נמוכים .. איך אני מגדיר את כל המחשבים ? איזה כבלים צריך מוצלבים או רגילים ? איך אני מחבר את כל העסק ? תיהיה אפשרות להשתמש במחשב אחד שיותקנו עליו כל המשחקים , ושהמחשבים האחרים יפעילו אותם דרך המחשב הראשי ( ברוב ה Lan Shops שהייתי בהם זה עובד דומה .. ) ? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי , או להפנות אותי למקורות מתאימים .. בתודה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by danieltrt,

שלום לכולם לאחר תסכול מהנתב של בזק dsl225 בגלל הסרבול וחוסר היכולת שלו החלטתי לסרס אותו כמודם ולקנות ראוטר חדש בדקתי מספר דגמים וראיתי שarcher c2 AC750 מתאים לי לדרישות ולתקציב (iptv/multicast ואלחוט משופר) התעסקתי עם האימולטור וקראתי ביקורות והייתי מרוצה ממה שראיתי אך לאחר הקניה ראיתי שחסרות לו הפונקציות שרציתי, בדקתי עוד קצת וראיתי שפשוט מותקנת עליו גרסא ישנה(משהו מתחילת 2015 על פי הבנתי) ניסיתי לעדכן לאחר שראיתי שאכן נוספו פונקציות קריטיות בעדכונים. באתר הישראלי כלל לא היו עדכונים אך בארופאי כן הורדתי את העדכון הכי עדכני וניסיתי לעדכן הנתב נתן לי השגיאה הבא: Error code: 4503 The uploaded file was not accepted by …

14. Started by Albetron,

אני מחובר כבר כמה שנים טובות לבזק, כשהתחילו לשווק חבילות של 30 mega bit לא יכולתי לשדרג מהסיבה שאין לי תשתית מתאימה באיזור בו אני גר, כבר לא מעט זמן משווקים 100 מגה ביט ואפילו יותר אבל אני תקוע עם 15....אני שוקל לעבור להוט, נציג טלפוני טען כמה דברים שהייתי רוצה לאמת כאן; 1.התשתית שונה. 2.חבילה של 100 מגה ביט תוכל להתממש בכל איזור בארץ בגלל שהתשתית שונה לעומת בזק. האם הם צודקים? כדאי לעבור מניסיון שלכם? יש הרבה תקלות איתם? תודה מראש לכל העוזרים והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Dunul,

שלום, אני כרגע עם ספק+תשתית של הוט. אני חווה ניתוקים והמון בעיות. לארונה חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת, ואני שם לב שאמנם יש פינג סביר לאירופה (80ms) אבל יש המון קפיצות ותקיעות (כנראה Packet loss). אני רוצה לעבור לספקית אחרת, השאלה אם כדאי לי להחליף את התשתית מהוט לבזק? על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by BaR151,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם יש מקום אחר בבקשה תפנו אותי לשם. אז ככה, עד היום הדפדפן היה רץ מעולה, חלק מאוד ומהיר מאוד אבל פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הוא אחל להיות מאוד איטי אם זה בכך שפותחים אותו ועד שהוא עולה או בגלישה עצמה ואם זה כשלוחצים על הכפתורים בדפדפן כגון: סימניות/הגדרות וכו'. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כמה פעמים לשווא.. מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. היי, אני שוכר יחידת דיור ובשל הצורה הלא קונבציונלית של היחידה ישנם אזורים עם כיסוי WIFI חלש בדירה. יש לציין שמדובר בסלון וחדר שינה (החללים ממוקמים בצורת ר' – כאשר החדר שינה הוא החלל הגדול ביותר). בצידו השני של קיר הסלון נמצא חדר העבודה של בעל הבית שבו נמצא נתב של הוט שאנחנו חולקים (על סמך המרחק הוא נהנה יותר J). עכשיו אחרי כל התיאורים אני אסביר את הבעיה: אני מכור גדול לנטפליקס ולכן אני מעוניין להוציא את המיטב מטלויזיית ה-4K החדשה. אשמח לשמוע פתרונות איך לנצל את חיבור ה-COAX של הוט לטובת חיבור ישיר. הפתרון שחשבתי עליו הוא להזמין מעליאקספרס ממיר מ-COAX ל-RJ-45 (במחיר סבי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברים יש לי שני חדרים בבית שמחוברים לטלוויזיות בעזרת MOCA. אם אני מחבר (במקום הטלוויזיה) בעזרת כבל רשת, מחשב נייד, אין אינטרנט. כתוב בחיבורי רשת unidentified network. דיברתי עם הטכנאים של סלקום שהסבירו לי שה MOCA היא רק לטלוויזיה. מה זה אומר דבר כזה? רשת זו רשת לא? אולי הם צרבו על הקושחה של ה MOCA שלהם משהו שיגביל... חייב לחבר אינטרנט קווי באחד החדרים. Wifi לא מצליח להגיע לשם. גם עם מגדיל טווח זה מקרטע.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tzahi20,

שלוםהאם ה FIBER BOX של HOT יכול לשמש אותי כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר ?והאם הוא ימשיך לתפקד כממיר וכמודם לטלפון ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eGore,

אני מודע לכך שאחד זה Voice-over-IP והשני זה Voice Over Broadband, אבל האם יש הבדל? אם כן, מהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sgendelm,

בוקר טוב עייפתי מבזק ומהראוטר/מודם שהם מספקים. ברצוני לרכוש ראוטר+מודם אשר תומכים בתשתית בזק ובנוסף ראוטר שני. הכוונה היא לחבר בכבל את שני הראוטרים וליצור לעצמי נקודה נוספת בסלון אשר תשמש הן לחיבורי LAN והן לוויי-פיי. הדרישות הן: 1. מתאימים לתשתית בזק. 2. דואל-בנד 3. קניה מהארץ מחיר פחות קריטי אך לא רוצה להיסחף לסכומים מטורפים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by omri123,

שלום אנשים רציתי לדעת האם ניתן להפוך נתב למגבר WIFI? יש לי נתב edimax br-6204wg (לא בשימוש כרגע), האם ניתן לשנות לו את ההגדרות כך שיהפוך למגבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. חבר ביקש ממני עצה איזה ראוטר לבחור לתשתית 100 מגה החדשה בהוט. אני אישית חושב שההוט בוקס סביר בנושא הזה אבל הוא טוען שזה עושה בעיות. על הפרק בשלב זה עומדות 3 אפשרויות: 1. TP-link 1043 המוכר שעולה כ-270 שח בארץ. 2. Linksys E2000 בהזמנה מחו"ל, שיעלה כ-270 שח 3. Linksys E2500 שיעלה בהזמנה מחו"ל כ-300 שח אני לא מכיר את הראוטרים של לינקסיס ולכן אבקש את עצתכם בנושא הזה. נ.ב. אם אני לא טועה ה-E2500 מגיע בחיבור קווי של 10/100 בלבד, סיבה לפסול אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.