רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט אם לעבור לטריפל של HOT מהסיבה הבאה: חבר שלי טוען שיהיו לי הפרעות בקו אם אוריד ואשתף קבצים ואנצל את הרוחב פס של האינטרנט עד המקסימום. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים שיש להם HOT ויוכלו לאמת או להפריך את הטענה הזו.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע את הראוטר של D-Link DSL-225. אני חושב שהוא עושה לי המון בעיות,יש לי ניתוקים הן ברשת האלחוטית והן הקווית. היתי רוצה המלצה לראוטר שלא נמכר בארץ משהו מאמזון שנחשב איכותי. אין לי כל ידע ברשתות,אם מישהו בערך יוכל לכוון אותי מה אני צריך אני אשמח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי מעצבנת... כמה פעמים ניסיתי לעלות משהו לאתרים אבל האינטרנט מתנתק לי באמצע הלילה סתם בלי שום סיבה.. חשבתי אולי בגלל שהוא מוגדר על זה שהוא יתנתק אם הוא יראה שאף אחד לא משתמש במחשב כעבור מס' שעות אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהוא לא יתנתק בכלל וישאר מחובר כל הזמן... אני נמצא בספקית האיטרנט 013ברק והתשתית הוא של "הוט" אם למישהו זה קרה ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד.!!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי יש לחבר שלי בבית שתי מחשבים שבהם כבר יש כרטיסי רשת מותקנים עם windows me ! ( שלושה , אחד ל adsl ועוד שניים ) עד עכשיו הכל סבבה !! אבל איך אני מתקים לו עכשיו את הרשת ? ? תעזרו לי ?? : (
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה ברישות הבית והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני גר בבית פרטי שתי קומות. בקומה הראשונה יש לי ראוטר אלחוטי ליד הטלויזיה (אני צריך את הראוטר שם) שמכסה כמעט את כל הקומה חוץ מהממ"ד. בממ"ד יש לי מחשב נייח ואליו אני צריך חיבור LAN ישירות למחשב . הבעיה היא שאין לי אפשרות להעביר כבל מהמיקום של הראוטר ליד הטלויזיה לממ"ד. בנוסף אני צריך רשת אלחוטית בקומה השניה. חשבתי כפתרון להוסיף AP בנק מסויימת בקומה השנייה או הראשונה וממנה למתוח כבל LAN למחשב הנייח בממ"ד. האם זה פתרון מעשי? האם יש AP עם יציאות LAN? האם למישהו יש פתרון יותר מעשי לעזור לי? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. התשתית שלי היא 15 מגה של בזק, עד אתמול הספק שלי היה 012 (15 מגה או 12, לא זוכר) ואתמול (בגלל הבעיה שעוד רגע אפרט) עברתי לבזק בין לאומי {15 מגה}, מה שלא פתר את הבעיה. יש לנו שלושה מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט דרך tp-link tl-wn821n בדר"כ. (כמובן שלצורך הבדיקה חיברתי את הראוטר שלי dgn2200v2 בכבל למחשב אבל הבעיה המשיכה). אז לבעיה עצמה: מהירות ההורדה והעלאה שלי תקינות. כשאני נכנס למשחקי רשת למניהם (בדרך כלל Dota 2) בחלק מהזמן (כשהבעיה לא קיימת) המשחק זורם מצויין (פיגים שנעים בין 90 ל110 לשרתים במערב אירופה והמשחק רץ חלק) ואז ללא סיבה ברורה לעין הבעיה עלולה לצוץ ומתחילים מעיין "לאגים קבועים" - הכוונה היא שהלאגים אינם "פתאומים" וללא תבנית ברורה, אלא באים במחזור …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המכשיר כן מספק לי באופן קווי אינטרנט של 15 MB על 800K. שאפו. אבל בתור ראוטר הוא מזדהה בנייד שלי ולאחר שהמחשב מתחבר, זה כותב MO INTERNET. למרות שכתוב CONNECT. עצות? תודה! יום מצויין!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?
-
תשתית-HOT ספק-בזק בינלאומי חיבור עם חייגן L2TP עברתי היום לבזק בינלאומי ועשיתי 100 מגה כולל גיימר כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל בקושי 52 מגה למרות שעשיתי 100 מגה איך זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר TPLINK שעובד בצורה טובה ומחוברים אליו מכשירים רבים ללא בעיה. עבור סמסונג 2 קיימת בעיית התחברות - על פניו במכשיר הוא מתחבר אך לא ניתן לגלוש או להשתמש ברשת בכל צורה שהיא. in the admin log the following is presented: :IP & MAC binding: MAC with 98-0C-82-xx-xx-xx in LAN has attempted to use IP 192.168.1.101. :IP & MAC binding: IP with 192.168.1.101 in LAN has been attacked for 2 times. עשרות הודעות כמובן - כיצד לפתור את הבעיה? RESET & DELETE לא עזרו יש לציין שלמכשיר אנדרואיד אחר הבעיה נפתרה לאחר RESET מתוך ה ADMIN תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הגדרת primary DNS suffix היא מנדטורית ביישום IPv6? האם גם ב-IPv4? DHCP לא פעיל; הגדרות ידניות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין מאי ביי ראוטר של סיסקו דגם 877w. הבנתי שיש הגבלות של משרד התקשורת על ייבוא של ראוטרים אלחוטיים לארץ, האם מישהו ניסה ונתקל בקשיים? האם יש אפשרות לבקש אישור ממשרד התקשורת לפני שאני מזמין את המוצר כדי למנוע מצב שהוא ייתקע במכס? האם יש אישור קולקטיבי כיוון שסיסקו היא חברה מוכרת בארץ והרבה מוצרים שלה קיימים בארץ או שיש לאשר כל מוצר בנפרד כל פעם מחדש? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו יש עדיין בעיות יציבות וכל מיני בעיות טכניות באינטרנט בכבלים? :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, היום סוף סוף קניתי ראוטר ש(בתקווה) מסוג Edimax BR-6204WG יפטור לי את בעיות השיתוף אינטרנט בבית. הרשת לא מסובכת כל כך, 2 מחשבים ו-Xbox360 אחד שמחוברים כך - 2 מחשבים לראוטר, האקס בוקס למחשב דרך כרטיס רשת (בשביל Media Sharing שאי אפשר לעשות עם ראוטר). עד לפני כמה שעות השתמשתי יופי ברשתות Usenet בעזרת תוכנת Freenet6 שיוצרת ipv4-to-ipv6 tunnel. אך אבוי, מאז שחיברתי אותו התוכנה לא מצליחה לעשות את העבודה שלה ומתנתקת כל הזמן. זה מאוד מתסכל. ניסיתי פתיחת פורטים, אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות? יש דרך לגרום לדבר המופלא הזה לעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת מדגם D Link DWA 584, חיברתי אותו, התקנתי לו את הדרייבר והוא פשוט לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני יודע שאתם לא אוהבים דיונים על הנושא הזה אבל זה היה ממש מוזר, ממילא אני לא נותן לינקים או משהו הפעלתי מקודם את utorrent והכנסתי טורנט של witcher enhanced edition, ראיתי שאין DHT כי איזה אידיוט סימן את זה בתור פרייווט ועמדתי דקה דומיה הטורנט מתחיל, פתאום המהירות קופצת ל1.0MB לשנייה ואז לאט לאט יורדת ל700 לשנייה, ממש נבהלתי אמרתי מה זה יכול להיות ,אז אני מסתכל ברשימה של הpeers ומה אני רואה? bzq bla bla משהו ואז נגמר בstatic.bezeqint.net והוא נמצא בארצות הברית בקיצור מה הולך פה? אני זוכר שקראתי על זה פעם שקוראים לזה וובקאש או משהו כזה אבל זה בכלל בסדר שהם מחזיקים תוכן לא חוקי אצליהם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-