עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by arik100,

לפי מה שאני הבנתי כתובת MAC היא הכתובת של הכרטיס רשת נכון הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DUDEnamE,

אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לחיבור USB עד 30$ אפשר מebay ,dealextreme ראיתי דברים מגוחים כמו 3000M קליטה בחוץ הגיוני?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכם, לאחרונה קניתי SmartTV של סמסונג. יש לי ראוטר אחד בבית, מהירות האינטרנט די גבוהה (30M אם אני זוכר נכון) אבל הטלוויזיה בקושי הצליחה להתחבר לרשת (אני יודע שאין בעיה בהגדרות או בסיסמה, כי מכשירים אחרים הצליחו כולל הטלוויזיה עצמה רק באיכות ירודה מאוד). בקיצור, אחרי שניסיתי למצוא כל מיני פתרונות של הגדלת טווח וכד' החלטתי שאני פשוט רוצה לחבר אותה בצורה חוטית וזהו. יש לי נקודת טלפון/אינטרנט ליד הטלוויזיה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה אני צריך כדי לחבר אותה לרשת בבית. האם איזשהו מודם, או שמספיק רק חוט רשת סטנדרטי בינה לבין החיבור בקיר וכבר תהיה גישה לרשת? בבקשה תנו לי מענה פשוט לבעיה הזאת. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. היי, יש לי אקסבוקס, יש לו כרטיס רשת רגיל של RJ45, אבל אני רוצה לחבר אותו לרשת אל חוטית, מה שאני צריך זה כרטיס רשת אל חוטי חיצוני, רק במקום שיתחבר בUSB שיתחבר דרך הכרטיס רשת, האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

שלום יש ברשותי אינטרנט בכבלים. המודם הוא מוטורולה SB4200. בכתובת 192.168.100.1 לכל מי שיש SURFBOARD של מוטורולה (סוגי מודמים כמו שלי) יכול להיכנס ולקנפג (kinda..) את המודם. בעמוד האפשרויות שצילמתי ניסיתי לשנות כמה ערכים ולעשUת ריסטרט למודם (ריסטרט של המודם = יישום השינויים שביצעתי). שאלתי היא לאילו ערכים לשנות את התיבות הבאות כדי לקבל קומבינציה לפעולה הטובה ביותר של המודם (אל תגידו "תשאר איך שזה בא דיפולט". תודה אך לא תודה לתגובות כאלה). כמו כן האם לסמן את הV או לא ? (חשוב לומר שכבר שיניתי כמה ערכים (אבל מה שאתם רואים בתמונה זה המקורי) והפעלתי את השינויים ולא קרה דבר למודם או לגלישה כמו כן ניסיתי לגלוש כשה-V מסומן וכשהוא לא (כנ"ל - לא הרגשתי שינוי)). תודה רבה …

6. Started by kalda01,

האם נתב דגם WR841ND יכול להיות מחובר לנתב שני כREPEATER ? לא מצאתי בהוראות ההפעלה שיש אופציה כזאת גם לא מצאתי במדריך כל התייחסות לWDS למרות שבאתר היצרן מופיע שהנתב תומך בWDS.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Drazick,

שלום. יש לי חשבון ג'ימייל ופתחתי חשבון נוסף לטובת רישום לאתרים וכל השטויות הללו. כרגע מה שעשיתי הוא שאני מושך את המייל מהחשבון ה- Spam דרך POP3 אל חשבון ג'ימייל אחר, ראשי שלי. לפעמים יש מיילים שאני מעוניין לענות להם והפעלתי את אופצית הענה בשם. רק מה הבעיה, מי שפותח את ה- wrapper של התשובה עדיין רואה שהיא מעשית נשלחה מחשבון הג'ימייל הראשי שלי. זה משהו שאני לא רוצה שיקרה, כיצד עושים זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי

9. Started by Pleasure_Machine,

בזמן האחרון אני שם לב שמהירות האינטרנט איטית יותר ממה שהייתה אין לי רוגלות ווירוסים על המחשב הביטורנט כל פורט שאני מנסה אומר שהוא סגור ובnetworking שב.. task manager הגרף לא עובר את ה2.5% מה זה אומר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן! עברתי דירה, השתדרגנו לרשת אלחוטית (ואני מחובר בכבל) ועוד כל מיני דברים חדשים.. עכשיו הגיע הזמן לעבור חברת אינטרנט.. ברור לאנשים פה למה. ההתחייבות שלי בנטוויז'ן נגמרה, כבר דיברתי עם בב"ל, הציעו לי חבילה שנשמעת אחלה.. 2.5\250. כמה זמן מראש כדאי להרשם לבב"ל לפני שמנסים להתנתק מנטוויז'ן? אני מתכוון להבהיר להם שאלא אם כן הם נותנים לי אינטרנט ב1.90 לחודש למשך כל החיים, אני מתנתק מהם לצמיתות. מישהו נתקל בבעיות התנתקות גם אם אין התחייבות? ואיך לכם בבב"ל? אודה לעונים, מקווה שלא עברתי על חוקים O_O

