עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כרגע אני מחובר עם מודם וחייגן של בזק בינלאומי והאינטרנט תקין. הבאתי ראוטר של חברת 3COM דגם עם שתי אנטנות 3CRWER10075 ומערכת ההפעלה XP SP3. כאשר אני מחבר את הראוטר למחשב מופיע "קישוריות מוגבלת או חסרה". עשיתי "הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ובחרתי באפשרות השנייה: מחשב זה מחובר דרך שער ביתי. עשיתי גם ריסטרט למחשב וזה לא עוזר. גם החלפתי כבל רשת, ובין היציאות של הראוטר (יש 4 יציאות LAN). יכול להיות שהראוטר לא תקין? אם מישהו יודע מה לא תקין יכול לעזור לי. תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך לגלות את קוד הראוטר שלי פשוט הוא חדש ואני לא יודע איך לגלות אותו רוב תודות!!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. נסיון והמלצות מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני מחובר בADSL של בזק. יש לי מודם RTA 1320 יש לי אותו כבר די הרבה זמן, ומקונפג להיות גם ראוטר וגם מודם ADSL וכו' - מחובר לSWITCH ומשם למחשבים שיש לי בבית. לאחרונה (שבועות אחרונים) יש לי בעיית התחברות קשה אני יכול להיות מחובר כמו עכשו, ואחרי כמה דקות (לאחרונה כל איזה 5-10 דקות זה קורה), המודם פשוט מתנתק. יש לו 4 נורות, והנורה שמתכבת זה נורת הPPP ולעיתים (לא תמיד) גם נורת הDSL מתכבה. לרוב המודם אחרי איזה 3-5 דקות חוזר לעצמו (כלומר הנורות כולן נדלקות והוא מתחבר לרשת) וחלק מן המקרים לא, ואני חייב לכבות ולהדליק אותו. אני חייב לציין שזה ממש מעצבן ומשגע אותי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by amitey,

בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חיברתי את הכונן הנ"ל לפורט ה-USB של הראוטר ומיפיתי אותו בעזרת SharePort Plus 4.11 אני מצליח לנגן וידאו ב-HD בלי קרטועים אבל הכתיבה לכונן מאד מאד איטית בערך 17Gbps למרות שהמחשב הכותב מחובר בקבל ומהירות החיבור היא 1Gbps. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי נתב אלחוטי +ECI BFOCUS 352 כתובת הנתב הוא 10.0.0.138 מוגדר למחשב (מחובר עם כבל) כתובת סטטית על 10.0.0.2 וכן גם בנתב. בנוסף לזה, עבור האלחוטי הגדרתי טווח כתובות בנתב ע"י DHCP 10.0.0.50 - 10.0.0.100 במחשב שלי ישנו פירוול הרגיל של XP, וכמובן הפורטים פתוחים כמו שצריך גם בנתב וגם במחשב. שאני עובד עם אימיול למשל הכל עובד פיקס ויש לי חיבור מעולה עם מזהה גבוה כל הזמן גם שאני מכבה ומדליק את המחשב. פעם בשבוע אחותי מבקרת אצלי בבית ומגיעה עם לפטופ אלחוטי וכשהיא מתחברת, הופ אני במחשב שלי יש מזהה נמוך כשאני מדליק את האימיול. איך???? הרי יש לי כתובת סטטית ומוגדר גם פורטים כמו שצריך והכל עובד פיקס כל הזמן. ורק שמישהו מתחבר אלחוטי אני אקבל מזהה נמוך וביומן יש הערה שיש לי בעיה בהגדרו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך המלצה למכשור שיהיה יעיל עבורי לעבודה ופשוט לתפעול. ההמלצה תכלול, סוג, דגם ומחיר. ואם יש למישהו המלצה לחנות בבאר-שבע שמתעסקת עם תקשורת, אני אשמח לקבל שמות לפרטי. Network Cable Tester - לבדיקת נקודות תקשורת בקיר ובארון איזה חברה? איזה דגם? כמה עולה? (המכשיר עם 8 נקודות שרצות ואומרות איזה כבל לא תקין) מגלף חוטים מקצועי מחיר? לוחץ לקורונה מחיר? יש המלצה למשהו ספציפי? Dymo מכשיר אלקטרוני להפקת מדבקות מומלץ של Dymo? מחיר? או מכשיר אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אנשים, לפני כשבועיים התייעצתי פה ורכשתי ראוטר אלחוטי DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520 שניהם של D-Link. הראוטר מחובר למחשב הראשי (שלי), עם כבל רשת, והכל פועל טוב. יש לי אינטרנט (ממנו אני רושם עכשיו) ואפילו האאוטלוק פועל כראוי. הבעיה היא במחשב השני, זה שמחובר עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס מותקן כראוי, ומזוהה כראוי במחשב. עם זאת, הוא לא מוכן להתחבר. כל פעם שהמחשב נדלק הוא פשוט מראה שאין רשת. פעם או פעמיים הוא הצליח להתחבר, אבל מעבר לעובדה שהרשת זזה מאוד לאט במחשב ההוא, המחשב נתקע לאחר כמה שניות והיה צורך לעשות ריסט. חשוב לציין שהמרחק בין הראוטר לכרטיס האלחוטי הוא כ-5-6 מטרים בלבד. וכל מה שמפריד בינהם הוא 2 דלתות (שפתוחות כרגע). ולמרות הכל אין חיבור. המהירות שבא הרשת הת…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. במסגרת תערוכת CES 2015 מציגה חברת D-LINK סדרה חדשה של נתבים המכונים ULTRA. בשלב זה כוללת הסדרה 3 נתבים המעוצבים באופן יחודי ולצידם מתאם רשת המתחבר אל המחשב בממשק USB 3.0. נתבים אלו מתבססים על מעבדי כפולי ליבה הפועלים במהירות גבוהה כשהבכיר בינהם כולל לא פחות מ-8 אנטנות חיצוניות, שביחד עם טכנולוגית ה-Tri Band, מספק מהירות אלחוטית של 5.3Gbps. כל המידע, כולל לגבי התכונות הטכניות, המחיר והזמינות, בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5436

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Cheif,

לפני מספר ימים, החלה חברת פיקוק – הנציגה הרשמית של חברת Edimax בישראל, לשווק שני מוצרים אלחוטיים חדשים התומכים בתקן 802.11ac. הייחודיות של מוצרים אלה מתבטאת בכך שהם יכולים לתפקד ב-5 תצורות שונות - נתב קלאסי (Router), נקודת גישה (Access Point), מגדיל טווח (Range Extender), כרטיס רשת אלחוטי (Wireless Bridge) וראוטר בממשק WISP. כל הפרטים הטכניים לגבי מוצרים אלה, הזמינות והעלות שלהם מופיעים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5927

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח שבור
    Started by אורח שבור,

בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לעשות רשת בין שני מחשבים עם ראוטר ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד אם זה רק להתקין את כל הכבלים ומשהו על המחשב או שצריך להגדיר כל מיני דברים כי אני לא מבין בדברים האלה... אז אם כדאי לעשות את זה לבד איזה ראוטר כדאי לקנות?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קנו לי מחשב חדש ופרקתי מהישן את הכרטיס רשת מדגם ieee wireless pci lan card 802.11g , חיברתי אותו למחשב החדש והתקנתי את הדרייברים האלה http://www.wireless-driver.com/azio-awd154a-wireless-windows-xp-vista-win7-linux-macos-drivers/ אבל עכשיו אני לא ממש יודע מה לעשות... קצת עזרה בבקשה??? יש לי רשת בייתית במחשב השני, היא פועלת מצויין פשוט לא יודע איך להגדיר את החיבור האלחוטי במקום הethernet הזה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Lirux,

היי, האם קיימת אפשרות בנתב Dlink 6740u לבצע תיעדוף למחשב אחד שמחובר אלחוטית לרשת על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים? אם הדבר אפשרי אשמח לדעת איך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by blackhawk,

