רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הלך לי המודם שקיבלתי מהם ואני צריך להחליף אותו. יש לכם המלצה על אחד? אתם יודעים בכלל אילו מודמים הם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המדפסת בחיבור usb לראוטר אני נדרש להגדיר את המדפסת כמדפסת רשת בכל אחד מהמחשבים. במערכת הפעלה ויסטה אין בעיות, אבל באקס פי המדפסת לא מופיעה ברשימה במסך שאחרי הכנסת כתובת url ואני נדרש לספק דרייבר עם סיומת inf. חיפשתי באתר של hp ויש שם רק קבצים עם סיומת exe. ולכן אני תקוע כרגע, אני יכול להדפיס רק ממחשב אחד. יש לי hp officejet 4255 all-in-one. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הטכניון. אני לא מצליח להפעיל כמעט שום דבר - זה כולל קאזה מורפאוס וגנוטלה ! למישהו יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה? כנראה שכל הפורטים האלה חסומים אבל לגנוטלה צריכים להיות הרבה פורטים ולא הגיוני שהטכניון חסם את כולם ! אז אם למישהו יש מידע הוא יתקבל בתודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי על הפורום כולל על האתר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ולא הצלחתי לסדר את המצב אני מחובר דרך מודם של מוטורולה לראוטר של edimax BR6204wg. מהראוטר יוצאים שני חיבורים למחשבים נייחים וחיבור אחד לראטור נוסף מאותו סוג. במצב הנוכחי הראוטר הראשון לא מאפשר גלישה אלחוטית וקיימים ניתוקים רבים למחשבים הנייחים, בראוטר השני יש רשת אלחוטית אבל גם בו יש ניתוקים רבים. ניסיתי להגדיר את הראוטר כאקסס פוינט ע"פ הקישור הנ"ל אך ללא הועיל. מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזק בינלאומי משיקה שירות חדש בשם תוכי טורבו. השירות החדש יאפשר לגולשים להגביר את מהירות האינטרנט שלהם בלחיצת כפתור לדוגמה, אתם מורידים סרט, משחק מחשב או תוכנה ורוצים להגדיל למשך כמו דקות או שעות את מהירות האינטרנט שלהם, פשוט לחוצים על כפתור והוא קופץ ל5 מגה הורדה ו250 קילו העלה. לפי דעתי זה באמת מהפכה בשירותי האינטרנט, כי קורה לי הרבה פעמים שאני צריך מהירות העלה או הורדה גדולה יותר לזמן קצר השירות החדש יעלה (לתשתית+ספק) לאינטרנט במהירות 1.5 מגה עם 30 שעות של אינטרנט של 5 מגה 169.9, כאשר שירות לאינטרנט של 2.5 מגה גם עם 30 שעות אינטרנט מואץ יעלה 184.9. כרגע השירות הוא רק ללקוחות ADSL, כאשר לכבלים הוא יבוא בקרוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300515,00.html
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי טופס מאתר אחר(FXP לכל המעוניין) 1.הבחירה היא בין הנתבים הבאים TL-WR841N/TL-WR941ND/TL-WR1043ND ואני אקח את הנתב שיהיה מספיק בדיוק לשימושים שלי, דיי חשבתי לקחת את TL-WR941ND, אגב אפשר להניח את הנתב על רמוקלים(יחסוך לי מקום בשולחן )? אם זה מפריע לנתב בדרך כלשהי שאני לא מודע אליה אז אני יניח אותו על השולחן. 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת?2 נייחים רוב הזמן ולפעמים 2 ניידים(90% מהזמן הניידים לא יהיו מחוברים). 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות?לא. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר?לא, אין לי צורך. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). נייח ראשון רק הורדות/העלאות בµTorrent והורדות י…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי 3 מחשבים אחד נייח והשאר ניידים (יש עוד ניידים אבל הם לא קבועים שם ) ברשותי 2 מדפסות רשת נגדיר זאת כך בחדר הראשי יושב הראוטר הראשי שמחובר לבזק ע"י קו טלפון בחדר השני היושב במרחק רב ממנו 55 מטר יושב ראוטר מס' 2 שמחובר קווית ע"י כבל cat 7 בחדר השלישי שיושב מעל החדר הראשי במרחק 25 מטר יושב לו בנחת הראוטר השלישי שמחובר קווית ע"י cat 7 האם הדרך הטובה ביותר לחבר אותם ולגלוש כמובן מכל מקום ולהדפיס מכל מקום היא שהראוטר הראשי יתן כתובת ip לכל ראוטר מעבר ל dhcp דהיינו הראוטר הראשי נותן טווח 1-32 אז הראוטר השני לו מקבל 10.0.0.33 (ושם אני מבטל את ה dhcp ) והראטור השלישי יקבל כתובת 10.0.0.34 (ושוב מבטלי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.bestbuy.com/site/linksys-smart-wi-fi-dual-band-wireless-ac-router/2699008.p?id=1219076366991&skuId=2699008&st=wireless-router-geek-squad-offer-124101&cp=1&lp=6
