רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם שידרגתי את המודם אני יכול לחבר יותר ממחשב אחד אליו? איך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=85871&sid=10
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?
-
אני לא צריך ברמה שלמשטרה, רק בשביל לדעת אם זה באמת קרה. יש לי חשדות מבוססת מאוד על מישהו שהוא פרץ לי למחשב. אני מפרמט (עם דיסק שהוא נתן לי), לא חוזר לאותם אתרים/תוכנות מחליף ספק אינטרנט ועדיין קרו כמה מקרים ועשיתי כמה בדיקות שמעידים על כך שיש סיכויי גבוה שהוא פרץ לי למחשב. אני רוצה תוכנה או טרויין שיתעד אוטומטית את חיבורי הIP במחשב שלי, ואז להצליב עם המחשב שלו. אני לא יכול לסמן V בפירוול כי אם אני יעשה את זה והוא במאת עוקב אחרי הוא ידע שאני עושה את זה.. יש לציין שהוא לא חשדן כי חודשים לא הגנתי על עצמי בשום דרך. כמו כן הוא לא מתוחכם במיוחד והידע שלו הוא טוב אבל לא של מקצוען (הוא יודע להתייעץ עם מקצוענים אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). יש לציין שבדקתי בהרבה תוכנות את הדיסק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי על הפורום כולל על האתר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ולא הצלחתי לסדר את המצב אני מחובר דרך מודם של מוטורולה לראוטר של edimax BR6204wg. מהראוטר יוצאים שני חיבורים למחשבים נייחים וחיבור אחד לראטור נוסף מאותו סוג. במצב הנוכחי הראוטר הראשון לא מאפשר גלישה אלחוטית וקיימים ניתוקים רבים למחשבים הנייחים, בראוטר השני יש רשת אלחוטית אבל גם בו יש ניתוקים רבים. ניסיתי להגדיר את הראוטר כאקסס פוינט ע"פ הקישור הנ"ל אך ללא הועיל. מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה טווח הכתובות ב012 ל ADSL? משום מה קיבלתי עכשיו כתובת IP קצת מוזרה שלא מזכירה את שאר הכתובות שאני מקבל מ012 בד"כ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים עם XP עליהם ובררתי והמודם MOTOROLA SB4200 תומך בריבוי IP'S של עד 30 מחשבים ברשת. מה שאני מנסה לעשות בעצם זה חיבור שני מחשבים למודם (אחד באמצעות USB ואחד באמצעות רשת) ושנוכל לגלוש ביחד, כי כרגע החיבורים הפיסיים אותו דבר, אבל רק אחד יכול לגלוש בו זמנית. מישהו יכול לעזור לי בהגדרות וכד'? ICQ: 131835961 תודה רבה נדב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מחפש לקנות מודם שישמש כברידג' בתשתית בזק (יותר נכון - חברה צד ג' שרוכבת על התשתית של בזק) - המודם צריך להתחבר ל Checkpoint Sbox 600 appliaence שהוא ישמש בתור החייגן. יש לנו כרגע מודם מדגם: Vtech NB403-IL שממה שקראתי אי אפשר להפוך לברידג'. יש המלצות? תקציב: 200-300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצות בזאפ ראיתי ממחירים של 50 ש"ח, השאלה האם הם שווים משהו...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני חדש פה שמעתי שיש פה אנשים ממש תותחים שיכולים לעזור לי אז אני באמת ישמח אם תעזרו לי יש לי אימיול 0.45 של אימיול פרוז'ק עם WIN XP SP2 הורדתי את כל החומות אש למיניהם אין שום דבר ברקע שיכול לתקוע לי את זה אלה אם אני לא יודע שהוא נמצא אבל לא נראה לי בכל אופן אני מחובר על מהירות של 1.5 MB ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו אז בבקשה תשאלו העיקר שתעזרו לי בבקשה אני צריך את האימיול דחוף
