עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, אני צריך שתמליצו לי על שיטה טובה שיהיה אינטרנט בממד ללא צורך בפתיחת חשבון נוסף אצל הספקית ודברים כאלו. עד היום העברנו כבל רשת ארוך (20 מטר) שהיה מחובר מהראוטר שמחובר למחשב שלי עד למחשב בממד. אשמח אם תמליצו לי על שיטה אחרת (מתאם רשת לא קולט משם את האות של הראוטר). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by DUDIDOO,

שלום לכולם.. יש לי בעיה בכניסה לאתרים מוכרים...כגון וואלה, אתר אורנג,מקושרים...זה משהו שרירותי שמאוד מוזר כי מחקתי את האנטי וירוס.. הוספתי את האתרים כ אתר אמין בהגדרות ..יש לי גם אקספלורר וגם אוונט ברוזר...משהו מוזר.. אולי תוכלו לעזור לי בפתרון?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. ה-TPL-401E הוא מתאם HomePlug המגיע למהירות מוצהרת של 500Mbps. הסקירה מנתחת את המבנה הפנימי והחיצוני של המתאם ואת אופן השימוש בו. גם מקומה של בדיקת הביצועים אינו נפקד ודווקא בה מתקבלות תוצאות מפתיעות ולא ממש מחמיאות. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by yuvalm2,

אילו ספקיות לתשתית אינטרנט וטלפוניה קיימות? אני זוכר שבזמנו היו רק בזק (ADSL) והוט. (חיבור בכבלים) האם היום יש אופציות נוספות?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by gperry,

שלום, אני מחפש המלצה לראוטר איכותי שיחזיק מחשב מרוחק שמחובר לרשת. המחשב אמור לשדר נתונים לאינטרנט בצורה רציפה 24 שעות ביממה. חשוב שהראוטר יהיה יציב ללא ניתוקים מהרשת כי כל ניתוק מחייב הגעה של בן אדם למקום. מה יכול הכי להתאים ?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by NIVTAL,

הראוטר שלי עובד בסדר גמור אבל הוא לא משדר WIFI, איך אני מסדר את זה? בתודה, ניב.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Demagh,

אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lsdproject,

הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל וללמוד קורס מנהל תשתיות ואבטחת מידע אולם אני מעדיף ללמוד את הנושא לבד בבית לכן אני זקוק להמלצות של ספרים (שם יש בעברית אני מעדיף) או בכלל המלצות ממי שלמד ויודע, דגשים וכו' תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by יונתן גאון,

שראוטר שקניתי של TP-LINK משבש לי את הגלישה שיש לי בבית? מתי שאני מחבר את הראוטר למחשב ולמודם (של הוט) תוך כמה שעות אין לי גלישה בכלל... אמרו לי שיש הרבה בעיות עם הטריפל של הוט שאנחנו מחוברים אליו בבית ויכול להיות שבגלל העומס זה נופל... מישהו נתפל בזה פעם?

11. Started by wow,

אני מחובר ב-NGN 10 מגה ואני מחפש ראוטר טוב לאחר שה-WRT-54GL מת. חשבתי על D-Link DIR-655 אבל אחרי בירור קצר באינטרנט אני רואה שהוא לא תומך בקושחה DD-WRT שמעתי המון דברים טובים על הראוטר הזה אז השאלה שלי היא האם החיסרון של זה שאי אפשר להתקין עליו את הקושחה DD-WRT הופכת את הקנייה שלו ללא כדאית ועדיף ללכת על ראוטר אחר או שברמתו של הראוטר הזה אין לי צורך ב-DD-WRT. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בפעם השניה תוך פחות מ-6 חודשים מייקרת Orange את מחירי הגלישה הסלולרית שלה בעשרות אחוזים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1197

13. Started by chenrp,

שלום, באחד הפורומים, מישהו ניסה לפרוץ המון יוזרים. כולם קיבלו במייל כי IP ככה וככה ניסה לפרוץ. האם יש אפשר לאתר או לדעת עוד פרטים על אותו אדם עם ה IP הזה? האם אחד המנהלים יכול? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, באתר של די-לינק (http://www.dlink.ru/il/faq/231/860.html) יש עדכון קושחה לגרסת חומרה E. כתוב שם שגרסת החומרה היא 5.11. הורדתי אותה, התקנתי, ואחרי ההתקנה, בראוטר כתוב לי שגרסת הקושחה היא 5.10..... האם משהו בעדכון אצלי דפוק, או שמשום מה כך מופיע בראוטר? בנוסף, מצאתי את הגרסאה הבאה באתר של די-לינק ברוסיה: 5.11RU Beta 04. (בכתובת http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevE) האם מישהו התנסה בקושחה זו ויכול לספר עליה משהו? הסיבה שאני בכלל רוצה לבצע עדכונים, היא שאני סובל מחיבור לא טוב (יציב, אך איטי) דרך הראוטר בתשתית הוט.... כשאני מתחבר ישירות עם המודם (ARRIS) עם חייגן, הכל עובד סבבה. כשאני מתחבר דרך הראוטר - ללא חייגן - החיבור איטי, והראוטר לר מצליח ל…

