עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zvikahalevi,

שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לא הצלחתי למצוא את התשובה בגוגל אז אני אשאל פה אולי מישהו יודע. שתי שאלות בנוגע לRJ45 עבור שירותי ETH. למה דווקא בחרו בגידים 1-2-3 ואמרו 4-5 לא מגניבים אז קפצו ל6 ? למה דווקא 6 ??? מדוע החליטו על 8 גידים ולא 4 הן בכבל והן במחבר....האם היה בעבר שימוש בפרוטוקול שונה ביותר מ4 גידים ? האם חשבו מראש קדימה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מידע לגבי אתר חדש המאפשר להתנתק מספקית האינטרנט מבלי לדבר עם עם נציג השירות/שימור הלקוחות. מעניין יהיה לראות אם זה באמת עובד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4025491,00.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by X7-007,

ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש ראוטר אחלוטי שמאפשר הזרמה של תכני FHD דרך הרשת האלחוטית, מסוגל לעבור ממד ולהחזיק מערכת של מחשבים, ניידים וסלולרי. עקב הביקורות, התייצבתי, פחות או יותר, על שני הדגמים Linksys E3000 או D-Link 655. אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בהמשך לבעיה שהועלתה בפורום בשרשור קודם על ידי splashy ביצענו את השינוי המבוקש ומחר נשחרר קושחה חדשה ל- DIR-655 בה ניתן להתחבר ל- L2TP גם באמצעות כתובית שמית (FQDN) את הקושחה ניתן יהיה להוריד דרך האתר שלנו www.dlink.co.il משרת ה- FTP גרסת הקושחה: 1.34WWB15Beta קישור מדוייק לספרייה: http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/ נשמח לקבל feedback ממשתמשים המחוברים בחייגן L2TP דרך המוצר הזה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by עוד מישהו,

שלום לכולם. אני מניח שהשאלה הזאת רצה כמה פעמים בפורום אבל פשוט רציתי להיו סגור על העניין. התשתית שלי היא HOT והספק הוא אקספון. עכשיו, בגלל שממה שאני מבין (אולי אני טועה) בגלל שאני מתחבר עם L2TP יש בעיות של ניתוק מהראוטר הנוכחי שלי LinkSys WRT54GL התקנתי את הקשוחה של TOMATO ועדיין יש ניתוקים כל שעה וה LEASE TIME באמת מוגדר להשתחרר אחרי שעה. מידי פעם איך הראוטר מסתדר ואז הוא "משאיר את האי פי" ל7 ימים. אבל לאחרונה התופעה התחילה להדרדר ויש בעיות של ניתוק. מהשיחה עם מנציגה של אקספון שהראוטר מחייג ויש חיבור. אבל אחרי 20 דקות הוא כאילו לא רואה את עצמו מחובר ומנסה להתחבר מחדש ואז הוא בעצם מתנגש וגורם לבעיות של ניתוקים תמידיים. בכל מקרה אשמח להמלצה לראוטר בתקן N שיעמוד …

8. שלום בעקבות ניתוקים באמצא הורדות שאני עושה מFlyFlyer וניתוקים מ youtube ערכתי ping test בין המחשב לרואטור המחשב מחובר למתג dlink שאליו מחובר גם הרואטר Ping statistics for 10.0.0.138: Packets: Sent = 10000, Received = 10000, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 37ms, Average = 0ms רוב הזמן הפינגים בניהם מעולים פחות ממילשנייה אבל לפעמיים זה קופץ 2-3 שניות זה נורמלי? מה הבעיה? החיבור של הכבלים? (אני הקמתי ולחצתי את התשתית) זה מה שגורם לניתוקים בהורדות וביו טיוב? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, אני גר בבית 2 קומות, רוב החלל מכוסה בקירות ולכן אין כמעט חלל פתוח(בין הקומות). יש לנו 2 עמדות מיחשוב בבית+לפטופ+סטרימר, כשהשאיפה הינה לאפשר חופש פעולה לכל הנקודות תוך שימוש בחבילה של 12MB HOT, לפי הפירוט הבא: מחשב א' - נקודת המוצא של האינטרנט, מודם כבלים מחובר לראוטר WRT350N, משמש כמחשב ראשי כולל שימוש ברוב הפס. סטרימר - מתאם אלחוטי בתקן N(הסטנדרטי שנמכר ביחד איתו). לפטופ - כרטיס אלחוטי מובנה בתקן G. מחשב ב' - מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי בתצורת PCI/USB(מה שייתן ביצועים טובים יותר) ע"מ לחברו לרשת ובנוסף אולי קיים פתרון לחבר את המדפסת שליד לרשת האלחוטית בבית ללא רכישת שרת הדפסות יקר(דגם J4580 אין קישורית אתרנט/אלחוטית מובנית). אשמח לשמוע המלצה לכרטיס רשת מתאים ע…