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו הפלט של net view רק עם איי.פי פנימי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם יש מקום אחר בבקשה תפנו אותי לשם. אז ככה, עד היום הדפדפן היה רץ מעולה, חלק מאוד ומהיר מאוד אבל פתאום בלי שום הודעה מוקדמת הוא אחל להיות מאוד איטי אם זה בכך שפותחים אותו ועד שהוא עולה או בגלישה עצמה ואם זה כשלוחצים על הכפתורים בדפדפן כגון: סימניות/הגדרות וכו'. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כמה פעמים לשווא.. מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האם קיימת אפשרות בנתב Dlink 6740u לבצע תיעדוף למחשב אחד שמחובר אלחוטית לרשת על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים? אם הדבר אפשרי אשמח לדעת איך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר (גם מודם) של HOTBOX (כן הדפוק של הוט) ומכיוון שהוא יושב בממ"ד אני בקושי קולט בשאר חלקי הבית, קראתי שאפשר להגדיר ראוטר נוסף כ-reapeater וכך להגדיר את טווח הקליטה. השתמשתי במדריך זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הגדרתי הכל כמו שצריך או לפחות כמו שכתוב, רק נתקלתי ב-2 בעיות שאולי קשורות זו בזו. אני לא מצליח לדעת מהו טווח כתובות ה-DHCP של הראוטר של הוט, ה-HOTBOX ולכן מתקשה לתת לראוטר הנוסף שלי (שדרך אגב הוא מדגם TPLINK WR641G כתובת אי פי שונה מזו מחלק הDHCP של הראוטר של הוט. הבעייה השנייה שאולי קשורה לראשונה היא שלמרות שאני מצליח לזהות את הראוטר השני שלי כAP ויכול לנסות להתחבר אליו, ההתחברות לא מצליחה והוא מקבל אי פי ב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה : נניח שיש שני משתמשים ששניהם מחוברים לתשתית של בזק עם ספק של בז"בל עם אותן מהירויות העלאה והורדה. ההבדל היחיד הוא המרחק הגאוגרפי שלהם מאותו ארון תקשורת של בזק שבשכונה. אחד צמוד לארון - מרחק של מטרים בודדים השני במרחק של 800 מטר בערך. לאיזה משתמש יהיו פינגים יותר נמוכים? אם יש הבדל באמת אז האם הוא משמעותי או זניח. ועוד דבר - אם יש הבדל כמובן - למה באמת זה נובע? אשמח להסבר מעמיק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי השבוע. עובד נורא. המודםראוטר הקודם שהיה אצלי, ל-15 מגה, היה עם טווח קליטה ואיכות חיבור גבוהים בהרבה. איך ההתנסות שלכם?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי נתב בתקן N המחובר למחשב בכבל RJ45 במהירות 100MB יחד עם זה יש לי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד במהירות 300MB כשאני מעביר מידע בין שני המחשבים, קצב העברה הוא בסביבות ה2-2.5 MB תקנו אותי אם אני טועה אבל אם אני מעביר משהו דרך הכרטיס רשת האלחוטי כשמופיע לי בחיבור שזה עובד על 300MBPS זה צריך להעביר בסיבות ה 35MB וגם אם זה עובד על 100MBPS זה אמור להעביר בסיבות ה10-11 אז למה אני לא מצליח לעבור את הקצבים של 2MB? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אז כמו שרשום בכותרת, אני רוצה להגדיר את ה-AP לDHCP. ככה בעצם הסבירו לי בתמיכה התכנית של נטויז'ן לעשות על מנת לעשות שימוש בAP כנקודת אינטרנט (בשביל לחבר אליו XBOX דרך כבל רשת) יש לי ראוטר של EDIMAX הדגם: BR-6524n ויש לי Access Point של EDIMAX הדגם: EW-7416APn. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים, החלה חברת פיקוק – הנציגה הרשמית של חברת Edimax בישראל, לשווק שני מוצרים אלחוטיים חדשים התומכים בתקן 802.11ac. הייחודיות של מוצרים אלה מתבטאת בכך שהם יכולים לתפקד ב-5 תצורות שונות - נתב קלאסי (Router), נקודת גישה (Access Point), מגדיל טווח (Range Extender), כרטיס רשת אלחוטי (Wireless Bridge) וראוטר בממשק WISP. כל הפרטים הטכניים לגבי מוצרים אלה, הזמינות והעלות שלהם מופיעים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5927
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הלך לי המודם שקיבלתי מהם ואני צריך להחליף אותו. יש לכם המלצה על אחד? אתם יודעים בכלל אילו מודמים הם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-