רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אצלנו בקיבוץ רשת WAN (אם אני לא טועה) זה אפשרי להתחבר מרחוק למחשבים אחרים ברשת? ניסיתי דרך השורת הפעלה עם השם מחשב (כמו ברשתות הצבאיות) אבל זה לא עבד הIP לפי IPCONFIG הוא זהה לכול המחשבים בקיבוץ תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת חיברתי הכל בעצמי. הטכנאי פשוט השאיר את הHOTBOX ואמר לי שההתקנה פשוטה המחשב בחיבור קווי מקבל בין 60-80MB והמחשב בחיבור אלחוטי 7MB עדכנתי דרייבר והכל הכרטיס הוא TPLINK WN822N מסוגל 300MB אם צריך עוד פרטים רק תבקשו http://imgur.com/z4M4s7B תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור ספריות על מחשב אחד שיסתנכרנו בצורה אוטומטית עם ספריות מקבילות על מחשב אחר דרך האינטרנט. משהו בסגנון של Dropbox אבל עם ספריות רגילות במחשב. יש דרך לעשות את זה? או שאין מנוס מלהשתמש ב-Dropbox? אני לא מחפש ליצור ענן, או להפוך את המחשב ל"ענן" שאוכל לגשת לקבצים שלו דרך הדפדפן, אלא שהספריות יסתנכרנו לבד ברגע שקיים חיבור לרשת. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מודם-ראוטר d-link g-225. יש לי ניתוקים תקופתיים, כלומר: כל מס' ימים, נורת הdsl נכבית למס' שניות, מהבהבת ואז האינטרנט חוזר למס' דקות וחוזר חלילה (ביממה האחרונה זה קורה כל רבע שעה בערך). ע"פ הוראות השירות של אקספון ביצעתי אינספור דברים, כגון: החלפת כבלים לחדשים, החלפת פילטר, הזמנת טכנאי שיבדוק חיבור מחוץ לבית (לדבריו לא הייתה תקלה), החלפת מודם (פעמיים), עדכון קושחה... הבעיה ממשיכה להופיע. בשיחה האחרונה איתם נרמז לי להתרגל ושזו תוצאה של איכות החיבור שלי, מה שלי נשמע מוזר. הצעתי להזמין טכנאי הביתה ונאמר לי ע"י אקספון שחבל לי על הכסף. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר DLINK של בזק החדש וראוטרRTA1025 הראוטר DLINK מחובר לקו בזק ולמחשב קווי ואותו הגדרתי לתת אינטרנט גם אלחוטי עכשיו יש לי עוד ראוטר של RTA1025 שאני רוצה שהוא ישמש בבריג' אלחוטי ולתת אינטרנט למחשב שמחובר אליו קווי. הראוטר DLINK מוגדר טוב. ראוטר DLINK - 10.0.0.138 ראוטר RTA - 192.168.1.1(הגדרתי ידנית) מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגמר לי המבצע הנוכחי ועכשיו מנסים להעביר אותי לספק+תשתית של 100MB ב-120 שח דרך בזק. עד היום הייתי ב-110 שח לבזק ו-40 שח לבזק בינלאומי. טפו טפו עובד יחסית בסדר. האם גם בזק בסדר בתור ספק או שישנם חבלי לידה כלשהם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה, כאשר אני מתחבר לבזק בינלאומי עם חיבור PPTP הפינגים שלי לספקית הינם - 8-11MS כאשר אני מחובר ב-L2TP הפינגים הם 13-14MS בשניהם אני מקבל את ה-30 מגה אבל לפעמים נראה כאילו L2TP יותר יציב מבחינת מהירות וקפיצות פינגים... מישהו יודע מדוע זמן התגובה נמוך יותר ב-PPTP? זה לא אמור להיות ההפך?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית תשתית רשת בכל חדר שהולכת לארון התקשורת ומתחברת למתג (ג'יגה) ומשם כבל רץ לנקודה בסלון שאליה מתחבר הראוטר/מודם של בזק ADSL והכל עובד תקין מכל החדרים. כעת אני מעונין לחבר באחד החדרים שני מחשבים ומדפסת עם חיבור רשת לנקודה בקיר כדי לחברם לרשת הביתית וכמובן לצורך גלישה באינטרנט. יש ברשותי ראוטר מסוג Edimax BR - 6424n האם אוכל להשתמש בו כדי לחבר את שני המחשבים והמדפסת לרשת? ניסיתי לחבר את המחשבים לכניסות LAN ואז כבל מהWAN לקיר אך הרשת לא עובדת... מה עליי לעשות? תודה לעוזרים:-) חג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HOTBOX חיברתי אליו Xiaomi Mi WiFi Router Mini. אני מקבל כ100 מגה ברגיל. שדרגתי היום בהוט ל-200 מגה עם הראוטר אני מקבל עדיין כ100 מגה, בחיבור ישיר של המודם אני מקבל כ-175 מגה. ובשניהם כ-5מגה UP.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ֿרכשתי ולא מצליח לחבר לרשת לקבל אינטרנט. אני מחליף את drink 256 לטובת מהירות אלחוטית . יש לי ממיר סיב לרשת שמוציא ETH. ניסיתי להשתמש בחיבור ppoe עם שם משתמש וההסמא שקבלתי לפני כמה שנים מפרטנר..לא עובד. משיהוא פה יודע לומר איך מחברים? תודה. ֿאורי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע שלרוב כולם משתגעים מ014 והאיטיות שם אבל בשבוע האחרון משהו השתנה. אולי השרת של steam בארץ קיבל שידרוג של כמות התוכן . בעבר לא הורדתי מsteam במהירות של יותר מ600kBps אבל השבוע אחרי שעשיתי קצת קניות בגלל המבצעים וזה הוריד את המשחקים על 1.4MB/s . יש גם השפעה על הp2p בעבר זה התחיל לאט והיום זה פשוט רץ למקסימום ומסיים ממש מהר. בyoutube לא שמתי לב לבעיות הרגילות. את כל הדברים עשיתי בערב (9-10 בלילה). יש לי 014 גיימר 15mbps .יש עוד מישהו ששם לב להתנהגות בלתי רגילה שבמקום בעיות דברים עובדים יחסית חלק?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, היום סוף סוף קניתי ראוטר ש(בתקווה) מסוג Edimax BR-6204WG יפטור לי את בעיות השיתוף אינטרנט בבית. הרשת לא מסובכת כל כך, 2 מחשבים ו-Xbox360 אחד שמחוברים כך - 2 מחשבים לראוטר, האקס בוקס למחשב דרך כרטיס רשת (בשביל Media Sharing שאי אפשר לעשות עם ראוטר). עד לפני כמה שעות השתמשתי יופי ברשתות Usenet בעזרת תוכנת Freenet6 שיוצרת ipv4-to-ipv6 tunnel. אך אבוי, מאז שחיברתי אותו התוכנה לא מצליחה לעשות את העבודה שלה ומתנתקת כל הזמן. זה מאוד מתסכל. ניסיתי פתיחת פורטים, אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? יש דרך לגרום לדבר המופלא הזה לעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשעברתי לתשתית בזק (15 מגה) הטכנאי חיבר לי נתב d-link n 2760u e1 וכיום אני משלם עליו דמי שכירות חודשית ,ושאלתי האם אני יכול להחזיר להם אותו ולקנות בשוק מודם שווה ערך (לא זקוק לנתב) ,ולחסוך דמי שכירות? ואם כן , אז על זה מודמים אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו מחוברים בבית 4 מחשבים ל Switch fast Ethernet של Edimax ולראוטר Aztech DSL-600E וכבר תקופה ארוכה שהאינטרנט נופל ללא הודעה מוקדמת (זה התחיל כשהיינו עם 012 ועברנו לבזק וזה עדיין ממשיך). חשוב להדגיש שהראוטר נשאר מחובר ז"א שכל הנוריות דולקות בצורה תקינה . אבל בכל המחשבים אין אינטרנט, כמו כן כאשר נכנסים לראטור ( 10.0.0.138 ) לרוב הוא מראה שהוא מחובר בצורה תקינה אבל עדיין אין לאף מחשב אינטרנט. האם יתכן שמדובר בעומס (4 מחשבים עם שיתוף קבצים ו\או רפידשר) ? כמו כן חשבתי אולי מדובר בבעיה ב dns משום שזה כאילו שהוא לא מוצא את האתרים , מה דעתכם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך נט סטיק כזה ללפטופ שלי. 1) האם כל מודם סלולרי הוא סים פרי ? 2) האם יש לכם המלצה על ספק מועדף ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי נמצא ברשת LAN רגילה, חיבור ישיר ועד היום היה לי אייקון בinternet connections שמראה את הרשת בשרת (במחשב השני) ופתאום הוא נעלם, דבר שגורם לאי פתיחת הפורטים כראוי. מה ניתן לעשות על מנת להחזירו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה המהירות בין המחשבים שמעבירים קבצים איטית ביותר? הכי מהר זה 2 מ"ב יש לנו את הראוטר של D LINK של בזק יש מחשב אחד שמחובר עם כבל ועוד 2 שמחוברים עם wi fi ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-