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by isuzuki,

שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כרגע הרשת לי מורכב בצורה הזאת: יש לי מתאם רשת שמבוסס על כבלי חשמל של חברת DAVOLO שקיבלתי עם הממיר HD של YES כשאני מוציא את הכבל רשת מהממיר HD ומחבר אותו לXTREAMER הוא עובד מצויין השאלה היא האם יש איזשהו מפצל כזה שאוכל לחבר גם את האקסטרימר וגם את הממירHD כדי שלא אצטרך כל פעם ולהציא מאחד ולהכניס לשני? כמה עולה ואיפה אפשר למצוא דבר כזה? האם דבר כזה ייעשה את העבודה? http://cgi.ebay.com/CAT5-RJ45-Network-Splitter-Cable-Extender-Plug-Coupler-/140502278281?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b696a089#ht_1497wt_1139 דבר נוסף, המחשב השני שמחובר לי כרגע בWIFI, אני יכול גם לחבר אותו באמצעות כבלי חשמל? מוכרים מתאמים כאלה ביחידות? האם זה ייעבוד אם אביא מחברה שונה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by pincher77,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yp3,

יש לי קבצים בעבודה שמספר אנשים צריכים גישה אליהם ממקומות שונים. הפתרון המתבקש הוא VPN, ניסיתי את הVPN המובנה בחלונות וLogMeIn Hamachi² - אבל הבעיה בפתרונות האלה שהם איטיים ואני לא מקבל את כל רוחב הפס שיש לי. יש למישהו רעיון כיצד ניתן להקים VPN מהיר? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by SliDeRShai,

שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by דנדן,

שלום לכולם, ראיתי שדובר על הנתב הזה בעבר לא מעט, וגם הייתה ביקורת רצינית, רציתי לדעת אם הוא עדיין נחשב בין הטובים לתקן N כרגע. אני פשוט יכול להשיג אותו ב332 שקלים כולל משלוח, ולכן אני רוצה לדעת אם הוא משתלם. כרגע אני עם נתב תקן G (כל המחשב בבית עם כרטיס INTEL 4965 אשר תומך בתקן N) של NETGEAR WPN824 שנותן כיסוי לא מלא לבית. אז כפי שכתבתי, האם הנתב בכותרת מומלץ עדיין? והאם יש עוצמת השידור והקליטה שלו תהיה חזקה יותר?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכל גולשי הפורום אז ככה, מאז ומתמיד אני עובד עם ממשק הראוטר שלי, ואני פותח פורטים, ועושה כל מה שאני רוצה. אני מבין כל מה שקורה שם, אך הפעם, כנראה שהבעיה היא לא בפורטים. הרצתי שרת FTP + HTTP על המחשב שלי בעזרת תוכנת Serv-U. את פאנל ההתחברות אני רואה דרך האייפי הפנימי שלי, אך דרך האייפי החיצוני הוא לא מציג כלום, כאילו לא רץ השרת. כמו שאמרתי, פתחתי את הפורטים: https://picasaweb.google.com/117212271651161967829/PortForward#5570661486475651826 אלו הפורטים שהתוכנה עובדת איתם ^^ כמו שאתם רואים, יש שם פורטים של שרתים אחרים, והם עובדים, אז הבעיה כנראה היא לא בפורטים. חשוב לציין כי הפיירוול מכובה בנתב, ובווינדוס הגדרתי את היציאות האלה כמאושרת. חשוב לציין גם שניסיתי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אם אני משנה את ה mode בהגרה של הראוטר הטווח יהיה יותר ארוך ? (תמונה בפנים) http://img98.imageshack.us/img98/9518/59793605.png