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצות בזאפ ראיתי ממחירים של 50 ש"ח, השאלה האם הם שווים משהו...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עם ספק+תשתית של הוט. אני חווה ניתוקים והמון בעיות. לארונה חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת, ואני שם לב שאמנם יש פינג סביר לאירופה (80ms) אבל יש המון קפיצות ותקיעות (כנראה Packet loss). אני רוצה לעבור לספקית אחרת, השאלה אם כדאי לי להחליף את התשתית מהוט לבזק? על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי קריאה מרובה בפורום בימים האחרונים על זחילה של האינטרנט בבזק בין לאומי (כנ"ל אצלי ב- 12 מגה, תשתית הוט) ושחרור של חבילות גלישה חדשות בהוט...אני רוצה לשדרג אבל די לא מבין מה ואיך אני צריך.. היום יש לי 12M תשתית בהוט ואת הנתב TP-LINK שלהם. הספק שלי הוא בזק בין לאומי ולפי מה שאני יודע הוא רגיל. ז"א בלי חייגן (שאני לא יודע מה זה אגב) ובלי גיימר (גם לא יודע בדיוק מה זה). התכנון שלי הוא לעבור לדברים הבאים: לשדרג לאינטרנט 30M בהוט, בשדרוג אני אקבל מכשיר שנקרה HOT BOX שהוא גם מודם (טלפון+אינטרנט) וגם נתב. את הספק שלי (בזק בין לאומי) אני אשדרג בהתאם ל-30M ולפי מה שאני מבין עדיף לי שיהיה עם חייגן וגיימר. השלות שלי הם האם זה ייתן מסלול טוב ומהיר? האם ה- HOT BOX ייתן רשת אלחוטית …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא צריך ברמה שלמשטרה, רק בשביל לדעת אם זה באמת קרה. יש לי חשדות מבוססת מאוד על מישהו שהוא פרץ לי למחשב. אני מפרמט (עם דיסק שהוא נתן לי), לא חוזר לאותם אתרים/תוכנות מחליף ספק אינטרנט ועדיין קרו כמה מקרים ועשיתי כמה בדיקות שמעידים על כך שיש סיכויי גבוה שהוא פרץ לי למחשב. אני רוצה תוכנה או טרויין שיתעד אוטומטית את חיבורי הIP במחשב שלי, ואז להצליב עם המחשב שלו. אני לא יכול לסמן V בפירוול כי אם אני יעשה את זה והוא במאת עוקב אחרי הוא ידע שאני עושה את זה.. יש לציין שהוא לא חשדן כי חודשים לא הגנתי על עצמי בשום דרך. כמו כן הוא לא מתוחכם במיוחד והידע שלו הוא טוב אבל לא של מקצוען (הוא יודע להתייעץ עם מקצוענים אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). יש לציין שבדקתי בהרבה תוכנות את הדיסק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםהאם ה FIBER BOX של HOT יכול לשמש אותי כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר ?והאם הוא ימשיך לתפקד כממיר וכמודם לטלפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם ניתן להפוך נתב למגבר WIFI? יש לי נתב edimax br-6204wg (לא בשימוש כרגע), האם ניתן לשנות לו את ההגדרות כך שיהפוך למגבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קליטת האינטרנט האלחוטי במחשב היא אפסית. מה עדיף לשדרג כדי שהקליטה במחשב תהיה טובה והרשת תהיה יציבה? את הראוטר או את כרטיס הרשת האלחוטי המתחבר למחשב? אשמח אם גם תוכלו לתת המלצות למכשירים ספציפיים. (חשבתי בהתחלה על מתאם רשת חשמלי אבל הבנתי שהשקעים בסלון ובחדר לא יושבים על אותה פאזה מה שלא יאפשר זאת.)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לגלות את קוד הראוטר שלי פשוט הוא חדש ואני לא יודע איך לגלות אותו רוב תודות!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות על תקן 802.11ac כדאי להדגיש שהתקן אושר סופית לפני כ-3 שבועות. ההודעה המקורית על כך מצורפת ב-LINK המצ"ב. http://standards.ieee.org/news/2014/ieee_802_11ac_ballot.html
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-