רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
האם זו מהירות תקינה?ֿ את הבדיקות אני מבצע לשרתים כלשהם שבחיבור ethernet אני מגיע אליהם תמיד למקסימום מהירות החיבור שלי (100 מגהביט) בחיבור אלחוטי ב wireless N אני מגיע למהירות של עד 56 מגהביט כאשר רוב הזמן המהירות היא סביב ה47-53. הראוטר על מצב ״11n בלבד״ וניסיתי גם לשנות את שיטת השידור מ20 MHz ל40 MHz ללא שינוי משמעותי. אני משתמש בלפטופ עם כרטיס wireless AC והמרחק שלו מהלפטופ הוא כמטר אחד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר דרך 014 עם תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה. שמתי לב שהפינגים שלי לשרתים מגיעים ל-400, עכשיו - זה חרא פינגים שאי אפשר לשחק איתם בשום דבר. בד"כ היו לי לשרתים האלה פינגים של 100-250, עכשיו פתאום זה קפץ ל-400. הייתי מנוי בתשתית של ADSL.... הכל היה טוב עד שהפינגים עלו ל-400 והאינטרט החל להתנתק, בא טכנאי שאמר שאי אפשר לעשות כלום אז עברתי לתשתית כבלים של הוט. כרגע אני מחובר דרך חייגן, בלי רשת ביתית. ההורדות שלי בביטורנט [חוקיות כמובן] מגיעות למהירויות מקסימליות של 600 ק"ב, והאתרים עולים במהירות טובה. בבדיקה שעשיתי לאחד מהשרתים האלה עם tracert ב-CMD זה מה שיצא: http://img260.imageshack.us/img260/3686/w2ha4.jpg שימו לב לקפיצה הזאתי באחד מהשרתים של Bezeqint.. יש למישהו…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות רשת ביתית לשני מחשבים בעזרת מודם (B-FOCUS ROUTER 270PR) וסוויצ' (VIEWCON 8 PORTS 10\100MBPS) הבעיה שאני בכלל לא מבין בזה ולא יודע איזה מדריכים לחפש. ואיך משנים את ההגדרות של המודם. ואני גם רוצה שיהיה ניתן לשתף קבצים בין המחשבים. אז איך עושים את זה???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיפתור לי את הבעיה מלך! הבעיה היא: יש לי נתב של Cisco ויש לי נייד... לנייד אין יציאת Serial 9 פינים. כדי לקנפג את הנתב בדרך קצת מסובכת (אך המומלצת ביותר) היא דרך יציאת הConsole בנתב שיוצא ממנו כבל שבצד אחד יש ראש RJ 45 (שנכנס ליציאת הConsole בנתב) ובצד השני ראש Serial נקבה (שאמור להתחבר למחשב). וכמו שאמרתי אין לי בנייד יציאה כזו. השאלה שלי היא, אם אני קונה מתאם בין Serial זכר לUSB זה יעבוד לי? אני מתכוון בHyperTerminal כי שם בהתחלת הגדרות יש לי רק יציאת com (הSerial) או IP, IP לא בא בחשבון... יש תוכנה מקבילה לHyperTerminal? שאני גם יכול להשתמש בא דרך הUSB? בתודה, אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, עכשיו זה כבר רישמי - התאומים הסיאמים HOT וה-HOTNET הופרדו. מי שירצה להתחבר לשירותי HOTNET יצטרך להתקשר למספר טלפון נפרד (*6901) ונציגי HOT לא יוכלו להעביר את השיחות בין החברות. כמו שאר ה-ISP, זה כמובן לא ימנע מ-HOT להציע חבילות BUNDLE אבל כלפי חוץ לא יהיה קשר בין החברות. הדבר בא לידי ביטוי בהודעה של HOT למשרד התקשורת - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000730788 והן במסר של נציג HOT בפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=160053619
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי בעיה מיוחדת עם ה WIFI בלפטופ, רק מסקרן אותי לדעת למה אם הנתב שיש לי תומך עד 300mbps הכרטיס רשת שלי כל הזמן עובד במהירות של 65mbps ולא משנה איזה הגדרות אני עושה בנתב ובלפטופ, המהירות הזו לא משתנה כלל. בנתב DIR-655 D-LINK הגדרתי לו auto 20/40Mhz ובחרתי את הערוץ עם הכי פחות הפרעות באלחוט שזה מס' 2 לפי inssid (התוכנה), והגדרתי לו מצב N בלבד, ניסיתי גם מעורב. בלפטופ עצמו של ASUS X54HY (או LY) ההגדרות הן על חיבור לתקן N ולא שיניתי שום אופציה בכרטיס האלחוטי. האם יש דרך כלשהי לגרום לכרטיס הרשת בלפטופ לעבוד על יותר מ 65mbps ב LAN? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למכשור שיהיה יעיל עבורי לעבודה ופשוט לתפעול. ההמלצה תכלול, סוג, דגם ומחיר. ואם יש למישהו המלצה לחנות בבאר-שבע שמתעסקת עם תקשורת, אני אשמח לקבל שמות לפרטי. Network Cable Tester - לבדיקת נקודות תקשורת בקיר ובארון איזה חברה? איזה דגם? כמה עולה? (המכשיר עם 8 נקודות שרצות ואומרות איזה כבל לא תקין) מגלף חוטים מקצועי מחיר? לוחץ לקורונה מחיר? יש המלצה למשהו ספציפי? Dymo מכשיר אלקטרוני להפקת מדבקות מומלץ של Dymo? מחיר? או מכשיר אחר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני כל הזמן מחפש דרך לפתוח כונן רשת ואף פעם לא הבנתי איך D= אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נחמד, עדיף מדריך עם תמונות מWindows 7 או משהו. עריכה: מחשב אחד על Wifi ושתיים מחוברים בעזרת כבל רשת.אחד מהם עם XP ושאר עם 7.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בירשותי אינטרנט וספק של הוט עם חביללת אינטרנט 30MB סוג המודם שלי הוא: ARRIS מודל:TM602A והמודם ראוטר שלי הוא של הוט TP-LINK 300MBPS WIRELESS N ROUTER המודל: TL-WR841N ובנוסף יש לי במחשב השני(מרוחק) מתאם רשת של TP LINK (דרך USB) שקולט את האינטרנט. יש לי בבית 2 קומות והמרחק יחסית דיי גדול אז בקומה למעלה יש לי מגבר של EDIMAX שעובד יפה וקולט טוב מאוד וקליטה מלאה למעלה. עכשיו לבעיות: אנחנו הרבה אנשים בבית עם הרבה פלאפונים, טאבלטים , ו3 מחשבים. 1 נייד ו2 נייחים. ו8 פלאפונים שמחוברים לWIFI של האינטרנט כולם בייחד. חשוב לציין שלא תמיד כולם מורידים דברים או גולשים גם מבמחשבים וגם בפלאפונים. קורא לי לפעמים שהאינרטנט גם למעלה וגם למטה פשוט לא עובד(WIFI) בפלאפון ז…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל יותר מדי פעמים יוצא לי להתחבר, יעני יש את הסימן של שני המחשבים בסיסטם טריי אבל בטכלס אני לא יכול לגלוש ולא להתחבר לשום דבר... מוכר לכם הבעיה? ניסיתי כמה ספקים ואותה הבעיה.... אחי התקשר לתמיכה של 012.net והם אמרו שזה בעיה בwin98 ושאין להם מה לעשות... נראה לי מוזר, אני משתמש בwin98se עם כל העדכונים שיש וזה נראה לי מוזר מאוד... מישהו מכיר את הבעיה? דרך אגב, אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז אני גולש סבבה............. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר לשיתוף רשת ב-ADSL בין שני מחשבים. ההתלבטות היא בין אדימקס 6104 לבין D-LINK. במה לבחור??? http://www.upgradenation.com/edbr4porrout.html http://www.dlink.com/products/?model=DI-604
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב אנחנו עוברים דירה ואחד הפרויקטים זה רישות שלה - יש צורך ברישות אלחוטי של כל הבית ובנוסף יש צורך גם ברישות קווי. בבית יש 4 קומות: בקומה 1 יש חיבור חוטי אחד. בקומה 2 (קומת הכניסה) יושבת המרכזיה של כל הכבלים ובנוסף יש יציאה נוספת ליד הטלוויזיה, שזה גם מרכז הבית. בקומה 3 יש 3 יציאות חוטיות. בקומה 4 יש 2 יציאות חוטיות. בסה"כ 7 יציאות חוטיות. יש לי 2 שאלות: 1. איך טכנית אני מקים את הרשת? אני מחבר את המודם לסוויצ' ולא צריך ראוטר באמצע, או שיש בו צורך? במידה ויש בו צורך, האם הוא חייב לשבת פיזית בין המודם לסוויצ' (כלומר מודם->ראוטר->סוויצ'), או שאני יכול לשים אותו במקום אחר (כלומר מודם->סוויצ'->ראוטר)? 2. כמה נקודות גישה אלחוטיות צריך ע"מ שתהיה קליטה מלאה בכל החל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר את הנתב הזה כAP ולחבר בחיבור קווי אל הנתב הראשי. פעלתי לפי מדריך שהוזכר פה בשרשור אחר. הקצתי לו כתובת סטטית על אותו SUBNET כמו הראשי וכיביתי את ה DHCP. אני רואה שהנתב לא מוצא DEFAULT GATEWAY ואני לא רואה איפה להגדיר את זה. אני מניח שזה אמור להיות הנתב הראשי. כמובן שכתוצאה מזה לא ניתו להחחבר לאינטרנט דרך הAP האלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להתחבר לאינטרנט ומופיעה לי הודעת שגיאה 769. אני מחובר דרך הכבלים עם מודם בחיבור USB. כיביתי את המחשב ניתקתי את המודם מהחשמל,מהמחשב ועשיתי סינכרון מחדש של המודם.הדלקתי חזרה וכלום לא עוזר. מחברת הוט נמסר לי שיש בעייה עם שרת DHCP וזה בעייה במערכת חלונות שלי(windows xp pro sp2) כמו כן באופן תמידי מופיע לי בשורת המשימות אייקון שאומר "מנסה לייבא כתובת רשת" בדקתי בגוגל וב Y-NET על הקוד וניסיתי לפעול ע"פ ההנחיות וגם לא עזר. אין לי תמונות להעלות מכיוון שזה מחשב של אחותי ושתינו נמצאים בערים שונות. יש לכם רעיונות? וגם - בכלי ניהול,שירותים:מופיע ששרת DHCP אינו מופעל.כשלוחצים הפעל מחדש נאמר לא הצליח להפעיל מחדש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-