15. שלום, ברשותי נתב מדגם edimax br6204wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=11&pl1_id=1&pl2_id=2 לשם הארכת טווח קניתי נתב מדגם edimax br6424n. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 מה הפרוצדורה בתכנות הגדרות הנתב הקיים והחדש על מנת שיעבדו בהרמונייה? חיפשתי כל מיני מדריכים באינטרנט אבל ראיתי מידע סותר (לדוגמא פעם ראיתי שמספר הערוץ צריך להיות זהה ופעם שונה). עוד משהו שלא הבנתי זה לגבי כתובת ה-MAC. לפי ההגדרות שראיתי לנתב יש כתובת MAC לכל פורט שמחובר אליו. זו כתובת ה-MAC אליה מתכוונים במדריכים, ואם כן באיזה כתובת להשתמש. הנתב הקיים שלי מחובר כרגע כ-AP האם צריך לשנות אותו ל-WDS או ל- POINT TO POINT?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by X7-007,

ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  17. שלום. יש לי את הנתב הנ"ל שיש לו 3 כניסות USB חיברתי בשלושתם נגן MP3 ודיסק און קי ואני לא יודע איפה אני רואה אותם ואם הם בכלל מזוהים. בקיצור האם אני יכול שהם יהיו מחוברים לשם ואני יראה אותם במחשב הנייד ואוכל לעבוד איתו באופן אלחוטי ולהוריד לשם תכנים {יש לי גם כונן חיצוני של טרה שהוא העיקר שעליו אני מכוון - לא ניסיתי לחבר אותו כיוון שהוא לא אצלי עדין - אני צריך לקחת אותו מחבר} ניסיתי לשחק עם הגדרות ומה שאפשר ללא הועיל. - שאני נכנס להגדרות הנתב הם כן מופיעים - במחשב לא. את הגדרות השיתוף במחשב משום מה אני לא יכול להפעיל זה לא נותן לי כמו עוד אופציות שונות כמו הווינדוס דינפדר ועוד כמה דברים שאין לי מושג מדוע אין לי אפשרות להפעיל אותם. {אולי משום שפעם עשיתי את זה דרך תוכנות כמו…

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש ראוטר אחלוטי שמאפשר הזרמה של תכני FHD דרך הרשת האלחוטית, מסוגל לעבור ממד ולהחזיק מערכת של מחשבים, ניידים וסלולרי. עקב הביקורות, התייצבתי, פחות או יותר, על שני הדגמים Linksys E3000 או D-Link 655. אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מידע לגבי אתר חדש המאפשר להתנתק מספקית האינטרנט מבלי לדבר עם עם נציג השירות/שימור הלקוחות. מעניין יהיה לראות אם זה באמת עובד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4025491,00.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לא הצלחתי למצוא את התשובה בגוגל אז אני אשאל פה אולי מישהו יודע. שתי שאלות בנוגע לRJ45 עבור שירותי ETH. למה דווקא בחרו בגידים 1-2-3 ואמרו 4-5 לא מגניבים אז קפצו ל6 ? למה דווקא 6 ??? מדוע החליטו על 8 גידים ולא 4 הן בכבל והן במחבר....האם היה בעבר שימוש בפרוטוקול שונה ביותר מ4 גידים ? האם חשבו מראש קדימה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. 200-450 ש"ח 2. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 3. אחד המחשבים ממוקם בממ"ד והוא מחובר עם כבל רשת 4. בין כל המחשבים בבית קיימת רשת אלחוטית וכן,אני משתף קבצים (ובקרוב גם מדפסת) ברשת 5. לא חייב חיבור מיוחד למדפסת בראוטר,אני יכול לחבר אותה לאחד המחשבים וכנראה שאני יקנה מדפסת עם wifi 6. עם כל מחשב אנחנו מורידים לרוב מוסיקה\סרטים או סתם גולשים באינטרנט לרוב לא בו זמנית בשתי מחשבים 7. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מידי פעם ps3+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 8. תשתית:בזק ספק:בזק בינלאומי מהירות 5m 9. יש לי ראוטר אלחוטי siemens sl2 141 שאני מעוניין להשתמש איתו כדי להגדיל את הטווח של הראוטר החדש 10. חברת נתבים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zvikahalevi,

שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pincher77,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SliDeRShai,

שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  25. שלום בעקבות ניתוקים באמצא הורדות שאני עושה מFlyFlyer וניתוקים מ youtube ערכתי ping test בין המחשב לרואטור המחשב מחובר למתג dlink שאליו מחובר גם הרואטר Ping statistics for 10.0.0.138: Packets: Sent = 10000, Received = 10000, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 0ms, Maximum = 37ms, Average = 0ms רוב הזמן הפינגים בניהם מעולים פחות ממילשנייה אבל לפעמיים זה קופץ 2-3 שניות זה נורמלי? מה הבעיה? החיבור של הכבלים? (אני הקמתי ולחצתי את התשתית) זה מה שגורם לניתוקים בהורדות וביו טיוב? תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.