עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם אני וחבר שלי מתים לעשות ביחד רשת peer to peer הוא גר 2 בניינים ממני ואני קולט אותו ממש אבל ממש בקושי וגם זה אם אני ליד החלון יש לציין שיש לי כרטיס אלחוטי עם אנטנה חיצונית פשוטה וגם לחבר ... האם לקנות אנטנה יותר רצינית משהו ב 200 שקל זה פיתרון טוב שיכול להגביר את אחוזי הקליטה ? זה יעזור בכלל להעלות בעוד כמה קווים את הקליטה? לדוגמא האנטנה הזו: http://www.starcom.co.il/product.asp?product=734 האם יש פתרונות אחרים (אנחנו מעוניינים באנטנות קליטה) ועל אילו אנטנות אתם ממליצים? תודה על התשובה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by dzold,

שלום החייגן שלי לא מתקשר עם עליית המחשב מה אני עושה כדי שיעשה כן תודה

3. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול את השאלות שלי, עם זה לא המקום בבקשה תפנו את האשכול שלי למקום המתאים. יש לי חשבון דרך האתר VIP-FILE שקנית ב90 דולר ל3 חודש, ולפני כשעה עשו לי עליו באן. עכשיו השאלה מה אפשר לעשות בנושא ? אינה הפרטים המלאים על הבאן שעשו לי: The password has been banned for sharing with other people. Files have been downloaded from following IP/ISP addresses:AKADO-Stolitsa JSCCJSC Comstar-DirectDeutsche Telekom AGGolden Lines CableJSCC InterdnestrcomJoint-Stock Central Telecommunication Company (JSCVodafone Telecel, Comunicacoes Pessoais, SA מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by nesa,

עכשיו קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר רשת בין המחשב הזה לעוד אחד אני מחובר לadsl עם מודם אלקטל. אני ממש לא מבין בכל הדבר הזה רק רציתי לדעת כמה אני יצטרך להשקיע ברשת פשוטה שאני יוכל להישתמש באינטרנט בשני המחשבים ושאני לא ירגיש האטה במהירות שמישהו אחר מישתמש באינטרנט ושאני יוכל לשתף קבצים ויוכל לשחק משחקים ברשת. יש לשני המחשבים כרטיס רשת פשוט לאחד מובנה עם הלוח השני זה מה שמקבלים מבזק. כמה כסף אני צריך להשקיע ומה צריך לקנות? תודה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  5. חבר ביקש ממני עצה איזה ראוטר לבחור לתשתית 100 מגה החדשה בהוט. אני אישית חושב שההוט בוקס סביר בנושא הזה אבל הוא טוען שזה עושה בעיות. על הפרק בשלב זה עומדות 3 אפשרויות: 1. TP-link 1043 המוכר שעולה כ-270 שח בארץ. 2. Linksys E2000 בהזמנה מחו"ל, שיעלה כ-270 שח 3. Linksys E2500 שיעלה בהזמנה מחו"ל כ-300 שח אני לא מכיר את הראוטרים של לינקסיס ולכן אבקש את עצתכם בנושא הזה. נ.ב. אם אני לא טועה ה-E2500 מגיע בחיבור קווי של 10/100 בלבד, סיבה לפסול אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם , אני צריך להגביר קליטה בבית , הבנתי שהפונקציה הזאת נקראת WDS , אז ככה : אני צריך להגביר קליטה מקומה אחת בבית לקומה מעל , מרחק אווירי של בסביבות 20 מטר... איזה מבין הראוטרים הבאים הוא הממולץ ביותר? http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=142364&orderby=price כמובן שהעדיפות שלי לכמה שיותר זול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מנסה להעעביר קבצים מwindows 7 לXP ברשת האלחוטית והמהירות נוראית 200kb כשאני מוריד קבצים באינטרנט אני מוריד במהירות של האינטרנט סביבות 1.5Mb זה יוצא שלהעביר 300 מגה אני מחכה יותר מחצי שעה. הבנתי שיש איזה בעיה בוינדווס 7. אני רוצה לשתף את התמונות שיש לי במחשב מסויים בכל הבית איך אני עושה את זה כמו שצריך במהירות. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, יש לי אינטרנט מהוט של 100M אבל לפני שבוע נתקע לי FIBERBOX ומראה מסך שחור ומאז מהירות האינטרנט עם speedtest.net צנחה ל-8 מגה ואילו באתר הוט הבדיקה מראה 100 מגה . ניסיתי לרסט את FIBERBOX ( מכשיר של הוט לשירותי מולטימדיה וגם ממיר ומודם ביחד) ולאחר מכן המהירות עלתה ל-23 מגה אבל עדיין לא 100 מגה . למה אני לא מצליח לקבל מה שכן בעבר קיבלתי 100 מגה ואפילו + באתר speedtest.net ? וגם FIBERBOX עושה כל הזמן בעיות , כל כמה זמן צריך לרסט אותו כדי לראות תמונה בממיר ואם לא המסך שחור . מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. השגיאה שמתקבלת היא the phone line is busy (המודם מחובר לפילטר מחובר לחשמל בצד אחד שלו לכניסת wan ובצד השני גם כן למחשב הנייד לwan) אין לי מושג מה הבעיה,אפילו התקנתי את הדיסק שקיבלתי ממזמן עם המודם) במחשב הקודם לא הייתה בעיה כזאת הכל היה בסדר ככה שלא ניראה לי שזה משו שקשור לקו אלא משו שאפשר לסדר ע"י שינוי הגדרות... בקיצור אתם החכמים פה! אתם תעזרו חח

