רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
מה משמעות המספרים 10/100Mbps בכרטיס רשת ? מזה ה 100 מזה ה 10 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, קניתי אקסס פוינט (AP) של TP-link בדגם tl-wa830re בשביל להגדיל את טווח קליטת ה-WI-FI בבית. קודם כל, כשחיברתי אותו הוא לא ישר קלט את שידור הוייפיי, וכשרציתי להגדיר את הסיסמא שלו במחשב כפי שכתוב במדריך (כדי להגדיר את הסיסמת וייפיי שלי) כל פעם ששיניתי את כתובת ה-IP המחשב התנתק לי מהאינטרנט. בסופו של דבר הצלחתי לחבר אותם. שמתי את ה-AP במקום שאני רוצה בבית, ועכשיו לפעמים הוא עובד, ואז אחרי כמה דקות כתוב לי יש קליטה מלאה (גם בטלפון וגם במחשב נייד) אבל אין גישה לאינטרנט כלל. בשביל שהוא יעבוד שוב עליי לכבות את המודם ולהדליק מחדש (המחשב הנייח שמחובר בכבל למודם עובד טוב, רק האקסס פוינט עושה בעיות) מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה בלי שהוא ימשיך להתנתק לי? (זיכרו גם שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יום אחד עברתי על פוסט שאומר שאנשים רוצים לעשות עצומה בשביל שיעלו לנו את המהירות העלאה למשתמש פרטי. אני לא נהנה מהמהירות העלאה שיש למשתמש פרטי, אז החלטתי לנסות משהו. גיששתי באתר של בזק והגעתי לכאן: http://www.bezeq.co.il/Pages/contactmanager.aspx באתר הנ"ל ניתן לרשום מכתב להנהלת בזק. שלחתי מכתב לדובר בזק, מנכל בזק, שיווק, מחלקת הנדסה-רשת וללקוחות פרטיים, שבו רשמתי (תמצית) שאני מאוד לא מרוצה ממהירות השליחה שהם מציעים למרות שבלי שום בעיה הם יכולים לספק מהירות העלאה גבוהה יותר בתשתית VDSL. (במיוחד אחרי שראיתי שאני בוודאות מקבל גם 5 מגה העלאה- בסוף רשום) למחרת בבוקר קיבלתי טלפון מבזק שרצתה לברר שאולי אני לא מקבל את המהירות העלאה שאני אמור לקבל, הסברתי לה שאני מקבל את מה …
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי WINXP SP2 גם ב FIREFOX וגם ב EXPLORER אני לא יכול לראות באנרים אני פשוט רואה [AD] וזה משגע אותי ברוב המקרים זה לא שימושי כי זה תמונות חיוניות בחלק מין המקרים זה פשוט באנרים ניסיתי לחפש בהגדרות ולא ממש מצאתי תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כך נאמר לי ע"י מנהל במוקד התמיכה. לא אמורה להיות יותר בעיה בגלישה לחו"ל והניתוב אמור להיות כמו חייגן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הי חבר'ה מה קורה? משום מה הכרטיס רשת שלי מדגם Atheros AR8151 GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit) לא נותן לי מהירות דופלקס של 1000MBIT! הדרייבר מעודכן. ניסיתי גם את הדרייבר שבא עם הלוח אם ושום דבר. העסק לא משתנה. הקטע הוא שלפני שהבאתי מעבד 3770K ופירמטתי את המחשב העסק היה על 1000MBIT יציב. יש למישהו מושג מה הבעיה?! מדובר בלוח Gigabyte Z77X-UD3h[/size הבעיה כשאני רוצה לקבל 100MBIT אינטרנט מהוט אני לא מצליח לקבל זה מגביל אותי באינטרנט אני מקבל בערך 20-25MBIT וזה אף פעם לא קרה לי. אחי שגם מחובר קווית ואצלו החיבור רשת מוגדר על 1000 מקבל 50-60-70 וזה עוד תקין.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ניסיתי חיבור ad-hoc אך ויסטה טוען שאי אפשר לבצע, לך תבין... יש לי שני מחשבים ניידים עם wireless. אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר בחיבור LAN. את השני אני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הראשון בחיבור wireless. במחשב בחיבור קבוע מותקנת ויסטה הום פרימיום. בשני ויסטה ביזנס. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לעבור ל בזק בגלל חבילת הגיימינג שלהם אבל עם הצעה כזאת......שווה להשאר?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. חוץ מהמחשב שלי, יש לי עכשיו מחשב נוסף בבית והחלטתי לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב שלי. שמתי במחשב שלי כרטיס רשת נוסף. קניתי כבל רשת וחיברתי אותו בין המחשב שלי למחשב השני. הדבר המוזר היה, ששניהם זיהו חיבור כלשו ונפתח לי בשניהם את אשף הגדרת רשת של האקס פי, אבל, שניהם הראו כאילו הכבל רשת מנותק (יש איקס על האייקון של הכרטיס רשת). בדקתי תכרטיסים וכולם טובים. הכבל חדש. מה אני עושה??
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את כל המערך רשת שלי בבית. עד עכשיו היינו על רשת אלחוטית עם מלא בעיות. החלטנו לעבור לקווית ולהעביר כבלי רשת בצינורות. מספר מחשבים - 5 + פקס+ סטרימר + מכשיר נוסף. ז''א 8 מכשירים יחוברו ברשת. אני זקוק להמלצה לראטור שהוא יהיה גם אלחוטי (שתהיה אפשרות ) שתומך בג'יגה תעבורה קווית + סוויץ' מומלץ שתומך בג'יגה תעבורה קווית. אני חסכתי מספיק אז אשמח להמלצות מפורטות. בנוסף אשמח להמלצות על כבלים איכותים שטובים למרחק ארוך. תודה. אם יש דעות המלצות נוספות או שינוי תוכניות - יתקבלו בברכה. ad112
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שמפרסמים כבר ניידים שמגיעים עם WiFi 802.11 n. האם אתם ממליצים לקנות מודם אלחוטי כזה או שעדיין לחכות?? אני מעוניין לקנות נייד וחבל לי סתם לשדרג אח"כ.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניסיון לעזור לחבר שלי למצוא מודם אלקטל (בזק כבר לא מוכרת אותו נראה לי עקב הפריצה לפרו) התקשרנו לחברת אלקטל ישראל שנתנו לנו מספר טלפון של נציג שלהם שאמר לנו כי מודם הנ"ל עולה 150 יורו ומודם פרו עולה 180 יורו..... רק תחשבו לגם לפני המבצע של ה240 הוא עלה 500 וזה לא היה נורא....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד דרייברים מראש כי אני מתחבר בעוד יומיים!!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב, אז בשבוע האחרון, ברוח של יוזמה התנערנו סוף סוף מחבילת הטריפל המטונפת של הוט. הכבלים הוחלף בצלחת שקולטת את הלווין עמוס, הטלפון והתשתית עברו לבזק. על הדרך אמרנו ביי ביי לנטוויז'ן והתחברנו לבזב"ל. אז הלכנו על חבילת ה-15Mb, אבל אנחנו מקבלים רק 12. זה לפי בדיקה ב-ספידטסט.נט. בבדיקה של בזק זה יוצא בערך אותו הדבר. מהירות ההעלאה אמורה להיות 800Kb, והיא בערך 750 ככה שלא לוחץ לי מהבחינה הזו. אגב, בדקתי גם בוויפי וגם בחיבור פיזי לנתב של בזק. אין הבדל. מדובר באיזה עניין מוכר וידוע, או עילה לפניה לשירות לקוחות? חפשתי דיונים קודמים בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא משהו מיוחד. אולי לא חפשתי טוב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עצמי מכיר את תחום הרשתות ככה שידע כללי יש לי , אין צורך להסביר לי מההתחלה איך בנויה הרשת אך רצוי בשביל משתמשים אחרים בפורום ... כמו כן אני יודע שה Subnet הינו תת רשת שאמור לחסוך שימוש בכתובות או משהו בסגנון , אודה לכם אם תצרפו הגדרה , מה מי ומו ... וכמובן דוגמא חביבה מה קורה אם ואם ... תודה !
-
- 6 תגובות
- 24.8k צפיות
-
-
היי, שלום אני חדש בפורום, נעים להכיר את כולכם קוראים לי ירון, לפי מה שראיתי זה אחלה פורום 1. קראתי פו ב"חיפוש" עלההבדל בין ראוטר ל Switch וזה עדין נראה לי אותו הדבר.. אני לא מצליח להבין את ההבדל... אשמח לעזרה. 2. הרבה פעמים ראיתי שרוצים להגדיר ראוטר (לדוגמה)ששואלים, האם יש לך ADSL או כבלים? אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל אשאל אותה בכול זאת. איך נראה ADSL? ואיך נראה כבלים? ואיך אני יודע אם יש לי ADSL או כבלים? 3. מה ההבדל בין כרטיס רשת רגיל לכרטיס רשת אלחוטי? אני מתכוון אצלי במחשב יש כרטיס רשת רגיל והוא קולט את הרשתות האלחוטיות באופן נורמלי... אז למה צריך כרטיס רשת אלחוטי? תודה. בבקשה תפרטו לי על התשובות שלכם שפעם אחת אבין מה זה.. בעיקר על תשובה 2 ו3. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לקבל עזרה . קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה להתחבר איתו לשרת בעבודה בזמן שאני מחוץ למשרד ,לא בחיבור VPN שאותו יש לי אלא ישירות מהמחשב הנייד זאת אומרת שהמיילים שיש לי על הנייד ישמשו אותי לעבודה ( וגם ישארו לאחר שאני מתנתק ) . איש המחשבים אמר לי שצריך טרמינל סרבר בשביל זה . כיום המחשב הנייח שלי עדיין פועל כדי שאוכל להיכנס דרכו לשרת ב VPN ( שאני מחוץ למשרד) , אני רוצה לבטלו ולהשתמש רק בנייד . שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בדרך אחרת ללא טרמינל סרבר הוצאות נוספות ? אודה על התשובה המהירה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני משתמש בתשתית האינטרנט של הוט, במהירות של 30 מגה, וברשותי הוטבוקס. יש לי מחשב Raspberry Pi שאני משתמש בו כשרת מוזיקה. כדי להנות ממנו גם מחוץ לבית, ביצעתי port forwarding מה ip הפנימי אל ה ip החיצוני דרך ההוטבוקס, מה שמאפשר לי לגשת אליו עם אפליקציה תואמת גם כשאני לא בבית. העסק עבד מצוין, עד לפני יומיים- אז, לקראת חצות, ההוטבוקס איתחל את עצמו, וכפי שהתברר לי- הוריד גירסה חדשה. מאז אין לי גישה מבחוץ אל שרת המוזיקה שלי, אם כי ברשת הביתית הפנימית העסק עובד כרגיל. הסתכלתי בנתוני ה port forwarding ואף יצרתי אותם מחדש- לא עזר. פניתי לתמיכה הטכנית של הוט, ושם הסבירו לי שמבחינתם הכל בסדר, ושאלך לחפש את הבעיה בפיירוול שלי (שאין לי, אבל העיקר שהם הסירו מעצמם אחר…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר( לא דחוף) כרגע יש אינטרנט 12 מגה בכבלים. לראוטר יחוברות 2 סמטפונים ומחשב נייד. http://www.gadgetar.com/cisco-linksys-x2000-modem-wireless-n-router-w-adsl2/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי פיירוול של Trend Micro PC-Cillin 2006. עכשיו שאני מנסה להתחבר למחשב שלי מבחוץ ע"י PCAnywhere כשהוא פועל, אני לא מצליח וכשהו מכובה אני מצליח... וגם בתוכנת צ'ט וידאו, אנשים לא רואים אותי עד שאני לא מכבה אותו.... מישהו יכול לעזור ? חן
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כידוע לכם, אני נמצא בתערכות CES 2010 הנערכת בלאס ווגס, ארה"ב. CES היא תערוכת המחשבים והאלקטרוניקה הבידורת הגדולה בעולם וחברות רבות מנצלות את האירוע הזה על מנת להכריז על מוצרים חדשים. בשרשור הזה איידע אותכם על חדשות ואירועים המתרחשים בתערוכה. ==================================== חברת D-LINK הציגה שורה ארוכה של מוצרים חדשים בתערכות CES 2010 ואתם מוזמנים לקרוא עליהם כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=89. אמנם זה פחות קשור לתחום הפורום הזה, אבל תוכלו למצוא בבלוג גם מידע על המחשבים הניידים החדשים של חברת ASUS. עדכונים נוספים יפורסמו במהלך היום -- הרשמו ל-RSS של הבלוג ותקבלו עדכון ישיר. CHEIF
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-