שלום חברים, יש לי שאלה : נניח שיש שני משתמשים ששניהם מחוברים לתשתית של בזק עם ספק של בז"בל עם אותן מהירויות העלאה והורדה. ההבדל היחיד הוא המרחק הגאוגרפי שלהם מאותו ארון תקשורת של בזק שבשכונה. אחד צמוד לארון - מרחק של מטרים בודדים השני במרחק של 800 מטר בערך. לאיזה משתמש יהיו פינגים יותר נמוכים? אם יש הבדל באמת אז האם הוא משמעותי או זניח. ועוד דבר - אם יש הבדל כמובן - למה באמת זה נובע? אשמח להסבר מעמיק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Wakoz,

is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc

20. אהלן, אני כל הזמן מחפש דרך לפתוח כונן רשת ואף פעם לא הבנתי איך D= אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד, עדיף מדריך עם תמונות מWindows 7 או משהו. עריכה: מחשב אחד על Wifi ושתיים מחוברים בעזרת כבל רשת.אחד מהם עם XP ושאר עם 7.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by elad_jacoby,

שלום, בביתי 2 מחשבים: האחד מחובר עם הנתב Linksys WRT54GL והשני מחובר אליו אלחוטית עם הכרטיס האלחוטי EW-7128. התוכנה המותקנת עם הכרטיס האלחוטי היא RALINK Wireless utility. הבעיה היא שהאינטרנט כל הזמן מתנתק למרות שבתוכנה האות היא בסביבות ה100%, וזה לא שהוא נותן לי לגלוש באינטרנט חצי שעה ואז מתנתק.. אי אפשר בכלל להתחבר לאינטרנט ורק אולי פעם ביום אפשר להיות מחובר לאינטרנט במהירות זוועתית למשך כמה דקות ואז הוא מתנתק. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בזק בינלאומי משיקה שירות חדש בשם תוכי טורבו. השירות החדש יאפשר לגולשים להגביר את מהירות האינטרנט שלהם בלחיצת כפתור לדוגמה, אתם מורידים סרט, משחק מחשב או תוכנה ורוצים להגדיל למשך כמו דקות או שעות את מהירות האינטרנט שלהם, פשוט לחוצים על כפתור והוא קופץ ל5 מגה הורדה ו250 קילו העלה. לפי דעתי זה באמת מהפכה בשירותי האינטרנט, כי קורה לי הרבה פעמים שאני צריך מהירות העלה או הורדה גדולה יותר לזמן קצר השירות החדש יעלה (לתשתית+ספק) לאינטרנט במהירות 1.5 מגה עם 30 שעות של אינטרנט של 5 מגה 169.9, כאשר שירות לאינטרנט של 2.5 מגה גם עם 30 שעות אינטרנט מואץ יעלה 184.9. כרגע השירות הוא רק ללקוחות ADSL, כאשר לכבלים הוא יבוא בקרוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300515,00.html

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by doorman,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי והבנתי שה-BR-6504n של אדימקס נותן את יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר והשאלה שלי היא כזאת: יש לי חיבור לכבלים (HOT) ואני רואה במפרט שאין תמיכה של הראוטר ב-L2TP. האם יש דרך אחרת לחבר את הראוטר למודם ושעדיין יחייג בעצמו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by binyamins,

שלום, יש לי 2 מחשבים (XP ו-7) ואני רוצה לשלוט דרכם על מחשב מרוחק (XP) דרך הרשת. יש לי במחשב המרוחק תוכנה של העסק ואני רוצה להוציא מידע, חשבוניות וכו' עבדתי עם LOGMEIN וזה נחמד אבל יקר. יש אפשרות לשלוט ללא תשלום ע"י הגדרות או תוכנה אחרת ? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רב, אודה למי שיסביר האם ניתן לשתף מודם ADSL למספר מחשבים דרך HUB/SWITCH, אם כן הכיצד או לחילופין, להפנות אותי לחומר על הנושא. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים