עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי חברה, העברתי כבל חדש בבית לטובת חיבור בין ראוטרים. קניתי כבל 10 מטר CAT 6 (בדקתי שמגיע ל1G) והייתי חייב להוריד ראש אחד כדי להשחיל בקיר. הכנתי ראש חדש ובדקתי עם מכשיר בדיקה וכל ה8 עוברים (האור עובר מ1 ועד 8 ) אבל למרות זאת אני מקבל בכבל רק 100 מגה. מישהו יודע למה זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. נסיון והמלצות מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. משדרג לבזק 10M בשבוע הבא, ספקית נטויז'ן. המטרה שלי היא שהמחשב שעליו יישב הראוטר יהיה מחובר חוטית, ולשאר הבית תהיה גישה אלחוטית (לפטופים, פלא', מדפסות). אני מעוניין גם להגביל את רוחב הפס לשאר הבית: כ3-4M מקס'. (האם ההגבלה נעשית תוכנתית מההגדרות של הראוטר עצמו? או באמצעות תוכנה שיושבת על כל מכשיר מוגבל?) ראיתי מגוון ראוטרים של D-link וTPlink שקיבלו ביקורות טובות - אשמח לקבל המלצה ספציפית, עד 200~ ש"ח. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Nadav Shaked,

שלום יש לי מגבר של TPLINK וכשאני מחבר אותו עם כבל LAN אז הוא יוצר לי 2 רשתות WIFI(אחד של הראוטר HOTBOX, והשני של המגבר TPLINK)איך אני מאחד בין שניהם?ככה שתהיה לי רק רשת אחת של WIFIתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ffetetg,

הבנתי זה ראוטר VSLA משהו כזה ? אל תתפשו אותי באות אבל השאלה האם אני יוכל דרך שרתים בכסף לקבל 20MB או 012 עושים משחקים ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by shpectator,

שלום חברים! תחילה ברצוני לציין כי אני מהנדס מחשבים ומבין דבר מה הטכנולוגיות. נתקלתי במצב שכרגע אין לי הסבר אליו (חוץ מאולי כמה רעיונות איזוטריים שאולים לי בראש). החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי ל012 (אורנג'... אל תשאלו למה) הענין הוא כזה:עם היוזר של בזק בינלאומי(עדיין ברשותי) אני מקבל בבדיקת מהירות את כל ה40 מגה, כאשר הבדיקה מתבצעת על לפטופ שמחובר בWIFI, כאשר יש עוד מספר מכשירים מחוברים קווית ובWIFI גם. ומהירות זו יציבה.באותה תצורה, עם יוזר של 012 אני מקבל רק 20 מגה (מקסימום שראיתי - 23). אבל מה! כאשר אני מחבר את הלפטופ קווית לראטור, מכבה את הWIFI ומנתק את כל שאר המכשירים אני כן מקבל את ה40 מגה דרך 012. ליוזר של בזק בינלאומי לא מפריע החיבור דרך WIFI ושאר המכשירים, ליוזר …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by epichorus,

המודם : TERAYON TJ715 - אין ראוטר ספק : 013 תשתית : HOT חיבור :קבוע ואגב חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by zuq,

שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני גולש בזמן האחרון באינטרנט והגלישה היא איטית לפעמים, לפני שנתיים כשהייתי מחובר לבזק אז האינטרנט היה סבבה, אני לא מבין למה בחודשים האחרונים אני סובל לפעמים מאינטרנט איטי, שלא נדבר על זה שכל שנה בערך אני משדרג את מהירות הגלישה. תשתית: בזק. ספק: בזק בינלאומי. אז מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מחובר כפי שכתבתי בכותרת, אני מגיע במקסימום ל10-12 מגה גם באלחוטי וגם בחוטי, חוץ מלבדוק עם הספק והוט, יש משהו בראוטר שצריך לכוון ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KEY-Tech,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי שתי רשתות במשרד, אחת המחוברת לאינטרנט ולקבוצת מחשבים והשניה שמחברת כמה מחשבים ללא גישה לאינטרנט. קניתי מחשב חדש וכעת אני רוצה לאפשר למחשב החדש לקבל גישה לשתי הרשתות. אני לא רוצה לגשר בין שתי הרשתות אלא פשוט שהמחשב יוכל לשתף קבצים עם שתי הרשתות. המחשב החדש מכיל 2 כרטיסי רשת (אחד מובנה והשני PCI) רשת אחת המוברת עם HUB והשניה מחוברת בתצורת Token Ring. מערכת ההפעלה על המחשב חדש הינה windows 2000. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eid101,

שלום. קניתי מחשב חדש היום ואז התקנתי ויסטה ! ומשום מה אני לא יודע המחשב מזהה שיש כאבל שחובר אליו אבל לא מזהה את הרשת ??? הוא אומר "לא מזוהה" וזהוא .... איך אני פוטר את זה ?! *** באותה רשת האינטרנט האלחוטי עובד והכל תקין וגם על מחשב שיש בו XP זה תקין ... מה ניתן לעשות עם הויסטה ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שבת שלום . אני מחפש ראוטר לבית ( גודל הבית 80 מ"ר ) עד 300 שח יש לי מחשב שנמצא בסלון HTPC וגם PS3 , בראוטר הקודם שהיה לי 541 אם אני לא טועה , הוא קירטע לי בצורה מטורפת כשהרצתי סרטונים במחשב מYOUTUBE גם בלי HD , בנוסף לזה שאני גולש במחשב השני ( בחדר ) או משחק .. אני מחפש משהו שיעשה את העבודה הכי טוב שאפשר בסכום הזה . דבר נוסף - לא הצלחתי להבדיל בין זה wr1043nd לבין אותו דבר רק עם סיומת MIMO .. מה ש KSP מוכרים ( צבע כחול בתצורה החדשה ) מה ההבדל בניהם ? לבין הרגיל ( בצבע לבן בתצורה הרגילה ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. על 1.5 פשוט בדקתי באינטרנט והמחירים מטורפים בממוצע 54 שקל לחודש ל 1.5 בבזק. יש טעם למיקוח מישהו משלם יותר נמוך ( בלי חבילה מ YES כמובן) או לחילופין לעבור להוט ? המחיר שם יותר נמוך ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי ראוטר בזק dsl g256dg- vdsl 2 gigabit modem router מחובר ואני רוצה להגדיל טווח ע"י בראוטר בכותרת.מישהוא יודע איך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Chevy,

מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ניסיתי להגדיר את הנתב הזה כAP ולחבר בחיבור קווי אל הנתב הראשי. פעלתי לפי מדריך שהוזכר פה בשרשור אחר. הקצתי לו כתובת סטטית על אותו SUBNET כמו הראשי וכיביתי את ה DHCP. אני רואה שהנתב לא מוצא DEFAULT GATEWAY ואני לא רואה איפה להגדיר את זה. אני מניח שזה אמור להיות הנתב הראשי. כמובן שכתוצאה מזה לא ניתו להחחבר לאינטרנט דרך הAP האלחוטי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לפתוח חשבון GMAIL גרמני ולכן אני צריך VPN גרמני חינמי לפתיחת החשבון.מישהו מכיר כזה דבר?אני מנסה לעבוד דרך OPEN VPN אבל כל דבר יתקבל בברכה זה בכדי להזמין נקסוס 5 מגרמניה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Menahemd,

במשך שבועיים שאני כבר חווה פינגים גבוהים מ012. זה קורה בשעות מסוימות ביום,בעיקר בשעות הערב. הבעיה העיקרית היא עם שרתי טים ספיק,משחק,ומהירות איטית להחריד בטורנט. למשל הפינג שלי נע בין 300 ל500 בשרת הטים ספיק,אבל שאני עושה פינג לאותו IP הפינג תקין יחסית. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב012 טוענים שהכל בסדר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום פורום רשתות ואינטרנט, המחשב הנייח שלי מחובר ישירות לאינטרנט הביתי עם ראותר. ושאר המחשבים בבית קולטים באמצעות Wi-Fi' הספק שלי זה 012 סמייל, לאחרונה התחילה לי בעיה עם האינטרנט במחשב, פתאום אני מנסה להיכנס לאתר מסוים באינטרנט וגוגל מביא לי את ההודעה הזו "דף אינטרנט זה אינו זמין".(תמונה למעלה) וכל אתר שאני מנסה להיכנס אליו מביא לי את אותו דף עם ההודעה. וזה קורה גם באינטרנט אקפלורר. אבל האינטרנט עדיין מחובר, ומה שהכי מוזר זה שהאימייל והסקייפ עובדים חלק, אני מתכתב בצ'ט בלי כל בעיה. והמחשב הנייד עדיין קולט אינטרנט מהראותר, ורק הפעלה מחדש של המחשב מחזירה את האינטרנט. בעבר כשהאינטרנט היה מתנתק, אז הייתי פשוט מנתק את הכבל ומחזיר, אבל גם האימייל והסקייפ לא היו עובד…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by xDa,

אהלן, יש לי כרגע את הראוטר של D-Link DSL-225. אני חושב שהוא עושה לי המון בעיות,יש לי ניתוקים הן ברשת האלחוטית והן הקווית. היתי רוצה המלצה לראוטר שלא נמכר בארץ משהו מאמזון שנחשב איכותי. אין לי כל ידע ברשתות,אם מישהו בערך יוכל לכוון אותי מה אני צריך אני אשמח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים