רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג edumax אני רוצה להגדיר אותו והוא מראה משה בתמונה אני לא יודע את הסיסמה ושם משתמש מה לעסות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי לבזק בקשר לפס רוחב הקצר שלי,עכשיוו,הוא שאל איזה ראוטר,חיבורים וכל זה,הכל בסדר,בדקנו מהירות בבזק היה תקין. אמרתי לו שבמחשב אחד יורד יותר מהר אבל לא המהירות התקינה ובמחשב אחד יורד ממש לאט,התחברנו למשתמש שלו או משהו כזה,ירד אותו דבר מראפישרד ומבזק. הוא אמר שיכול מאוד להיות שהבעייה במחשב,או שצריך להחליף ראוטר או שהבעייה בספקית,זהב,או השהגדרות של זהב לחול שלנו לא טובה. כל פעם זהב אומרת הבעייה של בזק,בזק אומרים של זהב,מה לעשות? הוא אמר שנחליף ראוטר,בחינם,בסדר נחליף,אבל אם זה לא יעזור,אני משתגע מזה,כל פעם הם מאשימים את השני. מה דעתכם על כל זה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני רוצה להקים בבית רשת קטנה - תתחיל ב- 2 מחשבים נייחים, לא צפויה לגדול מעבר לתוספת נייד + טלפון עם WI-FI בתחילה הרשת תהה חוטית למהדרין, אבל כנראה שאקנה נתב חוטי+אלחוטי כדי שתהה האופציה להתרחבות אלחוטית. מחשב אחד ברשת צפוי להיות מחובר תדיר לרשת. בין אם גלישה ובעיקר הורדות רבות ושונות מחשב שני יהיה מחובר לפרקים וגם אז צפוי להשתמש ברוחב פס קטן יחסית. אלה ש(כנראה) יחוברו בהמשך, יחוברו לפרקים וגם הם אינם צפויים לעומסים גדולים. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מסודרת לעניין מה יקרה עם רוחב הפס. 1. האם הראוטר מחלק אותו בעצמו או שאני יכולה להגדיר אותו? 2. היה והראוטר מחלק בעצמו, האם החלוקה קבועה או שהיא תלויה במספר המחשבים המחוברים באותה שעה לרשת? מה קורה אם אני זו שמחלקת …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי מהוט לבזק קיבלתי ראוטר D-link 2760U E1 ועכשיו לא יכול להתחבר ל-VPN - אני מקבל "Failure to connect" לצערי. לא קיבלתי עזרה מבזק. בחורה ראשונה בכלל לא ידעה מה זה VPN, השניה אמרה שלא צריך לשנות שום דבר - sysadmin בחברה צריך לעשות משהו. שאלתי את sysadmin - הוא עצמו גולש דרך בזק ללא בעיה. זה לא נראה עניין של כתובות IP פנימיים -מ-192.168.0.1 ל-10.0.0.1 לא הצלחתי לראות שום בעיות בלוג של הראוטר - האם יש המלצות איך לראות משהוא? אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד. רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb, האם היא יציבה? כמה אתם משלמים לספקית? איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט? ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדלים מהותיים או מגבלות כלשהן בראוטרים שמשווקים בחו"ל בלבד לעומת כאלו שגם בארץ? אני לגמרי חסר ידע בנושא וכרגע אני מחפש להחליף את הראוטר שלי במשהו חדש שיכלול מודם VDSL. נכון לעכשיו חיפשתי בעיקר ראוטרים מחו"ל מכיוון שהם מציעים עדכניות דרך ענן, הגדרות QoS גמישות, ועוד כל מיני חידושים שאמורים לעזור לנצל את מהירות האינטרנט בצורה הטובה ביותר. אני מחפש משהו מנקודת מבט של אונליין גיימר, לכן קרץ לי הדגם הזה של D-Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516&nm_mc=OTC-pr1c3grabb3r&cm_mmc=OTC-pr1c3grabb3r-_-Electronics-_-D+Link-_-N82E16833127516&scpid=7&scid=scsho5456871 בנוסף לכך הייתי רוצה לדעת מאלו מכם שהתעסקו עם חבילות הגיימרים ש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אודה למי שיסביר האם ניתן לשתף מודם ADSL למספר מחשבים דרך HUB/SWITCH, אם כן הכיצד או לחילופין, להפנות אותי לחומר על הנושא. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג ל-PRO ואני מריץ FTP SERVER (משתמש ב-BULLET PROOF FTP SERVER). הבעיה שלי היא שאנשים לא מסוגלים להתחבר ב-PASSIVE MODE אלי... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם הראוטר הוא Edimax BR-6204Wg. אז ככה, יש לי רשת חדשה שמורכבת מהראוטר הנל ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת בסדר ואין לי בעיות. הראוטר מחובר למודם ת'ומפסון של הוט עם ספק ברק. העניין הוא כזה, אני מודע לעובדה שכל אחד יכול להשתמש ברשת הביתית האלחוטית שלי ולהתחבר דרכה לאינטרנט. מהי הדרך הפשוטה ומהי הדרך המורכבת למנוע זאת? הבנתי שזה משהו שנקרא MAC encryption. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע בעניין או להדריך אותי שלב אחרי שלב על מנת לאבטח את הרשת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הופיע לי סעיף נורא מעניין שלא הייתי מודע אליו *גלישה ללא הגבת זמן המהירות עד 5 מס"ש קצב הורדה ו800 קס"ש קצב העלטה בהיקף העברת נתונים של עד 65 ג'יגה בבית בחודש שירות. הסעיף הזה בעצם נותן להם כאילו רשות משפטית להגביל לי את הצורה במהירויות במקרה שאני עובר את ההגבלה הזאת? ( כאילו שהם לא עושים את זה גם ככה לפני שאני עובר את זה).. כדאי לי לעשות משהו.? להתקשר לדרוש לבטל את החבילה ולעבור לספק אחר (TRIPLE C החדש שאולי שם אין הגבלות כרגע )? אם הכן אני יתקשר ויבקש לבטל את החבילה אולי הם יבטלו לי את הסעיף הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה מה שקורה אצלי ממה יכול לבנוע ניתוקים מהאינטרנט האלחוטי עכשיו הרגע היה לי ניתוק ופתאום חזר !? ניתוקים כול איזה 20 דקות .. ולפעמים רק ריסט עוזר במחשב מסויים ?..... הציוד של טרידנט ...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחבר ברשת אלחוטית עם מחשב נייד דרך הראוטר Asus amg640 בהגדרות הראוטר ביטלתי את אפשרות הFirewall ואת הNAT אך לא הצלחתי להתחבר. רק לאחר החזרת אופציית הNAT יכולתי שוב להתחבר. כיצד ניתן לבטל את האופצייה הנ"ל ובכל זאת להתחבר? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם מדגם Siemens SL2-141 של בזק והוא גם ראוטר עכשיו לפני שעשיתי אותו בטעות ! ראוטר או שעשיתי לו נתב אין לי מושג כי אני חדש בזה בכל אופן איך אני מחזיר אותו להיות מודם רגיל עם חייגן כי זה פוגע לי בתוכנות שיתוף קבצים איך אני יכול להחזיר אותו למודם רגיל כמו שהוא היה בהתחלה אינני יודע אם הפכתי או אותו לנתב אבל יש לי כתובת IP קבוע המחשב כל הזמן מחובר ללא חייגן אני רוצה להפוך אותו לרגיל עם חייגן כמו שהבאתי אותו עכשיו כל פעם שאני רוצה להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים אני צריך לשגת לאתר שלו אני לא רוצה לפתוח פורטים וכו אנא עזרו לי להחזיר אותו למודם רגיל בבקשה יש לי Windows xp pro en תודה וכל טוב ושבת שלום
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מודע לכך שאחד זה Voice-over-IP והשני זה Voice Over Broadband, אבל האם יש הבדל? אם כן, מהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים (XP ו-7) ואני רוצה לשלוט דרכם על מחשב מרוחק (XP) דרך הרשת. יש לי במחשב המרוחק תוכנה של העסק ואני רוצה להוציא מידע, חשבוניות וכו' עבדתי עם LOGMEIN וזה נחמד אבל יקר. יש אפשרות לשלוט ללא תשלום ע"י הגדרות או תוכנה אחרת ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר (גם מודם) של HOTBOX (כן הדפוק של הוט) ומכיוון שהוא יושב בממ"ד אני בקושי קולט בשאר חלקי הבית, קראתי שאפשר להגדיר ראוטר נוסף כ-reapeater וכך להגדיר את טווח הקליטה. השתמשתי במדריך זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הגדרתי הכל כמו שצריך או לפחות כמו שכתוב, רק נתקלתי ב-2 בעיות שאולי קשורות זו בזו. אני לא מצליח לדעת מהו טווח כתובות ה-DHCP של הראוטר של הוט, ה-HOTBOX ולכן מתקשה לתת לראוטר הנוסף שלי (שדרך אגב הוא מדגם TPLINK WR641G כתובת אי פי שונה מזו מחלק הDHCP של הראוטר של הוט. הבעייה השנייה שאולי קשורה לראשונה היא שלמרות שאני מצליח לזהות את הראוטר השני שלי כAP ויכול לנסות להתחבר אליו, ההתחברות לא מצליחה והוא מקבל אי פי ב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייד ורציתי לקנות גם ראוטר אלחוטי כדי שתהיה רשת בבית. מכיוון שאני לא ממש מבין בכל מה שקשור ל-WiFi, הזמנתי בטעות את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5750. היום הלכתי לסניף כדי להחליף את כרטיס הרשת הזה בראוטר אלחוטי שזה בעצם מה שהייתי צריך מלכתחילה והנחתי ש- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5460 יהיה מספיק טוב (המרחק בין הראוטר ללפטופ לא עולה על 20 מטרים). להפתעתי המוכר אמר שזה טוב רק לחדר קטן והוא לא יעבוד כמו שצריך. במקום זה הוא מכר לי את זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327. (ולא ציין שיש ראוטרים זולים יותר בטווח המחירים עד אליו) אז השאלה שלי האם הוא מכר לי סתם ראוטר יקר יותר בלי סיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בתשתית הוט 100 ולספק הוטנט בשבוע שעבר. מאז יש לי בעיות בכל הקשור לוידאו צ'טים. ברב המקרים (90%) אני לא רואה את הצד השי ולא יכול ליצור עימו קשר. הבעייה קיימת בכל אתרי הוידאו צטים שניסיתי עד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק + בזק בינלאומי ולא היתה של שום בעייה. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-