רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר ברשת גדולה, ומידי פעם אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לGMAIL. לפעמים זה אתר אחר. יש לציין שכשהוא לא מצליח, מחשבים אחרים כן מצליחים. האם זו בעיה בראוטר? בסוויץ? בספק האינטרנט? או במחשב עצמו? אולי הגדרות דפדפן? מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SWITCH עובד על פי כתובות MAC הוא שולח את המידע לפי כתובת MAC וראוטר עובד על פי כתובות איפי עם יש 3 סניפים בכול סניף 20 מחשבים שמחוברים לSWITCH ו3 הסויצים מכול חברה מתחברים לראוטר אז הראוטר מכין רשימה של 3 כתובות MAC של שלושת הסויצים ושסניף שולח מידע לסניף אחר אז הראוטר מקבל את המידע ולפני הכתובת MAC של אחת מהסויצים הוא יודע מי שלח את הנתונים? זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בבית הורי יש מחשב שאינו מחובר לאינטרנט. במרחק קו אוירי של פחות מ-150 מ' (אולי 120 מ') מהם גר אחי שיש לו רשת WIFI עם נתב של HOT. הרעיון שלי הוא לרכוש אנטנה שתאפשר גלישה באינטרנט מהמחשב בבית הורי ע"ג רשת ה-WIFI של אחי. (כמו למשל אולי זאת: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=2058 או זאת(?): http://dx.com/p/alfa-1200mw-802-11b-g-n-long-range-54mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-adapter-w-antenna-green-72140 ) האם ועד כמה זה אפשרי? ואם כן איזה אנטנה עלי לרכוש? נתונים פיזיים נוספים שיכולים להיות רלוונטיים: - המחשב בבית הורי נמצא בחדר שיש לו חלון ממנו ניתן לראות את חלון הסלון של אחי. - הנתב בבית אחי נמצא בחדר פנימי יותר כך שהאות צריך לעבור אצלו קיר פנימי בנוס…
-
זה משנה אם זה עם רשת רגילה או עם רשת אלחוטית?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי פקס\מדפסת לא אלחוטית שנמצאת בחדר נפרד מהחדר בוא נמצא המחשב שלי. למדפסת כניסת USB. איך אני יכול לחבר את המדפסת למחשב בלי להשתמש בכבלים ובעלות הנמוכה ביותר? האם יש התקני USB אלחוטיים שניתן לחבר למדפסת ולמחשב ויצרו את החיבור הדרוש? בנוסף, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים (הרשת האלחוטית הביתית של הכבלים - מודם ונתב), האם אני יכול לחבר את המדפסת לרשת הזו באיזה שהיא צורה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי אחרי פיתרון כול הבעיות שהיו לי עם הרשת (והיו המון-לדעתי לפחות) ואחרי ששיגעתי חצי עולם אני פונה לעזרה.. הנקודת אינטרנט שלנו נימצאת במרתף והמחשב נייד של אחותי נימצא בקומה השניה של הבית, (המרתף-קומה ראשונה-קומה שניה) הקליטה דיי חלשה בקומה העליונה של הבית ואני צריך למצוא פיתרון להגדלת הטווח של הרשת האלחוטית.. הבנתי שיש אפשרות לקחת ראוטר אלחוטי לחבר אותו אך ורק לחשמל והוא ישמש כנקודת מעבר/הגדלת טווח (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.) האם יש עוד אופציות להגדלת הטווח של הרשת? נ.ב המחשב נייד (IBM R50E) מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי..האם הוספה של כרטיס רשת חיצוני שמיתחבר דרך חריץ הPCMCIA יאפשר קליטה טובה יותר?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מבין כלום ברשת ואני רוצה לחבר שני מחשבים שיש לי בבית לאיי די אס אל על ידי רשת , מישהו נחמד יכול להגיד לי איך לעזאזל אני עושה את זה , מה אני צריך לקנות ואם צריך טכנאי או שאני יכול לעשות לבד (אני מבין קצת בחומרה ,בהתקנת כרטיסים אבל אף פעם לא התעסקתי עם רשת ) בבקשה תעזרו לי תודה מראש בני :smoke: :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר הוא מקיש את הפקודה EXPERT המודם כותה"unknown comand". יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הותקן לי לאחרונה סלקום TV בבית ונתב אלחוטי שלהם דגם VV5823. הקליטה בחדרים היתה גרועה - נע בין קו 1 ל 3 ב 2 מחשבים שונים + טלוויזיה. (יש לציין שהדירה די קטנה 90 מ"ר) התקשרתי לסלקום והומלץ לי לשים מגביר טווח \ לקנות נתב חזק יותר \ לשלם 15 שקל לחודש על mesh שלהם. החלטתי ללכת לקנות נתב C7 של tp-link. חיברתי את הנתב לנתב שלהם ורציתי להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד. התקשרתי לסלקום והם אמרו שהם לא יכולים לעשות את זה, ראיתי בפורומים שאפשר להגדיר את הנתב tp-link להתחבר ב PPPOE ואז זה יפתור את הבעיה. הלכתי וניסיתי להגדיר כ PPPOE שמתי שם משתמש וסיסמה שקיבלתי מסלקום ולחצתי connect, אבל משום מה זה לא מתחבר אליו בשום צורה. …
-
- 2 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית תשתית של HOT, מודם של THOMSON וראוטר רגיל (לא אלחוטי) של EDIMAX. קיבלתי מודם-ראוטר של בזק (של ASUS) לתשתית ADSL. השאלה אם אפשר איך שהוא לקמבן בין כל המכשירים כדי שהראוטר שיקבלתי (שהוא אלחוטי) יעבוד ביחד איתם?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לשדרג את המהירות ל 2.5 מ 1.5 מבחינת עלויות הם זהות בשני השיטות האם יש עדיפות לכבלים על פני בזק (ADSL) או אולי להיפך יש לציין כי יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם קושחת TOMATO עדכנית. הדגש הוא על יציבות החיבור.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך חוות דעת מקצועית של מביני עניין : בונה רשת פנימית (ללא חיבור חיצוני לאינטרנט) של 50 לפטופים המחוברים אלחוטית ושרת WEB אחד. אפליקציית ה WEB היא קריטית והראוטר חייב לתמוך ב 50 תחנות בו זמנית (כמות התעבורה ברשת נמוכה, ~50MB/sec ) אני מעוניין בראוטר של CISCO (איתם יש לי נסיון), ולאחרונה בחנתי גם אפשרות להוסיף access point בלבד ולחבר אותו לרשת. 50 הלפטופים יישבו בחדר אחד גדול (20*30 מטר). שאלתי : 1. איזה ROUTER מומלץ (שוב, מעדיף CISCO) 2. האם אפשר להשתמש ב Access Point בלבד, שיחובר קווית ל SWITCH, כל הקצאת כתובות IP היא סטטית ולא דינמית. ראיתי את Cisco Aironet 1040 Access Point שנראה לי מתאים.... אודה לכל התייחסות מקצועית והמלצה על דגם ספציפי
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שני חדרים בבית שמחוברים לטלוויזיות בעזרת MOCA. אם אני מחבר (במקום הטלוויזיה) בעזרת כבל רשת, מחשב נייד, אין אינטרנט. כתוב בחיבורי רשת unidentified network. דיברתי עם הטכנאים של סלקום שהסבירו לי שה MOCA היא רק לטלוויזיה. מה זה אומר דבר כזה? רשת זו רשת לא? אולי הם צרבו על הקושחה של ה MOCA שלהם משהו שיגביל... חייב לחבר אינטרנט קווי באחד החדרים. Wifi לא מצליח להגיע לשם. גם עם מגדיל טווח זה מקרטע.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני רואה ב"רשת" ב Windows 8 64bit המותקנת אצלי , בלשונית "טלפונים" מכשיר טלפון שאינו שלי או של בני ביתי. לחיצה כפולה עליו מביאה לי רק את דגם המכשיר ואת ה Mac address שלו. אני תוהה האם זה מישהו שחדר לרשת הביתית שלנו ? הנתב שלי מאובטח באופן די אופטימלי לרבות סיסמה ברמת wap 2 תודה לעונים (:
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיברתי רשת בבית בין שני מחשבים והרשת עובדת ! כלומר ניתן להעביר קבצים בין מחשב אחד למחשב שני ואף להדפיס באותה מדפסת. איך אני אמור להגדיר צורב משותף ( עשיתי SHARING ) - אני משתמש בNERO
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות שדרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל 4MB ובאותו זמן קיבלתי גם מס טלפון חדש מ012. כרגע יש לי בבית מודם / ראוטר AZTECH 600EW, אך 012 הודיעה שהטלפון לא עובד עם המודם ואני צריך לשדרג למודום אחר או הSIEMNS או ה ASUS. קראתי קצת על הבעיות עם אימיול...אך אני לא משתמש בזה. לרוב מוריד RAPIDSHARE ולפעמים ביטורנט. אז תכלס מה יותר עדיף!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלום , אני ממש אובד עצות..אודה לעזרתכם. אני מחובר לראוטר אלחוטי עם כבל לאחד הפורטים . בחדר אחר בבית יש מחשב עם גישה לאותו ראוטר עם מתאם אלחוטי (אין בעייה עם גלישה באינטרנט בשני המחשבים) . הבעייה היא שכשאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב שלי למחשב המרוחק , אני לא יודע איך עושים זאת.. נ.ב: הכתובת של הראוטר שלי היא : 10.0.0.138 ... ניסיתי להגדיר ב-TCP (בשני המחשבים , כתובת ידנית עם סיומת אחרת ממה שיש לי ברואטר וגם הכנסתי SUBNET C , אבל לא רואה את המחשב האחר בשכנים ברשת ) .. בשני המחשבים מותקן XP PRO . כמו כן , הצלחתי לשתף קבצים עם תוכנת WWW FILESHARE אבל מהירות ההעברה היא היא איטית כתוצאה מהעברה דרך ממשק אינטרנט ולא חיבור ישיר בין המחשבים בקבוצת עבודה) . אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום אני גולש באינטרנט כמו צב ומוריד בקצב של 30K מתוך 250K אני משתגע התקשרתי לתמיכה ואין להם פתרון בשבילי מישהו יכול לעזור ? אין SPYWARE והכל בסדר במחשב...
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-