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מעטים מבעלי הנתבים בארץ (וגם בעולם) יודעים שחברת גוגל משתמשת בהם על מנת לשפר את שירותי המיפוי שלה. נשמע לכם מוזר? רוצים לדעת איך גוגל עושה את זה? רוצים למנוע מגוגל גישה לנתבים שלכם? כל התשובות בפוסט הזה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1577

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by mojo250,

לאחרונה החיבור איטי להחריד, בעיקר בקאזה וגלישה בחו"ל הם טוענים שהבעיה בבזק, בבזק בדקו את הקו והוא תקין, קצב הורדה מאתר WOW כ 70Kbps. אקוואנט כרגיל מתכחשים. בנוסף, קאזה מנותקת מהרשת אחרי הורדת כל 10MB. משתמשי אקוואנט אחרים- מה הנסיון שלכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. שלום. יש לי בעיה עם הרשת הבייתית שלי. אני הגדרתי רשת בייתית בין שני מחשבים אחד vista והשני windows pro כאשר ה windows pro מכיל שני כרטיסי רשת אחד לחיבור לאינטרנט והשני למחשב של ה vista. אני הגרתי את הרשת הכל עובד מצויין עד שאחד המחשבים עושה restart מסיבה כלשהי. ואז אני חייב להגיד מחדש את הרשת כי אחרת ה vista לא מזהה את האינטרנט. אני מתחבר דרך כבלים ללא חייגן. למישהו יש פיתרון כדי שאני לא אצטרך כל פעם להגיד את הרשת מחדש? תודה זאב

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by צחי_אל,

יש לי ראוטר BR6216 Edimax, והוא כל הזמן מתנתק לי מהאינטרנט, ומתחבר מחדש. ממה שראיתי את עכשיו זה קורה רק שהתוכנה של הטורנטים אצלי פועלת. יצויין שבראוטר הקודם שלי(RTA1025W לא היתה בעיה כזו. הנה מה שכתוב לי בsystem log: Dec 7 22:59:40 (none) daemon.info pppd[659]: No response to 3 echo-requests Dec 7 22:59:40 (none) daemon.notice pppd[659]: Serial link appears to be disconnected. Dec 7 22:59:40 (none) user.debug syslog: Shutting down on signal 15... Dec 7 22:59:41 (none) daemon.info pppd[659]: Terminating on signal 15. Dec 7 22:59:41 (none) daemon.warn pppd[659]: Couldn't increase MTU to 1500 Dec 7 22:59:41 (none) daemon.err pppd[659]: Couldn't increase MRU to 1500 Dec 7 22…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  16. שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by Jviiega,

האם יש הבדל באיכות בין ספקי הפייבר בארץ? כרגע יש לי תשתית פייבר רק של בזק, האם הם טובים?

18. שלום יש לי מודם אלקטל שמוגדר כנטב כלומר המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך רשת. הבעיה היא שאם אני מפעיל שרת HTTP או FTP על המחשב ואני מנסה לגשת אליו דרך כתובת הIP שלי אני מקבל הודעת שגיאה.... 10.0.0.1 או localhost עובדים מצוין אבל 80. xx.xx.xx (הIP האמיתי שלי) לא עובד.... אני חשוב שהבעייה היא בכך שהנתב לא מנתב את ניסיונות החיבור שלי למחשב שלי בתוך הרשת (כלומר לכתובת 10.0.0.1) השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש וסליחה אם שאלו את השאלה הזאת כבר, אני ממש לא יודע איך לחפש מוש כזה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי. ברשותי שרת VPS, עם לוח בקרה של VMware. כאשר התקנתי לראשונה את השרת, היתה לי אפשרות לבחור וינדוס 7 בתור נסיון ל30 יום. בחרתי את זה כי זה יותר נוח לי מאשר לינוקס. כאשר הוינדוס הותקן, שמתי לב שהוא מקבל IP פנימי אבל לא חיצוני. בדקתי את זה וגיליתי שהכתובות ששייכות לשרת DHCP לא מקבלות אייפי חיצוני. מה שעשיתי זה להגדיר Static IP ואז זה הסתדר, הוינדוס זיהה אוטומתית את הרשת מחדש וקיבלתי IP חיצוני. ה30 יום של הנסיון עברו והחלטתי להתקין אובונטו. במהלך ההתקנה (גירסת שרת, בלי ממשק משתמש) הוא הודיע שלא קיים שרת DHCP והציע לי להגדיר את הרשת ידנית. ראיתי שהוא כבר זיהה את כל הכתובות כמו שצריך ( Gateway, Network mask והאיפי הפנימי שלו) חוץ מ "כתובת דומיין" שלא ידעתי מה זה אומר לכן השא…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. שלום, יש לי בבית היום 2 מחשבים אשר מחוברים ישירות למודם הכבלים ( האחד מחובר ליציאת הרשת של המודם והשני ליציאת הusb של המודם, וככה זה עובד כמעט נפלא כמה שנים, אף מחשב לא תלוי בשני שניהם מחוברים למודם ישירות). אני קונה מחשב שלישי ורוצה לחברו גם לאינטרנט, המחשב השלישי יהיה מרוחק במקצת מהחדר בו שוכן המודם ולכן לא ניתן יהיה להעביר כבל רשת וכאן נדרש ראוטר אלחוטי וחוטי כי אני רוצה לחבר את הראוטר למודם ומהראוטר להוציא שני כבלים לשני המחשבים שחוברו עד עכשיו באופן חוטי ואת המחשב החדש לחבר בעזרת כ. רשת אלחוטי אל הראוטר. יש לציין כי המחשב שיחובר באופן אלחוטי נמצא במרחק של כ-10 מטרים מהחדר בו שוכן המודם והראוטר ( חדרים באותה קומה , אך ללא קיר משותף ביניהם, הקירות הינם קירות רגילים ולא…

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Sango,

שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא שירות CLOUD מספיק טוב בשביל הצרכים שלי. ניסיתי: skydrive: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) copy: לא מצליח לנגן קבצי MVI דרך ANDROID (אפליקציה) דיי איטי dropbox: בעיה יחידה שלי איתו זה שאם אני משתף קובץ אז הוא לוקח מקום לכולם, זה ממש ממש דפוק היום ניסיתי גם drive של google והוא אחלה למעט משהו ממש מעצבן, אם אני עושה SHARE ומישהו מוחק את הקובץ שלי אז אני לא מצליח לשחזר אותו, זה אמור להיות ככה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זה התחיל מWNET ועכשיו TVNETIL וTORRNETZ אני בשירות החדש של הכבל התת מימי אני חייב לציין...עם אייפי 31 בהתחלה ונכון שעכשיו האינטרנט טס אבל ביומיים האחרונים זה התחיל לקרות ואני מצליח להיכנס אבל לTVNETIL עםhttp://anonymouse.org לעוד מישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון??

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by ofri_gy,

לפני כמה ימים קניתי Wireless access point של חברת EDIMAX מדגם EW-7206APg. ניסיתי להתקין אותו לפי ההוראות שהיו בחוברת אבל לא כ"כ הבנתי מה לעשות.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך מתקינים את זה?? ??? וחג פסח שמח וכשר

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by hz707,

יש לי שני מחשבי XP . מסיבה שלא ברורה לי וגם לא בעקבות מה, מחשב אחד (שלהלן נקרא לו 1) הפסיק לזהות את חברו ברשת. לעומת זאת המחשב השני (שלהלן נקרא לו 2)רואה ומשתמש בכל ה- SHARES של מחשב 1 וגם אפשר להשתמש במדפסת של מחשב 1. במסך דוס אפש לבצע פינג ולקבל תגובה טובה בשני הכיוונים - כלומר הבעיה היא בעית רשת וורקגרופ. כשלוחצים על "view workgroup computers" במחשב 1 אין תגובה . וזו נראית לי הבעיה . כשמריצים RUN \\m1 מתוך מחשב 1 מתקבל NO NETWORK PROVIDER ACCEPTED THE GIVEN NETWORK PATH כלומר המחשב 1 לא רואה גם את עצמו בזמן שמחשב 2 רואה אותו תקין לגמרי. יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. היי, אני יודע שהנושא הזה עלה פה כבר איזה מיליון פעם, אבל יש לי כמה שאלות קטנות: 1. יש לי 2 מחשבים- האחד די ישן והשני חדששש אמור להגיע עוד שבוע.. אני רוצה לשתף בין שניהם אינטרנט בלבד ולא קבצים ותיקיות. כיצד ניתן לבצע את זה? 2. האם אני צריך במחשב החדש לחבר כרטיס רשת נוסף או להשתמש בכרטיס רשת ON BOARD ? (החיבור שלי כיום הוא כבל היוצא מהקיר למודם ( +B-FOCuS router 312 ) משם עובר למפצל שיציאה אחת הולכת לטלפון(של 012 ) והיציאה השנייה הולכת למחשב. ****** = האם החיבור של המחשב הנוסך יהיה איטי עד כדי כך שאצתרך להגדיל את מהירות הגלישה? תודה !!!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.