רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום במכללה יש לי קליטה ממש גרועה בנייד בקושי קו אחד וניתקים מתמשכים וזה ממש מעצבן רציתי לשאול האם ניתן להגביר את את האות באמצעות PCI STICK או איך שלא קוראים לזה ,כלומר לחבר אותו ליו אס בי דרך כבל מאריך ואת הסטיק לתלות למעלה איפשהו. חשוב לציין יש לי נטבוק ולחבר יש נייד רגיל ואצלו הקליטה על 3 קווים ואפילו על 4 ,כלומר הקליטה של הנטבוק לא משהו אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אם השאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא סגור אם זה צריך להיות פה או בתוכנה בכל אופן, יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת, אחד שייך לי ועל השני עובד בעיקר אבא שלי - הבעיה היא שמכיוון שקיימת כתובת אי מייל אחת משותפת לשנינו, לעיתים אני מושך דואר ששיך לו ולהיפך - האם אפשר איכשהו להגדיר כתובות מסויימות שירדו רק במחשב מסויים? בשני המחשבים התוכנה היא Mozilla Thunderbird
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה אם יש לי וירוסים במחשב השני והוא מחובר דרך ראוטר זה משפיע עליי גם? ועל עוד מחשבים בבית? תודה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה : נניח שיש שני משתמשים ששניהם מחוברים לתשתית של בזק עם ספק של בז"בל עם אותן מהירויות העלאה והורדה. ההבדל היחיד הוא המרחק הגאוגרפי שלהם מאותו ארון תקשורת של בזק שבשכונה. אחד צמוד לארון - מרחק של מטרים בודדים השני במרחק של 800 מטר בערך. לאיזה משתמש יהיו פינגים יותר נמוכים? אם יש הבדל באמת אז האם הוא משמעותי או זניח. ועוד דבר - אם יש הבדל כמובן - למה באמת זה נובע? אשמח להסבר מעמיק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המליצו לי על הכרטיס הזה: TP-Link TL-WDN4800, עולה 150 ש"ח ראיתי כרטיסים כמו אלה שהם הרבה יותר זולים: TP-Link TL-WN881ND עולה 52 ש"ח TP-Link TL-WN781ND עולה 33 ש"ח Edimax 7612PIN עולה 71 ש"ח D-Link DWA-548 עולה 56 ש"ח המחשב יוצב במרחק של כ5 מטר מהראוטר (TP-Link TD-W9980). ביניהם יש קיר עץ של כ3 ס"מ וקיר עץ נוסף של כ6 ס"מ בחצי גובה. האם באמת כדאי לי לקנות את היקר יותר, או שגם הזולים יעשו עבודה טובה? האם ארגיש בהבדל כאשר האינטרנט שלי הוא 30 מגה והאם ארגיש בהבדל ב100 מגה? תודה
-
- 8 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הראוטר הנ"ל, ורציתי לדעת מספר דברים: 1. הוא נתמך בארץ כמו שצריך ובלי בעיות? האם אצליח לנצל את כל המהירות שהוא מציע? 2. כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה (מסתבר שהראוטר הנוכחי שלי לא מאפשר את השדרוג ל 15.. איזה כיף ), בעתיד היחסית קרוב אני מתכוון לשדרג למהירות של 50 או 100.. אני יודע שבמהירויות הללו אצטרך מודם VDSL, השאלה היא האם בזק נותנים מודם VDSL בנפרד מראוטר? או שאקבל ראוטר עם מודם?? 3. בהנחה שהתשובה לשאלה 2 היא ראוטר עם מודם, איך יתבצע, אם בכלל, חיבור שלו לראוטר של אסוס והאם יהיו לי השפעות כלשהן (לחיוב ו/או שלילה) 4. מכיוון שלא מצאתי מקורות השוואה אמינים ואין לי מספיק ידע בתחום, בין ה asus rt-ac66u וה netgear r6300, מה עדי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בפעם השלישית בתולדותיה, מחליפה חברת Linksys בעלים ונמכרת במלואה לחברת Foxconn הטיוואנית. כל הפרטים בנושא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7115
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבילת גלישה של 12Mb דרך בזק בינלאומי והוט. המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר גולש כמו שצריך, אך המחשב הנייד (בן פחות משנה) גולש הרבה יותר לאט ב WiFi (בערך חצי מהמהירות האפשרית, אם לא פחות). הראוטר והנייד נמצאים באותו החדר, אין על הנייד תוכנות כבדות שעשויות להכביד עליו. מחשבים אחרים של חברים גולשים במהירות נורמלית (גם הטלפונים הסלולריים), רק הנייד שלי מקרטע. כשאני מפעילה את הנייד על safe mode, הוא כן מגיע למהירות מקסימלית, אבל אין לי מושג איזו תוכנה יכולה להאט את הגלישה שלו. גם כשאני מחברת את הנייד ישירות לראוטר הוא גולש על המהירות המקסימלית, כך שבבירור הבעיה היא ב WiFi. כשהייתי איתו במקומות בהם הגלישה המוצעת היא גבוהה יותר, הוא באמת גולש במהירות גבו…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server (62.241.53.2) בזמן הורדת קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה בשירים אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי ראוטר linksys WRT54GL כדי שתהיה קליטה יותר טובה (הראוטר הקודם שלי הוא siemens sl2-141) , כיוון שללינקסיס אין מודם חיברתי את הסימנס ללינקסיס , שיתפקד כמודם. חשבתי שאצתרך להגדיר משהו אבל הכול התחיל ישר לעבוד ואני יכולתי לגלוש באינטרנט בראוטר החדש . אבל יש בעיה בפתיחת פורטים לתוכנות שיתוף קבצים, כפי שהבנתי צריך לפתוח פורטים בשני הראוטרים, זה מה שאני עושה ועדיין התוכנה אומרת שהפורט לא פתוח. אני אצרף שני תמונות אחת מהלינקסיס ואחת מהסימנס , תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה בהגדרות האלה: לינקסיס http://img114.imageshack.us/img114/664/91361519.png סימנס: http://img245.imageshack.us/img245/5631/zsaa.png *עריכה* אם זה חשוב , שמתי DD-WRT 24 sp1 בלינקסיס
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים שידרגתי את חבילת האינטרנט שלי למהירות של מגה וחצי כמו שרשמתי בכותרת. הבעיה היא שאני לא מרגיש בשום הבדל , ואפילו להיפך - זה נראה כאילו המהירות ירדה מעט. מהירות ההורדה בקושי מצליחה להגיע ל-70 קילובייט בזמן שבחבילה הקודמת(והאיטית יותר) הצליחה להוריד לי במהירות יציבה של 90 קילובייט. אני אשמח אם תציעו לי פתרונות לבעיה הנ"ל.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום ידידי יש לי שתי עמדות בערך 1200מטר אחת מהשניה. בצד אחד יש ראוטר של אדימקס תקן G עם אנטנה כיוונית 14DBI שמכוונת מול העמדה השניה. בצד שני יש מחשב עם כרטיס רשת של אדימקס ואותה אנטנה שמכוונת לעבר אחותה. הבעיה שלי הייתה כזאת: בצד של הראוטר, המרחק בין הראוטר לאנטנה (שמותקנת על עמוד כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות) הוא בערך 6 מטר. בצד של המחשב יש בערך 12 מטר בין האנטנה לכרטיס הרשת (מחשב בתוך המבנה ואנטנה על הגג שוב כדי שיהיה קשר עין בין האנטנות). הבעיה שכבלים כאלו מאד יקרים (מעל 1000 שקל במקרה שלי) אז לקחתי כבל RG59 רגיל של אנטנות RF ו"השלמתי את החסר" ע"י חיתוך של הכבלים שהגיעו עם האנטנות. דאגתי גם לסוכך את החיבורים המאותרים כדי שלא יהיו "זליגות". אך למרבה הצער אין בין העמדות…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הנתב לפי הוהראות שבחוברת שבזק מספקת עם ופותח דף אינטרנט אינטרנט מודיע לי שאינו יכול להציג את דף האינטרנט, ולא משנה כלל אם אני מקליד בשורת הכתובת 10.0.0.138 או http:\\bnet.bezeq.co.il.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Cable/DSL 802.11g 54Mbps Wireless Router
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. יש לי אינטרנט במהירות 15 מגה (בבזק אומרים שאין אצלנו עדיין תשתית ליותר) עד לא מזמן, הייתי מוריד במהירות מקס' של כ-7-15 מגה, והייתי מרוצה (הייתי רואה שכשאני מוריד ב-7 מגה, האינטרנט לא זז, ואז הייתי מגביל את הורדה ל-3 מגה, נגיד, וגולש בכיף). לפני כחודש, המהירות המקס' שלי ירדה ל-2 מגה. ז"א מה שהיה קורה לי עד עכשיו ב-7 מגה - קורה עכשיו ב-2 מגה. כשאני מבצע בדיקת מהירות - הוא מראה לי מהירות של 7-15 מגה, אבל בפועל, בשום אתר ההורדה לא עוברת את ה-2 מגה, וכשאני מוריד ב-2 מגה - אני כבר לא יכול לגלוש, וצריך להגביל את עצמי ל-1 מגה כדי לגלוש... זה קורה לי ביותר ממחשב אחד, ולא שיניתי כלום בהגדרות של הראוטר או משהו. יכול להיות שהספק חוסם אותי או משהו כ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
טוב אז ככה ,נתחיל מכך שכל הבדיקות נערכו על הרשת של בזק כלומר ללא שום קשר לספקית אינטרנט כך שאין להאשים את הספק. אז לפני איזה 4 ימים פתאום אני רואה פינג של 150-200 בקאונטר סטרייק. החלטתי לבדוק עם זאת בעיה של בזק או ספק . התחברתי לרשת של בזק לבדוק פינג ל wow.bezeq.co.il כי רק זה אפשר לבדוק דרך הרשת שלהם . אז אני קולט שיש לי פינג של 96ms -110ms שתמיד היה לי שם 13ms-14ms . ובמקום הורדה של 200kb/sec ההורדה ירדה ל 20-30kb/sec . אז החלטתי להתקשר למוקד התמיכה כדי לברר מה קורה שם , אחרי 3 דקות שהם בודקים את תקינות הקוו הם אומרים שהקוו שלי מעולה . ושיש רק שתי סיבות לבעיה זו : 1. הגדרות לא טובות במחשב (Come on אצלי הכל מכוון fix ב Registry) 2. מכשירי טלפון מחוברים כמו פקס…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-