עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בימים הקורבים אני אהיה מחובר ל-ADSL 1.5 דרך שתי ספקיות: נטויז'ן, ובזק בינלאומי. ואני צריך להחליט באיזו מהן להישאר. אני לא יודע במי לבחור. שמעתי שבזק בינלאומי שיפרו את התשתית שלהם, והם אמורים להיות יותר מהירים. אבל אצלהם אני אצטרך לשלם 30 ¤ יותר לחודש. מה גם, שאתמול והיום אני בודק את המהירויות של השתיים, ואני לא רואה ממש הבדלים. וגם בדקתי פינגים לאתרים שונים בארץ ובחו"ל, ולא היו הבדלים משמעותיים. לפי מה ששמעתי, חשבתי שבזק בינלאומי יהיו יותר מהירים, אבל אני לא ראיתי הבדלים. בקשר לתמיכה ולשרות- איכפת לי, אבל פחות. יותר חשוב לי מבחינת מהירות, מי יותר טובה. אז במי כדאי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DrDeath,

אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אממזה כבר עלה לי לעצבים!!! כל שעה הוא מתנתק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy: בבקשה מי שמא פיתרון או יודע על זה משהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את זה??? תודההההההההההההה....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by zuq,

שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by erezo,

לאחרונה החלפתי את הנתב DIR-655 בנתב הפופולרי של TP-LINK, שנכון למועד זה, מבצע את עבודתו נאמנה, יש לי מס' שאלות: 1. אני מחפש את הערוץ האלחוטי הכי טוב שיתן לי את הביצועים האופטימליים ברשת ה WIFI והשתמשתי לצורך כך ב INSSIDER וברצוני להבין מה המשמעות של הגרף מבחינת ערוצי WIFI פנויים. 2. גיליתי היום משהו מעניין בלפטופ שלי: עד עכשיו המהירות הפנימית של כרטיס הרשת הייתה 65Mbps וכרגע זה השתנה איכשהו ל 135Mbps, זה מעולה מבחינתי, אך אני לא מבין איך זה קרה, ואני מאוד מקווה שהמהירות לא תחזור לעצמה למהירות הנמוכה בחזרה, השינוי היחיד שבוצע בלפטופ זה דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת האלחוטי atheros ar9002wb-1ng. 3. איזה הגדרות אופטימליות ביותר אני צריך לעשות ב TP-LINK 1043 V1 על מנת לקבל את…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MalaMadre,

כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by InspectorGadget,

והפיירוול כבוי ועשיתי Defserver אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשלוח קבצים במירק... יעני אני לא יכול לעשות DCC אבל אני יכול לקבל קבצים... מה לעשות ? ? ? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Master Boo,

שלום, אני צריך לקנות מודם-ראוטר חדש לחיבור הADSL שלי (10MB) וראיתי שבזק מוכרים את D-Link 2760U. רציתי לדעת האם אפשר להזמין בעצמי את ה2740U וזה יעבוד, או שיש משהו מיוחד בראוטר שלהם? מבחינת חיבורים אני צריך 2 עם כבל, ועוד 5-6 אלחוטיים, בלי שהראוטר יפול. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום ברשותי מודם Motorola SB4200 בעל כניסה יצאת USB ורשת. נכון לעכישו אני משתמש ביציאת USB. ואני רוצה לחבר את המחשב השני בבבית שיגלוש דרך אותו מודם. האם אני יכול לכבר את המחשב ישר למודם (יציאת רשת)???? או שאני צריך לחבר ת'כבל רשת למחשב שעכשיו מחובר ולמודם ולבנות רשת? בתודה מראש עמיר שחר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Erez360,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP שאחד הוא הראשי שמחובר עם מודם USB לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרך כבל שאני מעביר בין 2 כרטיסי הרשת. רציתי לפרמט את המחשב השני ולהתקין עליו VISTA , תהיה בעיה עם הרשת? ז"א המחשב עם הXP שמחובר במודם USB יוכל לחבר לאינטרנט את המחשב המשני עם ויסטה כמו שיש לי עכשיו מXP לXP? כולל שיתוף מדפסות ואינטרנט? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by AVIARBEL,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז פשוט תעבירו מצטער אני חדש פה בכל אופן לענין ראיתי איזה כמה אתרים שיש להם פירסומת של אדסנס עם איקס כזה בשביל להוריד את הפירסומת ושמים את זה על פלאש רציתי לשים גם כזה אם מישהו יודע איך אשמח מאוד אם יכתוב לי פה תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. אז ככה.. רציתי לשדרג את המהירות אינטרנט שלי מ-2.5MB ל12MB וכבר שיניתי אצל הספק שלי (בזק) את המהירות, עכשיו נשאר לי לשנות גם את המסלול אצל התשתית ושהתקשרתי לברר אם אני עדיין מחוייב להם הם אמרו לי שלא... כדי לי לעבור לתשתית של בזק ולהתנתק מהתשתית של הוט אם יציעו לי מחיר שווה? (הספק שלי זה בזק..) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Katana,

שלום. יש 20% הנחה בKSP. האם אפשר המלצה לראוטר? (הוט/בזק) http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16905&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12628&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16904&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=7166&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי בעיה שפתחתי בעבר דיון עליה, ולא נפתרה אז, וחשבתי שאולי אחרי כמה חודשים טובים יהיו המלצות חדשות. יש לי מחשב נייח עם לוח ASUS P5GC-MX כרטיס רשת מובנה Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller הבעיה שלי היא כזאת, אם אני מנסה לחבר את המחשב הזה ישירות לראוטר, אני לא מקבל IP. בדיקות שנעשו עד כה, מאחר והמחשב לא צמוד למסך כלשהו. 1) אם המחשב מחובר בכבל USB, ישירות למודם של HOT, אז IP ויש אינטרנט. 2) אם המחשב מחובר למחשב נייד בכבל מוצלב, והנייד משתף אינטרנט שמגיע בצורה אלחוטית מהראוטר, אז יש IP פנימי, וגם אינטרנט. 3) אם המחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת, אני מקבל IP 169.254... שלפי מספר אנשים נקרא IP APIPA כלומר המחשב לא מקבל IP מהראוטר, ואז מייצר לעצמו IP. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה לשאול אותכם שאלה. שאתם גולשים באתר יוטיוב ואתם לוחצים בסרטון על 720P גם לכם הסרטון נתקע בטעינה מדי פעם? עם עיגולים כאלה..... ולפעמים הסרטון טס על 720P משהו מוזר... אני שואל בכוונה לאלה שיש להם חייגן ... כי לי אין חייגן וחשבתי שזה קורה רק אצלי... לפעמים הסרטון נתקע פשוט ... וממשיך ועוד פעם נתקע ויום אחרי הסרטון יטוס... או שסרטון אחר יטוס... ככה זה ביוטיוב אצלי גם אצלכם?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by roeesnir,

אני צריך את זה בשביל כבל שעובר מרחק גדול מידי, (בחוץ) ואין נקודת חשמל בדרך.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amisha,

היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by alfred3,

אחרי שנמאס לי סופית מבזק נזק והציוד המוגבל שלהם והעובדה שחבר טוב נוסע לחו"ל.מבקש המלצה לקניית ראוטר מחו"ל עד 100$ תודה לתגובתכם הזריזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Peri228,

שלום רב :0 ! אני מתכנן מסיבת רשת בבית שלי , ומאחר ואין לי שום ניסיון בהקמת רשת גדולה , אני צריך די הרבה עזרה .. התיכנון הוא מסיבת רשת ביתית , של משהו כמו 20 אנשים, ולפי מה שהבנתי מ ThePorscher , אני אצטרך סוויץ' עם מספיק פורטים . אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם כל השאלות שיש לי :\ יש מקום שישכיר לי סוויץ' ? מאחר והמחירים של סוויצ'ים 24 פורטים לא בדיוק נמוכים .. איך אני מגדיר את כל המחשבים ? איזה כבלים צריך מוצלבים או רגילים ? איך אני מחבר את כל העסק ? תיהיה אפשרות להשתמש במחשב אחד שיותקנו עליו כל המשחקים , ושהמחשבים האחרים יפעילו אותם דרך המחשב הראשי ( ברוב ה Lan Shops שהייתי בהם זה עובד דומה .. ) ? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי , או להפנות אותי למקורות מתאימים .. בתודה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by oren778,

יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by iveco,

רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?

25. Started by Dori654,

נכון יש את LEVEL ONE זה של האינטרנט אלחוטי.. אז בקיצור יש לי את זה ואני רוצה למצוא את Virtual Computers איפה זה?! 21 4.4.1.7 Virtual Computers Virtual Computer enables you to use the original NAT feature, and allows you to setup the one-to-one mapping of multiple global IP address and local IP address. · Global IP: Enter the global IP address assigned by your ISP. · Local IP: Enter the local IP address of your LAN PC corresponding to the global IP address. · Enable: Check this item to enable the Virtual Computer feature. יש גם מדריך לזה... וגם תמונה איפה אני מוצא את זה שם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.