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  11. הי, יש לי מודם יחסית ישן בעבודה של אבא שלי שמתחבר למחשב עם כבל USB שהחיבור שלו למודם הוא ריבוע כזה. אני צריך לחבר את המודם הזה לסוויצ' בשביל התקנה של מצלמה (המחשב, המצלמה והמודם מתחברים כולם לסוויצ'). האם יש מתאם בין הסוויצ' (חיבור RG45) לבין המודם (חיבור ה USB הריבועי)? או שעדיף להחליף את המודם בראווטר? (ואז אני מניח שלא יהיה צורך בכלל בסוויצ' שכן כולם יוכלו להתחבר לראווטר) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  12. שלום אני מנסה לעזור לידידה להגדיר שיתוף אינטרנט (ICS) בין שני מחשבים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים בלי נתב באמצע הגדרתי כמה פעמים בודדות ICS קווי רגיל, לפי המדריך שבסטטיקי, וזה עבד מעולה, כולל שיתוף קבצים והכל. בעקרון, ניסיתי להגדיר את ה ICS האחלוטי, בדיוק באותה צורה עכשיו החיבור הוא לברק, עם חייגן כבלים, מודם USB. הלכתי ככה: את החייגן שיתפתי, ובחרתי שישתף לרשת האלחוטית (במתקדם) נתתי לרשת האלחוטית של המחשב הראשי 192.168.0.1 ללא DEFAULT GATWAY ולמחשב הלקוח נתתי DEFAULT GATWAY שהוא הכתובת IP של המחשב הראשון כמובן וכתובת IP 192.168.0.2, עם DNS של ברק. מחברים את החייגן - יש אינטרנט במחשב הראשי עכשיו, על שני הכרטיסים האלחוטיים יש X של "לא מחובר" השאלה שלי היא כזאת : האם צריך להגדי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ArielN,

בא אלי היום טכנאי מבזק כדי לסדר לי את הרשת.. כל הזמן יש התנתקויות ואינטרנט לא עובד טוב וכשהוא שאל איזה סוג המודם כי זה לא מודם של בזק כי בזק בינלאומי התקינו לי את המודם.. קיצר חיפשתי את הקופסא והתברר שזה מודם 570 ולפי מה שהטכנאי טוען זה מודם גרוע ואני צריך לטלפן לבזק בינלאומי שיחליפו לי אותו, מה אתם אומרים, הטכנאי דבר אמת? המודם הזה באמת לא טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. סוף סוף הצליח שר התקשורת לכופף את בזק והחל מה-5/4/2012 לא יגבו דמי אחזקת קו בסך 25 שקל ממי שמשתמש בקו הטלפון שלו רק לצורך ADSL. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198966,00.html

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54gl הראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה) איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר? ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  16. לאחר קריאת הסקירה על ה D-Link DIR-655 - הבנתי כמה אני לא מבין בנושא. כיצד ניתן להחליט על פרוטוקול התעבורה בין 2 מחשבים ברשת FTP או SMB? האם אני צריך תוכנת FTP על כול מחשב ולבצע את תעבורות הקבצים בין 2 המחשבים דרכם? אשמח להסבר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. זה נכון שאצל הכבלים בחבילת גלישה הנ''ל יש 16 אפלוד ולא 12 כמו ADSL ?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  18. אני מחפש המלצה לראוטר וכרטיסי רשת אלחוטית לרשת של 5 מחשבים. הבעיה היא המיקום של המחשבים: הראוטר ימוקם בקומת הכניסה, באותה הקומה ממוקם מחשב נוסף בממ"ד, בקומה העליונה יש שלושה מחשבים ובמרתף עוד מחשב. המרחק בין הראוטר לכל מחשב לא עולה על 10 מטרים, כשהמחשב בממ"ד מרוחק פחות מ-5 מטרים מהראוטר, אבל בכל זאת השידור צריך לעבור דרך רצפה/תקרה ולא רק קיר. הרכיבים יקנו בארצות הברית כך שאפשר להתייחס למבחר שקיים שם. יש המלצות? אגב, ניתן למקם, מטעמי אסתטיקה, את הראוטר בארון החשמל (דלת מתכת) או שזה יפריע לשידור? תודה לעוזרים, עמרי

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by shaulr,

שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר. החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזר האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום , כבר 3 שנים אני מנסה לפתור את הבעיה בפקודות במשחקים שאני משחק (CS , QUAKE , SERIOUS SAM , UT2004) וכמובן שזה לא עוזר , לא יעזור להתקשר לספקית כי עשיתי את בדיקת ההורדה והעלאה ובהורדה יצא לי 800 KB לשניה! שזה ממש הרבה... יש לי אינטרנט קווי-זהב ולכן האינטרנט שלי מאוד מהיר אך במשחקים זה ממש גרוע! מה אוכל לעשות? האם כרטיס רשת חדש יעזור? יש לי מחשב דיי ישן... אגב במשחקים אני רואה מלא אנשים עם פינג נמוך מאוד כגון : 16 , 20 , 30 ולי יש 80~120... שזה ממש לא טוב! אשמח אם תעזרו לי במהירות האפשרית... תודה רבה! נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights אני גר בקיבוץ ... ולכן א…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  21. שלום לכולם, עד לפני כחודש הכל עבר תקין, וכל הבעיות התחילו כששדרגתי ל 15 מגה. יש לי שני מחשבים שמחוברים ב WIFI לראוטר הנ"ל. כל כמה זמן כאילו מתנתק לי האינטרנט ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו. בבדיקה שעשיתי, נתתי ping רציף לראוטר וגיליתי שיש הרבה timed out, בערך 15%. רק אם אני נמצא ממש צמוד לראוטר אז אין timed out אבל הפינק עומד על 300ms בממוצע. יש לי כרטיס רשת מתקן N בשני המחשבים, ואני מקבל סימון שהקליטה מלאה. יש לציין שהקליטת WIFI מלאה בשני המחשבים, רק המהירות נמוכה מאוד, לפעמים מגיעה גם ל 5mbps...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Tiger,

היי רציתי לדעת אילו חבילות יצאו לאינטרנט בכבלים האם יצאו חבילות עם Upload קצת יותר מ96k ויעלו נורמלי ? או שמה יהיה חבילות כמו באיי די אס אל ? בתודה טיגר

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by Ghtm,

שלום לכולם. אני עובר דירה ואשמח לעזרה בנוגע לצורת הקמת הרשת הביתית בבית החדש. מצורף תרשים לתיאור המצב הקיים לעומת המצב החדש. המצב הקיים: - בחדר א' יושב נתב, מודם Hotbox ומחשב המחובר קווית לנתב (בכבל Ethernet). הנתב תומך בתקן N וכולל ארבעה פורטים עד 100Mb/s. - בחדר ב' יושבים שני מחשבים. חדר א' וחדר ב' חולקים קיר ולכן קדחתי בקיר והעברתי שני כבלי Ethernet מהנתב לשני המחשבים. מאוד לא אסתטי אבל פרקטי. - בבית קיימים עוד מכשירים שמתחברים אלחוטית לנתב. הבית החדש: - בחדר א' יישב הנתב, מודם Hotbox ומחשב שייתחבר קווית לנתב - בחדר ב' יושבים שלושה מחשבים ובעתיד אולי יותר - בבית קיימים עוד מכשירים שיתחברו אלחוטית לרשת אני מנסה לחשוב על פתרון לבית החדש, שיהיה נקי יותר ושלא …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.