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  19. היי, יש לי את הרואטר הנ"ל, ולאחר כניסה לממשק הניהול שלו, ופתיחת הפורטים הרצויים עבור הכתובות הפנימיות הרצויות, הפורטים נותרים סגורים (אני בודק גם ב canyouseemee.org, וגם באמצעות telnet ממחשב אחר בבית). ה port forwarding לא עובד עבור אף מחשב בבית (כפי שרואים בתמונה - ניסיתי לפתוח גם עבור 192.168.1.4). גם rebootים לרואטר לא עוזרים. מישהו יודע מה הפתרון? (או לפחות ממה נובעת הבעיה). הערה: אם זה רלוונטי, אני מחובר באמצעות ADSL דרך בזק בינ"ל, ויש לי את הנתב שצוין בנושא ומודם של aztech מדגם DSL 600E

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by y360,

הצטרפתי לבזק בינלאומי לפני יומיים ומאז סרטוני youtube מקרטעים באופן היסטרי - כלומר מנגנים שניה שתיים ואז נתקעים. פתחתי חשבון ללא התחייבות ב 012 כדי להשוות ודרכם אין כל בעיה - youtube פועל חלק. בינתיים השרות הטכני של בזק בינלאומי מנפנף אותי עם כל מיני תרוצים חסרי שחר. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? ברוב טיפשותי נכנסתי להתחייבות של שנה.

• 43 תגובות
    • 11.2k צפיות
  21. Started by Cheif,

סלקום עוברת לחבילות גלישה המבוססות על מהירות הגלישה ואינן מחויבות על פי נפח. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20110130_9822136

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. אולי עדיף Edimax BR6424N בתוספת 45 שקל? מיועד לחיבור אלחוטי של מחשב נייד בודד (עם כרטיס רשת Atheros 802.11n ). בתשתית בזק עם ספק "בזק בין לאומי". נ.ב. האם ההתקנה הראשונית ממש "מסובכת"? (כי בזק מבקשים 100 שקל על חיבור ראשוני באמצעות טכנאי.)

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. התחלתי ללמוד קצת את הנושא, ואני אשמח לקבל מידע ממשהו שמבין. נושא הטלפוניה בפס רחב (VOB) התחיל לתפוס תאוצה חזקה מאוד בשוק בשנה האחרונה. הבנתי שהשירות ניתן על בסיס פרוטוקול SIP, ולכן ניתן לשימוש בטלפונים אלחוטיים תומכי wifi בעזרת תוכנה מתאימה. האם ניתן להגדיר ולאפשר שימוש בקו ה-SIP , בתוכנה מתאימה בטלפון סלולרי? האם יש הבדל בשימוש על בסיס wifi לבין שימוש על בסיס גלישת 3G בדיבור כזה?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לכולם ההתחייבות שלי עם HOT נגמרת עוד שבועיים ועם 014 עוד חודש ההתחברות להוט היתה אחת הטעויות הגדולות שעשיתי בזמן האחרון אני גר בבניין של שמונה קומות במילה אחת מחפיר אבל ממש... בארץ גולש סביר בחול זוועה שלא לדבר על טורנטים פשוט בושה אני מאוד רוצה לחזוא לבזק ואולי להחילף ספק למרות שאני עם 014 כבר 8 שנים ולא נראה שבעיה מהם אבל הכל יכול להיות לא נהיניתי מאינטרנט מהיר ב שנה האחרונה.ואני עובד על שרתים בחול וזה ממש ג-ר-ו-ע דרוע ברמה שאני שם את הנטסטיק של פלאפון וזה טס לעומת ה - 5 מגה שלי המלצות???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by x-pac,

בעקרון אני צריך לפתוח (לנתב) פורט לתוכנת שיתוף קבצים יש לי ראוטר והמחשב שהתוכנה מותקנת בוא מתחבר אל חוטית לראוטר הגדרתי כתובת IP סטטית דרך המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וניתבתי את הפורט בנתב אחרי כל זה האינטרנט התחילו לי התנתקויות בפרקי זמן שונים יכול להיות שעה אינטרנט ואחרי זה התנתקות וההתנתקויות קורות רק במחשב שבוא הגדרתי IP סטטי בכל השאר האינטרנט עובד כרגיל עכשיו העברתי את הIP לדינאמי ובנתיים הכל בסדר איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת אני ממש צריך את הפורט הזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים