עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SlyFox,

יש לי ראוטר לבן של בזק NGN במהירות 20 מגה. אני רוצה להגדיר סיסמא אחת, עם האבטחה הכי חזקה ולא מצליח. יש לי ווינדוס 7 וזה מבקש ממני בהתחלה איזה קוד באורך 8 מספרים מקסימום שאמור להופיע על בדקה בראוטר. לא מצאתי שום דבר כזה.. יש לציין שהמודם והרואטר זה אותו מכשיר. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. איזה ספק מומלץ לתשתית של 100 מ"ב של בזק?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום אנשים, לפני כשבועיים התייעצתי פה ורכשתי ראוטר אלחוטי DI-624 וכרטיס רשת אלחוטי DWL-G520 שניהם של D-Link. הראוטר מחובר למחשב הראשי (שלי), עם כבל רשת, והכל פועל טוב. יש לי אינטרנט (ממנו אני רושם עכשיו) ואפילו האאוטלוק פועל כראוי. הבעיה היא במחשב השני, זה שמחובר עם הכרטיס רשת האלחוטי. הכרטיס מותקן כראוי, ומזוהה כראוי במחשב. עם זאת, הוא לא מוכן להתחבר. כל פעם שהמחשב נדלק הוא פשוט מראה שאין רשת. פעם או פעמיים הוא הצליח להתחבר, אבל מעבר לעובדה שהרשת זזה מאוד לאט במחשב ההוא, המחשב נתקע לאחר כמה שניות והיה צורך לעשות ריסט. חשוב לציין שהמרחק בין הראוטר לכרטיס האלחוטי הוא כ-5-6 מטרים בלבד. וכל מה שמפריד בינהם הוא 2 דלתות (שפתוחות כרגע). ולמרות הכל אין חיבור. המהירות שבא הרשת הת…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by maverick,

החידוש (הלא כל כך חדש) של אפשרות ה-VOIP כאלטרנטיבה לשיחות טלפון רגילות אמור להפחיד את חברת בזק והחברות הסלולריות. הטכנולוגיה די פשוטה (מבחינת משתמש הקצה) ומכיוון שלרוב האנשים יש חיבור לאינטרנט היא גם די זמינה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568674,00.html

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by o07,

http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm מישהו יכול להסביר לי מה זה NGN ומה זה בדיוק שהיא מבקשת ממשרד התקשורת?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חברה אני רק עברתי לקפריסין..ומסתבר שהתקינו לי אינטרנט 12 מגה\: בדקתי והממוצעים באי 60 מגה שהם 150יורו תשתי + ספק. האם זה נכון ולא פתיר? עכשיו סרטים בלוריי יקח לי 12 שעות פר סרט...כמה שאני מתגעגע להוט....

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן, ניסיתי להוריד משהו בראפידשייר (משהו חוקי, מסמך שחבר העלה) וכתוב שם שאני (הIP שלי) כבר מוריד משהו ושאני אסיים אני יוכל להוריד את הקובץ שאני רוצה. הקטע זה שאני לא מוריד כלום וכמה חודשים לא הורדתי מהאתר הזה ובכלל. עשיתי ריסט למחשב הרצתי CCLEANER אולי זה יעזור במשהו אבל כלום.. יש לי ראוטר לא מאובטח, יכול להיות שמישהו גולש על חשבוני? (בדקתי ששאר המחשבים בבית מכובים ד"א)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by epichorus,

המודם : TERAYON TJ715 - אין ראוטר ספק : 013 תשתית : HOT חיבור :קבוע ואגב חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by z00m,

אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by HunterVee,

אז ככה יש לי חיבור ADSL של אינטרנט זהב במהירות 2.0 מגה וכשאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר לי במהירות של 2.4 או ליתר דיוק 2.496 כמעט 2.5 אבל כנראה הWINDOWS לא מעגל את זה אם אתם שואלים איך אני יודע את המהירות המדויקת אז בדקתי בתוכנה EVEREST HOME EDITION . השאלה שלי היא באיזה אתר אינטרנט אני יכול לבדוק את מהירות ה UPLOAD שלי (לא מצאתי בתוכנה....) ? אנא תנו קישור..... בתודה מראש קובי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by xDa,

אהלן, יש לי כרגע את הראוטר של D-Link DSL-225. אני חושב שהוא עושה לי המון בעיות,יש לי ניתוקים הן ברשת האלחוטית והן הקווית. היתי רוצה המלצה לראוטר שלא נמכר בארץ משהו מאמזון שנחשב איכותי. אין לי כל ידע ברשתות,אם מישהו בערך יוכל לכוון אותי מה אני צריך אני אשמח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by marking,

יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Dmoney,

יש לי 3 מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם כולל שיתוף האנטרנט.... אני לא רוצה לקנות נתב או משו כזה... אז אפשרי לשים במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת...ובשני המחשבים האחרים יהיה כרטיס רשת אחד שיתחבר לראשי בעזרת כבל מוצלב....?? יענו אני צריך שיהיה לי קשר רק בין הראשי לשניהם...אני לא צריך קשר בין שני המחשבים.... (אם זה משנה אז במחשב הראשי יש לי אקס פי פרו ובשניים האחרים יש לי 98SE) נ.ב. אם זה בלתי אפשרי אז יש דרך אחרת לעשות רשת בין 3 מחשבים ללא נתב / מרכזייה?? 10X

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כרגע אני מחובר עם מודם וחייגן של בזק בינלאומי והאינטרנט תקין. הבאתי ראוטר של חברת 3COM דגם עם שתי אנטנות 3CRWER10075 ומערכת ההפעלה XP SP3. כאשר אני מחבר את הראוטר למחשב מופיע "קישוריות מוגבלת או חסרה". עשיתי "הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ובחרתי באפשרות השנייה: מחשב זה מחובר דרך שער ביתי. עשיתי גם ריסטרט למחשב וזה לא עוזר. גם החלפתי כבל רשת, ובין היציאות של הראוטר (יש 4 יציאות LAN). יכול להיות שהראוטר לא תקין? אם מישהו יודע מה לא תקין יכול לעזור לי. תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני לומד ל- CCENT ועברתי כבר לא מעט חומר, אבל כשניסתי עכשיו לחזור טיפה בראש על מה שלמדתי יש לי משהו שלא מסתדר לי. אני אדגים את העניין: בקשת HTTP פשוטה, אני רוצה לקבל את האתר hwzone.co.il (סתם דוגמה), הבקשה מכילה 2 כתובות אייפי, 2 כתובות MAC ו- 2 פורטים, כתובות המקור - כתובת האייפי שלי (כתובת פנימית כמו שלמדתי), כתובת ה- MAC של ה- NIC שלי ופורט כלשהו שמוקצה עבור הבקשה, כתובות היעד - כתובת האייפי של hwzone.co.il, כתובת ה- MAC של הראוטר שלי ופורט 80. עכשיו השאלה היא כזאת: כשהבקשה מועברת מהמחשב לראוטר היא מכילה את הכתובת הפנימית של אותו מחשב, אני למדתי שהכתובת הזאת לא משתנה והיא נשארת ככה עד שהיא מגיעה לשרת, הכתובות היחידות שמשתנות הן כתובות ה- MAC וזה בהתאם לתחנות בהן הן עוב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. טוב, עכשיו זה כבר רישמי - התאומים הסיאמים HOT וה-HOTNET הופרדו. מי שירצה להתחבר לשירותי HOTNET יצטרך להתקשר למספר טלפון נפרד (*6901) ונציגי HOT לא יוכלו להעביר את השיחות בין החברות. כמו שאר ה-ISP, זה כמובן לא ימנע מ-HOT להציע חבילות BUNDLE אבל כלפי חוץ לא יהיה קשר בין החברות. הדבר בא לידי ביטוי בהודעה של HOT למשרד התקשורת - http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000730788 והן במסר של נציג HOT בפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=160053619

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אין כל שינוי בפינגים מרוב מדינות אירופה. התקשורת לאירופה עוברת דרך לונדון, דבר שלא מאפשר ליהנות מפינגים נמוכים יותר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בגדול כאשר אני רוצה לחבר AP על מנת להגדיל את תווך הקליטה של הראוטר.. מה אני צריך להגדיר שהאקסס פויינט ידבר עם הראוטר? צריך להגדיר את כתובת ה- MAC של הראוטרב-AP? (והפוך?) ומה לגבי חילוק של IP, איך בגדול זה מתבצע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. טוב אז ככה לא מזמן עשיתי רשת ביתית בין שני מחשבים (חוטית) עם ראוטר... המממ NETGEAR אם אתם שואלים... הבעיה היא שיש לי פינגים ענקים כל הזמן שאני משחק במשחק ברשת ומישהו נכנס דרך המחשב השני לאיזה אתר (לא משנה איזה אתר) ניסיתי להתקין את NETLIMITER אבל זה לא עזר הרבה... הגבלתי ת'העלה ל 3 ואת ההורדה ל40 (יש לי מגה וחצי) אני חייב עזרה... זה ממש מעצבן...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by BaR151,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם יש מקום אחר בבקשה תפנו אותי לשם. אז ככה, עד היום הדפדפן היה רץ מעולה, חלק מאוד ומהיר מאוד אבל פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הוא אחל להיות מאוד איטי אם זה בכך שפותחים אותו ועד שהוא עולה או בגלישה עצמה ואם זה כשלוחצים על הכפתורים בדפדפן כגון: סימניות/הגדרות וכו'. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כמה פעמים לשווא.. מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by shklak,

האם הגדרת primary DNS suffix היא מנדטורית ביישום IPv6? האם גם ב-IPv4? DHCP לא פעיל; הגדרות ידניות.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by itayizra,

יש לי ראוטר של TL LINK שנמצא בממד והוא תופס קליטה רק לחצי מהבית החדר שלי נמצא 8-9 מטר מהראוטר והוא לא קולט אותו בכלל אני צריך המלצה למגביר אנטנה או משהו שיעזור לי לקבל קליטה איכותית וטובה . תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים