עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Torian,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום אני כבר כמה ימים אני נתקל בבעיה הזאת כשאני בא ומוריד סרטון אחרי שהוא גמר להוריד אותו אני לא יכול לפתוח אותו בגלל שהוא לא ירד טוב. או אם אני מוריד קובץ RAR אני נתקל בשגיאת CRC. זה לא קוראה כול הזמן אבל לעתים די קרובות, בנוסף גודל הקובץ לא ממש משנה זה קראה לי בקבצים של 9 מגה ובקבצים של 200 מגה. השרתים שאני מוריד מהם הם MU RS WU ככה שקשה לי לאמין שזה קשור לשרת שאני מוריד ממנו כי זה קוראה בכמה שרתים. אם אני מוריד דרך תוכנה בשם freerapid אני מקבל שגיאה שאומרת שהחיבור שלי אופס.(דרך FF אני לא מקבל שום שגיאה הקובץ פשוט יורד לא טוב). משהו יכול להגיד לי מאיפה הבעיה הזאת מגיעה ואך אני יכול פתור אותה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ronto,

שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Zadu,

שלום לכולם, אני תהיתי לגבי המהירות אינטרנט. יש לי 10 מגה בבזק בינלאומי וגם שאני מוריד על מהירות מקסימום נגיד מFileFlyer אז זה אומר 1.2 mbps. עכשיו איך זה יכול להיות אם החבילה זה 10 מגה? לא הייתי אמור להוריד על 10 mbps? וגם לפני שהיה לי 10 מגה היה לי 5 מגה והייתי מוריד על 600 kbps וכו', אז לא הייתי אמור להוריד על 5 mbps? תודה למי שיביא הסבר

5. Started by ranv9,

שלום לכולם.קודם כל מקווה שהגעתי למקום הנכון אז ככה יש לי עסק פתחתי משרד.וקיבלתי את המשרד עם ארון תקשורת שיש בו 3 כבלי רשת שיוצאים ב3 חורים בקירות (כלומר החוטים לא מחוברים לשום דבר אלא צריך לחבר אותם לשקע) אז ככה רציתי להניח את הראוטר בארון תקשורת לחבר לו צד אחד של כבל רשת עם חיבור שמתאים לראוטר וובצד השני ליצור שקע בקיר של רשת. .שאליו אפשר לחבר מחשב ואז אוטומטית הוא יתחבר לראוטר ככה אני רוצה ליצור 3 נקודות . אני מציין שרק הכבלים מונחים שיוצא מכל קצה גגידים. יש לי את הלחצן השאלה שלי איך מחברים לכל צד של הכבל(שהקצה שבארון יחובר לראוטר והקצה השני ישמש בעצם לחיבור שקע שאליו אפשר לחבר מחשב) מקווה שהבנתם אותי.תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 9.8k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX של בב"ל ואני רוצה להוריד ולהשתמש בתוכנה של אתר בשם ZATTO.COM שהיא תיתן לי אפשרות לראות טלןויזיה ממדינות מסויימות הבעיה שהאתר פתוח רק למדינות מסויימות איך אפשר דבר ראשון להוריד את התוכנה זאת אומרת צריך לזייף הגדרות או משהו כזה בשביל להוריד ודבר שני להשתמש אחרי זה ולהראות שאני מגרמניה או משהו בסגנון.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lsoul100,

ניסיתי 012. על הפנים. 013 נטוויזן - עושים TRAFFIC SHAPING 014 בזב"ל. כשמם כן הוא - השירות והמהירות בזבל. CCC - אמנם מהירים, אבל בין 01:00 ל-04:00 הם פתאום מנתקים את האינטרנט בלי סיבה. לפחות פעמיים בשבוע. כל פעם בתמיכה הטכנית אומרים לי שמטפלים במערכת. איזה מין תשובה זו? 018- מהירות גלישה מחורבנת. אני לקוח כבר שבוע ואפילו דפים בדפדפן הרגיל לא זזים. לא ייתכן שאני מנסה להוריד את הפרק האחרון של המפץ הגדול THE BIG BANG THEORY ואני לא מוצא ספק נורמלי. איך זה שאני מוריד ב-10 K/S ? אני צריך ספק אינטרנט שאפשר להוריד איתו. כבר לא אכפת לי המחיר. המהירות אגב, היא רק 2.5 מגה. הצעות?

8. Started by embedded,

קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  9. עברתי לבית חדש שעדיין אין בשכונה תמיכת NGN של בזק שאני כרגע מחובר אליהם. ככה שאני מקבל תשתית 5MB שזה איטי. (אמור להגיע NGN עוד חודשים ספורים, אבל לא סומך על זה) האם כדאי לעבור להוט? - בזק אומרים שה-5MB שלהם יותר מהיר מה-12MB של הוט - נראה לי שזה שטויות, לא? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by koko0,

אני עם הוט+נטוויז'ן וכבר מזמן הראוטר מתנתק ועושה בעיות כאלה ואחרות. עכשיו הוא כבר לא נותן להתחבר באלחוטי וחצי מהזמן מנתק את החיבור החוטי, די נמאס כבר ממנו. יש איזה משהו לא יקר ובלי דרישות מיוחדות שיתן תוצאות שוות+? אין איזה סטיקי או משהו כזה?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by MODI,

יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוט בחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85) איך מסדרים את זה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חיברתי את הנייח לנייד בכבל lan, הנייד משתמש ב - wifi מהאנטרנט של הבית כמובן. מדי פעם אני מקבל בנייח הודעת שגיאה שלאחר מכן מתנתק האנטרנט, השגיאה אומרת שיש התנגשות של אותה כתובת ip בשני מחשבים שונים. אני מקווה שלא טעיתי בהבנה של השגיאה. השאלה היא, איך אני מגדיר IP שונה לנייח? השתמשתי במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Change-TCP-IP-settings אם אלו הפעולות שעליי לבצע, איך אני יודע איזה IP/subnet/default לכתוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eyal00,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית שעובדים ברשת בעזרת הראוטר. שניהם עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 ENTERPRISE עשיתי כמו במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/help/videos/sharing-a-printer ואני לא מצליח... המחשב שלי עם הראוטר והמדפסת מחוברת למחשב השני. זה משנה בכלל?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום. אני מבקש המלצה לראוטר שיעבוד טוב בחיבור L2TP במהירות 30 מגה (שיצליח להעביר את מלוא המהירות) תקציב עד 400 ש,ח. הספק הוא נזק בינלאומי. הבית הוא קרקע קומה אחת והראוטר כמובן לא יהיה בממד . אין דרישות מעבר למה שציינתי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכם, קניתי לפני יומיים access point של TP-LINK ועקבתי אחרי המדריך באתר netcheif. אני מניח שהצלחתי להגדיר את ה-AC בצורה תקינה כי הצלחתי להתחבר דרכו לאינטרנט, וגם הקליטה מלאה ועוד מדובר על מחשב שנמצא בקומת קרקע, אבל המהירות איטית בצורה לא נורמלית. מהירות גלישה תקינה לחלוטין, אבל המהירות הורדה שאני מקבל עומדת על 1.5MB וגם זה בקושי - יש לי חבילת גלישה של 12MB, ולא נראה לי הגיוני שאני מקבל מהירות של מגה אחד. אני חושב שאולי לא הגדרתי את ה-AP בצורה טובה או שאולי יש דרך אחרת להגדיר אותו על מנת לקבל מהירות יותר טובה. הראוטר המרכזי הוא של LEVEL 1 והוא תומך ב-WDS. הגדרתי ב-TP-LINK תצורה של Universal Repeater והכנסתי את ה-MAC של הראוטר המרכזי. בצעתי לפני זה את כל הפעולות …

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. Started by noagabay,

שלום, יש לי ראוטר שמשדר בתקן B ואני מעוניינת לרכוש סטרימר עם חיבור אלחוטי וממה שראיתי הם נמכרים בתקן N. השאלה שלי היא האם תהייה אי תאימות בין השניים או שאפשר לרכוש זאת שנפש שקטה??? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sage.er,

אהלן אהלן. ברשותינו בבית ראוטר של LevelOne (מדגם WBR-3406TX). הראוטר אצלנו כבר 4-5 שנים ועד היום לא היו (יותר מדי) בעיות איתו. יש לנו 2 מחשבים נייחים שמחוברים אליו דרך כבל. אינטרנט במהירות 12 מגה. אף אחד ממשפחתי (כולל אני) לא מבין בהגדרות ראוטר, באיך מתפעלים אותו וכו'. וככה אנחנו חיים איתו בסמביוזה - הוא מספק לנו אינטרנט, אנחנו לא נכנסים לו לחיים ולא מנסים להבין אותו, והאחד מזין את השני. אממה! השבוע רכשתי לפטופ חדיש. נלהב, השקעתי, חיפשתי ועייניתי שעות במדריכים באינטרנט כיצד להגדיר את הראוטר לחיבור אל חוטי (מיותר לציין שאני לא מעוניין להיות כבול עם הלפטופ לראוטר כמו 2 המחשבים הנייחים שלנו). ואכן, מצאתי דרך לעשות את זה. עוקב שלב אחר שלב (באמת בלי להבין מה אני עושה) הצלחתי …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by רע,

שלום! אני ואשתי משפצים עכשיו דירה שקנינו. השיפוץ כולל שבירת קירות, החלפת חשמל ותשתיות - בקיצור, הכל... חשבנו שיהיה טוב - אם כבר עושים את זה - להכין בבית רשת שתכלול 4 נקודות לחיבור קווי ועוד רשת אלחוטית. יש לי כמה שאלות שאני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: א. איך אני מחבר את כל הבית בכבלים? צריך שכולם יגיעו מנקודות הקצה שלהם לאותה נקודה ויתחברו שם למודם/ראוטר? כלומר - זה כאילו שמתי 4 מחשבים ליד המודם/ראוטר וחיברתי אותם עם כבלים ישירות? או שצריך לחבר את הנקודות ברשת ביניהן (כלומר במעגל)? ב. איזה כבלים צריך? ג. יש לי 2 קומות בבית: יש סיכוי שראוטר אלחוטי אחד יתפוס את שתיהן? ואם לא, עדיף עוד ראוטר אולי אולי רפיטר? תודה רבה ! (אגב, המחשבים עם WIN7, אם זה משנה...)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by duke6377,

שלום, רציתי לדעת איך ניתן להגדיל את מהירות ההורדה מהאינטרנט אם ספקית האינטרנט שלי הגדילה לי ל- 12Mbps. בדקתי ב- speedtest.net וזה אכן מראה 12 מגה אך מהירות ההורדה שהייתה קיימת לפני, לא גדלה. האם זה קשור לכרטיס רשת/ מודם/ כבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shaulr,

שלום מהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב. עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר. החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזר האם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב? אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר. כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד. תודה מראש שאול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by vourt,

היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Moon-Mage,

שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אז אם לא בבקשה להעביר. אני מחפש תוכנה שתוכל לומר לי כמה בייטים של מידע כל תוכנה על המחשב שלי שולחת\מקבלת, אני נמצא במעונות הטכניון ומשלמים לפי תעבורה ופתאום תוך יום אני רואה שיש לי העלהה של 9 גיגה ואני לא יכול לדמיין מה גרם לכך. תודה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. של התוכנה של הכרטיס רשת. הוא מופיע ב"חיבורי הרשת" ונקרא "גשר רשת" לא היה שם דבר כזה אף פעם . מה זה הדבר הזה? מה תפקידו? והאם יש לעשות פעולה מיוחדת כדי לבטלו? ואם כן מה היא ? תודה רבה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים